انقلاب در بارسا: پست مسی عوض میشود
سیستم قبلی سیستم«تیم در اختیار مسی بود» و سیستم فعلی سیستم« مسی در اختیار تیم» و دیگر از کارانداختن ستاره آبی و اناریها به منزله به بن بست رسیدن تیم نخواهد بود.
اولین اتفاق مهمی که باحضور لوئیس انریکه در بارسلونا میتوانیم شاهد آن باشیم تغییر پست مسی است. موضوعی که به سوژه اول رسانه های خارجی تبدیل شده و هواداران بارسا را هم امیدوار کرده تا فصلی رویایی را با تفکرات انریکه آغاز کنند. نقشی که انریکه برای مسی در سیستم ۳-۳-۴ در نظر گرفته تفاوت های ظریفی با فصل گذشته دارد.
در این سیستم قرار است لوئیس سوارز نقش مهاجم نوک(که جایش در ترکیب بارسلونا خالی بود)را ایفا کند و مسی پشت دو مهاجم (نیمار و سوارز) به میدان برود. در این پست نقش مسی بیشتر از این که مهاجم تمام کننده و گلزن باشد یک بازیکن بازیساز و پاسور خواهد بود. البته بازی در این پست و دور شدن از مدافعان حریف باعث میشود تا مسی از زیرذره بین حریف خارج شده و فضای بیشتر و آزادی عمل بیشتری داشته باشد و حتی بیش از قبل به او فرصت گلزنی بدهد و در بازیسازی هم حضور فعالی داشته باشد و محور تیم باشد.
انریکه بدنبال این است که از تمام توانایی های مسی در این فصل استفاده کند حتی اگر این روش رکورد ۶۰ گل زده او در فصل گذشته(در تیم ملی و باشگاهی) را با تهدید مواجه کند. اگرچه هنوز از بارسای جدید انریکه رونمایی نشده و کسی از موفقیت یا عدم موفقیت تفکرات این مربی خبر ندارد اما در یک نگاه اجمالی میتوان گفت سیستم جدید بارسلونا یک تفاوت عمده با سیستم قبلی دارد. سیستم قبلی سیستم«تیم در اختیار مسی بود» وسیستم فعلی سیستم« مسی در اختیار تیم» و دیگر از کارانداختن ستاره آبی و اناریها به منزله به بن بست رسیدن تیم نخواهد بود.
++++++++++++++
اولین بازی پیش فصل بارسلونا فردا شب
اولین بازی پیش فصل بارسلونا در تاریخ 19 جولای ( شنبه 28 تیر ) ساعت 20:45 دقیقه به وقت محلی برگزار میشود . در این بازی بارسلونا با رکریتیوو بازی خواهد کرد . ( دوستانه )
++++++++++++++++
متئو:" اجازه بدید من برم! "
این بازیکن فرانسوی از سران باشگاهش خواست که به او اجازه پیوستن به بارسا را بدهند.
" من فرصت بازی در بزرگترین باشگاه جهان رو دارم. "
مسی جدید
لوچو روی عقب آوردن پست مسی و استفاده از توانایی پاسکاری او مطالعه می کند.
+++++++++++
لوئیز انریکه پست مسی را عقب تر می آورد.
پستِ جدید برای مسی
او پشت سر سوارز و نیمار برای ایجاد موقعیت و آزادی عمل بیشتر بازی خواهد کرد.
سوارز تست های پزشکی را پشت سر گذاشت.
متئو:" از مسئولان والنسیا می خواهم مرا بفروشند. "
کروس به ستایش از پپ پرداخت
دل بوسکه تا سال 2016 سرمربی اسپانیا
+++++++++++++
نام هوملس از بین گزینه های بارسا خارج شد؛ فقط دالی بلیند مانده
بارسا از خرید هوملس 25 ساله دست کشید و اکنون بلیند هلندی پلن بی بارسا برای متئو و مارکینیوس می باشد.
بلیند پس از درخشش در جام جهانی حسابی فکر سران بارسا را به خود معطوف کرده است.
پس از سخت گیری مسئولان والنسیا و درخواست 20 میلیون برای متئو،سران بارسا قصد دارند بلیند را با 16 میلیون به نیوکمپ بیاورند.
