این ورمالن رو چرا بازی نمیده؟ مگه خوب نشده؟ اصلا چرا خریدنش؟
تیم تاتا اون اوایل عالی بود ، فوق العاده با نظم و با برنامه و البته همراه نتیجه !
کجایی بیلسای عزیزم !
.
این ورمالن رو چرا بازی نمیده؟ مگه خوب نشده؟ اصلا چرا خریدنش؟
تیم تاتا دقیقا توی اوج نتیجه گیریش تمام این مشکلات رو داشت و کلی هم همین جا سرش بحث داشتیم با دوستان.تیم تاتا اون اوایل عالی بود ، فوق العاده با نظم و با برنامه و البته همراه نتیجه !
کجایی بیلسای عزیزم !
.
پپ رو تیم لاپورتا و بگریستان آوردن روی کار و اون هم بعد از مجموعه ای از تصمیمات عالی ای که از زمان ورود ریکارد گرفتن بود. واقعا بعد از رفتن اون تیم و جانشینی روسل و دلال و زوبی پدرآمرزیده همه چیز شروع به ریختن کرد و اگر چیزی هم به دست اومده در این فاصله از بقایای اون دوره ست.
جز خرابی و پول بیخود خرج کردن چه کار کردن این ها؟
تیم دفاع نداره در دو سه سال گذشته فقط نزدیک دویست میلیون یورو خرج فوروارد کردیم تقریبا.
کی باید حساب میکرد میانگین قدی و سنی تیم چی داره سرش میاد؟ مگه این ها یهویی پیش میاد که بگیم نمیدونستن یا اتفاقی شد.
مصدومیت دروازه بان جزو محتمل ترین هاست در فوتبال. والدز رو داشتیم و پینتو که بعد از بارسا تو لیگ آمریکا هم نمیخواستنش و رفت خواننده شد.
یا امسال که رفتن واسه من دفاع خریدن این َطوری
چهل و خورده ای واسه متیو و فرمالن و داگلاس آخه؟؟؟
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4
تیم تاتا دقیقا توی اوج نتیجه گیریش تمام این مشکلات رو داشت و کلی هم همین جا سرش بحث داشتیم با دوستان.
نتیجه ها به دست می اومد ولی شدیدا تیم پرنوسان بود از نظر کیفیت بازی و وقتی ماجرای مصدومیت دو سه بازیکن و رسوایی اینها پیش اومد و البته خیانت دار و دسته دلال در تقویت نکردن تیم در نیم فصل که دیگه همون کیفیت بازی موند و نتیجه هم از دست رفت.
باید قبول کنیم بعد پپ انتخاب های خوبی واسه تیم صورت نگرفته. نه تیتوی مرحوم دوست داشتنی و نه تاتا و نه انریکه.
در مورد همین انریکه که هنوز هم امید دارم جواب بده در نهایت زمانی طرفدار راضی شد که گزینه ها همه بدتر از اون بودن
توی لیست زوبی حتی یک گزینه درست و حسابی نمونده بود.
والورده توی لیست بود ولی بیلسا و فرانک دی بویر نبودن. بارسا مربی ای میخواد که با خودش یه جریان فکری رو وارد تیم کنه. مثل کرایوف مثل پپ. من به پاکو خمز یا مارتینز مربی اورتون هم راضی ام حتی ولی از امثال مویس و والورده و... چی میخواد دربیاد؟ . مویس رو مثال َمیزنم. این همه سال با اورتون حتی یه جام اتحادیه نگرفت ولی مارتینز با ویگان یه تیم ساخت که رفت اتحادیه رو گرفت و سیتی رو توی فینال زد.
مربی های متوسط الحالی که صرفا به درد تیم های متوسط میخورند. انریکه هنوز هندوانه سربسته بود. توی رم شروع کردن به ایجاد تحول ولی زمانی نداشت و ابزارش هم نداشت. توی سلتا بالاتر از انتظار بود و بارسا بزرگترین شانس زندگی مربی گریشه
انتخاب اول هیچ کسی غیر از زوبی نبود ولی امیدوارم یک بار زوبی درست عمل کرده باشه
.
در مورد خرید بازیکن هم این چند سال بعد از لاپورتا افتضاح مطلق بودیم و اون پارچه نوشته نیو کمپ رو باید دوباره و دوباره این همه بلند کنن تا انتخابات زودتر از موعد
کلا هر چی آتیشه از گور این تیم مدیریتی درمیاد و به قول شما بقیه داستان ها فرع ماجراست.تیتو تیم بسیار خوبی داشت ، دقیقا یادمه ، مغز متفکر پپ در چهار سال طلایی بارسا و قبل از اون بود . (از زمان شروع کار مربیگری پپ در بارسای B همیشه با هم بودن تا موقعی که پپ خداحافظی کرد)
تیم تیتو واقعا منظم و چشم نواز بازی میکرد ، حیف که فرصت نبود وگرنه سالهای بعدش بهتر هم میشد ، واقعا ناکام بود ، یه سری ایرادات کوچیک و قابل رفع داشت و تیم اصلا افت محسوسی رو بعد پپ احساس نکرد .
