• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
بد بازی نکرد رکرتیوو خدایی . یه بارم زدن تو تیرک .
سال نو رو هم تبریک می گم به همتون . شماها خجالت نمی کشید تولد منو یادتون می ره ؟
اینم عیدی من به شما .
5251.jpg

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
با اینکه به رئال مادرید علاقه ای ندارم اما شک نکنید که کاسیاس بهترین دروازه بان اسپانیا و شاید جزء 3 دروازه بان اول اروپا باشه.

اگه به کاسیاس نمره 100 بدیم باید به والدز نمره 40 داد.

در ضمن حذف بارسلون به دلیل اشتباه رایکارد و مارکز بود. زیاد تقصیر والدز نبود.

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
همین تیم یادتون نیست چه بلایی سر مادریدی ها آورد؟
من منظورم این نبود که تیم ضعیفیه... من گفتم که اگر احیانا کسی نمی دونه بازی با کیه مطلع بشه همین.
در مورد دروازه بان های دنیا بنده شخصا ون در سار (منچستر) و گریگوری کوپه (لیون) رو بهترین های امسال دنیا می دونم. (البته نظر شخصی) و کاسیاس هم خیلی خوب کار کرده... پیترچک امسال اون پیترچک همیشگی نبوده (مصدومیت) و بوفون هم که در صحنه رقابت های بزرگی نبوده که بشه در موردش نظر داد.

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
درسته دانشمند جان .
درباره دربازه بان ها هم باهات موافقم .

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
با اینکه به رئال مادرید علاقه ای ندارم اما شک نکنید که کاسیاس بهترین دروازه بان اسپانیا و شاید جزء 3 دروازه بان اول اروپا باشه.

اگه به کاسیاس نمره 100 بدیم باید به والدز نمره 40 داد.

در ضمن حذف بارسلون به دلیل اشتباه رایکارد و مارکز بود. زیاد تقصیر والدز نبود.

مثل همیشه صد در صد تایید میشه .
:D :D :D

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
در زمانه ای که نمک خوردن و نمکدان شکستن یک رسم شده است چندی پیش شاهد یکی از همین اتقاقات متداول شدیم که متاسفانه دیر متوجه این توهین شدم.توهینی که چیزی جز کوته دیدگی نویسنده آن را نمیرسونه.
نویسنده ای که خود را عاشق بارسلونا میدونه ولی از هیچ توهینی نسبت به یکی از فداکارترین بازیکنان بارسا دریغ نمیکند.
جناب نویسنده بارسلونا را به یک جنتلمنی تشبیه میکنند که فقط کفشهایش مشکل دارد و ایشون مشکل بارسلونا را فقط در درون دروازه میدانند جایی که والدس جوان در بسیاری از بازیهای این فصل مانند بازی با سوسیه داد و ... که متاسفانه تمامی آنها را در خاطر ندارم با بازیهای عالی و عکس العمل های عالی تر چندین امتیاز رو به حساب این جنتلمن واریز کردند ولی ما باز هم فقط از گلزن بازی تقدیر کردیم.
هیچ کس در این مورد که والدس دروازه بان مطمئنی نیست شکی ندارد ولی هیچ کس هم حاضر نیست با این وضع از این جوان کاتالان انتقاد کند.
موضوع اصلی حرف شما در مورد حذف بارسلونا از لیگ قهرمانان هست و والدس رو مقصر اصلی میدونید ولی به نظر بسیاری از کارشناسان و هواداران بارسا چنیدن ساعت قبل از آغار بازی رفت در نیوکمپ اون بازی را باخته بود و دلیل اصلی آن هم خوب میدانیدکه لج بازیهای رونالدینهو و ریکارد با اتوو بود.
خوب به یاد داری که جانشین اتوو در اون بازی ۲-۳ موقعیت بسیار عالی رو به هدر داد در حالی که اگر خود اتوو در اون بازی حضور پیدا میکرد شاید ما الان به این صورت به جان هم نمی افتادیم.
در مورد این موضوع که دیدا میتواند جانشین مناسبی برای والدس باشد من و بسیاری دیگر شک داریم.دروازه بانی که از اشتباهاتش میتوان یک طنز ۹۰ قسمتی ساخت و هم اکنون از سر ناچاری درون دروازه میلان قرار میگیرد و شما آرزو دارید که این دروازه بان مسئولیت حفاظت از دروازه تیمی رو بگیرد که مدافع ملی پوش آن هنوز یک دفع ساده رو بلد نیست.
در اون بازی کذایی به جز اشتباهی که والدس در صحنه گل اول انجام داد(که به نظر من باز هم تقصیر والدس نبود) هیچ اشتباه دیگری مرتکب نشود و در صحنه گل دوم هم تمامی تقصیرات به گردن مارکزی بود که سریال اشتباهاتش رو در بازی با رئال ادامه داد.
اگر همین والدس در بازی برگشت حاضر نبود شاید ما با نتیجه ای بدتر از بازی برگشت بازی رو واگذار میکردیم و خدا میدونه آنوقت شما چه القابی رو به ویکی نسبت میدادی.
جناب آقای طاهر خانی عزیز من و شما خوب میدانیم که دعوت نشدن والدس به تیم ملی اسپانیا دلایلی به جز دلایل فنی دارد و بهتر میداینم که فداراسیون فوتبال اسپانیا برای نتیجه نگرفتن بارسلونا چه تلاشهایی که انجام نمیده وگرنه والدس هیچ چیزی کمتر از رینا کانیزارس و کاسیاس ندارد.
یک موضوع دیگر که بسیار برای من عجیب هست اینه که چرا هیچکس به خودش اجازه انتقاد از رونالدینهو رو به خودش نمیده.چرا زمانی که والدس به تیم ملی دعوت نمیشه هیچکس هیچ انتقادی نمیکنه ولی زمانی که رونالدینهو ناآماده به عنوان بهترین بازیکن دنیا انتخاب نشد تمامی سایت ها و وبلاگها از بازیکنی دفاع میکنند که به نظر من هیچ وقت ارزشی برای احساسات هوادارن قائل نبوده و همیشه با تهیدید به جدایی باعث ناراحتی و دلخوری هواداران میشه.همان بازیکنی که در بازی برگشت و رفت در حد یک بازیکن معمولی ظاهر شد.

