• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
اگه دوستان اعتراض نکنن بنده معتقدم رویس به مراتب از بازیکنی مثل جیمز رودریگز و کروس (البته پستشون کمی متفاوته) بهتره بسیار تند و تیز و دریبل زن پاسور هم که از هردوی اونا بهتره یعنی الان این دوستان میخوان انقلاب بزرگ در بارسا ایجاد کنن من احتمال میدم بترکونن تیم رو ژاوی که میره فابرگاس که رفته اینیستا کم تحرک تر شده به نسبت چند سال قبل ماسکی و بوسکتس که هیچ فقط یه راکیتیچ در خط هافبک میمونه میترسم نقطه قدرت بارسا تو این چند ساله تبدیل به نقطه ضعف بشه بازیکنی مثل رویس کاملا نیاز هست مگه اینکه اینیستا در فرم عالی خودش باشه و همه بازیهارو هم بتونه بازی کنه

_professor_

Registered User
لایک‌ها
1,224
از هوملز خیلی خوشم میاد بازیکن بدون حاشیه و آرومیه...نقطه ضعفش هم روی سرعتش هست

تو فینال جام جهانی تو کورس با مسی و آگوئرو خیلی راحت جا میموند

از اونجایی که معمولا هوملز توی ضربات ایستگاهی میاد جلو واسه سر زنی اگه بخواد ضد حمله ای بشه که کارمون خونده هست

ولی بازم سرتر از بقیه مدافع هایی هست که مد نظر گرفتن

آقای رودریگز رو ول کنین...این همش داره میگه من دلم رئال میخوام حالا مثلا بیاد جای کی میخواد بازی کنه

فعلا اولویت تو دفاعه

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
عکس روز: کادر فنی بارسلونا در فصل 2014/15
در جریان برگزاری اولین جلسه تمرینی باشگاه بارسلونا برای فصل آینده رقابت های باشگاهی فوتبال اروپا، لوئیز انریکه سرمربی جدید آبی اناری ها به همراه دستیاران جدیدش در مقابل دوربین های خبرنگاران اسپانیایی حاضر شد.

3me0dzkzhyuc7kvevrxa.jpg

+++++++++++
بارسای جدید:

لوئیز انریکه سرمربی بارسا از ارتفاع 6 متری تمرینات بارسا زیر نظر می گیرد . این مکان به دستور لوچو ساخته شده

lmok66xpkqstg6lmi.jpg

از زمان شروع کار انریکه بارسا جون تازه ایی گرفته و خرید های جدید واقعا هوشمندانه بودند . با اضافه شدن 2 مدافع وسط تقریبا تیم کامل میشه و آماده رقابت .قطعا تیم انریکه به زمان نیاز داره و نباید از اول انتظار 6 گانه داشته باشیم .به امید موفقیت بارسا
+++++++++++++
مدافع "بارسلونا B"به تیم اصلی منتقل می شود.
مدافع وسط "بارسلونا B" ادگار آیی به تیم کاتالانهای اصلی برای بازی های پیش فصل منتقل شده است

fgdv9qdibi8kvop81cq.jpg

این بازیکن 20 ساله پرتغالی به جز دفاع وسط در سمت راست نیز میتواند خوب بدرخشد.
این بازیکن از اکادمی لیسبون در سال 2012 خریداری شد. در طول این زمان این بازیکن 19 بازی برای بارسلونا B انجام داده است ...
++++++++++++
بارسلونا B با بازيكن خط مياني دپورتيوو به توافق رسيد

هافبك تهاجمي دپورتيوو لاكرونيا ، خاوير فرناندز ، ملقب به بيچو ، به صورت قرضي به بارسا B پيوست .

timthumb.php

اين تيم ( بارسا B ) پيش از اين ، دنيس سوارز را به صورت قرضي به مدت دو ساله به سويا داد و به جاي او ، بيچو را به صورت قرضي مدت دو ساله خريداري كرد !
++++++++++++
دنیس سوارز نرفته مصدوم شد
اختصاصی / با آوردن نام دنیس سوارز باید به یاد بدشانسی افتاد . بازیکن سابق بارسلونا B که مدتی پیش به صورت قرضی به سویا پیوست حالا بر اثر مصدومیت چهار هفته از هرگونه فعالیتی منع شده است . همانطور که در توییتر باشگاه سویا اعلام شده است این بازیکن جوان هنگام تمرین مصدوم شده است .
c109_57250_1405409603.jpg

دنیس سوارز یکی از شرایط باشگاه سویا برای فروش ایوان راکیتیچ بوده است . باشگاه بارسلونا و سویا توافق کردند در صورت فروش راکیتیچ به بارسلونا , دنیس سوارز را به مدت دو فصل به سویا قرض دهند .
++++++++++++

پرواز مهاجم جوان بارسلونا به پرتغال برای پیوستن به تیم فوتبال پورتو
طرفداری - کریستین تیو، مهاجم جوان تیم فوتبال بارسلونا در آستانه امضا قرارداد با باشگاه پورتو پرتغال قرار گرفته است.
به گزارش Mundo Deportivo، پس از خرید لوئیز سوارز و آمدن جرارد دلوفئو به بارسلونا، سران این باشگاه تصمیم گرفته اند تا کریستین تیو مهاجم جوان و 22 ساله خود را که روز گذشته در تمرینات بارسلونا نیز شرکت کرده است، به باشگاهی دیگر واگذار کنند و حال از اسپانیا خبر می رسد که این وینگر جوان با باشگاه پورتو پرتغال برای پیوستن به این تیم به توافق کامل رسیده است و مطابق انتظار امشب یا فردا به صورت رسمی قرارداد خود را با این باشگاه لیسبونی امضا خواهد کرد.

