• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
پس خودت قبول داری 2010 حق وسلی اسنایدربود!

ولی من دوس دارم رونالدو باشه

اگر معیار موفقیت در کنار تیم باشه، بله حق اسنایدر بود اما اگه معیار توپ طلا که یک جایزه ی فردیه بنا بر کیفیت بازی اون بازیکن باشه، حق مسی بود. قبول کن در هر حالتی نمیشه اسنایدر رو با مسی قیاس کرد.

سال 2009 بارسا وحشتناک پرس میکرد، تیم های حریف نمیدونستند باید چکاری انجام بدن

الان 2 فصله که شما این ویژگی رو نمیبینید، دلایلش رو نمیدونم، شاید بالارفتن سن بازیکنان و کم شدن انگیزه ها،....

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
مربی به این خوبی دارن رفتن با گواردیلا قرارداد بستن

جالبه که 2 سال پی در پی هست دارن میان فینال..این یعنی یک مربی بزرگ.

Holy7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
70
اگر معیار موفقیت در کنار تیم باشه، بله حق اسنایدر بود اما اگه معیار توپ طلا که یک جایزه ی فردیه بنا بر کیفیت بازی اون بازیکن باشه، حق مسی بود. قبول کن در هر حالتی نمیشه اسنایدر رو با مسی قیاس کرد.

سال 2009 بارسا وحشتناک پرس میکرد، تیم های حریف نمیدونستند باید چکاری انجام بدن

الان 2 فصله که شما این ویژگی رو نمیبینید، دلایلش رو نمیدونم، شاید بالارفتن سن بازیکنان و کم شدن انگیزه ها،....

یادش بخیر پس گرفتن توپ از بارسا یه چیزی در حد غیر ممکن بود به نظر من افت بارسا بیشتر به خاطر بالا رفتن سن و کم شدن انگیزه بازیکن هاست.. تو جام جهانی هم آلمان مثل همین بایرن بود ولی اسپانیا هم تو اوج بود وگرنه اونم 4 تا میخورد.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
1367449535838.jpg

رسیدن به ومبلی سخت بود ، بدون مسی غیر ممکن شد ...

،،

چاره ای جز صبر و امید به آینده نیست ، به امید روزهای خوب .
با 4-5 خرید خوب میتونیم هفتمین نیمه نهایی پیاپی رو تجربه کنیم ...

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
رو حساب یه نفر که اصلا معلوم هم نیست طرفدار بایرنه یک تیم و همه طرفدارانش را زیر سوال نبرید!
طرف سوزش از بارسا داشته پست داده بزودی اب وصل میشه و مشکلش حل میشه:D
هدفش برهم زدن تاپیک بود و به هدفش رسید!
البته اشکال از جای دیگس مشابه این پست تو تاپیک تیم مورد علاقه مدیران این بخش مساوی بود با بن دائم ولی اینجا هنوز پستها پاک نشده

احسنت دوست عزیز حرف راستو زدی اگر اونجا بود مدیر گرامی سر جیک ثانیه پاک میکرد و برخورد جدی داشت
اقای مدیر ورزش اینم قوانین لطف کن بخون تا یاد اوری شه شما که خوب به کاربرا گوش زد میکنید گفتم منم گوش زد کنم قوانین رو تا شاید.....
قوانین تالار فوتبال

1- کلیه مسائل مطرح شده در مرامنامه پرشین تولز شامل تالار فوتبال نیز می شود. بنابراین مرامنامه را حتما مطالعه فرمایید.

2- نام هر تاپیک ، مشخص کننده اهداف تاپیک است . بنابراین در هر تاپیکی منحصرا در خصوص موضوع مطرح شده صحبت و تبادل نظر صورت گیرد.

3- کلوپ های هواداری جایی برای جمع شدن علاقمندان به یک تیم خاص می باشد . در این تاپیک مجاز به گذاشتن اخبار ، بحث و تبادل نظر در خصوص بازیکنان و نحوه بازی تیم ، علاقمندیهای طرفداران هستید. هواداران سایر تیمها در این تاپیکها فقط می توانند در بحث های فنی شرکت کنند و هر گونه دخالت ، بی احترامی به تیم و هواداران صاحب تاپیک و کل کل در این تاپیکها ممنوع می باشد. تاپیکهای طرفداران هم شامل این قوانین می شوند.

