• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
یچیزی رو تا سایت بارسانیوز دیدم گفتم شما هم ببینید بخندید با کامنتا حال کردم:D
خبرش این بوده:دفتر باشگاه بارسلونا اعلام کرده است که هیچ پیشنهاد خریدی برای بازیکن کامرونی بارسلونا(الکس سانگ) وجود ندارد
کامنتها:
1-ما اینو+10 میلیون بدیم بره خوبه به نظرم
2-خودش نمیره؟؟؟
بهش بگن برو ما یادت تورو تو قلبمون داریم
3-باید یواشکی میذاشتنش تو ساک سانچز
4-طبیعیه...اگه کسی پیدا میشد بخره غیر طبیعی بود
5-خو به عنوان اشانتیون برای خرید الکسیس یا سسک میدادنش به ارسنال یا چلسی
چند سوال می پرسم جواب بده...
بارسلونا چقدر به سانگ فرصت داد؟ چند بازی پشت سر هم فیکس بازیش دادن؟
وقتی بازیش دادن تو پست تخصصیش بازیش دادن یا گذاشتنش دفاع آخر؟
آیا سانگ قبل از اومدن به بارسا هم اینطوری بود؟
آیا اگر ماسچرانو تو پست تخصصیش استفاده می شد خیلی بهتر کار نمی کرد؟
چطور میشه یک بازیکنی، یه زمانی بارسلونای بزرگ دنبالشه، اما الان هیشکی دنبالش نیست!

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
اقا پیروز سانگ میدونست جایی که میره بوسکتس هست که فیکس هست پس اگه میخواد خودشو ثابت کنه باید همون چند بازی که بهش فرصت میدن اینکارو بکنه سانگ در پست هافبک دفاعی هم بازی کرد منتها بدرد بارسا نمیخورد چون خیلی کند هست و پاسور نیست اون قدرت تخریبی و دوندگی قبل رو هم نداره من نگفتم حرف های این دوستان رو قبول دارم فقط گفتم جالبه برام.در ضمن شما جام جهانی و تیم کامرون رو هم دیدی دیگه ماسکرانو در لیورپول و در تیم ملی که در پست تخصصی بازی میکرد خیلی هم خوب بازی میکرد منتها همون جا هم یکی دو تا سوتی قشنگ رو در هر بازی میده منتها چون تو بارسا عقب هست و کسی نیست شانس هم نداشت هرچی سوتی داد گل خوردیم واسه این ملت سوژه میکنن وگرنه ما هم همینو میگیم البته که در پست تخصصی بهتر جواب میده من چنتا بازی رو یادم میاد که مدافعین مصدوم شدن یحیی توره اونجا بازی کرد و اتفاقا عالی هم بازی کرد که اگه مدافع مثل پیکه و پویول نبودن شاید اینو کلا میزاشتن همونجا بحث ما اینه که این بازیکن ها در صد سال اینده هم در سطحی نزدیک به توره هم بازی نخواهند کرد

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
چند سوال می پرسم جواب بده...
بارسلونا چقدر به سانگ فرصت داد؟ چند بازی پشت سر هم فیکس بازیش دادن؟
وقتی بازیش دادن تو پست تخصصیش بازیش دادن یا گذاشتنش دفاع آخر؟
آیا سانگ قبل از اومدن به بارسا هم اینطوری بود؟
آیا اگر ماسچرانو تو پست تخصصیش استفاده می شد خیلی بهتر کار نمی کرد؟
چطور میشه یک بازیکنی، یه زمانی بارسلونای بزرگ دنبالشه، اما الان هیشکی دنبالش نیست!
سانگ قطعا بازیکن خوبی بود و هست ولی در بارسا سطح انتظارات بالاست. از طرفی در پستی بود که حتی یایا هم زیر سایه رفت چه برسه به سانگ. تیم های این طوری هم درست یا غلط بازیکن رو برای نیمکت هم شده میخرن. یه بازیکنی میاد خودش رو جا میندازه یا به دل تماشاگر و مربی میشینه یه بازیکن هایی هم جا نمی افتن. باید بره که فوتبالش خراب نشه. این َطوری هم نیست کسی نخوادش. دست کم سه تیم میخوانش الان و این که میگن مشتری نداره حرف بیخودیه

