• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

Big_Radeen

Registered User
لایک‌ها
401
مسی نه از لحاظ آماری نه از لحاظ انگیزشی هیچ مشکلی نداره. متاسفانه بعضی با پلی استیشنشون فوتبال رو تحلیل میکنن.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4
بنده عذر ميخوام
نظر شخصيم رو گفتم.
نيازي به توهين نيست.

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
به هر حال یک مقدار که زمان می گذره ستاره ها هم کم کم کمرنگ میشند
البته مسی احتمال زیاد از یک الی 2 سال آینده دیگه تحلیل رفتنش شروع میشه

ColoFlyin'

کاربر فعال زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,233

امروز روز جهانی مزخرف گوییه؟ حداقل کاش این پرت و پلاها کوچکترین مناسبتی داشت. طرف بازی ای رو که در اون مسی بی برو و برگرد بهترین بازیکن زمین و ناجی بارسا بوده (و به 71مین گلش در 90مین بازیش در لیگ قهرمانان رسیده) ندیده یا حداقل با چشماش ندیده می آد اینطور خودش رو اینجا نشون می ده.

Big_Radeen

Registered User
لایک‌ها
401
امروز روز جهانی مزخرف گوییه؟ حداقل کاش این پرت و پلاها کوچکترین مناسبتی داشت. طرف بازی ای رو که در اون مسی بی برو و برگرد بهترین بازیکن زمین و ناجی بارسا بوده (و به 71مین گلش در 90مین بازیش در لیگ قهرمانان رسیده) ندیده یا حداقل با چشماش ندیده می آد اینطور خودش رو اینجا نشون می ده.
هرکی نظر خودش رو داره
من حداقل ۱۱ ساله که دونه دونه بازی های بارسا رو میبینم پس نیازی نداره بی دلیل چیزی بگم
مسی امشب بد نبود ولی اونچنان خوب هم نبود (نسبت به بازی های قبلی بهتر بود).
کمه کمش ۸۰٪ کارشناس های کل دنیا افت مسی رو تایید کردن که ۱. مصدومیت رون پای راست ۲. انریکه خیلی عقب بهش بازی میده ۳. عملکرد نه چندان جالب هافبک ها
از نظر من و برخی دوستان, مسی افت محسوسی داشته. این هم نظر شخصیه منه. نه من میتونم نظرم رو به شما تحمیل کنم نه شما میتونید نظرتون رو به من تحمیل کنید

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
مسی: رکورد بزرگی کسب کردم

طرفداری - لیونل مسی پس از برابری با رکورد رائول گونزالس به عنوان بهترین گلزن تاریخ لیگ قهرمانان اروپا بسیار خوشحال است.
لیونل مسی پس از پایان بازی گفت: "این لحظه ای شادی بخش برای من است. من تصور می کنم این رکورد بزرگی است که به دست آورده ام، اما مهمترین چیز کسب سه امتیاز است که ما موفق شدیم ضمن کسب آن راهی مرحله بعدی مسابقات شویم. ما امتیازات را به خود اختصاص دادیم، بنابراین من بسیار خوشحالم."

"من یک گل که متمایز از گل های دیگرم و بسیار خاص بوده باشد را به یاد نمی آورم. من همیشه می خواهم گلزنی کنم و در پایان تمامی گل هایم را به یاد می آورم. همان طور که همیشه گفته ام، گل های به ثمر رسیده در بازی های فینال بهترین و قویترین خاطرات را ایجاد می کنند."

"ما در مقابل تیمی بازی کردیم که فوتبال خوبی بازی می کند و از کنارین حرکات زیادی انجام می دهند. در برخی مواقع ما تحت فشار کامل حریف بودیم. اما ما همیشه شانسمان را باور داریم و من بابت گلزنی ام خوشحالم. سپس تیم حریف 10 نفره شد، اما من فکر می کنم در مجموع ما بازی خوبی به نمایش گذاشتیم."

