• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
به نظر من بارسا باید سیتم بازیشو تعویض کنه همه چی توی دنیا در حال تغییره ولی بارسا از این سیستم تیکی تاکا دست برنمیداره و فقط یه سری تغییرات جزئی میده هر سال - روش بارسا یه زمونی جواب میداد و نتیجه اش هم گرفت ولی دیگه قدیمی شده و تیم های رقیب با این روش آشنا شدن
حتی لازم باشه بازکنایی مثل مسی و اینیستا هم از این تیم برن برای تغییر کامل سیستم و روش بازی باید برن !!!

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
Pique-otra-vez-suplente-FOTOS-_54419688967_51356729138_352_256.jpg

خوبه ، همینطوری خوبه ، قدر عافیت میاد دستتت ، ...

قبل شروع فصل شما نظر دیگه ای در موردش داشتی ، نظرت عوض شد ؟

.
قول واسه شکستنِ و نظر واسه عوض شدن. ;)
نقظه نظر مثبت من در مورد انریکه مسائل روحی روانی و انگیزشی بود، از نظر فنی فکر کنم همه اتفاق نظر داشتیم که چیز خاصی توی چنته نداره.
دیشب اگر اون نتیجه حفظ میشد میشدیم 4 بازی و 3 باخت. البته به همراه کیفیت بسیار بد بازی. (هرچند که بردهای ناپلئونی این چنینی رو بصورت کلان بهش نگاه کنیم تفاوت زیادی با باخت ندارند)محسن جان بنظرت اینا واسه تغییر نظر کافی نیست؟ آدم چشمش رو روی نتیجه میتونه ببنده اما روی بد بازی کردن نه!!!!!
جلوی آژاکس هم بد بودیم. انریکه بعد از بازی با پی اس جی وارد سیر نزولی شد.

_professor_

Registered User
لایک‌ها
1,224
توی کامنت های قبلیم همیشه داشتم از انریکه دفاع میکردم که به زمان نیاز داره ولی الان دیگه چی بگم، ترکیب این بازی واقعا ته اش بود!!!!o_O

تو هفته هایی که 2 باخت داشتیم باید نیمار و سوارز رو نیمکت باشن!؟ این همه جوان گرایی هم دیگه زیاده رویه

هایلایت های بازی رو دیدم حقمون اصلا در حد این نتیجه نبود حداقل 3 گل دیگه باید میزدیم که 2 تاشو مسی میزد

خدایی اینم آخرته بدشانسیه که هر چی میزنیم یا میخوره به تیر یا دروازبان جلو بارسا ابرقهرمان میشه

الان مسی و بوسکتس هم مصدوم شدن....نیمکت رو که میبینم گریه ام میگیره

الان نیمکت بارسا رو با چلسی یا مثلا بایرن مقایسه کنین!!!تیمی که ادعای قهرمانی داره باید نیمکتش در حد بازیکن فیکس تو زمین باشه

بازیکنا یا سنشون رفته بالا یا انگیزه ندارن یا... یه موقعی بود رو نیمکت اتوئو و تیری هانری و توره و... رو داشتیم

Nike10R

Registered User
لایک‌ها
521

هایلایت های بازی رو دیدم حقمون اصلا در حد این نتیجه نبود حداقل 3 گل دیگه باید میزدیم که 2 تاشو مسی میزد

خدایی اینم آخرته بدشانسیه که هر چی میزنیم یا میخوره به تیر یا دروازبان جلو بارسا ابرقهرمان میشه

حالا هایلایت بازی رئالو نیگا کن ببین دروازه بانا جلوی رونالدو چی میشن. یعنی گلشو دیدم نمیدونستم بخندم یا گریه کنم!!!