4- متقابلا هر گونه بی احترامی به تیم رقیب و کل کل با هواداران سایر تیمها در تاپیکهای هواداری به شدت برخورد خواهد شد.

5- تاپیک کل کل جایی برای صحبتهای غیر رسمی کل کل گونه در خصوص باشگاهها می باشد .از هر گونه بی احترامی به کاربران ، تیمها و کادر آنها به شدت پرهیز کنید .

6-استارتر تاپیک باید خود پیگیر مسائل تاپیک مربوط باشد. بنابراین از زدن تاپیکهای خبری اکیدا خودداری نمایید.برای استارت تاپیک جدید قبلا از نبودن تاپیکی به آن مضمون مطمئن شده و آنگاه اقدام به زدن تاپیک نمایید.

7- از زدن پستهای خبری موردی در تاپیکها حتی الامکان خودداری نمایید . در صورتی که از نظر شما خبری ارزش گذاشتن در تاپیک را داشت حتما نام منبع خبر را با لینک خبر ذکر نمایید.

8- از زدن اخبار به صورت تک تک و جداگانه در پستهای مختلف خودداری نمایید . لطفا در هر پست حداقل از دو خبر استفاده نمایید.

9-هدف گذاری انجام شده برای تالار فوتبال تبدیل شدن این تالار به یک فضای تخصصی می باشد ، لذا خواهشمند است از هر گونه پستهای تک خطی ، اسپم و به وجود آوردن محیطی مانند محیط چت در تاپیکهای تالار به شدت خودداری نمایید.

10- بار دیگر تاکید می شود هر گونه تخطی از موارد ذکر شده را فقط با استفاده از بدریپورت به اطلاع مدیران تالار برسانید ، اکیدا از پاسخ دادن به افرادی که رعایت قوانین را نمی کنند خودداری فرمایید.

در نهایت بار دیگر یادآور می شود در تالار فوتبال با هر گونه بداخلاقی ، بی احترامی و توهین ( چه این بی احترامی در قالب صحبت باشد ، چه با گذاشتن عکس ، چه آواتار و امضایی که مصداق توهین داشته باشد) برخورد خواهد شد.
+++++++++++++++

و با تشکر Miracles عزیز
+++++++++
باز شر ور های اضافی شروع شد سایت گل نوشت که مسی با تیتو به مشکل برخورده :hmm: (سایت گل و امسالهم فقط یه جمله میگم در وجهتون اینم اینه فاک اف )
امیدوارم رفنه رفته به روند ارمانی خودمون برگردیم که میشه

Hamid_J

Registered User
لایک‌ها
716
باختمون در این بازی هم قابل پیش بینی بود
امیدوارم که در فصل بعد شاهد این باخت ها نباشیم
پپ کجا رفتی نامرد:( برمیگشتی به خونه
بارسلونای سال 2011 کجایی که یادت بخیر واقعا عجب بازی میکردن ، فینال رو یادتونه با منچستر
3642597596.jpg

673657348-28052011214136.jpg

ویا کجایی با اون شوت های بینظیرت

1306614575_extras_albumes_0.jpg

1306613923_extras_albumes_0.jpg

لئوی همیشه بی نظیر

6.jpg

اینیستای دوست داشتنی

2011-05-29_CELEBRACION_63.JPG

من مطمئنم دوباره برمیگردیم به روز های خوبمون بهتره این فصل رو با آرامش به اتمام برسونیم و منتظر خرید های خوب باشیم

امیدوارم روسل ناامیدمون نکنه و امسال پول خرج کنه چون واقعا نیمکت درست و درمونی نداریم + مهاجم خوب+مدافع خوب+دروازه بان خوب میخوایم

Loner_62

Registered User
لایک‌ها
481
مصدومیت ها هم یکی از دلایل باخت بارسا مقایل بایرن بود ... :

CYB3R

Registered User
لایک‌ها
469
.
.
.

