• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
رو گل اولی که بارسا خورد جالب بود ! همه عالمو ادم میدونن وقتی روبن صاحب توپ میشه دریبل هاش به یه شکل هست و تابلو میخواد به کدوم سمت حرکت کنه ولی باز هم دفاع تو او صحنه گول خورد.

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
رو گل اولی که بارسا خورد جالب بود ! همه عالمو ادم میدونن وقتی روبن صاحب توپ میشه دریبل هاش به یه شکل هست و تابلو میخواد به کدوم سمت حرکت کنه ولی باز هم دفاع تو او صحنه گول خورد.
دقیقه تابلو بود قراره چیکار کنه ، چندین بار اتفاق افتاده ولی خیلی شیک باز هم یه جرکت تکراری کرد و یه گل بسیار قشنگ زد

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
دقیقه تابلو بود قراره چیکار کنه ، چندین بار اتفاق افتاده ولی خیلی شیک باز هم یه جرکت تکراری کرد و یه گل بسیار قشنگ زد

شما تصویر تلویزیونی رو میبینی. اما مهار یه بازیکن سریع با اینکه میدونی میخواد چیکار کنه واقعا کار سختیه. روبن بازیکن خیلی سریعیه. پیکه باهوشه اما کند و تنبله. ادریانو جنگنده است اما خنگه.

نتونستن جلوشو بگیرن. فکر میکنید مثلا مدافعا نمیدونن کریس و مسی چطور دریبل میدن اما نمیشه جلوشو گرفت. خیلی سریعن و سریع تغییر جهت میدن و تا بخودت بیای میبینی رفتن.

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
گاهی برای اینکه بتونی یه پرش بلند داشته باشی، باید دورخیز کنی. زمان تغییر و پوست اندازی تیم فرا رسیده...

با تمام سختیهای این فصل، لالیگارو از یکی از بهترین رئال مادرید های چند سال اخیر بردیم و تازه هم شده ۲ سال که از فینال cl جدا افتادیم. بعضی تیمها که ۱۰ ساله آرزوی رسیدن به فینال رو دارن. ما همچنان برقراریم فقط حریفامون زیاد شدن که این مارو قدرتمندتر میکنه و آماده تر :)

همچنان زنده ایم به عشق بارسا :heart:

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
276334hp2.jpg

با وجود مصدومانی که داشتیم، باید بگویم که نمی شود که همه جام هارا هم فتح کرد. نمی توان درهمه تورنمنت ها به قهرمانی رسید و بازی رفت برای ما خیلی گران تمام شد.

سایت گل- تیتو ویلانووا سرمربی بارسلونا در کنفرانس خبری اش در پایان بازی تیمش مقابل بایرن مونیخ که با باخت 0-3 در نوکمپ و درنهایت شکست 0-7 مقابل حریف آلمانی در مجموع دو دیدار رفت و برگشت مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا همراه بود شرکت کرد و به دفاع از عملکرد شاگردانش دراین بازی پرداخت.

متن صحبت های تیتو را به گزارش آ.اس در دو قسمت برای شما آماده کرده ایم که دراینجا می توانید قسمت اول آن را مطالعه کنید:

*هضم کردن این باخت: من بین دو نیمه از بازیکنانم درخواست کردم که تسلیم نشوند. گلی که در آغاز نیمه دوم دریافت کردیم کار را خیلی سخت کرد. این خیلی وزنه سنگینی بود. چون بازیکنان می بینند که در یک بازی حذفی بازگشت به جریان بازی کار خیلی سختی است. نمی توان این را رد کرد که بایرن مونیخ در شرایط فیزیکی فوق العاده ای گام به این بازی گذاشته بود.در بازی 4شنبه شب تفاوت دو تیم خیلی زیاد بود.من فکر می کنم که ما هم تا پایان کار به رقابت ادامه دادیم