Nike10R

Registered User
لایک‌ها
521
توی کامنت های قبلیم همیشه داشتم از انریکه دفاع میکردم که به زمان نیاز داره ولی الان دیگه چی بگم، ترکیب این بازی واقعا ته اش بود!!!!o_O

تو هفته هایی که 2 باخت داشتیم باید نیمار و سوارز رو نیمکت باشن!؟ این همه جوان گرایی هم دیگه زیاده رویه

آخه جوانگرایی وقتی خوبه که تیم حداقل یه برنامه درست و حسابی داشته باشه نه اینکه همینجوری جوونا رو بفرستی تو به حال خودشون .... ;)

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
قول واسه شکستنِ و نظر واسه عوض شدن. ;)
نقظه نظر مثبت من در مورد انریکه مسائل روحی روانی و انگیزشی بود، از نظر فنی فکر کنم همه اتفاق نظر داشتیم که چیز خاصی توی چنته نداره.

عجب ... :general703:
والا روحی روانی هم از اون اولش معلوم بود چیزی نداره ، یعنی انریکه ی قبل از سرمربی بارسا شدن خصیصه ی بارز و خاصی نداشت ، هر چی این رزومه رو پایین و بالا میکردی نه نکته ی منفی بزرگی داشت نه جنبه ی مثبت خیلی مهمی ... بهر حال آب از سر گذشت و دیگه به داشتن فصلی هیجان انگیز و خالی از دردسر نمیشه امیدوار بود ، مگه این که برگه های این دفترچه تموم بشه .... :general711:

البته من هنوزم مثل خیلی از شماها ناامید کامل نیستم ...

58521347170308184906.jpg

.

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
عجب ... :general703:
والا روحی روانی هم از اون اولش معلوم بود چیزی نداره ، یعنی انریکه ی قبل از سرمربی بارسا شدن خصیصه ی بارز و خاصی نداشت ، هر چی این رزومه رو پایین و بالا میکردی نه نکته ی منفی بزرگی داشت نه جنبه ی مثبت خیلی مهمی ... بهر حال آب از سر گذشت و دیگه به داشتن فصلی هیجان انگیز و خالی از دردسر نمیشه امیدوار بود ، مگه این که برگه های این دفترچه تموم بشه .... :general711:

البته من هنوزم مثل خیلی از شماها ناامید کامل نیستم ...

58521347170308184906.jpg

.
من هم ناامید نیستم. البته موارد زیادی واسه ناامید شدن وجود داره و مهم ترینش ادامه دادن رویه های غلطه. از سمت دیگه هم نتیجه های اخیر ریال بسیار میتونن گمراه کننده باشند.
ریال با همین کیفیت دفاعی فقط لازم در روی پاشنه براش نچرخه تا تا آخر فصل حاصلش هیچ باشه. بدون استثناء در هر بازی جلوی هرتیمی به تعداد موقعیت میده به حریف.
من هنوز به لیگ امیدوارم اگر به مصدومیت بد نخوریم و انریکه بیشتر از این کابوس درست نکنه

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
داستان رفراندوم داره به جاهای با نمکش نزدیک می شه. در رفراندوم نمادین که ضمانت اجرایی نداشت حدود هشتاد درصد موافق جدایی بودن و این یعنی داستان دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4

peshd

Registered User
لایک‌ها
148
امیدوارم جدا نشن چون جذابیت فوتبال از بین خواهد رفت
یعنی بارسا میخواد تو کدوم لیگ بازی کنه بعدش؟
تازه شاهد کوچ ستاره های این تیم خواهیم بود بدون شک

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
هشتاد درصد رای ‎دهندگان خواستار استقلال کاتالونیا از اسپانیا شدند !
20141110-ortegaresultats-1187484902.jpg

اختصاصی / بر اساس آرای شمرده شده در رفراندوم نمادین، هشتاد درصد رای‎دهندگان در کاتالونیا خواستار استقلال این منطقه از سایر بخش‎های اسپانیا شدند. خانم جوانا اورتگا ساعاتی پیش نتایج موقتی این همه پرسی را اعلام کرد . تاکنون 96.8 درصد از آرا از 5921 شعبه ی اخذ رای شمارش شده است . بر همین اساس تاکنون بیش از 80.76 درصد با استقلال این منطقه موافقت کرده اند . در این رای گیری 2 میلیون و 250 هزار نفر شرکت کردند . اطلاعات بیشتر به زودی .....
++++++++++++++

