• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بنظرم الان وقتشه که تفکر تیکی تاکا آپدیت بشه.
این روند تیکی تاکا و 3-3-4 بارسلونا از زمان رایکارد شروع شد، 2 سال افول کرد، و با پپ رنگ و بوی جدیدی گرفت، موفق شد، و ....

سال 2008 کرویف توی یک مصاحبه ی معروف در مورد تغییر ترکیب بازیکننان و خرید های جدید در هر 3 سال یکبار صحبت کرد. که نتیجش خرید آلوس وچندتا بازیکن در زمان شروع مربی گری پپ بود.

الانم بارسا به یک تکامل نیاز داره، آپدیت شدن، هم از نظر بازیکنی توی چندتا پست هم تفکر غالب بر تاکتیک اصلی تیم.

نمیخوام خیلی نا امیدانه صحبت کنم اما پویول، پویول روزهای جوانی نیست، ژآوی که از اون دسته بازیکن ها بود که همیشه ثبات داشت، اون ثبات رو در شرایط فشرده ی بازی ها نداره.

والدس هم همیشه که روی اعصاب بوده.
ویا و سانچس به احتمال قریب به یقین آخر فصل جدا میشن. عملکرد نه چندان خوبشون تو این دوبازی و بازی های قبل برگه ی خروجشون رو صادر کرده.

من هنوزم دوست دارم ونگر روی نیمکت تیم بشینه، خوان گاسپارت بیچاره تا مرز به خدمت گرفتنش پیش رفت اما میسر نشد.
آرسنال ونگر خیلی بارسا رو اذیت کرد، بدونه اینکه بخواد تدافعی بازی کنه.

الان باید قبول کرد که بارسا در بحرانه. مگه اینکه چندتا برد پر گل توی لیگ بتونه روحیش رو برگردونه.

بازی هوایی و روی ضربات ایستگاهی مثل کَره شدیم.
بازی با سلتیک از همین مطلب گل خوردیم( اونطوری که یادم هست)، 3 بازی پیاپی از رئال، بازی با میلان و ...
کلا روی این قضیه شدیدا ضعف داریم.شدیدا
به پیکه هم نباید گیر داد، مگه چندتا بازیکن رو میتونه بگیره.

ونگر مربی خیلی بزرگیه. بعید میدونم ارسنالیها به این راحتی از دستش بدن. ماشین پولسازی مدیرای ارسناله.

• Like
Reactions: rms

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
این اختلاف زیاد در جدول هم میتونه دلیلی بر این بازی سست و بی رمق تیم باشه .
نمیخوام بازی بد و بی انگیزه ی تیم رو توجیه کنم ولی اینها رو داشته باشید ...
دیگه از این واضح تر ؟!

1362244564363.jpg

penalti-sergioramos.jpg

.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
ونگر مربی خیلی بزرگیه. بعید میدونم ارسنالیها به این راحتی از دستش بدن. ماشین پولسازی مدیرای ارسناله.

ونگر که عشقه، بعدش گاس هیدینگ، بعدش دلبوسکه.
وای که چه لیستیه این لیست :blush:
تیتو بد اورد دیگه، چه کارش میشه کرد، متاسفانه بیماریش هم قابل پیش بینی نیست، مثل ابیدال که یک دوره درمان کرد اما بعدش بازم اوت کرد و از فوتبال دور موند، سلامت تیتو بی نهایت با ارزشه اما خوب سرنوشت یک تیم در این حد و اندازه ها
نمیتونه به احتمالات و چنین شرایطی وابسته باشه. من یکی که احتمال نمیدم فصل بعد سرمربی بمونه، مطمئن باشید استعفا میده. شک نکنید

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
الان دارم بازی میلان لاتزیو رو میبینم.

میلان واقعا در شرایط خوبی هست. پاسگاری های موثر و بهینه و توپ های ارسالی فوق العاده خطرناک. هم زمینی و هم هوایی.

بارسا اگه به سبک و سیاق این بازی های اخیرش بازی کنه به نظر من که شانسی برای صعود نداره.