*غیبت مسی: مسی در بیلبائو بازی کرد، چون حالش بهتر بود. حضور او اوضاع تیم را تغییر داد ولی در پایان بازی،احساسات عجیبی داشت. بحث مصدومیت نیست؛چون او الان مصدوم نیست ولی حس راحتی نداشت. او روز 3 شنبه هم تمرین کردو 4شنبه هم مین طور ولی حس خوبی نداشت. او یک بازیکن است و می تواند به مشکل بخورد. به همین خاطر هم بود که نتوانست به کمک تیم بیاید

*تصمیم گیری رو به آینده: تمام تیم ها درتمام سالها به تجدید قوا می پردازند. من آن روزهم گفتم که نیازی به تغییرات گسترده نیست؛فقط کافی است که بازیکنان ما بهبود یافته و به ترکیب تیم بازگردند. بایرن در حالی گام به این بازی گذاشت که تمام بازیکنانش را دراختیار داشت و ما غایبان زیادی داشتیم. با وجود مصدومانی که داشتیم، باید بگویم که نمی شود که همه جام هارا هم فتح کرد. نمی توان درهمه تورنمنت ها به قهرمانی رسید و بازی رفت برای ما خیلی گران تمام شد.

*اولویتتان روی بازیهای لالیگا بود؟: برعکس.به نظر من امسال بیش از هرسال دیگری برای اعمال سیستم چرخشی میان بازیکنان کار شد. فکر می کنم که ما دقایق بازیها را میان بازیکنان تقسیم کردیم. اگر تمرین نکنی و ناراحتی ودردی داشته باشی،هماهنگ شدن با ریتم بازی برایت سخت می شود.

*تعویض های چابی واینیستا: زمانی که نتجیه بازی علیه ماست،باید 6 گل بزنی تابه جریان بازی برگردی. چابی احساس درد می کرد و به علاوه روز یکشنبه ما درلالیگا بازی ای داریم که درآن بازی باید برای برد تلاش کنیم. باید ببینیم که آیا می توانیم قهرمانی مان در لالیگا رامسجل کنیم یا نه.

درنیم فصل دوم نتوانستیم آن قدر قاطع باشیم. در ابتدا به خاطر مصدومیت مدافعانمان با مشکلات تدافعی متعددی روبرو شدیم و الان اوضاع بدتر هم هست ولی ما لالیگا را فراموش نکرده ایم

سایت گل- تیتو ویلانووا سرمربی بارسلونا در کنفرانس خبری اش در پایان بازی تیمش مقابل بایرن مونیخ که با باخت 0-3 در نوکمپ و درنهایت شکست 0-7 مقابل حریف آلمانی در مجموع دو دیدار رفت و برگشت مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا همراه بود شرکت کرد و به دفاع از عملکرد شاگردانش دراین بازی پرداخت.

متن صحبت های تیتو را به گزارش آ.اس در دو قسمت برای شما آماده کرده ایم که دراینجا می توانید قسمت دوم آن را مطالعه کنید:

*مادرید، میلان، پاری سن ژرمن، بایرن.شکست مقابل بزرگان: دلایل زیادی وجود دارد . واقعیت این است که دلایل زیادی هست که بازی کردن مقابل آنهابرای ما خیلی سخت بوده

*می دانید که باخت 0-7 چه طعم تلخی دارد(باخت مقابل بایرن درمجموع دو بازی رفت و برگشت): باخت ممکن است رخ دهد ، حتی در اینجا،یک باخت 0-3 و در مجموع باخت 0-7... این کاملا روشن است که این اصلا آن بازی نبود که ما می خواستیم. اگر با صد در صد آمادگی به این بازی می رسیدیم، شرایط متفاوت می بود. فکر می کنم که در بازی رفت،نتیجه بیش از حد سختگیرانه بود. نمی خواهد حتی یادم بیاید که این گلها چطور از راه رسیدند

*بعد از تعطیلات سال نوی میلادی، بارسا آن اطمینان و اعتماد به نفس قبل را از دست داد: کاملا روشن است که در نیمه اول فصل ، تا ماه دسامبر،همه چیز خیلی خوب بود. ما در 18 بازی در لالیگا به پیروزی رسیدیم و فقط یک مساوی داشتیم ولی درنیم فصل دوم نتوانستیم آن قدر قاطع باشیم. در ابتدا به خاطر مصدومیت مدافعانمان با مشکلات تدافعی متعددی روبرو شدیم و الان اوضاع بدتر هم هست ولی ما لالیگا را فراموش نکرده ایم

*مسی: من روز سه شنبه با او صحبت کردم ولی حالش خوب نبود. وقتی به هتل محل اقامتمان هم رسیدیم با دکتر ها صحبت کردم و باهم تصمیم گرفتیم که با توجه به شرایطی که دارد احتمال مصدومیتش می رود و دراین شرایط نمی تواند به کمک تیم بیاید.

