عکس روز: کادر فنی بارسلونا در فصل 2014/15
در جریان برگزاری اولین جلسه تمرینی باشگاه بارسلونا برای فصل آینده رقابت های باشگاهی فوتبال اروپا، لوئیز انریکه سرمربی جدید آبی اناری ها به همراه دستیاران جدیدش در مقابل دوربین های خبرنگاران اسپانیایی حاضر شد.
+++++++++++
بارسای جدید:
لوئیز انریکه سرمربی بارسا از ارتفاع 6 متری تمرینات بارسا زیر نظر می گیرد . این مکان به دستور لوچو ساخته شده
از زمان شروع کار انریکه بارسا جون تازه ایی گرفته و خرید های جدید واقعا هوشمندانه بودند . با اضافه شدن 2 مدافع وسط تقریبا تیم کامل میشه و آماده رقابت .قطعا تیم انریکه به زمان نیاز داره و نباید از اول انتظار 6 گانه داشته باشیم .به امید موفقیت بارسا
+++++++++++++
مدافع "بارسلونا B"به تیم اصلی منتقل می شود.
مدافع وسط "بارسلونا B" ادگار آیی به تیم کاتالانهای اصلی برای بازی های پیش فصل منتقل شده است
این بازیکن 20 ساله پرتغالی به جز دفاع وسط در سمت راست نیز میتواند خوب بدرخشد.
این بازیکن از اکادمی لیسبون در سال 2012 خریداری شد. در طول این زمان این بازیکن 19 بازی برای بارسلونا B انجام داده است ...
++++++++++++
بارسلونا B با بازيكن خط مياني دپورتيوو به توافق رسيد
هافبك تهاجمي دپورتيوو لاكرونيا ، خاوير فرناندز ، ملقب به بيچو ، به صورت قرضي به بارسا B پيوست .
اين تيم ( بارسا B ) پيش از اين ، دنيس سوارز را به صورت قرضي به مدت دو ساله به سويا داد و به جاي او ، بيچو را به صورت قرضي مدت دو ساله خريداري كرد !
++++++++++++
دنیس سوارز نرفته مصدوم شد
اختصاصی / با آوردن نام دنیس سوارز باید به یاد بدشانسی افتاد . بازیکن سابق بارسلونا B که مدتی پیش به صورت قرضی به سویا پیوست حالا بر اثر مصدومیت چهار هفته از هرگونه فعالیتی منع شده است . همانطور که در توییتر باشگاه سویا اعلام شده است این بازیکن جوان هنگام تمرین مصدوم شده است .
دنیس سوارز یکی از شرایط باشگاه سویا برای فروش ایوان راکیتیچ بوده است . باشگاه بارسلونا و سویا توافق کردند در صورت فروش راکیتیچ به بارسلونا , دنیس سوارز را به مدت دو فصل به سویا قرض دهند .
++++++++++++
پرواز مهاجم جوان بارسلونا به پرتغال برای پیوستن به تیم فوتبال پورتو
طرفداری - کریستین تیو، مهاجم جوان تیم فوتبال بارسلونا در آستانه امضا قرارداد با باشگاه پورتو پرتغال قرار گرفته است.
به گزارش Mundo Deportivo، پس از خرید لوئیز سوارز و آمدن جرارد دلوفئو به بارسلونا، سران این باشگاه تصمیم گرفته اند تا کریستین تیو مهاجم جوان و 22 ساله خود را که روز گذشته در تمرینات بارسلونا نیز شرکت کرده است، به باشگاهی دیگر واگذار کنند و حال از اسپانیا خبر می رسد که این وینگر جوان با باشگاه پورتو پرتغال برای پیوستن به این تیم به توافق کامل رسیده است و مطابق انتظار امشب یا فردا به صورت رسمی قرارداد خود را با این باشگاه لیسبونی امضا خواهد کرد.
گفتنی است بر اساس گزارش این وب سایت خبری، قرارداد تیو با باشگاه پورتو به صورت دو ساله و قرضی خواهد بود و سران این باشگاه مبلغ 2 میلیون یورو را برای دو فصل حضور تیو در این این تیم پرداخت خواهند کرد و در صورت توافق خود بازیکن و باشگاه بارسلونا در فصل آینده می توانند با پرداخت 8 میلیون یورو دیگر، این بازیکن را به طور کامل از آبی اناری ها خریداری کنند.
