• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
خبری شوکه کننده اما غیر رسمی...

غیر رسمی : رینا به بارسلونا پیوست

84543391333329845829.jpg

امروز روزنامه ال موندو دپورتیوو اسپانیا در خبری ویژه پرده از امضای قرارداد په په رینا با بارسلونا برداشت.

خوزه مانوئل رینا که سابقه حضور در باشگاه بارسلونا را به مدت 14 سال از 6 سالگی دارد و 49 بازی برای تیم اصلی بارسلونا انجام داده است، از مدت ها پیش به بارسلونا برای جانشینی ویکتور والدز ربط داده شده بود.

آنطور که دپورتیوو خبر داد بارسلونا رینا را به دلیل سابقه حضور در این تیم، شخصیت، تجربه بالا و بازی با پای او به عنوان جانشینی مناسب برای والدز انتخاب کرد.

در گزارش مخابره شده آمده است بارسلونا با ارائه پیشنهادی 10 میلیون پوندی رضایت لیورپول را جذب کرده و با رینا یک قرارداد دو ساله به امضا رساند.

گفتنی است پدر رینا که خود سابقه بازی برای بارسا و اتلتیکو را در دهه 80 دارد در ماه ژانویه نسبت به انتقال پسرش به بارسلونا ابراز تمایل کرده بود.
:weird::stun::crying:
این کیه اوردن باو
والدس صدبار ازش بهتره
بابا نکنید اینکارو

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
جریان رفتن فابرگاس به میلان چیه ؟
قضیه چه قد جدیه ؟

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
خدمت دوستانی که ایشون رو نمیشناسن
ایشون Jose manuel reina یا همون پپه رینا هستند که تا سال 2002 در عضویت تیم بودند. همبازی سابق والدس در لاماسیا که کلی عکس یادگاری هم ازشون موجود هست :)

در دوران طلایی خوان گاسپارت از تیم جدا شد و به ویارئال پیوست

هنگام جدایی از باشگاه تمایل داشت تا با قراردادی سفید به کار خودش ادامه بده و تقاضایی برای دستمزد نداشت اما موافقت لازم انجام نشد و با چشم هایی اشک آلود بارسا رو ترک کرد.

سه فصل پیاپی بهترین دروازه بان جزیره شد، از سالهای 2005 تا 2007 با بیشترین کلین شیت
بازین فصل 2010-2009 لیورپول

کلا دروازه بان خوبیه اما روی توپ های هوایی خیلی ضعیفه. شاید خبر صحت داشته باشه، چون بارسایی ها ترجیح میدند که اصالت لاماسیایی تیم حفظ بشه، اما خرید بازیکنی مثل تر اشتگن در کنار این ضروریه چون 30 سالشه

hamed-ss

Registered User
لایک‌ها
177
طوری هست که فصل بعد میگیم عجب دروازه بانی بود والدز
mellowsmiley.gif

رقیب جدی والدز در سوتی دادن...

خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ:D:p
بچه ها بدبخت شدیم رفت:D

خدمت دوستانی که ایشون رو نمیشناسن
ایشون Jose manuel reina یا همون پپه رینا هستند که تا سال 2002 در عضویت تیم بودند. همبازی سابق والدس در لاماسیا که کلی عکس یادگاری هم ازشون موجود هست
smilingsmiley.gif

در دوران طلایی خوان گاسپارت از تیم جدا شد و به ویارئال پیوست

هنگام جدایی از باشگاه تمایل داشت تا با قراردادی سفید به کار خودش ادامه بده و تقاضایی برای دستمزد نداشت اما موافقت لازم انجام نشد و با چشم هایی اشک آلود بارسا رو ترک کرد.

سه فصل پیاپی بهترین دروازه بان جزیره شد، از سالهای 2005 تا 2007 با بیشترین کلین شیت
بازین فصل 2010-2009 لیورپول

کلا دروازه بان خوبیه اما روی توپ های هوایی خیلی ضعیفه. شاید خبر صحت داشته باشه، چون بارسایی ها ترجیح میدند که اصالت لاماسیایی تیم حفظ بشه، اما خرید بازیکنی مثل تر اشتگن در کنار این ضروریه چون 30 سالشه

داش محمد به ابلفضل میشناسیمش.منتها قبولش نداریم.در همین حد.:D

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
فقط بخونیدو بخندید به این مربی
ويلانووا: بارسلونا به تغييرات زيادي نياز ندارد

سرمربي بارسلونا معتقد است تيمش با وجود نتايج ضعيف در ليگ قهرمانان اروپا به تغييرات زيادي براي فصل آينده نياز ندارد.