البته من به شما حق میدم که همچین برداشتی داشته باشید.چون در این جامعه و در این زمانه این توهینها کاری شایع و بسیار طبیعی است.
والدس همیشه در قلب هواداران بارسلونا جا داره.شما و امثال شما بهتر است بدونید با این کارها به هیچ چیزی نمیرسید.پس تلاش بیهوده نکن و به فوتبال ایران برس.بارسلونا و هواداراش هیچ نیازی به تو نداره.

یه بلاگرانا

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
منبع : وبلاگ خودم . نويسنده هم رفيقم .

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
در زمانه ای که نمک خوردن و نمکدان شکستن یک رسم شده است چندی پیش شاهد یکی از همین اتقاقات متداول شدیم که متاسفانه دیر متوجه این توهین شدم.توهینی که چیزی جز کوته دیدگی نویسنده آن را نمیرسونه.
نویسنده ای که خود را عاشق بارسلونا میدونه ولی از هیچ توهینی نسبت به یکی از فداکارترین بازیکنان بارسا دریغ نمیکند.
جناب نویسنده بارسلونا را به یک جنتلمنی تشبیه میکنند که فقط کفشهایش مشکل دارد و ایشون مشکل بارسلونا را فقط در درون دروازه میدانند جایی که والدس جوان در بسیاری از بازیهای این فصل مانند بازی با سوسیه داد و ... که متاسفانه تمامی آنها را در خاطر ندارم با بازیهای عالی و عکس العمل های عالی تر چندین امتیاز رو به حساب این جنتلمن واریز کردند ولی ما باز هم فقط از گلزن بازی تقدیر کردیم.
هیچ کس در این مورد که والدس دروازه بان مطمئنی نیست شکی ندارد ولی هیچ کس هم حاضر نیست با این وضع از این جوان کاتالان انتقاد کند.
موضوع اصلی حرف شما در مورد حذف بارسلونا از لیگ قهرمانان هست و والدس رو مقصر اصلی میدونید ولی به نظر بسیاری از کارشناسان و هواداران بارسا چنیدن ساعت قبل از آغار بازی رفت در نیوکمپ اون بازی را باخته بود و دلیل اصلی آن هم خوب میدانیدکه لج بازیهای رونالدینهو و ریکارد با اتوو بود.
خوب به یاد داری که جانشین اتوو در اون بازی ۲-۳ موقعیت بسیار عالی رو به هدر داد در حالی که اگر خود اتوو در اون بازی حضور پیدا میکرد شاید ما الان به این صورت به جان هم نمی افتادیم.
در مورد این موضوع که دیدا میتواند جانشین مناسبی برای والدس باشد من و بسیاری دیگر شک داریم.دروازه بانی که از اشتباهاتش میتوان یک طنز ۹۰ قسمتی ساخت و هم اکنون از سر ناچاری درون دروازه میلان قرار میگیرد و شما آرزو دارید که این دروازه بان مسئولیت حفاظت از دروازه تیمی رو بگیرد که مدافع ملی پوش آن هنوز یک دفع ساده رو بلد نیست.
در اون بازی کذایی به جز اشتباهی که والدس در صحنه گل اول انجام داد(که به نظر من باز هم تقصیر والدس نبود) هیچ اشتباه دیگری مرتکب نشود و در صحنه گل دوم هم تمامی تقصیرات به گردن مارکزی بود که سریال اشتباهاتش رو در بازی با رئال ادامه داد.
