• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

lepkin

Registered User
لایک‌ها
1,155
الان با رفتن پدرو بارسا فقط 4 تا محاجم داره؟ مسی .سوارز. نئمار. دلوفئو .همینا؟احتمالا" از بارسا بی اون دو جوان مستعد بیان به تیم
منیر الحدادی خیلی خوبه و‌ وینگ چپ بازی میکنه میشه جانشین نیمار! ادما ترائوره وینگ راست ، اون دونگو(؟!) نوک بازی میکنه.

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
منیر الحدادی خیلی خوبه و‌ وینگ چپ بازی میکنه میشه جانشین نیمار! ادما ترائوره وینگ راست ، اون دونگو(؟!) نوک بازی میکنه.
دونگو رو نمیدونم که نوک بازی میکنه یا نه

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004

جرمی متئو به حرف آمد: از والنسیا می خواهم که اجازه پیوستنم به بارسلونا را بدهد
طرفداری - مدافع با تجربه باشگاه والنسیا از سران این تیم در خواست کرد که با پیوستنش به بارسلونا موافقت کنند.

به گزارش EFE، جرمی متئو مدافع با تجربه باشگاه والنسیا پس از اصرار سران این تیم بر دریافت مبلغ 20 میلیون یورو برای صدور رضایت نامه این بازیکن و عدم مذاکره با سران باشگاه بارسلونا؛ با انتشار بیانیه ای از مسئولان این تیم درخواست کرد که به او اجازه پیوستن به جمع شاگردان لوئیز انریکه را بدهند.

"والنسیا پیشنهاد خوبی را از باشگاه بزرگی دریافت کرده که می تواند برای من یک قدم روبه جلو و پیشرفتی قابل ملاحظه که همچون هدیه و پاداشی برای سخت‌کوشی های من است، به شمار بیاید. من می توانم به بزرگترین باشگاه دنیا منتقل شوم و امیدوارم که سران والنسیا موقعیت و شرایط مرا درک کنند و مذاکرات خود را آغاز کنند. من به باشگاه گفته بودم که در صورت دریافت پیشنهادی مناسب می توانم از این تیم جدا شوم و حالا این اتفاق افتاده است و امیدوارم که بتوانم در شرایط مسالمت آمیز و با رضایت طرفین از این تیم جدا شوم."

گفتنی است سران والنسیا با پافشاری بر دریافت مبلغ 20 میلیون یورو برای متئو، تا به حال سه پیشنهاد باشگاه بارسلونا به ارزش 10 میلیون یورو، 15 میلیون یورو و 15 میلیون یورو + ابراهیم افلای را رد کرده اند و این در حالی است که این مدافع 29 ساله از حضور در تمرینات والنسیا ممانعت ورزیده و در دیدار دوستانه روز گذشته این تیم نیز غایب بوده است.

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004

وکیل باشگاه بارسلونا: امیدواریم محرومیت لوییز کاهش یابد؛ به رای های عجیب و غریب فیفا عادت داریم
طرفداری - وکیل باشگاه بارسلونا از رای فیفا برای محرومیت لوییس سوارز انتقاد کرد.
به گزارش فوتبال اسپانیا، سوارز یک ماه پیش و زمانی که به عنوان بازیکن لیورپول فعالیت می کرد با گاز گرفتن جورجیو کیه لینی در جریان بازی ایتالیا در برابر اروگوئه به مدت چهار ماه از انجام هرگونه فعالیت فوتبالی محروم شد. او پس از مدتی اما به بارسلونا پیوست. طبق رای فیفا او نمی تواند با هم تیمی های خود تمرین کند و باید به صورت جداگانه تمرین کند. با تمامی این تفاسیر اما موندو دپورتیوو نیز اً گزارش داده است که وکیل باشگاه بارسلونا، ژاویر آلربت کانال به این رای اعتراض کرده است. وی در گفت و گویی با خبرنگاران گفت:"قبل از شروع فصل به نظر من CAS (دادگاه جرائم ورزشی) به ما کمک خواهد کرد.

