دالی بلیند : رد کردن پیشنهاد بارسلونا و منچستر یونایتد سخت است
ترجمه اختصاصی / دالی بلیند بازیکن تیم آژاکس میگوید هیچ پیشنهاد جدی از باشگاه های بزرگ اروپا ندارد اما اذعان کرد که میخواهد پیشرفت کند . این هافبک جوان اعتراف کرد که رد کردن پیشنهاد از بارسلونا و منچستر یونایتد برایش سخت خواهد بود .
او همچنین گفت : "من در آژاکس خیلی خوشحال هستم اما چه کسی میداند که چه چیزی میتواند رخ دهد . من هنوز 24 ساله هستم و بنابراین امیدوارم که بتوانم بهتر شوم" .
++++++++++++++++++++
حرکت جنجالی پیکه در هواپیمای بارسا
پرتاب ترقه بدبو توسط پیکه در هواپیمای بارسلونا جنجال ساز شد.
بازیکن بارسلونا در سفر این تیم به هلسینکی یک ترقه بدبو را درون هواپیما پرتاب کرد تا باعث تعجب خلبان و مهمانداران هواپیما شود. البته هواپیما بدون مشکل راه خود را به سمت فنلاند ادامه داد.
بارسلونا برای ادامه بازیهای تابستانی خود راهی فنلاند شده است تا یک بازی دوستانه را در مقابل هلسینکی انجام دهد.
++++++++++++
مشخص شدن تاریخ اعلام رای دادگاه تجدید نظر سوارز
روز گذشته دادگاه تجدید نظر سوارز برگزار شد . این دادگاه مدت زیادی نیز به طول انجامید . تصمیم دادگاه تجدید نظر 11 اوت ( 20 مرداد ) اعلام خواهد شد .++++++++++++++++
الکس سانگ مورد توجه تاتنهام و منچستر یونایتد؛ اگر یونایتد در انتقال ویدال شکست خورد به سراغ سانگ می رود
طرفداری- به گزارش مطبوعات بریتانیایی، الکس سانگ مورد توجه باشگاه های لیگ جزیره قرار گرفته است.
منچستر یونایتد در حال مذاکره با یوونتوس است تا بتواند سرانجام هافبک شیلیایی آن ها را به خدمت بگیرد. تصور می شود دو تیم در حال چانه زدن بر سر قیمت انتقال این بازیکن می باشد، با توجه به گزارش روزنامه اکسپرس مبلغ پیشنهادی یونایتد 45 میلیون پوند بوده است.
با این حال، در منچستر یونایتد و مشخصا لوئیز فن خل اعتقاد بر این است که امکان دارد آرتورو ویدال به علت مصدومیتش، نتواند آن طور که باید مانند گذشته بازی کند و به همین دلیل مربی هلندی، نگران به نظر می رسد. با وجود ارزیابی اولیه که کادر فن خال بر وضعیت ویدال انجام داده اند، تصور می شود فن خال جانشینی برای ویدال در نظر گرفته که اگر به هر دلیلی موفق به انتقال وی نشدند، زمان از دست نرود؛ گفته می شود آن بازیکن، هافبک سابق آرسنال، الکس سانگ است.
هافبک کامرونی سال 2012 از لندن به بارسلونا رفت اما موفق نشد جای ثابتی برای خودش در اسپانیا پیدا کند.لوئیز انریکه اعتقادی به این بازیکن 26 سال ندارد و او را در لیست فروش باشگاه قرار داده است. با توجه به گزارش مترو، سانگ در هفته های گذشته مورد توجه تاتنهام نیز قرار گرفته است، اما وی ترجیح می دهد راهی اولدترافورد شود.
++++++++++++++++
مونتویا: دنی آلوز بهترین دفاع کناری دنیاست؛ از لحاظ تاکتیکی مثل فصل گذشته هستیم
طرفداری- سرخیو بوسکتس به همراه مارتین مونتویا بعد از رسیدن کاروان بارسلونا به هلسینکی، به گفتگو با رسانه ها پرداختند.
بنا به گزارش
AS، مارتین مونتویا نیز گفت: "آلوز بهترین مدافع کناری دنیاست و من از اینکه می ماند خوشحال هستم. من سالها در کنار او بازی کرده ام و امیدوارم که بتوانم برای به دست آوردن جایگاهی در تیم با او رقابت کنم و در تمرینات روزانه چیزهایی از او یاد بگیرم. از لحاظ تاکتیکی مثل فصل گذشته عمل می کنیم. مدافعان میانی بیشتر به کناره ها می آیند، بنابراین ما فضا و آزادی بیشتری داریم.
