• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
تر اشتگن : تلاش میکنم تا بیشتر در ترکیب قرار بگیرم
59695-1415340509.jpg

اختصاصی / مارک آندره تر اشتگن دروازه بان آلمانی بارسلونا یک بار دیگر در ترکیب قرار گرفت . این دروازه بان جوان که تابستان گذشته از مونشن گلادباخ به بارسلونا منتقل شد در مصاحبه با پورتال آلمانی اسپورت وان قدردانی خود را از فرصتی که در اختیارش قرار داده شد ابراز کرد
مارک همچنین تاکید کرد که هنوز به تعداد کافی فرصت در اختیارش قرار نگرفته و از این مساله راضی نیست و دوست دارد در بازی های بیشتری در ترکیب بارسلونا قرار بگیرد . مارک آندره تر اشگتن البته این را هم یادآور شد که از عملکردش در بازی با آژاکس کاملا راضی است و تلاش میکند با نمایش بازی های خوب کار را برای مربی سخت کند .
+++++++++++++++
طرفداران میخواهند بارترا از ابتدای بازی ها به میدان برود
m5.jpg

اختصاصی / طرفداران باشگاه بارسلونا در یک نظرسنجی که توسط سایت روزنامه ی اسپورت کاتالونیا انجام شد خواسته های خود را مطرح کردند . سوال این نظرسنجی این بود . آیا مارک بارترا سزاوار این بود که از ابتدای بازی با آژاکس در ترکیب قرار بگیرد . پاسخ 95 درصد کاربرانی که در این نظرسنجی شرکت کردند مثبت بود .
+++++++++++++++++
17 رکورد فردی لیونل مسی

طرفداری - لیونل مسی با 2 گلی که در بازی با آیاکس آمستردام به ثمر رساند به رکورد 71 گل زده در لیگ قهرمانان اروپا رسید. در ادامه نگاهی به رکوردهای ثبت شده توسط لیونل مسی خواهیم انداخت.
رکوردهای مسی در سطح جهانی
•تنها بازیکنی که جایزه های توپ طلا، پی چی چی و کفش طلا را در یک فصل دریافت کرده است (2009/10)

• هنگامی که سومین توپ طلای خود را دریافت کرد 24 سال و 6 ماه و 17 روز سن داشت و جوانترین بازیکنی شد که موفق به کسب 3 توپ طلا شده است.

• تنها بازیکنی که 4 سال پیاپی توپ طلا از آن خود کرده است.
messi-ball_1.jpg

• بیشترین گل زده در مسابقات رسمی طی یک فصل (73 گل، فصل 2011/12)

• بیشترین گل زده در یک سال تقویمی (سال 2012)، 84 گل برای بارسلونا و12 گل برای آرژانتین

• رکورد بیشترین گل متوالی، 33 گل در 21 بازی متوالی (2012/13 لالیگا)

رکوردهای مسی در سطح اروپا
• بیشترین گل زده متوالی؛ 33 گل در 21 بازی پشت سر هم فصل 2012/13

• بهترین گلزن تاریخ لیگ قهرمانان در کنار رائول گونزالس. مسی در 90 بازی موفق به زدن 71 گل شده است و این در حالی است که رائول در 142 بازی این تعداد گل را به ثمر رسانده است.

• مسی چهار بار پیاپی بهترین گلزن لیگ قهرمانان شده است و در این زمینه هم رکورد دار است (2008/9 تا 2011/12)

• بیشترین تعداد گل زده در لیگ های داخلی اروپا از زمان تعیین جایزه کفش طلایی در فصل 1966/67. مسی در فصل 2011/12 در لالیگا 50 گل به ثمر رساند.

• بیشترین گل در ورزشگاه خودی در یک فصل؛ 35 گل در نیوکمپ (فصل 2011/12)

• بیشترین گل خارج از خانه در یک فصل؛ 24 گل (فصل 2012/13)

• بهترین گلزن لیگ؛ 50 گل (2011/12)

• بهترین گلزن دور برگشت لیگ؛ 28 گل در دور برگشت فصل 12/2011

• تنها بازیکنی که در یک فصل بهترین گلزن و پاسور لیگ شده است (12/2011)؛ 50 گل و 15 پاس گل (مشترک با اوزیل)

• بیشترین گل زده طی یک فصل (75 گل در فصل 12/2011)؛ 50 گل در لیگ، 3 گل در بازی های ملی، 3 گل در سوپر کاپ اسپانیا، 1 گل در سوپر کاپ اروپا، 2 گل در جام باشگاه های جهان و 2 گل در بازی های دوستانه.