انتقاد از تیم تا زمانی که آنها در نهایت غرق شوند

یا

کمک به تیم تا برخیزد و تشویق تا زمانی که برنده لیگ شود ...

.

يه چند كلوم حرف دارم :

چرا ويا اون ويايي نيست كه ما ميشناختيم ؟ ويا مدت زمان زيادي مصدوم بود بعد از اون هم بيشتر تو نيمكت ميشست تا بازي . هر بازيكني چه ويا باشه چه بازيكن ديگه وقتي از تيم دور هست نمي تونه اونطوري كه بايد با تيم هماهنگ باشه . به عنوان مثال همين سانچز وقتي چند بازي پشت سر هم با تيم بازي مي كنه ميبينيد كه واقعا عالي ظاهر ميشه . وقتي از تيم جدا هستيد اعتماد به نفس خودتون رو از دست ميديد .

در مورد پپ تا اونجايي كه يادمه گفته بود ديگه مي خواد فوتبال رو بزاره كنار و برا همين از بارسا جدا شد ، تمامي كارهايي كه برا تيم كرده قابل تقديره ولي از اين به بعد براي من به شخصه قابل احترام نيست به خاطر اين دروغي كه بافيده .

ما الان فقط تو هماهنگي تيمي ايراد داريم و به همين دليل داريم ميبازيم ، شما بازي تيم هايي مثل دورتموند رو ببينيد خط دفاع كاملا برنامه ريزي شده عمل مي كنن و شما شايد چند ثانيه بيشتر نتونيد بازي كن حريف رو ببينيد كه كسي دوروبرش نباشه ، همه بازيكناي وظيفه يارگيري دارن و كاملا دقيق اين رو انجام ميدن .

تو خط حمله مثلا وقتي ويا بازي مي كنه ميبينيد كه خيلي موقعيت به خاطر ناهماهنگي از دست ميره .

تو بارسلونا به عنوان مثال تو همين بازي اخير بازيكن حريف توپ رو از وسط ميدون ميگيره تا نزديكي محوطه جريمه مياد كسي باهاش كاري نداره ، ميرسه به پيكي اونم كه راحت دريبل مي كنه و شوت مي كنه تو دروازه كه اگر فرجي شد والدز توپ رو ميگيره .

و مورد آخر اينكه اكثر باخت ها و مساوي هاي ما زماني رخ ميده كه وقتي از تيم حريف جلو هستيم رغبتي به حمله نداريم ، موقعيت ضد حمله هم جور بشه توپ رو تو محوطه خودمون ميگردونيم !!!

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
شخصا عوامل ضعیف شدن بارسا رو در این موارد میبینم

- کاهش انگیزه ها

- بالارفتن سن برخی بازیکنان

- کاهش سرعت بازی

- عدم استفاده از پلن بی و ایجاد نو آوری در سبک گذشته

- بدنسازی ضعیف

- کاهش پرسینگ( که میتونه به علت بدنسازی ضعیف و افزایش سن بازیکن ها باشه)

- ضعیف حاضر شدن در جذب بازیکنان مناسب برای پست های کلیدی و نبود نیمکت در خور تیم اصلی

- غرور نسبت به تیکی تاکا و ....

- اتکای بیش از اندازه به لیونل مسی

- ضعف مدیریت فنی تیم

و اما راهکار های پیش رو :D

- جذب یک مهاجم فیزیکی با درک فوتبالی بالا و قابلیت حمل توپ برای تغییرات تاکتیکی پلن بی( فرناندو یورنته، لواندوفسکی، گومز، جکسون مارتینز، ادینسون کاوانی و .... اما ترجیحا هزینه های سنگینی واسه تیم در پی نداشته باشه خیلی بهتره)

- میدان دادن به ستارگان تیم های پایه ای( بازیکنانی مثل ژرارد دولوفئو و یا جاناتان دوس سانتوس)

