• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
الان داشتم امار بازیکن های فصل گذشته رو میدیدم دیدم پدرو 15 گل زده والا این بدبخت هروقت بازی کرده از جون و دل مایه گذاشته زمانی که پپ بودم چپ وراست گل میزد بهترین بازیهاش رو هم جلو رئال انجام مداد

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
یه بحثی بود که گلهای سوارز در لیورپول به دلیل باز بودن بازی تیم های مقابل بوده.دیشب نگاه میکردم به کل گلهای فصلش حدودا این طوری بود
20 درصد شوت و ایستکاهی از راه دور
20 درضد از روی تمام کردن ضربات ایستگاهی ارسالی و سانترهای از کنار
20 درضد از ضد حمله ها
40 درصد در شلوغی محض یک سوم دفاعی حریف و با شکافتن خط دفاع حریف
نوع سرزنی سوارز برای بارسا خیلی خوبه.سر هایی با دقت بالا و در شرایط فشار.جا گیری بسیار خوبی داره و فشار بسیار زیادی روی دفاع میاره.
بعد از مصدومیت ویا ما هیچ فورواردی نداشتیم که خوب سر بزنه یا با جاگیری خوب به دفاع استرس واردکنه.
الان سوارز سه چیز رو به تیم اضافه میکنه
1: قدرت سرزنی بالا تر
2:یه مهاجم تخصصی با قدرت جاگیری در نقاط کور و زدن ضربات نهایی باکیفیت بسیار بالا
3:قدرت دور زدن و شکستن دفاع در کنار مسی و نیمار و اینیستا
این تیم الان یه هافبک خیلی شوتزن میخواد و دو تادفاع خوب که یکیشون بتونه چپ هم وایسه
راست هنوز دنی دو سال دیگه راحت جواب میده.آلبا نیاز به جانشین داره حتما
دفاع مرکزی یک نفر رو حتما میخوایم دست کم
هافبک احتمالا دیگه نخرن ولی یه شوت زن و پاسور خوش بدن نیاز داریم.یایا رو نیاز داریم به فرض

chem_eng

Registered User
لایک‌ها
578
این بازیکن قابلیتهای زیادی دارِ و من هم واقفم
ولی یه خبر می خوندم جالب بود
بنگاه های شرط بندی گمان می کنند که سوارز دوباره یک بازیکن را گاز خواهد گرفت!
به گزارش بیست چهارده، پس از بازی ایتالیا- اروگوئه در جام جهانی خبر رسید که گاز گرفته شدن کیه لینی توسط سوارز باعث ثروتمند شدن یک فرد شده است. ریچارد هلمرسون از نروژ پیش بینی کرده بود که لوئیز سوارز در جام جهانی یک نفر را گاز خواهد گرفت و به خاطر این پیش بینی بیش از ۳۰۰۰ دلار به جیب زده بود.

حالا روزنامه شیلیایی لاترسرا بحث در مورد انجام این حرکت توسط سوارز در لالیگا را آغاز کرده است.این منبع احتمال داده است که در بازیهای رئال مادرید – بارسلونا در فصل آینده ، مهاجم اروگوئه ای یک نفر را گاز خواهد گرفت. په په بیشترین شانس را برای گاز گرفته شدن توسط مهاجم جدید بارسلونا دارد و کریستیانو رونالدو و گرت بیل در رده های بعدی هستند.