گفتنی است بر اساس گزارش این وب سایت خبری، قرارداد تیو با باشگاه پورتو به صورت دو ساله و قرضی خواهد بود و سران این باشگاه مبلغ 2 میلیون یورو را برای دو فصل حضور تیو در این این تیم پرداخت خواهند کرد و در صورت توافق خود بازیکن و باشگاه بارسلونا در فصل آینده می توانند با پرداخت 8 میلیون یورو دیگر، این بازیکن را به طور کامل از آبی اناری ها خریداری کنند.
++++++++++

دنی آلوز: من می خواهم در بارسا بمانم اما باید توافقی دو طرفه باشد؛ محرومیت سوارز عجیب است
طرفداری- بنا به گزارش AS، دنی آلوز بعد از پشت سر گذاشتن جام جهانی اکنون به بارسلونا بازگشته است؛ این مدافع کناری که مصمم است لوئیز انریکه را متقاعد کند، به خبرنگاران گفت: "می خواهم قراردادی را که امضاء کرده ام به پایان برسانم."

آینده: "من در بارسلونا بسیار خوشحالم. ما سالهای بسیار زیادی کنار هم لذت برده ایم، شاید آخرین فصل ما چندان فوق العاده نبوده باشد اما حالا زمان بازگشت به لحظات خوب است و باید از فلسفه باشگاه لذت برد."

لوئیز انریکه: "من باید با او صحبت کنم. من واقعاً امیدوارم که به همکاری با هم ادامه دهیم. من هنوز یک سال دیگر با باشگاه قرارداد دارم و وقتی بر سر میز مذاکره بنشینیم، تصمیم خواهیم گرفت که آیا اینجا به بازی ادامه دهم یا نه. آرزوی من این است که پایان قراردادی که امضاء کرده ام را ببینم، اما ما باید به یک توافق دو طرفه برسیم."

محرومیت لوئیس سوارز: "حرکات بدتر از این بدون مجازات باقی مانده اند؛ کاری که او انجام داد بر اثر یک لحظه تنش اتفاق افتاد. اجازه ندادن به معارفه رسمی او کمی عجیب است. داشتن او در بارسلونا واقعاً یک نعمت واقعی است."

نیمار: "او خوب است، هرچند هنوز نمی تواند به طور عادی راه برود. وقتی ما به تمرینات بازگردیم، او به بهترین فرم خود بازخواهد گشت – هیچ جای نگرانی از این بابت وجود ندارد."

جام جهانی: "نتایج اخیر ما بسیار سخت بود. تعداد زیادی از مردم با غم و ناراحتی به خانه های خود بازگشتند چرا که آنها با تمام وجود به تیم ملی باور داشتند که خوب نتیجه خواهد گرفت. اما زندگی به همین ترتیب است، و من تنها امیدوارم که آنها به سخت کوشی ما در این تورنمنت شک نداشته باشند."
+++++++++++++++

رونمایی ازپیراهن دوم باشگاه بارسلونا برای فصل 2014/15
طرفداری - سرن باشگاه بارسلونا از پیراهن دوم این تیم برای فصل آینده رقابت های باشگاهی در اروپا رونمایی کردند. گفتنی است مراسم رونمایی رسمی از این پیراهن در روز 16 ماه جولای برگزار خواهد شد و این پیراهن از روز 17 ماه جولای در فروشگاه های باشگاه بارسونا در سراسر جهان قابل خرید خواهد بود.

bsnirnxiaae1wxm.jpg
bsnixvtigaajdlv.jpg

++++++++++++++++

معرفی قریب الوقوع تاتا مارتینو به عنوان سرمربی تیم ملی آرژانتین
طرفداری - سرمربی سابق باشگاه بارسلونا هدایت تیم ملی آرژانتین را در دست خواهد گرفت.

به گزارش Mundo Deportivo، تاتا مارتینو سرمربی سابق باشگاه بارسلونا پس از آن که آلخاندرو سابه یا سرمربی تیم ملی آرژانتین قرارداد خود را با این کشور تمدید نکرد، به عنوان گزینه اول جانشینی سابه یا، هدایت آلبی سلسته را در دست خواهد گرفت.

در همین رابطه فدریکو آکوستا نایب رئیس فدراسیون فوتبال پاراگوئه که در جام جهانی 2010 با مارتینو به مرحله یک چهارم نهایی رقابت ها رسیده بود، در صحبت هایی اذعان کرد: " ما می خواستیم بار دیگر با او همکاری کنیم، اما تاتا با فدراسیون فوتبال آرژانتین به توافق کامل رسیده است و هدایت تیم ملی کشورش را در دست خواهد گرفت."
+++++++++++++++++
انریکه عجب درخاستی کرده!!! اسنایپری مگه؟؟!!:D
گفته میشه که فرتونگن به بارسا میپیونده:general705: همین روزاس اوکی شه
متس هوملس اوکی هم بشه عالیه فکر کنم این دوتا رو بخرن 60 تا بشه .35 هوملس فرتونگن هم 25 تا(البته حدس زدم این قیمتها رو نگید ککه از کجا اوردی)
لباس دوم هم اوکی شد.شبیه لباس اون سال که ایبرا داشتیم هست با این تفاوت شورت مشکی بود
تاتا هم داره مربی ارژانتین میشه براش ارزو موفقیت دارم

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
عکس روز: کادر فنی بارسلونا در فصل 2014/15
در جریان برگزاری اولین جلسه تمرینی باشگاه بارسلونا برای فصل آینده رقابت های باشگاهی فوتبال اروپا، لوئیز انریکه سرمربی جدید آبی اناری ها به همراه دستیاران جدیدش در مقابل دوربین های خبرنگاران اسپانیایی حاضر شد.