"من بسیار خوشحالم که در کنار نیمار و لوییس سوارز بازی می کنم. آن ها مناسب فلسفه بارسلونا هستند. ما در حال آشنا شدن با یکدیگر هستیم و البته لوییس یک مهاجم با کلاس است . کمک زیادی به ما خواهد کرد."
++++++++++++++++++
ناموسن این ملت عجب خزعبلاتی میگن
یا نمیبینند یا خودشون میندازند به ندونستن .
HOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLY shit میگن 1 تا 2 سال دیگه :general304: بیخیال باو کم جک بگید .این بشر این فصل درسته که کم گل زده (70 درصد گلهاش پنالتی نیست :general304:) تو این 10 بازی تو لالیگا 7 تا گل زده و 7 تا پاس گل داده .تو لیگ اروپا هم 4 بازی 4 گل نمیدونم چند پاس گل داده
اخه لامصب کدوم بشری دیدی که محاجم باشه و چند خط بره عقب بازی کنه و همه گل بزنه هم پاس گل بزنه{مختصر مفید بگم داره کم کاری هافبکهارو انجام میده و در کنار این کار و هم گل میزنه} .درسته لیونل مسی هست .امسال این بشر هم محاجم بوده هم هافبک .اخه چرا چشاتونو میبندید و یه چیزی میگید که موجب خند ملت میشید بیخیال باو تا 1 تا 2 سال :general404:
این کلمات رو دقیقا" چندین سال پیش هم از یکی از افراد طرفدارن یک تیمی شنیدم که همینو گفت و الان دهنش بسته مونده و هیچی نمیگه
و موجب خنده نمیشه
در مورد پاس ندادن به لویس سوارز (دندان!) یادتونه سال اول حضور نئمار چطور بود؟ زیاد پاس نمیدادن بهش؟اینم به این صورت هست و تنها دلیلش اینه هنوز مچ نشوده با هم تیمی هاش . توجه کردید که 90 درصد 1 و2 هاش اشتباه میده؟دلیل اینکه هنوز مچ نشده .حتی وقتی پاس میده
به مرور درست میشه و کم کم مچ میشه جای نگرانی نیست . الان سوارز فشار زیادی روش و استرس زیاد داره چون هنوز گل نزده میتونه با المریا کمی از استرسش کاسته بشه با گل زدن در اون بازی

Last edited:

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
بنده عذر ميخوام
نظر شخصيم رو گفتم.
نيازي به توهين نيست.
منظورم شما نبودید.
کلا از پارسال هر بازی ای نتیجه نمیگیریم میریزن سر مسی. فارغ از اینکه همه جنبه های ماجرا رو بسنجن

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
یه نکته ای که از بازی دیشب باید گفته بشه کیفیت آیاکسه.
دی بویر یه تیم درستی ساخته. با مشت بچه هجده بیست ساله کم تجربه از لحاظ تاکتیکی برتری کامل داشتن به ما.
اگر خلاقیت فردی رو بذاریم کنار که باعث بردهای ما میشه اشکالات عمده تیمی داریم که اگر رفع نشن گیر اساسی می افتیم.
سوارز نیاز به زمان بیشتری داره.. با شرایط سختی که توی این چندماه تجربه کرده و دوماهش رو حتی با تیم نمیتونسته تمرین کنه به طور واضحی زمان میبره تا برگرده به تیم. ولی امان از وقتی که برگرده.
باز هم دعا میکنم تحریم برداشته بشه.
حتی همین بازی دیشب دفاعمون راحت باز می شد. هافبک ها حتی یه بار نتونستن از خط دفاع رد بشن یا به سرعت انتقال توپ توی جاهای حساس کمک کنن.
راکیتیچ توی سویا توپ رو گاهی سی چهل متر با سرعت بسیار بالا حمل میکرد. نمیدونم چی به سرش اومده که این هم ساکن شده.
یه مشکل شدید دیگه که داریم این عدم شناور بودن تیمه. غیر از مسی که تقریبا نصف زمین رو پوشش میده بقیه پست ها دقیقا روی یک برنامه مشخص با دامنه حرکتی مشخص کار می کنن.
برای بازی های سخت به خیلی بیشتر از این ها احتیاج داریم.
بایرن پپ رو ببینید. انگار موجه که میاد موقع حمله. بارسای کرایف هم همین طور بود.
متاسفانه باید اعتراف کنم انریکه اگر با این روند جامی بگیره با زور بازیکن ها ست و نه کار تیمی و صد البته که این طور جام های زیادی به دست نمیاد