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
تکلیف پدرو هم مشخص نیست هنوز.
تا اینجای کار
از نظر کمی در دروازه با سال گذشته برابر
دفاع پویول رفته و هنوز کسی نیومده
هافبک فعلا فابرگاس و تیو و دوس سانتوس قطعا رفتن راکیتیچ و رافینیا قطعا اضافه شدند.
اگر ژاوی و سونگ هم برن که محتمله دست کم یک خرید دیگه واسه هافبک نیاز داریم
با این وضع برای هافبکدفاعی با وجود بوسکتس و ماسکی نگرانی نداریم
برای دوتا هافبک اصلی دیگه راکیتیچ و اینیستا رو داریم. نیمار هم به ضرورت میتونه جای اینیستا بازی کنه. رافینیا هم بازیکن بسیار خوبیه.
یه بازیکن بخریم مثل رویس یا یایا با فرض رفتن ژاوی و سونگ هم به مشکلی نمیخوریم. سرخی روبرتو هم مورد توجه ویژه لوییز انریکه ست.
اگر در هافبک اصلا بازیکن نخریدن هم من یکی خیلی تعجب نمیکنم.
در حمله ترکیب اصلی مشخصه. دلوفیو و سوارز اضافه شدن و آلکسیس رفته.
رفتن پدرو هم نامحتمل نیست. اگر فروختنش با توجه به در اختیار داشتن بازیکن های خوبی که برای کناره ها داریم ترجیح میدم یه فوروارد سنتر با استعداد جوون اضافه کنن که طاقت نیمکت هم داشته باشه.
اوریگی مثلا
تیم با خرید دو تا دفاع و یه هافبک مشکل اساسی نخواهد داشت.
خرید روخو یا دالی بلایند یا فرتونگن برای سمت چپ دفاعی و متیو یا هوملز یا هر دفاع سنتر دیگه ای وضعیت دفاعی رو روشن میکنه.
در هافبک هم که فعلا حتی شایعه قوی ای هم وجود نداره و تصور میکنم با خرید کوادرادو دنبال یه بازیکن چندکاره هستن. هم در سمت راست خط هافبک هم حمله و هم دفاع میتونه بازیکنه.
اضافه کردن چند تا جوون از بارسای بی مثل این دفاعی که اومده به تمرینات تیم اصلی یا آداما و... در کنار خرید سه تا از این بازیکنایی که شایعه خریدشون هست تیم رو خواهد بست.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
امسال ریال هم تیم بهتری خواهد داشت. اضافه شدن کروس یکی از مشکلات اصلی شون رو کمتر میکنه.
گرت بیل هم بازیکن بهتری میشه امسال
اضافه شدن رودریگس هم رفتن احتمالی دیماریا رو تا حدی پوشش میده هرچند دیماریا که بره آمار گل کریس پایین تر میاد.
دفاعشون تغییر خاصی نداره و دروازه هم کیفیتش بد نبوده که بخواد بهتر بشه.
رفتن خدیرا و بالا رفتن سن ژابی و سوتی های راموس و پپه و مصدومیت های واران و راست و چپ نه چندان عالیشون دفاعشون رو کم کم تبدیل میکنه به نقطه ضعفشون

• Like
Reactions: rms

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
شایعاتی در مورد احتمال رفتن پدرو از بارسلونا

ورود پدرو رودریگز به ناپل به شایعات در مورد احتمال جدایی او از کاتالان ها قوت بخشید . این خبر به سرعت در شبکه های اجتماعی منعکس شد . گفته میشود احتمال پیوستن پدرو رودریگز به ناپولی ایتالیا وجود دارد .

dgzmozn99krnyfa5k4gy.jpg

پدرو امروز در فرودگاه کاپودیچینو فرود آمد . بسیاری معتقد اند که آینده ی پدرو در بارسلونا نامعلوم است و ناپولی نیز برای تقویت تیمش به دنبال جذب پدرو است .
+++++++++++++
o6qks32i1g9eky1kq1.jpg

انریکه : من **** بارسا هستم
من به احیای مسی فکر نمی کنم او بهترین بازیکن جهان است
آدریانو به دلیل مشکل قلبی 6 هفته دور از میادین
سوارز قراراداد خود را با بارسا در سکوت امضا کرد
کیلور ناواس جانشین کاسیاس در مادرید
+++++++++
qycvgscob02qf0l6wbq0.jpg

لوچو **** بارسا
انریکه بارسای جدید را با شور و شوق مضاعف نشان می دهد
لوئیز انریکه یک تیم غیر قابل پیش بینی که هیجان انگیز و جذاب بازی کند و به فلسفه باشگاه پایبند باشد می خواهد
انریکه:
ـ مسی : اوهنوز بهترین بازیکن جهان است
مثلث هجومی: مسی ، نیمار ، سوارز من از داشتن آنها خوشحالم
بازیکنان جدید: این فوق العاده است آنها تشنه کسب عناوین هستند
زوبی : سوارز به اشتباه خود پی برده است
بارسا پیشنهاد آفلای + 15 میلیون یورو برای خرید جرمی متئو به والنسیا داده است
تیو به پورتو قرض داده شد
کوادرادو از بارسا دور شد
++++++++++++
اویر الازابال به گرانادا پیوست
اختصاصی / اویر الازابال در حال حاضر دیگر بازیکن بارسلونا نیست . دروازه بان سابق بارسلونا B و فصل گذشته ی تیم اصلی ( دروازه بان سوم ) به گرانادا پیوست . اویر پس از پیوستن به گرانادا گفت :
" من در حال حاضر بازیکن گرانادا هستم . این شروع یک چالش جدید برای من بود " . البته اویر باشگاه سابقش را فراموش نکرده است و در مورد بارسلونا گفت : " من میخواهم از بارسلونا به دلیل آن که 7 سال در این باشگاه بودم تشکر کنم . آنها کمک های بسیاری به من کردند "