3me0dzkzhyuc7kvevrxa.jpg

+++++++++++
بارسای جدید:

لوئیز انریکه سرمربی بارسا از ارتفاع 6 متری تمرینات بارسا زیر نظر می گیرد . این مکان به دستور لوچو ساخته شده

lmok66xpkqstg6lmi.jpg

از زمان شروع کار انریکه بارسا جون تازه ایی گرفته و خرید های جدید واقعا هوشمندانه بودند . با اضافه شدن 2 مدافع وسط تقریبا تیم کامل میشه و آماده رقابت .قطعا تیم انریکه به زمان نیاز داره و نباید از اول انتظار 6 گانه داشته باشیم .به امید موفقیت بارسا
+++++++++++++
مدافع "بارسلونا B"به تیم اصلی منتقل می شود.
مدافع وسط "بارسلونا B" ادگار آیی به تیم کاتالانهای اصلی برای بازی های پیش فصل منتقل شده است

fgdv9qdibi8kvop81cq.jpg

این بازیکن 20 ساله پرتغالی به جز دفاع وسط در سمت راست نیز میتواند خوب بدرخشد.
این بازیکن از اکادمی لیسبون در سال 2012 خریداری شد. در طول این زمان این بازیکن 19 بازی برای بارسلونا B انجام داده است ...
++++++++++++
بارسلونا B با بازيكن خط مياني دپورتيوو به توافق رسيد

هافبك تهاجمي دپورتيوو لاكرونيا ، خاوير فرناندز ، ملقب به بيچو ، به صورت قرضي به بارسا B پيوست .

timthumb.php

اين تيم ( بارسا B ) پيش از اين ، دنيس سوارز را به صورت قرضي به مدت دو ساله به سويا داد و به جاي او ، بيچو را به صورت قرضي مدت دو ساله خريداري كرد !
++++++++++++
دنیس سوارز نرفته مصدوم شد
اختصاصی / با آوردن نام دنیس سوارز باید به یاد بدشانسی افتاد . بازیکن سابق بارسلونا B که مدتی پیش به صورت قرضی به سویا پیوست حالا بر اثر مصدومیت چهار هفته از هرگونه فعالیتی منع شده است . همانطور که در توییتر باشگاه سویا اعلام شده است این بازیکن جوان هنگام تمرین مصدوم شده است .
c109_57250_1405409603.jpg

دنیس سوارز یکی از شرایط باشگاه سویا برای فروش ایوان راکیتیچ بوده است . باشگاه بارسلونا و سویا توافق کردند در صورت فروش راکیتیچ به بارسلونا , دنیس سوارز را به مدت دو فصل به سویا قرض دهند .
++++++++++++

پرواز مهاجم جوان بارسلونا به پرتغال برای پیوستن به تیم فوتبال پورتو
طرفداری - کریستین تیو، مهاجم جوان تیم فوتبال بارسلونا در آستانه امضا قرارداد با باشگاه پورتو پرتغال قرار گرفته است.
به گزارش Mundo Deportivo، پس از خرید لوئیز سوارز و آمدن جرارد دلوفئو به بارسلونا، سران این باشگاه تصمیم گرفته اند تا کریستین تیو مهاجم جوان و 22 ساله خود را که روز گذشته در تمرینات بارسلونا نیز شرکت کرده است، به باشگاهی دیگر واگذار کنند و حال از اسپانیا خبر می رسد که این وینگر جوان با باشگاه پورتو پرتغال برای پیوستن به این تیم به توافق کامل رسیده است و مطابق انتظار امشب یا فردا به صورت رسمی قرارداد خود را با این باشگاه لیسبونی امضا خواهد کرد.

گفتنی است بر اساس گزارش این وب سایت خبری، قرارداد تیو با باشگاه پورتو به صورت دو ساله و قرضی خواهد بود و سران این باشگاه مبلغ 2 میلیون یورو را برای دو فصل حضور تیو در این این تیم پرداخت خواهند کرد و در صورت توافق خود بازیکن و باشگاه بارسلونا در فصل آینده می توانند با پرداخت 8 میلیون یورو دیگر، این بازیکن را به طور کامل از آبی اناری ها خریداری کنند.
++++++++++

دنی آلوز: من می خواهم در بارسا بمانم اما باید توافقی دو طرفه باشد؛ محرومیت سوارز عجیب است
طرفداری- بنا به گزارش AS، دنی آلوز بعد از پشت سر گذاشتن جام جهانی اکنون به بارسلونا بازگشته است؛ این مدافع کناری که مصمم است لوئیز انریکه را متقاعد کند، به خبرنگاران گفت: "می خواهم قراردادی را که امضاء کرده ام به پایان برسانم."

آینده: "من در بارسلونا بسیار خوشحالم. ما سالهای بسیار زیادی کنار هم لذت برده ایم، شاید آخرین فصل ما چندان فوق العاده نبوده باشد اما حالا زمان بازگشت به لحظات خوب است و باید از فلسفه باشگاه لذت برد."

لوئیز انریکه: "من باید با او صحبت کنم. من واقعاً امیدوارم که به همکاری با هم ادامه دهیم. من هنوز یک سال دیگر با باشگاه قرارداد دارم و وقتی بر سر میز مذاکره بنشینیم، تصمیم خواهیم گرفت که آیا اینجا به بازی ادامه دهم یا نه. آرزوی من این است که پایان قراردادی که امضاء کرده ام را ببینم، اما ما باید به یک توافق دو طرفه برسیم."

محرومیت لوئیس سوارز: "حرکات بدتر از این بدون مجازات باقی مانده اند؛ کاری که او انجام داد بر اثر یک لحظه تنش اتفاق افتاد. اجازه ندادن به معارفه رسمی او کمی عجیب است. داشتن او در بارسلونا واقعاً یک نعمت واقعی است."

نیمار: "او خوب است، هرچند هنوز نمی تواند به طور عادی راه برود. وقتی ما به تمرینات بازگردیم، او به بهترین فرم خود بازخواهد گشت – هیچ جای نگرانی از این بابت وجود ندارد."