تيتو وويلانووا پيش از ديدار امشب بارسلونا مقابل رئال بتيس در هفته سي‌و چهارم لاليگا اظهار داشت: اين بازي يک فينال نيست اما اهميت فراواني دارد. اگر برنده شويم، در موقعيت خوبي قرار مي‌گيريم و سپس مي‌توانيم 4 بازي آخر خود را با خيال راحت‌تري برگزار کنيم. هرچه زودتر، بهتر.

به گزارش فارس، وي در خصوص رهايي مسي و بوسکتس از مصدوميت گفت: همه ما مي‌دانيم که وقتي به نيمه‌نهايي ليگ قهرمانان اروپا مي‌رسيد، هر اتفاقي ممکن است رخ بدهد. همچنين درست است که ما خيلي از اين اتفاقات ناراحت هستيم. با وجود بازيکناني که در اختيار نداشتيم، در اين مسابقات به ميدان رفتيم اکنون چند هفته در لاليگا در پيش داريم و بايد قهرماني را به دست آوريم. هنوز بخش زيبايي از فصل باقي مانده است که مي‌توانيم قهرمان شويم. قهرماني در ليگ مهم‌ترين هدف ما است.

سرمربي بارسلونا در خصوص مصدوميت‌هاي تيمش افزود: سال گذشته نيمه دوم فصل براي ما بسيار گران تمام شد. يک چيز از کنترل شما خارج است و آن هم مصدوميت‌ها است. بايد ببينيم چگونه به اين مرحله از ليگ قهرمانان اروپا رسيديم. بازيکنان زيادي داشتيم که مشکل داشتند و در اين مرحله خيلي به سود بايرن‌مونيخ بود.

ويلانووا در خصوص اظهارات پيکه خاطرنشان کرد: اين تيم به تغييرات زيادي نياز ندارد. تيم رويايي در چنين روزي قهرمان ليگ ‌شد، به فينال ليگ قهرمانان راه يافت و مقابل ميلان به راحتي شکست خورد. بنابراين آنها تغييرات زيادي اعمال کردند و همه چيز به بدترين شکل به پايان رسيد. ما در اينجا پايه‌اي بسيار منسجم و بازيکنان جواني داريم. کاري که مي‌خواهيم انجام دهيم، قدرتمندکردن آن است. بازيکني که اين اظهارات را مطرح کرده، تصورش را نمي‌کرد که ممکن است خودش هم يکي از اين تغييرات باشد.

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
حالا حالا ها گیر این افتادیم
بچه 5 ساله هم میدونه این تیم نیاز به تغییرات زیادی داره خودشم میدونه منتهی خودشو زده به اون راه

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
خدایا ببین با کیا شدیم 80 میلیون:D
هر کسی میدونه که باید یه مدافع و دروازه بان خوب بگیریم بازم تیتو میگه نه
4fvgdaq_th.gif

Gift Super Star

Registered User
لایک‌ها
2,671

چند خبر از بازار نقل و انتقالات در بارسا :

درخواست هواداران بارسا: نیمار، لواندوفسکی، ایسکو، هوملز و دخه آ را بخرید

متس هوملز بهترین بازیکن برای تقویت خط دفاعی بارسا به نظر می رسد. ولی تیتو او را بازیکن کندی می داند وازهمین رو تردیدهای برای خریداری اش وجود دارد.