"مسئله این نیست که سوارز نمی تواند تمرین کند یا این که در کنفراس های خبری حاضر شود؛ مسئله این است که شما نمی توانید یک نفر را از کار محروم کنید. شما می توانید او را مجازات و جریمه کنید؛ اما این که او نمی تواند هیچ فعالیت ورزشی ای انجام دهند احمقانه است. به هرحال ما به این تصمیمات عجیب و غریب فیفا عادت داریم، اما امیدواریم که محرومیت لوییز کمتر شود."

ColoFlyin'

کاربر فعال زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,233

وکیل باشگاه بارسلونا: امیدواریم محرومیت لوییز کاهش یابد؛ به رای های عجیب و غریب فیفا عادت داریم
طرفداری - وکیل باشگاه بارسلونا از رای فیفا برای محرومیت لوییس سوارز انتقاد کرد.
به گزارش فوتبال اسپانیا، سوارز یک ماه پیش و زمانی که به عنوان بازیکن لیورپول فعالیت می کرد با گاز گرفتن جورجیو کیه لینی در جریان بازی ایتالیا در برابر اروگوئه به مدت چهار ماه از انجام هرگونه فعالیت فوتبالی محروم شد. او پس از مدتی اما به بارسلونا پیوست. طبق رای فیفا او نمی تواند با هم تیمی های خود تمرین کند و باید به صورت جداگانه تمرین کند. با تمامی این تفاسیر اما موندو دپورتیوو نیز اً گزارش داده است که وکیل باشگاه بارسلونا، ژاویر آلربت کانال به این رای اعتراض کرده است. وی در گفت و گویی با خبرنگاران گفت:"قبل از شروع فصل به نظر من CAS (دادگاه جرائم ورزشی) به ما کمک خواهد کرد.

"مسئله این نیست که سوارز نمی تواند تمرین کند یا این که در کنفراس های خبری حاضر شود؛ مسئله این است که شما نمی توانید یک نفر را از کار محروم کنید. شما می توانید او را مجازات و جریمه کنید؛ اما این که او نمی تواند هیچ فعالیت ورزشی ای انجام دهند احمقانه است. به هرحال ما به این تصمیمات عجیب و غریب فیفا عادت داریم، اما امیدواریم که محرومیت لوییز کمتر شود."

این دیگه خیلی مسخرست. بارسا بیاد سنگ گندکاری های سوارس رو به سینه بزنه!

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
میگم امروز صبح که بین اسپورت داشت یه چیزای میگفت در مورد یووه که انگار پیرلو قراره بره از یووه .پیش خودم گفتم مهره خوبیه اگه بارسا بگیرتش ها:D
جالب تر اینکه الان یه سایت بارسا نوشته ایا بارسا به پیرلو فکر میکنه:) به به عجب وجه تمایلی داریم:general304: امیدوارم بشه:general711:

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
میگم امروز صبح که بین اسپورت داشت یه چیزای میگفت در مورد یووه که انگار پیرلو قراره بره از یووه .پیش خودم گفتم مهره خوبیه اگه بارسا بگیرتش ها:D
جالب تر اینکه الان یه سایت بارسا نوشته ایا بارسا به پیرلو فکر میکنه:) به به عجب وجه تمایلی داریم:general304: امیدوارم بشه:general711:
حالا جدای از وجه فنی همین که پیرلو یک سال هم در بارسا باشه و اسمش در لیست بازیکنای بارسا قرار بگیره خوبه. هم برای خودش و هم برای برند باشگاه.
واقعا از جمله نوادر فوتباله این پسر
از جمله خاک بر سری های موراتی بود فروش پیرلو به میلان

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4

Last edited:

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
حالا جدای از وجه فنی همین که پیرلو یک سال هم در بارسا باشه و اسمش در لیست بازیکنای بارسا قرار بگیره خوبه. هم برای خودش و هم برای برند باشگاه.
واقعا از جمله نوادر فوتباله این پسر
از جمله خاک بر سری های موراتی بود فروش پیرلو به میلان