جام جهانی: "نتایج اخیر ما بسیار سخت بود. تعداد زیادی از مردم با غم و ناراحتی به خانه های خود بازگشتند چرا که آنها با تمام وجود به تیم ملی باور داشتند که خوب نتیجه خواهد گرفت. اما زندگی به همین ترتیب است، و من تنها امیدوارم که آنها به سخت کوشی ما در این تورنمنت شک نداشته باشند."
+++++++++++++++

رونمایی ازپیراهن دوم باشگاه بارسلونا برای فصل 2014/15
طرفداری - سرن باشگاه بارسلونا از پیراهن دوم این تیم برای فصل آینده رقابت های باشگاهی در اروپا رونمایی کردند. گفتنی است مراسم رونمایی رسمی از این پیراهن در روز 16 ماه جولای برگزار خواهد شد و این پیراهن از روز 17 ماه جولای در فروشگاه های باشگاه بارسونا در سراسر جهان قابل خرید خواهد بود.

bsnirnxiaae1wxm.jpg
bsnixvtigaajdlv.jpg

++++++++++++++++

معرفی قریب الوقوع تاتا مارتینو به عنوان سرمربی تیم ملی آرژانتین
طرفداری - سرمربی سابق باشگاه بارسلونا هدایت تیم ملی آرژانتین را در دست خواهد گرفت.

به گزارش Mundo Deportivo، تاتا مارتینو سرمربی سابق باشگاه بارسلونا پس از آن که آلخاندرو سابه یا سرمربی تیم ملی آرژانتین قرارداد خود را با این کشور تمدید نکرد، به عنوان گزینه اول جانشینی سابه یا، هدایت آلبی سلسته را در دست خواهد گرفت.

در همین رابطه فدریکو آکوستا نایب رئیس فدراسیون فوتبال پاراگوئه که در جام جهانی 2010 با مارتینو به مرحله یک چهارم نهایی رقابت ها رسیده بود، در صحبت هایی اذعان کرد: " ما می خواستیم بار دیگر با او همکاری کنیم، اما تاتا با فدراسیون فوتبال آرژانتین به توافق کامل رسیده است و هدایت تیم ملی کشورش را در دست خواهد گرفت."
+++++++++++++++++
انریکه عجب درخاستی کرده!!! اسنایپری مگه؟؟!!:D
گفته میشه که فرتونگن به بارسا میپیونده:general705: همین روزاس اوکی شه
متس هوملس اوکی هم بشه عالیه فکر کنم این دوتا رو بخرن 60 تا بشه .35 هوملس فرتونگن هم 25 تا(البته حدس زدم این قیمتها رو نگید ککه از کجا اوردی)
لباس دوم هم اوکی شد.شبیه لباس اون سال که ایبرا داشتیم هست با این تفاوت شورت مشکی بود
تاتا هم داره مربی ارژانتین میشه براش ارزو موفقیت دارم
قیمت فرتونگن زیر بیست تاست به نظر

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
اخبار موثق و واقعی از بارسلونا ...

تیم میلان ایتالیا به دنبال جذب آلوز و سونگ از بارسا می باشد. Mundo Deportivo
بارسا و ژاوی در حال مذاکره اند.اگر توافقی حاصل نشود،ژاوی از 24 جولای در برنامه پیش فصل بارسا حضور خواهد داشت. RAC 1

65jn17g6omp1a50t2p4l.jpg

بارسلونا پیشنهادات زیادی از باشگاه های اسپانیایی و خارجی برای وینگر 18 ساله بارسای بی،آداما در یافت کرده است اما بارسلونا می خواهد او را در تیم نگه دارد. Mundo Deportivo
کریستن تیو با باشگاه پورتو پرتغال به توافق کامل رسید و مطابق انتظار امشب یا فردا قرارداد خود را به صورت رسمی با این باشگاه لیسبونی امضا خواهد کرد. Mundo Deportivo

* کوادرادو اصلی ترین هدف بارسا نیست.انریکه روی مدافع وسط تمرکز کرده است. Mundo Deportivo

* بویان کرکیچ 23 ساله از تیم های دپورتیوو،استوک،المپیاکوس و مالاگا پیشنهاد دارد.او در روز های آتی تصمیم خود را خواهد گرفت. MARCA

* جرمی متئو در اولین بازی دوستانه والنسیا شرکت نکرد چون بارسا قصد دارد 20 میلیون جداسازی متئو را بپردازد. COPE

* آدریانو مدافع برزیلی تیم در دو نوبت تمرین دیروز همراه گروه تمرین نکرد و به تمرین در سالن بدنسازی پرداخت. FC Barcelona

* دنی آلوز:" ماندنم در بارسا؟ فکر کنم.ماندنم یک توافق دو طرفه ست. "

* مسی و ماسکی مبلغ 12 میلیون یورو برای کمک به بخش سرطان شناسی بیمارستانی در آرژانتین کمک مالی کردند. Argentina National Football Team

* درخواست تجدید نظر محرومیت سوارز از سوی باشگاه بارسلونا توسط لوکاس فریر وکیل قانونی امروز به دیوان عالی ورزش ارسال شد.
++++++++++++
yqwq8z54i1rftnyisn8r.jpg

لوئیز انریکه و فشار تمرینات

او برای هشت بازیکنی که در کمپ تمرینی حاضر می شوند به مدت سه ساعت تمرینات پرفشار تجویز می کند.

لوئیز شور و شوق زیادی دارد و روشن است که شخصیت او با توپ پیوند خورده است.

بند جدایی زودهنگام--بارسا حاضر است 20 میلیون برای متئو بپردازد.

بارسا در پی رای استیناف و دفاع از سوارز

تیو برای مدت دو سال و قرضی به پورتو پیوست.
++++++++++
a17zkrlqavrralti5t3n.jpg

تمجید گوتزه از مسی

قهرمان فینال 2014 عکسی با لئو در توییتر گذاشت و مسی را نابغه خطاب کرد.