جدایی مارکینیوس از پاریسن ژرمن با توجه به پیوستن لوئیز به این تیم با پیشنهاد مبلغی قابل توجه می تواند در دسترس باشد.
+++++++++++++++
انريکه : من **** بارسلونا هستم
سرمربي جديد بارسلونا ميخواهد در اين تيم نقش **** و کاپيتان را بازي کند. او ميگويد از علاقمندان بازي ژاوي است و دوست دارد که هافبک محبوب آبي-اناريها در اين تيم بماند.
لوئيس انريکه، سرمربي جديد بارسلونا در نشستي خبري حاضر شد تا به سوال خبرنگاران پاسخ دهد. انريکه درباره اين سوال که چگونه مي خواهد اعتماد بازيکنان را به خود جلب کند، اينگونه پاسخ داد: نميتوان يک بازيکن خاص را به عنوان **** تيم انتخاب کرد، بلکه اين مربي است که بايد به بازيکنان ثابت کند که او **** است. بعضي از بازيکنان وجود دارند که در رختکن نقش **** را دارند.
من چيزهايي درباره رختکن بارسلونا شنيدهام. ميخواهم بگويم که من کاپيتان و **** بارسلونا هستم و ميخواهم تيمم را رهبري و هدايت کنم. قبل از هر چيز بايد اعتماد بازيکنان را به خود جلب کرد و اين بسيار مهم است. به نظرات بازيکنان گوش خواهم داد و تلاش خواهم کرد تا با مشورت با آنها بهترين تصميمات را بگيرم.
به نقل از ايسنا، انريکه درباره فصل جابهجايي تابستاني و اين که تيمش ميخواهد چه بازيکني را جلب کند، اين گونه پاسخ داد: ميخواهم يک مدافع را جذب کنيم. مذاکرات خود را آغاز کرده ايم اما هنوز به نتيجه اي نرسيده ايم. چند بازيکن هستند که آنها را زير نظر گرفته ايم. جذب يک مدافع آخر بسيار خوب اصلا آسان نيست. بارسلونا به مدافعان خوب نياز دارد. تلاش خودمان را مي کنيم. اميدوارم که بهترين گزينه را جذب کنيم.
ژاوي و دني آلوس از بازيکناني هستند که خبرهايي درباره جدايي آنها از آبي-اناريها به گوش مي رسد. انريکه در اين باره گفت: با ژاوي درباره آينده او صحبت کرده ام. او هنوز بازيکن بارسلونا است و با ما قرارداد دارد. او نمي تواند به تنهايي تصميم بگيرد، چرا که با بارسلونا قرارداد دارد. من دوست دارم که ژاوي در بارسلونا بماند. او بازيکني کليدي و تاثيرگذار براي ما به شمار مي آيد و من علاقه زيادي به او دارم. درباره آلوس هم بايد بگويم که او هم سرنوشتي مشابه با ژاوي دارد. با او هم صحبت خواهيم کرد تا نظراتش را بفهميم و در نهايت بهترين تصميم را بگيريم. من از اين که با ستاره هاي بزرگي در بارسلونا کار مي کنم بسيار خوشحال هستم. اميدوارم که بتوانم در بارسلونا نتايج خوبي کسب و رضايت و اعتماد هواداران و بازيکنان را جلب کنم.
++++++++++++++
کوادرادو در یک قدمی بارسا :
همه چیز به خوبی پیش رفته است کوادرادو بازیکن چند پسته تیم ملی کلمبیا و باشگاه فیورنتینا ایتالیا با سران بارسلونا به توافق کامل رسیده این بازیکن باوجود پیشنهاد وسوسه کننده از باشگاه های منچستر یونایتد و بایرن مونیخ دوست داره به بارسا حتی با مبلغ کمتر ملحق بشه
کوادرادو بر سر مسائل مالی با باشگاه بارسلونا به توافق کامل رسیده فقط تنها مشکل رضایت فیورنتینا به این انتقال به مبلغ کمتر از 40 میلیون یورو است
+++++++++++++
انتضار این کار رو داشتم که مسی بره پشت نئمار و سوارز