7i4x_57159_1405101621.jpg

++++++++++++
لوئیس سوارس به طور رسمی به عضویت باشگاه بارسلونا درآمد
او شب گذشته همراه با پره گواردیولا، مدیر برنامه هایش، راهی باشگاه بارسلونا شد و امضا قراردادش، به طور رسمی به عضویت این باشگاه کاتالانی درآمد.
لوئیس سوارس، ستاره جنجال ساز اروگوئه ای، شب گذشته به باشگاه بارسلونا رفت و قرارداد 5 ساله اش را امضا کرد.

او به دلیل گاز گرفتن جورجیو کیه لینی برای 4 ماه از حضور در میادین فوتبال و همه فعالیت های مرتبط محروم است و به همین دلیل فیفا به باشگاه بارسلونا اجازه نداد تا برای او مراسم معارفه رسمی برگزار کند.

او شب گذشته همراه با پره گواردیولا، مدیر برنامه هایش، راهی باشگاه بارسلونا شد و امضا قراردادش، به طور رسمی به عضویت این باشگاه کاتالانی درآمد.

گفته می شود جوزپ ماریا بارتومئو، رئیس باشگاه بارسلونا، شخصا قسمت های مختلف ورزشگاه نوکمپ را به او نشان داد تا سوارس با باشگاهی که قرار است 5 سال در آن بازی کند، بیشتر آشنا شود. با توجه به دستورالعمل فیفا، هیچ عکس رسمی از این مراسم منتشر نشد.
++++++++++++++
بارسلونا به دنبال بهبود قرارداد با نایک
اختصاصی / چند روز پیش آدیداس و منچستر یونایتد قرارداد مالی جدیدی به امضا رساندند . باشگاه بارسلونا در پی این اقدام تصمیم گرفته است برای بهبود شرایط قراردادش با نایک اقدام کند .
قرارداد آدیداس با منچستر یونایتد سالانه 94 میلیون یورو به حساب این باشگاه واریز میکند . آدیداس جایگزین نایک در منچستر یونایتد میشود که از سال 2002 اسپانسر این باشگاه بوده است و قرارداد جدید یونایتد 3 برابر بیشتر از قرارداد با نایک است .

بارسلونا با توجه به تغییر اسپانسر منچستر یونایتد میخواهد شرایط قراردادش با نایک را بهبود ببخشد . در حال حاضر باشگاه بارسلونا 30 میلیون یورو در هر سال از نایک دریافت میکند اما این تمام دریافتی بارسلونا نیست و 50 درصد از درآمد حاصل از فروشگاه رسمی بارسلونا به نایک تعلق میگیرد . بارسلونا و نایک اولین بار در سال 2007 با هم قرارداد بستند و قرارداد فعلی نیز تا سال 2018 معتبر است .

در زیر مبلغ قرارداد نایک با باشگاه های بزرگ اروپایی ذکر شده است .

بارسلونا 30 میلیون یورو ( هر سال - پایان قرارداد 2018 )
یونایتد 30 میلیون ( 2015 )
پاری سن ژمن 20 میلیون یورو ( 2021 )
اینتر 20 میلیون یورو ( 2023 )
یوونتوس 17 میلیون یورو ( 2015 )
منچستر سیتی 15 میلیون یورو ( 2019 )
اتلتیکو مادرید 2.5 میلیون یورو ( 2016 )

در زیر مبلغ قرارداد آدیداس با باشگاه های بزرگ اروپایی ذکر شده است .

رئال مادرید 39 میلیون یورو ( 2020 )
چلسی 37 میلیون یورو ( 2023 )
بایرن مونیخ 29 میلیون یورو ( 2020 )
میلان 20 میلیون یورو ( 2023 )
آژاکس 7 میلیون یورو ( 2019 )

در زیر مبلغ قرارداد پوما با باشگاه های بزرگ اروپایی ذکر شده است .

آرسنال 37 میلیون یورو ( 2019 )
دورتموند 6 میلیون یورو ( 2020 )

در زیر مبلغ قرارداد WARRIOR با باشگاه های بزرگ اروپایی ذکر شده است .

