شایعاتی در مورد احتمال رفتن پدرو از بارسلونا
ورود پدرو رودریگز به ناپل به شایعات در مورد احتمال جدایی او از کاتالان ها قوت بخشید . این خبر به سرعت در شبکه های اجتماعی منعکس شد . گفته میشود احتمال پیوستن پدرو رودریگز به ناپولی ایتالیا وجود دارد .
پدرو امروز در فرودگاه کاپودیچینو فرود آمد . بسیاری معتقد اند که آینده ی پدرو در بارسلونا نامعلوم است و ناپولی نیز برای تقویت تیمش به دنبال جذب پدرو است .
+++++++++++++
انریکه : من **** بارسا هستم
من به احیای مسی فکر نمی کنم او بهترین بازیکن جهان است
آدریانو به دلیل مشکل قلبی 6 هفته دور از میادین
سوارز قراراداد خود را با بارسا در سکوت امضا کرد
کیلور ناواس جانشین کاسیاس در مادرید
+++++++++
لوچو **** بارسا
انریکه بارسای جدید را با شور و شوق مضاعف نشان می دهد
لوئیز انریکه یک تیم غیر قابل پیش بینی که هیجان انگیز و جذاب بازی کند و به فلسفه باشگاه پایبند باشد می خواهد
انریکه:
ـ مسی : اوهنوز بهترین بازیکن جهان است
مثلث هجومی: مسی ، نیمار ، سوارز من از داشتن آنها خوشحالم
بازیکنان جدید: این فوق العاده است آنها تشنه کسب عناوین هستند
زوبی : سوارز به اشتباه خود پی برده است
بارسا پیشنهاد آفلای + 15 میلیون یورو برای خرید جرمی متئو به والنسیا داده است
تیو به پورتو قرض داده شد
کوادرادو از بارسا دور شد
++++++++++++
اویر الازابال به گرانادا پیوست
اختصاصی / اویر الازابال در حال حاضر دیگر بازیکن بارسلونا نیست . دروازه بان سابق بارسلونا B و فصل گذشته ی تیم اصلی ( دروازه بان سوم ) به گرانادا پیوست . اویر پس از پیوستن به گرانادا گفت :
" من در حال حاضر بازیکن گرانادا هستم . این شروع یک چالش جدید برای من بود " . البته اویر باشگاه سابقش را فراموش نکرده است و در مورد بارسلونا گفت : " من میخواهم از بارسلونا به دلیل آن که 7 سال در این باشگاه بودم تشکر کنم . آنها کمک های بسیاری به من کردند "
++++++++++++
لوئیس سوارس به طور رسمی به عضویت باشگاه بارسلونا درآمد
او شب گذشته همراه با پره گواردیولا، مدیر برنامه هایش، راهی باشگاه بارسلونا شد و امضا قراردادش، به طور رسمی به عضویت این باشگاه کاتالانی درآمد.
لوئیس سوارس، ستاره جنجال ساز اروگوئه ای، شب گذشته به باشگاه بارسلونا رفت و قرارداد 5 ساله اش را امضا کرد.
او به دلیل گاز گرفتن جورجیو کیه لینی برای 4 ماه از حضور در میادین فوتبال و همه فعالیت های مرتبط محروم است و به همین دلیل فیفا به باشگاه بارسلونا اجازه نداد تا برای او مراسم معارفه رسمی برگزار کند.
او شب گذشته همراه با پره گواردیولا، مدیر برنامه هایش، راهی باشگاه بارسلونا شد و امضا قراردادش، به طور رسمی به عضویت این باشگاه کاتالانی درآمد.
گفته می شود جوزپ ماریا بارتومئو، رئیس باشگاه بارسلونا، شخصا قسمت های مختلف ورزشگاه نوکمپ را به او نشان داد تا سوارس با باشگاهی که قرار است 5 سال در آن بازی کند، بیشتر آشنا شود. با توجه به دستورالعمل فیفا، هیچ عکس رسمی از این مراسم منتشر نشد.
++++++++++++++
بارسلونا به دنبال بهبود قرارداد با نایک
اختصاصی / چند روز پیش آدیداس و منچستر یونایتد قرارداد مالی جدیدی به امضا رساندند . باشگاه بارسلونا در پی این اقدام تصمیم گرفته است برای بهبود شرایط قراردادش با نایک اقدام کند .