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
پیکه به مشکل خورده با انریکه احتمالا بره

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
پنجمین سالگرد درگذشت روبرت انکه دروازه بان سابق بارسا + زندگی نامه و تصاویر
1299482.jpg

اختصاصی بارسا نیوز / روبرت انکه (Robert Enke) در 24 آگوست سال 1977 در شهر ینا از آلمان شرقی سابق به دنیا آمد. انکه به مدت 3 سال (96-99) دروازه بان بوروسیا مونشن گلادباخ بود. پس از 3 سال در بنفیکا (با مربیگری خوزه مورینیو)، او در سال 2002 با بارسا قرارداد به امضا رساند.

iqnj_lgenke1011090.jpg

روبرت انکه و بستن قرارداد با بارسلونا در زمان مربیگری لوئیس فن گال

او در سخت ترین دوره از زندگی حرفه ای اش در نوکمپ توسط لوئیس ون گال هدایت می شد. انکه می گفت که : هدف بارسا "یکی از پیچیده ترین اهداف در اروپا" بود. اولین بازی این دروازه بان آلمانی برای بارسلونا در یک مسابقه کوپا دل ری بود که بارسا در برابر تیم دست دومی نُولدا 3-2 حذف شد. پس از این شکست مدافع آن روزهای بارسا فرانک دی بوئر از او انتقاد کرد و گفت او به مقصر شکست بود. به سختی به او بازی می رسید و فقط فرصت 20 دقیقه بازی در لالیگا را به دست آورد. سپس بارسا او را تا پایان فصل قرض داد. اول در فنرباغچه، و سپس در تنریف، و در نهایت به هانوفر منتقل شد.

b4nd_n_f_c_barcelona_historicos-954681.jpg

روبرت انکه و ویکتور والدس در تمرینات بارسلونا

864z_n_f_c_barcelona_historicos-954677.jpg

در 10 نوامبر سال 2009، زمانی که او دروازه بانی در هانوفر و در تیم ملی آلمان را آغاز کرده بود، خود را به قصد خودکشی به زیر قطاری که با سرعت ۱۶۰ کیلومتر در ساعت حرکت می‌کرد انداخت و در دم جان سپرد. این اتفاق تاثیر بزرگی در سراسر جهان داشت زیرا هیچ کس انتظار این اتفاق را نداشت. سپس معلوم شد که این دروازه بان 32 ساله با افسردگی شدیدی مبارزه می کرد. زیرا در 17 سپتامبر 2006، لارا دختر دو ساله او که از زمان تولد دچار بیماری قلبی بود، در حین یک عمل جراحی درگذشته بود. او واقعا تحت تاثیر قرار گرفته بود. انکه تلاش زیادی برای بازسازی زندگی اش کرد. او یک دختر 8 ماهه به اسم لیلی را به فرزندی قبول کرد.

gvjh_borden01-master675-v2.jpg

روبرت انکه در سال 2009 در تیم ملی آلمان

پس از خودکشی روبرت، همسر روبرت انکه اعلام کرد روبرت پیش از ترک خانه‌اش به قصد خودکشی، از خود یک نامه به جای گذاشته که در آن از اینکه افسردگی خود را پنهان نگاه داشته عذرخواهی کرده‌است. ترزا انکه می‌گوید همسرش از این نگران بود که با آشکار شدن ابتلای او به افسردگی، حق سرپرستی آنها از کودکی که به فرزندی قبول کرده بودند، لغو شود. «همیشه می‌خواستم به او کمک کنم از پس بیماری برآید. او نمی‌خواست این موضوع علنی شود زیرا می‌ترسید. او می‌ترسید لیلی را از دست دهد.» او در نهایت نتوانست بر افسردگی خود غلبه کند و جان خود را از دست داد.