علیرضا، یه سری از حرکات رافینیا رو دیدم، عجب فانتزی بازیه :general105:، خیلی خوشم اومد ازش. سرعت دریبلینگش عالیه. بازیکن سریعی هم هست. تعریف هات بی دلیل نبود

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
علیرضا، یه سری از حرکات رافینیا رو دیدم، عجب فانتزی بازیه :general105:، خیلی خوشم اومد ازش. سرعت دریبلینگش عالیه. بازیکن سریعی هم هست. تعریف هات بی دلیل نبود
اگر همین طور بمونه و جلو بره اصل جنسه. حرکاتش گاهی مسیه گاهی اینیستا. سرعت انفجاری عالی و دید بالا و درآوردن توپ از سخت ترین جاها.
دو سه تا بازیش رو من امسال دیدم یه عیبش این بود مستمر نبود روندش در طول بازی. امیدوارم از این بابت ها پیشرفت کنه.
تصور می کنمانریکه واقعا روش حساب کرده

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
انقلاب در بارسا: پست مسی عوض میشود
سیستم قبلی سیستم«تیم در اختیار مسی بود» و سیستم فعلی سیستم« مسی در اختیار تیم» و دیگر از کارانداختن ستاره آبی و اناری‌ها به منزله به بن بست رسیدن تیم نخواهد بود.

las-imagenes-alexis-sanchez-barcelona-1404844440795-517x350.jpg

اولین اتفاق مهمی که باحضور لوئیس انریکه در بارسلونا میتوانیم شاهد آن باشیم تغییر پست مسی است. موضوعی که به سوژه اول رسانه های خارجی تبدیل شده و هواداران بارسا را هم امیدوار کرده تا فصلی رویایی را با تفکرات انریکه آغاز کنند. نقشی که انریکه برای مسی در سیستم ۳-۳-۴ در نظر گرفته تفاوت های ظریفی با فصل گذشته دارد.

2014-07-15_ENTRENO_72-Optimized.v1405417440-535x301.jpg

در این سیستم قرار است لوئیس سوارز نقش مهاجم نوک(که جایش در ترکیب بارسلونا خالی بود)را ایفا کند و مسی پشت دو مهاجم (نیمار و سوارز) به میدان برود. در این پست نقش مسی بیشتر از این که مهاجم تمام کننده و گلزن باشد یک بازیکن بازیساز و پاسور خواهد بود. البته بازی در این پست و دور شدن از مدافعان حریف باعث میشود تا مسی از زیرذره بین حریف خارج شده و فضای بیشتر و آزادی عمل بیشتری داشته باشد و حتی بیش از قبل به او فرصت گلزنی بدهد و در بازیسازی هم حضور فعالی داشته باشد و محور تیم باشد.

las-imagenes-alexis-sanchez-barcelona-1404844427162-525x350.jpg

انریکه بدنبال این است که از تمام توانایی های مسی در این فصل استفاده کند حتی اگر این روش رکورد ۶۰ گل زده او در فصل گذشته(در تیم ملی و باشگاهی) را با تهدید مواجه کند. اگرچه هنوز از بارسای جدید انریکه رونمایی نشده و کسی از موفقیت یا عدم موفقیت تفکرات این مربی خبر ندارد اما در یک نگاه اجمالی میتوان گفت سیستم جدید بارسلونا یک تفاوت عمده با سیستم قبلی دارد. سیستم قبلی سیستم«تیم در اختیار مسی بود» وسیستم فعلی سیستم« مسی در اختیار تیم» و دیگر از کارانداختن ستاره آبی و اناری‌ها به منزله به بن بست رسیدن تیم نخواهد بود.
++++++++++++++
اولین بازی پیش فصل بارسلونا فردا شب
اولین بازی پیش فصل بارسلونا در تاریخ 19 جولای ( شنبه 28 تیر ) ساعت 20:45 دقیقه به وقت محلی برگزار میشود . در این بازی بارسلونا با رکریتیوو بازی خواهد کرد . ( دوستانه )
++++++++++++++++
a6lxap7rgr80xbfzuezz.jpg

متئو:" اجازه بدید من برم! "

این بازیکن فرانسوی از سران باشگاهش خواست که به او اجازه پیوستن به بارسا را بدهند.

