• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
امیدوارم ناکام بمونیم... ناکام موندن در خرید رونالدینیو خودش موفقیتیه! آخه حیف اون همه پول نیست؟
میلان به بازی ساز احتیاجی نداره... من نمیدونم تو مخ این سیلویو چی میگذره! میلان مهاجم طراز اول میخواد نه هافبک مهاجم. خودمون یه هافبک مهاجم خوب داریم. ولی جانشینی برای شوا نداریم! شاید سامی اتوئو!...؟

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
همش دست بذارید روی بازیکنای ما .
سامی اتوو !!!!!!

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
آره ... راست می گه... شما کار و زندگی ندارید؟
رونالدینیو و اتوئو رو خود بارسا بهشون احتیاج داره! حالا هی شما گیر بدید.

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
تایید می شه . دهه .

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
دیر یا زود خواهید دید که همین رونالدینیو و اتوئو، تحت الشعاع درخشش و محبوبیت مسی قرار خواهند گرفت! اون وقته که شاید بارسا زیاد بهشون احتیاج پیدا نکنه... مخصوصا اگه قرار باشه کریستیانو رونالدو هم بیاد بارسا (که من شدیدا حس میکنم این انتقال صورت میگیره)

مسی بر خلاف رونالدینیو و اتوئو، 95% محصول خود بارساست. از نوجوانی با سیستم این تیم رشد کرده و در هیچ تیم دیگه ای بهتر از بارسا نخواهد بود. به قول معروف one-club man ئه! تا پنج شش سال دیگه (یعنی حدودا در 26 سالگی!) میتونه بازوبند کاپیتانی رو بگیره و اسطوره بارسا بشه....

خلاصه اینکه مسی رو شوخی نگیرید! بازیکنی که در 19 سالگی اینطوری بازی میکنه، مطمئن باشید (اگه عوامل جانبی خرابش نکنن) حتی به حد مارادونا هم میرسه. من که اینطور فکر میکنم... برای همین هم به آینده رونالدینیو در بارسا مشکوکم!

حالا بگذریم که پول هنگفت فروش رونالدینیو میتونه خیلی راحت رونالدو رو از منچستر بکنه!

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
شما درست می گید . باهاتون موافقم . ولی مسی وقتی به سن اوجش برسه رونی و اتوو پیر شدن و به دردمون نمی خورند .

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
عجب مقاله ی تند و تیزی نوشته بود!
هر چند که میشه نیمی از حذف بارسا رو انداخت گردن والدز، ولی از یه بارسایی بعیده اینجوری دروازه بان تیم خودش رو خرد کنه!

اتفاقا تو بازی برگشت والدز خیلی خوب کار کرد و شاید اگه تو دروازه نبود بارسا دو سه تا گل میخورد... اما هر چقدر هم خوب کار کرد نتونست اشتباه بازی رفت رو جبران کنه چون بارسا حذف شد.

ولی قبول کنید ایکر کاسیاس بهترین درواه بان اسپانیاست... من تو این چند سال تا حالا ندیدم کاسیاس افت و خیز داشته باشه... همیشه عالی کار میکنه... شاید بهتر باشه امسال کاسیاس رو بخرید!
170.gif

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
والدز یه جورایی دروازه بان عجیبی هست:
توپ هایی رو می گیره که همه انگشت به دهن می مونن و توپ هایی رو گل می خوره که بچه کوچولو ها هم خندشون می گیره. کلا دروازه بان مطمئنی نیست.

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
کاسیاس یه جورایی دروازه بان عجیبی هست:
توپ هایی رو می گیره که همه انگشت به دهن می مونن و توپ هایی رو گل می خوره که بچه کوچولو ها هم خندشون می گیره. کلا دروازه بان مطمئنی نیست.
بنظر من که بهترین دروازه بان حال حاضر دنیاست ، هیچ وقع هم افت و خیز نداشته.
نمیدونم منظورتون کدوم گله؟

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
کاسیاس یه جورایی دروازه بان عجیبی هست:

معمولا این تعریفی رو که ارائه دادی برای والدز به کار می برن نه کاسیاس. کاسیاس کجاش دروازه بان مطمئنی نیست؟!! :blink: رئال اگه این فصل کاسیاس رو نداشت که ول معطل بود!
کاسیاس یکی از کم اشتباه ترین دروازه بان هاست. من یادم نمیاد کاسیاس گلی خورده باشه که بچه کوچولو ها هم خندشون بگیره!!! میشه چند نمونه مثال بزنی شاید یادم اومد!
242.gif

تا حدود زیادی حرف EASPORTS عزیز رو هم تایید میکنم: کاسیاس یکی از بهترین دروازه بان های حال حاضر دنیاست. در کنار چک (که با اینکه تازه از بند مصدومیت رها شده ولی داره خیلی خوب کار میکنه) و بوفون.

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
اوه... ببخشید. من اشتباه کردم ، اشتباه لفظی بود. موقعی که 7 تا تاپیک با هم باز می کنم از این اشتباها هم پیش میاد. ادیتش کردم.
ضمنا ون در سار در لیست بهترین های دنی فراموش نشود که امسال واقعا عالی بوده.

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
سلام بچه های گل . خوبید ؟؟؟
کاسیاس دربازه بان خوبیه ولی هر دربازه بانی اشتباه هم می کنه .

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
عجب مقاله ی تند و تیزی نوشته بود!
هر چند که میشه نیمی از حذف بارسا رو انداخت گردن والدز، ولی از یه بارسایی بعیده اینجوری دروازه بان تیم خودش رو خرد کنه!

اتفاقا تو بازی برگشت والدز خیلی خوب کار کرد و شاید اگه تو دروازه نبود بارسا دو سه تا گل میخورد... اما هر چقدر هم خوب کار کرد نتونست اشتباه بازی رفت رو جبران کنه چون بارسا حذف شد.

ولی قبول کنید ایکر کاسیاس بهترین درواه بان اسپانیاست... من تو این چند سال تا حالا ندیدم کاسیاس افت و خیز داشته باشه... همیشه عالی کار میکنه... شاید بهتر باشه امسال کاسیاس رو بخرید!
170.gif

می خوایم وبلاگ نویسا رو جمع کنیم و یه مقاله برای این آقا درست کنیم بذارم توی وبلاگم بعد همه برن خبر بدن مردم بیان بخونن . مدیران اف سی بارسا دات آی آر خیلی خودشون رو می گیرن و فقط خودشون رو متعصب می دونن .
ویکی هم عضو تیم ماست و باید مثل پویول بهش احترام گذاشت .
:) :) :)

erfan005

Registered User
لایک‌ها
5
ویکی هم عضو تیم ماست و باید مثل پویول بهش احترام گذاشت .
255.gif

البته خب جذابیت بارسا به همینه :
90 دقیقه خوب بازی می کنه و حذف می شه !!!

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
درسته ولی نباید به ویکی بی احترامی کرد.
درست می گم ؟

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
برادران برد 3-0 رو تبریک می گم.
اتوو 2
زامبورتا

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
بد نبود می گفتید بازی با رکرتیوو هوئلوا بوده...

بالا