• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
عجب خبری بدی شنیدم.شوکه شدم
اشکمون در اومد
خیلی خیلی خیلی ناراحت شدم
خدا رحمتش کنه
روحش شاد
82889040054301369696.jpg

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
نامه خداحافظی تیتو از بارسا؛ قولی که عملی نشد
او که یک سال قبل مجبور شده بود از هدایت آبی و اناری ها کنار برود، به هواداران آبی و اناری ها قول داده بود که با تمام وجود با بیماری اش مبارزه کند
تیتو ویلانووا، سرمربی سابق بارسا، ساعتی پیش در 45 سالگی درگذشت تا دنیای فوتبال در شوک خبر مگ او فرو برود.
او که یک سال قبل مجبور شده بود از هدایت آبی و اناری ها کنار برود، به هواداران آبی و اناری ها قول داده بود که با تمام وجود با بیماری اش مبارزه کند اما در نهایت مغلوب فرشته مرگ شد.
در نامه خداحافظی او که در سایت باشگاه بارسلونا منتشر شده بود، آمده:
"ممنون بارسا، ممنون از همگی
بعد از پنج سال فوق العاده به عنوان بخشی از تیمی که رویای هر مربی را به حقیقت پیوند میدهد، لحظه ای فرا رسید تا با یک تغییر در زندگی حرفه ای ام روبه رو شوم و همه قدرت و انرژی ام را به روند بیماری اختصاص بدهم که یک سال و نیم پیش تشخیص داده شد.
درمانی که من از این بعد تحت آن قرار خواهم گرفت، با توجه به نظرات پزشکان، به من اجازه نمیدهند صد درصد توان خودم را به وظایفی که سرمربی تیم اصلی باشگاهی مثل بارسلونا باید انجام دهد اختصاص دهم. اما من نزدیک میمانم و به کار کردن در بقیه زمینه های ورزشی برای باشگاهی که عاشقش هستم ادامه میدهم.
ترک این گروه ویژه بازیکنان، کادر فنی و دوستانی که با آن ها تجربه های بسیار به یاد ماندنی داشتم آسان نیست. من برای همه چیز هایی که به من ارزانی داشتند و نشان دادند تا ابد سپاس گزار خواهم بود. این تیم با کیفیت بالایش چه از نظر انسانی و چه از نظر فوتبالی میتواند بر هرگونه مشکلی غلبه کنند و من اعتقاد دارم آن ها قادر خواهند بود از این ظرفیت برای مواجهه با چالش های ورزشی جدید یک فصل، که همه چنین امید های زیادی برایش دارند، استفاده کنند. من اطمینان دارم فصل بعد برای همه هیجان انگیز خواهد بود.
من همچنین میخواهم از رئیس باشگاه، هیئت مدیره و مدیر ورزشی آنتونی زوبی زارتا برای اطمینانی که به من داشتند، و بالاتر از همه، حمایت بی قید و شرطی که هم در سطح حرفه ای و هم شخصی از من کردند، تشکر ویژه کنم. حمایت و پشتیبانی پزشکی و فردی که دکتر Ramon Caral و تیم پزشکی او که در کنار من هستند از من کردند به همان اندازه برای من مهم است. من میدانم که این بازی را خودم به تنهایی انجام نخواهم داد، من بخشی از باشگاه حمایت کننده ای هستم که به من کمک خواهند کرد تا در این فرایند طولانی موفق شوم همان طور که تا کنون این کار را انجام داده اند.
همه شما، اعضا و هواداران بارسا، من میخواهم از همگی شما با تمام قلبم تشکر کنم به خاطر حمایت و محبتی که به من ارزانی کردید. نه فقط حالا بلکه همه ی چند ماه گذشته. من میخواهم به شما بگویم که من آرام و قوی هستم و با اعتماد به نفش کامل با این چالش جدید در این مرحله جدید بیماری ام مواجه خواهم شد و کاملاً اطمینان دارم که همه چیز درست خواهد شد.
از همه شما هواداران فوتبال، همکاران، باشگاه ها، ورزشکاران، آشنایان و مردمی که من شخصاً نمیشناسمشان برای پیام های دل گرم کنندتان که به من و خانواده ام آرامش داد، بسیار تشکر میکنم.
اکنون لحظات دشواری برای کسانی که من به آن ها عشق میورزم است و به همین دلیل من از رسانه ها خواستار احترام و درک هستم. حالا که من از سرمربی گری بارسلونا استعفا داده ام و دیگر سرمربی بارسا نیستم، امیدوارم آرامش و حریم خصوصی که من و خانواده ام اکنون نیاز داریم را داشته باشیم.
من نمیتوانم این نامه را بدون آرزوی شانس بسیار و همه موفقیت ها برای سرمربی جدید بهترین تیم جهان به پایان برسانم.
از همه شما ممنونم
تیتو ویلانووا"uploadfromtaptalk1398449590684.jpg

فرستاده شده از C5303ِ من با Tapatalk

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
اریک آبیدال: برای تمام لحظاتی که کنار هم بوده ایم، تا ابد در یاد من خواهی ماند

ویکتور والدز: تیتو ویلانوا، یکی از بهترین سرمربی های تمام زندگی من، ممنون به خاطر همه چیز.

خوان لاپورتا: تسلیت عمیق من به خصوص به مونتس، آدریا و کارلوتا،

داوید ویا: هیچ وقت فراموشت نخواهیم کرد. به خانواده تیتو از اعماق وجودم تسلیت می گویم، او همواره الگویی برای همه ما باقی خواهد ماند.

لیونل مسی: انسانی که فراموش نمی شود. همواره به یادت خواهیم ماند. تمام عشقو محبت من به فرزندان و خانواده تیتو.