" من فرصت بازی در بزرگترین باشگاه جهان رو دارم. "

مسی جدید

لوچو روی عقب آوردن پست مسی و استفاده از توانایی پاسکاری او مطالعه می کند.
+++++++++++
qfr5nmzbwj8ttu20kwky.jpg

لوئیز انریکه پست مسی را عقب تر می آورد.

پستِ جدید برای مسی

او پشت سر سوارز و نیمار برای ایجاد موقعیت و آزادی عمل بیشتر بازی خواهد کرد.

سوارز تست های پزشکی را پشت سر گذاشت.

متئو:" از مسئولان والنسیا می خواهم مرا بفروشند. "

کروس به ستایش از پپ پرداخت

دل بوسکه تا سال 2016 سرمربی اسپانیا
+++++++++++++
نام هوملس از بین گزینه های بارسا خارج شد؛ فقط دالی بلیند مانده

بارسا از خرید هوملس 25 ساله دست کشید و اکنون بلیند هلندی پلن بی بارسا برای متئو و مارکینیوس می باشد.

بلیند پس از درخشش در جام جهانی حسابی فکر سران بارسا را به خود معطوف کرده است.

q0j0p8vcjojvkxgejb.jpg

پس از سخت گیری مسئولان والنسیا و درخواست 20 میلیون برای متئو،سران بارسا قصد دارند بلیند را با 16 میلیون به نیوکمپ بیاورند.

جدایی مارکینیوس از پاریسن ژرمن با توجه به پیوستن لوئیز به این تیم با پیشنهاد مبلغی قابل توجه می تواند در دسترس باشد.
+++++++++++++++
انريکه : من **** بارسلونا هستم

سرمربي جديد بارسلونا مي‌خواهد در اين تيم نقش **** و کاپيتان را بازي کند. او مي‌گويد از علاقمندان بازي ژاوي است و دوست دارد که هافبک محبوب آبي-اناري‌ها در اين تيم بماند.
Luis-Enrique%28650x433%29.jpg

لوئيس انريکه، سرمربي جديد بارسلونا در نشستي خبري حاضر شد تا به سوال خبرنگاران پاسخ دهد. انريکه درباره اين سوال که چگونه مي خواهد اعتماد بازيکنان را به خود جلب کند، اينگونه پاسخ داد: نمي‌توان يک بازيکن خاص را به عنوان **** تيم انتخاب کرد، بلکه اين مربي است که بايد به بازيکنان ثابت کند که او **** است. بعضي از بازيکنان وجود دارند که در رختکن نقش **** را دارند.

من چيزهايي درباره رختکن بارسلونا شنيده‌ام. مي‌خواهم بگويم که من کاپيتان و **** بارسلونا هستم و مي‌خواهم تيمم را رهبري و هدايت کنم. قبل از هر چيز بايد اعتماد بازيکنان را به خود جلب کرد و اين بسيار مهم است. به نظرات بازيکنان گوش خواهم داد و تلاش خواهم کرد تا با مشورت با آنها بهترين تصميمات را بگيرم.

به نقل از ايسنا، انريکه درباره فصل جابه‌جايي تابستاني و اين که تيمش مي‌خواهد چه بازيکني را جلب کند، اين گونه پاسخ داد: مي‌خواهم يک مدافع را جذب کنيم. مذاکرات خود را آغاز کرده ايم اما هنوز به نتيجه اي نرسيده ايم. چند بازيکن هستند که آنها را زير نظر گرفته ايم. جذب يک مدافع آخر بسيار خوب اصلا آسان نيست. بارسلونا به مدافعان خوب نياز دارد. تلاش خودمان را مي کنيم. اميدوارم که بهترين گزينه را جذب کنيم.