- جذب یک دروازه بان خیلی خوب برای سال های آتی

- جذب مدافعین پا به توپ و سر زن برای افزایش توان هوایی تیم

- بالا بردن ویژگی غیرقابل پیش بینی بودن در روند تاکتیکی تیم

- خرید بازیکنی مثل نیمار برای کاهش بار تیم از روی دوش لیونل مسی

- جذب یک مربی با کاریزمای بالا برای تاثیر گذاری بر تیم در شرایط بحرانی و حساس

- فروش والدس، ابیدال، سانگ، سسک، ویا، سانچس و تیو و بازنشسته کردن کارلس پویول

- انتقال تدریجی وظیفه ی ژاوی هرناندز در مرکز میدان به تیاگو یا آندرس اینیستا

باید اظافه کنم برای این چنین تغییرات حداقل یک فصل زمان نیازه، شخصا همینک اعلام میکنم اگر بارسا فصل آینده یک جام هم نگیره اصلا ناراحت نمیشم، مشروط بر اینکه مثل سال های 2007 و 2008 منجر به خلق سال های طلایی بشه

Last edited:

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
يه چند كلوم حرف دارم :

چرا ويا اون ويايي نيست كه ما ميشناختيم ؟

در مورد پپ تا اونجايي كه يادمه گفته بود ديگه مي خواد فوتبال رو بزاره كنار و برا همين از بارسا جدا شد ، تمامي كارهايي كه برا تيم كرده قابل تقديره ولي از اين به بعد براي من به شخصه قابل احترام نيست به خاطر اين دروغي كه بافيده .

ما الان فقط تو هماهنگي تيمي ايراد داريم و به همين دليل داريم ميبازيم ، شما بازي تيم هايي مثل دورتموند رو ببينيد خط دفاع كاملا برنامه ريزي شده عمل مي كنن و شما شايد چند ثانيه بيشتر نتونيد بازي كن حريف رو ببينيد كه كسي دوروبرش نباشه ، همه بازيكناي وظيفه يارگيري دارن و كاملا دقيق اين رو انجام ميدن .

...

داوید ویا الان یه ذخیره ی خوبه مثل هنریک لارسن ، بازیکن 90 دقیقه نیست ، موندنش به شرط قبول نیمکت نشینی برای تیم مفیده .

در مورد پپ ، هیچموقع نگفت میخواد فوتبال رو کنار بگذاره ، گفت میخواد استراحت کنه و مربی گری تیمی رو قبول نخواهد کرد (2012) و همین کار رو هم کرد .

شخصا عوامل ضعیف شدن بارسا رو در این موارد میبینم

...
و اما راهکار های پیش رو :D

- جذب یک مهاجم فیزیکی با درک فوتبالی بالا و قابلیت حمل توپ برای تغییرات تاکتیکی پلن بی( فرناندو یورنته، لواندوفسکی، گومز، جکسون مارتینز، ادینسون کاوانی و .... اما ترجیحا هزینه های سنگینی واسه تیم در پی نداشته باشه خیلی بهتره)

یورنته و گومز دو ریال پا به توپ ندارن (با کمی اغراق !)
کاوانی هم من تازگیها میبینم انگار بازیکن سابق نیست ، سنگین حرکت میکنه و اون شم گلزنی سابق رو هم نداره . لواندوفسکی رو من شناخت زیادی ازش ندارم ، نمیشه هر بازیکنی 4 تا گل زد بگیم خوبه .

مشکل بارسلونا اکثرا ناشی از مصدومیت هست . ضمن اینکه نیمکت خوبی هم نداریم ،

جانشین پیکه و پویول که اصلا نداریم چه برسه به اینکه پیکه خودش الان افت کرده . بارترا که اصلا ارزش وقت صرف کردن نداره .
اماآدریانو ، تیو ، کوئنکا ، تیاگو و بوژان نفراتی هستن که بسیار الان بدردمون میخورن . یه مدافع وسط خوب + یه هافبک دفاعی + دروازه بان + مهاجم نوک و یا مهاجم کناری ؛ اینها یعنی چیزی بیش از 100 میلیون هزینه که شاید قسمتیش از فروش سانچز و والدز تامین بشه .

