• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

*BOY*

Registered User
لایک‌ها
187
رئيس سابق بارسا روانه زندان شد

جوزپ لوئيس نونز، رئيس سابق بارسلونا که پيش تر در دادگاه اين شهر، متهم به فرار مالياتي شده بود، امروز به زندان منتقل شد.
00996222.jpg

نونز 83 ساله بین سال‌های 1978 تا 2000 رئیس باشگاه بارسلونا بود. او در این دوران، متهم به رشوه دادن و فرار مالیاتی شد و حالا باید 26 ماه در زندان سپری کند. او امروز ساعت 18:30 به وقت محلی به زندان کواتره کامیناس منتقل شد.

*BOY*

Registered User
لایک‌ها
187
ونگر: آمادگي رونالدو به مسي ضربه زده است

آرسن ونگر، سرمربي آرسنال معتقد است که آمادگي بالاي رونالدو و آمار گلزني بالاي او، ضربه ي بزرگي به مسي مي‌زند.
00996227.jpg

ستاره پرتغالی تا به اینجای کار 25 گل به ثمر رسانده و سپیدپوشان با 2 امتیاز اختلاف نسبت به بارسلونا، در صدر جدول قرار دارد و این در حالیست که مسی، 11 گل به ثمر رسانده که آمارش از نصف کریستیانو هم کمتر بوده است.

ونگر در مصاحبه با بی این اسپورت گفت:" وقتی مسی می‌بیند که رونالدو خیلی بیشتر از او گل زده است، از لحاظ روحی تحت تاثیر قرار می‌گیرد. در پست بال، او نمی‌تواند میانگین گلزنی خوبی به جای بگذارد. در دراز مدت، ناراحت خواهد بود. بهترین بازیکن تیم در باشگاه قدرت دارد. او می‌تواند به مربی کمک کند و ارتباط قوی تری بین بازیکنان ایجاد کند. بنابراین، اگر پست مسی درست نیست، تمام تیم ضعیف تر می‌شود."

*BOY*

Registered User
لایک‌ها
187
لاپورتا:رونالدو و مورينيو در برنامه هاي من نيستند

خوان لاپورتا که سابقه مديريت باشگاه بارسلونا را در اختيار دارد، مي خواهد براي انتخابات بعدي بارسلونا خود را نامزد کند.
00996214.jpg

بهترین مقطع تاریخ بارسا در زمان لاپورتا کلید خورد. او با انتخاب فرانک رایکارد و پپ گواردیولا، بارسلونا را به بهترین تیم دنیا در بین سال های 2008 تا 2012 بدل کرد.نهار مشترک لاپورتا و خورخه مندس(ایجنت رونالدو و مورینیو ) این شائبه را به وجود آورد که لاپورتا به عنوان وعده انتخاباتی خود، قصد به خدمت گرفتن رونالدو و مورینیو برای بارسا را دارد.

اما این ادعا از سوی وی در مصاحبه با اسپورت رد شد :" من به فلسفه مربیگری یوهان کرایف در بارسا عقیده دارم و از مربیانی که از سبک او پیروی می کنند خوشم می آید. برای مورینیو به عنوان یک مریی حرفه ای احترام زیادی قائل هستم اما در ملاقاتم با مندس نه در مورد او و نه در مورد رونالدو صحبتی نکردم. در این دیدار در مورد مسائل مختلفی به گفتگو پرداختیم."

لاپورتا در این مصاحبه از جوزپ بارتومئو رئیس فعلی بارسلونا به عنوان دست نشانده ساندرو راسل(رئیس مستعفی این تیم) یاد کرد و مدعی شد که هنوز افکار ساندرو راسل در بارسا جریان دارد.