با وجودی که بارسلونا تنها یک گام دیگر با قهرمانی در لالیگا فاصله داردو دیر یا زود قهرمانی اش در رقابت های لالیگا را مسجل خواهد کرد، حذف دردناک این تیم در رقابت های لیگ قهرمانان اروپا و باخت 0-7 مقابل بایرن در مجموع دو دیدار رفت و برگشت وناکامی در رسیدن به فینال، باعث شده تا هواداران بارسا ازهم اکنون به فکر خریدهای تیمشان در بازار نقل و انتقالات تابستانی بوده و رویاپردازی هایشان را آغاز کنند.
دراین میان روزنامه ال موندودپورتیوو هم برای آگاهی از بازیکنان موردعلاقه هواداران بارسا،نظرسنجی ای را روی وب سایتش قرار داده تا بدین ترتیب از نظر هواداران بارسا نسبت به خریدهای این تیم دربازار نقل و انتقالات 4-2013 مطلع شود.
پاسخ هواداران جالب بود. در طول حدود 2 ساعت 11 هزارنفر دراین نظر سنجی شرکت کردند و اولویت اول هواداران برای خرید تابستانی تیمشان، نیمار بود که 43% آرا را به خود اختصاص داده بود وروبرت لواندوفسکی با 28%ارا در رده دوم قرار گرفت
طرفداران بارسلونا برای خط میانی تیمشان با 43%ارا،ایسکو بازیکن مالاگا را برگزیدند و بدین ترتیب او را به ایلکای گوندوگان دورتموند که 22%رای آورد ترجیح دادند
در خط دفاعی هم هواداران تیم کاتالان اکثرا به متس هوملز (59%آرا) رای دادندو تیاگو سیلوا 34 % رای آورد و در درون دروازه،داوید دخه آدروازه بان اسپانیایی منچستریونایتد 75% از آرای کلی را به خود اختصاص داد
بعد ازانجام این نظرسنجی، حالا بهتر است نگاهی منطقی به احتمال انجام این خریدهاو انتقال این بازیکنان به رختکن تیم کاتالان داشته باشیم.
درحال حاضر نیمار بیش از هرگزینه دیگری به رختکن بارسلونا نزدیک است و پیش پرداخت 10 میلیون یورویی بارسا برای جذب او و انتشار خبر عدم تمدید قرارداد نیمار با سانتوس، همگی از احتمال انتقال نیمار به نوکمپ خبر می دهند. در مورد لواندوفسکی که ستاره تیمش در بازی با رئال بود و 4 بار دربازی رفت نیمه نهایی اروپایی دروازه کهکشانی ها را باز کرد اوضاع متفاوت است. دورتموندی ها که اخیرا اعلام کرده اند که توافقی برای انتقال او به بایرن انجام نشده،علاوه بر باواریایی ها،رئال مادرید،چلسی و یونایتد را درکورس خریداری او می بینند وهمین کار را برای انتقال او به بارسا سخت خواهد کرد. به ویژه اینکه سران دورتموند حاضر نیستند تا لواندوفسکی را با قیمتی ارزان تر از 37میلیون یورویی که برای گوتزه دریافت کردند، بفروشند.
ایسکو، بازیکن خط میانی مالاگا یکی از پدیده های نوظهور فوتبال اسپانیاست که درژآنویه گذشته و باتمدید قراردادش مبلغ ذکر شده در بند جدایی زودهنگامش از 21 میلیون یورو به 35 میلیون یورو افزایش یافت وبا درنظرداشتن بدهی های مالی مالاگا، سران این باشگاه ممکن است او را با 28 میلیون یورو هم به فروش برسانند.
بعد از انتقال تیاگو سیلوا به پاری سن ژرمن درتابستان گذشته،گزینه پیوستن او به بارسا تقریبا منتفی است وازهمین رو در میان گزینه های مطرح شده، متس هوملز بهترین بازیکن ممکن به نظر می رسد. ولی تیتو او را بازیکن کندی می داند وازهمین رو تردیدهای برای خریداری اش وجود دارد.
با جدایی قریب به یقین والدس از بارسلونا،آنها باید به فکر جذب یک دروازه بان تمام وکمال هم باشند و گزینه مدنظر هواداران داوید دخه آاست،خریدی که کمی سخت و غیرمنطقی به نظر می رسد.چون او امسال به عنوان بهترین دروازه بان لیگ برتر انتخاب شده و بعید است که فرگوسن به سادگی او را به فروش برساند.پس دردسترس ترین و منطقی ترین گزینه برای جایگزینی والدس،فعلا گوائیتا، دروازه بان والنسیا و رینا دروازبان لیورپول.