ژاوي و دني آلوس از بازيکناني هستند که خبرهايي درباره جدايي آنها از آبي-اناريها به گوش مي رسد. انريکه در اين باره گفت: با ژاوي درباره آينده او صحبت کرده ام. او هنوز بازيکن بارسلونا است و با ما قرارداد دارد. او نمي تواند به تنهايي تصميم بگيرد، چرا که با بارسلونا قرارداد دارد. من دوست دارم که ژاوي در بارسلونا بماند. او بازيکني کليدي و تاثيرگذار براي ما به شمار مي آيد و من علاقه زيادي به او دارم. درباره آلوس هم بايد بگويم که او هم سرنوشتي مشابه با ژاوي دارد. با او هم صحبت خواهيم کرد تا نظراتش را بفهميم و در نهايت بهترين تصميم را بگيريم. من از اين که با ستاره هاي بزرگي در بارسلونا کار مي کنم بسيار خوشحال هستم. اميدوارم که بتوانم در بارسلونا نتايج خوبي کسب و رضايت و اعتماد هواداران و بازيکنان را جلب کنم.
++++++++++++++
کوادرادو در یک قدمی بارسا :

همه چیز به خوبی پیش رفته است کوادرادو بازیکن چند پسته تیم ملی کلمبیا و باشگاه فیورنتینا ایتالیا با سران بارسلونا به توافق کامل رسیده این بازیکن باوجود پیشنهاد وسوسه کننده از باشگاه های منچستر یونایتد و بایرن مونیخ دوست داره به بارسا حتی با مبلغ کمتر ملحق بشه

0qs7k9icf2q2wegy17pl.jpg

کوادرادو بر سر مسائل مالی با باشگاه بارسلونا به توافق کامل رسیده فقط تنها مشکل رضایت فیورنتینا به این انتقال به مبلغ کمتر از 40 میلیون یورو است
+++++++++++++
انتضار این کار رو داشتم که مسی بره پشت نئمار و سوارز

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
اگر شایعات در مورد تغییر پست مسی صحت داشته باشه پیش بینی بچه های کلوب بارسا پی تی هم درست بوده :)
مسی از محوریت باید خارج بشه، یه لحظه فکر کنید بارسا یه تیم کاملا تدافعی بود. مسی، نیمار، سوارز، کوادرادو، دلوفئو و رافینیا توی ضد حمله چه جهنمی به پا میکردند :general111:

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
انریکه قراره فصل آینده از سیستم 4231 استفاده بکنه

انریکه قراره فصل آینده از سیستم 4231 استفاده بکنه که در این صورت بوسکتس و ماسکرانو در خط هافبک دفاعی یک خط جلوتر انیستا جناح راست ، مسی وسط و نیمار گوش چپ و در آخر سوارز نوک خط حمله قرار می گیرند

c41dpcfu4feenkhwi0.jpg

البته سیستم دیگه بارسا همون 433 قدیم هستش که در این صورت بوسکتس ، راکیتیچ ، انیستا بازیکن های خط میانی و نیمار و سوارز یک خط عقب تر از مسی بازی می کنند
++++++++++++++++

والنسیا با درخواست متئو مخالفت کرد
طرفداری- باشگاه والنسیا تنها در صورت پرداخت کامل مبلغ متئو، حاضر به فروش وی خواهد شد.

با در خواست متئو مبنی بر خروجش از والنسیا و انتقالش به بارسلونا پاسخ داده شده است؛ پاسخ منفی بوده!
باشگاه والنسیا اعلام کرده که بازیکنش را نخواهد فروخت، و تنها در صورتی متئو می تواند به بارسلونا ملحق شود که کاتالان ها مبلغ جدایی او، یعنی 20 میلیون یورو را کامل پرداخت کنند!
از سوی دیگر بارسلونا نمی خواهد تمام پول را پرداخت کند، آبی اناری ها راضی به پرداخت 15 میلیون یورو هم شده اند، اما به نظر می رسد مدیران باشگاه وانسیا به هیچ عنوان اجازه خروج متئو را با کمتر از قیمتی که خودشان تایید کردند، نمی دهند.