مسی با 32 گل در جهان ( فصل و جام جهانی ) آقای گل 2014 است.

چرا لوئیز عینک می زند؟

مربی به بازیکنان فضار می آورد.امروز تمرینات ناشناخته ای انجام می شود.

سوارز؛ باشگاه مطمئن است کمیته استیناف تا 15 روز دیگر تصمی می گیرد.

متئو؛ او در بازی تیمش شرکت نکرد و انتقالش در حال نهایی شدن است.
++++++++++++
بوسکی امروز 26 ساله شد. تولدت مبارک
mmvo7a8en924tiqsk6y.jpg

+++++++++++++

باشگاه بارسلونا رسماً انتقال کریستین تیو به پورتو را تأیید کرد
طرفداری- باشگاه بارسلونا تأیید کرد که کریستین تیو، وینگر جوان این تیم با قراردادی قرضی به مدت 2 سال راهی پورتو پرتغال خواهد شد.

وبسایت رسمی باشگاه فاش کرد که در این توافقنامه بندی وجود دارد که باشگاه پرتغالی در صورت تمایل، در پایان این قرارداد قرضی می تواند تیو را به صورت دائمی به خدمت بگیرد، درحالیکه بارسلونا هم اگر بخواهد می تواند در تابستان فصل بعد تیو را به کمپ نو بازگرداند.

پورتو اخیراً جولن لوپتگی، مربی سابق تیم ملی زیر 21 سال اسپانیا را به خدمت گرفته است و این موضوع نقش به سزایی در انتقال تیو داشت. تیو فصل گذشته 24 بار پیراهن بارسلونا را به تن کرد و 2 بار نیز موفق به گلزنی شد.

+++++++++++++
خدایش کوینکا مجانی دادیم به دیپورتیو؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! عجبا

Last edited:

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
بارسا روی ژاوی قیمت گذاشت

بارسلونا برای فروش ژاوی هرناندز ۸ میلیون یورو طلب کرده است.، ژاوی مذاکراتی با باشگاه های نیویورک سیتی، نیویورک ردبولز و سیاتل از لیگ آمریکا داشته است. این باشگاه ها برای دو سال پیشنهاد دستمزد ۱۲ میلیون یورو را به هافبک بارسلونا ارائه کرده اند.
از سویی بارسلونا نیز در ازای فروش این بازیکن حداقل ۸ میلیون یورو طلب کرده است
++++++++++++:general210:
:general210:

ColoFlyin'

کاربر فعال زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,233
انریکه چه بدن آماده ای داره. احتمالاً همین الان هم می تونه پا به پای بازیکن ها توی تمرین ها بدوئه.

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
صحبت های زوبی زارتا در کنفرانس مطبوعاتی

مثل 80 یا 90 درصد باشگاه بزرگ،ما هم دنبال بهترین ها در پست دفاع وسط هستیم. منتظر اخبار جدید باشید.

ما دنبال مدافعانی هستیم تا بتوانیم نقاط ضعفمان را بپوشانیم.

d4sxmebezyive9wnq8k.jpg

محرومیت سوارز؟ وکیل های ما گفتند که مراقب حرف زدن هایمان درباره این مسئله باشیم.

ما پیشنهاد مدیربرنامه کروس را رد کردیم؟ما همه تصمیمات را با هم می گیریم.به داشته هایمان نگاه می کنیم.نظر دیگری ندارم.

" خروج سونگ؟الکس با ما قرارداد دارد.اگر پیشنهادی برای او دریافت کنیم آنرا بررسی می کنیم. "

" ما ترکیبی متشکل از 25 بازیکن مثل فصل قبل نخواهیم داشت.می خواهیم ترکیب کوچکتری داشته باشیم چون بازیکنان بارسای بی آماده کمک به تیم اصلی هستند. "

" خرید یک هافبک دیگر در صورت رفتن ژاوی؟برای خط هافبک،ما کسانی که می خواهیم رو داریم. "

" مبلغ جرمی متئو؟ما داریم روی یک انتقال کار می کنیم.چیز دیگری نمی توانم به شما بگویم. "

" بویان؟ ما با مدیر برنامه هایش درباره وضعیتش بحث کردیم.امیدواریم راه حلی پیدا کنیم که به نفع هردو طرف باشد. "

" استفراغ مسی؟تجزیه و تحلیل پزشک میگوید هیچ خطری مسی را تهدید نمی کند من به شما اطمینان می دهم هیچ چیز نگران کننده ایی وحود ندارد. "

"درجواب خبرنگار انگلیس درمورد خرید سوارز: هرکسی در جهان مرتکب اشتباه می شود و مردم از اشتباهات خود درس می گیرند "

"سسک ؟ من 2 بار با سسک درباره ایده و تصمیم او برای آینده صحبت کردم سسک تصمیم به ترک بارسا گرفت و من برای او آرزوی موفقیت کردم "
++++++++++++
صحبت های لوئیز انریکه در کنفرانس مطبوعاتی دقایقی پیش :
" من با ژاوی صحبت کردم.او با باشگاه قرارداد دارد و ما منتظریم او تصمیمش را بگیرد. "

" سوارز،مسی،نیمار؟ مربیان همیشه می خواهند بهترین بازیکنان را داشته باشند.من از داشتن آنان خوشحالم. "

ssloi8w14gz141bg4mnt.jpg

" کدام دروازه بان بازی اول بازی خواهد کرد؟ اگه من بخوام همین امروز انتخاب کنم میگم ماسیپ.چون من اونو خیلی خوب می شناسم.باید ببینیم چی پیش میاد. "