Miladicaa

Registered User
لایک‌ها
501
real madrid هم همش کارش شده بردن.خطاب به اون دوستی که میگه بازی بارسا سست شده و انگیز ندارن.باید بگم که این دوتا تیم که همش واسه یه جام بازی نمیکنن.جام حذفی و قهرمانان اروپا هم هست_اینکه از کی تا حالا بازی دربی به صدر نشینیه لیگ برترشون ربط داره؟!

Gift Super Star

Registered User
لایک‌ها
2,671

پیکه :

نقل قول:

به داور گفتیم که برخورد بسیار واضح بود. اما ما خبر داشتیم چه قرار است در مادرید روی دهد. مقابل رئال مادرید همیشه از این اتفاقات میافتد

بدون شرح ...

di-KRRE.jpg

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
خب منم که دیروز تو شهر بودم و بازی رو ندیدم و فقط از طریق اینترنت پیگیر نتیجه بودم. ۴ تا ال کلاسیکو داشتیم این فصل ۲ تا مساوی و ۲ تا باخت و این اصلا خوب نیست. اینطور هم که از صحبت دوستان برمیاد واقعا باید منتظر تغییرات گسترده تو تیم باشیم. به نظرم ۵ تا مهره جدید میخوایم تا تیم دوباره بشه همونی که همه انتظار داریم. تیتو هم اگه خوب میشه به نظرم اوکیه ولی با این وضعیت بیماریش بهتره به فکر یه مربی بزرگ در حد آرسن ونگر و اینا باشیم.

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
بعد از باخت هایی که بارسا از رئال و میلان داشت
حالا دوتا سوال پیش میاد....

یکی این که ایا واقعا بارسا دگ تاکتیک هاش مهار شده هست و دگ بارسا خنثی شده؟
یا اینکه این تیم افت کرده تو دوران افت خودش قرار داره؟
اگه واقعا افت کرده باشه این نا هماهنگی تا چه مدت خواهد بود؟؟

miladali

Registered User
لایک‌ها
722
به نظر من این اتفاقات باید میوفتاد
فصل بعد بدون شک به بازیکنی مانند نیمار نیاز داریم از اون طرف هم حتما دفاعمون باید تقویت بشه. نمیار میتونه در بارسا همون نقش کریس رونالدو رو ایفا کنه.
اما این شکست میتونه نتیجه اعتماد زیاد به فلسفه بارسا باشه. حالا میتونیم اطمینان داشته باشیم که بدون مربی قهرمان نیستیم. یادتون باشه نزدیک دو ماهه مربی نداریم. اگر هر تیمی غیر بارسا بود تا الان نابود شده بود. با این وجود هنوزم تو لالیگا تیمی غیر از ریال جلودارمون نیست

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
زیباست، بخونید:

حالا وقت درود گفتن به رئال b استکه بارسا b ندارد. پپ هم ندارد و جرات میدان دادن.آدریانو باید بیاید و تی یو بعد از مرگ سهراب و آیزاک راهی لیگ های دیگر شود.اما کاش نابود نشود بارسا.نه بخاطر آدم های امروزش.بخاطردنیای ماشین و مصرف.این اسم هزاره ماست. نشستن پشت فیسبوک و توییتر و مجاز. رویاهای ما هم در مدرنیته سخیف شده اند.اینجا و در عصری که مجبوریم ...که بدون رسانه می میریم که تمدن تبلتی در دست کودکی است که انگری برد بازی میکند و خلاقیت هک کردن است بارسای نوین متولد شد.

در عصر پول های آبراموویچ. در عصر خداحافظی آمستردام و مکتبش و در عصر سلام بر اعراب.بارسا در بطن پول های بی امان و دیوید بکهام متولد شد و چه رشدی کرد.بالاتر از مد ها و برند ها.تا برند نبود و تا در (barca tv) بویان و پیکه به هم لبخند میزدند و خبری از شکیرا نبود بارسا رشد میکرد.با ریکارد شروع شد.وپپ همان انسان گریزنده از رسانه سالهای قبل از پول بود.ساده.البته با کت و شلواری برند.با تی شرت هایی تقلید ناپذیر.اما ساده بود و تیمش هم.و ما که نداشتیم و دل به سازندگی داده بودیم شیفته اش..که پپ ستاره ماست.و تک است و از این خزعبلات.ستاره که نه اما با صداقت برنده بود.

