• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
مورینیو ترجیح میده توی چلسی باشه تا به نیمکت منچستر نزدیک تر باشه :D
چون حداقل تا دو - سه سال فرگوسن جایی نمیره. وگرنه اگه خیلی به چلسی علاقه داشت این همه اینور اونور نمیرفت، یکی از پارامتر هایی که شاید باعث شه روی نیمکت منچستر بشینه مربیگری در لیگ برتره، تیم های زیادی توی لیگ برتر نیستند که تا زمان بازنشستگی فرگی هزینه ی جذب اون رو داشته باشند، من سیتی و چلسی

اولی که رقیب رو در روی منچستر یونایتد هستش و ترچیح خواهد داد مربی همشهری من یونایتد نباشه، و گزینه ی بعدی چلسی که ....

اگر به چلسی علاقه داشت اینور اونور نمیرفت؟شما که خودت میدونی واسه چی از چلسی رفت پس چرا دیگه اینو میگی؟!
حرفات یه تیکه هاییش درسته ولی نه همش..حالا با گذر زمان میبینیم مورینیو کجا میره ولی من به شخصه منچستر و بارسا رو فعلا خیلی دور از ذهن میدونم.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اگر به چلسی علاقه داشت اینور اونور نمیرفت؟شما که خودت میدونی واسه چی از چلسی رفت پس چرا دیگه اینو میگی؟!
حرفات یه تیکه هاییش درسته ولی نه همش..حالا با گذر زمان میبینیم مورینیو کجا میره ولی من به شخصه منچستر و بارسا رو فعلا خیلی دور از ذهن میدونم.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

البته من علاقه اش رو کسب جام در لیگهای دیگه و درگیر شدن با چالشهای جدید رو رد نمیکنم.

اما از چلسی یادمه خیلی غیر منتظره رفت که خب دلیلش هم شخص ابراموویچ و دخالتهای نابجا و بیش از اندازه اش بود.

گذشت زمان در این مورد نشون داد که حق با مورینیو بود.

Gift Super Star

Registered User
لایک‌ها
2,671
فقط 2 تیم هستند که تا این حد مورینیو نسبتا بهشون جدیه و جدی در برابرشون قرار میگیره، بارسا و منچستر

منم با نظرت موافقم. فکر میکنم دیر یا زود مورینیو بلاخره روزی سرمربی بارسا خواهد شد. چون مورینیو استاد مسلم پاک کردن گندکاری های گذشته ست.
تقریبا مطمئنم که این اتفاق در آینده ای نه چندان دور می افته.
هر چند که من خودم امیدوارم اون روز زنده نباشم که بخوام مربیگری اونو تو بارسا ببینم.

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
منم با نظرت موافقم. فکر میکنم دیر یا زود مورینیو بلاخره روزی سرمربی بارسا خواهد شد. چون مورینیو استاد مسلم پاک کردن گندکاری های گذشته ست.
تقریبا مطمئنم که این اتفاق در آینده ای نه چندان دور می افته.
هر چند که من خودم امیدوارم اون روز زنده نباشم که بخوام مربیگری اونو تو بارسا ببینم.

فک نکنم
بیشتر تمایلش به منچستر و چلسی هست...

Blaugrana

Registered User
لایک‌ها
794
مورینیو هیچوقت سرمربی بارسا نخواهد شد
اون بازی چلسی بارسا این فردو منفورتین مربی در بین هوادارن کرد
قبلا تو بارسا مترجم بود الان همون هم نمیتونه بشه و بارسا هم به همچین فردی نیاز نداره اگه نیاز داشت الان تو همون سِمَت قبلی مشغول خدمت بود

Gift Super Star

Registered User
لایک‌ها
2,671
فک نکنم
بیشتر تمایلش به منچستر و چلسی هست...

نمیگم که حتما این اتفاق تو همین یکی دو سال پیش رو می افته.
ولی با پتانسیل چاپلوسی و تملقی که در مورینیو وجود داره، تقریبا مطمئنم که این اتفاق می افته!
البته من نظرم رو گفتم.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
آمار سال 2012 مسی ،

تفکیک تعداد گلهای ملی و باشگاهی
تفکیک گلهای زده با پای چپ ، پای راست و سر
تفکیک گلها از مناطق مختلف زمین
تفکیک پاس گلهایی که به بازیکنان مختلف داده و...

امیدوارم مسی در بازی میلان دوباره یه روز خوب داشته باشه ، خیلی بهش نیاز داریم .

91_gols_messi_engv02.v1357231515.jpg

.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
خوب اینم تایید غیر رسمی نیمار:

سرمربی سانتوس در گفتگو با رادیو سارسا اعلام کرد که ستاره برزیلی بعد از ترک فوتبال این کشور، کارش را در تیم آبی اناری شروع می کند؛ حالا یادر سال 2013 یا2014

سایت گل- موریسی رامالیو، سرمربی سانتوس در گفتگو با رادیو سارسا اعلام کرد که نیمار بعد از جدایی از این تیم به بارسلونا خواهد رفت . هرچند که از زمان وقوع این اتفاق صحبتی نکرد.

رامالیوی برزیلی در صحبت هایی گفت:« نمی دانم که نیمار حالا سانتوس را ترک می کند یا کمی دیرتر ولی به باور من او برای بارسلونا بازی خواهد کرد.»

