Big_Radeen
Registered User
بنده عذر ميخواممسی نه از لحاظ آماری نه از لحاظ انگیزشی هیچ مشکلی نداره. متاسفانه بعضی با پلی استیشنشون فوتبال رو تحلیل میکنن.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4
نظر شخصيم رو گفتم.
نيازي به توهين نيست.
بنده عذر ميخواممسی نه از لحاظ آماری نه از لحاظ انگیزشی هیچ مشکلی نداره. متاسفانه بعضی با پلی استیشنشون فوتبال رو تحلیل میکنن.
هرکی نظر خودش رو دارهامروز روز جهانی مزخرف گوییه؟ حداقل کاش این پرت و پلاها کوچکترین مناسبتی داشت. طرف بازی ای رو که در اون مسی بی برو و برگرد بهترین بازیکن زمین و ناجی بارسا بوده (و به 71مین گلش در 90مین بازیش در لیگ قهرمانان رسیده) ندیده یا حداقل با چشماش ندیده می آد اینطور خودش رو اینجا نشون می ده.
منظورم شما نبودید.بنده عذر ميخوام
نظر شخصيم رو گفتم.
نيازي به توهين نيست.
اگه پی اس جی رو بزنیم اول میشیم احتمالا.تراشتنگن هم بازی های اول گاف میداد ، الان خوب شده و بهتر هم خواهد شد ، سوارز هم مطمئنم خوب میشه هر چی باشه تو تیم بزرگی اومده و کار سختی داره .
دقت کردید مسی هر وقت با سر گل میزنه یه جورایی خاص و عجیب هست ؟
آژاکس اونجوری بازی کرد که انتظار میرفت ، بازی هجومی و بی مهابا با گاف های دفاعی زیاد که ما نتونستیم ازشون استفاده کنیم ،
تابلو بود که این بازی ما ضد حمله نیاز داریم اما دریغ ، برنامه ی جالبی برای استفاده از ضد حمله ها نداشتیم اگه رئال بود به این تیم حداقل 4 تا میزد .
فکر کنم تو گروه دوم بشیم میخوریم به بایرن !!
.
اگه پی اس جی رو بزنیم اول میشیم احتمالا.
مرحله بعدی هم قرعه کشی مگه نیست؟ یعنی فرض که دوم بشیم باز یکی از هشت حالت بازی با بایرنه اگر مثل سابق قرعه بندازن
تمام مراحل غیر فینال قرعه کشی میشوند!تا یادمه این مرحله قرعه کشی نداشته ، قرعه کشی مال مرحله بعده ، ولی بازم مطمئن نیستم .
.
یه مشکل شدید دیگه که داریم این عدم شناور بودن تیمه. غیر از مسی که تقریبا نصف زمین رو پوشش میده بقیه پست ها دقیقا روی یک برنامه مشخص با دامنه حرکتی مشخص کار می کنن.
برای بازی های سخت به خیلی بیشتر از این ها احتیاج داریم.
نیمه اول رسما توی دقایقی توی قوطی بودیم، 4 بار خواستیم توپ رو دور کنیم حتی نتونستیم توپ رو به نیمه برسونیم، hammer وار توپ هایی رو که نتونستیم لو بدیم رو رو سر خط دفاعی کوبیدند و شانسی دروازه رو نجات میدادیم.
سیصد تا هم که زده باشه مسی میرسه بهش. دیر و زود داره سوخت و سوز ندارهzarra که گفتن امار غلطه و 253 تا زده
تکلیف چیه ؟؟؟؟؟