miladali

Registered User
لایک‌ها
722
یادداشت جالبیه

توصیه میکنم بخونیدش

[h=2]تحلیل روز: تیکی تاکا قربانی تکروی تیتو[/h]

این حرفیهوکه من بارها زده بودم.
ولی نه با این شکل و نه با متهم کردن تیتو.
بارسای تیتو این فصل عالی بود و کسی منکر اون نیست. اما همه چیز با یه بیماری شروع شد با قسمتی که منجر به افت بارسا شد. استعفای تیتو شوک بزرگی به بارسا وارد میکرد و من شک ندارم اثرش کمتر از این اتفاقات و افت برای بارسا نبود. باورفتن تیتو که قرار بود سکان دار بشه؟؟کدوم مربی خو گرفته و آشنا با مکتب لاماسیا؟؟ آیا غیر از این بود که احتمالا دوباره به یک نفر دومی اطمینان میشد و ترجیح داده میشد به یک مربس خارج از فلسفه کاتالان؟؟آیا غیر از این بود که احتمالا به رورا فرصت سرمربیگری داده میشد؟؟ شک ندارم افول بارسا بیش از اینها میبود.
این اتفاقات نشون داد بارسا به یک مربی از جنس خودش از جنس بازیکنهاش ننیاز داره.پپ بود تیتو هم نشون داد که بود.
بیماری تیتو دست هیچ کس نبود ولی استعفا ندادن تیتو و شاید قبول نکردن استعفای اون از سوی روسل تصمیم درستی بود.
هر مربی ای میومد احتمالا ما از جام باشگاهها کنار میرفتیم. و از مادرید هم میباختیم. و در لیگ هم قهرمان میشدیم. پس چه بهتر که منتظر مردس از جنس خودمون باشیم.
هفته دیگه احتمالا کار بارسا برای این فصل به پایان میرسه. حرفم شاید نا امیدانست اما واقع بینانست. این بارسا نیاز به معجزه براس گذشتن از سد میلان داره. پس من دوست دارم منتظر تیتو بمونیم. میتونه ناجی کشتی رو به غرق شدن بارسا باشه.

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
باور کنید با وجود این باختها و این وضعیت بد تیم بدجوری به بازی با میلان امیدوارم و مطمئنم همه ی بچه ها از جونشون مایه میزارن و هرگز تو اون بازی مثل این 3 تا بازی اخیر تسلیم نمیشن!
در ضمن همین قدر هم مطمئنم که رئال سه شنبه شب حذف میشه و تازه یه حسی بهم میگه جام حذفی رو هم اتلتیکو به مادرید میبره!:D

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
سلام به همه هوادارای بارسا
درسته که تو این چند وقت خوب نتیجه نگرفته ولی این قدر هم اوضاع داغون نیست
تو همین بازی رفت جام حذفی تو زمین رئال فابرگاس و ژاوی اگه دقت میکردن بازی 3-1 میشد و شاید تو بازی برگشت دیگه اون اتفاقا پیش نمیومد
شاید چیزی که الان بتونه به بارسا روحیه بده حذف رئال باشه

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
باور کنید با وجود این باختها و این وضعیت بد تیم بدجوری به بازی با میلان امیدوارم و مطمئنم همه ی بچه ها از جونشون مایه میزارن و هرگز تو اون بازی مثل این 3 تا بازی اخیر تسلیم نمیشن!
در ضمن همین قدر هم مطمئنم که رئال سه شنبه شب حذف میشه و تازه یه حسی بهم میگه جام حذفی رو هم اتلتیکو به مادرید میبره!:D

امیدوارم مسی توبازی با میلان خوش بدرخشه.....

