قبول دارم
ولی غیرت و انگیزه تو چهره براوو موج میزنه !!
عوضش تراشتگن خیلی خوشگلتره
قبول دارم
ولی غیرت و انگیزه تو چهره براوو موج میزنه !!
خیلی مسخره میشه اینطور،90 درصد جذابیت فوتبال برای شخص من تقابل بارسا و رئال توی لالیگا و الکلاسیکو و کری خوندنا و رقابت سر قهرمان شدنه بارسا و قهرمان نشدن رئالهرئیس کمیته برگزاری لالیگا : در صورتی که در ماه نوامبر طی همه پرسی استقلال کاتالونیا این ایالت مستقل شود دو تیم بارسلونا و اسپانیول دیگر حق شرکت در لالیگا را نخواهند داشت
پ.ن: اینجور که معلومه اکثریت مردم کاتالان مایل به مستقل شدن هستن
مردم کاتالان هم اسکلن که میخوان جدا شند یعنی بارسا باید بره با یه مشت تیم دره پیت رقابت کنه یا تو لیگ فرانسه یا اندورارئیس کمیته برگزاری لالیگا : در صورتی که در ماه نوامبر طی همه پرسی استقلال کاتالونیا این ایالت مستقل شود دو تیم بارسلونا و اسپانیول دیگر حق شرکت در لالیگا را نخواهند داشت
پ.ن: اینجور که معلومه اکثریت مردم کاتالان مایل به مستقل شدن هستن
لیگ فرانسه تیم های ریشه دار و خوبش کمتر از اسپانیا نیست. آینده بهتری هم داره. اقتصاد فرانسه هم بسیار بهتر از اسپانیا ستمردم کاتالان هم اسکلن که میخوان جدا شند یعنی بارسا باید بره با یه مشت تیم دره پیت رقابت کنه یا تو لیگ فرانسه یا اندورا
منم موافقم، واسه تنوع بد نیلیگ فرانسه تیم های ریشه دار و خوبش کمتر از اسپانیا نیست. آینده بهتری هم داره. اقتصاد فرانسه هم بسیار بهتر از اسپانیا ست
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4
صد در صد همین طوره. الان هم دارند این طوری حرف می زنند که روی بخشی از آرا تاثیر بگذارند.رک بگم، این یه بلوف بزرگه که بارسا رو کنار میزارن، اون موقع پرز و لالیگا باید برن غاز بچرونن. حجم گردش مالی شدیدا افت میکنه و یه دفعه اسپانسر های تمام تیمها و لالیگا ریزش پیدا میکنند و غیبشون میزنه.( در آمد باشگاه ها و مخارجشون با هم نمیخونه، شاهد خروج بازیکنان از لالیگا خواهند بود و احتمال ورشکستگی تیم های ضعیف خیلی بالا میره. پخش بازی های لالیگا هم میره قاطی باقالیا و الکلاسیکویی نخواهد بود که نیم میلیارد نفر بشنین نگاش کنند و ...=====> تیم ملی اسپانیا شدیدا تضعیف میشه.)
این یه بلوف بزرگه و مسئولان کاتالونیا این مطلب رو خوب میدونند
Fcbarcelona.irسلام و درود
بارسلونا کی بازه داره ؟
سایتی موجود نیست ک جدول بازی ها داشته باشه ؟
هههههههههههههههبریم فرانسه بیشتر هم حال میده
2 سال که اون جا بمونیم خودشون میان منت کشی