eskx_borden03-blog427.jpg

روبرت انکه در سال 2006 و دخترش لارا که به خاطر بیماری قلبی فوت کرد

چند سال بعد رونالد رنگ یکی از دوستان روبرت انکه، کتاب زندگی نامه انکه را نوشت. کتابی به نام :

یک زندگی خیلی کوتاه

gh1d_11295616.jpg

+++++++++++++++
ژاوی: بارسلونا در مسیر درستی است و بدون شک به انریکه اطمینان دارم
xavi-21647.jpg

علیرغم پیروزی دشوار بارسلونا در دیدار این هفته مقابل آلمریا، ژاوی هرناندز معتقد است که تیم در مسیر درستی حرکت می کند.

این هافبک با تجربه که امروز در مراسم ناهار در کمپ Cairo شرکت کرده بود، در گفتگو با خبرنگار AS گفت:

"هر بازی باید به طور متفاوتی تحلیل و بررسی شود. در مقابل آلمریا ما بازی روانی ارائه نکردیم تا دفاع آنها را باز کنیم. ما بهترین بازی خود را ارائه نکردیم. اگرچه مقابل آیاکس، فکر می کنم بازی خوبی داشتیم. همیشه حریفانی وجود دارند که کار را برای شما پیچیده می کنند. هدف ما پیروزی و ارائه یک بازی خوب است و فکر می کنم در مسیر درستی هستیم.

ما همان فلسفه بازی کردن را دنبال می کنیم، حتی اگر حریفمان از جلو پرس کند و از سبک بازی مستقیم تری استفاده کند. ما باید با سبک بازی حریفان هماهنگ شویم. نمی دانم چقدر تا دیدن بهترین بازی بارسلونا فاصله داریم اما امیدوارم به زودی ببینیم. فکر می کنم بازی هایی بوده که در آنها خوب بازی کرده باشیم."

ژاوی در ادامه به حمایت از جرارد پیکه و لوئیز انریکه پرداخت و گفت: "پیکه مهم است. مربی تصمیم می گیرد که چه کسی بازی کند یا نکند. او خوب به نظر می رسد. انریکه مربی است که ایده های بسیار روشن و مشخصی دارد. او انسان آرامی است و قادر است که با چالش های بزرگی در این فصل روبرو شود. آیا من به او اطمینان دارم؟ بدون شک بله [با صدای بلند].

من همیشه می خواهم که در تک تک دقایق بازی کنم اما خوشحالم. احساس مفید بودن می کنم. من هیچوقت به ترک بارسلونا فکر نکرده ام. من با بازیکنانی که از فوتبال خداحافظی کرده اند صحبت می کنم و آنها دلشان خیلی تنگ می شود، بنابراین من آمادگی جسمانی ام را تا جایی که ممکن است بهبود می بخشم."

ژاوی در مورد مقایسه رئال مادرید کنونی با بارسلونای پپ گواردیولا صحبت کرد و همچنین در مورد جدایی ایالت کاتالان از اسپانیا نیز گفت:

"من مقایسه ها را دوست ندارم. مادرید مثل همیشه قدرتمند است، و سایر تیم های لیگ به دنبال آنها هستند. این رأی گیری یک گام رو به جلو بود تا شاید مذاکرات و دموکراسی به وجود آید."

_professor_

Registered User
لایک‌ها
1,224
آقا این رویس هم که جدیدا همیشه داره مصدوم میشه...