الموندو می نویسد، حال با این وجود، وضعیت انتقال متئو بسیار پیچیده می شود، باشگاه والنسیا می داند که متئو مایل است آن جا را ترک کند اما به او اجازه چنین کاری را نمی دهند، متئو حتی در تمرینات تیمش هم شرکت نمی کند.
+++++++++++++++++++
گزارش روز : ژرمی متئو - دلی بلیند ، کدامیک به بارسا می آیند ؟

معادلات جذب یک مدافع از سوی بارسلونا هر روز پیچیده تر از دیروز می شود
بارسا این روزها به شدت به دنبال به خدمت گرفتن یک مدافع است. ژرمی متئو مدتهاست که به یکی از گزینه های اصلی این تیم بدل شده است اما مسئولان والنسیا در مذاکرات متعدد با باشگاه کاتالانی هنوز متقاعد به فروش بازیکن خود نشده اند.

0o002lc5n6urkbvvzv2a.jpg

به همین دلیل بارسلونا گزینه های دیگری را نیز مدنظر دارد. فرتونگن (تاتنهام) ، متس هوملس (دورتموند ) شار (بازل) و دنی بلیند (آژاکس). این 4 نفر به عنوان جدی ترین جایگزین های متئو مطرح شده اند.
از باشگاه بارسلونا خبر رسیده است که دلی بلیند بازیکن تیم ملی هلند که همراه این تیم در جام جهانی درخشش خوبی داشت و در بازی رده بندی، زننده یکی از سه گل کشورش مقابل برزیل بود به دلیل قیمت مناسب تر به نفر اول این لیست تبدیل شده است.
بلیند 4 فصل است که در تیم اول آژاکس حضور دارد و جام جهانی باعث بروز ارزش های بالای این بازیکن شد.مدافعی که قابلیت بازی در هر نقطه از عقب زمین را دارد و با فیزیک بدنی مناسبش می تواند برای سروسامان دادن به دفاع بارسلونا گزینه مناسبی باشد.
از طرفی معادلات آمدن متئو به بارسلونا پیچیدگی های خاصی پیدا کرده و کار به تقاضای رسمی این بازیکن در رسانه ها از مدیران والنسیا شده است. اقدامی که خشم این مدیران را باعث شده است.
در هر صورت باید به انتظار روزهی آتی بنشینیم و ببینیم نهایتا کدام مدافع جذب بارسا خواهد شد.
++++++++++++++++
دو بازیکن جایگزین پوپول خواهند شد
به نقل از پایگاه خبری کالچونیوز برتامئو رییس باشگاه بارسلونا درمصاحبه با روزنامه موندو دپورتیو گفت: ما باید بجای کارلوس پوپول به فکر جایگزین کردن دو مدافع باشیم ما آنالیزهای لازم را در رابطه خواهیم داشت و سرمایه‌گذاری خوبی خواهیم کرد تا بتوانیم به اهداف مورد نظر خود رسیده و برای فصل بعدی با توان بالاتری پیش رویم.
++++++++++++++++++
پینتو در لیگ آمریکا بازی میکند

اختصاصی / خوزه مانوئل پینتو دروازه بان سابق بارسلونا مهمان شبکه های تلویزیونی " TODO و bien " بود . او در این شبکه ها با اشاره به پیشنهادات زیادی که از اسپانیا , انگلستان و ایتالیا دریافت کرده و به تمامی آنها پاسخ منفی داده است گفت :

" آینده ی من در لیگ ایالات متحده است و من میخواهم در آنجا علاوه بر فوتبال , موسیقی را در سطح بین المللی کار کنم " .

او در ادامه افزود : " من میخواهم برای شروع یک مرحله ی جدید در زندگی به یکی از باشگاه های آمریکایی بپیوندم . در پایان نیز پینتو به دفاع از ایکر کاسیاس پرداخت و انتقادات از او را به دلیل عملکردش در جام جهانی ناعادلانه خواند " .

5113_57336_1405671739.jpg

++++++++++++++

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
گزارش روز: گفتگوی چند ساعته دو لوئیس در باشگاه بارسلونا

انریکه روی عطش گلزنی همیشگی سوارس، بازی خوانی عالیش و فشاری که بدون توپ به مدافعین وارد می کند حساب ویژه ای باز کرده است

لوئیس انریکه بالاتر از سوبی سارتا مسئول شماره یک آمدن لوئیس سوارس به بارسلونا است

67bc4df1-d149-4d29-8f7f-9075f25ed6c2-cb.Jpeg

تصمیم قاطع و اراده قوی انریکه که البته با تصویب مدیر ورزشی بارسا توام شد باعث این شد تا مهاجمی که مدتها زیر نظر سران مادریدی قرار داشت در چرخشی 180درجه ای سر از بارسلونا در بیاورد.