*سانگ: قبل از این هم بارها گفته ام که زمانی که درچنین بازی هایی به میدان می رود،عملکرد خیلی خوبی دارد. به نظر من سانگ بازیکن سرعتی و خوبی است؛هرچند که این طور به نظر نمی رسد..او بازی خیلی خوبی انجام داد.در سطح تدافعی و تهاجمی به ما کمک های زیادی رساند.

*وابستگی به مسی؟آیا این وابستگی افزایش یافته؟:تمام این سالها،وقتی بدون مسی بازی کرده ایم، بازیها به نحو دیگری بوده. وقتی بازیکنی به این خوبی را داشته باشی،کاملا طبیعی است که بود یا نبودش محسوس باشد. اگر بایرن روبن یا ریبری را نداشت هم آنها دراین سطح ظاهر نمی شدند.

*تصمیم گیری ها: ما به خوبی به مدیریت تیم پرداختیم. تصممیمان در مورد مسی درست بود؛وقتی یک بازیکن مصدوم است و نمی تواند، خب نمی تواند

*بایرن : در ابتدا باید به آنها تبریک گفت. بارسلونا و رئال مادرید مقابل دورتموند و بایرن رقابت کردند.ما تیم هایی داشتیم که قادر به رقابت با آنها بودند ولی باید به آنها تبریک گفت.

tpshd

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,931
بارسا حیف شد...

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
باختیم دیگه
قرار نیست تمام مشکلات رو به گردن مربی بیاندازیم

میشه بگید جای بارترا باید کی رو توی خط دفاع میزاشت؟ خوب کسی رو نداشتیم.

مشکلات تیم دقیقا از بیماری تیتو شروع شد و تا الان ادامه پیدا کرد. این ضعف مدیریت تیم هستش. توی نقل و انتقالات زمستانی گند زدیم، الان هم نتیجش میشه دیگه.

زوبیزارتا به عنوان مدیر فنی خیلی اشتباه کرد.

ولی من خیلی ناراحت نیستم، این سیلی محکم رو باید 2 فصل پیش میخوردیم.

Amiru

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
روزای روشن خداحافظ , بارسلونای من خداحافظ خداحافظ
مشکل از جایی شروع شد که
ویلانووا از سرطان نمرد! مرتیکه شاسکول
من میگم با مسی به مشکل خورده بازیش نداده و مصدویمت بهانس

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
این تیتر سانسور شده

تیتو:تجدید قوا نمیخواهیم ,مصدومان برگردن کافی است, تفاوت دو تیم خیلی زیاد بود

درستش اینه

تیتو(1):مسی مصدوم نبود؛ تجدید قوا نمی خواهیم؛مصدومان برگردند، کافی است؛تفاوت دو تیم خیلی زیاد بود

یکی نیست بگه اخه احمق مسی مصدوم نبودو بازیش ندادی ؟ باید قبول کنه در حد بارسا نیست این.

قرار نیست تمام مشکلات رو به گردن مربی بیاندازیم

اتفاقا همش تقصیر اینه...الان یقین پیدا کردم اصلا مربی نیست.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
بهتر که مسی رو بازی ندادند، در هر صورت ما 4 تا نمیتونستیم بزنیم، مزیت این کار این بودش که میشه بهانه اورد مسی بازی نکرد و این باخت بدون مسی رقم خورد و البته شانس توپ طلا برای مسی حفظ بشه.

الان قضیه ی توپ طلا مثل یک کلاف سردرگم شده. رونالدو از اونور ، مسی هم از اینور، شاید بیل از توی لپ لپ بیاد بیرون.