*BOY*

Registered User
لایک‌ها
187
اولين بازي مسي با پيراهن بارسا

يازده سال از اولين بازي مسي با پيراهن تيم اول بارسلونا گذشت و اين آرژانتيني در اين مدت به بهترين بازيکن تاريخ بارسا تبديل شده است.
16 نوامبر سال 2003 بود که لئو مسی در بازی دوستانه بارسا در مقابل پورتو به میدان رفت. او در دقیقه 75 با شماره 14 جایگزین فرناندو ناوارو شد و بدین ترتیب بود که افسانه مسی در بارسا آغاز شد :

00996203.jpg

00996202.jpg

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
خب بعد از مدت زمان زیاد ما هم یه نظری بدیم. در مورد فرمالن من هم تو تاپیک ارسنال هم تو تاپیک منچستر هم اینجا گفتم که اینو به هبرکی بخوان بفروشن فقط انداختنش 2 ملیون هم زیاده چون این بسیار شکستنی و همیشه مصدومه بشخصه فرتونگن رو خیلی بهتر این میدونم این جیه اخه همیشه دو تا بازی هست 1 ماه نیست کلا این مدلیه دیگه

*BOY*

Registered User
لایک‌ها
187
مسي و آماده شدن براي مصاف با رونالدو

فردا در ورزشگاه الدترافورد، ديدار دوستانه جذابي بين تيم هاي ملي آرژانتين و پرتغال برگزار خواهد شد. بي شک مصاف رونالدو و مسي در اين بازي ديدني خواهد بود.

کینگ لئو که این روزها همراه تیم ملی آرژانتین در کمپ کارینگتون باشگاه منچستریونایتد مشغول تمرین است، در صفحه اجتماعی خود عکسی منتشر کرد که در آن مشغول صرف یک نوشیدنی است. همزمان ماساژور تیم ملی آرژانتین نیز مشغول کار روی پای چپ مسی است.

روی ساق پای چپ این بازیکن یک خالکوبی جدید نیز مشاهده می شود که به پسرش تیاگو تقدیم شده است. در قسمتی دیگر نیز عکسی از مسی،دی ماریا و ماسکرانو دیده می شود. این سه بازیکن با یکدیگر در محل تمرین به بازی فوت تنیس پرداختند که برنده این رقابت لئو مسی بوده است.

00996275.jpg

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
روی ساق پای چپ این بازیکن یک خالکوبی جدید نیز مشاهده می شود که به پسرش تیاگو تقدیم شده است. در قسمتی دیگر نیز عکسی از مسی،دی ماریا و ماسکرانو دیده می شود. این سه بازیکن با یکدیگر در محل تمرین به بازی فوت تنیس پرداختند که برنده این رقابت لئو مسی بوده است.

00996275.jpg

روزی که ماسکی لیو رو توی فوت تنیس ببره یحتمل روز قبل از قیامت باشه

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
لیونل مسی: فوتبال پیچ و تاب های زیادی دارد و هیچکس از آینده با خبر نیست
1939944-852008471512283-6646797597214552967-o.jpg

لیونل مسی، مهاجم تیم بارسلونا برای اولین بار عنوان کرد که امکان جدایی از آبی اناری ها در آینده ای نزدیک وجود دارد.

این بازیکن 27 ساله سال های زیادی در نیوکمپ خوشحال بوده است و همیشه اظهار داشته که در اواخر دوران بازی خود قصد بازگشت به باشگاه نیوولز الدبویز آرژانتین را دارد.

با اینحال، وی در طول فصل گذشته لحظات سختی را به دلیل مصدومیت، مشکلات مالیاتی و مسائلی که به دلیل فصل بدون جام بارسلونا به وجود آمد، تجربه کرد. او اکنون در مصاحبه با روزنامه آرژانتینی Ole اظهار داشت:

"من فقط در حال حاضر زندگی می کنم و به داشتن فصل فوق العاده همراه با بارسلونا و فتح عناوینی که می خواهیم فکر می کنم. بعد از آن، خواهیم دید. فوتبال پیچ و تاب های زیادی دارد. من همیشه گفته ام که دوست دارم تا ابد در آنجا بمانم، اما شرایط همیشه آنطور که می خواهید پیش نمی رود."

goal-quote-9f490d05-32d3-4dd6-92a3-a41f7568871a.png

از او پرسیده شد که آیا احتمال جدایی، به خاطر تصمیم شخصی خواهد بود یا انتخاب باشگاه که وی افزود: "من این را بار ها گفته ام - اگر همه چیز به من بستگی داشته باشد، برای همیشه می مانم. اما همانطور که همین الان گفتم، مسائل همیشه آنطور که می خواهید پیش نمی رود، به خصوص در فوتبال، که خیلی متغییر است و در آن اتفاقات زیادی می تواند رخ دهد.