تاتا هم وقتی تیمش بازی میکرد مشخص بود که دنبال چیه ، آخرای فصل مسایلی مثل نبود بازیکن و مصدومیت و وضعیت مدیر عامل ، کمر تیمش رو شکوند و در آخرین لحظات که تیم باید زور آخر رو میزد کم آورد.
حمایت مدیر عامل برای مربی ای که از آمریکای جنوبی اومده بارسلونا خیلی مهمه ، بنظرم هیچ حمایتی نشد چرا که مدیر عامل خودش محتاج تقویت و پشتیبانی بود !
ضمنا تیم رو هم لحظه ی آخر تحویل گرفت و اختیاری در انتخاب بازیکن نداشت ، جمع این عوامل کار تاتا رو در سال اول رضایتبخش جلوه میده ، تاتا بنظرم مشکل فنی نداشت ، حاشیه ها تاثیر گذار بود .
از یه چوب خشک به اسم سانچز چیپ زن الکلاسیکو ساخت :دی
همون طور که قبلا گفتم مدیریت فعلی در حد بارسلونا نیست ، همه ی مشکلات از اونجا ناشی میشه ، بحث مربی و بازیکن و ... فرع قضیه هست .
اما خب انتخاب مربی هم امسال واقعا به سبک ایرانی بود !
.
بدون اینکه اولویت خاصی داشته باشم بین اینهااگر شما جای زوبی زارتا بودید چه گزینه هایی رو در نظر میگرفتید؟
اول از خودم.
1- یورگن کلوپ
2- گاس هیدینگ
3- رودی گارسیا
4- خوزه پکرمن
5- ژاوی هرناندز
4 گزینه ی اول که خوراکشون بازیکنان جوون و تیم های پایه ایه. گزینه آخر هم که خون بارسا توی رنگهاش جریان داره.
بنده نیز با اومدن لاپورتا مخالفم، مسائل مالیش خیلی بو دار و غیر شفاف بودند.
اگر شما جای زوبی زارتا بودید چه گزینه هایی رو در نظر میگرفتید؟
اول از خودم.
1- یورگن کلوپ
2- گاس هیدینگ
3- رودی گارسیا
4- خوزه پکرمن
5- ژاوی هرناندز
4 گزینه ی اول که خوراکشون بازیکنان جوون و تیم های پایه ایه. گزینه آخر هم که خون بارسا توی رنگهاش جریان داره.
بنده نیز با اومدن لاپورتا مخالفم، مسائل مالیش خیلی بو دار و غیر شفاف بودند.
احتمالا خیلی ها مخالف باشن ولی به نظرم این باخت ها باید اتفاق می افتاد...
باختن در اوایل فصل و پی بردن به نقاط ضعف بهتر از باخت آخر فصله
ویلشر یا رویس و دنیس سوارز از معدود گزینه های در دسترس هستند که بسیار هم خریدشون ضروری بود و هنوز هم ضروریه.واسه جانشینی ژاوی گزینه های بسیار کمی موجود هست، ویلشر و گوندوگان شرایط عالی ندارند، وارتی هم هست. ولی بنظرم الان هیچ کدومشون در فرمی نیستند که بتونه اثر بسزایی در تیم بزارند
دنیس سوارزی که در سویا بازی میکنه میتونه اون موتور محرکه باشه. سرجی روبرتو هم خیلی معمولی بازی میکنه.
همه بازیکن ها با هم افت کردند، از آلوس بگیرید تا بوسکتس و پیکه و آلبا و ....
این یعنی مربی کارش رو خوب انجام نداده.
96 کرنر بدون گل!!!!!!!!!!!!!!!!!!
میدونی مشکل بارسا اینه که چالش طلب نیست، تفکر حاکم بر بارسا رو میگمویلشر یا رویس و دنیس سوارز از معدود گزینه های در دسترس هستند که بسیار هم خریدشون ضروری بود و هنوز هم ضروریه.
من فکر میکنم کرنر های ژاوی یکی از بد بازده ترین کرنر های تاریخ باشه حتی
نه امسال از همیشه ش کرنرهاش مالی نبوده.
نمیدونم درست میگم یا نه ولی از گل بارترا تا الان یادم نمیاد کرنر درست و حسابی زده باشیم.
جالبه که عین داستان ماسکرانو این هم هیچ کس به اصلاحش فکر نمیکنه
عکس عالیه!!!ما که دیگه زبونمون مو درآورد از بس اینو گفتیم