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
تراشتنگن هم بازی های اول گاف میداد ، الان خوب شده و بهتر هم خواهد شد ، سوارز هم مطمئنم خوب میشه هر چی باشه تو تیم بزرگی اومده و کار سختی داره .
دقت کردید مسی هر وقت با سر گل میزنه یه جورایی خاص و عجیب هست ؟
آژاکس اونجوری بازی کرد که انتظار میرفت ، بازی هجومی و بی مهابا با گاف های دفاعی زیاد که ما نتونستیم ازشون استفاده کنیم ،
تابلو بود که این بازی ما ضد حمله نیاز داریم اما دریغ ، برنامه ی جالبی برای استفاده از ضد حمله ها نداشتیم اگه رئال بود به این تیم حداقل 4 تا میزد .
فکر کنم تو گروه دوم بشیم میخوریم به بایرن !!

.

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
تراشتنگن هم بازی های اول گاف میداد ، الان خوب شده و بهتر هم خواهد شد ، سوارز هم مطمئنم خوب میشه هر چی باشه تو تیم بزرگی اومده و کار سختی داره .
دقت کردید مسی هر وقت با سر گل میزنه یه جورایی خاص و عجیب هست ؟
آژاکس اونجوری بازی کرد که انتظار میرفت ، بازی هجومی و بی مهابا با گاف های دفاعی زیاد که ما نتونستیم ازشون استفاده کنیم ،
تابلو بود که این بازی ما ضد حمله نیاز داریم اما دریغ ، برنامه ی جالبی برای استفاده از ضد حمله ها نداشتیم اگه رئال بود به این تیم حداقل 4 تا میزد .
فکر کنم تو گروه دوم بشیم میخوریم به بایرن !!

.
اگه پی اس جی رو بزنیم اول میشیم احتمالا.
مرحله بعدی هم قرعه کشی مگه نیست؟ یعنی فرض که دوم بشیم باز یکی از هشت حالت بازی با بایرنه اگر مثل سابق قرعه بندازن

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
اگه پی اس جی رو بزنیم اول میشیم احتمالا.
مرحله بعدی هم قرعه کشی مگه نیست؟ یعنی فرض که دوم بشیم باز یکی از هشت حالت بازی با بایرنه اگر مثل سابق قرعه بندازن

تا یادمه این مرحله قرعه کشی نداشته ، قرعه کشی مال مرحله بعده ، ولی بازم مطمئن نیستم .

.

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593

ColoFlyin'

کاربر فعال زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,233
یه مشکل شدید دیگه که داریم این عدم شناور بودن تیمه. غیر از مسی که تقریبا نصف زمین رو پوشش میده بقیه پست ها دقیقا روی یک برنامه مشخص با دامنه حرکتی مشخص کار می کنن.
برای بازی های سخت به خیلی بیشتر از این ها احتیاج داریم.

کاملاً موافقم، اکثر بازیکن ها بدون ابتکار فقط وظایفشون رو انجام می دن، مثل یه یه بچه مدرسه ای که می خواد تکلیف هاش رو انجام بده، حتی سوارس تا حدی به این معضل دچار شده.