رفت و آمدهای تابستانی از نگاه روزنامه ال موندو

[SUP]روزنامه ال موندو دپورتیوو مقاله ای درباره نقل و انتقالات احتمالی فصل بعد منتشر کرد و بر اساس نظرسنجی که ترتیب داده بود لیستی از بازیکنان ورودی و خروجی احتمالی بارسلونا در تابستان پیش رو ارائه داد.[/SUP]

خروجی ها

به عقیده نگارنده این مطلب، باشگاه بارسلونا همانند هر سال 50 میلیون یورو بودجه برای نقل و انتقالات در اختیار دارد. اما چیزی که مشخص است این است که امسال این مبلغ برای تقویت تیم در نقاط ضروری کافی نیست. بنابراین انتظار می رود که بارسا برای فروش ویکتور والدس 31 ساله و همچنین الکسیس سانچز 24 ساله و داوید ویای 31 ساله تلاش کند.

والدس فروخته خواهد شد. همانطور که همه می دانند، حاضر نیست قرارداد خود را تمدید کند. وی خودش پیشتر اعلام کرده که در پایان فصل بارسا را ترک می کند. الکسیس فصل بدی را پشت سر گذاشت و با اینکه پیش از پیوستن به بارسا به عنوان بهترین بازیکن سری A انتخاب شده بود، اما نتوانست انتظارات را برآورده کند.

درباره ویا هم ضرورتی وجود ندارد که باشگاه را ترک کند. اما گفته می شود که خودش دوست دارد در تیمی توپ بزند که عضوی از تیم یازده نفره اصلی باشد. بهترین گل زن تمام ادوار تیم ملی اسپانیا می خواهد بازی کند تا عضوی از تیم برای جام جهانی سال آینده در برزیل باشد.

همچنین موارد خاصی درباره سسک فابرگاس 25 ساله و اریک آبیدال 33 ساله وجود دارد.

فابرگاس توسط برخی تماشاگران در بازی چهارشنبه هو شد و چیزی که مشخص است این است که او در تطبیق خود با روش بازی بارسا مشکل دارد. این بازیکن برای فروش نیست اما باشگاه بدش نمی آید در صورت دریافت پیشنهاد قایل توجه او را به فروش برساند.

از طرف دیگر ابیدال محبوب طرفداران بارساست. اما تیتو ویلانووا و آندونی زوبی زارتا اعلام کرده اند که برای صحبت درباره تمدید قرارداد زمان مناسبی نیست.

موندو دپورتیوو تا حدی از این مطمین است که آفلای 27 ساله و کوئنکا و بویان 22 ساله در ترکیب فصل بعد تیم بارسلونا جایی نخواهند داشت. همچنین بر روی آندرو فونتاس نیز نباید برای فصل آینده حساب باز کرد.

ورودی ها

موندو دپورتیو با چندین نظرسنجی از خوانندگان خود پرسید که مایل هستند کدام بازیکنان برای فصل اینده با تیم قرارداد ببندند.نتایج به صورت زیر است:
برای پست مهاجم 45% به بازیکن موفق برزیلی نیمار 21 ساله رای دادند در حالی که 27% خواهان لواندوفسکی بودند.

در خط میانی اکثر آرا به سمت ایسکو، هافبک 21 ساله مالاگا بود( 42درصد). گرت بیل 23 ساله و گوندوغان 22 ساله نیز به ترتیب با 24% و 21% در رده های دوم و سوم قرار دارند.

محبوب طرفداران برای تقویت خط دفاعی مان به طور مشخص متس هوملس 24 ساله بود که 58 درصد آرا را به دست آورد. پس از او تیاگو سیلوا مدافع برزیلی پارییس سنت ژرمن با 35 درصد در رده دوم ایستاد.

داوید دخیای 22 ساله که سابقه حضور در لالیگا را نیز دارد با 79 درصد از سوی هواداران به عنوان بهترین گزینه برای جایگزینی والدس انتخاب شد.

به نظر می رسد به احتمال زیاد نیمار در این تابستان به بارسلونا بپیوندد. گفته شده است باشگاه در حال حاضر 10 میلیون یورو به سانتوس پرداخت کرده است و باشگاه سانتوس نیز اعلام کرد که نیمار قرارداد خود را که در سال 2014 خاتمه می یابد، تمدید نخواهد کرد. اگر آنها می خواهند به سود خوبی از فروش او برسند، این تابستان آخرین شانس آن هاست.