اگر همین والدس در بازی برگشت حاضر نبود شاید ما با نتیجه ای بدتر از بازی برگشت بازی رو واگذار میکردیم و خدا میدونه آنوقت شما چه القابی رو به ویکی نسبت میدادی.
جناب آقای طاهر خانی عزیز من و شما خوب میدانیم که دعوت نشدن والدس به تیم ملی اسپانیا دلایلی به جز دلایل فنی دارد و بهتر میداینم که فداراسیون فوتبال اسپانیا برای نتیجه نگرفتن بارسلونا چه تلاشهایی که انجام نمیده وگرنه والدس هیچ چیزی کمتر از رینا کانیزارس و کاسیاس ندارد.
یک موضوع دیگر که بسیار برای من عجیب هست اینه که چرا هیچکس به خودش اجازه انتقاد از رونالدینهو رو به خودش نمیده.چرا زمانی که والدس به تیم ملی دعوت نمیشه هیچکس هیچ انتقادی نمیکنه ولی زمانی که رونالدینهو ناآماده به عنوان بهترین بازیکن دنیا انتخاب نشد تمامی سایت ها و وبلاگها از بازیکنی دفاع میکنند که به نظر من هیچ وقت ارزشی برای احساسات هوادارن قائل نبوده و همیشه با تهیدید به جدایی باعث ناراحتی و دلخوری هواداران میشه.همان بازیکنی که در بازی برگشت و رفت در حد یک بازیکن معمولی ظاهر شد.

البته من به شما حق میدم که همچین برداشتی داشته باشید.چون در این جامعه و در این زمانه این توهینها کاری شایع و بسیار طبیعی است.
والدس همیشه در قلب هواداران بارسلونا جا داره.شما و امثال شما بهتر است بدونید با این کارها به هیچ چیزی نمیرسید.پس تلاش بیهوده نکن و به فوتبال ایران برس.بارسلونا و هواداراش هیچ نیازی به تو نداره.

یه بلاگرانا
تا حد خیلی زیادی تایید میشه... اما مسئله سر این هست که به بازیکن خودی نباید توهین کرد ، مگر اینکه ثابت بشه اون بازیکن از قصد ، بد بازی می کنه که والدز چنین بازیکنی نیست ایشالله...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
همونظور که قبلا هم عرض کردم. بارسلونا امسال چوب لچبازی ها و اشتباهات ریکارد رو میخوره

البته نمیخوام بگم بازیکنا مقصر نیستن اما هر بازیکنی یه فصل خوبه ممکنه فصل بعدی خوب نباشه.

مثلا همین مارکز. 2 تا بازی اشتباه کرد که منجر به باخت شد. باز بازی با لیورپول گذاشتش تو بازی.

با اتوئو هم لجبازی کرد و به قول علیفر با ذخیره کردنش اعتماد به نفس این بازیکن رو ازش گرفت.

در خط میانی هم مهره چینیش زیاد جالب نبوده. با وجود اینکه مهره های خیلی خوبی داره.

البته باید قبول کرد دروازه بانی که واسه تیمی همچون بارسلونا بازی می کنه نباید اشتباهات بچه گانه داشته باشه.

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
آبراموويچ در پي رايکارد

ايران اکونوميست:فرانک رايکارد سرمربي هلندي تيم فوتبال بارسلونا در صدر فهرست خريدهاي رومان آبراموويچ مالک ثروتمند چلسي براي جايگزيني خوزه مورينيو است.