لیورپول 31.5 میلیون (2019)
پورتو 15 میلیون یورو(2018)
++++++++++++++++++++++

نقل و انتقالات بارسلونا؛ 15 میلیون یورو + آفلای برای راضی کردن والنسیا!
طرفداری- به نظر می رسد پس از کش و قوس های فراوان، بالاخره دو باشگاه والنسیا و بارسلونا برای انتقال جرمی متئو به توافق خواهند رسید.

به نظر می رسد معماله جرمی متئو در حال پایان است. باشگاه بارسلونا مدت هاست این بازیکن را زیر نظر دارد و چندین بار برای خرید او پیشنهاد داده، اما والنسیا اذعان کرد تنها در صورتی مدافعش را منتقل می کند که مبلغ 20 میلیون یورو پرداخت شود.
حال گفته می شود باشگاه بارسلونا قصد دارد 15 میلیون یورو به علاوه ابراهیم آفلای را در اختیار والنسیا قرار دهد و این مدافع را به خدمت بگیرد.

با توجه به گزارش ال موندو، روابط دو باشگاه نزدیک بود که به تنش کشیده شود، باشگاه والنسیا برای حفظ متئو پا فشاری می کرد، این بازیکن فرانسوی حتی در تمرینات تیمش شرکت نکرده است و بارها به مسئولین باشگاه پیغام داده که دوست دارد به بارسلونا ملحق شود.

نونو، مربی والنسیا با عصبانیت در این مورد گفت: " این چیزها اتفاق می افتد، این چیزها اتفاق می افتد."

پس از این جدال ها، روفته مدیر فنی تیم والنسیا در کنفرانس مطبوعاتی اذعان کرد که والنسیا باشگاه بزرگی است و هر تیمی که می خواهد بازیکن از ما بخرد، باید مبلغ ازادسازی قراردادش را پرداخت کند.
با توجه به دیگر اضهارات روفته، والنسیا به دنبال تقویت خط حمله اش می باشد، به همین دلیل بارسلونا امکان دارد آفلای را به آن ها پیشنهاد دهد. طبق گزارش ها تا چند روز آینده به احتمال فراوان این انتقالات نهایی خواهد شد. هر دو طرف در صدد هستند نشستی را برقرار کنند و مشکلات را حل و فصل نمایند.

Last edited:

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
بارسا بطور کامل نتونسته خودش رو ترمیم کنه.
سسک رو از دست دادیم، ژاوی هم پا به سن گذاشته و احتمالا نمیتونه کامل بازی کنه و در ازای رفتن این دو بازیکن اثر گذار فقط راکیتیچ رو گرفتیم. توازن قوا رو در خط هافبک از دست دادیم.
در خط دفاع که پویول رفته و هیچ کس نیومده. این یعنی فاجعه. البته مثل اینکه کارای متیو داره نهایی میشه اما اصلا کافی نیست و بازهم با خریدنش توی این خط از زمان پویول ضعیف تریم.
من روخو رو خیلی دوست دارم، امیدوارم جذب بشه. برای هافبک هم اگه کوکه رو نگیریم خیلی لنگ خواهیم زد. گذشت زمان ثابت میکنه. فقط کافیه از بین اینیستا، ژاوی و راکیتیچ یک نفر مصدوم بشه. دیگه روی نیمکت گزینه ای نداریم. بنظرم بارسا اصلا قوی نشده و ضعیف تر هم شده.
در ازاش در خط هافبک رئال، مودریچ، ایارامندی، ایسکو، آلونسو و البته کروس و ....
باید خط هافبک در کنار خط دفاع ترمیم بشه. حداقل اگه نتونیم کوکه رو بگیریم حداقل واسه پیانیچ تلاش کنیم. مگر اینکه رویس رو بگیریم و اینیستا و راکیتیچ رو به جای ژاوی به کار بگیریم. هر چند رویس از نظر فنی باید جز 3 نفر خط حمله باشه.
هافبک خوب زیاد هست. مثلا اون هافبک اینتر میلان، فکر کنم کروات بود، بازیکن خیلی خوبیه. تنها چیزی که میخواد اراده هستش.