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
بایرن مونیخ و چلسی هم چنان خواهان به خدمت گرفتن مهدی بن عطیه هستند، اگر این بازیکن مراکشی برود، باشگاه رم، فلار را جانشین وی می کند.
این از هوملز بهتره به نظرم هوملز الکی تو چشه این جنگنده تر با قدرت بدنی بالاتر و سرعت بیشتر هست شاید حتی از هوملز هم سرزن تر

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
بایرن مونیخ و چلسی هم چنان خواهان به خدمت گرفتن مهدی بن عطیه هستند، اگر این بازیکن مراکشی برود، باشگاه رم، فلار را جانشین وی می کند.
این از هوملز بهتره به نظرم هوملز الکی تو چشه این جنگنده تر با قدرت بدنی بالاتر و سرعت بیشتر هست شاید حتی از هوملز هم سرزن تر
هوملز مثل کره توی استارت ها جا میمونه،قدرت ***** خط دفاع هم نداره. توی این شرایط با این قحطی مدافع من سیلوا رو ترجیح میدم. اینا چرا لاپورته رو نمیگیرن من موندم. خداییش گارای بهتر از هوملز نبود؟ نگرانی من در مورد هوملز فقط برای زمانی که تیم روبرو ضد حمله میزنه، یه اتفاق کاملا طبیعی که در تمام بازیهای بارسا پیش میاد.

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
هوملز مثل کره توی استارت ها جا میمونه،قدرت ***** خط دفاع هم نداره. توی این شرایط با این قحطی مدافع من سیلوا رو ترجیح میدم. اینا چرا لاپورته رو نمیگیرن من موندم. خداییش گارای بهتر از هوملز نبود؟ نگرانی من در مورد هوملز فقط برای زمانی که تیم روبرو ضد حمله میزنه، یه اتفاق کاملا طبیعی که در تمام بازیهای بارسا پیش میاد.
الان میفهمیم پویول چه نعمتی بود تو دفاع. کی جرات داشت کنار پویول کم کاری کنه. کناریهاش بمب انگیزه میشدن از دیدن تعصب و جنگندگیش.
****هوملز واقعا سر سرعت مشکل داره. هم در دورتموند بارها نشون داده هم در تیم ملی. گاهی اشتباهات بدی هم میکنه.
یه ورژن کندتر و کوتاه تر پیکه خودمونه با تکنیک کمتر. اصلا درست نیست دو تا دفاع یه شکل داشته باشیم.
بن آتیه سریع تره و تکنیکی تر.
لاپورته تمدید کرد امسال قطعا نمیاد.
امیدوارم روخو رو بگیرن. هم واسه جانشینی آلبا خوبه هم میشه گیر افتاد گذاشتش دفاع وسط کنار پیکه. فرتونگن هم گزینه بدی نیست. سرعت و فیزیک خوبی داره ولی گاهی تاتنهامی ها میگن سوتی میده.
این فلار هلند هم واسه دو سه سال خوبه. خیلی محکم و چغر بود.

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
آلبا رو منچستر سی تا میخواست. کاش بدنش بره. زیاد ضربه خوردیم ازش

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
آلبا رو منچستر سی تا میخواست. کاش بدنش بره. زیاد ضربه خوردیم ازش

فاز هجومیش رو دوست دارم اما توی این جام بازی روخو خیلی بهم چسبید، بازیکن دونده ایه.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
Los-fichajes-de-Luis-Enrique_54411094048_51356729138_352_256.jpg

الکانفیدنشال مطلبی منتشر کرده دال بر اینکه بارتومئو یه پیشنهاد 90 میلیون یورویی برای خامس رودریگز برای سال 2015 ارائه کرده، یعنی فصل آینده، دقیقا مشابه سبک خرید نیمار و تراشتگن. فقط موندم اینو بذارم کجای دلم؟
خب در صورت صحت این خبر و تایید این تلاش باید رفتن مسی رو قطعی دونست.

lepkin

Registered User
لایک‌ها
1,155
البته اگه بیاد قاعدتا جای اینیستا میاد!

