• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

hamed-ss

Registered User
لایک‌ها
177
آفلاي مورد توجه باشگاه‌هاي ايتاليا و انگليس

باشگاه هاي مطرح ايتاليا و اسپانيا قصد خريد مهاجم ملي پوش هلندي تيم شالکه آلمان را در تابستان آينده دارند.
00942892.gif

به گزارش الکره ، پايگاه ترانسفرپلي گزارش داد ، ابراهيم آفلاي مهاجم سابق بارسلونا که به صورت قرضي در شالکه توپ مي زند ، تابستان آينده حداقل مورد توجه 6 باشگاه مطرح قرار دارد.

سه باشگاه انگليسي تاتنهام ، ليورپول و آرسنال و دو باشگاه ايتاليايي لاتزيو و اينتر و نيز باشگاه المپيک ليون فرانسه خواهان خريد اين مهاجم 26 ساله و مغربي الاصل هستند.

آفلاي که ماه اوت به شالکه پيوست در 13 بازي 4 گل براي اين تيم به ثمر رسانده است.

Gift Super Star

Registered User
لایک‌ها
2,671
سنگدلی!! آنچه بارسا کم دارد...

258802hp2.jpg

اینک اگر تاریخ ذهنمان را ورق بزنیم چلسی و پورتوهایی را به یاد خواهیم آورد که بارسلونای پرستاره را فلج کرده اند و اندیشه ای نوین را در مقابل تکنیک جدید فوتبالی بارسا به رخ کشیده اند. اما بارسلونا با تمام این زانوزدن ها و با تمام این ترک ها بارها برخاست دوباره همان راه قبل را پیش گرفت، فوتبال ناب، فوتبالی که همه از دیدن آن لذت می برند نه اینکه صرفا به دنبال نتیجه باشند.
بی شک می توان گفت که این روش فوتبال بارسلونا بود که در سال های حضور پپ طرفداران این تیم را چندین برابر کرد. اما این بارسلونا این روزها می لنگد. من فکر می کنم نقطه ضعف بارسلونای امروز نه در خاموش شدن عطش بازیکنانش است بلکه در ضربه ای است که از وفاداری هایش می بیند. بارسلونا در نقاطی ضعف نشان می دهد که انگار مجبور است به کسانی بازی دهد که در بارسا شدن بارسا نقش داشته اند. امروز ضعیف ترین نقطه این تیم بزرگ دروازه بانی است که در حد و اندازه های بازیکنان دیگر نمی درخشد. اگر به جای ویکتور والدس، بارسلونا کاسیاس را داشت هم امروز در تاریخ همین جا ایستاده بود یا فراتر و دور از دسترس تر می نمود؟ اصلا بهترین دروازه بان جهان را نمی خواهیم و به همان پیتر چک بسنده می کنیم. اما بارسلونا نمی خواهد به والدس بگوید که او را نمی خواهد.

49654hp2.jpg

اما این فقط والدس نیست. کارلوس پویول هم که به نماد آبی و اناری ها تبدیل شده به راحتی از بازیکنان رئال مادرید جا می ماند. سن و سالی از پویول گذشته اما همچنان نماد تعصب است و بارسلونا ناچار است او را بازی دهد، ناچار است. اما ضربه آخر را بارسلونا از وفاداری، هنگامی خورد که تیتو راهی بیمارستان شد و کیلومترها دورتر از تیم، اما بارسلونا تمام سعی خود را می کند که او را نگاه دارد، مربی ای کیلومترها دورتر از تیم. او چگونه ترکیب می چیند؟ آیا اصلا از وضعیت بازیکنان در تمرینات خبردار می شود؟ یعنی رورا در حدی هست که بتواند وضعیت بازیکنان را تشخیص دهد و به تیتو گزارش کند؟ بارسلونا نمی خواهد دل سنگ باشد و تیتو را در این شرایط تنها بگذارد اما این بارسا فقط متعلق به بارسا نیست.
امروز این بارسا متعلق به همه جهان است. متعلق به من ایرانی است که به عشق بارسلونا فوتبال می بینم، متعلق به پیرمردی است که در آفریقا به حرکات مسی چشم می دوزد و... برای نگه داشتن این بارسلونا در تاریخ باید کمی هم دل سنگ بود.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

روزنامه کاتالانی "الموندو دیپورتیو"بعد از شکست دوباره بارسا مقابل رئال، یه نظرسنجی راه انداخته و از هواداران کاتالانی سوال کرده دلیل اوضاع کنونی بارسا چیست.
در این نظر سنجی 5 گزینه قرار داده شده:

1- اتکای بیش از اندازه تیم به مسی 2- غیبت تیتو 3- ضعف بدنی 4- غرور کاذب و 5- ضعف دفاع تیم.