من مشکلی در مربی نمیبینم چرا که یک نیم فصل رویایی و بدون شکست در لالیگا بدون علت و همینطوری بدست نمیاد ، اون بازیهای ناب و چشم نواز بیخود شکل نمیگیره ، اصلا امکان نداره تیم 300 میلیون دلاری مادرید رو بیخودی با 16 امتیاز اختلاف جا بذاری ، مشکل ما نبود نفرات جایگزین بود که مربی مقصر نیست . بارترا و سانگ هیچکدومشون اندازه ی 30% پویول هم نیستن ، پویول با اون هیکل و وزنش به سختی میشه ازش رد شد یا رو توپهای هوایی همیشه ضربه اول رو میزنه اما تو این دو بازی با بایرن هر توپی اومد رو دروازه ، رفت تو گل ، به همین سادگی ، و ما به همین خوشمزگی حذف شدیم .

وضعیت پیکه نگران کنندست ، هر روز بیشتر افت میکنه ، چیزی که پپ هم در اون اواخر شاکی بود و یکی دو بازی به پیکه بازی نداد .

غیر از بوسکتس هیچ هافبک دفاعی خوبی نداریم ، فقط ماسکرانو میمونه که بیشتر آچار فرانسه هست تا هافبک دفاعی .

اون جلو غیر از مسی نه ویا و نه سانچز برامون امسال گلزن نشدن که نشدن ، گه گاهی فابرگاس یا اینیستا از خط هافبک برامون گل میزدن و پدرو هم سر جمع تو این فصل بد نبود :whistle:
ژاوی هم که مصدومیت عضله پاش مزمن شده و هی سراغش میاد ، معلوم نبود اگه بازی برگشت با میلان نمیرسید ما 4 تا به میلان میزدیم ؟! اصلا به بایرن میرسیدیم یا نه ...

به نظر من که تا همینجا هم خوب اومدیم چه لا لیگا و چه لیگ قهرمانان . پس میشه گفت که مربی وظیفشو خوب انجام داده .

تمام مصدومیتهای ما تو دو تا بازی با بایرن جمع شد و به اوج رسید : نداشتن پویول ، آلبا ، مسی ، ماسکرانو و اشتباهات فوق فاحش داوری که منجر به باخت سنگین به بایرن شد و دقیقا از همین بازی بایرن دوستان پرونده ی مربی تیم رو زیر بغلش گذاشتن و یه خوش آمد خشک و خالی هم بهش نگفتن . نه اینطور نیست ، باید واقعیتها رو دید ...

.

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
و اما راهکار های پیش رو
biggrinsmiley.gif

- جذب یک مهاجم فیزیکی با درک فوتبالی بالا و قابلیت حمل توپ برای تغییرات تاکتیکی پلن بی( فرناندو یورنته، لواندوفسکی، گومز، جکسون مارتینز، ادینسون کاوانی و .... اما ترجیحا هزینه های سنگینی واسه تیم در پی نداشته باشه خیلی بهتره

یورنته که رسماً با قراردادی 4 ساله به یووتنوس رفت...

باشگاه یوونتوس ایتالیا با ارسال خبری بر روی خروجی های وبسایت رسمی خود اعلام و تایید کرد که فرناندو یورنته طی قراردادی ۴ ساله تا ژولای ۲۰۱۷ به یوونتوس ملحق شده است.

مشکل بارسلونا اکثرا ناشی از مصدومیت هست . ضمن اینکه نیمکت خوبی هم نداریم ،

جانشین پیکه و پویول که اصلا نداریم چه برسه به اینکه پیکه خودش الان افت کرده . بارترا که اصلا ارزش وقت صرف کردن نداره .