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
Los-fichajes-de-Luis-Enrique_54411094048_51356729138_352_256.jpg

الکانفیدنشال مطلبی منتشر کرده دال بر اینکه بارتومئو یه پیشنهاد 90 میلیون یورویی برای خامس رودریگز برای سال 2015 ارائه کرده، یعنی فصل آینده، دقیقا مشابه سبک خرید نیمار و تراشتگن. فقط موندم اینو بذارم کجای دلم؟
خب در صورت صحت این خبر و تایید این تلاش باید رفتن مسی رو قطعی دونست.
فان عظمی ست این خبر.
این که داره داد میزنه من ریالی ام که؟

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
فان عظمی ست این خبر.
این که داره داد میزنه من ریالی ام که؟

موافقم، اما از این دادها خیلی ها زده بودن، اسنایدر و فندرفارت یه زمانی واسه بارسا سینه چاک میدادن، یا ایسکو که طرفدار بارساست و اونطرف بازی میکنه. فوتبال حرفه ای بی حساب و کتابه

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
رئیس بارتمئو :

براى من پول و ماليات مهم نيست براى به اوج رساندن بارسا هر كارى رو ميكنم حتى اگه نياز به بليون يورو داشته باشيم و حتى حاضرم از حساب شخصى خودم پول را براى تيم خرج كنم
iyf72xftctpafhczv7bk.jpg

++++++++++++++
اولین تمرین بارسا با لوئیز انریکه برگزار شد+عکس
در غیاب بازیکنان حاضر در جام جهانی، شاگردان لوئیز انریکه به تمرینات برگشتند. تر اشتگن، ماسیپ، مونتویا، بارترا ، آدریانو، سرجی روبرتو، رافینیا ، دئولوفئو، آفلای ، تیو و بویان از تیم اصلی بارسلونا در این تمرین حضور داشتند.

باقی نفرات حاضر در تمرین را بازیکنان آکادمی تشکیل می دادند: پاتریچ، باگناگ، دیاخنه، خریمالدو، سامپر، هلیلوویچ، مونیر، ساندرو، دنی نیتو، خوان رومن، دونگو و آداما.

بارسایی ها امروز تست پزشکی را پشت سر گذاشتند . اولین بازی دوستانه بارسلونا در مقابل رکرتیوو اوئلوا خواهد بود. راکیتیچ، الکس سانگ، براوو و لوئیز سوارز (که حق تمرین کردن ندارد) با اندکی تاخیر به اردوی آبی و اناری ها ملحق می شوند. مسی ، ماسکرانو، دنیل آلوز و نیمار که در مسابقات پایانی جام جهانی حضور داشتند، در روز ۱۳ مرداد به تمرینات بارسا باز خواهند گشت.

0

0

0

0

+++++++++++++++

هم اکنون سوارز به بارسلونا رسید
طرفداری- سوارز به همراه خانواده اش حدود ده دقیقه قبل به شهر بارسلونا رسید.
لوئیز سوارز، با زن و فرزندان خود هم اکنون به بارسلونا رسیده است. این مهاجم جدید بارسا سفر خود را از بوینس آیرس شروع کرده و پس از توقفی در فرودگاه مونته ویدئو به سوی بارسلونا پرواز کرده است.
انتظار می رود سوارز روز چهارشنبه با باشگاه بارسلونا قراردادش را امضا کند، اما نمی تواند در مراسم معارفه شرکت کند، چون از سوی فیفا به مدت چهار ماه از هر گونه فعالیت فوتبالی منع شده است.
الموندو گزارش می دهد، مسئولین فرودگاه ال پرات، شهر بارسلونا از چند ساعت قبل حضور داشته اند تا در صورت شلوغی و وجود ازدحام به نظم کمک کنند. سوارز با خودرو به خانه مشخص شده خواهد رفت و پره گواردیولا او و خانواده اش را همراهی می کند.
+++++++++++++++
ایوان راکیتیچ: بی صبرانه منتظر دیدار هم تیمی هایم در بارسلونا هستم
طرفداری - ایوان راکیتیچ ستاره کروات باشگاه بارسلونا در صحبت هایی از حضور در ترکیب آبی اناری ها ابراز خوشحالی کرد.
c589ba2e-7194-3c8f-9bf0-2a27cdcc4db7.jpg

