• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

CYB3R

Registered User
لایک‌ها
469
منتظریم ببینیم چی میگن بعد بازی ، چرا مسی رو بازی نداد ، چرا برنامه نداشت و ...

Blaugrana

Registered User
لایک‌ها
794
تیتو الان میتونه به سرجاش برگرده
از اول هم مشخص بود در حد و اندازه های بارسا نیست و اگه بمونه واقعا پر رو اِ:D
کشیدن اینیستا و ژاوی احمقانه ترین کاری بود که تا الان تو فوتبال دیده بودم:blink:

shylord

Registered User
لایک‌ها
1,496
LOL!!!
برادر 7 تا گل زدن عالی نبود؟!:دی

من منظورم 3 گل این بازی بود

تو این بازی بارسا خیلی خراب بود... اصلا معلوم نبود چه برنامه ای برای حمله دارن... توپم که همش داشتن لو می دادن..... حتی چندتا پاس درست نمی تونستن بدن

بازی قبل با اینکه 4 تا گل خورد ولی بهتر بازی کرد..... ولی تو بازی قبل بایرن عالی بود

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خیلی دوست دارم جواب این تیتوی احمق رو در برابر سوال چرا مسی رو نیمکت بود بشنوم.

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
یعنی احمقانه ترین بازی که از بارسلونا دیدم این بازی بود..هیچ تاکتیکی نداشتن و فقط توپ رو سانتر می کردن رو قد بلند بایرنی ها...

فصل بعد اول باید به فکر تعویض مربی بود تا بازیکن....او تیم رویاییم که تو نیم فصل بود دست پرورده همون پپ بود که رفته رفته افتش شروع شد...واقعا هیچ پخی نیست تیتو....عینه این ادمای لال فقط داره بازی رو میبینه...اصلا با بازیکن ها نمیتونه ارتباط برقرار کنه..علت افت بازیکن ها و تاکتیک تیمی همین تیتو هست.

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
تیتو الان میتونه به سرجاش برگرده
از اول هم مشخص بود در حد و اندازه های بارسا نیست و اگه بمونه واقعا پر رو اِ:D
کشیدن اینیستا و ژاوی احمقانه ترین کاری بود که تا الان تو فوتبال دیده بودم:blink:

کشیدن این 2 بازیکن کاملا تابلو بود چرا بیرون امدن...گل اول روکه بارسا خورد کاملا مشهود بود بارسا باز هم گل میخوره..خواست بازیکن های اصلی رو بکشه بیرون که اگه گل های بیشتری خورد بگه ما بازیکن های اصلیمونو کشیدیم بیرون و به جوونها برای تجربه بیشتر بها دادیم..اصلا تابلو بود این حرکت که چرا این 2 تارو کشید بیرون...وهمینطور هم شد و 2 گل دیگم خورد.

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
مقصر اصلی باخت سرمربی(تعویض های اشتباه و بازی ندادن به مسی باعث این باخت شد)

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
تا حالا ندیده بودم بارسا در یک بازی رفت و برگشت اینطوری طعم شکست رو بچشه.....
اینطوری نمیشه ادامه داد مدافع و دروازه بان خوب میخوایم + یک مربی در حد بارسا

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
شیر شدم رفت:(
چی بگم
اخه این چه وضعشه اگر میدونستم اینطور بی انگیزه و بی برنامه بازی میکردیم عمرا" حرف از امید جبران نتیجه رو میزدم
با تشکر از زحمات تیتو . مربی گرامی اخر فصل بهتره جاتو عوض کنی بایک مربی دیگه که حداقلش اون مربی وقتیب تیمش بی برنامه و بی انگیزه هست بیاد لب خط سرشون فریاد بزنه تا اونجایی که دیدم تیتو نیمه دوم اصلا" زحمت نکشید بیاد لب خط انگار از اول قائله رو باخته بود
به جان خودم اگر بارسا بارسای نیم فصل اول بود اینطور نمیشه
اصلا" همچین شکستی تا حالا نخورده بودیم بلکه ما هر بار به تیم های دیگر اینطور میزدیم ول.........
اخه مربی میاد ستون تیمش که وسط میاد هست در میاره :( چی بگم اخه
پیکه عزیز به جای اینکه دنبال معشوقه گرامیت بگردی حواست به بازی باشه اویل نیمه دوم داشتی دنبال معشوقت میگشتی
و ایا مسی مصدوم بود یا تو لالیگا بازیهای فشرده داریم و 3 امتیاز با تیم دوم داریم واسه همین نذاشتیم نمیدونم والا باید شنید مربی چی میگه
از همین الان باید یه دروازبان دو مدافع و هجوم واسه فصل بعد بخریم
و مربی عوض کنیم گاس هیدینگ به نظرم گزینه بهتری هست البته اگه با تیم دیگه ایی قرار داد نداشته

shylord

Registered User
لایک‌ها
1,496
فصل پیش وقتی جلوی چلسی حذف شد خیلی حسرت خودم ..... فصل تیم خیلی تلاش کرد که بتونه چلسی رو شکست بد ولی این بازی هیچ تلاشی نمی کردن

بهتر بود جلوی میلان یا پاریسنجرمن حذف می شد

rommatti

Registered User
لایک‌ها
1,065
به هرحال حذف حتمی بود اما خب دیگه یه بار لااقل نویرو زمین میزدن دلمون خوش میشد

Loner_62

Registered User
لایک‌ها
481
حداقل اگه با برد ، حذف میشد آدم دلش نمی سوخت :(

saman_mettaller

Registered User
لایک‌ها
70
من طرفدار رئالم اما حرفم جنبه‌ی تحریک نداره، جنبه‌ی تعجب داره !!
بارترا ؟؟ دفاع بارسلونا در این سطح بازیا باید بارترا و سانگ باشن ؟؟ یعنی واقعا مدیرا نمیتونستن حدس بزنن پویول دیگه پیر شده ؟ بالاخره تا تیم از دفاع خیال راحتی نداشته باشه نمیتونه بی محابا حمله کنه !
به قول سایت گل : بارسا داره هزینه‌ی وفادار موندن به پویول و حتی والدز رو میده ؟؟

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بارترا ؟؟ دفاع بارسلونا در این سطح بازیا باید بارترا و سانگ باشن ؟؟ یعنی واقعا مدیرا نمیتونستن حدس بزنن پویول دیگه پیر شده ؟ بالاخره تا تیم از دفاع خیال راحتی نداشته باشه نمیتونه بی محابا حمله کنه !
به قول سایت گل : بارسا داره هزینه‌ی وفادار موندن به پویول و حتی والدز رو میده ؟؟

حماقت مربی !!! تنها جوابیه که به ذهن من میرسه. همین الکس سونگ اگه بازی رفت بازی میکرد وضعیت بارسا به مراتب بهتر میشد. بوسکتس رو هم میذاشت تو خط میانه.

shylord

Registered User
لایک‌ها
1,496
بارسا تو تمام قسمت هاش همین وضعیت رو دار
اگر آلوز مصدوم بشه کسی رو ندار...... اگر بوسکتس مصدوم بشه باید سانگ و بیار.... روی نیمکت دفاع ندار......
کلا همش به فکر بازیکن سازی از مدرسه ی فوتبال خودشه..... دلش نمی یاد پول خرج کنه

بالا