فوتسال قهرمانی باشگاه های اروپا / بارسلونا قهرمان شد
قهرمان رقابت های فوتسال قهرمانی باشگاه های اروپا - فوتسال کاپ - دیشب با قهرمانی تیم بارسلونا به پایان رسید.
تیم بارسلونا قبلا در سال 2012 قهرمان اروپا شده است.در فوتسال جام باشگاه های اروپا تیم های اسپانیایی بارسلونا آلواسپرت ، پلایاس کاستیون و بومرنگ اینترویو با 2 قهرمانی رکورد دار هستند.دمی
به گزارش فوتسال پلانت ، نتایج این رقابت ها که سالن سرحدچی شهر باکو برگزار شد به شرح زیر است :
- رده بندی :
غیرت آلماتی قزاقستان (مدافع عنوان قهرمانی) 4 - 6 آراز نخجوان جمهوری آذربایجان
- فینال :
بارسلونا اسپانیا 5 - 2 دینامومسکو روسیه (در پایان وقت اضافه دوم)
++++++++++++++++++
نیمار: این فصل، فصل یادگیری بود
نیمار تاکید کرد که به عنوان یک بازیکن، همچنان در حال پیشرفت و تطبیق پیدا کردن با رقابت های اروپایی است.
نیمار، ستاره برزیلی بارسا، اولین فصل حضورش در لالیگا را یک تجربه آموزشی فوق العاده توصیف کرد و امیدوار است که بتواند در فصل بعد، بازی های بهتری ارائه بدهد.
این ملی پوش برزیلی که در تابستان گذشته با انتقالی جنجالی از سانتوس به بارسا پیوست، در این فصل 9 گل برای بارسا به ثمر رساند.
نیمار تاکید کرد که به عنوان یک بازیکن، همچنان در حال پیشرفت و تطبیق پیدا کردن با رقابت های اروپایی است.
او به نشریه اسپورت گفت:" این فصل، فصل یادگیری بود. من از یک کشور یا یک سبک فوتبال دیگر آمدم، به لیگی که شرایطی کاملا متفاوت دارد. باید با این شرایط تطبیق پیدا می کردم. من چیزهای زیادی در این مدت یاد گرفت؛ نه به لحاظ فردی، بلکه به لحاظ حرفه ای.
در زندگی، همه چیز آسان نیست؛ بعضی روزها خوب است و بعضی روزها نه. ما به تازگی کوپا دل ری را از دست دادیم که اصلا حس خوبی نداشت اما باید از این اتفاقات درس بگیرید.
وقتی احساس ناراحتی می کنید، فقط لبخند بزنید.
امیدوارم همه این چیزهایی که یاد می گیرم، در فصل آینده به کمکم بیاید. من می توانم کارهای زیادی برای تیم انجام بدهد و امیدوارم بتوانیم فصل آینده به موفقیت های زیادی دست پیدا کنیم."
نیمار همچنین اعلام کرد که تحت تاثیر نمایش های گرت بیل برای رئا قرار گرفته اما همچنان لیونل مسی را بهترین بازیکن دنیا می داند.
بیل بازیکن فوق العاده ای است؛ با پتانسیلی بالا. او این را این فصل نشان داده است. اما من هر روز با مسی تمرین می کنم و می توانم بگویم که او بهترین است. او یک بازیکن ویژه است."
++++++++++++++++++++++
رسانه های ایتالیا : خوان کودرادو یکی از گزینه های خرید بارسلونا !
منبع : اسپورت
رسانه های ایتالیایی گزارش دادند که بارسلونا برنامه هایی برای جذب مدافع فیورنتینا دارد . با توجه به تعلیق موقت تحریم های فیفا بر ضد بارسلونا باز هم شاهد شنیدن شایعات در زمینه ی خرید های احتمالی بارسلونا هستیم .
یکی از گزینه هایی که مطرح شده است مدافع فیورنتینا است . خوان کودرادو بازیکن تیم ملی کلمبیا و فیورنتیای ایتالیا اینبار خبرساز شده است
++++++++++++++++
بارسلونا
ویارئال
اطلاعات بازي
تاريخ بازي:یکشنبه، ۷ اردیبهشت ۱۳۹۳
ساعت بازي:23:30
رقابت:لالیگا(35)
ورزشگاه:ال مادریگال
پخش زنده:از شبکه 3
+++++++++++++++++
به شخصه دیگه به چیزی اطمینان ندارم تا وقتیکه بازیکن دست به قلم قرار داد رو امضا کنه و جلو ارم بارسا عکس بگیر با پیراهن تیم
-----------
امشب بازی سختی داریم انصافا" امیدوارم تیم ببره به هر نحوی که شده باید ببریم