روزنامه مردم در تازه ترين شماره خود گزارش داده است که آبراموويچ به شدت درصدد آوردن رايکارد به چلسي است و مذاکرات پيشرفته در اين خصوص چندي است که آغاز شده و اين درحاليست که رونالد کومان سرمربي پي. اس. وي آيندهوون نيز مد نظر سران چلسي قرار دارد.

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
فرانك ريكارد سرمربي تيم فوتبال بارسلونا در مصاحبه‌اي كه روز دوشنبه انتشار يافت ، اين شايعه را كه قصد دارد در پايان فصل جاري بارسلونا را ترك كند، تكذيب كرد .

به گزارش خبرگزاري فرانسه از مادريد ، اين سرمربي ‪ ۴۴‬ساله تا سال ‪ ۲۰۰۹‬با بارسلونا قرارداد دارد ولي به ادعاي روزنامه اسپانيايي " ال پريوديكو" منابع آگاه گفته‌اند كه اين هلندي در پايان فصل بارسلونا را ترك خواهد كرد .

ريكارد در مصاحبه با اين روزنامه گفت :" من به فكر سرمربيگري يك تيم ديگر نيستم. من به حد كافي در اينجا كار دارم و خود را نسبت به بارسلونا متعهد مي‌دانم حتي اگر همه چيز به كسب نتيجه بستگي داشته باشد و اين امر طبيعي است و جاي تعجب ندارد ."
وي افزود: " من فكر مي‌كنم كه به دليل حمايت همه جانبه بارسلونا از من ، يك بدهي نسبت به آنان دارم و بايد به كار خود ادامه دهم ." ريكارد گفت : " وقتي كه افرادي به شما ايمان مي‌آورند و كمك مي‌كنند شما نمي‌توانيد به آنان پشت كنيد."
مطبوعات اسپانيا بارها گزارش دادند كه آث ميلان مشتاق است ريكارد را به ايتاليا برده و به ورزشگاه سن سيرو كه وي در دوران بازيگري خود در آن بسر مي‌برد ، بازگرداند .

بارسلونا تحت رهبري ريكارد در دو فصل گذشته قهرمان فوتبال اسپانيا شده و فصل گذشته به مقام قهرماني اروپا نيز رسيده است . اين تيم فعلا با تفاضل گل بهتر نسبت به سوي‌يا ، در صدر جدول لاليگا قرار دارد .

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
ارتباط سرمربي ميلان با تيم هاي بزرگ اسپانيا

شايعاتي مبني بر ارتباط كارلو آنجلوتي، سرمربي تيم آ.ث ميلان ايتاليا با تيم هاي بزرگ رئال مادريد، بارسلونا و والنسياي اسپانيا به گوش مي رسد.
به نقل از پايگاه خبري دلا اسپورت، كارلو آنجلوتي، سرمربي 50 ساله باشگاه آ.ث ميلان به احتمال زياد با يكي از سه تيم رئال مادريد، بارسلونا و والنسيا اسپانيا در فصل بعد رقابت هاي لاليگا ظاهر خواهد شد.
بنابر اين گزارش، كارلو آنجلوتي پس از رساندن ميلان ايتاليا به مرحله يك چهارم نهايي رقابت هاي ليگ قهرمانان اروپا، قصد پيوستن به يكي از تيم هاي ليگ اسپانيا دارد.

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
ما حتی باید به نونهالان بارسلونا هم احترام بذاریم تا انگیزه بازی خوب پیدا کنند . من با رفتنوالدس صد در صد مخالفم . اگه بره یه روزی جلوی بارسلونا قرار می گیره و نشون می ده چه دربازه بانی بوده . بازی با لیورپول رو یادتون نره . بازی با رئال امسال رو یادتون نره . ما خیلی از گل نخوردن ها رو مدیونشیم . من این همه توهین به دربازه بان تیم مورد علاقم رو نخواهم پذیرفت .

fireboy_171

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا من وضعیت فعلی تیم بارسلونا از قبیل بازیکنان ذخیره و بازی کننده و کارت زردی ها و......... می خوام
لطفا راهنمایی بفرمایید

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
یعنی لیست بازیکنهای ذخیره بازسلونا رو می خواید ؟

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
چند خبر زیر از بهزاد جان دوستش توی پارس فوتباله .

بالا