اکنون جلسات تمرینی شباهت زیادی به تمرینات بارسای B دارد. همیشه حفظ توپ، که باعث می شود از بازی خود لذت ببریم. لوئیس یک مربی ایده آل است. از خود گذشتگی های زیادی وجود دارد و او در جلسات تمرینی به خوبی این را به ما منتقل می کند. این مسیری است که به فتح عناوین قهرمانی منتهی می شود."
+++++++++++++
بوسکتس: می خواهیم محرومیت سوارز را کاهش دهند؛ پوشیدن پیراهن پویول باعث افتخار است
طرفداری- سرخیو بوسکتس به همراه مارتین مونتویا بعد از رسیدن کاروان بارسلونا به هلسینکی، به گفتگو با رسانه ها پرداختند. هر دو از تمرینات پیش فصل بارسلونا تا به اینجای کار راضی بودند و امیدوار بودند تا CAS محرومیت سوارز را کاهش دهد.
بنا به گزارش
AS، بوسکتس گفت: "امیدواریم که محرومیت سوارز کاهش یابد چرا که می خواهیم هرچه زودتر او را با ما باشد. او کیفیت زیادی دارد و می خواهیم وی تمرین کند و با سایر اعضای تیم به میدان برود.
از شأن و جایگاهی که در تیم دارم احساس غرور می کنم و اعتمادی که اعضای تیم به من دارند، باعث افتخار است. فراتر از بستن بازوبند کاپیتانی، من چیزهای زیادی از والدز و پویول یاد گرفته ام. وقتی بچه بودم هرگز تصور نمی کردم که روزی کاپیتان شوم. مهمترین مسئله این است که خودتان باشید. من کاپیتان باشگاه نیستم اما احساس مسئولیت زیادی می کنم.
برای من، پوشیدن پیراهن شماره 5 پویول یک افتخار است و او در بسیاری از گفتگو ها این را به من گفته است. من باید طبیعی رفتار کرده و به سایر اعضای تیم کمک کنم، هرچند پیش از من 3 بازیکن دیگر در اولویت بستن بازوبند قرار دارند.
مهمترین مسئله این است که مسی، نیمار، ماسچرانو و آلوز از لحاظ فیزیکی آماده هستند. من سوپرکاپی را به یاد می آورم که تقریباً بدون تمرین کردن وارد میدان شدیم. مهمترین مسئله آمادگی جسمانی شماست، چرا که از نحوه بازی در این تیم آگاه هستیم."
+++++++++++++++++
فرمالن به بارسلونا پیوست
سن :28 قیمت قرارداد 15 میلیون یورو + 4 میلیون یورو بند تغیرات
بارسلونا و آرسنال به توافق کامل رسیدند . قرارداد این بازیکن 5 ساله است
آنها امروز منتظر فرمالن هستند که در تست های پزشکی باشگاه بارسلونا شرکت کند
سوارز در دادگاه آرم با اعتماد به نفس و قانع کننده بود
بارسا مطمئن است سوارز می تواند در جام خوان گمپر در تاریخ 18 آگوست شرکت کند
مبلغ فسخ قرارداد رویس از 35 میلیون به 25 میلیون تغییر یافت
++++++++++++++++
قرارداد بارسلونا با فرمالن
امضای قرارداد امروز به صورت رسمی و به مدت 5 سال انجام می شود این درحالی است که قرارداد با کوادرادو تقریبا از دست رفته است
مبلغ قرارداد 15 میلیون یورو + 4 میلیون بند تغیرات که شامل 2 میلیون یورو پاداش به آرسنال در صورت قهرمانی بارسا در لیگ قهرمانان اروپا می شود
هدف بارسا به میدان رفتن سوارز در تک دیدار جام خوان گمپر است
بوسکتس : فرمالن بازیکن بسیار خوبی است
+++++++++++++
تو روحت پیکه:general304:
اخ رویس اگر بیاد چی میشه 30 تا هم بدن هم حقشه امیدوارم شایعه روزنامه نباشه
سانگ رو با قیمت خوب رد کنیم بره عالی میشه