به گزارش فوتبال - اسپانیا، ایوان راکیتیچ خرید جدید کروات آبی اناری ها از تیم فوتبال سویا در صحبت هایی از پیوستن به تیم جدیدش ابراز خوشحالی کرد.

" برای دیدن هم تیمی های جدیدم در بارسا و بازی در چنین تیمی با فلسفه مشخص فوتبالی خاص خودش، نمی توانم صبر کنم. مالکیت توپ برای بارسلونا بسیار مهم است من با صحبت کوتاهی که با سرمربی در زمان جام جهانی داشتم، او به من گفت که در ترکیب 3 - 3 - 4 بارسلونا در نظر دارد از من در تمام پست های خط میانی استفاده کند. من برای یادگیری درس های جدید و البته کمک به تیم برای کسب قهرمانی در رقابت های مختلف آمده ام."
+++++++++++
محصول آکادمی بارسا به چلسی پیوست
باشگاه چلسی کار انتقال خوزی کوئینترو، بازیکن جوان اکوادوری را نهایی کرد. این بازیکن ۱۷ ساله که سالها در آکادمی بارسلونا حضور داشته است، راهی استمفوردبریج شد. کوئینترو با ابراز خرسندی از این خبر گفت: " خوشحالم که اولین قرارداد حرفه ای خود را با این باشگاه بزرگ به امضا رساندم." آرسنال نیز از مشتریان جدی این بازیکن بود اما در نهایت آبی پوشان لندن به حریف دیرینه خود در زمینه این انتقال غلبه کردند.
+++++++++++
آغاز تلاش بارسا برای جذب هوملس

منچستریونایتد که پیش از این در تلاش مدافع بوروسیا دورتموند را جذب کند اکنون با رقیب قدرتمندی به نام بارسلونا روبرو شده است. بارسلونا تلاش های خود برای جذب متس هوملس را آغاز کرده است. لوئیز انریکه، پس از اینکه مذاکرات با مارکینیوز به نتیجه نرسید، مدافع آلمانی دورتموند را به عنوان هدف بعدی خود در نظر گرفته است.

qqs2_humeles.jpg

منبع: دیلی استار
بارسا به دنبال ورتونگن

بارسلونا جان ورتونگن، مدافع تاتنهام، را به عنوان یکی از گزینه های احتمالی خریدش در نظر گرفته است.

منبع: موندو دیپورتیوو
پی اس جی فروش مارکینیوز را رد کرد

باشگاه بارسلونا در صدد بود تا مارکینیوز را از پاری سن ژرمن جذب کند اما این باشگاه فرانسوی گفت که تمایلی برای مذاکره در این زمینه ندارد.

منبع: اسپورت

++++++++++++

پیشنهاد 90 میلیون یورویی بارسلونا به جیمز رودریگز!
طرفداری- بارسا برای خرید جیمز رودریگز به رئیس باشگاه موناکو پیشنهاد داده است.

با توجه به گزارش Elconfidencial، باشگاه بارسلونا برای مقابله با رئال مادرید، وارد معامله انتقال جیمز رودریگز شده است.

چوزپ بارتمئو، رئیس باشگاه بارسلونا قصد دارد جیمز رودریگز را در تابستان سال 2015، به خدمت بگیرد و گفته می شود پیشنهادی 90 میلیون یورویی بر روی میز مدیر موناکو قرار داده است!
این بازیکن کلمبیایی، بهترین گل زن جام جهانی شد و 6 گل به ثمر رساند.
رئال مادرید خواهان به خدمت گرفتن این بازیکن است، اما نه به هر قیمتی. گفته می شود آنخل دی ماریا نیز این باشگاه را ترک می کند.