.

در واقع انریکه به محض رسمی شدن مربیگریش در بارسا از بارتومئو خواسته بود تا هر طور که شده زمینه انتقال این مهاجم جنجالی اروگوئه ای را به بارسا فراهم کند. کار دشواری که البته با رخ دادن یکسری اتفاقات غیر قابل پیش بینی به سرانجام رسید.

گفتگوهای طولانی مدت انریکه با سران بارسا بود که باعث شد تا در مقطعی که به دلیل جنجال رخ داده توسط این بازیکن در دیدار مقابل ایتالیا، آنها از خرید این بازیکن ناامید شده بودند، بار دیگر به ادامه مذاکرات با سوارس ترغیب شوند.

سوارس 4 ماه از سوی فیفا محروم شد و پس از ورود به شهر بارسلون متوجه شد که حتی حق معارفه در حضور هواداران بارسا نیز از وی سلب شده است.

او روز چهارشنبه به تنهایی به باشگاه رفت و قرارداد رسمی خود با کاتالان ها را امضا کرد. اما یک روز قبلش یعنی روز سه شنبه در ملاقاتی حضوری با انریکه با وی گفتگویی چند ساعته و طولانی مدت داشت و در مورد مسائل مختلفی با یکدیگر صحبت کردند.

انریکه روی عطش گلزنی همیشگی سوارس، بازی خوانی عالیش و فشاری که بدون توپ به مدافعین وارد می کند حساب ویژه ای باز کرده است. اما مهمترین مساله مورد بحث در این ملاقات پستی بود که قرار است سوارس در بارسلونا بازی کند.

ابهامی که بازیکن با آن روبرو بود و طبق اطلاعات دریافتی؛ انریکه به سوارس گفته است که در یکی از دو گوش راست یا چپ در فاز تهاجمی از او بازی خواهد گرفت، با داشتن آزادی کامل و بدون اینکه استعداد های ویژه این بازیکن هرز برود.

اما مشکل بزرگ انریکه اینجاست که مهاجم جدیدش تا اواخر اکتبر حق تمرین با بارسلونا را نخواهد داشت و او قادر نیست که در تمرینات گروهی و در بازی های درون تیمی، مدل بازی خود باسوارس را تمرین کند.

به همین دلیل است که مسئولان بارسا با وکلای فدراسیون فوتبال اروگوئه در حال تنظیم یک درخواست تجدید نظر برای کم کردن میزان محرومیت سوارس یا حداقل گرفتن اجازه حضور این بازیکن در تمرینات هستند.این مساله نیز یکی از موراد مورد بحث انریکه و سوارس بود.

امروز همچنین در خبرها داشتیم که کنفدراسیون فوتبال آمریکای جنوبی نیز به حکم صادره علیه سوارس اعتراض کرده و آن را اغراق آمیز خوانده است.

با همه این اوصاف انریکه از اینکه سوارس را در تیم خودش می بیند بسیار خوشحال و راضی است. گفتگو ها بین این دو نفر بسیار مثبت بود و به نظر می رسدکه باید منتظر روزهای خوش این دو لوئیس در بارسلونای جدید و متحول شده باشیم.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
رئال میخواد برای خرید خامس رودریگز، ایسکو رو بفروشه، حیف این استعداد که روی نیمکت باشه. فانتزی، باهوش. من جای مدیران بارسا بودم روی خریدش فوکوس میکردم. هم از طرفدارهای بارسا هستش هم میتونه جانشین خلفی برای دن آندرس باشه

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
ماسیپ : می توانم دروازه بان اول بارسا باشم / والدس الگوی همیشگی من است

هدفمان در این فصل کسب تمام جام های موجود است . در واقع همه چیز را از صفر شروع کرده ایم

یوردی ماسیپ دروازه بان این فصل بارسا که سال گذشته در تیم دوم بارسلونا بازی می کرد امروز در یک نشست خبری با اعتماد به نفص خاصی از خودش به عنوان دروازه بان اصلی بارسا یاد کرد.