تا الان که 2600 نفر رای دادند که "غیبت تیتو"با بیشترین درصد (31) عامل نخست در افت بارسا دانسته شده است.دومین عامل موثر هم "اتکای کاذب به مسی" و سومین عامل هم "ضعف خط دفاع" است.

nx4b4p3uteag4nh35io.jpg

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
امیدوارم لاپورتا برگرده.

من از این روسل از اون روزی که اون تبلیغ قطر پترولیوم رو انداخت رو لباس تیم بدم اومد.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
اگر که اینترنت مناسب دارید این کلیپ رو حتما ببینید. زیباســــت
http://fs2.filegir.com/mamad6387/FC_Barcelona_-_The_Beast_is_Awakened._[tag22].mp4
نیمار اظهار نظری کرده که اگر که الان وقت رفتن هستش پس چرا نباید برم. رسانه های نزدیک به بارسلونا این صحبت رو بی ارتباط با مذاکرات انجام شده در نیویورک نمیدونند و این احتمال رو مطرح کردند که شاید بجای تابستات 2014، روسل 2013 این بازیکن رو به تیم ملحق کنه.

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
تبریک به فدراسیون فوتبال اسپانیا وتیم پادشاهی

محرومیت 4 جلسه ای برای ویکتور والدس

victor-valdes-for-goalkeepermagazine.com_.jpg
مقامات باشگاه بارسلونای اسپانیا روز چهارشنبه اعلام کردند درباره محرومیت چهار جلسه ای ویکتور والدز دروازه بان بارسا درخواست استیناف خواهند داد.

والدز در پی شکست دو بر یک روز شنبه بارسلونا مقابل رئال مادرید به شدت به داور مسابقه اعتراض کرده بود.

بدین ترتیب والدز بازی مقابل دپورتیوو لاکرونیا، رایو وایکانو، رئال مایورکا و سلتاویگو را از دست می دهد .

او پس از آن که داور از اعلام پنالتی برا بارسلونا در دقایق پایانی بازی خودداری کرد با میگل آنخل پرز لاسا داور بازی درگیر شد.

بازیکنان بارسلونا معتقد بودند تکل سرجیو راموس مدافع رئال بر روی آدریانو پنالتی است.

پرز لاسا در گزارش خود درباره بازی نوشت والدز - که مقامات باشگاه و هم تیمی هایش او را به خویشتن داری دعوت می کردند - به اعتراضات خود در راهروی منتهی به رختکن ادامه داد.

به گزارش خبرگزاری رویترز از مادرید، باشگاه بارسلونا در بیانیه ای اعلام کرد:« باشگاه بارسلونا در روزهای آتی به تصمیم کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال اعتراض خواهد کرد.»

1357993496%281%29.jpg

در بیانیه ای که در سایت اختصاصی باشگاه بارسلونا منتشر شده، آمده است که این باشگاه این حکم را نمی پذیرد و در مورد آن،در چند روز آینده فرجام خواهی خواهد کرد.

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
امیدوارم لاپورتا برگرده.

من از این روسل از اون روزی که اون تبلیغ قطر پترولیوم رو انداخت رو لباس تیم بدم اومد.

منم زیاد احساس خوبی بهش ندارم
کی تیتو برمیگرده؟

messi2011

Registered User
لایک‌ها
844
[h=1]پای چپ لیونل مسی در ژاپن طلایی شد[/h]
5018F58E5FF2BBB82D320F86DA948-600x337.jpg

article-2288938-1878EF48000005DC-820_634x488-545x420.jpg

mmmmmmmmmmmmmm.jpg

یک جواهرفروشی ژاپنی در اقدامی بی سابقه نمونه ای از پای چپ لیونل مسی را از جنس طلا و به ارزش بیش از چهار میلیون یورو ساخته است.

پای چپ طلایی لیونل مسی که بیست و پنج کیلوگرم وزن دارد بسیار دقیق طراحی شده است و بر روی آن می توان رگ های خونی و خطوط پوستش را نیز دید.

جواهرسازی مشهور و بزرگ ژاپنی گینزا تاناکا که این پای طلایی را به مناسبت موفقیت لیونل مسی برای کسب چهارمین توپ طلایی اش در ماه ژانویه تولید کرده است این هفته این اثر هنری- ورزشی خود را برای فروش عرضه می کند. این جواهرسازی تاکید کرد این پای طلایی به همراه نمونه های کوچکتری از این پای طلایی و یک پلاک طلای بزرگ از اثر پای لیونل مسی از روز پنجشنبه برای فروش عرضه می شود.بخشی از عواید فروش این جواهرات ورزشی قرار است از طریق بنیاد لیونل مسی به مردمی که از زلزله و سونامی دو سال پیش لطمه دیده اند اختصاص داده شود.