" آلوس یکسال دیگر با ما قرارداد دارد.ما با او صحبت می کنیم و باید ببینیم خواسته های او چیست و ما هم خواسته هایمان را به او میگوییم. "

" من دو بار با سسک صحبت کردم.برای او در باشگاه جدیدش بهترین آرزو ها رو دارم. "

" من میخوام بهترین بازی رو از بازیکنانم بگیرم.از جمله مسی. "

" من ماسکرانو رو خیلی دوس دارم.از بازیکنان همه کاره خوشم میاد.او بسته به نیاز ما در دفاع وسط و هافبک بازی خواهد کرد. "

" ما برای این فصل روی آدریانو حساب باز کرده ایم و اینو بهش گفتیم. "

" من میخوام تیم گرسنه پیروزی باشه.از دقیقه یک برای پیروزی تلاش کنیم و خوب هم دفاع کنیم. "

" ما بارسا هستیم. در های تیم اصلی همیشه به روی بازیکنان جوان تیم باز است.امیدوارم بارسای بی خیال مرا برای انتخاب بازیکن راحت کند. "
" ما نمی خواهیم یک تیم قابل پیشبینی باشیم.می خواهیم قدرت استفاده از تاکتیک های مختلف را داشته باشیم. "

" محرومیت سوارز؟من نمی خوام الان راجبش صحبت کنم.این مسئله خیلی حساسی هستش. "

" ما دنبال خرید یک مدافع وسط هستیم.وقتی او را خریدیم باید ببینیم در چه پست هایی می تواند کمک کند. "
++++++++++++
ستاره بارسلونا با ۱۸ میلیون یورو هم‌تیمی داوید ویا می‌شود
ژاوی هرناندس آماده‌ است تا سال‌های پایانی فوتبال خود را در لیگ حرفه‌ای آمریکا سپری کند.پس از جام جهانی ۲۰۱۴ و حذف زودهنگام اسپانیا، ژاوی برای تعطیلات به ایبیزا رفت و اکنون اعلام شده به جای بازگشت به بارسلونا راهی نیویورک آمریکا می‌شود.
124947.jpg

نشریه اسپورت، چاپ کاتالونیا فاش کرده این سفر می‌تواند در راستای امضای قرارداد ۱۸ میلیون یورویی نیویورک سیتی با ژاوی باشد.داوید ویا نیز چندی پیش با امضای قراردادی راهی این تیم آمریکایی شده بود.

chem_eng

Registered User
لایک‌ها
578
درود میگم به طرفداران بارسا
منم به عنوان یه طرفدار بارسا حاضری میزنم
اولین سوالم هم در مورد اومدن سوارز و رفتن الکسیس (البته سانچزش)
(آخه سوارز گاز میگیره ولی سانچز ..... وای اون گلش به رئال جه حال داد)

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004

اولین کنفرانس مطبوعاتی لوئیز انریکه: تیمی با انگیزه و بلندپرواز می خواهم؛ برای من مسی هنوز بهترین بازیکن دنیا است
طرفداری - سرمربی جدید تیم فوتبال بارسلونا در اولین کنفرانس مطبوعاتی خود به عنوان سرمربی آبی اناری ها حضور یافت.

به گزارش AS، لوئیز انریکه سرمربی جدید تیم فوتبال بارسلونا با حضور در اولین کنفرانس مطبوعاتی خود به عنوان سرمربی بارسلونا، پیرامون مسائل مختلفی به صحبت پرداخت.

نقل و انتقالات: "این یک پروسه طولانی مدت است و همانند سوپرمارکت نیست که شما یک روز عصر به آن جا بروید و خرید کنید و به خانه بازگردید. ما در حال حاضر نیز ترکیب فوق العاده را در اختیار داریم، اما باید ببینیم در روزهای آتی چه خواهد شد."

ریکاوری لیونل مسی: "من با تمام بازیکنانم رابطه خوبی دارم و می خواهم که بتوانم از تمام آن ها بهترین عملکرد شان را در زمین مسابقه بگیرم. می دانم که شاید برخی ها نظر متفاوتی نسبت به من داشته باشند، اما برای من و بسیاری از مردم هنوز هم او بهترین بازیکن جهان است. برای برخی ها اگر او در یک فصل 60 گل نزد ضعیف کار کرده، اما این در حالی است که او هنوز هم عنصر فوق العاده مهمی برای تیم است و اتفاقات بسیار خوبی را برای ما رقم زده است."

دنی آلوز: "او هنوز با ما قرارداد دارد. ما می دانیم که از او چه می خواهیم و باید خواسته های او را نیز بشنویم تا پس از آن تصمیم بگیریم."

دروازه بان ها: "اگر امروز بخواهم دروازه‌بان اول تیم را انتخاب کنم، آن شخص جوردی ماسیپ است، زیرا که از روز اول با ما است و و البته او را بهتر از بقیه می شناسم. اما تازه دو روز از کار ما گذشته است. ما با اضافه شدن مارک و براوو به خوبی آن ها را ارزیابی خواهیم کرد و در نهایت تصمیم می گیریم که حضور کدام یک در دروازه فواید بیشتری برای ما خواهد داشت."

خاویر ماسکرانو: "من عاشق بازیکنانی همانند او هستم. ما او را هم برای خط میانی و هم دفاع در نظر داریم و بر روی او حساب کرده ایم."

آدریانو: "او با تیم قرارداد دارد و برای فصل آینده با ما خواهد بود."

خروج آنتونیو کونته از یوونتوس: "در مورد این قضیه باید خود آنتونیو صحبت کند و تنها چیزی که می توانم بگویم این است که عملکرد او برای مدیرانش که او را استخدام کرده بودند، فوق العاده بوده است."

محرومیت لوئیز سوارز: "این موضوعی است که افراد زیادی درباره آن اظهار نظر کردند، اما من قصد ندارم صحبتی پیرامون این موضوع انجام دهم."

