بنظرم الان وقتشه که تفکر تیکی تاکا آپدیت بشه.
این روند تیکی تاکا و 3-3-4 بارسلونا از زمان رایکارد شروع شد، 2 سال افول کرد، و با پپ رنگ و بوی جدیدی گرفت، موفق شد، و ....
سال 2008 کرویف توی یک مصاحبه ی معروف در مورد تغییر ترکیب بازیکننان و خرید های جدید در هر 3 سال یکبار صحبت کرد. که نتیجش خرید آلوس وچندتا بازیکن در زمان شروع مربی گری پپ بود.
الانم بارسا به یک تکامل نیاز داره، آپدیت شدن، هم از نظر بازیکنی توی چندتا پست هم تفکر غالب بر تاکتیک اصلی تیم.
نمیخوام خیلی نا امیدانه صحبت کنم اما پویول، پویول روزهای جوانی نیست، ژآوی که از اون دسته بازیکن ها بود که همیشه ثبات داشت، اون ثبات رو در شرایط فشرده ی بازی ها نداره.
والدس هم همیشه که روی اعصاب بوده.
ویا و سانچس به احتمال قریب به یقین آخر فصل جدا میشن. عملکرد نه چندان خوبشون تو این دوبازی و بازی های قبل برگه ی خروجشون رو صادر کرده.
من هنوزم دوست دارم ونگر روی نیمکت تیم بشینه، خوان گاسپارت بیچاره تا مرز به خدمت گرفتنش پیش رفت اما میسر نشد.
آرسنال ونگر خیلی بارسا رو اذیت کرد، بدونه اینکه بخواد تدافعی بازی کنه.
الان باید قبول کرد که بارسا در بحرانه. مگه اینکه چندتا برد پر گل توی لیگ بتونه روحیش رو برگردونه.
بازی هوایی و روی ضربات ایستگاهی مثل کَره شدیم.
بازی با سلتیک از همین مطلب گل خوردیم( اونطوری که یادم هست)، 3 بازی پیاپی از رئال، بازی با میلان و ...
کلا روی این قضیه شدیدا ضعف داریم.شدیدا
به پیکه هم نباید گیر داد، مگه چندتا بازیکن رو میتونه بگیره.
ونگر مربی خیلی بزرگیه. بعید میدونم ارسنالیها به این راحتی از دستش بدن. ماشین پولسازی مدیرای ارسناله.