در همین حال، جیمز هفته گذشته اعلام کرده بود که در این فصل قصد ماندن در موناکو را دارد. او گفته: " موناکو باشگاه بزرگی است و می خواهم این فصل در تیمم بمانم."
++++++++++++
نه کم کم داره خوشم میاد از بارتیمو (قبلا" بدم میومد ازش)
این جان داره بارسا اماده میشه واسه شروع فصل. لامصب دارم لحضه شماره میکنم واسه دیدن بازی بارسا و گلری اولیور کان کوچیک لامصب عجب استیلی داره شماره 1 هست مارک اندره تراشتگن ایول داره
متس هوملز یه سر گردن از همه دفاع ها ی که لینک شدن به بارسا بالاتره و بازیکن خیلی خوبیه امیدوارم هر چی زود تر نهایی شه
این فرتونگ هم خیلی خیلی سوتیه همین مونده اینو بخرند
اگر اینارو بخرند عالیه متس هوملز و کمپانی هوف چه شود(لاپورته هم با 40 . 45 تا میشه ازاد کرد)
این چی میگه این وسط 90 تا واسه این جرقه ؟جرقه ای که زود خاموش میشه 4 تا بازی انجام داد ملت فکر کردن بازیکن شاخیه
20 تا هم بیشتر نمی ارزه .خیلی مسخرس انصافا"
گرچه این پیشنهاد واسه غاز چرندون هست:general304: فقط واسه اذیت کردن هست . بارسا به این جرقه نیاز نداره

ColoFlyin'

کاربر فعال زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,233
****هوملز واقعا سر سرعت مشکل داره. هم در دورتموند بارها نشون داده هم در تیم ملی. گاهی اشتباهات بدی هم میکنه.
یه ورژن کندتر و کوتاه تر پیکه خودمونه با تکنیک کمتر. اصلا درست نیست دو تا دفاع یه شکل داشته باشیم.

گلی که دو فصل قبل در بازی رفت در لیگ قهرمانان به رئال تقدیم کرد سطح بازی هوملس رو نشون می ده. خیلی قابل اطمینان نیست.

این فلار هلند هم واسه دو سه سال خوبه. خیلی محکم و چغر بود.

ولار توی جام جهانی خیلی خوب بود!

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
در مورد جیمز رودریگز که کاملا مشخصه که قصدی برای خرید وجود نداره و فقط قصد تلافی قضیه نیمار هست و رد گم کنی یعنی فقط قصد بالا بردن قیمت و تحت فشار قراردادن رقیب هست والا نه جایی واسه رودریگز هست در ترکیب نه انچنان بازیکنی هست که این قیمت بیارزه بازیکن بسیار خوب و اینده داری هست اما نهایت قیمت برای این 40 تا تا50 هست در بازی برزیل کلمبیا فرناندینیو اینو کامل محو کرد در مورد این خبرا یاد دیوید بکهام افتادم که بارسا هی چپ و راست پیشنهاد میداد و اذیت میکرد اخرش هم معلوم شد اصلا قصدی واسه خرید نداشته و هدف دیگری رو دنبال میکرده در پاریس:D

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004

بارسا وضعیت فرتونگن را زیر نظر دارد؛ او به بازی در لیگ قهرمانان علاقمند است
طرفداری- با توجه به گزارش ها در کشور اسپانیا، باشگاه بارسلونا قصد دارد خط دفاعی تیمش را تقویت کند، از همین رو آن ها برای خرید یان فرتونگن آماده شده اند.

آینده فرتونگن در وایت هارت لین نا مشخص است؛ زمانی که از مصطفی نخلی، مدیر برنامه های فرتونگن در مورد آینده او سوال شد، نخلی اعتراف کرد که چند باشگاه برای مدافع 27 سال تلاش می کنند.

فرتونگن، در سال 2012 از تیم آژاکس به تاتنهام منتقل شد و بازی در لیگ برتر را تجربه کرد؛ در همان زمان فرانک دی بوئر سرمربی آژاکس او را به بارسا پیشنهاد داده بود اما مربی وقت تیم از خرید او صرف نظر کرد.