اینجا یک باشگاه بسیار بزرگ است، و وقتی شما در دو دیدار متوالی شکست می خورید مشکلات آغاز می شوند و از هر طرف مورد انتقاد قرار می گیرید. این کمی شبیه به اتفاقاتی است که در تیم ملی می افتاد.

مربی جدید [انریکه] با ایده های جدیدی آمده است و این زمان می برد. ما امسال برای دستیابی به عناوین مهم، بیش از حد بازیکنان فوق العاده ای داریم، بنابراین آرام هستم. این تازه آغاز کار است - و هنوز راه زیادی تا پایان لالیگا و چمپیونزلیگ باقی مانده است."

goal-plystats-b3b08440-ffa8-4774-8e79-b3d0099a790e.png

Hamid_J

Registered User
لایک‌ها
716
مسی یعنی بارسلونا
مطمئن باشید مسی هیجا نمیره

• Like
Reactions: rms

*BOY*

Registered User
لایک‌ها
187
مسی : دوئل با کريستيانو برايم مهم نيست

لئو مسي در مصاحبه با نشريه OLE ادعا کرد که بازي با پرتغال و دوئل با رونالدو اهميت خاصي براي او ندارد.
00994912.jpg

در آستانه بازی دوستانه پرتغال و آرژانتین، انتشار مصاحبه لیونل مسی با روزنامه معروف OLE و گفته های جدید مسی، بازتاب فراوانی در رسانه های اروپایی داشت :

شایعات در مورد خداحافظی شما از تیم ملی

واقعیت این است که من هیچگاه به این مساله فکر نکرده ام.آرژانتین یک جام جهانی دیوارنه وار داشت. حالا آن روزها تمام شده اند و دوره جدیدی آغاز شده است.

سابه یا یا مارتینو؟

دوران سابه یا دوران درخشان و فوق العاده ای بود. هم بخاطر ارتباط بسیار خوب بین بازیکنان با کادر مربیگری و هم بخاطر نتایج مثبت تیم.دوران لذتبخشی بود. با مارتینو در ابتدای راه هستیم.او را از زمان حضورش در بارسا به خوبی می شناسم.به او ایمان دارم و رابطه خوبی بین ما برقرار است.

بازگشت ته وز به تیم ملی

آمدن کارلیتوس بخاطر سطح و کلاس بالای فوتبالش برای ما مهم بود. من سابقه بازی در کنار او را دارم. اتفاق خاصی نیفتاده و شرایط برای من مثل سابق است.

دیدار مقابل پرتغال و دوئل شما با کریستیانو

اگر این بازی یک بازی دوستانه نبود می توانست مهم باشد اما الان اهمیت خاصی ندارد.تنها از این لحاظ ارزش دارد که تاتا می تواند ایده های خود را آزمایش کند و می تواند به ما کمک کند تا از لحاظ تیمی پیشرفت کنیم.البته پیروزی در این دیدار برای ما مهم است چرا که کمک می کند تا در آرامش بیشتری به اجرای برنامه هایمان بپردازیم. در مورد دوئل با کریستیانو هم باید بگویم که از نظر من اتفاق ویژه ای نیست و توجهی به این مسائل ندارم. این فقط یک بازی دوستانه است و نه چیزی بیشتر.

*BOY*

Registered User
لایک‌ها
187
پپ گوارديولا،معمار موفقيت دو کشور

سرمربي بايرن مونيخ امشب در ديدار تيم‌هاي ملي آلمان و اسپانيا، از ثمره زحماتش در موفقيت هر دو اين تيم‌ها لذت خواهد برد.
00995891.jpg