Last edited:

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
نیمه اول رسما توی دقایقی توی قوطی بودیم، 4 بار خواستیم توپ رو دور کنیم حتی نتونستیم توپ رو به نیمه برسونیم، hammer وار توپ هایی رو که نتونستیم لو بدیم رو رو سر خط دفاعی کوبیدند و شانسی دروازه رو نجات میدادیم.
از نظر تاکتیکی دیشب صفر بودیم، لوییز سوارز در بدترین جای ممکن بازی میکنه.
در لیورپول اون نوک نوک بود و درگیر.
خط هافبک که تعطیل، بقیه هم چشم به تعطیلات داشتند.
مقصر اصلی این قضیه مربی و مدیریت باشگاهه وگرنه آژاکس حریفی نبود. در کل تیم دبوئر کاملا عالی بازی میکرد . اونقدر شخم داشت که نیمه اول 3-4-3 بازی میکرد. یعنی مسی، سوارز و نیمار رو در برابر 3 مدافع قرار داده بود.
نهایتا این جور برد ها برای ما مثل افیون هستش. التیام میده، کمک میکنه فراموش کنیم اما بهتر که نمیشیم بدتر هم میشیم

ColoFlyin'

کاربر فعال زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,233
نیمه اول رسما توی دقایقی توی قوطی بودیم، 4 بار خواستیم توپ رو دور کنیم حتی نتونستیم توپ رو به نیمه برسونیم، hammer وار توپ هایی رو که نتونستیم لو بدیم رو رو سر خط دفاعی کوبیدند و شانسی دروازه رو نجات میدادیم.

اگه اشتباه نکنم در اون صحنه دوبار توپ به سوارس رسید که هر دوبار توپ رو از دست داد و باعث شد حمله ی حریف ادامه پیدا کنه. واقعاً تیم شانس آورد.

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
بازیکنان امروز به بارسلون بازگشتند
1415279903-355196-1415280057-noticia-grande.jpg

اختصاصی / بازیکنان بارسلونا به دلیل مشکلات فنی هواپیمایی که قرار بود آنها را به بارسلون بازگرداند مجبور شدند شب را در هلند سپری کنند . بر اساس گزارش آ.اس بازیکنان بارسلونا امروز به بارسلون بازگشتند . جوردی کاردونر معاون رئیس باشگاه بارسلونا نیز به همراه بازیکنان بازگشت .
+++++++++++++++
چه کسی بهترین پنالتی زن اروپاست ؟!
%D9%84%D8%A6%D9%88-%D9%88-%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D8%B3.jpg

در لیست زیر نگاهی می اندازیم به دفت ضربات پنالتی در لیگ های داخلی کشورهای اروپایی. به مسابقات اروپایی در این لیست توجهی نشده است.

آماری از ضربات پنالتی بازیکنان در لیگ های داخلی کشورهایشان منتشر شده است که نشان میدهد، آزار هافبک بلژیکی چلسی با گل کردن تمامی ۱۷ ضربه، رکورد ۱۰۰% پنالتی را در لیگ انگلیس دارد.

ادن آزار اگرچه شب گذشته در لیگ قهرمانان یک پنالتی حساس را برای چلسی از دست داد، ولی آمار وی در لیگ انگلیس، به نسبت مسی و رونالدو در لالیگا هم بهتر است.رونالدو در لالیگا ۵۷ پنالتی زده است که ۵۲ تای آن گل شده است و مسی ۳۶ پنالتی زده است که ۳۲ تای آن گل شده است.

لیتون بینس ستاره اورتون هم میتوانست در رتبه اول این جدول باشد، ولی او چند هفته قبل در مقابل ده خیا اولین پنالتی اش را در لیگ برتر از دست داد.

