• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
لوکسین: بارسا رویای من است!

پیتر لوکسین ، هافبک دفاعی فرانسوی تیم اتلتیکو مادرید در گفتگوی با سایت فوتبال فدراسیون فرانسه گفته که هیچ گاه از بارسا متنفر نبود!(چون اکثر بازیکنان پایتخت از کاتالان ها بیزارند!) او گفت:" این کاملا مشخص است که حضور در گروهی همانند بارسا می تواند رویایی برای هر بازیکن باشد. برای من حضور در چنین تیمی بسیار لذت بخش است و این حرفها را از ته دل می گویم. اگر به من پیشنهاد دهند واقعا خوشحال می شوم" بارسا در پی جذب آلبلداست و اگر در بدست آوردنش موفق نباشد شاید به این بازیکن روی آورد. لازم به ذکر است این هافبک 28 ساله تا کنون در تیم های مارسی و پاریسن ژرمن در کشور خود نیز بازی کرده و پست بازیش با ادمیلسون و موتا مداخله پیدا می کند.

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
اینم آخرین اخبار باشگاه:

قرعه کشی جام حذفی

جام حذفی اسپانیا قرعه کشی شد و بر این اساس بارسا در نیمه نهایی باید برابر گتافه صف آرایی کند و دپور هم در دیگر بازی مقابل سویا قرار می گیرد. بر این اساس دیدار رفت دو تیم روز18 آپریل در نیوکمپ خواهد بود و بازی برگشت 9 می در ورزشگاه آلفونسو پرز برگزار خواهد شد. این درحالی است که لاپورتا قبل از مراسم قرعه کشی اعلام کرده بود که دوست ندارد بارسا با گتافه مواجه شود. لاپورتا گفته بود:"من هفته ی قبل با آنجل تورس ، رئیس ختافه در فدراسیون ملاقاتی داشتم، هیچ کدام دوست نداشتیم که مقابل یکدیگر در جام حذفی قرار بگیریم" او اضافه کرد" امیدوارم این بار در بازی رفت میهمان باشیم و بازی دوم را در نیوکمپ برگزار کنیم ، ما در دو بازی برابر لیورپول و زاراگوزا از این حین بد شانسی آورده بودیم" اما همانگونه که اعلام شد تمام امیدواری های خوان به نا امیدی تبدیل شد و این قرعه از دید وی بدترین قرعه برای بارسا بوده!

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
در پي قرعه‌كشي فدراسيون فوتبال اسپانيا تيمهاي دپورتيوو سويا و بارسلونا ختافه در مرحله نيمه نهايي جام حذفي به مصاف هم مي‌روند.

روزنامه ال‌موندو چاپ مادريد روز پنجشنبه گزارش داد مقامهاي باشگاه‌هاي بارسلونا و سويا كه تيمهاي آنها در راس جدول رده‌بندي لاليگا اسپانيا قرار دارند از اين كه در قرعه‌كشي امروز در برابر يكديگر قرار نگرفتند ، ابراز خرسندي كردند.

طبق اين گزارش ، بازيهاي رفت اين مرحله در روز ‪ ۲۹‬فروردين وبازي برگشت آن در روز ‪ ۱۹‬ارديبهشت برگزار خواهد شد.

تيمهاي بارسلونا و سويا دو تيم محبوب براي حضور در مرحله نهايي اين جام كه در روز دوم تيرماه برگزار مي‌شود ، هستند.

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
چند خبر زیر از بهزاد جان دوستش توی پارس فوتباله .
وای! اسم پارس فوتبال و دار و دسته یاسر اشراقی بی معرفت اومد. :(
من یه مدت با این اشراقی کار کردم ، گالری عکسش رو راه انداختم. یه ستونش رو دست گرفتم. تا جایی که داشتیم رفیق جینگ جینگ می شدیم که یه بار همچین نامردی ازش دیدم که حالم ازش بهم خورد...
دیگه هم پارس فوتبال رو بوسیدم گذاشتم کنار... :hmm:

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
آره می شناسم یاسر اشراقی رو .
پس شما هم اونجا بودید . منم خیلی شنیدم که نامرد اونجا زیاده . البته به چشمم دیدم. ولی این بهزاد طرفدار بارساست و رفیقمه .
مدیراش یه کم مشکل دارن .