341ab914-1370-4966-b5da-b9c6f464e968-cb.Jpeg

وی گفت : " همه به سختی در حال تمرین کردن هستیم و هدفمان در این فصل کسب تمام جام های موجود است . در واقع همه چیز را از صفر شروع کرده ایم. از بازی کردن برای بارسا هیجان زده ام . امیدوارم در این فصل با بازی های خوب خود رضایت هواداران را جلب کنیم. "

وی در توصیف یکی از دو رقیب خود تراشتیگن گفت : " تراشتیگن دروازه بانی است که در همین چند روز که با او آشنا شده ام، او را مشتاق یادگیری دیده ام. هیجان و انگیزه بالایی دارد و حتی در حال فراگرفتن زبان کاتالانی است.

او دروازه بان بزرگی است .روی هوا مسلط است و بازی با پای او هم در سطح خوبی است . در عین جوانی دروازه بان کاملی است و بهتر هم خواهد شد "

ماسیپ ادامه داد : " در بارسا همواره مدافعین خیلی سریع و قدرتمندی حضور داشته اند . مدافعین فعلی هم دستکمی از آنها ندارند و من با همه آنها راحت هستم.در خودم توانایی حضور ثابت در دروازه بارسا را می بینم و معتقدم که می توانم در این فصل دروازه بان اول بارسلونا باشم "

وی در پایان در مورد الگوی خود گفت : "برای ویکتور والدس احترام زیادی قائل هستم و او همیشه الگوی من در دروازه بانی بوده است . امیدوارم بتوانم همچون او به افتخارات زیادی دست یابم .

او همه جام ها را با بارسا بدست آورده و وارد تاریخ این تیم شده است. این اصلا کار ساده ای نبود. وقتی به تیم اول بارسا آمدم او به من تبریک گفت "
+++++++++++++
استقبال از پیراهن دوم بارسلونا / فیفا اجازه ی فروش پیراهن سوارز را نداد

پیراهن دوم بارسلونا برای فصل آینده با استقبال هواداران مواجه شد . به نظر میرسد در مغازه ها طرفداران استقبال خوبی از پیراهن دوم بارسلونا کرده و جذب رنگ و طراحی جذاب آن شده اند .

nr0_57337_1405672675.jpg

گفته میشود فیفا اجازه ی فروش پیراهن سوارز با شماره ی 9 و نام این بازیکن اروگوئه ای را به بارسلونا نداده است .
+++++++++++++
این دیگه خیلی مسخره هست که حتی اجازه فروش پیراهن رو ندن .شورشو دراوردن انصافا"

Mohammad Yek110

Registered User
لایک‌ها
1,263
اگر شایعات در مورد تغییر پست مسی صحت داشته باشه پیش بینی بچه های کلوب بارسا پی تی هم درست بوده :)
مسی از محوریت باید خارج بشه، یه لحظه فکر کنید بارسا یه تیم کاملا تدافعی بود. مسی، نیمار، سوارز، کوادرادو، دلوفئو و رافینیا توی ضد حمله چه جهنمی به پا میکردند :general111:
دمشون گرم من تو فیفا همینجوری استفاده میکنم :D
دقیقا مثه پستش تو تیم ملی آرژانتین میشه

دروازه بان
آلبا - مدافع - مدافع - آلوز
بوسکتس
اینیستا-راکیتیچ
مسی
نیمار-سوارز

دوستان این بابا کیه؟اسم انگلیسیش چطور نوشته میشه سرچ کنیم؟
http://www.tarafdari.com/کاربران/خبر/135179/فوریارمی-به-بارسلونا-پیوست

_professor_

Registered User
لایک‌ها
1,224
ممنون از اینکه پستم پاک شد!!فقط جواب کوتاهی به مخالفا بود که خداروشکر...:)

بالا