اگر که من جای مدیران بارسا بودم، ژاوی رو یا نگه میداشتم یا میزاشتم خودش تصمیم بگیره و برای خرید پیرلو تلاش میکردم.
اصلا رابطه خوبی با الگری نداره. خریدش میتونه یه فصل خیلی خوب رو رقم بزنه

Last edited:

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
سسک رو از دست دادیم، ژاوی هم پا به سن گذاشته و احتمالا نمیتونه کامل بازی کنه و در ازای رفتن این دو بازیکن اثر گذار فقط راکیتیچ رو گرفتیم. توازن قوا رو در خط هافبک از دست دادیم.
در خط دفاع که پویول رفته و هیچ کس نیومده. این یعنی فاجعه. البته مثل اینکه کارای متیو داره نهایی میشه اما اصلا کافی نیست و بازهم با خریدنش توی این خط از زمان پویول ضعیف تریم.
من روخو رو خیلی دوست دارم، امیدوارم جذب بشه. برای هافبک هم اگه کوکه رو نگیریم خیلی لنگ خواهیم زد. گذشت زمان ثابت میکنه. فقط کافیه از بین اینیستا، ژاوی و راکیتیچ یک نفر مصدوم بشه. دیگه روی نیمکت گزینه ای نداریم. بنظرم بارسا اصلا قوی نشده و ضعیف تر هم شده.
باید خط هافبک در کنار خط دفاع ترمیم بشه. حداقل اگه نتونیم کوکه رو بگیریم حداقل واسه پیانیچ تلاش کنیم. مگر اینکه رویس رو بگیریم و اینیستا و راکیتیچ رو به جای ژاوی به کار بگیریم. هر چند رویس از نظر فنی باید جز 3 نفر خط حمله باشه.
هافبک خوب زیاد هست. مثلا اون هافبک اینتر میلان، فکر کنم کروات بود، بازیکن خیلی خوبیه. تنها چیزی که میخواد اراده هستش.

اگر که من جای مدیران بارسا بودم، ژاوی رو یا نگه میداشتم یا میزاشتم خودش تصمیم بگیره و برای خرید پیرلو تلاش میکردم.
اره وسط خالیه
ولی اینطور که پیداس انریکه میخواد چند نفری از بارسا بی بیار نمونش همون مدافع ادگار ایی هست اینطور که پیداست حساب ویژه ای رو بارسا بی باز کرده .این میتونه نشان بده که از رافینیا بیشتر استفاده کنه گرچه این بازیکن خیلی خوبیه و چند هفته ای بهترین بازیکن لالیگا بوده اگر اشتباه نکنم.بارسا یه خرید تو هافبک حتما" داره
و دو یا 3 تا در دفاع .با فروختن پدرو اینطور معلومه که 80 درصد داره میره دست باشگاه باز میمونه در خرید !پدرو هم بره دلوفلو هست که جایگزین خوبیه هم سرعتی هم تکنیکی گرچه هنوز بازیکن کامل کامل نشده ولی خوبه و رفته رفته درست میشه
رویس اگر بیاد عالیه میره جای اندرس بعد اندرس میاد جای ژاوی
ژاوی که رفتنش دیگه قطعی شده و اخرین روزهای موندنش تو بارسا هست .
کوکه فکر کنم تمدید کرده .کوکه همون فابرگاسه ولی با کمی جندگی بالاتر و سن کمتر
حالا باید دید در روزهای اتی چی پیش میاد .امیدوارم خریدهای خوبی داشته باشه تیم

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004

جزئیات انتقال کوادرادو به بارسلونا؛ او " بله " را گفته!
طرفداری- به نظر می رسد بارسلونا از دیگر باشگاه های خواهان کوادرادو جلوتر باشد، اگر دو باشگاه بر سر مسائل مالی به توافق برسند، بی درنگ کوادرادو به بارسا انتقال داده می شود.

باشگاه بارسلونا تصمیم گرفته تا در فصل نقل و انتقالات تمامی پست های خود را تقویت کند. کاتالان ها مدت هاست در حال مذاکره با باشگاه فیورنتینا برای جذاب کوادرادو هستند.
اما به نظر می رسد تا چند روز آینده توافقاتی صورت گیرد. باشگاه فیورنتینا برای انتقال بازیکنش 40 میلیون یورو درخواست کرده است، مسئولین بارسا فکر می کنند این مبلغ زیاد است و آن ها می توانند برای خرید این وینگر 26 سال از طرف ایتالیایی تخفیف بگیرند.
حال با توجه به گزارش الموندو، جمعی از مسئولین بارسا برای مذاکره به ایتالیا سفر کرده اند تا دوباره تمایل خود برای خرید این بازیکن را اعلام کنند و در نهایت" ok"را از سران فلورانس بگیرند.