بدون اثرگذاری گواردیولا این دو تیم نمی‌توانستند در عرصه‌های بین‌المللی این چنین موفق ظاهر شوند.
او در مورد این بازی گفت: "مشتاقانه منتظر این بازی هستم. هر دو تیم مربیان فوق‌العاده و بازیکنان درجه یکی دارند."
در عین حال هر دو تیم از ثمره تفکرات گواردیولا هم بهره‌مند بوده‌اند. آن تیم اسپانیا که سال 2010 قهرمان جام جهانی شد، هفت تن از شاگردان پپ را درون ترکیب خود داشت یعنی زمانی که بارسلونا با فلسفه این مربی به اوج رسیده بود.
گواردیولا پیش از فینال آن جام جهانی که در افریقای جنوبی برگزار شد، گفته بود: "امیدوارم اسپانیا برنده این جام باشد. این نسل از بازیکنان شایستگی آن را دارند. اما اسپانیا فراتر از بارسلوناست. بازیکنان سایر باشگاه‌ها هم برای ما مهم هستند."
این گفته درست بود، اما درواقع شالوده اصلی تیم ملی اسپانیا از بارسلونا شکل گرفته بود، جایی که پپ موفق‌ترین بارسای همه دوران‌ها را ***** می‌کرد.
وی گرچه سرمربی تیم ملی اسپانیا نبود، اما در قهرمانی کشورش در جام جهانی 2010 و جام ملت‌های اروپا 2012 تاثیر غیرقابل انکاری داشت.
چهارسال بعد از جام جهانی 2010 افریقای جنوبی، باز هم تاثیر تفکرات گواردیولا را می‌شد مشاهده کرد؛ این بار در قامت تیم ملی آلمان که باز هم هفت تن از شاگردان این مربی جوان را در اختیار داشت که چندی است سکان بایرن مونیخ را در دست دارد: مانوئل نویر، فیلیپ لام، توماس مولر و شواین‌اشتایگر از مهم‌ترین و برجسته‌ترین مهره‌های جام جهانی 2014 برزیل بودند.
پس از آنکه آلمان موفق شد عنوان قهرمانی تورنمنت برزیل را از آن خود کند، گواردیولا در پیامی که در تارنمای رسمی باشگاه بایرن مونیخ منتشر شد، اظهار داشت: "آلمان واقعا خوش درخشید. دوست دارم به یواخیم لوو و همه بازیکنان تبریک بگویم: از این پیروزی باورنکردنی لذت ببرید. آلمان واقعا لیاقتش را داشت."
سرمربی تیم آلمان پس از شکست در فینال جام جهانی قبلی در تلاش بود، سبک بازی شکست خورده بازی آلمان را با تقویت سیستم حفظ توپ جایگزین کند. به این ترتیب پیوستن گواردیولا به کادرفنی بایرن در بهترین زمان ممکن اتفاق افتاد.
لو در اکتبر 2013 پیش از رویارویی با تیم ملی ایرلند گفت: "ایده‌های گواردیولا بی‌نظیرند. بایرن تمرکز خود را بر بردن بازی به میانه زمین حریف قرار می‌دهد و این دقیقا نقشه ما هم هست. باید با مالکیت توپ، بازی را به نفع خود پیش ببریم."
فلسفه گواردیولا و پاسکاری بر اساس الگوی اسپانیایی روشی بود که بیش از همه تونی کروس را برجسته کرد و سبب شکوفایی وی شد؛ چرا که توانایی‌های فردی این بازیکن دقیقا همان چیزی بود که با تفکرات پپ گواردیولا همخوانی داشت.
یوهان کرایوف هم در تمجید از او گفته بود: "ویژگی فوق‌العاده گواردیولا آن است که تیم‌هایش را اجبار نمی‌کند از فلسفه‌‌اش پیروی کنند. او تحلیل می‌کند که چه چیز برای تیمش بهترین است؛ جزئیات را توضیح می‌دهد و تیم را به نزدیک‌ترین راه برای رسیدن به موفقیت رهنمون می‌سازد."

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
مسی یعنی بارسلونا
مطمئن باشید مسی هیجا نمیره
حمید جان من خیلی مطمئن نیستم
فقط کافیه رونالدو، ریوالدو، روماریو، رونالدینیو، فیگو، اتوئو و ... رو به یاد بیاریم تا احتمال بدیم که بعید نیست از بارسا جدا بشه.

