بلیند در بارسلونا
مدافع میانی آژاکس در صورتی که متئو یا مارکینوس نیامدند گزینه اول بارسا است.مرد هلندی تعطیلاتش را در بارسلونا میگذراند و منتظر یک تماس از سوی بارسلونا است.
هالیلوویچ و دئولوفو قوی شروع کردند
دقت بازیکن کروات،نابغه ی کاتالان و کنترل آفلای،بهترین های بارسا.عصر لوئیز انریکه با جایزه کلمبینو و بدون محک خوردن تراشتگن فرا رسیده است.
اینیستا:"از سوارز با آغوش باز استقبال خواهیم کرد"
کوادرادو:بارسلونا یک بازیکن چند پُسته میخواهد.
+++++++++++++++
لوئیز انریکه با یک پیروزی شروع به کار کرد.
هالیلوویچ و دئولوفئو در سطح بالایی دیده شدند.
بازیکن کاتالان دروازه را هدف گرفت و توپ هایی را به سوی دروازه ارسال میکرد در حالی که بازیکن کروات چیزهای زیادی را از خودش نشان می داد.سرمربی جدید روحیه قهرمانی تیم در سال گذشته را حفظ کرده است.
والنسیا تا سه شنبه به بارسلونا پاسخ میدهد:متئو باز هم به بازی های پیش فصل والنسیا نرفت.
بارسلونا او را برای بازی برای پست دفاع میانی میخواهد:تعطیلات بلیند در بارسلونا.
++++++++++++++++
17 سالگی لوئیز انریکه
+++++++++++
هشدار نایب رئیس فیورنتینا به بارسلونا: هر کاری برای حفظ کوادرادو خواهیم کرد
- آندرهآ دلا واله، نایب رئیس فیورنتینا به بارسلونا هشدار داد که برای حفظ خوان کوادرادو، هر کاری انجام خواهد داد.هافبک کلمبیایی که موفق شد با تیمش رتبه ی چهارم سری آ فصل پیش را کسب کند، در جام جهانی به همراه کلمبیا بهترین نتیجه تاریخ کشور را رقم زد.
بارسلونا یکی از تیمهاییست که با دقت او را زیر نظر دارد و قصد دارد او را جایگزین دنی آلوس کند ولی مدیران باشگاه ایتالیایی به شدت با این انتقال مخالف هستند.
دلا واله در مصاحبه با .... گفت: " وقتی کوادرادو باز گردد، باید ببینیم که انگیزه ای برای ماندن در فیورنتینا دارد یا نه. اگر واقعا بخواهد بماند، با او صحبت خواهیم کرد و شرایط فعلی را بررسی میکنیم.
کمی پیچیده است ولی عیرممکن نیست. هر کاری که بتوانم میکنم تا او را حفظ کنم حتی اگر لازم باشد جای دیگر چیزی را فدا کنیم ولی اگر کوادرادو نخواهد بماند، پیشنهادها برای رفتنش را قبول میکنیم.
با این حال، در حال حاضر چنین موجی از او دریافت نکردهام."
++++++++++++
نقل و انتقالات بارسلونا؛ شک و تردید انریکه در قبال انتقال کوادرادو
طرفداری- لوئیز انریکه هم چنان برای انتقال کوادرادو در شک و تردید است.
باشگاه بارسلونا سخت تلاش می کند، تا بازیکن ملی پوش کلمبیایی را به خدمت بگیرد. مسئولین بارسا در نظر دارند، کوادرادو را به تیم منتقل کنند و در آینده وی را جانشین دنی آلوز کنند.
سال 2008، بارسلونا با قیمتی تقریبا برابر با مبلغ الان کوادرادو، بازیکن برزیلی را به خدمت گرفت.
الموندو می نویسد، شروع قیمت این بازیکن، 35 میلیون یورو بوده است؛ قیمتی برابر با مبلغ انتقال دنی آلوز. حال اگر بارسا از خرید دنی آلوز در 6 سال پیش پشیمان نشده است، باید بازیکن کلمبیایی را هم به خدمت بگیرد.
تصمیم گیری در مورد انتقال کوادرادو کمی دشوار شده است؛ لوئیز انریکه هم چنان شک دارد که آیا این بازیکن قادر خواهد بود که در جناح راست خط دفاعی بازی کند یا خیر!