احتمالا سه نفر نهایی، رونالدو، بیل و مسی باشند.

بایرن یا دورتموند بازیکنانی در این حد با این توانایی ندارند که بخوان وارد این لیست بشن. به غیر از لوا که میتونه جای بیل رو بگیره.

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
مربی خیلی کوچیکی داریم!
اول فصل هم گفتم!!

فصل دیگه با این مربی یعنی عقب گرد!یعنی همون دورانی که فقط عذاب می کشیدیم!!!

چرا باشگاه به این بزرگی!مربی بزرگ نداشته باشه؟

تعویض های دیشب ،بدتر از نتیجه منو عذاب داد!
تف

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
در ضمن
اکثر اوقات این دنی آلوز رو مخ منه!
بیشتر می رقصه تا اینکه بازی کنه!
100 بازی افتضاحه یه بازی خوبه!
من هیچ وقت نیم فهمم چرا به موقع پاس نمیده!

گاهی تیم به شدت عصبیم می کنه!
من هیچ وقت نیم فهمم چرا تو شش قدم به جای شوت به سمت دروازه هی به هم پاس میدن!
انگار کسی جرات شوت کردن رو نداره

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
بهتر که مسی رو بازی ندادند، در هر صورت ما 4 تا نمیتونستیم بزنیم، مزیت این کار این بودش که میشه بهانه اورد مسی بازی نکرد و این باخت بدون مسی رقم خورد و البته شانس توپ طلا برای مسی حفظ بشه.

الان قضیه ی توپ طلا مثل یک کلاف سردرگم شده. رونالدو از اونور ، مسی هم از اینور، شاید بیل از توی لپ لپ بیاد بیرون.

احتمالا سه نفر نهایی، رونالدو، بیل و مسی باشند.

بایرن یا دورتموند بازیکنانی در این حد با این توانایی ندارند که بخوان وارد این لیست بشن. به غیر از لوا که میتونه جای بیل رو بگیره.

واسه توپ طلا هیچ کدوم از این سه نفر نیستن

ریبری- مولر(به شرط گل زدن در فینال)-لواندوفسکی

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
واسه توپ طلا هیچ کدوم از این سه نفر نیستن

ریبری- مولر(به شرط گل زدن در فینال)-لواندوفسکی

بخاطر دو بازی فکر نکنم به لیست نهایی برسند. مسی و رونالدو محبوبیت بیشتری نزد کاپیتان ها و مربیان تیم های ملی دارند. خداییش ریبری یا مولر توپ طلا رو ببرند؟ من که اصلا اعتقاد ندارم توی لیست 3 نفر اصلی باشند.

درخشش فردیشون به نحوی نبوده که فصل رو تحت تاثیر قرار داده باشند. رونالدو و مسی تمام فصل ثابت کردند که یک تیم بهشون وابستست.

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
بخاطر دو بازی فکر نکنم به لیست نهایی برسند. مسی و رونالدو محبوبیت بیشتری نزد کاپیتان ها و مربیان تیم های ملی دارند. خداییش ریبری یا مولر توپ طلا رو ببرند؟ من که اصلا اعتقاد ندارم توی لیست 3 نفر اصلی باشند.

همون طور که سال 2010 هم مثل الان مسی نرفت فینال فقط لالیگا رو برد!

امسال هم بدون شک 5پنجمی رو خواهد گزفت !

تبریک

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
همون طور که سال 2010 هم مثل الان مسی نرفت فینال فقط لالیگا رو برد!

امسال هم بدون شک 5پنجمی رو خواهد گزفت !

تبریک

احتمالش زیاده، مسئله اینه که بوندس لیگا به اندازه ی لالیگا و لیگ برتر تحت توجه عمومی و خصوصی قرار نداره. ریبری و مولر هر چقدر هم که خوب بوده باشند از اسنایدر 2010 موفق تر نبودند که. من دوست داشتم فالکائو روند اول فصلش رو ادامه میداد و توپ طلا رو میبرد که متاسفانه نتونست.

امسال از اون سالهاست که هیچ شخصی به معنای واقعی کلمه بهترین بازیکن نیستش.

