رئیس بارتمئو :
براى من پول و ماليات مهم نيست براى به اوج رساندن بارسا هر كارى رو ميكنم حتى اگه نياز به بليون يورو داشته باشيم و حتى حاضرم از حساب شخصى خودم پول را براى تيم خرج كنم
++++++++++++++
اولین تمرین بارسا با لوئیز انریکه برگزار شد+عکس
در غیاب بازیکنان حاضر در جام جهانی، شاگردان لوئیز انریکه به تمرینات برگشتند. تر اشتگن، ماسیپ، مونتویا، بارترا ، آدریانو، سرجی روبرتو، رافینیا ، دئولوفئو، آفلای ، تیو و بویان از تیم اصلی بارسلونا در این تمرین حضور داشتند.
باقی نفرات حاضر در تمرین را بازیکنان آکادمی تشکیل می دادند: پاتریچ، باگناگ، دیاخنه، خریمالدو، سامپر، هلیلوویچ، مونیر، ساندرو، دنی نیتو، خوان رومن، دونگو و آداما.
بارسایی ها امروز تست پزشکی را پشت سر گذاشتند . اولین بازی دوستانه بارسلونا در مقابل رکرتیوو اوئلوا خواهد بود. راکیتیچ، الکس سانگ، براوو و لوئیز سوارز (که حق تمرین کردن ندارد) با اندکی تاخیر به اردوی آبی و اناری ها ملحق می شوند. مسی ، ماسکرانو، دنیل آلوز و نیمار که در مسابقات پایانی جام جهانی حضور داشتند، در روز ۱۳ مرداد به تمرینات بارسا باز خواهند گشت.
+++++++++++++++
هم اکنون سوارز به بارسلونا رسید
طرفداری- سوارز به همراه خانواده اش حدود ده دقیقه قبل به شهر بارسلونا رسید.
لوئیز سوارز، با زن و فرزندان خود هم اکنون به بارسلونا رسیده است. این مهاجم جدید بارسا سفر خود را از بوینس آیرس شروع کرده و پس از توقفی در فرودگاه مونته ویدئو به سوی بارسلونا پرواز کرده است.
انتظار می رود سوارز روز چهارشنبه با باشگاه بارسلونا قراردادش را امضا کند، اما نمی تواند در مراسم معارفه شرکت کند، چون از سوی فیفا به مدت چهار ماه از هر گونه فعالیت فوتبالی منع شده است.
الموندو گزارش می دهد، مسئولین فرودگاه ال پرات، شهر بارسلونا از چند ساعت قبل حضور داشته اند تا در صورت شلوغی و وجود ازدحام به نظم کمک کنند. سوارز با خودرو به خانه مشخص شده خواهد رفت و پره گواردیولا او و خانواده اش را همراهی می کند.
+++++++++++++++
ایوان راکیتیچ: بی صبرانه منتظر دیدار هم تیمی هایم در بارسلونا هستم
طرفداری - ایوان راکیتیچ ستاره کروات باشگاه بارسلونا در صحبت هایی از حضور در ترکیب آبی اناری ها ابراز خوشحالی کرد.
به گزارش فوتبال - اسپانیا، ایوان راکیتیچ خرید جدید کروات آبی اناری ها از تیم فوتبال سویا در صحبت هایی از پیوستن به تیم جدیدش ابراز خوشحالی کرد.
" برای دیدن هم تیمی های جدیدم در بارسا و بازی در چنین تیمی با فلسفه مشخص فوتبالی خاص خودش، نمی توانم صبر کنم. مالکیت توپ برای بارسلونا بسیار مهم است من با صحبت کوتاهی که با سرمربی در زمان جام جهانی داشتم، او به من گفت که در ترکیب 3 - 3 - 4 بارسلونا در نظر دارد از من در تمام پست های خط میانی استفاده کند. من برای یادگیری درس های جدید و البته کمک به تیم برای کسب قهرمانی در رقابت های مختلف آمده ام."