لوئیز انریکه دیروز در مورد دنی آلوز صحبت کرد و می شود گفت که علامت هایی داد. او گفت دنی دنی آلوز فعلا با بارسا است، ولی ماندن او را تضمین نکرد.
بارسلونا بارها با نماینده فیورنتینا و مدیربرنامه های کوادرادو صحبت کرده است، آن ها می دانند باشگاه های بزرگ دیگری مانند بایرن مونیخ و رم هم به دنبال این بازیکن با استعداد هستند.

حال به گزارش الموندو، بارسلونا نیمی از راه را رفته است، این باشگاه با مدیر برنامه های کوادرادو بر سر مسائل اقتصادی و با خود شخص بازیکن به توافق کامل رسیده؛ فیورنتینا با پرداخت مبلغی به اودینزه، ماه گذشته به طور کامل کوادرادو را به خدمت گرفت، پس توافق بر سر مسائل مالی با این باشگاه یک مقدار دشوار است.
اما با این حال، قیمت و مسائل مالی تنها مانع محسوب نمی شوند؛ چندین باشگاه بزرگ دیگر اروپا قصد خرید این بازیکن را دارند، پنهان نیست که باشگاه رم برای خرید این بازیکن مبلغ 36 میلیون یورو را پیشنهاد داده است؛ از طرفی دیگر بایرن و نماینده پپ گواردیولا در جریان مسابقات جام جهانی با مدیر برنامه های کوادرادو دیدار داشته اند.طرفداری- به نظر می رسد بارسلونا از دیگر باشگاه های خواهان کوادرادو جلوتر باشد، اگر دو باشگاه بر سر مسائل مالی به توافق برسند، بی درنگ کوادرادو به بارسا انتقال داده می شود.
+++++++++++
هوملس و بلیند پلن بی بارسا هستند.!

آندونی زوبی زارتا روز چهارشنبه در کنفرانس مطبوعاتی به این نکته اشاره کرد که باشگاه پلن ب در صورت شکست در خرید مدافعان موردنظر دارد.
او به اسم خاصی اشاره نکرد اما طبق شواهد به نظر می رسد جرمی متئو بازیکن والنسیا و مارکینیوس پاریسن ژرمن گزینه های پلن آ هستند.

rvxc6it6ge6k9ot7dbli.jpg

اما گزینه های پلن ب چه کسانی هستند؟

طبق گزارشات روزنامه نگار اسپورت،ژاوی لموس،گزینه های پلن ب بارسا،متس هوملز مدافع قهرمان جام جهانی تیم بوروسیا دورتموند و دالی بلیند مدافع تیم آژاکس آمستردام می باشند.
نام متس هوملز طی دو سال گذشته بارها پیرامون بارسا شنیده شده است اما نام دالی بلیند برای اولین بار است که مطرح می شود.

درخشش دالی بلیند همراه تیم ملی هلند در جام جهانی می تواند دلیل علاقه بارسا به وی باشد.

این بازیکن 24 ساله می تواند از بازیکنانی باشد که به درد بارسا می خورند زیرا او قابلیت بازی در پست دفاع وسط و دفاع چپ را دارد.

باشگاه منچستر یونایتد هم به دنبال متس هوملز 25 ساله می باشد.

++++++++++++
نمیدونم چرا حی کوارداو رو با پست الوز یکی میککنند بابا اون هافبک این دفاع کناری عجبا
الوز هم صدرصد بارسا میمونه چون همین امروز از نامزد برزیلیش جدا شده .بعد زنه نوشته که( امروز رویاهای من و اون متفاوته.من در برزیل و دنی در بارسلونا)
زیاد اون بازیکن شاخی نیست که حی تعریف میکنند از این کوارداو .یه نموره زیاد جو گیره و میخواد یه تنه خودش همه کارو رو کنه .من که زیاد ازش خوشم نمیاد

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748

من با فرض جذب دوتا دفاع خوب و یه هافبک میگم تیم از سال گذشته بهتر خواهد بود.
پیاینچ تکنیکی خوبه بدنش جونی نداره.
من منظورم به حرف زوبی بود که گفته بود هافبک تقریبا خریدی نداریم.
کواچبچ اینتر خوبه. هم جوون هم سرحال

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
خبار موثق و واقعی از بارسلونا....

کوادرادو تمایل دارد که به بارسلونا بپیوندد و تقریبا با کاتالان ها به توافق رسیده است اما بارسلونا حاضر نیست برای او 40 میلیون یورو به فیورنتینا بپردازد.