شیوه بازی تیم: "سبک ویژه بازی تیم در این ساله ها عامل موفقیت های بسیاری بوده است، ما در عین حال دوست داریم برای حریفان تیمی غیر قابل پیش بینی باشیم و از طرفی از دقیقه یک مسابقه در خط دفاعی هشیار عمل کنیم. من تیم با انگیزه و بلند پروازی می خواهم و باید این را بگویم که در های باشگاه بر روی بازیکنان بارسلونا ب همواره باز خواهد بود و من امیدوارم که آن ها با عملکرد خوبشان انتخاب دیگری به جز خودشان برای من باقی نگذارند."

ژاوی: "او هنوز دو سال دیگر با ما قرارداد دارد و من با او صحبت کرده ام. هم من و هم باشگاه منتظریم تا تصمیمش را برای فصل آینده اعلام کند."

مسی، نیمار و سوارز: "هر مربی دوست دارد که بهترین های جهان فوتبال را در اختیار داشته باشد و من از حضور همزمان آن ها در تیمم فوق العاده خوشحالم."
+++++++++++
معمای مثلث جدید تهاجمی بارسا :

الموندو پیش بینی کرده مسی سمت راست ، سوارز وسط و نیمار گوش چپ قرار می گیرند اما از طرفی مسی **** خط حمله بارساست و انریکه گفته ما تیم رو براساس مسی می بندیم پس پیش بینی ترکیب بارسا خیلی سخته باید ببینیم تفکرات انریکه به چه صورتیه اما براساس شواهد به نظر میرسه انریکه از ترکیب چرخشی متناوب برای گمراه کردن حریف و لو نرفتن برنامه تاکتیکی اش استفاده می کنه

imcmifx69a21jhu2b3s.jpg

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004

تلاش بارسا برای به خدمت گرفتن متئو
طرفداری- آندونی زوبیزارتا با تایید تلاش بارسلونا برای به خدمت گرفتن دفاع وسط والنسیا اذعان داشت که اولویت اول این تیم برای تقویت خط دفاعی این تیم، انتقال متئو به نیوکمپ است.

زوبیزارتا پیشنهاد بارسلونا به والنسا برای خرید جرمی متئو را تایید کرد و از تلاش بارسا برای انتقال 20 میلیون یورویی این بازیکن خبر داد. با توجه به خروج کارلس پویول از بارسلونا و ضعف خط دفاعی این تیم، این مدافع 30 ساله، اولین هدف بارسلونا باری تقویت خط دفاعی‌اش لقب گرفته است.

با پیوستن سوارز، راکیتیچ، تراشتگن و براوو، بارسلونا تابستان پر رونقی را در فصل نقل و انتقالات اروپایی پشت سر گذاشته است. آندونی زوبیزارتا در این باره به سایت گل اینترنشنال گفت:"اولویت کنونی بارسلونا تقویت خط دفاعی است و ما هم اکنون در حال رایزنی با سران والنسیا برای انتقال متئو به تیممان هستیم."

وی ادامه داد:"میخواهیم با شروع لالیگا قدرت تیممان را به همه نشان بدهیم. در این فصل نیاز به یک دفاع مرکزی قدرتمند به شدت در تیم احساس می‌شود؛ قطعا اگر پیش از این به مدافع نیاز داشتیم، این انتقال را انجام می‌دادیم. به بازیکنی نیاز داریم که چندین سال خیالمان را از بابت قدرت خط دفاعی مطمئن کند."

وی در باره سختی شرایط تیم‌ها برای به خدمت گرفتن یک مدافع پرقدرت گفت:" هم اکنون 90 درصد باشگاه‌های اروپایی برای جذب یک مدافع قدر تلاش می‌کنند.بنابراین فقط خواست باشگاه ما تنها مساله با اهمیت نیست؛ بلکه رقابت با سایر قدرت‌های اروپایی نیز اهمیت دارد. گزینه اول ما داوید لوئیز بود که با پیشنهاد پاریس‌سن‌ژرمن از دست رفت."

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
به علت نامنظمی ضربان قلب، آدریانو پیش فصل بارسلونا را از دست داد

به گزارش AS، آدریانو مدافع کناری برزیلی باشگاه بارسلونا پس از حضور در تست های پزشکی باشگاه بارسلونا در آغاز اردوی آماده سازی برای فصل 2014/15 رقابت ها مشخص شد که با مشکل نامنظمی و پایین بودن ضربان قلب مواجه شده است و به علت حساس بودن این موضوع، وی برای حضور دوباره در اردوی بارسلونا و انجام تمرینات پر فشار به چهار یا شش هفته زمان نیاز خواهد داشت که این بدین معنی است که وی اردوی پیش فصل آبی اناری ها را برای فصل آینده رقابت ها به صورت کامل از دست خواهد داد.

zjdy_1405532733_210227_1405532780_noticia_grande.jpg

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
بعضی جاها نوشتن آدریانو شاید فصل رو از دست بده، البته از دست دادن تمرینات پیش فصل هم یجورایی یعنی از دست دادنه فصله
بارسا نرفت کیلور ناواس رو بگیره، همونی که قهرمانی رو ازمون گرفت، بازی با ختافه. عوضش رفتیم با 12 تا براوو رو گرفتیم، انگار داره با 10 میلیون به رئال میره. مشنگ به اینا میگن
علاوه بر مارکینیوس، متیو، هوملز و کوادرادو و فرتنگن اینبار دلی بلیند هم به لیست بازیکنان مورد علاقه بارسا اضافه شده