حال مترو گزارش می دهد، این بازیکن دو فصل خوب را در تاتنهام پشت سر گذاشته است، اما علاقه او به بازی در لیگ قهرمانان بر هیچ کس پوشیده نیست. این همان مسئله ای است که فرتونگن در شمال لندن نمی تواند به آن برسد.
گفته می شود این مدافع بلژیکی با قیمت حدود 22 میلیون یورو می تواند در دسترس قرار بگیرد.
+++++++++++

نقل و انتقالات بارسلونا؛ هنوز سه نفر باقی مانده اند؛ به نظر شما آن سه نفر چه کسانی هستند؟
طرفداری- جوزپ بارتمئو، از نوسازی بنیادین برای سال 2014-15 خبر داده است.

از زمانی که فصل نقل و انتقالات آغاز شد، لوئیز انریکه مربی جدید بارسلونا، هفت بازیکن را به تیمش اضافه کرده و هنوز سه نفر دیگر باقی مانده اند که به کاتالان ها ملحق شوند.
در درون دروازه بیشترین تغییرات صورت گرفته است؛ والدز، پینتو و اویر رفته اند، به جایشان تر اشتگن، کلودیو براوو و ماسیب که در بارسای B عالی کار کرده به تیم اضافه شده اند.

به گزارش ال موندو، در خط دفاعی تغییراتی هم چنان صورت نگرفته است؛ هنوز انتظار می رود یه بازیکن معروف در قلب خط دفاع خریداری شود، این همان چیزی است که بارتمئو و زوبی 2 یا 3 هفته است قولش را به هواداران داده اند. در خط دفاعی باید دو خرید صورت گیرد؛ باشگاه های پاریسن ژرمن و والنسیا خیلی سختگیرانه عمل کرده اند و تا کنون هیچ راهی برای انتقال مارکینیوس و متئو باز نکرده اند.
از همین رو مدیران بارسا به فکر انتقال هوملس و فرتونگن افتاده اند.

اما نفر سوم؛ او بازیکنی است که قابلیت حرکت در دفاع سمت راست را دارد، اگر دنی آلوز باشگاه را ترک کند، نزدیک ترین فرد به بارسلونا، خوان کوادرادو ستاره تیم فیورنتینا می باشد.

در خط هافبک؛ راکتیچ و رافینیا به علاوه ماسکرانو اضافه شده اند که می توانند این خط را تقویت کنند. آن ها آماده اند تا جای خالی ژاوی را پر کنند که گفته می شد قصد ترک بارسا را دارد، اما تا به الان او در نیوکمپ باقی مانده است؛ لوئیز انریکه ماسکرانو را به هافبک منتقل کرده تا بتواند کمربند میانه تیمش را محکم تر ببندد.

اما خط حمله؛ جایی که بزرگ ترین خرید تاریخ بارسا برای تقویت هجوم تیم شکل گرفت، نام های نیمار، مسی و سوارز می تواند هر خط دفاعی را به ترس بندازد، یک خط حمله رویایی.
اگر تغییرات پایانی صورت گیرد، ما شاهد یک انقلاب بزرگ از سوی لوئیز انریکه در بارسلونا خواهیم بود.

نظر شما چیست؟ آن سه بازیکن باقی مانده چه کسانی هستند؟ یا این که چه کسانی باید بیایند و به بارسای انریکه کمک بیشتری کنند؟
++++++++++++++

وضعیت انتقال کوادرادو به بارسلونا؛ دغدغه بارسا در قبال انتقال او پول نیست!
طرفداری- لوئیز انریکه هم چنان تصمیم قطعی برای خرید کوادرادو نگرفته است.