من مشکلی در مربی نمیبینم چرا که یک نیم فصل رویایی و بدون شکست در لالیگا بدون علت و همینطوری بدست نمیاد ، اون بازیهای ناب و چشم نواز بیخود شکل نمیگیره ، اصلا امکان نداره تیم 300 میلیون دلاری مادرید رو بیخودی با 16 امتیاز اختلاف جا بذاری ، مشکل ما نبود نفرات جایگزین بود که مربی مقصر نیست . بارترا و سانگ هیچکدومشون اندازه ی 30% پویول هم نیستن ، پویول با اون هیکل و وزنش به سختی میشه ازش رد شد یا رو توپهای هوایی همیشه ضربه اول رو میزنه اما تو این دو بازی با بایرن هر توپی اومد رو دروازه ، رفت تو گل ، به همین سادگی ، و ما به همین خوشمزگی حذف شدیم .

به نظر من که تا همینجا هم خوب اومدیم چه لا لیگا و چه لیگ قهرمانان . پس میشه گفت که مربی وظیفشو خوب انجام داده .

تمام مصدومیتهای ما تو دو تا بازی با بایرن جمع شد و به اوج رسید : نداشتن پویول ، آلبا ، مسی ، ماسکرانو و اشتباهات فوق فاحش داوری که منجر به باخت سنگین به بایرن شد و دقیقا از همین بازی بایرن دوستان پرونده ی مربی تیم رو زیر بغلش گذاشتن و یه خوش آمد خشک و خالی هم بهش نگفتن . نه اینطور نیست ، باید واقعیتها رو دید ...

.

این درسته که بارسا در این فصل مشکلات زیادی از جمله مصدومیت های متعدد بازیکن هاش رو داشت اما به غیر از این هم 3 مشکل عمده دیگه وجود داشت.

1- بیماری تیتو و دوریش از تیم.

2- وابستگی شدید به مسی؛ که هر زمان در شزایط خوبش بود بارسا هم خوب بود و برعکسش هم در بازی بایرن کاملاً ثابت شد...

3- بی تجربگی کادر فنی که به تیم در بازیهای بزرگ که عملاً جنگ و نبرد تفکرات و تاکتیک هاست ضربه زیادی وارد کرد...

Gift Super Star

Registered User
لایک‌ها
2,671
لاپورتا یه مصاحبه خوفناک کرده :

لاپورتا: سرمربیگری برای ویلانووا خیلی زود بود/ آنها با انگیزه انتقام بارسلونا را نابود کردند

خوان لاپورتا از تصمیم برای جانشینی تیتو ویلانووا به جای گواردیولا انتقاد کرد. به گفته وی تیم اجرایی فعلی باید لقب دالایی لاما را به گواردیولا میدادند. رئیس سابق 50 ساله بارسلونا در این باره اظهار داشت: زمانی با جدیت به بازگشت و حضور در انتخابات ریاست باشگاه فکر میکردم اما هنوز ذهنم را سامان نداده ام. باید بررسی کنم که این روی خانواده و حرفه من تأثیر میگذارد.

71508945975584956774.jpg

ساندرو روسل، رییس فعلی باشگاه در یک سال و نیم اول حضور لاپورتا به عنوان نایب رییس ورزشی باشگاه مشغول بود اما روابط آنها اکنون به خوبی سابق نیست.

وی ادامه داد: وقتی باشگاه را ترک کردم به آنها گفتم عنوان من رئیس سابقی میشود که هیچ کس را ناراحت نکرد. اولین کاری که آنها انجام دادند این بود که کرویف را به عنوان رئیس افتخاری باشگاه منصوب کردند و سپس به تحت تعقیب قراردادن من و همکارانم برای ناپدید شدن 47 میلیون یورو پرداختند.

لاپورتا خاطرنشان کرد: دروغ آنها باعث شد کارکنان از زمین و هوا و دریا به من حمله کنند. روند قضایی، مرا از این اتهام تبرئه کرد و ما در یک نبرد داخلی پیروز شدیم اما آنها باز هم ادامه دادند.

وی افزود: آنها به خودشان اجازه دادند آنچه را که ما با تلاش و کار زیاد ساخته بودیم، ویران کنند و با آگاهی و انگیزه انتقام انجام دادند.

رئیس سابق باشگاه بارسلونا تأکید کرد: کسانی هستند که با وجود اینکه ما بهترین بارسلونای تاریخ را به جا گذاشتیم، کارها را خراب کردند و خواستند شهرت و میراث مرا نابود کنند.