آینده لواندوفسکی هنوز نامشخص است. قرارداد مهاجم لهستانی نیز در سال 2014 خاتمه می یابد، اما باشگاه های متعددی هستند که خواهان به خدمت گرفتن او هستند.

از سوی دیگر بند جدایی زود هنگام ایسکو 35 میلیون یورو است اما آن ها گمان می کنند که با 28 میلیون یورو نیز او در دسترس خواهد بود.

در دفاع، پس از اینکه بارسلونا موفق به امضای قرارداد با تیاگو سیلوا در تابستان گذشته نشد؛ هوملس محتمل ترین گزینه به نظر می رسد. تنها نکته منفی این است که به نظر تیتو او به عنوان یک دفاع مرکزی بیش از حد کند است.

دخیا احتمالا سخت ترین بازیکن برای ثبت قرارداد است. با توجه به اینکه او دروازه بان شماره یک منچستریونایتد است و قرارداد چهار ساله ای نیز با آن ها دارد. در شرایط فعلی گوایتا، دروازه بان والنسیا که 26 سال دارد در اولویت است.

در پایان ذکر این نکته ضروری است که کلیه مطالب فوق گمانه زنی های روزنامه ال موندو است و ارتباطی با هیچ یک از مقامات رسمی باشگاه ندارد.

اینم یه مصاحبه با مسی :

مسی: هنوز می توانم به پیشرفت ادامه دهم/ نیمکت نشینی به من دلشوره می دهد.

لیونل مسی در گفتگو با ال گرافیکو از مسائل مختلفی صحبت کرده. او به این نکته اشاره کرده که از زمانی که پپ گواردیولا نیمکت مربیگری بارسا را ترک کرده، هنوز با او صحبت نکرده و هرگز با یوهان کرویف هم صحبتی نداشته
[SUP]روزنامه آ.اس به بازتاب گزیده ای از این گفتگو پرداخته که ما این گفتگو را در برای شما آماده کرده ایم و در ادامه مطلب می توانید این گفتگو را مطالعه کنید[/SUP]

[SUP]می گویند که اگر با مسی و با انتصاب پاپ آرژانتینی قهرمان جام جهانی نشویم، می بایست سرگرم کار دیگری شد. این جمله را شنیدی؟[/SUP]

[SUP]بله شنیدم ولی کلی هم به آن خندیدم ولی چنین بحثی درمیان نیست[/SUP]

[SUP]توانسته ای با پاپ فرانسیسکو (پاپ آرژانتینی که اخیرابه عنوان پاپ واتیکان برگزیده شده)صحبت کنی؟[/SUP]

[SUP]نه؛هنوز نه[/SUP]

[SUP]کدامیک از ترانه هایی که هواداران درهنگام بازی کردن شما سرمی دهند را بیشتر از همه دوست دارید؟[/SUP]

[SUP]راستش را بخواهید من اصلا ترانه ها را نمی شنوم.چون کاملا در جریان بازی هستم ولی شنیدن صداهای هواداران انگیزه مضاعفی است که ما را به جلو هل می دهد و فریادهای آنها را می شنوم[/SUP]

[SUP]تاحالا کریس رونالدو درپایان بازی، درخواست کرده تا پیراهنش را به او بدهی؟[/SUP]

[SUP]نه[/SUP]
[SUP]تو چطور؟[/SUP]

[SUP]نه.من هیچ وقت از بازیکنی پیراهنش را نمی خواهم[/SUP]

[SUP]وقتی در مراسمی مثل اهدای توپ طلا با رونالدو روبرو می شوی، باهم سلام و احوالپرسی می کنید؟[/SUP]

[SUP]بله.چرا نباید این کار را بکنیم؟[/SUP]

[SUP]با هم صحبت هم می کنید یا اینکه ارتباطتان فقط درحد سلام و خداحافظ است؟[/SUP]

[SUP]ما با هم،هم تیمی نیستیم. به همین خاطر حرف زیادی برای گفتن نداریم[/SUP]

[SUP]فکر می کنی چندتوپ طلای دیگر ببری؟[/SUP]

[SUP]نمی دانم. من برای بردن توپ طلا فوتبال بازی نمی کنم.اگر باز هم توپ طلا به من برسد که بهتر[/SUP]

