• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
شما می لانی هستید یا بارسایی ؟
من با رفتن رونی مخالفم . ریوالدو رم تقریبا راست می گی . همش تقصیر ونگال احمق بود که ریوالدو اخراج شد .

من هم بارسایی هستم هم میلانی هم منچستری.دوستم ندارم رونی از بارسا بره.گفتم اگه قرار به رفتن باشه دوست دارم بره میلان.یا اینکه کاکا بخواد از میلان بره بیاد بارسا همینطور رونالدو از منچستر بیاد بارسا اگه قرار به تغیر باشگاه باشه.;)

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
تبریک

بارسلونا با گلهای مسی و اتوئو تونست دیپورتیوو رو 2-1 شکست بده

خبر خوبی بود

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
ممنون از تبریکتون .

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
من هم بارسایی هستم هم میلانی هم منچستری.دوستم ندارم رونی از بارسا بره.گفتم اگه قرار به رفتن باشه دوست دارم بره میلان.یا اینکه کاکا بخواد از میلان بره بیاد بارسا همینطور رونالدو از منچستر بیاد بارسا اگه قرار به تغیر باشگاه باشه.;)

گرفتم . باحال بود .
از چه بازیکنی خوشت میاد ؟ :) :) :)

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
گرفتم . باحال بود .
از چه بازیکنی خوشت میاد ؟ :) :) :)

مشخصه دیگه رونی:D .البته قدیمیتر هم اگه بخوای فن باستن.;)

2ci74w9.gif

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
ازت خوشم اومد. فان باستن چیز خوبی بود.
از چه دفاعی خوشت میاد ؟

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
رونالدينيو در این خصوص گفت: "من از ارتباط خوبی با هواداران برخوردارم. مي‌خواهم بمانم و آنها باعث مي‌شوند كه من احساس كنم كه بايد اين كار را انجام دهم."
گمانه زني در مورد آينده رونالدينيو اخيرا پس از اظهارات روبرتو دی آسيس برادر و مدیر برنامه های وی قوت گرفت . آسيس گفته بود كه باشگاه ميلان نخستين گزينه رونالدينيو در صورت تصميم وي به ترك بارسلونا خواهد بود.
با اين حال ، "ايتور بگيريستين" مدير ورزشي و "سوريانو" نايب رئيس باشگاه روز شنبه با آسيس ملاقات كردند و طبق گزارش اطمينان يافتند كه رونالدينيو ‪ ۲۷‬ساله قصد دارد سه سال باقيمانده از قراردادش را با اين باشگاه به پايان برساند."
روزنامه ورزشي " موندو دپورتيوو " روز يكشنبه از بگيريستين نقل كرد: "لبخند رونالدينيو و فوتبال وي نشان مي‌دهد كه در اينجا احساس خوشحالي مي كند و مانند سایر بازيكنان مورد توجه قرار دارد. وي بهترين بازيكن جهان است و مي‌خواهد در اينجا بماند."

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
مشخصه دیگه رونی:D .البته قدیمیتر هم اگه بخوای فن باستن.;)

2ci74w9.gif
آره ، این صحنه خیلی زیباست!
من چندین و چند بار این صحنه رو دیده بودم ! الآن هم دیدم ولی آخر هم حالیم نشد چه طوری این کار رو می کنه... :(

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
به سختی این کارو می کنه دانشمند جان .
من یه زمانی رو پشت صفحه موبایلم می ذاشتمش .
ولیدیگه موبایلم گیف ساپورت نمی کنه تو والپیپرش .
هر چی جدید تر میاد بدتر می شه .

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
ساموئل اتوئو مهاجم کامروني تيم فوتبال بارسلونا احتمال پيوستنش به ليورپول در پايان فصل جاري را رد نکرد.
به گزارش سرويس فوتبال جهان ايپنا، اتوئو که يکي از اهداف اصلي رافائل بنيتس سرمربي اسپانيايي ليورپول است در گفت و گويي در اين خصوص اظهار داشت: "من 3 سال ديگر با نيوکمپ قرارداد دارم، اما هيچ کس نمي داند در آينده چه اتفاقاتي رخ خواهد داد."

این سامی هم وقت گیر آورده

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
تقریبا مثل من .
ایولا .
وبلاگم رو آپدیت کردن بچه ها .
خوشحال میشم سر بزنید .