• اولین بازیکنی که به صورت متوالی دروازه همه تیم های لالیگا را باز کرد؛ 30 گل در 19 مسابقه پیاپی فصل 13/2012

تفکیک 71 گل زده مسی در اروپا
b10-w-aiqaaihwd.jpg

منبع: Sport

Last edited:

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
خوشحالی جالب بعد از گل سوارز

+++++++++++++++++++++++++++

20.gif
در صورت رياست لاپورتا؛ مورينيو،گزينه هدايت بارسا
306.gif

نشريه انگليسي ديلي اکسپرس ادعا کرد در صورتي که خوان لاپورتا بار ديگر رياست باشگاه بارسلونا را برعهده بگيرد، ژوزه مورينيو را به عنوان سرمربي به اين باشگاه خواهد آورد.
00995425.jpg

به گزارش "ورزش سه"، لاپورتا که بین سال های 2003 تا 2010 ریاست باشگاه بارسلونا را برعهده داشت، در انتخابات سال 2010 رقابت را به ساندرو روسل واگذار کرد. اما بعد از جنجال هایی که در مورد انتقال نیمار به وجود آمد، روسل از ریاست باشگاه کاتالانی استعفا داد و اکنون جوزپ ماریا بارتومئو ریاست این باشگاه را برعهده دارد.
گفته می شود لاپورتا قصد دارد برای انتخابات سال 2016 بار دیگر نامزد شود و یکی از قول های انتخاباتی او، به خدمت گرفتن ژوزه مورینیو است.
لاپورتا در آخرین مصاحبه اش، در مورد نامزدی در انتخابات ریاست باشگاه بارسلونا، گفت:" این احتمال را رد نمی کنم؛ حمایت ها من را به جلو هدایت می کند. هر روز که می گذرد، انگیزه ام بیشر می شود. در حال حاضر به این موضوع فکر نمی کنم. این اولویت من نیست. در زندگی باید خلاقیت داشت و تکرار گذشته، دشوار است. وقتی زمانش برسد، در این مورد تصمیم گیری خواهم کرد."

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

mundodeportivo.750.jpg

روزنامه موندو دیپورتیوو چاپ کاتالونیا با تیتر "مس 71 و فردا رکورد زارا" به رکورد شکنی مسی در یک هفته ی اخیر اشاره دارد

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
انريکه: مشکل پيکه بي انضباطي نيست
luis-enrique-21408.jpg

لوئیس انریکه به همین منظور در کنفرانسی خبری پاسخگوی سوالات خبرنگاران شد :
دلیل عدم استفاده از پیکه در ترکیب ثابت، بی انضباطی او بوده است؟
خیر.
پیکه برای فیکس شدن دوباره در بارسا تلاشی می کند؟
جرارد هر چه در توان دارد را انجام می دهد.در مورد او کمی بیش از حد انتقاد می کنند. او همچنان می تواند فیکس بازی کند.
نیمکت نشینی دوباره پیکه؟
در این مورد صحبتی ندارم.
آلمریا
همیشه حریف مقابل مرا نگران می کند.درست است که در خانه تاکنون پیروز نشده اند اما در مسیر پیشرفت قرار دارند.می دانم که می توانند ما را دچار مشکل کنند.بی شک در صدد بستن فضاها در بازی فردا هستند. نباید اجازه چنین کاری به آنها بدهیم و باید از ابتدا روی بازی مسلط شویم.
استراحت دادن به بازیکنان
روی همه بازیکنانم حساب می کنم.در این مورد هنوز ایده روشنی ندارم. به وقتش تصمیم گیری می کنم.
بارترا
هر بازیکنی توانایی های خاص خود را دارد و با بازیکن دیگری قابل مقایسه نیست.از همه مدافعین مرکزی تیمم راضی هستم.
بازی با آلمریا حیاتی است؟
خیر. این بازی ویژگی های یک بازی حیاتی برای ما را ندارد.
داگلاس
نسبت به او و عملکردش اطمینان دارم.
آرایش خط میانی در مقابل آلمریا؟
در این بازی ماسکرانو و بوسکتس کنار هم بازی خواهند کرد.
----------------------
اسامی بازیکنان دعوت شده برای بازی با آلمریا اعلام شد
m3.jpg

اختصاصی / امروز لوئیس انریکه سرمربی بارسلونا اسامی بازیکنان دعوت شده برای بازی با آلمریا از هفته ی یازدهم رقابت های لالیگا را اعلام کرد .