در جدول زیر این لیست را مشاهده می کنید:

upload_2014-11-6_18-35-41.jpeg
+++++++++++
خدایش لقب درخورشه:general304:

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
تصویری : جزئیات 71 گل لئو مسی در لیگ قهرمانان
messi-record-gols-champions-angl-v1415293061.jpg

اختصاصی بارسانیوز / لئو مسی ، ستاره بی چون و چرای آرژانتینی بارسلونا ی اسپانیا و جهان ، تا به اینجای کار با رکورد 71 گل رائول گونزالس برابری کرده است .
مسی توانست با دو گل برابر آژاکس در ورزشگاه آمستردام آرنا به این رکورد دست یابد .
همانطور که در تصویر مشاهده میکنید : مسی 38 گل در نیوکمپ ، 31 گل در بقیه ورزشگاه ها و 2 گل در فینال لیگ قهرمانان به ثمر رسانده است .
از این 71 گل : 59 تای آن با پای تخصصی اش ( چپ ) ، 8 گل با پای راست و 4 گل هم با سر به ثمر رسانده است .
میانگین گلهای او : در 90 بازی لیگ قهرمانان اروپا : 0.79 گل در هر بازی است .
مسی 60 گلش را : از داخل محوطه جریمه و 11 تای باقی را از خارج از محوطه به ثمر رسانده است که 2تای آن ضربه ی آزاد بودند .
لئو به ترتیب از این بازیکنان بیشترین پاس گل را دریافت کرده است : آندرس اینیستا ( 9 پاس گل ) ، دنی آلوز ( 7 پاس گل ) ، ژاوی هرناندز ( 6 پاس گل ) ، پدرو رودریگز ( 4 پاس گل ) ، تیری هانری ( 3 پاس گل ) که نیتجه میگیریم 42 تای گلهایش را با حرکات انفرادی و تکنیکی خود به ثمر رسانده است .
تیم ها و تعداد گل های که از مسی دریافت کرده : آث میلان ( 8 گل ) ،آژاکس ( 6 گل ) ، آرسنال ( 6 گل ) ، بایرن لورکوزن ( 6 گل ) ، پاناتینایکوس ( 4 گل ) ، زسکا مسکو ( 4 گل ) ، سلتیک ( 3 گل ) ، گپنهاگن ( 3 گل ) و المپیک لیون ( 3 گل ) که اولین گلش در لیگ قهرمانان به تیم پاناتینایکوس در سال 2005 بود .
++++++++++++++
b1waqimiyaa4zra.jpg

Last edited:

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
zarra که گفتن امار غلطه و 253 تا زده
تکلیف چیه ؟؟؟؟؟

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
zarra که گفتن امار غلطه و 253 تا زده
تکلیف چیه ؟؟؟؟؟
سیصد تا هم که زده باشه مسی میرسه بهش. دیر و زود داره سوخت و سوز نداره

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
خلاصه آمار جناب آقای خوردی آلبا از 2009 تا الان
به آمار نگاه کنید و بعد برید با دنی یا حتی مارسلوی ریال که خودش مصیبتی حساب میشه مقایسه کنید تا دریابید من چی می گم.آمار هجومیش یه چیزی تو مایه های آبیداله با این تفاوت که آبیدال غیر از چپمون رو که می بست همیشه کمک حال مرکز دفاع هم بود و مثل برج اونجا دلبری می کرد.
آمار امسالش گه افتضاح مطلقه
900 دقیقه بازی در مجموع و تنها یک پاس گل
متاسفانه این آمار ها تنها کمی هستند وگرنه اگر تعداد موقعیت های عالی ای که نصیبش شده و با بی مسوولیتی هر چه تمام تر زده تو پای دفاع رو هم حساب کنید که دیگه هیچی
توی همین بازه زمانی دنی که تازه دوساله حالش خوب نیست و سی سال رو هم رد کرده از پارسال ووووو 57 تا پاس گل داده یا مارسلو که تقریبا یه فصل کامل رو از دست داد 37 تا پاس گل داشته

فایل های ضمیمه

• alba.JPG
    alba.JPG
    125.1 KB · نمایش ها: 14
بالا