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
این دستان یکی از بزرگ‌ترین مربیان تاریخ فوتبال جهانه

39107518397827989128.jpg

دستانی که زمانی به گفته خودش به خاطر مهارت ساق پاهای اینیستا و تفکرات پپ به لرزش افتاده بود

ولی دیشب فقط بهت این مربی را از تصمیمات عجیب داوری دیدیم.

Nani : Now I totally know why Valdés reacted that way in El Clasico

نانی: ”من اکنون به خوبی دلیل آن واکنش والدز در ال‌کلاسیکو را درک می‌کنم.“

22886708753776308141.jpg

64492948072237877210.jpeg

Rooney: "Barca won over us with Football, Madrid won over us with a Robbery
"
رونی: ”بارسا ما را با فوتبال برد، رئال مادرید ما را با دزدی برد.“

Gift Super Star

Registered User
لایک‌ها
2,671
مورینیو زمانی که مترجم بود:

بارسا در قلب من جای دارد و هیچ وقت این عشق به این باشگاه از دل من بیرون نمیرود!!!

83716754510784403089.jpg

حال آدم از این جور آدما بهم میخوره

Last edited:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
شاید بارسا ببره اما برای صعود ( سعود ) :p 10 درصد من بیشتر بهش شانس نمیدم .

با این بازیهای اخیری که انجام داده و موقعیتهای کمی که روی دروازه تیمها ایجاد کرده ، زدن 3 گل به میلان کاریست غیر ممکن .

vivaaaaaaaaaaa milan

هم چیز بستگی به 10 15 دقیقه اول بازی داره. اگه بارسا بتونه تو همون دقایق گل بزنه امکان برگشتش به بازی بسیار زیاده.

قدرت تکنیکی بازیکنای بارسا رو دست کم نگیر. درسته تیم مربی نداره و این رورا هم چیز زیادی از مربیگری سر در نمیاره اما یه جرقه لازمه تا بارسا بازی رو به اتیش بکشه.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
مورینیو زمانی که مترجم بود:

بارسا در قلب من جای دارد و هیچ وقت این عشق به این باشگاه از دل من بیرون نمیرود!!!

83716754510784403089.jpg

حال آدم از این جور آدما بهم میخوره

همیشه بزرگترین نفرت ها از بزرگترین عشق ها شکل میگیره.

وقتی مو توی لیسبون 3 ساعت واسه بگرستین در مورد تاکتیکش و حفظ 3-3-4 صحبت میکرد و دعوت به جلسه رو خودش ترتیب داده بود یعنی این که میخواست روی نمیکت بارسا بشینه، حالا جاه طلبی یا عشق رو نمیدونم.
اما میدونست بارسا چه مهره هایی داره. و وقتی دید اخلاقیات و مصاحبه هاش برای باشگاه بارسلونا صورت خوبی نداره و سر این مسئله شرط و شروط گذاشتند در صدد انتقام بر اومد. البته نباید فراموش کرد وقتی دید که پپ گواردیولایی که به عنوان دستیار پیشنهاد داده بود ، سرمربی شد و چه کارهایی کرد شاید این مطلب رو تشدید کرده باشه

من اعتقاد دارم که مورینیو یک روز سرمربی بارسلونا میشه. وقتی که دید نمیتونه روی نیمکت منچستر یونایتد بنشینه

گواه این مطلب رو حساسیت مورینیو برای بازی های روبروی بارساست، چه زمانی که در چلسی بود چه زمانی که در اینتر، رئال که جای خود. همیشه میخواسته خودشو در این رویارویی ها ثابت کنه.

همونطور که خیلی دوست داره در رویارویی های مقابل منچستر خودش رو ثابت کنه.

فقط 2 تیم هستند که تا این حد مورینیو نسبتا بهشون جدیه و جدی در برابرشون قرار میگیره، بارسا و منچستر

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
همیشه بزرگترین نفرت ها از بزرگترین عشق ها شکل میگیره.

وقتی مو توی لیسبون 3 ساعت واسه بگرستین در مورد تاکتیکش و حفظ 3-3-4 صحبت میکرد و دعوت به جلسه رو خودش ترتیب داده بود یعنی این که میخواست روی نمیکت بارسا بشینه، حالا جاه طلبی یا عشق رو نمیدونم.
اما میدونست بارسا چه مهره هایی داره. و وقتی دید اخلاقیات و مصاحبه هاش برای باشگاه بارسلونا صورت خوبی نداره و سر این مسئله شرط و شروط گذاشتند در صدد انتقام بر اومد.