به گفته لاپورتا تصمیم گیری برای انتخاب ویلانووا به عنوان سرمربی در آوریل 2010 اشتباه روسل بود. وی افزود: آنها تیتو را به عنوان راه حلی انتخاب کردند زیرا نگران بودند که چه کسی جانشین پپ شود. این انتخاب بسیار زود بود. تیتو مربی خوبی است، دانش زیادی دارد و شاگرد خوبی برای پپ بوده اما نیاز به گذراندن یک دوره هماهنگی برای پذیرفتن این کار داشت. او بدشانس هم بود.

وی عنوان کرد: هدف من این بود که گواردیولا را نگه دارم. نمیفهمم چرا وقتی ویلانووا در نیویورک باید دوره درمان را بگذراند، هنوز هم باید مربی باشد. گرفتن این تصمیم کار سختی است اما باید گرفته میشد. در این لحظه کلیدی یک تصمیم معقولانه تر باید اتخاذ میشد.

لاپورتا که در راه استقلال کاتالونیا تلاش میکند، از تصمیم به وجود لوگوی قطر ایرویز بر روی پیراهن باشگاه انتقاد کرد و گفت: ما توافق منحصر به فردی با یونیسف داشتیم تا نام آنها بر روی پیراهنمان باشد، لوگویی که معتقدم تصویر خوبی در چشم جهان داشت و روسل و کمپانی این داستان را از خودشان در آوردند که بنیاد قطر و یونیسف یکی هستند و اکنون میبینیم که این در واقع قطر ایرویز است.

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
لاپورتا یه مصاحبه خوفناک کرده :

لاپورتا: سرمربیگری برای ویلانووا خیلی زود بود/ آنها با انگیزه انتقام بارسلونا را نابود کردند

خوان لاپورتا از تصمیم برای جانشینی تیتو ویلانووا به جای گواردیولا انتقاد کرد. به گفته وی تیم اجرایی فعلی باید لقب دالایی لاما را به گواردیولا میدادند. رئیس سابق 50 ساله بارسلونا در این باره اظهار داشت: زمانی با جدیت به بازگشت و حضور در انتخابات ریاست باشگاه فکر میکردم اما هنوز ذهنم را سامان نداده ام. باید بررسی کنم که این روی خانواده و حرفه من تأثیر میگذارد.

71508945975584956774.jpg

ساندرو روسل، رییس فعلی باشگاه در یک سال و نیم اول حضور لاپورتا به عنوان نایب رییس ورزشی باشگاه مشغول بود اما روابط آنها اکنون به خوبی سابق نیست.

وی ادامه داد: وقتی باشگاه را ترک کردم به آنها گفتم عنوان من رئیس سابقی میشود که هیچ کس را ناراحت نکرد. اولین کاری که آنها انجام دادند این بود که کرویف را به عنوان رئیس افتخاری باشگاه منصوب کردند و سپس به تحت تعقیب قراردادن من و همکارانم برای ناپدید شدن 47 میلیون یورو پرداختند.

لاپورتا خاطرنشان کرد: دروغ آنها باعث شد کارکنان از زمین و هوا و دریا به من حمله کنند. روند قضایی، مرا از این اتهام تبرئه کرد و ما در یک نبرد داخلی پیروز شدیم اما آنها باز هم ادامه دادند.

وی افزود: آنها به خودشان اجازه دادند آنچه را که ما با تلاش و کار زیاد ساخته بودیم، ویران کنند و با آگاهی و انگیزه انتقام انجام دادند.

رئیس سابق باشگاه بارسلونا تأکید کرد: کسانی هستند که با وجود اینکه ما بهترین بارسلونای تاریخ را به جا گذاشتیم، کارها را خراب کردند و خواستند شهرت و میراث مرا نابود کنند.