میخوام ببینم این رئیسمون که لقب مافیای نقل و انتقالات اروپا رو میکشید این تابستون چه خاکی به سر این تیم میریزه...

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
احتمالش زیاده، مسئله اینه که بوندس لیگا به اندازه ی لالیگا و لیگ برتر تحت توجه عمومی و خصوصی قرار نداره. ریبری و مولر هر چقدر هم که خوب بوده باشند از اسنایدر 2010 موفق تر نبودند که. من دوست داشتم فالکائو روند اول فصلش رو ادامه میداد و توپ طلا رو میبرد که متاسفانه نتونست.

امسال از اون سالهاست که هیچ شخصی به معنای واقعی کلمه بهترین بازیکن نیستش.

میخوام ببینم این رئیسمون که لقب مافیای نقل و انتقالات اروپا رو میکشید این تابستون چه خاکی به سر این تیم میریزه...

پس خودت قبول داری 2010 حق وسلی اسنایدربود!

ولی من دوس دارم رونالدو باشه

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
بایرن مربی مارو گرفت ما هم باید مربی اونا رو بگیریم
گیج تر از تیتو و مدیرایه بارسا مسئولایه بایرن هستن
مربی به این خوبی دارن رفتن با گواردیلا قرارداد بستن

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
[FONT=&amp]بعضی از دوستان خیلی راحت میگن که اشکال نداره تیم باخته!!!

آخه باختن تا باختن...

اینکه تو مجموع 7 گل از یک تیم بخوری و گلی نزنی و همه چی رو گردن مصدومیت بازیکنان بندازی کلاه گذاشتن سر خودته!

تیم در کل [/FONT][FONT=&amp]7 [/FONT][FONT=&amp]بر [/FONT][FONT=&amp]0 [/FONT][FONT=&amp]باخت و فقط وفقط باید تاسف خورد که بهترین تیم قرن رو آقایان مدیرعامل و سرمربی گرام به کجا رسوندن که برابر تیمی که در زمان لاپورتا و گواردیولا در یک نیمه 4 گل بهش زد اینچنین تحقیر بشه!!![/FONT]

[FONT=&amp]قبلاً هم گفتم که تیتو مربی ای نیست که بتونه تیمی مثل بارسا رو هدایت کنه...[/FONT]

[FONT=&amp]بارسا بدون سرمربی و حتی با رورآ دستیار تیتو هم میتونه تو لیگ اسپانیا قهرمان بشه و تیم های کوچیک رو در اسپانیا شکست بده اما سرمربی در بازیهای بزرگ باید خودش رو نشون بده که تیتو به هیچ عنوان اینو نشون نداده و اگه بخوایم یه مرور کنیم بازیهای مهم و بزرگ بارسا رو کاملا این ادعا ثابت خواهد شد...[/FONT]

[FONT=&amp]6 بازی با رئال در زمان هدایت تیتوکه حاصلش 1 برد، 2 تساوی و 3 شکست برای بارسا!!![/FONT]
(رئالی که این اواخر آرزوی گرفتن یک تساوی برابر بارسا رو داشت)

[FONT=&amp]2 بازی رفت و برگشت با میلان بحران زده که بازی رفت با 2 گل باختیم و بازی برگشت درخشش خیره کننده مسی تیم رو در بازیها نگه داشت!!![/FONT]

[FONT=&amp]2 بازی با بایرن مونیخ که فقط در مورد این دو بازی باید گفت "فاجعه در بارسا"!!![/FONT]

[FONT=&amp]سرمربی بودن به کت و پالتو و کروات نیست آقای سرمربی!!![/FONT]

[FONT=&amp]اینکه بیای شال گردن ببندی و خیلی خوش تیپ کنار زمین باشی و نتونی کاری برای خروج از بحران کنی نمیشه مربی گری...[/FONT]

[FONT=&amp]فقط امیدوارم که در انتخابات ریاست باشگاه شاهد حضور مجدد لاپورتا باشیم که بتونه گند آقای مدیرعامل رو جمع کنه![/FONT]

بالا