نامه خداحافظی تیتو از بارسا؛ قولی که عملی نشد
او که یک سال قبل مجبور شده بود از هدایت آبی و اناری ها کنار برود، به هواداران آبی و اناری ها قول داده بود که با تمام وجود با بیماری اش مبارزه کند
تیتو ویلانووا، سرمربی سابق بارسا، ساعتی پیش در 45 سالگی درگذشت تا دنیای فوتبال در شوک خبر مگ او فرو برود.
او که یک سال قبل مجبور شده بود از هدایت آبی و اناری ها کنار برود، به هواداران آبی و اناری ها قول داده بود که با تمام وجود با بیماری اش مبارزه کند اما در نهایت مغلوب فرشته مرگ شد.
در نامه خداحافظی او که در سایت باشگاه بارسلونا منتشر شده بود، آمده:
"ممنون بارسا، ممنون از همگی
بعد از پنج سال فوق العاده به عنوان بخشی از تیمی که رویای هر مربی را به حقیقت پیوند میدهد، لحظه ای فرا رسید تا با یک تغییر در زندگی حرفه ای ام روبه رو شوم و همه قدرت و انرژی ام را به روند بیماری اختصاص بدهم که یک سال و نیم پیش تشخیص داده شد.
درمانی که من از این بعد تحت آن قرار خواهم گرفت، با توجه به نظرات پزشکان، به من اجازه نمیدهند صد درصد توان خودم را به وظایفی که سرمربی تیم اصلی باشگاهی مثل بارسلونا باید انجام دهد اختصاص دهم. اما من نزدیک میمانم و به کار کردن در بقیه زمینه های ورزشی برای باشگاهی که عاشقش هستم ادامه میدهم.
ترک این گروه ویژه بازیکنان، کادر فنی و دوستانی که با آن ها تجربه های بسیار به یاد ماندنی داشتم آسان نیست. من برای همه چیز هایی که به من ارزانی داشتند و نشان دادند تا ابد سپاس گزار خواهم بود. این تیم با کیفیت بالایش چه از نظر انسانی و چه از نظر فوتبالی میتواند بر هرگونه مشکلی غلبه کنند و من اعتقاد دارم آن ها قادر خواهند بود از این ظرفیت برای مواجهه با چالش های ورزشی جدید یک فصل، که همه چنین امید های زیادی برایش دارند، استفاده کنند. من اطمینان دارم فصل بعد برای همه هیجان انگیز خواهد بود.
من همچنین میخواهم از رئیس باشگاه، هیئت مدیره و مدیر ورزشی آنتونی زوبی زارتا برای اطمینانی که به من داشتند، و بالاتر از همه، حمایت بی قید و شرطی که هم در سطح حرفه ای و هم شخصی از من کردند، تشکر ویژه کنم. حمایت و پشتیبانی پزشکی و فردی که دکتر Ramon Caral و تیم پزشکی او که در کنار من هستند از من کردند به همان اندازه برای من مهم است. من میدانم که این بازی را خودم به تنهایی انجام نخواهم داد، من بخشی از باشگاه حمایت کننده ای هستم که به من کمک خواهند کرد تا در این فرایند طولانی موفق شوم همان طور که تا کنون این کار را انجام داده اند.
همه شما، اعضا و هواداران بارسا، من میخواهم از همگی شما با تمام قلبم تشکر کنم به خاطر حمایت و محبتی که به من ارزانی کردید. نه فقط حالا بلکه همه ی چند ماه گذشته. من میخواهم به شما بگویم که من آرام و قوی هستم و با اعتماد به نفش کامل با این چالش جدید در این مرحله جدید بیماری ام مواجه خواهم شد و کاملاً اطمینان دارم که همه چیز درست خواهد شد.
از همه شما هواداران فوتبال، همکاران، باشگاه ها، ورزشکاران، آشنایان و مردمی که من شخصاً نمیشناسمشان برای پیام های دل گرم کنندتان که به من و خانواده ام آرامش داد، بسیار تشکر میکنم.
اکنون لحظات دشواری برای کسانی که من به آن ها عشق میورزم است و به همین دلیل من از رسانه ها خواستار احترام و درک هستم. حالا که من از سرمربی گری بارسلونا استعفا داده ام و دیگر سرمربی بارسا نیستم، امیدوارم آرامش و حریم خصوصی که من و خانواده ام اکنون نیاز داریم را داشته باشیم.
من نمیتوانم این نامه را بدون آرزوی شانس بسیار و همه موفقیت ها برای سرمربی جدید بهترین تیم جهان به پایان برسانم.
از همه شما ممنونم
تیتو ویلانووا"
فرستاده شده از C5303ِ من با Tapatalk