به گفته لاپورتا تصمیم گیری برای انتخاب ویلانووا به عنوان سرمربی در آوریل 2010 اشتباه روسل بود. وی افزود: آنها تیتو را به عنوان راه حلی انتخاب کردند زیرا نگران بودند که چه کسی جانشین پپ شود. این انتخاب بسیار زود بود. تیتو مربی خوبی است، دانش زیادی دارد و شاگرد خوبی برای پپ بوده اما نیاز به گذراندن یک دوره هماهنگی برای پذیرفتن این کار داشت. او بدشانس هم بود.

وی عنوان کرد: هدف من این بود که گواردیولا را نگه دارم. نمیفهمم چرا وقتی ویلانووا در نیویورک باید دوره درمان را بگذراند، هنوز هم باید مربی باشد. گرفتن این تصمیم کار سختی است اما باید گرفته میشد. در این لحظه کلیدی یک تصمیم معقولانه تر باید اتخاذ میشد.

لاپورتا که در راه استقلال کاتالونیا تلاش میکند، از تصمیم به وجود لوگوی قطر ایرویز بر روی پیراهن باشگاه انتقاد کرد و گفت: ما توافق منحصر به فردی با یونیسف داشتیم تا نام آنها بر روی پیراهنمان باشد، لوگویی که معتقدم تصویر خوبی در چشم جهان داشت و روسل و کمپانی این داستان را از خودشان در آوردند که بنیاد قطر و یونیسف یکی هستند و اکنون میبینیم که این در واقع قطر ایرویز است.

چقدر زیبا بود..

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
میراث مرا؟

زیادی خودشیفته شده.

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
خبری شوکه کننده اما غیر رسمی...

غیر رسمی : رینا به بارسلونا پیوست

84543391333329845829.jpg

امروز روزنامه ال موندو دپورتیوو اسپانیا در خبری ویژه پرده از امضای قرارداد په په رینا با بارسلونا برداشت.

خوزه مانوئل رینا که سابقه حضور در باشگاه بارسلونا را به مدت 14 سال از 6 سالگی دارد و 49 بازی برای تیم اصلی بارسلونا انجام داده است، از مدت ها پیش به بارسلونا برای جانشینی ویکتور والدز ربط داده شده بود.

آنطور که دپورتیوو خبر داد بارسلونا رینا را به دلیل سابقه حضور در این تیم، شخصیت، تجربه بالا و بازی با پای او به عنوان جانشینی مناسب برای والدز انتخاب کرد.

در گزارش مخابره شده آمده است بارسلونا با ارائه پیشنهادی 10 میلیون پوندی رضایت لیورپول را جذب کرده و با رینا یک قرارداد دو ساله به امضا رساند.

گفتنی است پدر رینا که خود سابقه بازی برای بارسا و اتلتیکو را در دهه 80 دارد در ماه ژانویه نسبت به انتقال پسرش به بارسلونا ابراز تمایل کرده بود.

CYB3R

Registered User
لایک‌ها
469
خبری شوکه کننده اما غیر رسمی...

غیر رسمی : رینا به بارسلونا پیوست

84543391333329845829.jpg

امروز روزنامه ال موندو دپورتیوو اسپانیا در خبری ویژه پرده از امضای قرارداد په په رینا با بارسلونا برداشت.

خوزه مانوئل رینا که سابقه حضور در باشگاه بارسلونا را به مدت 14 سال از 6 سالگی دارد و 49 بازی برای تیم اصلی بارسلونا انجام داده است، از مدت ها پیش به بارسلونا برای جانشینی ویکتور والدز ربط داده شده بود.

آنطور که دپورتیوو خبر داد بارسلونا رینا را به دلیل سابقه حضور در این تیم، شخصیت، تجربه بالا و بازی با پای او به عنوان جانشینی مناسب برای والدز انتخاب کرد.

در گزارش مخابره شده آمده است بارسلونا با ارائه پیشنهادی 10 میلیون پوندی رضایت لیورپول را جذب کرده و با رینا یک قرارداد دو ساله به امضا رساند.

گفتنی است پدر رینا که خود سابقه بازی برای بارسا و اتلتیکو را در دهه 80 دارد در ماه ژانویه نسبت به انتقال پسرش به بارسلونا ابراز تمایل کرده بود.

بازيش چطوره ؟

بالا