+++++++++++
م
حصول آکادمی بارسا به چلسی پیوست
باشگاه چلسی کار انتقال خوزی کوئینترو، بازیکن جوان اکوادوری را نهایی کرد. این بازیکن ۱۷ ساله که سالها در آکادمی بارسلونا حضور داشته است، راهی استمفوردبریج شد. کوئینترو با ابراز خرسندی از این خبر گفت: " خوشحالم که اولین قرارداد حرفه ای خود را با این باشگاه بزرگ به امضا رساندم." آرسنال نیز از مشتریان جدی این بازیکن بود اما در نهایت آبی پوشان لندن به حریف دیرینه خود در زمینه این انتقال غلبه کردند.
+++++++++++
آغاز تلاش بارسا برای جذب هوملس
منچستریونایتد که پیش از این در تلاش مدافع بوروسیا دورتموند را جذب کند اکنون با رقیب قدرتمندی به نام بارسلونا روبرو شده است. بارسلونا تلاش های خود برای جذب متس هوملس را آغاز کرده است. لوئیز انریکه، پس از اینکه مذاکرات با مارکینیوز به نتیجه نرسید، مدافع آلمانی دورتموند را به عنوان هدف بعدی خود در نظر گرفته است.
منبع: دیلی استار
بارسا به دنبال ورتونگن
بارسلونا جان ورتونگن، مدافع تاتنهام، را به عنوان یکی از گزینه های احتمالی خریدش در نظر گرفته است.
منبع: موندو دیپورتیوو
پی اس جی فروش مارکینیوز را رد کرد
باشگاه بارسلونا در صدد بود تا مارکینیوز را از پاری سن ژرمن جذب کند اما این باشگاه فرانسوی گفت که تمایلی برای مذاکره در این زمینه ندارد.
منبع: اسپورت
++++++++++++
پیشنهاد 90 میلیون یورویی بارسلونا به جیمز رودریگز!
طرفداری- بارسا برای خرید جیمز رودریگز به رئیس باشگاه موناکو پیشنهاد داده است.
با توجه به گزارش Elconfidencial، باشگاه بارسلونا برای مقابله با رئال مادرید، وارد معامله انتقال جیمز رودریگز شده است.
چوزپ بارتمئو، رئیس باشگاه بارسلونا قصد دارد جیمز رودریگز را در تابستان سال 2015، به خدمت بگیرد و گفته می شود پیشنهادی 90 میلیون یورویی بر روی میز مدیر موناکو قرار داده است!
این بازیکن کلمبیایی، بهترین گل زن جام جهانی شد و 6 گل به ثمر رساند.
رئال مادرید خواهان به خدمت گرفتن این بازیکن است، اما نه به هر قیمتی. گفته می شود آنخل دی ماریا نیز این باشگاه را ترک می کند.
در همین حال، جیمز هفته گذشته اعلام کرده بود که در این فصل قصد ماندن در موناکو را دارد. او گفته: " موناکو باشگاه بزرگی است و می خواهم این فصل در تیمم بمانم."
++++++++++++
نه کم کم داره خوشم میاد از بارتیمو (قبلا" بدم میومد ازش)
این جان داره بارسا اماده میشه واسه شروع فصل. لامصب دارم لحضه شماره میکنم واسه دیدن بازی بارسا و گلری اولیور کان کوچیک لامصب عجب استیلی داره شماره 1 هست مارک اندره تراشتگن ایول داره
متس هوملز یه سر گردن از همه دفاع ها ی که لینک شدن به بارسا بالاتره و بازیکن خیلی خوبیه امیدوارم هر چی زود تر نهایی شه
این فرتونگ هم خیلی خیلی سوتیه همین مونده اینو بخرند
اگر اینارو بخرند عالیه متس هوملز و کمپانی هوف چه شود(لاپورته هم با 40 . 45 تا میشه ازاد کرد)
این چی میگه این وسط 90 تا واسه این جرقه ؟جرقه ای که زود خاموش میشه 4 تا بازی انجام داد ملت فکر کردن بازیکن شاخیه
20 تا هم بیشتر نمی ارزه .خیلی مسخرس انصافا"
گرچه این پیشنهاد واسه غاز چرندون هست:general304: فقط واسه اذیت کردن هست . بارسا به این جرقه نیاز نداره