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
با اومدن لاپورتا همه چی درست میشه بخواد بره هم صبر میکنه لاپورتا بیاد بعد تصمیم بگیره

Hamid_J

Registered User
لایک‌ها
716
فکر نمیکنم مسی جایی بره
این فصل یکم شرایط خوب نیست براش ولی جایی نمیره شاید دلش از جای دیگه ای پر باشه!

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
بازی بعدی : بارسلونا و سویا / هفته ی دوازدهم رقابت های لالیگا
rakitic-barcelona-sevilla-1000x563-v1416244172.jpg

بازی بعدی : بارسلونا از هفته ی دوازدهم رقابت های لالیگا , شنبه میزبان سویا است . قضاوت این دیدار که شنبه شب ساعت 22:30 دقیقه به وقت تهران در ورزشگاه 99 هزار نفری نیوکمپ برگزار میشود بر عهده ی کارلوس کلوس گومز قرار گرفته است . بارسلونا در حالی به مصاف سویا میرود که در جایگاه دوم لیگ قرار دارد و سویا پنجم است .
----------------
ژاوی : میخواهم روزی سرمربی بارسلونا شوم
60000-1416411105.jpg

اختصاصی / ژاوی هرناندس در مصاحبه ای اعتراف کرد که پایان کار او به عنوان بازیکن آغاز روندی خواهد بود که او را به عنوان سرمربی بر روی نیمکت بارسلونا می نشاند .
ژاوی در این مصاحبه اعتراف کرد که میخواهد پس از بازنشستگی از فوتبال مربیگری را تجربه کند و زبان انگلیسی را نیز یاد بگیرد .
------------
فائوس : ارتباطم با مسی بسیار خوب است
59983-1416410501.jpg

اختصاصی / خاویر فائوس نایب رئیس اقتصادی باشگاه بارسلونا در مصاحبه ای گفت مطمئن باشید که رابطه ی من با مسی بسیار خوب است . فائوس در این مصاحبه گفت که اختلاف نظرهایی بر سر بهبود قرارداد لیونل مسی با باشگاه داشته است اما این مساله باعث نشده است تا رابطه ی او با مسی نیز تغییر کند .
فائوس در ادامه در پاسخ به سوالی در مورد این که شکل فعلی تیم را چگونه ارزیابی میکند افزود : " در فوتبال شما یا برنده میشوید یا می بازید . ما در لالیگا دوم هستیم و ما شانس قهرمانی داریم . به همین دلیل جای نگرانی نیست " .
-------------------
با ژوزه مورينيو در نبرد انتخاباتى
%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%86-%D9%84%D8%A7%D9%BE%D9%88%D8%B1%D8%AA%D8%A7.jpg

- مطبوعات اسپانيايى اين روزها از ملاقات خوان لاپورتا رئيس سابق باشگاه بارسلونا و كانديداى آتى كسب اين سمت و مدير برنامه هاى ژوزه مورینیو خبر داده اند.

انتشار چنين خبرى در مطبوعات اسپانيا غير معمول به نظر مى رسد، آيا ژوزه مورينيو مى بايست ادامه دهنده تاريخ پر افتخار بارسلونا باشد؟ آقاى خاص دنياى فوتبال كه به تازگى فصل گذشته به لندن بازگشته كه دوران موفقيت آميز و فراموش نشدنى خود در چلسى را تكرار نمايد. اما گزارش روزنامه اسپانيايى Marca، گمانه زنى ها در خصوص سرمربى آتى بارسلونا را به شدت افزايش داده است.

اين روزنامه در گزارشى از ملاقات كوتاه خوان لاپورتا رئيس سابق باشگاه بارسلونا و خورخه مندز مدير برنامه هاى خوزه مورينيو در يك رستوران معروف مادريدى خبر داده است و بى ترديد اين ملاقات بر سر آينده هدايت باشگاه بارسلونا بوده است.

انتخابات رياست باشگاه بارسلونا در تابستان 2016 برگزار خواهد شد و خوان لاپورتا كه بين سال هاى 2003 و 2010 اين پست را در اختيار داشته است، مى خواهد بار ديگر براى عهده دار شدن رياست باشگاه كانديد نمايد و رقيب او در اين زمينه بارومئو رئيس كنونى آبى انارى ها است.