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
دانشمند جان دیگه دور پارس رو تا آخر خیط کشیدی ؟
راه نداره بیای پیش ما ؟ تنها نذار مارو .

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
رايكارد به دنبال خانه اي در ميلان
ميلان خبرسازترين تيم اين هفته فوتبال ايتاليا بود. روسونري كه در اين فصل شرايط پرفراز و نشيبي را پشت سر مي‌گذارد طي چند روز گذشته اكثر عناوين خبري روزنامه‌هاي معتبر ايتاليا را به خود اختصاص داد. شكست برابر رقيب ديرينه يعني اينتر، حواشي پس از آن و سپس تقويت شايعه اخراج كارلو آنچلوتي در انتهاي فصل و حضور فرانك رايكارد در اين تيم براي شروع فصل آينده مهم‌ترين اين اخبار بودند؛ هر چند واكنش مسؤولان اين تيم نسبت به مذاكره با رايكارد هنوز به صورت روشن آشكار نشده است.
وضعيت متفاوت رونالدو و ديدا
شكست برابر اينتر شرايط ميلان را در جدول سري A براي رسيدن به جمع چهار تيم و كسب سهميه ليگ قهرمانان اروپا دشوارتر كرد. ميلان هم اكنون با چهل امتياز در رتبه ششم جدول ايستاده است و شش امتياز تا رسيدن به رتبه چهارم فاصله دارد. در جريان شكست برابر اينتر، كارلو آنچلوتي از نحوه بازي رونالدو ابراز رضايت كرد اما ديدا را مقصر شناخت تا آينده اين دروازه‌بان در ميلان متزلزل‌تر از قبل شود. آنچلوتي در اين خصوص گفت: هميشه رونالدو را ستايش كرده و او را به عنوان يك فوتباليست بزرگ قبول داشتم. رونالدو وقتي در اوج باشد بسيار كارساز است و من فكر مي‌كنم در ميلان هنوز جاي پيشرفت فراواني داشته باشد. سال آينده رونالدو در بهترين شرايط قرار خواهد گرفت و مهم‌ترين نكته اين است كه رونالدو اكنون با نهايت انگيزه در زمين ظاهر مي‌شود. برابر ميلان از تلاش او راضي هستم. رونالدو وظايفش را به خوبي انجام داد.
اكثر كارشناسان عقيده داشتند ديدا روي دو گل خورده ميلان ضعيف ظاهر شد. آنچلوتي در اين خصوص گفت: ديدا در اين فصل اشتباهات زيادي داشته است هر چند به نظرم ضربه‌اي كه زلاتان ابراهيموويچ به توپ زد بسيار محكم و دفع آن كار سختي بود. البته هميشه به اين نكته توجه كرده‌ام كه براي رسيدن به موفقيت تمام بازيكنان تيم بايد كنترل بازي را در دست داشته باشند و در صورت شكست مقصر دانستن يك بازيكن اصلا درست نيست.
شايعه حضور رايكارد
هر چند تاكنون چندين بار اين موضوع از سوي مديران ميلان و بارسلونا و فرانك رايكارد تكذيب شده است اما روزنامه‌هاي ايتاليا طي چند روز گذشته باز هم به اين خبر و در حقيقت شايعه دامن زدند. نكته‌اي كه اين بار موضوع را جدي‌تر از قبل کرد اين بود كه ظاهرا فرانك رايكارد از طريق دوستانش به دنبال خريد خانه‌اي جديد در ميلان است و اين خبر براي شروع دور جديدي از فشار به آنچلوتي كافي بود. قرارداد فرانك رايكارد با بارسلونا تا سال 2008 است اما او مي‌تواند با پرداخت غرامت يك سال باقي مانده مدت آن را فسخ كند و راهي تيم جديدي شود. شكست اين هفته برابر اينتر از ديد كارشناسان فوتبال ايتاليا باعث شد مسؤولان ميلان به صورت جدي به فكر تعويض نيمكت خود بيفتند. آنچلوتي در پاسخ به اين شايعات گفت: مي‌دانم كه آينده‌ام بستگي به نتايجي دارد كه تا پايان فصل با ميلان خواهم گرفت. شخصا دوست دارم چند سال آينده را هم در ميلان سپري كنم اما در فوتبال همه چيز خيلي سريع تغيير مي‌كند و بايد آمادگي هر نوع پيشامدي را داشت.