بارسا که پیشنهاد 20 میلیون یورویی را برای مت هوملس داده بود اکنون میلی برای جذب او ندارد و به نظر می رسد هوملس به من یو خواهد رفت.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

oe3b5bbl5rtf236ske6s.jpg

باشگاه والنسیا درخواست 20 میلیون یورو برای متئو را داده است و بر آن پافشاری میکند و بارسا پیشنهاد 15 میلیون+آفلای را به آنها داده است.
باشگاه استوک سیتی برای جذب بویان وارد میدان شد تا رقیب تیم لاکرونیا برای جذب یک ساله بویان به صورت قرضی باشد.

*بنابر توافق باشگاه های بارسلونا و پورتو،کریستین تیو به مدت دو فصل به صورت قرضی به باشگاه پورتو پیوست.

*بارسلونا تمایل دارد تا قرارداد سرجی روبرتو را که تا سال آینده مهلت دارد تمدید کند.

*بعد از ظهر چهارشنبه تمرینات تیم با حضور 8 بازیکن تیم اول و 15 بازیکن تیم دوم بارسلونا زیر نظر لوئیز انریکه از سر گرفته شد.

*رافینیا آلکانترا دچار کبودی انگشت شصت پای چپ شده است و حضورش در تمرینات بستگی به پیشرفت وضعیتش دارد.
++++++++++++
توپ این فصل لالیگا

x3obhnetg67et9ez5vq0.jpg

prelss.jpg

prelssww.jpg

+++++++++++++
اینا چی تو کلشون هست؟؟؟ چی فکر میکنند؟ پس کی میخوان جذب کنند واسه دفاع؟؟!! عجبا
کی 20 تا پیشنهاد دادن؟؟یادم نیست
دورتموند مدافع خرید.

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
محمد جان هوملز خوبه ولی عین پیکه ست. انریکه هم دنبال یه مدافع سریع تر میگرده. من اصلا بازی متیو یادم نیست ولی آخه مگه چیه که این همه پاپی این شدن؟
دیروز آمار سوارز در لیورپول رو نوشتم.
اصلاحش میکنم
از سی و یک گل
ده تاش رو فقط نقش تموم کننده داشته. البته اکثرا واقعا در شرایط سختی بودن.
هفت تا رو یا شوت بیرون هجده بوده یا کاشته زده.
کاشته های خاص و زیبا
هشت تا گل هم در شلوغی محض و با زدن به قلب دفاع و شکستن خط
شش گل هم به صورت ضد حمله یا توپ هایی که ریکاوری شدن.
به طور کلی تصور میکنم بیست و پنج تا از سی و یکی رو واقعا هر کسی نمیتونست بزنه

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
محمد جان هوملز خوبه ولی عین پیکه ست. انریکه هم دنبال یه مدافع سریع تر میگرده. من اصلا بازی متیو یادم نیست ولی آخه مگه چیه که این همه پاپی این شدن؟
دیروز آمار سوارز در لیورپول رو نوشتم.
اصلاحش میکنم
از سی و یک گل
ده تاش رو فقط نقش تموم کننده داشته. البته اکثرا واقعا در شرایط سختی بودن.
هفت تا رو یا شوت بیرون هجده بوده یا کاشته زده.
کاشته های خاص و زیبا
هشت تا گل هم در شلوغی محض و با زدن به قلب دفاع و شکستن خط
شش گل هم به صورت ضد حمله یا توپ هایی که ریکاوری شدن.
به طور کلی تصور میکنم بیست و پنج تا از سی و یکی رو واقعا هر کسی نمیتونست بزنه

ببین اقا علیرضا اگر بنا این باشه بگیم که اقا این بدرد نمیخوره فلانه اینه خب نقل انتقالات تموم میشه و دست باشگاه خالی میمونه و همون حکایت همیشگی قبلی میمونه
درسته که شبیه پیکه هست ولی میشه این دو تا باهم همدیگه رو تکمیل کنند پیکه سرعتش خوبه ( البته اگر این شکیرا مسخره بذاره قبل از این اتفاق پیکه فوق العاده بود تا این اومد خرابش کرد) و میتونند این دو با هم نواقص یکدیگرو تکمیل کنند
متیو به اون صورت ازش بازی ندیدم ولی بازیکن یه نموره سریشی هست کلیک میکنه به طرف کمی تا قسمتی سرعت بدک نیست و تو ضربات هوای کم نمیاره با اون قدش
سوارز بازیکنی عالیه (برام جالبه تو بعضی از سایتها و انجمنها بعضی از اون طرفداران که چند سالی پیگیر خرید این بازیکن بودن چه به به چه چهی میکردن براش تا اینکه اومد بارسا بازیکن بدیه چیه اخه حکایت اون گربه هست )سوارز خط حمله بارسا رو بیشتر از قبل هیجانی تر و زهر دار تر میکنه و اینه در نظر داشته باش دیگه مدافعان حریف رو یه یا دو بازکن مارک نمیکنند میدونی چی میگم؟ با اومدن سوارز الان مدافعان حریف استرس بالای بهشون وارد میشه قبلا" رو مسی بیشتر مارک بودن و یک کمی نئمار حالا باید هر 3 رو مارک کنند خخخخخ چه شود:general304:
دو تا مدافع به این تیم اضافه کن و یایا توره بیار یعنی عالی میشه بارسا:general703::general703::general711:

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
دلوفئو : منتظر بدست آوردن یک فرصت کوچک در بارسا هستم
مهاجم جوان بارسلونا جرارد دلوفئو از بازگشت دوباره به تیم محبوب خود بسیار خوشحال است.او که فصل گذشته را بصورت قرضی در اورتون توپ می زد و نمایش های خوبی را نیز از او شاهد بودیم.امروز در مصاحبه با خبرنگاران گفت :

bbe9bb18-3d6f-4940-b094-40f583a0262b-cb.Jpeg

در اورتون چیزهای زیادی یاد گرفتم ولی از بازگشت دوباره به تیم محبوبم خوشحالم. با این وجود می دانم که رقابت در خط حمله بارسا با حضور مسی ، نیمار و سوارس تا چه حد دشوار است.
هر سه این بازیکنان از بهترین مهاجمان حال حاضر دنیا هستند.حتی می توانم بگویم که در دنیا کمتر رقیبی بتوان برای این سه نفر پیدا کرد.اما برای بدست آوردن جایگاه خودم در بارسا می جنگم."
این مهاجم جوان و خوش آتیه ادامه داد : " البته نیمار و سوارس در ابتدای فصل غایب هستند و این فرصت خوبی برای من و دیگر مهاجمین است. نهایت سهیم را خواهم کرد اگر مربی تصمیم بگیرد که به من فرصت دهد از آن نهایت استفاده را خواهم برد

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
یعنی هوملس 25 ساله 20 نمی ارزه و متیو 30 ساله میارزه این قیمت!؟؟؟نگـــــــــــــــو!!!:general509:
امیدوارم اگه قیمت هوملس زیر 30 تا باشه همونو بخرن چون خیلی بهتر و آینده دار تر از امثال متئو هست!
این دلوفئو عالیه،اگه جا بیفته یکی از ستاره های آینده خواهد بود،سرعت ویران کننده ای داره و به حد کافی خلاق هم هست...;)
در مورد مارک کردن خط حمله هم واقعا به مشکل جدی خواهند خورد و اگه این 3 تا یه ذره از خود گذشتگیشونو بیشتر کنن و واسه خودشون بازی نکنن حتی میتونیم بعضی تیما رو دو رقمی کنیم با این خط حمله!!!ولی از این میترسم که اختلاف بینشون پیش بیاد که در این صورت نیمار و مخصوصآ سوا بیشتر ضرر میکنن که امیدوارم اینطور نشه...
روخو یا فرتونگن رو هم واسه دفاع چپ بخریم خیلی خوب میشه و کاملآ مشکل سر زنی تو دفاع و خوردن گلهای مفت از روی کرنر،سانتر ها و ضربات ایستگاهی حل میشه...:)

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
ای بابا بن عطیه از همه اینا بهتره بخرین شرو بکنین دیگه 4 فصله میخوان مدافع بخرن

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
ای بابا بن عطیه از همه اینا بهتره بخرین شرو بکنین دیگه 4 فصله میخوان مدافع بخرن
:D:D
میخوان مارو حرص حرس حرث بدن
این بن عطیه هم دید هیشکی نمیخوادش گفت من تو رم خوشحالم:general304::general304::general304: عجبا چه پرو هم هست تا دید من سیتی پا پس کشید زود خودش گفت من تو رم خوشحالم:D

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
بن عطیه چند روز پیش گفت که دوست داره زیر نظر مورینیو کار کنه!!!
عجب افتاب پرستیه این بشر . بهتون قول میدم اگر بارسا بخوادش بعد قرارداد ببنده میگه به رویای کودکیم رسیدم:general304:

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
الان با رفتن پدرو بارسا فقط 4 تا محاجم داره؟ مسی .سوارز. نئمار. دلوفئو .همینا؟احتمالا" از بارسا بی اون دو جوان مستعد بیان به تیم

بالا