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
استقبال "بنيتس" از اظهار نظر "اتوئو" در مورد ليورپول

رافائل بنيتس، سرمربي ليورپول از اظهارنظرهاي ساموئل "اتوئو" ستاره بارسلونا در مورد تيمش كه حاكي از تمجيد فراوان وي از عملكرد سرخپوشان آنفيلد و ستاره‌هاي آن است، استقبال كرد.
به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ درحالي که اين امكان وجود دارد كه بنيتس سرمربي اسپانيايي آنفيلد بتواند رائول كاپيتان رئال مادريد و يكي از بزرگان فوتبال مدرن كشورش را به قيمت ارزان در فصل تابستان بخرد، در واكنش به صحبت‌هاي اتوئو در مورد ليورپول گفت: "ساموئل باهوش بوده و مثل هر بازيكني ديگر مايل به بازي در كنار استيون جرارد و يا ژابي آلونسو است. با اين حال ما چند ماه آينده در مورد جذب نيروهاي جديد تصميم خواهيم گرفت.
اتوئو مانند استيو بازيكن خوب و تاثيرگذاري است و طبيعي به نظر مي رسد كه اين دو مايل به بازي در كنار يكديگر باشند، اما در حال حاضر اين حرف‌ها در حد يك شايعه بوده و هيچ حركتي در رابطه با به خدمت‌گيري اتوئو انجام نگرفته است.

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
باشگاه بارسلونا قصد دارد با ارائه مبلغي در حدود 20 ميليون پوند شانس خود را براي به دست آوردن تيه ري آنري مهاجم فرانسوي آرسنال بسنجد.
اين درحالي است که آنري 29 ساله بارها اعلام کرده قصد دارد در آرسنال بماند و بارها به دو مشتري اصلي خود يعني رئال مادريد و بارسلونا پاسخ رد داده است.
با اين وجود چيکي بگيريستان مدير بخش نقل و انتقالات باشگاه بارسلونا قصد دارد شانس اين باشگاه را براي جذب تيه ري آنري امتحان کرده و مبلغ 20 ميليون پوند را براي به خدمت گرفتنش به اين تيم شمال لندن ارائه کند.

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
"ايدور گوديانسن" مهاجم ايسلندي بارسلونا از حضور در نيوكمپ خشنود و راضي است.
گوديانسن كه تابستان گذشته چلسي را به مقصد بارسلونا ترك كرده بود، مدنظر بازگشت به انگليس بوده، اما خود در تكذيب اين اخبار اظهار داشت: "تا سال 2010 با بارسا قرارداد دارم و از حضور در نيوكمپ خوشحالم. كسي نمي‌داند در آينده چه اتفاقي رخ خواهد داد، اما فكر نمي‌كنم فصل بعد براي باشگاه ديگري پا به توپ شوم. با بارسا مي‌توانم به اهداف و روياهايم دست يابم."

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
مصدوميت جزئي دكو بهبود يافته خصوصاً اينكه او پس از جراحي 19 مارس كاملاً استراحت کرده و مقامات باشگاه قول حضور وي در سفر شنبه شب به ساراگوسا را داده‌اند.
ستاره پرتغالي تيم رايكارد كه در كنفرانس خبري حاضر شده بود، سفر به آراگون را بسيار با اهميت تلقي مي‌كند. دكو مي‌گويد كه تنها 10 ديدار به پايان فصل مانده و اگر بارسا خطاي فاحشي مرتكب نشود مي‌تواند قهرمان مسلم لاليگا باشد.
دكو، هافبك كاتالان‌ها در اين باره مي‌گويد: "هميشه مقابل ساراگوسا با قدرت ظاهر شده‌ايم و اين تيم واقعاً قدرتمند و فوق‌العاده است.
ديدار شنبه شب، ديداري دشوار محسوب مي‌شود. ساراگوسا در خط حمله مهره‌هاي قابلي دارد. همچنين خط دفاع اين تيم از قدرتي باورنكردني برخوردار است. در كل ساراگوسا تيم منسجمي دارد. براي اين تيم هر ديدار حكم فينال را دارد."
دو تيم بارسا و ساراگوسا طي فصل جاري براي چهارمين بار مصاف خواهند كرد.
دكو د ر ادامه مي‌افزايد: "ديدارهاي اخير ما مي‌تواند منبع خوبي از تجربه براي هر دو طرف باشد، اما اين ديدار هم تفاوت‌هاي خاص خود را دارد. ما تاكنون با دو سيستم متفاوت برابر آنها حاضر شده‌ايم و باعث شگفتي حريف شده‌ايم، اما بدانيد که ما براي اين تيم احترام زيادي قائل هستيم."
همچنين دكو در خصوص رئال مادريد، رقيب ديرينه و هميشگي بارسا اظهار داشت: "مادريدي‌ها تنها 5 امتياز با ما تفاوت دارند، اما با دقت در تعقيب ما هستند. شايد گروهي معتقد باشند كهكشاني‌ها خوب بازي نمي‌كنند، اما بايد گفت كه مادريد هميشه از شانس خوبي برخوردار بوده است. مادريد داراي تاريخي غني و بازيكنان خوبي است و اين احتمال وجود دارد كه قهرماني در لاليگا را از آن خود نمايد، اما بارسلونا با دستان خود تاريخش را رقم مي‌زند."