اگه یه موقعی اینو بگیریم که از ورمالن بیشتر مصدومه!!:general210:

راستی این ورمالن دکوریه یا واقعا خریدنش!؟آخه اگه تیر هم خورده بود الان دیگه باید حالش خوب میشد!!
:general710:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
این فرمالن رو کلا برای کادر پزشکی خریدن که مهارتشون بالاتر بره

من فکر میکنم بهتر بود به عنوان کادر پزشکی باهاش قرارداد میبستن

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
بر اساس نظرسنجی یک کاندیدای دیگر: لاپورتا برنده انتخابات ریاست بارسا
530f0d6c4ef10.jpg

اختصاصی / آگوستی بندیتو یکی از نامزدهای انتخابات ریاست باشگاه بارسلونا در سال 2010 بود، زمانی که ساندرو راسل موفق به اکثریت آرا شده بود. هدف او این است که دوباره برای انتخابات آینده کاندید شود به همین دلیل او در حال آماده کردن خود است. امروز، بندیتو نتایج یک نظرسنجی بین اعضای گروه را که در بازی بارسا-سلتا انجام شده بود را منتشر کرد. طبق نتایج این نظرسنجی 76 درصد از اعضاء می خواهند انتخابات در تابستان امسال برگزار شود.

9fso_captura_de_pantalla_2014-11-11_a_les_12.32.47.png

در این بررسی، بندیتو همچنین در مورد نتایج احتمالی انتخابات نیز پرسید. سه نامزد احتمالی در آن عبارت اند از : آگوستی بندیتو ، خوان لاپورتا (که ریاست باشگاه را طی سال های 2003 تا 2010 برعهده داشت و به تازگی اعلام کرد که احتمالاً برای انتخابات بعدی دوباره کاندید شود) و جوزپ ماریا بارمتئو (رئيس فعلی باشگاه) :

243h_captura_de_pantalla_2014-11-11_a_les_13.30.50.png

* خوان لاپورتا : 33،8 ٪
* آگوستی بندیتو : 23،9 ٪
* جوزپ ماریا بارمتئو : 17،9٪
* نامشخص : 24،4 ٪

در این نظرسنجی، از اعضاء خواسته شد تا برای ارزیابی این مدیران به آن ها نمره دهند (در مقیاس 1-10، که در آن 1 بدترین درجه و 10 بهترین درجه است) که میانگین این نمرات عبارت است :

* خوان لاپورتا : 5،87
* آگوستی بندیتو : 5،46
* جوزپ ماریا بارمتئو : 4،90
-----------------
نظرسرمربي بلژيک درمورد وضعيت مبهم فرمالن
vermalen-6.jpg

تقریبا در همه نشست های خبری لوئیس انریکه، از این مربی در مورد وضعت توماس فرمالن بلژیکی سوال می کنند. مدافعی که وضعیت بسیار مبهمی در بارسلونا دارد و از زمان پیوستنش به این تیم حتی یک بازی رسمی نیز انجام نداده است.

کاپیتان سابق آرسنال، از جام جهانی با مشکل مصدومیت همسترینگ مواجه است و تاکنون نیز بهبود نیافته. شایعاتی در هفته جاری منتشر شد مبنی برنیاز فرمالن به انجام یک عمل جراحی جدید.

مارک ویلموتس سرمربی تیم ملی بلژیک در این رابطه گفت:" عجیب است. واقعا نمی دانم چه اتفاقی برای او افتاده است. در مورد شایعه احتمال انجام یک عمل جراحی جدید هم چیزی نمی دانم.پس از انجام بازی های ملی به بارسلون سفر خواهم کرد تا از نزدیک در مورد وضعیت او آگاه شوم."
---------------------------
دیلی اکسپرس : پیشنهاد 38 میلیونی آرسنال برای پدرو و دنی آلوز
59797-1415702711.jpg

