دنج
خدایی تمدید تاتا خبر خوبیه .. نمیدونم مشکل شماها باهاش چیه؟؟
پ ن : به نظر من امسال اگه فقط خط دفاع و دروازه بان رو تقویت بکنن همه چی حل میشه
نظر شخصیه. تاتا واقعا دوست داشتنیه و حتی شاید موفق هم بشه سال دیگه و اصلا بعید نیست با ترمیم تیم و تزریق یه خون جدید بتونه پروژه رو جلو ببره ولی از نظر من در شرایط حساس تصمیمای خوبی نگرفت و نباید بیشتر روش ریسک کرد.
کلا در تقویت نشدن تیم در نیم فصل تاتا رو هم به اندازه مدیریت مقصر می دونم. مربی باید این همه شخصیت داشته باشه که نیاز رو تشخیص بده و کادر مدیریت رو مجبور کنه به انجامش. اگر تشخیص داده تیم نیازی نداره به ترمیم که خاک برسرمونه و اگر نتونسته حرفش رو پیش ببره که هم بزرگترین دلیل بر عدم تواناییشه.
حالا بقیه بحث های فنی فرع این داستان هستند.
در مورد فنی هم نه تیکی تاکای خالص رو اجرا میکنه نه آلترناتیو موثری داره. اگر تزی هم داره نتونسته به طور موثر اجرا کنه و یا عوامل مورد نیازش رو بیاره به تیم.
مورینیو یه خوبی داره و اون هم اینه که برای سه تا بازی هم تشخیص بده نیاز به ترمیم یه پست داره بازیکن می گیره یا قرض می کنه.
ببینید در لحظه آخر اتویو رو آورد و چقدر کمکشون کرد. پولی هم نداد. این کار ابراموویچ نیست کار مربیه. همین دیگه سیمیونه نیم فصل دیگو رو قرضی گرفت به جای تیاگو که مصدوم شد. داره چطور در شرایط حساس کمک میکنه.
اگر تاتا مصر شده بود دو دفاع قرضی یا ارزون بگیرید نیم فصل و حتی اول فصل الان بدبختی نمیکشیدیم از ماسکی و...
حالا من کلا یذره پرکتیکال و تند مزاج هستم ولی دلیل نمیشه این مسائل واضح در مدیریت یه مجموعه بزرگ رو ندیده بگیریم.
×**********×
در باشگاه های بزرگ و پر طرفدار استفاده از دیپلماسی عمومی و توان استفاده ازفشار افکار عمومی و رسانه ها باید و باید ملاک باشه. تاتا نتونسته از این توان استفاده کنه و بعید بدونم بتونه
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4