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
خیلی ممنون جنا ب ؟ اسمتون ؟

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
"ايدور گوديانسن" مهاجم ايسلندي بارسلونا از حضور در نيوكمپ خشنود و راضي است.
گوديانسن كه تابستان گذشته چلسي را به مقصد بارسلونا ترك كرده بود، مدنظر بازگشت به انگليس بوده، اما خود در تكذيب اين اخبار اظهار داشت: "تا سال 2010 با بارسا قرارداد دارم و از حضور در نيوكمپ خوشحالم. كسي نمي‌داند در آينده چه اتفاقي رخ خواهد داد، اما فكر نمي‌كنم فصل بعد براي باشگاه ديگري پا به توپ شوم. با بارسا مي‌توانم به اهداف و روياهايم دست يابم."

گودی هورا . :) :) :)

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
بارسلونا كه صدرنشينى لاليگا را در اختيار دارد، امروز به مصاف ساراگوسا مى رود تا ۳ امتياز ديگر از اين مسابقه به دست آورد.
اين تيم پرقدرت مصمم است تا براى سومين فصل متوالى به قهرمانى ليگ باشگاهى اسپانيا دست پيدا كند و بعيد به نظر مى رسد كه در راه نيل به اين هدف بزرگ تمام امكانات خود را به كار نگيرد.
ساراگوسا نيز در رده پنجم جدول ايستاده و به اين مى انديشد كه در رقابت هاى فصل آتى اروپا، جايى را به خود اختصاص دهد.
ساموئل اتوئو مهاجم ملى پوش و كامرونى بارسا كه چشم اميد هواداران نوكمپ به او دوخته شده درباره وضعيت كنونى تيمش گفت: اصلى ترين رقيب ما، خودمان هستيم. فعلاً در مكان نخست جدول قرار داريم و به خودمان بستگى دارد كه بتوانيم اين جايگاه ارزشمند را حفظ كنيم. با اين همه اگر تيم هاى رقيب نتوانند امتياز بگيرند كار ما راحت تر مى شود و مى توانيم امسال نيز قهرمانى لاليگا را تصاحب كنيم.
براى نخستين بار در فصل جارى فرانك رايكارد مربى جوان و هلندى بارسا اين اختيار را دارد كه بتواند تركيب دلخواهش را به ميدان بفرستد زيرا تيم او ديگر بازيكن آسيب ديده ندارد و رونالدينيو نيز با حضور در تمرينات پنجشنبه نشان داده كه مى تواند به بازى برگردد.
در اين ميان تنها يك علامت سؤال و آن هم در مورد تياگو موتا وجود دارد. وى در تمرين پنجشنبه با هم تيمى اش يعنى رافا ماركز برخورد كرد و شايد پزشك تيم او را از بازى در برابر ساراگوسا منع كند.
ويكتور فرناندز مربى ساراگوسا درباره جدال امروز تيمش بيان كرد: بارسلونا با وجود بهره مندى از بزرگانى چون اتوئو، رونالدينيو و مسى فقط به پيروزى فكر مى كند ولى بعيد است كه در برابر ما طعم تلخ شكست را نچشد.
هم ما در بهترين شرايط هستيم و هم تيم رقيب كاملاً آماده نشان مى دهد ولى با روحيه اى كه در بازيكنانم سراغ دارم، فكر مى كنم كه بتوانند مردان رايكارد را نيز به زانو درآورند.
اتوئو: گاهى زانويم درد مى گيرد
ساموئل اتوئو مهاجم ملى پوش و كامرونى بارسلونا مى گويد: هنوز نتوانسته از شر مصدوميتى كه سپتامبر گذشته دچار آن شد، به طور كامل خلاص شود. اتوئو گفت: با وجود گذشت چند ماه و انجام معالجات فراوان و جلسات زياد فيزيوتراپى، گاهى احساس مى كنم زانويم درد مى كند و هنوز صددرصد آماده نيستم.
روزنامه ماركا نيز در اين باره نوشت: حقيقت اين است كه اتوئو فعلى با اتوئو واقعى فاصله زيادى دارد و به نظر مى رسد او هنوز نتوانسته به سلامتى كامل دست پيدا كند. اتوئو ۲۷ سپتامبر ۲۰۰۶ حين مصاف با وردربرمن به شدت آسيب ديد و تحت عمل جراحى قرار گرفت. وى فوريه گذشته به ميدان بازگشت و موفق شد ۴ گل براى تيمش به ثمر برساند.
او كه تاكنون ۳ بار به عنوان بهترين بازيكن آفريقا انتخاب شده در فصل قبل با ۲۶ گل لقب بهترين گلزن لاليگا را به خود اختصاص داده.

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
به امید پیروزی بارسا

بازی رو هم فکر کنم شبکه سه نشون بده ساعت9:30

بالا