سسک فابرگاس: تیتو، ممنون به خاطر همه چیزی که به فوتبال و بارسا دادی، تا ابد متشکرت خواهم ماند.

سرجیو راموس: تمام حمایت ن باری خانواده و فرزندان تیتو. او هوراه الگویی برای بارزه و تلاش برای ما خواهد ماند.

بویان کرکیچ: چه وحشتناک ... آسوده بخواب تیتو ویلانوا، فراموشت نخواهیم کرد

جوزپ بارتومئو: تیتو ویلانوا انسان فوق العاده ای بود و هیچ وقت فراموش نخواهد شد. ممنون به خاطر همه چیز

آنتونیو کونته: از مرگ ویلانوا بی اندازه ناراحتم. او الگویی بی مثال چه در داخل و چه در خارج از زمین برای همه ما بود. بدون شک دلتنگش خواهیم شد.

ژوزه مورینیو: مرگ تیتو روز ناراحت کننده ای را برای فوتبال رقم زد. من به همراه تمام اعضای باشگاه چلسی از اعماق قلبم به خانواده و دوستانش در بارسلونا تسلیت می گویم.

رافائل نادال: بسیار خبر ناراحت کننده ای بود. در مقایسه با او ما هیچ کاری نکرده ایم. تسلیت و آرزوی بهترین ها برای خانواده تیتو

ایکر کاسیاس: چه روز تلخی برای جهان فوتبال، تیتو ویلانوا بدون شک الگوی همه ما در مقاومت و مبارزه بود و خواهد ماند.

پدرو: هیچ وقت فراموش نخواهی شد. از تو برای بودنت در زندگی ام سپاسگزارم.

آندرس اینیستا: توان سخن گفتن ندارم؛ ممنون برای همه چیز مربی، هیچ وقت فراموشت نخواهم کرد.

منبع: طرفداری

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
گزارش روز: روزشمار زندگی تیتو ویلانووا
باشگاه بارسلونا لحظاتی پیش اعلام کرد، تیتو ویلانوا سرمربی سابق این تیم پس از یک دوره ی طولانی مبارزه با بیماری سرطان در سن 45 سالگی دارفانی را وداع گفته است. به همین بهانه نگاهی اجمالی به زندگی وی می اندازیم:
1968 – تولد تیتو در هفدهمین روز از ماه سپتامبر در دهکده ی کاتالونیایی "بلکار ده امپوردا".
1988 – به همراه پپ گواردیولا به تیم جوانان بارسلونای بی دعوت می شود ولی پس از دو سال بازی در این تیم نمی تواند به تیم اصلی بارسا راه یابد.
1990 – به تیم دسته پایینی "فیگوئرس" می پیوندد.
1992 – به تیم دسته ی اولی سلتاویگو می پیوندد اما نمی تواند به ترکیب اصلی راه پیدا کند.
1995 – سلتا را ترک می کند.
2002 – پس از تجربه های کوتاهی در تیم های دسته پایینی "بادایوس"، "رئال مایورکا"، "لیدا"، "الچه" و "گرامنت" از فوتبال خداحافظی می کند.
2007 – پس از کار به عنوان مدیر تکنیکی در تیم "تاراسا" دستیار پپ گواردیولا در تیم بارسلونای بی می شود. این دو موفق می شوند تیم را به دسته ی دوم رقابت های لیگ اسپانیا برسانند.
2008 – در ماه ژوئن گواردیولا در بارسلونا به عنوان مربی انتخاب می شود و تیتو را به عنوان دستیار خود برمی گزیند. این زوج در لالیگا، جام حذفی و لیگ قهرمانان در همان سال اول قهرمان می شوند. پس از این با هم به یک عنوان قهرمانی در لالیگا، یک عنوان قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا و دو قهرمانی درجام باشگاه های جهان می رسند.
2011 – در روز 22 نوامبر تیتو یک عمل جراحی روی غدد بزاقی دهانش انجام می دهد و به مدت سه هفته برای طی کردن دوران نقاهت استراحت می کند.
2012 – در روز 27 آوریل پس از اینکه گواردیولا اعلام می کند قصد تمدید قرارداد با باشگاه را ندارد، به عنوان سرمربی بارسلونا معرفی می شود.
در روز 15 ژوئن قراردادی دو ساله با باشگاه امضا می کند و در روز 19 دسامبر باشگاه اعلام می کند او باید عمل جراحی دیگری روی غدد بزاقی بزرگ دهانش انجام دهد و پس از آن باید به مدت 6 هفته شیمی درمانی کند.
2013 – در 26 مارس پس از ده هفته شیمی درمانی و رادیوتراپی در نیویورک، به بارسلونا بازمی گردد. در روز ششم آوریل به نیمکت مربی گری تیمش بازمی گردد و در اولین مسابقه تیمش با نتیجه ی 0-5 در خانه از سد رئال مایورکا می گذرد.
در روز 26 آوریل برای اولین بار با رسانه ها مصاحبه می کند و می گوید:«احساس انگیزه و قدرت زیادی دارم و می خواهم فصل آینده هم در بارسا بمانم.»
در روز 11 می بارسا با حضور او برای بیست و دومین بار قهرمان لالیگا می شود.
در روز 19 جولای باشگاه باسلونا اعلام می کند تیتو باید برای ادامه ی درمانش از مربی گری کناره گیری کند.
2014 – در روز 25 آوریل باشگاه مرگ ویلانووا را در سن 45 سالگی اعلام می کند.
روحش شاد

فرستاده شده از C5303ِ من با Tapatalk

بالا