گفته مي‌شود برلوسكوني در انتظار نتايج ميلان در ليگ قهرمانان اروپا است. اگر روسونري بتواند يك بار ديگر قهرمان اين رقابت‌ها شود آنچلوتي براي فصل آينده هم روي نيمكت ميلان خواهد نشست اما در غير اين صورت فرانك رايكارد جانشين او خواهد شد و احتمالا آنچلوتي به اسپانيا خواهد رفت و جاي كاپلو را روي نيمكت رئال مادريد خواهد گرفت.
مصدوميت مالديني
بدترين خبر اين هفته براي هواداران ميلان مصدوميت و غيبت احتمالا طولاني مدت كاپيتان پائولو مالديني بود. اسطوره روسونري كه بيست و سومين فصل حضورش در اين تيم را سپري مي‌كند از چند ماه قبل با مصدوميت زانو دست و پنجه نرم مي‌كرد و چندين بار به علت تشديد اين مصدوميت دور از تركيب ميلان بود. در بازي يكشنبه برابر اينتر كه در حقيقت ششصدمين بازي مالديني در سري A با پيراهن ميلان بود اين مصدوميت مجددا تكرار شد تا مالديني با آزمايشات اوليه در حدود شش هفته دور از ميادين باشد و يك قدم ديگر به خداحافظي از ميادين نزديك‌تر شود. گفته مي‌شود زانوي مصدوم مدافع ميلان نياز به عمل جراحي دارد و اين عمل توسط پروفسور مارك مارتنس انجام مي‌شود كه سال قبل نيز عمل مشابهي روي مالديني انجام داده بود. البته پزشكان ميلان تصريح كردند كه مالديني تحت آزمايشات بيشتري قرار خواهد گرفت. در هر صورت كاپيتان ميلان در بهترين حالت فقط مي‌تواند در چند بازي آخر تيمش حضور داشته باشد. مالديني از سال 1986 كارش را به صورت حرفه‌اي با ميلان در سري A شروع كرد و تاكنون فاتح هفت عنوان اسكودتو شده است. مالديني طي چهارده سال حضورش در تيم ملي ايتاليا 126 بازي براي تيم ملي ايتاليا انجام داد.
مالديني در خصوص مصدوميت جديدش گفت: اصلا فكر نمي‌كردم با اين شرايط وحشتناك روبرو شوم قبل از بازي با اينتر هيچ مشكلي نداشتم اما متأسفانه برابر اينتر مصدوم شدم و منتظر تصميم پزشكان هستم. دوست نداشتم در اين شرايط حساس از تركيب ميلان خارج شوم اما مصدوميت قديمي باز هم تكرار شده است. تاكنون در خصوص خداحافظي از ميادين تصميم نگرفته‌ام اما اين صدمه‌ديدگي جديد احتمالا تأثيرگذار خواهد بود. شخصا احساس خوبي دارم و هنوز مثل بيست سالگي انگيزه دارم، اما با 38 سال سن نمي‌توان زياد بلندپرواز بود. فعلا فقط مي‌توانم براي بازي‌هاي آينده تيم آرزوي موفقيت كنم و البته اين آرزوي شخصي كه بتوانم در فينال آتن حضور پيدا كنم. اگر قرار بر اين باشد كه در انتهاي فصل خداحافظي كنم خيلي دوست دارم با قهرماني در اروپا از دنياي حرفه‌اي كنار بروم، هر چند براي بازيكني كه بيست و سه سال در سطح اول فوتبال حضور داشته است صحبت از خداحافظي آسان نيست.