اختصاصی / روزنامه ی دیلی اکسپرس امروز گزارش داد که باشگاه فوتبال آرسنال برای خرید دو بازیکن بارسلونا در ماه ژانویه اقدام میکند . این روزنامه ی انگلیسی امروز نوشت باشگاه آرسنال در ماه ژانویه برای خرید دنی آلوز و پدرو رودریگز با پیشنهادی 30 میلیون پوندی ( 38 میلیون یورویی ) از بارسلونا اقدام خواهد کرد .
بعد از یک شروع ضعیف در لیگ برتر جزیره , توپچی های لندن برای تقویت تیم خود چشم به نقل و انتقالات زمستانی دوخته اند . به گفته ی دیلی اکسپرس هدف اصلی مربی فرانسوی آرسنال , دنی آلوز است و پدرو رودریگز به تازگی مورد توجه ونگر قرار گرفته .
این روزنامه با این حال افزود که آرسن ونگر برای خرید دنی آلوز باید با خوزه مورینیو و لوئیس ون گال رقابت کند .
------------------------
احتمالا مونتویا بارسا را ترک و به لیورپول خواهد رفت
mwntwy.jpg

به نظر می رسد مارتین مونتویا به احتمال فراوان راهی لیورپول خواهد شد.

به گزارش talksport، با وجود آن که هم چنان 4 سال از مهلت پایان قرارداد مارتین مونتویا با بارسلونا باقی مانده است، لوئیز انریکه به این بازیکن 23 سال اطلاع داده که اجازه دارد باشگاه را در پنجره نقل و انتقالات بعدی ترک نماید.

به احتمال فراوان این مدافع در ماه ژانویه یا با قیمتی ارزان و یا به صورت قرضی نیوکمپ را ترک خواهد کرد. این مسئله می تواند باشگاه لیورپول را وسوسه نماید تا برای خرید این بازیکن اقدام کنند.

مونتویا از طریق تیم های پایه بارسلونا به تیم اصلی راه پیدا کرده و تا کنون تنها در 38 بازی برای این تیم به میدان رفته است. در دو فصل گذشته نیز او نیمکت نشین بوده و کمتر جرات شده که از مونتویا استفاده کنند.

ّبر اساس گزارش ها در اسپانیا، باشگاه اینتر میلان نیز علاقمند است تا این مدافع را به خدمت بگیرد، اما گفته می شود خود بازیکن بیان نموده که مایل است به لیگ برتر برود.
-----------------------
نقش پويول در حل معضل جرارد پيکه
1974024-847878385228184-1063390354-o.jpg

از زمان بازگشت پیکه به بارسلونا در سال 2008، کارلس پویول یکی از حامیان بزرگ او در رختکن بارسلونا محسوب می شد. از همان زمان دوستی عمیقی بین این دو بازیکن شکل گرفت و تا به امروز که پویول یکی از مدیران ورزشی بارساست ادامه داشته .

افت فنی و روحی آشکار پیکه در این فصل که با عملکرد ضعیفش در ال کلاسیکو توام بود، سرانجام لوئیس انریکه را مجاب کرد تا این بازیکن را از فهرست بازیکنان ثابت بارسا خط زده و روی نیمکت بنشاند. مسائل رخ داده در بازی مقابل آلمریا نیز مزید بر علت شد تا کارلس پویول احساس کند که دخالت او در این جریان واجب است.

در یکی دو روز گذشته، پویول که یکی از دوستان صمیمی انریکه نیزمحسوب می شود، گفتگوهایی با هر دو طرف داشته تا به این داستان خاتمه دهد. به گزارش موندودپورتیوو، انریکه در این گفتگو صراحتا عنوان داشته که هیچ مشکل شخصی با پیکه ندارد و شایعات مربوط به لجبازی او با پیکه کاملا بی اساس است. پویول نیز این مساله را به پیکه منتقل کرده و از او خواسته تا با حفظ آرامش به تلاش خود در تمرینات بیفزاید و مطمئن باشد که در صورت رسیدن به اوج آمادگی بار دیگر به ترکیب ثابت باز می گردد. باید دید که نتیجه این میانجیگری پویول، در نهایت سودی برای بارسا خواهد داشت یا خیر.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
بالا