این موضوع دقیقا همان چیزی است که این انتقال را به تاخیر انداخته است. به همین دلیل خرید کوادرادو، غیر قابل پیشبینی شده است.
برای زندگی حرفه ای فوتبالی در میدان، هیچ وقت نمی توان چیزی را پیشبینی کرد. این بازیکن 26 سال، سختی های زیادی در زندگی کشیده، او تنها یک کودک بود که پدرش توسط افرادی مسلح در کلمبیا، کشته شد.
کوادرادو، یک کودک مریض و کوچک بود که در 13 سالگی فوتبال برای زندگی اش، فرش قرمز پهن کرد.
حال این پسر کوچک پس از 18 سال، 176 سانتی متر قد و 66 کیلو وزن دارد، به یکی از بهترین بازیکن های فیورنتینا تبدیل شده و باشگاه های بزرگی خواهان به خدمت گرفتن او شده اند.
گفته می شود مشکل اصلی بارسا برای انتقال کوادرادو، مبلغش نیست، همان شک و تردید انریکه می باشد که تا الان باعث شده او را بازیکن بارسا ندانیم.
او 14 گل در 40 بازی به ثمر رسانده، در مسابقات جام جهانی درخشان ظاهر شد؛ زمانی که شایعات ملحق شدنش به بارسا در میان بود، از کوادرادو در این مورد سوال شد و او این گونه پاسخ داد: " بله، یکی از باشگاه هایی که به دنبال من است، و من سبک بازی آن ها را دوست دارم
+++++++++++++
رقابت چندین باشگاه برای انتقال بلیند؛ او عاشق بارسلونا ست!
طرفداری- گفته می شود دالی بلیند نزدیک به امضای قرارداد با باشگاه بارسلونا قرار دارد.
رقابت برای به خدمت گرفتن دالی بلیند بسیار شدت یافته است. علاوه بر بارسلونا و منچستر یونایتد، آرسنال، لیورپول و دورتمند هم خواهان به خدمت گرفتن این بازیکن جوان شده اند.
پس از این که بلیند در مسابقات جام جهانی 2014 نمایش خوبی از خودش نشان داد، باشگاه های بزرگ اروپا به فکر امضای قرارداد با این بازیکن آینده دار افتادند.
بلیند در باشگاه آژاکس رشد کرده است، آن ها دوست دارند او یک فصل دیگر با تیمشان بماند، اما شرایط اقتصادی و پیشنهادهای مالی ممکن است باشگاه هلندی را راضی کند که او را به تیم دیگری منتقل نماید.
لوئیز فن خال، مربی او در تیم ملی هلند بوده و قصد دارد این بازیکن را برای تیم جدیدش، منچستر یونایتد استخدام کند، با توجه به گزارش الموندو دپورتیوو، قیمت بلیند 22 میلیون یورو است، اما با وجود رقابت تیم های بزرگ، امکان دارد این مبلغ بالاتر هم برود.
گفته می شود بلیند در یک پیغام به باشگاه بارسا، بیان کرده که او عاشق این تیم است؛ حال که جرمی متئو دیگر در اولویت نیست، زوبی زارتا می تواند بلیند را به تیم منتقل نماید.
این برنامه می تواند پیش برود، اما آژاکس در حال حاضر نشان داده، عجله ای ندارد.
مربی بلیند و تیم ژاکس، فرانک دی بوئر بازیکن و اسطوره سابق باشگاه بارسلونا است، مربی که نامش همیشه در لیست گزینه های آبی اناری ها برای هدایت تیم قرار داشته است، او در مورد مذاکرات به اسکای اسپورت گفته: " من شخصا فکر می کنم چنین چیزی است."
لازم به ذکر است، دی بوئر سال 2012، فرتونگن را به باشگاه بارسا پیشنهاد داد، اما مربی وقت تیم از خرید این مدافع امتناع کرد و او به تاتنهام ملحق شد.
++++++++++++++
مسئولان فیورنتینا .اره میدونم که میخواین با این حرفاتون رقم رو ببرید بالا .قدیمی شده این کارا
بایرن هم 42 تا پیشنهاد داده به این بازیکن .منچستر هم 30 میلیون پوند
منچستر سرجی روبرتو رو میخواد!