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
گالياني: رونالدينيو را به کمک برادرش به ميلان مي آوريم
آدريانو گالياني نايب رئيس باشگاه ميلان اظهار داشت که رابطه خوبش با روبرتو ده آسيس برادر و مدير برنامه هاي رونالدينيو باعث خواهد شد که روني به سن سيرو بيايد.

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
به نظر من با کمک برادرشم نمی تونن رونی رو به میلان ببرن

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
آيا سري A پايان راه اسطوره است؟
رونالدينيو يکي از ستارگان فوتبال جهان است که در لاليگا به بزرگ‌ترين افتخارات ورزشي در عرصه باشگاهي رسيد.
مرد سال فوتبال جهان در دو سال گذشته آنقدر در نيوکمپ خوش درخشيد که تمامي کارشناسان و مربيان تيم‌هاي ملي با رأي خود، شايستگي وي را در دريافت چنين عناويني صحه گذاشتند.
رونالدينيو در پاري‌سن‌ژرمن به فوتبال جهان معرفي شد. اين تيم فرانسوي به لطف درخشش وي لوشامپيونه را به تسخير خود در آورد.
هر چند روني در اکثر مواقع با سران باشگاه بر سر مبالغ دريافتي خود مشکل داشت و لويي فرناندس سرمربي وقت پاري‌سن‌ژرمن به دستور مقامات تيم، گهگاهي وي را نيمکت‌نشين مي‌کرد، اما با فشار هواداران روني پيروز اين جنگ شد و به ميدان آمد و همچنين مبلغ قراردادش نيز افزايش يافت.
پاري‌سن‌ژرمن در رقابت با ليون و نانت ناکام ماند و زماني که رونالدينيو در جام جهاني 2002 خوش درخشيد، سيل پيشنهادات به سوي باشگاه سرازير شد اما سران باشگاه فرانسوي حاضر به فروش وي نشدند، اما مگر مي‌شود ستاره جهان را در يک تيم درجه دومي اروپا زنداني کرد.
سرانجام پيشنهاد سنگين بارسلونا مورد استقبال اين تيم قرار گرفت و رونالدينيو راهي کاتالان شد تا زندگي جديدي را در اين تيم بزرگ آغاز کند.
روني آرام آرام به مرد طلايي نيوکمپ تبديل شد. همان‌طور که پيش از اين هموطنانش نظير روماريو، رونالدو و ريوالدو با درخشش در بارسلونا به مردان محبوب کاتالان تبديل شدند.
بارسا در فصل 2005-2004 با درخشش روني توانست پس از چهار سال فاتح لاليگا شود و هواداران اين تيم رونالدينيو را مسبب اين قهرماني مي‌دانستند.
روني به ادامه موفقيت‌ها مي‌انديشيد و در آن سال به عنوان مرد سال فوتبال جهان و اروپا معرفي شد.
رونالدينيو به همراه بارسا فاتح ليگ قهرمانان اروپا شد تا کاتالان پس از 14 سال بر قله‌قاره سبز قرار بگيرد.
بارسا، لاپورتا و فرانک رايکارد به داشتن چنين ستاره‌اي افتخار مي‌کردند و قرارداد وي را تا ژوئن 2010 تمديد کردند.
هر چند بارسا در فصل جاري دچار تزلزل شده و حتي از ليگ قهرمانان اروپا کنار رفت اما تمام اميد هواداران به شماره 10 تيم بوده تا حداقل براي سومين سال پياپي لاليگا را به کلکسيون افتخارات باشگاه اضافه نمايند.
اما هفته گذشته مدير برنامه‌هاي روني، که برادر وي نيز هست با مسؤولان باشگاه ميلان ديدار کرده و احتمالا پس از ترک بارسا راهي اين تيم ايتاليايي خواهد شد.
روبرتو اسيس برادر روني روز سه‌شنبه با آدريانو گالياني نايب رئيس باشگاه ميلان ديدار و گفت و گو کرد.
