در زمانه ای که نمک خوردن و نمکدان شکستن یک رسم شده است چندی پیش شاهد یکی از همین اتقاقات متداول شدیم که متاسفانه دیر متوجه این توهین شدم.توهینی که چیزی جز کوته دیدگی نویسنده آن را نمیرسونه.
نویسنده ای که خود را عاشق بارسلونا میدونه ولی از هیچ توهینی نسبت به یکی از فداکارترین بازیکنان بارسا دریغ نمیکند.
جناب نویسنده بارسلونا را به یک جنتلمنی تشبیه میکنند که فقط کفشهایش مشکل دارد و ایشون مشکل بارسلونا را فقط در درون دروازه میدانند جایی که والدس جوان در بسیاری از بازیهای این فصل مانند بازی با سوسیه داد و ... که متاسفانه تمامی آنها را در خاطر ندارم با بازیهای عالی و عکس العمل های عالی تر چندین امتیاز رو به حساب این جنتلمن واریز کردند ولی ما باز هم فقط از گلزن بازی تقدیر کردیم.
هیچ کس در این مورد که والدس دروازه بان مطمئنی نیست شکی ندارد ولی هیچ کس هم حاضر نیست با این وضع از این جوان کاتالان انتقاد کند.
موضوع اصلی حرف شما در مورد حذف بارسلونا از لیگ قهرمانان هست و والدس رو مقصر اصلی میدونید ولی به نظر بسیاری از کارشناسان و هواداران بارسا چنیدن ساعت قبل از آغار بازی رفت در نیوکمپ اون بازی را باخته بود و دلیل اصلی آن هم خوب میدانیدکه لج بازیهای رونالدینهو و ریکارد با اتوو بود.
خوب به یاد داری که جانشین اتوو در اون بازی ۲-۳ موقعیت بسیار عالی رو به هدر داد در حالی که اگر خود اتوو در اون بازی حضور پیدا میکرد شاید ما الان به این صورت به جان هم نمی افتادیم.
در مورد این موضوع که دیدا میتواند جانشین مناسبی برای والدس باشد من و بسیاری دیگر شک داریم.دروازه بانی که از اشتباهاتش میتوان یک طنز ۹۰ قسمتی ساخت و هم اکنون از سر ناچاری درون دروازه میلان قرار میگیرد و شما آرزو دارید که این دروازه بان مسئولیت حفاظت از دروازه تیمی رو بگیرد که مدافع ملی پوش آن هنوز یک دفع ساده رو بلد نیست.
در اون بازی کذایی به جز اشتباهی که والدس در صحنه گل اول انجام داد(که به نظر من باز هم تقصیر والدس نبود) هیچ اشتباه دیگری مرتکب نشود و در صحنه گل دوم هم تمامی تقصیرات به گردن مارکزی بود که سریال اشتباهاتش رو در بازی با رئال ادامه داد.
اگر همین والدس در بازی برگشت حاضر نبود شاید ما با نتیجه ای بدتر از بازی برگشت بازی رو واگذار میکردیم و خدا میدونه آنوقت شما چه القابی رو به ویکی نسبت میدادی.
جناب آقای طاهر خانی عزیز من و شما خوب میدانیم که دعوت نشدن والدس به تیم ملی اسپانیا دلایلی به جز دلایل فنی دارد و بهتر میداینم که فداراسیون فوتبال اسپانیا برای نتیجه نگرفتن بارسلونا چه تلاشهایی که انجام نمیده وگرنه والدس هیچ چیزی کمتر از رینا کانیزارس و کاسیاس ندارد.
یک موضوع دیگر که بسیار برای من عجیب هست اینه که چرا هیچکس به خودش اجازه انتقاد از رونالدینهو رو به خودش نمیده.چرا زمانی که والدس به تیم ملی دعوت نمیشه هیچکس هیچ انتقادی نمیکنه ولی زمانی که رونالدینهو ناآماده به عنوان بهترین بازیکن دنیا انتخاب نشد تمامی سایت ها و وبلاگها از بازیکنی دفاع میکنند که به نظر من هیچ وقت ارزشی برای احساسات هوادارن قائل نبوده و همیشه با تهیدید به جدایی باعث ناراحتی و دلخوری هواداران میشه.همان بازیکنی که در بازی برگشت و رفت در حد یک بازیکن معمولی ظاهر شد.
البته من به شما حق میدم که همچین برداشتی داشته باشید.چون در این جامعه و در این زمانه این توهینها کاری شایع و بسیار طبیعی است.
والدس همیشه در قلب هواداران بارسلونا جا داره.شما و امثال شما بهتر است بدونید با این کارها به هیچ چیزی نمیرسید.پس تلاش بیهوده نکن و به فوتبال ایران برس.بارسلونا و هواداراش هیچ نیازی به تو نداره.
یه بلاگرانا