خوان کوادرادو هم چنان وضعیت آینده خود را مشخص نکرده است. الساندرو لوچی مدیر برنامه های این بازیکن از پیشنهاد باشگاهی بزرگ خبر می دهد.
چندین باشگاه بزرگ اروپا، از جمله بارسا برای خرید این بازیکن تلاش می کنند. طرف ایتالیایی گفته که به همه پیشنهادات گوش می دهد و بهترین آن ها را انتخاب خواهد کرد.
پس از آن که کوادرادو در جام جهانی درخشید، باشگاه فیورنتینا تصمیم گرفت قراردادی جدید با او به امضا برساند تا اگر قصد جدایی داشت مبلغ بیشتری به فیورنتینا اطلاق شود.
استفانو فیوره، بازیکن ساق فیورنتینا و یکی از مدیران حال حاضر این تیم، در جریان مسابقات جام جهانی به برزیل سفر کرد و مسئله امضای قرارداد جدید را با مدیر برنامه های وینگر 26 سال و خود بازیکن در میان گذاشت.

به گزارش الموندو، بارسا در حال حاضر با مدیر برنامه های کوادرادو مذاکره کرده است، باشگاه های دیگری هستند که کار را برای کاتالان ها دشوار می کنند، تیم هایی نظیر بایرن مونیخ و رم.
به همین خاطر، شاید قیمت این بازیکن از 36 میلیون یورو به 40 میلیون افزایش پیدا کند، اما طبق صحبت های شنیده شده از منابع نزدیک به باشگاه بارسلونا، مقدار پول این بازیکن اصلا مهم نیست، آن مسئله ای که بارسا را به شک انداخته، قدرت بازی این بازیکن در دفاع سمت راست است.

اگر چه این بازیکن بسیار با استعداد است، اما هم چنان نمی توان به شکل قاطعانه از نحوه بازی او در سمت راست دفاع سخن گفت. در همین حال وضعیت دنی آلوز هم چنان مشخص نیست، به نظر می رسد پی اس جی دیگر قصد خرید این مدافع برزیلی را ندارد.

حال باید منتظر ماند و دید لوئیز انریکه چه تصمیمی خواهد گرفت.
++++++++++
چپ راست دارند از اکادمی لامسیا میدن به باشگاه دیگه!!
بعله لیورپول 44 تا به رویس پیشنهاد داده! نمیدونم چرا بارسا اینونمیخره؟

Last edited:

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
کاش باراسا رویس و بگیره خیلی ازش خوش میااد
یبارم بفکر من باشه و به علایق من احترام بزاره و مارکو رویس رو بخره:p
لامصب بازیکن خیلی خوبیه باید بارسا باهاش قرار داد ببنده
الکی الکی داره میره لیورپول 44 تا داد بهش!!
جای بارسا بودم 70 تا میدادم به دورتموند متس هوملز و رویس رو میگرفتم

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
اخبار موثق و واقعی از بارسلونا ...

درهای خروج به روی آلوز باز شده است.ماه پیش پاریسن ژرمن علاقه مند نشان داد اما در حال حاضر خبری نیست. Mundo Deportivo
بارسا و پورتو به قراردادی دو ساله و قرضی بر سر تیو به توافق رسیده اند.

0ilywqkv00fu64tt05wd.jpg

در مراسم معارفه سوارز در روز 4 شنبه فقط زوبی و انریکه حضور دارند
سانتو سرمربی والنسیا : متئو بازیکن ماست و برای آینده حساب ویژه ای روی او باز کرده ایم. Sport.es
لوئیز انریکه علاقه ایی به ادامه کار بویان تیو افلای در بارسا ندارد

لوئیز انریکه بعد از ناکامی در خرید مدافع موردنظر،همه توجه خود را برای جذب هوملس معطوف می کند The Daily Star

تمرینات بارسا در 2 نوبت صبح و بعد از ظهر در روزهای 3 و 4 شنبه و جمعه برگزار می شود.
روز 5 شنبه فقط در نوبت صبح تمرین انجام میشه

تیم روز شنبه ساعت 10:30 بخ وقت محلی به والنسیا سفر میکنه و اولین بازی تدارکاتی 22:00 برابر رکلتیو انجام می شود.

pavilion

Registered User
لایک‌ها
5,453
جریمه ی 4هزار یورویی به ازای هر گاز سوارز:D:D
خداییش خیلی جریمه خوبیه

پ ن: ما همه باهم رفیقیم - ما همه باهم رفیقیم

بالا