اسيس پس از ديدار با گالياني به گازتا دلو اسپورت گفت: بارسا باشگاه بسيار قابل احترامي است. روابط ما با مقامات اين تيم ايده‌آل است اما برادرم نمي‌تواند جاذبه‌هاي ميلان را ناديده بگيرد.
برلوسکني نيز در مصاحبه‌اي عنوان کرد: احتمال زيادي وجود دارد تا اين اتفاق رخ دهد و روني را با پيراهن ميلان مشاهده کنيم.
گالياني هم گفت: ميلان هميشه اعلام کرده که اگر رونالدينيو مايل به ترک بارسلونا باشد، آماده است تا پيشقدم شود. روني سه سال ديگر با اين تيم قرارداد دارد و هيچ نشانه‌اي از احتمال فسخ آن ديده نمي‌شود.
به هر صورت با شايعاتي که مبني بر حضور فرانک رايکارد در سن‌سيرو شنيده مي‌شود، اين احتمال هم وجود دارد تا روني پيش از پايان قراردادش بتواند نيوکمپ را ترک کرده و راهي ميلان شود.
ميلان در صورتي که بخواهد روني را در تابستان 2007 به خدمت گيرد بايد 85 ميليون پوند به عنوان غرامت ستاره برزيلي در فسخ قرارداد به سران بارسا بپردازد.
در ضمن مقامات روسونري نيز ساليانه 6 ميليون پوند به رونالدينيو پرداخت خواهند کرد.
برلوسکوني در اين خصوص گفت: شانس خوبي است تا رونالدينيو را به خدمت بگيرم و او بتواند در اسکودتو هنرنمايي کند.
هنوز رونالدينيو درباره اتفاقات اخير و شايعه حضورش در ميلان اظهار نظر نکرده و بعضي ها سکوت وي را نشانه رضايت او براي حضور در سن سيرو مي دانند.
اما آيا روني مي تواند با پيراهن روسونري در سري A بسان لاليگا عملکرد خوبي داشته باشد؟
فلاش بکي به گذشته ها مي‌زنيم. رونالدو ستاره بزرگ فوتبال جهان بسان رونالدينيو، عضو باشگاه بارسا بود که راهي اينترميلان شد.
رونالدو 5 سال در اسکودتو حضور داشت. اما او فقط 2 سال عملکرد درخشاني داشت و در اکثر مواقع به دليل مصدوميت خانه نشين بود.
سرانجام پس از جام جهاني به پيشنهاد رئال مادريد جواب مثبت داد و به لاليگا بازگشت و پس از 4 سال مجددا راهي اسکودتو و ميلان شد.
رونالدو در اينتر تنها يک بار فاتح جام يوفا شد و هرگز عنوان باارزش ديگري را به دست نياورد.
ريوالدو ديگر اسطوره سرزمين قهوه در بارسلونا به مرد محبوبي تبديل شده بود و نقش کليدي در اين تيم داشت.
پيشنهاد وسوسه کننده ميلان باعث شد قيد حضور در لاليگا را به‌رغم ميل باطني اش زده و راهي سن سيرو شود.
اما ريوالدو در اين تيم محو شد و آثاري از وي ديده نشد. او فاتح ليگ قهرمانان اروپا شد، اما هيچ نقشي در قهرماني ميلان نداشت، تا سرانجام با سرافکندگي تمام راهي فوتبال يونان شود.
البته روماريو نيز چنين وضعيتي داشت و پس از جدايي از نيوکمپ هرگز ستاره نبود.
رونالدينيو نيز در مسير آنها حرکت مي کند و اگر بخواهد راهي اسکودتو شود شايد به چنين وضعيتي گرفتار شود.
اين درست است که او توانايي هاي بسيار بالايي دارد اما فوتبال خشن و تدافعي ايتاليا ميداني براي ترکتازي بازيکنان تکنيکي نظير وي نيست.
او نبايد بي گدار به آب بزند و سرنوشت هموطنانش را پس از جدايي از بارسا در ذهن خود تصور کرده و سپس دست به اقدامي جديد بزند.
البته يک روي ديگر سکه آن است که او با پيراهن قرمز و مشکي ميلان عملکرد درخشاني داشته باشد.
بايد تا آن زمان صبر کرد، چرا که آينده همه چيز را مشخص خواهد کرد.