به گزارش Marca،‌ لاپورتاى 52 ساله با شعار "اگر من انتخاب شوم ژوزه مورينيو را به عنوان سرمربى با خود خواهم آورد." وارد نبرد انتخاباتى بر سر رياست باشگاه بارسلونا خواهد شد. البته چنين قول ها و شعارهاى انتخاباتى براى اولين بار از سوى لاپورتا مطرح نمى شود،‌ وى كه در سال 2003 به عنوان چهره اى كمتر شناخته شده وارد نبرد انتخاباتى شده بود، با شعار جذب ديويد بكام ستاره انگليسى آن زمان دنياي فوتبال موفق به كسب اعتماد اعضاى رسمى باشگاه بارسلونا شده بود. اما لاپورتا بعد از رسيدن به صندلى رياست بارسا موفق به عملى كردن شعار خود نشد و رونالدينيو جايگزين ديويد بكام در بارسلونا شد.

از بد حادثه خورخه مندز مدير برنامه هاى خوزه مورينيو از دوستان قديمى خوان لاپورتا است و مديريت برنامه هاى كريس رونالدو ابر ستاره پرتغالى باشگاه رقيب، رئال مادريد را نيز بر عهده دارد. به همين دليل راديوى اسپانيايى Cadena Ser اعلام نموده كه در گفتگوى ما بين لاپورتا و مندز در خصوص شرايط كريس رونالدو نيز بحث و صحبت شده است.

البته با توجه به قيمت يك ميليارد يورويى كريس رونالدو براى جدايى زود هنگام از رئال مادريد، بى ترديد چنين انتقالى عملى نخواهد بود. با وجو اينكه تا زمان انتخابات 2016 هنوز مدت زيادى باقى مانده است ولى با توجه به محبوبيت لاپورتا و دوران موفقيت آميز بارسا در دور اول رياستش، وى بى ترديد براى انتخاب مجدد نبايد نگرانى داشته باشد.

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
تمدید قرارداد آداما ترائوره تا سال 2018
adama-traore.jpg

اختصاصی / آداما ترائوره بازیکن جوان و آینده دار تیم B بارسلونا قرارداد خود را با بارسا تمدید کرده است. قرارداد او که تا انتهای فصل به پایان می رسید، تا سال 2018 تمدید شد.

آداما اولین بازی رسمی خود را در بارسا را تحت هدایت تاتا مارتینو در 23 نوامبر سال گذشته برابر گرانادا انجام داد و به خاطر اینکه تنها 17 سال و 10 ماه داشت در رده نهم لیست جوانترین بازیکنان بارسا قرار گرفت.

سه روز بعد از او اولین بازی لیگ قهرمانان خود را در برابر آژاکس انجام داد. همین بازی ها کافی بود تا بیش از 20 باشگاه اروپایی از جمله اتلتیکو مادرید، اتلتیک بیلبائو، منچستریونایتد، ساتهمپتون، استوک سیتی و اورتون، آژاکس و ... خواهان به خدمت گرفتن این مهاجم بارسلونا باشند. پدر و مادر آداما ترائوره اصالتاً اهل مالی هستند ولی او تابعیت اسپانیایی گرفته است.

7hqz_10817822_757040504349614_1320382070_n.jpg

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
گزارش تمرین امروز / تمرین با تمام قوا
60019-1416484723.jpg

اختصاصی / تمرینات امروز نیز ساعاتی پیش برگزار شد . آندرس اینیستا , جرمی متیو و رافینیا هنوز اجازه ی پزشکان برای بازی را دریافت نکرده اند اما به منظور آماده سازی برای بازی با سویا در تمرینات شرکت کردند .

لوئیس انریکه امروز تمام بازیکنان تیم اول را در دسترس داشت و با آنها کار کرد . امروز پنجشنبه تر اشتگن , پیکه , سرجیو بوسکتس , پدرو , بارترا , جوردی آلبا , مسی , نیمار و براوو بازگشتند تا یک بار دیگر تمام اعضای تیم اصلی با هم به تمرین بپردازند . از بارسای ب نیز امروز منیر الحدادی با سایر بازیکنان تمرین کرد .

بالا