976359.jpg

Blaugrana

Registered User
لایک‌ها
794
مسی اگه بازم توپ طلا را میخواد حتما باید در بازی با میلان بدرخشه:D

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
یادداشت جالبیه

توصیه میکنم بخونیدش

[h=2]تحلیل روز: تیکی تاکا قربانی تکروی تیتو[/h]

تقریبا برام مسجل شده که گل فقط و فقط به فکر جمع کردن مخاطب هست ، مطالب کاملا زرد و بی محتوا که اندک مطالب بدرد بخورش تماما ترجمه ی سایتهای اسپانیایی و انگلیسی هست ، اونهم بدون ذکر منبع .
فقط آب و تاب دادن به مطلب ، فقط نوشته های پر رنگ و لعاب و البته بی محتوا ، تحلیل هاش فقط آماره نه تحلیل واقعی و منطقی .
خیلی وقته که گل نمیرم ، با اینکه هر روز حدود نیم ساعت خبر و سایت فوتبالی چک میکنم .

هیچ موقع تو زندگیم این جمله یادم نمیره ، "همیشه به قطار در حال حرکت سنگ پرتاب میشه نه قطاری که ایستاده"
فکر نمیکنم وقت اون شده باشه که همه بخوان برای این تیم نسخه بپیچن و با حالت حکیمانه و عالمانه راه علاج نشون بدن ولی چه میشه کرد : اگه شیر یک روز مریض بشه تمام جنگل خبر دار میشن و چه بسا اگه شغال 3 روز هم تو خونه ی خودش کز کنه و بیرون نیاد کسی خبر دار نشه !
همونهایی که در تعجب بودن که چرا این تیم اینقدر میبره و چرا اینقدر گل میزنه و چرا اینقدر بازیکنهاش با هم رفیقن و چرا بازیکنهاش خطا نمیکنن و خیلی چرا های دیگه ، الان میگن چرا پس اینطوری شده !
باشه ، بگید چرا ، و دنبال علت باشید فقط بدونید که یکم دارید عجله میکنید . این بدن هنوز داره نفس میکشه و قلبش هم کار میکنه فقط یه نمه سرما خورده که اونم چیز خاصی نیست ، جای دلخوشی و امیدواری براتون نیست !

فقط بدونید ؛
این تیم تیمی در لابلای n تیم فوتبال جهان نیست و در لاماسیا روشی برای عبور توپ از بازیکنان و ورودش به دروازه آموزش داده نمیشه ، بارسلونا برای فقط بردن تیم روبرو به زمین نمیاد ، مربی بارسلونا شخصی برای بکارگیری تمام روشهای ممکن برای پیروزی بر حریف نیست و بازیکنان بارسلونا فقط بازیکن فوتبال نیستن ، فلسفه ی لاماسیا و بارسلونا فقط کسب برد در هر مسابقه نیست که وقتی نتونست ببره بگیم فلسفه به فنا رفت .

فلسفه ی بارسلونا آموزش نوع بهتری از زندگی است ، کاتالان محل تولد و انتشار این فلسفه ، لاماسیا محل نهادینه کردن آن ، بازیکنان مامور اجرای آن در مقابل دوربینها و مربی مامور نظارت بر این پروسه هستن .
این نوع بهتر زندگی هم چیز عجیب و غریبی نیست ، همین صداقت و پشتکار و مبارزه با استبداد ... که در زمین فوتبال میشه خطا نکردن ، احترام به حریف و در عین حال نبرد و جدیت برای کسب نتیجه تا آخرین دقایق ، تا آخرین روزهای لیگ و ... .
یک نمونه کوچیکش برنامه ترک سیگاری هست که باشگاه برای افراد مشتاق شروع کرده ...

320x250.v1354642455.jpg

ان شاءالله با اومدن مدیری که از جنس این فلسفه هست (مثل لاپورتا) این مفاهیم بهتر دنبال میشه . اما زیاد به سبک بازی تیم خرده نگیرید ، تیکی تاکا با یه سری اصلاحات حالا حالاها جوابگو هست .

rp4rif9nse7gii0c73.jpg

.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
ان شاءالله با اومدن مدیری که از جنس این فلسفه هست (مثل لاپورتا) این مفاهیم بهتر دنبال میشه . اما زیاد به سبک بازی تیم خرده نگیرید ، تیکی تاکا با یه سری اصلاحات حالا حالاها جوابگو هست .

.