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
دانشمند جان دیگه دور پارس رو تا آخر خیط کشیدی ؟
راه نداره بیای پیش ما ؟ تنها نذار مارو .
آره ، کلا بوسیدم گذاشتم کنار...
یعنی کلا مطلب نوشتن رو چه ورزشی و چه غیر ورزشی گذاشتم کنار. مخصوصا امسال که اصلا وقت نمی کنم.:cool:

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
موفق باشی داداشی .

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
ببینم باز گیر دادن به رونی چرا ؟
تو ماهواره باز یه چیزایی آدم می شنوفه .

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همه بارسایی های عزیز

ريکاردو کاکا ستاره برزيلي تيم فوتبال ميلان به اين مهم اشاره کرد که همه روزه مي کوشد تا هم تيمي اش در تيم ملي برزيل را به ميلان بياورد.

به گزارش سرويس فوتبال جهان ايپنا، هافبک ميلان در اين خصوص به خبرنگاران گفت: "آري من در تلاشم تا رونالدينيو را به ميلان بياورم. او در ميلان خوشحال خواهد بود. او عاشق شهر ميلان خواهد شد. اينجا شهر خوبي است که رستوران هاي خوب فراواني دارد!
فکر نمي کنم مشکلي وجود داشته باشد تا ما آنگونه که در تيم ملي بازي مي کنيم در ميلان هم بازي کنيم.

پویول جان فکر کنم یواش یواش باید این خبرارو جدی بگیریم.

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
آره کم کم باید جدی بگیریم .
ولی من که فکرنمی کنم رونی به میلان بره .

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
یعنی رونالدینیو فکر می کنه ، این تیم میلان بهتر از بارسا هست؟ یا اینکه فقط از روی تنوع چنین کاری رو می کنه؟ یا اصلا چنین کاری رو می کنه ؟

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
فقط می خوان رونی رو مثل ریوالدو خراب کنن .

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
فقط می خوان رونی رو مثل ریوالدو خراب کنن .
اخه خراب کردن در کار نیست.جریان ریوالدو کاملا فرق می کرد پویول جان.برلوسکونی نمیاد 70 80 میلیون پوند بده که بازیکن بشینه رو نیمکت.تازه رونی بازیکن محبوبه برلوسکونی و گالیانی هست.مشکل ریوالدو هم این بود که با قرارداد آزاد رفت به میلانو یکی دیگه هم اینکه همزمان شد با اومدن کاکا به میلانو هم پست بودنشون.من دوست ندارم رونی از بارسا بره.
اما اگه رفتنی در کار باشه ترجیح میدم مقصدش میلان باشه.:D البته رفتن یا موندن رایکارد هم خیلی تو موندن رونی مهمه.

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
شما می لانی هستید یا بارسایی ؟
من با رفتن رونی مخالفم . ریوالدو رم تقریبا راست می گی . همش تقصیر ونگال احمق بود که ریوالدو اخراج شد .

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
ببینم بازی بارسلونا با دیپورتیوو رو تی وی نشون میده !؟!؟!؟!!؟

بالا