سرمربی باشگاه سانتوس به علاوه به این نکته اشاره کرد که بارسلونا ایده آل ترین باشگاه برای نیمار است و گفت:« بارسلونا تیمی است که بیش از هرتیم دیگری به درد نیمار می خورد؛ چون سبک فوتبالی مشابه با سانتوس دارند.:)lol:) اگر من قرار باشد برای نیمار تیمی انتخاب کنم، معتقدم که بارسلونا بهترین تیم برای اوست.هرچند که او تا سال 2014 با ما قرارداد دارد.»

روزنامه آ.اس با بازتاب این صحبت ها از قول رامالیو نوشته:« افرادی که نگران کارنامه ورزشی نیمار هستند می گویند که او تا سال 2014 در سانتوس خواهد ماند و بعدش به بارسلونا خواهد رفت.»

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
مسی: تمام دنیا منتظر باخت بارسلونا هستند

efa75b6c62dc1d60360efd22ce2f2bf8f4a39207.jpg

در آستانه دیدار تیم های بارسلونا و میلان از دور برگشت لیگ قهرمانان اروپا، ستاره آبی اناری ها معتقد است که تیمش توانایی صعود از این مرحله را دارد.

مسی در مصاحبه با ESPN، صحبت هایی در مورد مشکلات اخیر تیم بارسلونا و بازی با میلان در نیوکمپ داشته است.

در اینجا می توانید مصاحبه کامل مسی را با این شبکه بخوانید:

روحیه تیم

"مسلما از لحاظ روحی در شرایط ایده آلی به سر نمی بریم. در چند هفته اخیر نتایجی کسب کرده ایم که هواداران انتظار آن را نداشتند، اما حالا زمان آن است که رویه خود را بازیافته و با اعتماد به نفسی دوباره به همان بارسای چند سال اخیر برگردیم. باید علاوه بر بازی تیمی خوب، تمام تمرکز خود را بر روی برد بگذاریم و باید بگویم که دقیقا می دانیم که مشکل کار کجاست."

مشکلات بازی های اخیر

"سبک بازی ما مبتنی بر حفظ توپ است و این باعث می شود که به تیم های حریف، فرصت های زیادی برای ضد حمله بدهیم. این اتفاقی است که در بازی در مقابل میلان و رئال برای ما رخ داد و آن ها توانستند از بازیکنان سرعتی خود به بهترین شکل ممکن استفاده کنند. ما باید سعی کنیم که سرعت بازی را پایین بیاوریم."

راه حل برای بازگشت به فرم ایده آل

"اکنون زمان است تا با فراموش کردن گذشته به بازگشت به فرم همیشگی خود فکر کنیم. باید متمرکز باشیم و با ارائه بازی ای بدون نقص به فکر صعود به دور بعدی لیگ قهرمانان باشیم. ما به خوبی می دانیم که افراد زیادی خواهان باخت بارسلونا هستند تا بگویند که دوران بارسا به پایان رسیده است. این اتفاق پارسال برای ما رخ داد و هنگامی که شرایط به خوبی پیش نرفت افراد زیادی دوران بارسا پایان یافته دانستند."

فشار بر روی بازیکنان

"نتایج سال های اخیر این باهشگاه باعث شده است که بردن در اینجا بسیار عادی به نظر برسد و هنگامی که شما بازی را واگذار می کنید انتقاد ها به شما سرازیر می شود. هواداران به خوبی این موضوع را درک می کنند که اکنون بیش از هر زمان نیازمند پشتیبانی آن ها هستیم. در حال حاضر فکر نمی کنم که نیاز زیادی به خرید بازیکن جدیدی باشد. بسیاری از بازیکنان فعلی بارسا جوان هستند و می توانند مدت زیادی در این باهشگاه بدرخشند."

کریستیانو رونالدو

" او سرعت بالایی در بازی با توپ و به جریان درآوردن بازی دارد و در حال حاضر یکی از بهترین های پست خود می باشد."

ژاوی و اینیستا

"هماهنگی آن ها فوق العاده است. آن ها بهترین در کنترل بازی و حفظ توپ هستند."

لالیگا

" نباید فکر کنیم که لالیگا به پایان رسیده است. با اینکه ما در شرایط بسیار خوبی به سر می بریم و با امنیت کافی در صدر جدول قرار داریم اما باید مراقب تیم هایی چون اتلتیکو باشیم. آن ها در هر بازی به دنبال ک کردن امتیاز خود با ما هستند."

Blaugrana

Registered User
لایک‌ها
794
خوب نیمه اول 1 هیچ جلوییم :D
کار بیسیار خوبی بود استراحت دادن به مسی و اینیستا و..
دنی الوز و پویول هم اگه تعویض کنه خوب میشه
تیاگو و الکسیس عالی بودن
فابرگاس و ویا هم افتضاح هر دو یک تک به تک را خراب کردن :eek:

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
Unbelievable :blink: الکسیس گل زد :blink: :دی

من فقط نگران رکورد مسی ام! بیارتش اون ۱۰-۲۰ دقیقه آخر یه گل بزنه. برای روحیه اش هم خوبه بچه :happy: این سانترهای دنی هم داغون کرده ماروهو، ینی له له! مثل خلعتبری سانتر میکنه :D

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
فابرگاس خیلی بد بود، شاید بدترین بازیکن زمین.
بیش از اینکه برای بارسا خوشحال باشم، واسه الکسیس خوشحالم، این پسر چقدر سگ دو زد واسه ی یه گل زدن. خیلی تلاش میکنه، شاید خیلی موفق نبوده ولی خیلی به درو دیوار کوبید خودشو که گل بزنه
گلش خیلی زیبا شد

بالا