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
گاسپارت : فیفا میتواند بارسلونا را مجازات نکند
اختصاصی / خوان گاسپارت رئیس سابق باشگاه بارسلونا گفت که فیفا میتواند تحریم ها بر علیه سوارز را لغو کند . گاسپارت : " مسئولان فیفا میدانند که برای آن چیزی که در مورد سوارز اتفاق افتاده است نباید بارسلونا سرزنش شود .
صرف نظر از این که آیا واقعا رفتار سوارز تصادفی بوده است یا نه آنها باید بارسلونا را مجازات نکنند . اگر قرار است سوارز مجازات شود تنها باید سوارز مجازات شود " . گاسپارت در پایان نیز گفت : " من امیدوارم فیفا و CAS ( دادگاه داوری فیفا ) در تصمیم خود تجدید نظر کنند و به دنبال یک راه حل دیگری باشند که به بارسلونا صدمه نزند . بارسلونا هیچ جرمی مرتکب نشده است اما متهم است . بارسا تنها یک بازیکن خریده است و پولش را هم پرداخته .

exwk_57292_1405517717.jpg

++++++++++++
گزارش روز : راز چشم های انریکه؛ چرا انریکه همیشه عینک آفتابی می زند؟
سال هاست که لوئیس انریکه مربی جدید تیم بارسلونا را در طول روز در محیط های اجتماعی و زمین های فوتبال با عینک آفتابی مشاهده می کنیم.
برای خیلی ها این مساله جای سوال دارد و آنها می پرسند که به چه دلیل حتی در هنگام صبح نیز او از این عینک استفاده می کند؟

09x5_jbhy_928605_341637982657098_1278866815_n.jpg

اما جالب است بدانید که این عینک یک عینک آفتابی طبی است. در سال 2010 انریکه پس از احساس درد در ناحیه چشم راست خود به یک چشم پزشک خوشنام در بارسلونا مراجعه کرد.

این پزشک در مورد مشکل او تشخیص یک بیماری خاص چشمی بنام "Pterigion" داد. نوعی التهاب چشمی که باعث ترشح مایعی شبیه به اشک از چشم می شود.

دستور اول پزشک، انجام عمل جراحی بود با ذکر این نکته که عدم بازگشت بیماری 100 درصد نیست. توصیه دوم، استفاده از عینک طبی آفتابی در طول روز بود.

انریکه نهایتا دومین توصیه را ترجیح داد و در مورد انجام عمل جراحی به قطعیت نرسید.

همچنین مربی بارسلونا یک عادت جدید هم پیدا کرده است. او در تمرینات صبحگاهی علاوه بر استفاده از عینک آفتابی، از کلاه هم استفاده می کند.حتی زمان هایی که نور آفتاب خیلی شدید و آزار دهنده نیست.

دیروز و در اولین روز شروع تمرینات پیش فصل بارسلونا او برای بازیکنان حاضر در تمرین دلیل استفاده همیشگی از عینک را بازگو کرد.

++++++++++++++
:general208::general208::general208::general208: لامصب عجب کلیکی کرد این بیماریها :general710:

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
بعضی جاها نوشتن آدریانو شاید فصل رو از دست بده، البته از دست دادن تمرینات پیش فصل هم یجورایی یعنی از دست دادنه فصله
بارسا نرفت کیلور ناواس رو بگیره، همونی که قهرمانی رو ازمون گرفت، بازی با ختافه. عوضش رفتیم با 12 تا براوو رو گرفتیم، انگار داره با 10 میلیون به رئال میره. مشنگ به اینا میگن
علاوه بر مارکینیوس، متیو، هوملز و کوادرادو و فرتنگن اینبار دلی بلیند هم به لیست بازیکنان مورد علاقه بارسا اضافه شده
فان میشه اگر ماسیپ بشه گلر اول
حرفای امروز انریکه چند تا وجه داشت.
مثبت ها : به بارسای بی اعتقاد داره
تاکتیک ها متفاوت و ...خواهند بود در عین حفظ سبک اصیل بارسا
سخت قراره کار بکشه از همه
دفاع حتما میخره
منفی ها
ماسکی ممکنه باز گاهی دفاع وایسه

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
در مورد تاکتیک هم به نقل از راکیتیچ همون 433 خواهد بود آرایش پایه تیم که کلی داستان ایجاد می کنه به خصوص در خط حمله

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004

رافینیا آلکانتارا به دلیل مصدومیت از ناحیه پای چپ تمرینات چند روز آینده بارسلونا را از دست داد
طرفداری- باشگاه بارسلونا امروز تأیید کرد که رافینیا آلکانتارا طی روزهای آینده به دلیل مصدومیت از ناحیه پای چپ که گفته می شود زحمی شده است، قادر به تمرین کردن نخواهد بود.

وبسایت رسمی باشگاه بارسلونا اعلام کرد که این بازیکن به 'مداوای مخصوص' نیاز خواهد داشت و وی را در اختیار پزشکان باشگاه قرار داده اند. در بیانیه باشگاه آمده است: "حضور او در تمرینات به نحوه پیشرفت روند مصدومیت اش بستگی دارد."

این بازیکن که فصل گذشته را به صورت قرضی در سلتاویگو سپری کرده بود، امسال به بارسا بازگشته است تا بار دیگر زیر نظر لوئیز انریکه به فعالیت خود ادامه دهد.

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
فان میشه اگر ماسیپ بشه گلر اول
حرفای امروز انریکه چند تا وجه داشت.
مثبت ها : به بارسای بی اعتقاد داره
تاکتیک ها متفاوت و ...خواهند بود در عین حفظ سبک اصیل بارسا
سخت قراره کار بکشه از همه
دفاع حتما میخره
منفی ها
همین مونده ماسیب گلر بشه.مطئنا" مارک تراشتگن نامبر 1 بارسا میشه
اونکه بعله دفاع میخره
احتمال اینکه از زوج ماسچرانه و بوسکتس استفاده کنه و در حمله بوسکتس میره جلو و ماسچرانه میمونه عقب و در شرایطی به دفاع میره

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
لوانته

Sent from my GT-I9300

بالا