++++++++++
دنی آلوز: من می خواهم در بارسا بمانم اما باید توافقی دو طرفه باشد؛ محرومیت سوارز عجیب است
طرفداری- بنا به گزارش AS، دنی آلوز بعد از پشت سر گذاشتن جام جهانی اکنون به بارسلونا بازگشته است؛ این مدافع کناری که مصمم است لوئیز انریکه را متقاعد کند، به خبرنگاران گفت: "می خواهم قراردادی را که امضاء کرده ام به پایان برسانم."
آینده: "من در بارسلونا بسیار خوشحالم. ما سالهای بسیار زیادی کنار هم لذت برده ایم، شاید آخرین فصل ما چندان فوق العاده نبوده باشد اما حالا زمان بازگشت به لحظات خوب است و باید از فلسفه باشگاه لذت برد."
لوئیز انریکه: "من باید با او صحبت کنم. من واقعاً امیدوارم که به همکاری با هم ادامه دهیم. من هنوز یک سال دیگر با باشگاه قرارداد دارم و وقتی بر سر میز مذاکره بنشینیم، تصمیم خواهیم گرفت که آیا اینجا به بازی ادامه دهم یا نه. آرزوی من این است که پایان قراردادی که امضاء کرده ام را ببینم، اما ما باید به یک توافق دو طرفه برسیم."
محرومیت لوئیس سوارز: "حرکات بدتر از این بدون مجازات باقی مانده اند؛ کاری که او انجام داد بر اثر یک لحظه تنش اتفاق افتاد. اجازه ندادن به معارفه رسمی او کمی عجیب است. داشتن او در بارسلونا واقعاً یک نعمت واقعی است."
نیمار: "او خوب است، هرچند هنوز نمی تواند به طور عادی راه برود. وقتی ما به تمرینات بازگردیم، او به بهترین فرم خود بازخواهد گشت – هیچ جای نگرانی از این بابت وجود ندارد."
جام جهانی: "نتایج اخیر ما بسیار سخت بود. تعداد زیادی از مردم با غم و ناراحتی به خانه های خود بازگشتند چرا که آنها با تمام وجود به تیم ملی باور داشتند که خوب نتیجه خواهد گرفت. اما زندگی به همین ترتیب است، و من تنها امیدوارم که آنها به سخت کوشی ما در این تورنمنت شک نداشته باشند."
+++++++++++++++
رونمایی ازپیراهن دوم باشگاه بارسلونا برای فصل 2014/15
طرفداری - سرن باشگاه بارسلونا از پیراهن دوم این تیم برای فصل آینده رقابت های باشگاهی در اروپا رونمایی کردند. گفتنی است مراسم رونمایی رسمی از این پیراهن در روز 16 ماه جولای برگزار خواهد شد و این پیراهن از روز 17 ماه جولای در فروشگاه های باشگاه بارسونا در سراسر جهان قابل خرید خواهد بود.
++++++++++++++++
معرفی قریب الوقوع تاتا مارتینو به عنوان سرمربی تیم ملی آرژانتین
طرفداری - سرمربی سابق باشگاه بارسلونا هدایت تیم ملی آرژانتین را در دست خواهد گرفت.
به گزارش Mundo Deportivo، تاتا مارتینو سرمربی سابق باشگاه بارسلونا پس از آن که آلخاندرو سابه یا سرمربی تیم ملی آرژانتین قرارداد خود را با این کشور تمدید نکرد، به عنوان گزینه اول جانشینی سابه یا، هدایت آلبی سلسته را در دست خواهد گرفت.
در همین رابطه فدریکو آکوستا نایب رئیس فدراسیون فوتبال پاراگوئه که در جام جهانی 2010 با مارتینو به مرحله یک چهارم نهایی رقابت ها رسیده بود، در صحبت هایی اذعان کرد: " ما می خواستیم بار دیگر با او همکاری کنیم، اما تاتا با فدراسیون فوتبال آرژانتین به توافق کامل رسیده است و هدایت تیم ملی کشورش را در دست خواهد گرفت."
+++++++++++++++++
انریکه عجب درخاستی کرده!!! اسنایپری مگه؟؟!!
گفته میشه که فرتونگن به بارسا میپیونده:general705: همین روزاس اوکی شه
متس هوملس اوکی هم بشه عالیه فکر کنم این دوتا رو بخرن 60 تا بشه .35 هوملس فرتونگن هم 25 تا(البته حدس زدم این قیمتها رو نگید ککه از کجا اوردی)
لباس دوم هم اوکی شد.شبیه لباس اون سال که ایبرا داشتیم هست با این تفاوت شورت مشکی بود
تاتا هم داره مربی ارژانتین میشه براش ارزو موفقیت دارم