من اعتقاد دارم که مورینیو یک روز سرمربی بارسلونا میشه. وقتی که دید نمیتونه روی نیمکت منچستر یونایتد بنشینه

حرفت رو در حالت کلی قبول دارم ولی در حالت خاص و مورینیو نه ،
مورینیو با اینهمه مصاحبه و اتهام به مربی و بازیکنان بارسا روزی مربی بارسا بشه ؟! حکایت خراب کردن پلهای پشت سر هست ،

این موضوع خیلی بعیده و تقریبا غیر ممکن ... چه فنی و چه رفتاری مورینیو هیچ سنخیتی با بارسلونا نداره .

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
مورینیو با اینهمه مصاحبه و اتهام به مربی و بازیکنان بارسا روزی مربی بارسا بشه ؟! حکایت خراب کردن پلهای پشت سر هست ،

این موضوع خیلی بعیده و تقریبا غیر ممکن ... چه فنی و چه رفتاری مورینیو هیچ سنخیتی با بارسلونا نداره .

محسن جان کافیه در سالهای آینده با احترام بیشتری در مورد بارسلونا صحبت کنه و یکم ملایم تر برخورد کنه، نظر خیلیا راجب بهش عوض میشه. در صورتی که من شخصیت کلیش رو اصلا قبول ندارم و انسانیست بسیار بی ادب و مغرور

به پست قبلیم یه سری مطلب دیگه اظافه کردم. مو با شرط تیم مذاکره ی بارسلونا در مورد اخلاق و مصاحبه ها کینه ی شدیدی به دل گرفته، چون زیاد از حد مغروره و شدیدا در صدد انتقام بر اومده. هرچی باشه چندین سال در این تیم بوده و با مردم
این شهر زندگی کرده، نمیتونست متنفر باشه، باید خاطرات خوبی داشته باشه، اما رفتارش در رئال رو به بحث دست نیافتنی بودن بارسا و اون بحث مذاکره میشه ربط داد

امیدوارم مدیرا این پست رو به کل کل و تیم رئال ربط ندن، چون داریم در مورد کمک مربی و مترجم سابق تیممون صحبت میکنیم :)

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326

منم با نظر شما موافقم...یه نکته دیگه هم اینکه من فک نمیکنم آنچنان علاقه ای به منچستر داشته باشه خودشم که همیشه میگه دوس دارم برگردم چلسی.
رفتنش به چلسی خیلی خیلی محتمل تر از بارسا و منچستره.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
منم با نظر شما موافقم...یه نکته دیگه هم اینکه من فک نمیکنم آنچنان علاقه ای به منچستر داشته باشه خودشم که همیشه میگه دوس دارم برگردم چلسی.
رفتنش به چلسی خیلی خیلی محتمل تر از بارسا و منچستره.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

مورینیو ترجیح میده توی چلسی باشه تا به نیمکت منچستر نزدیک تر باشه :D
چون حداقل تا دو - سه سال فرگوسن جایی نمیره. وگرنه اگه خیلی به چلسی علاقه داشت این همه اینور اونور نمیرفت، یکی از پارامتر هایی که شاید باعث شه روی نیمکت منچستر بشینه مربیگری در لیگ برتره، تیم های زیادی توی لیگ برتر نیستند که تا زمان بازنشستگی فرگی هزینه ی جذب اون رو داشته باشند، من سیتی و چلسی

اولی که رقیب رو در روی منچستر یونایتد هستش و ترچیح خواهد داد مربی همشهری من یونایتد نباشه، و گزینه ی بعدی چلسی که ....

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372

[h=1]بارسلونا به دنبال برگزاري پنجمين تور آسيايي[/h]
[h=2] باشگاه بارسلونا در نظر دارد تابستان آينده پنجمين تور آسيايي خود را برگزار کند.[/h]
00001980.jpg

بارسلونا صدرنشين ليگ اسپانيا 3 ديدار دوستانه در ماه آگوست (مرداد سال آينده) در آسيا برگزار خواهد کرد.

به گزارش فارس،کاتالان‌ها در نظر دارند به منظور برگزاري اردوي آماده‌سازي براي فصل 14-2013 سوم آگوست (12 مرداد) به چين، هفتم آگوست (16 مرداد) به تايلند و دهم آگوست (19 مرداد) هم به مالزي بروند و 3 ديدار دوستانه برگزار کنند.

اين در حالي است که تيم حريف بارسا در اين مسابقات هنوز مشخص نشده است.

اين پنجمين تور آسيايي آبي‌اناري پوشان در 10 سال گذشته خواهد بود.

بالا