[SUP]با کرویف صحبت هایی فراتر از سلام و احوالپرسی داشته ای؟[/SUP]

[SUP]نه.چون هیچ وقت فرصتش فراهم نشده[/SUP]

[SUP]هنوز هم با گواردیولا در تماسی؟[/SUP]

[SUP]نه.ما بعد از رفتن او دیگر با هم صحبت نکرده ایم[/SUP]

[SUP]می توانی گواردیولا را روزی روی نیمکت مربیگری آرژانتین تصور کنی؟[/SUP]

[SUP]نه.بعید می دانم. در آرژانتین اجازه نمی دهند که سرمربی غیر آرژانتینی روی نیمکت مربیگری بنشیند.[/SUP]

[SUP]نیمکت نشینی: [/SUP]

[SUP]تماشای یک بازی از روی نیمکت برای من استرس و دلشوره زیادی به همراه دارد؛به ویژه اگر تیم در حال باختن باشد. من هیچ وقت از سرمربی تیم نمی خواهم که مرا درترکیب نگذارد. بارها پیش آمده که آنها قبل از بازیها از من بپرسند که آیا می توانم بازی کنم یا نه. اگر حالم خوب باشد، اصلا دوست ندارم که روی نیمکت بنشینم.[/SUP]

[SUP]رشد : [/SUP]

[SUP]من در سنی هستم که هنوز می توانم به رشد و پیشرفت ادامه دهم[/SUP]

[SUP]مصدومیت ها: [/SUP]

[SUP]واقعیت این است که تمام دفعاتی که من از زمین خارج شده ام، به خاطر مصدومیت بوده. اصلا دوست ندارم که حتی وقتی که تیم در مسیر برد هم هست و پیروز میدان هم هستیم، از زمین بیرون بیایم[/SUP]

[SUP]گریه برای باخت: [/SUP]

[SUP]یادم نمی آید که آخرین باری که برای باخت تیمم گریه کردم،چه زمانی بود ولی بیش از یکبار به خاطر این موضوع گریه کرده ام[/SUP]

[SUP]رکوردشکنی ها: [/SUP]

[SUP]من به رکوردها فکر نمی کنم و فقط دوست دارم بازی کنم[/SUP]

miladali

Registered User
لایک‌ها
722
فقط بخونیدو بخندید به این مربی

به نظر من حرفهای تیتو بسیار منطقی و قابل قبول هستش. بارسا به تغییر نیاز نداره بلکه یخورده تقویت احتیاج داره.
به نظر من پیکه از فصل گذشته روند نزولی در پی گرفته. حالا چون از اعضای اکادمی هست قرار نیست وصله ناجور بشه که. یروزی پیکه پا به پای رونالدوی تند وتیز جلو میرفت ولی الان؟؟!!! افتضاح به تمام معنا.
بارسا این فصل مجبوره دروازبان بخره وگرنه والدز خودش خوبه و قابل اعتماد.
در خط دفاعمون یه بازیکن احتیاج داریم برای وسط حالا اگه دو تا بشه چه بهتر.
خط میانیمون کامله. چی مسخوایم؟؟؟فابرگاس اینیستا تیاگو ژاوی بوسکتس. ایا باز یه ستاره واسه نیمکتمون میخوایم؟؟
میمونه خط حمله که جدا به یکی مثل نیمار که میتونه نقش مسی رو تو چپ بازی کنه احتیاج داریم.
اینا تغییرات زیادی نام داره؟؟
واقعا بارسا فلسفش قرار نیست تغییر کنه. حتی به نظر من مادرید اگر مورینیو از تیمش بره احتیاج به تغییرات زیادی داره

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
دوستان حواستون نبود ها فک کنم دیروز تولد فابرگاس بود
امروزم تولد دنی آلوز بود خدایی آلوز رو میشه یکی از مطمئن ترین دفاع راست های بارسا نام برد:)

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
واقعا که
چرا اسم مسی تو ترکیب اصلی نیس
این تیتو با خودش چی فک کرده؟ نکنه مثه قضیه کاسیاس و مورینیو بشه
ــــــــــــــــــــــــــــــ
پ ن : بفرما گل اولم خوردیم

Blaugrana

Registered User
لایک‌ها