قرارداد آدیداس با منچستر یونایتد سالانه 94 میلیون یورو به حساب این باشگاه واریز میکند . آدیداس جایگزین نایک در منچستر یونایتد میشود که از سال 2002 اسپانسر این باشگاه بوده است و قرارداد جدید یونایتد 3 برابر بیشتر از قرارداد با نایک است .
بارسلونا با توجه به تغییر اسپانسر منچستر یونایتد میخواهد شرایط قراردادش با نایک را بهبود ببخشد . در حال حاضر باشگاه بارسلونا 30 میلیون یورو در هر سال از نایک دریافت میکند اما این تمام دریافتی بارسلونا نیست و 50 درصد از درآمد حاصل از فروشگاه رسمی بارسلونا به نایک تعلق میگیرد . بارسلونا و نایک اولین بار در سال 2007 با هم قرارداد بستند و قرارداد فعلی نیز تا سال 2018 معتبر است .
در زیر مبلغ قرارداد نایک با باشگاه های بزرگ اروپایی ذکر شده است .
بارسلونا 30 میلیون یورو ( هر سال - پایان قرارداد 2018 )
یونایتد 30 میلیون ( 2015 )
پاری سن ژمن 20 میلیون یورو ( 2021 )
اینتر 20 میلیون یورو ( 2023 )
یوونتوس 17 میلیون یورو ( 2015 )
منچستر سیتی 15 میلیون یورو ( 2019 )
اتلتیکو مادرید 2.5 میلیون یورو ( 2016 )
در زیر مبلغ قرارداد آدیداس با باشگاه های بزرگ اروپایی ذکر شده است .
رئال مادرید 39 میلیون یورو ( 2020 )
چلسی 37 میلیون یورو ( 2023 )
بایرن مونیخ 29 میلیون یورو ( 2020 )
میلان 20 میلیون یورو ( 2023 )
آژاکس 7 میلیون یورو ( 2019 )
در زیر مبلغ قرارداد پوما با باشگاه های بزرگ اروپایی ذکر شده است .
آرسنال 37 میلیون یورو ( 2019 )
دورتموند 6 میلیون یورو ( 2020 )
در زیر مبلغ قرارداد WARRIOR با باشگاه های بزرگ اروپایی ذکر شده است .
لیورپول 31.5 میلیون (2019)
پورتو 15 میلیون یورو(2018)
++++++++++++++++++++++
نقل و انتقالات بارسلونا؛ 15 میلیون یورو + آفلای برای راضی کردن والنسیا!
طرفداری- به نظر می رسد پس از کش و قوس های فراوان، بالاخره دو باشگاه والنسیا و بارسلونا برای انتقال جرمی متئو به توافق خواهند رسید.
به نظر می رسد معماله جرمی متئو در حال پایان است. باشگاه بارسلونا مدت هاست این بازیکن را زیر نظر دارد و چندین بار برای خرید او پیشنهاد داده، اما والنسیا اذعان کرد تنها در صورتی مدافعش را منتقل می کند که مبلغ 20 میلیون یورو پرداخت شود.
حال گفته می شود باشگاه بارسلونا قصد دارد 15 میلیون یورو به علاوه ابراهیم آفلای را در اختیار والنسیا قرار دهد و این مدافع را به خدمت بگیرد.
با توجه به گزارش ال موندو، روابط دو باشگاه نزدیک بود که به تنش کشیده شود، باشگاه والنسیا برای حفظ متئو پا فشاری می کرد، این بازیکن فرانسوی حتی در تمرینات تیمش شرکت نکرده است و بارها به مسئولین باشگاه پیغام داده که دوست دارد به بارسلونا ملحق شود.
نونو، مربی والنسیا با عصبانیت در این مورد گفت: " این چیزها اتفاق می افتد، این چیزها اتفاق می افتد."
پس از این جدال ها، روفته مدیر فنی تیم والنسیا در کنفرانس مطبوعاتی اذعان کرد که والنسیا باشگاه بزرگی است و هر تیمی که می خواهد بازیکن از ما بخرد، باید مبلغ ازادسازی قراردادش را پرداخت کند.
با توجه به دیگر اضهارات روفته، والنسیا به دنبال تقویت خط حمله اش می باشد، به همین دلیل بارسلونا امکان دارد آفلای را به آن ها پیشنهاد دهد. طبق گزارش ها تا چند روز آینده به احتمال فراوان این انتقالات نهایی خواهد شد. هر دو طرف در صدد هستند نشستی را برقرار کنند و مشکلات را حل و فصل نمایند.