فهرست کامل بازیکنان دعوت شده که فردا راهی شهر آلمریا خواهند شد به این شرح است : تر اشتگن , براوو , ماسیپ , مونتویا , پیکه , راکیتیچ , بوسکتس , ژاوی , پدرو , سوارز , مسی , نیمار , رافینیا , بارترا , ماسچرانو , داگلاس , جوردی آلبا , آدریانو , دنی آلوز و منیر الاحدادی
+++++++++++++++++
باز ورزش 3 یه خبر شر ور نوشت که مترجم بیاد بارسا!!!!!!!!!!! بیخیال باو جالب اینکه الان تو یکی از سایتها طرفداران بارسا ابراز علاقه کردن:general112:wtf تا قبل این متنفر بودن الان عاشقش شد:eek: من که خوشم نمیاد ازش و از اخلاق کاراش .خودش مربی خوبیه ولی بقیش :general502: هم نیست .دوس ندارم بیاد
-----------
ایول انریکه خوشم اومد ازت که استفاده کردن از زوج بوسکتس و ماسچرانو بهترین کاره خیلی کمک میکنه امیدوارم فقط حرف نباشه و عملیش کنی
شاید فردا شاهد بازی کردن ورمایلن باشیم:general709: من که از باراترا خوشم میاد که تو دفاع باشه باید بهش میدان داد و روش کار کرد

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
بازی ضاهرا" پخش نمیشه!!!!!!!!!!!!:general210:اول قرار بود پخش شه ولی بخاطر فوتبال ساحلی کوفتی مسخر با نارنگی لغو شد
چند نفر از کاربرا خوندم که گفتن ضاهرا از دقیقه60 به بعد پخش شه:general210:حال راست دروغش نمیدونم
سگ تو روح شبکه ورزش

Nike10R

Registered User
لایک‌ها
521
بازی ضاهرا" پخش نمیشه!!!!!!!!!!!!:general210:اول قرار بود پخش شه ولی بخاطر فوتبال ساحلی کوفتی مسخر با نارنگی لغو شد
چند نفر از کاربرا خوندم که گفتن ضاهرا از دقیقه60 به بعد پخش شه:general210:حال راست دروغش نمیدونم
سگ تو روح شبکه ورزش
یعنی واقعا کسی فوتبال ساحلیو نگاه میکنه؟!!!

Nike10R

Registered User
لایک‌ها
521
جالبه تو ورزش 3 زده 18:15 فوتبال ساحلی بعد 18:30 بارسلونا با آلمریا!!!

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
جالبه تو ورزش 3 زده 18:15 فوتبال ساحلی بعد 18:30 بارسلونا با آلمریا!!!
خیلی جالبه!!! ســـــــــــــــگ تو روحـــــــــــــــــشون
باید بری ازشون بپرسی ایا کسی نیگه میکنه به این بازی کوفتی لب دریای . الان ملت غزق ملی میشن میان چیز مینویسن.
مثل بازی با آرژانتین از یکی پرسیدم گفتم چند چند میشه گفت 3 بر0 ارژانتین رو میبریم گفتم بیخیال جدی باش بدون شوخی بعد گفت دارم جدی میگم چون غرق ملی دارم :eek: یعنی دست بیل برو تو حلقش با این دلیل:general210:

Nike10R

Registered User
لایک‌ها
521
خیلی جالبه!!! ســـــــــــــــگ تو روحـــــــــــــــــشون
باید بری ازشون بپرسی ایا کسی نیگه میکنه به این بازی کوفتی لب دریای . الان ملت غزق ملی میشن میان چیز مینویسن.
مثل بازی با آرژانتین از یکی پرسیدم گفتم چند چند میشه گفت 3 بر0 ارژانتین رو میبریم گفتم بیخیال جدی باش بدون شوخی بعد گفت دارم جدی میگم چون غرق ملی دارم :eek: یعنی دست بیل برو تو حلقش با این دلیل:general210:
آره والا. این عرق ملی هم خودش داستانی شده [emoji20] [emoji17]

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
فوتبال ساحلی خیلی خوبه بزنید برد ایران کلی میبرید

Nike10R

Registered User
لایک‌ها
521
کسی لینک از پخش آنلاین بازی نداره؟![emoji17]

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
گل اول رو خوردیم انگار

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
با این ارنج کردن انریکه نیم فصل دوم رو ببینه خیلی شانس آورده

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4

lepkin

Registered User
لایک‌ها
1,155
تعویض هم که مثل همیشه دقیقه ۶۰ ،فرقی نداره تیم عقب باشه،کسی بد بازی‌کنه..

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
انریکه تا نیم فصل بکشه هنر کرده
از سال 2003 تا امروز در حین فصل تعویض مربی نداشتیم

Nike10R

Registered User
لایک‌ها
521
آقا اونایی که میگن به انریکه باید زمان داد بگن دقیقا چقدر زمان باید به یه آدم زمان داد تا بیشعوریش رو ثابت کنه

بالا