ایشـــالــا، لاپورتای لعنتی تصمیم گیری هاش عالی بود، شخصیتش عالی بود، فقط داستان 10 میلیون دلار ناپدید شده خیلی بهش ضربه زده. وگرنه روزمش قابل تقدیره. کاش رابطش با روسل بهم نمیریخت، خیلی زوج خوبی بودن، یه مدیر خیلی خوب و یک نفر که توی نقل و انتقال بازیکنان خیلی قویه.
محسن جون، انتخابات باید سال 2013 باشه، اره؟
مهرداد امروز ار گل یه مقاله لینک کرده بود، خوندمش، یه جورایی نا امیدانه بود، نسبت به اینکه بارسا دیگه روند بازیکن سازی رو رها کرده و داره بازیکن میخره و اینو افول فوتبال و تار شدن آخرین روزنه ی امید و اینجور چیزا دونسته بود. این تفکر خیلی شایع شده و انتظارات از لاماسیا شدیدا بالا رفته.
این ذهنیت ایجاد شده کاملا اشتباهه، چون بارسا برای اینکه این نسل طلایی رو داشته باشه خیلی سختی کشید، واقعا سالهای 2000 تا 2003 یادم نمیره، روزها و سالهای تلخی بود. بدون حتی یک جام.
از اون بستر، ژاوی، پویول، اینیستا، والدس بیرون اومدن.
الانم اگر بارسا فقط به بازیکن های خودساختش متکی باشه با مشکلات زیادی روبرو میشه. کورس رقابت و بالارفتن انتظارات از بارسا و توجه به نتیجه ناخودآگاه باشگاه رو به جذب بازیکنا میل میده.

شخصا اعتقاد دارم اگه لاماسیا دیگه نتونه بازیکن بزرگی رو ارائه بده اصلا اتفاق خاصی نیوفتاده، چون فشاری که الان احساس میشه وحشتناکه، سخت بشه به بازیکن های جوون بازی برسه و اونقدر بازی کنند تا با تجربه بشن.

چیزی که نباید فراموش کرد، بارسایی که در این چند سال اخیر شاهدش بودیم نقطه ی عطف بزرگی در تاریخ فوتبال دنیا و بارسلونا بوده و هست، کاملا روند حرکتی باشگاهی مثل بارسلونا رو متحول کرد، از یک باشگاه بزرگ به فراتر از یک باشگاه تبدیل شد.

وقتی 21 روزنامه ی بزرگ تیتر اولشون شکست بارسا میشه، میدونید یعنی چی؟ این هیاهو بخاطر پیروزی رئال نیست، بخاطر شکست بارساست، چون بارسا بیش از هر تیم دیگه ایی در تاریخ تحت توجه بوده، ستایش شده.

الان بارسا برندی هستش که رئال فکر نکنم با 10 تا جام اروپایی هم بهش برسه.

من بازم به آینده خیلی خوشبینم، چون درتاریخ هواداریم از این تیم همیشه شاهد شکست ها بودم، اما این شکست ها سرانجام خیلی خوبی داشته. مطمئن باشید هرچیزی که بارسلونا رو نکشه اونو قویتر میکنه .

hamed-ss

Registered User
لایک‌ها
177
[h=1]انتقاد شديد مطبوعات کاتالاني از عملکرد رورا[/h]
[h=2] مطبوعات کاتالاني پس از دومين شکست پياپي تيم فوتبال بارسلونا از رقيب سنتي اش رئال مادريد به شدت از عملکرد کمک مربي تيم که فعلا هدايت بارسا را بر عهده دارد انتقاد کردند.[/h]
00944158.jpg

به گزارش خبرگزاري اسپانيا ، روزنامه اسپورت با انتقاد شديد از سپرده شدن هدايت تيم به خوردي رورا نوشت : «بارسلونا تيمي بدون برنامه ، فکر و روح تيمي شده است.»

رورا به علت روند مداواي تيتو ويلانووا سرمربي بارسلونا در آمريکا تا آخر ماه مارس بارسلونا را هدايت مي کند.

سردبير روزنامه اسپورت نوشت :« بارسلونا تنها 9 روز براي حل مشکلات خود فرصت دارد.تيم بايد بتواند باخت به ميلان در ليگ قهرمانان اروپا را جبران کند.»

بالا