• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

ColoFlyin'

کاربر فعال زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,233
یا حضرت عشق ... :general410:

troll_football_image_98501335645df3060539e7da660d4878.jpg

:general601:

.

این همون بازیه 2013 نیست که دو هیچ از میلان باختیم؟ پویول به جای درآوردن این اداها، باید قبل از اینکه بدنش دیگه اجازه ی بازی در این سطح رو بهش نمی داد خداحافظی می کرد - حداقل اگه بارسا رو مهم تر از خودش می دونست. دو سال آخر در دفاع به طور آشکاری کم می آورد. واقعاً اذیت کرد.

Hamid_J

Registered User
لایک‌ها
716
این صفحه از تاپیک مال برد 5-0 سال 2010 هست ، عجب دورانی ، عجب روزگاری ، ... چه تیمی داشتیم ...
من سربازی بودم ، برق رفت از چراغ توالت برق کشیدیم ، بازم نشد بازی رو ببینیم ...

http://forum.persiantools.com/threads/کلوب-هواداران-بارسلونا.45700/page-196

.

وای پسر رفتم دیدم
یعنی میشه دوباره برگردیم به اون روزا

• Like
Reactions: rms

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
آبیدال به بارسا بر می گردد
eric-abidal-levanta-la-champio-54284991085-54115221154-600-396.jpg

اریک آبیدال، بازیکن فرانسوی برای بازگشت به بارسلونا به عنوان مدیر ورزشی مدارس پایه به توافق رسیده است.
آبیدال در حال حاضر در المپیاکوس یونان توپ می زند اما در پایان قراردادش راهی بارسا می شود تا در آکادمی این تیم سمت جدیدی بگیرد.
آبیدال به علت سرطانی که پشت سر گذاشت در بارسا به آن چه که می خواست دست پیدا نکرد و در نهایت فوتبالش را در موناکو و المپیاکوس ادامه داد.
----------------
ژاوی : وقتی که بازنشسته شدم درباره مربیگری تصمیم می‌گیرم !
xavi-2.jpg

ژاوی هرناندز در يك مصاحبه با سايت رسمی باشگاه بارسلونا اذعان كرد وقتي بازنشسته شد به مربيگری فكر خواهد کرد.
سبک مربیان؟ مربیانی مانند دل بوسکه، انریکه و گواردیولا یک فلسفه دارند و آن هم این است که بازیکنان روی توپ کنترل داشته باشند.
فان خال؟ او یک مربی بسیار خوب است که بردهای زیادی به دست آورده و مربی کار بلدی است. هنگامی که من جوان بودم با او کار کرده ام و او نقش مهمی در جایگاه من داشت. در آن زمان من دایما می خواستم که خودم را به او اثبات کنم چون مربی بسیار بزرگی بود. در کل او یک مربی بسیار بزرگ است و در این شکی نیست.
پیگیری اخبار در شبکه های اجتماعی؟ گاهی اوقات این کار برای ارتباط با هواداران و شنیدن حرف های آنها مفید است. اما در کل من از این کار خوشم نمی آید چون شخصیت بازیکنان را پایین می آورد.
ناراحتی برخی از بازیکنان انگلیسی از پایین آمدن سطح کیفیتشان در بازی فیفا15؟ خودم شخصا کیفیت و قدرتم را در این بازی دیدم و خوشم آمد (با خنده).
حضور من در بین مردم مصر؟ فوتبال مصر درحال حرکت است. چیزهایی را که ما سالها پیش در اسپانیا به کودکان آموزش می دادیم، اکنون به کودکان مصر آموزش میدهند. من می خواهم از فرهنگ کشور مصر و به خصوص فرهنگ مردمان عرب اطلاعات بیشتری کسب کنم. ممکن است چند سال دیگر بخواهم کار خود را در امارات یا به طور کلی در آسیا ادامه دهم. اما فکر نمیکنم از مصر کارم را شروع کنم.
مربیگری در بارسا؟ در حال حاضر خودم هم در این باره تصمیمی نگرفته ام. من عاشق فوتبال بازی کردن هستم و می خواهم تا جایی که میتوانم بازی کنم. وقتی که بازنشسته شدم درباره مربیگری هم تصمیم خواهم گرفت.
فرمالن کمتر از یک ماه دیگر به میادین باز خواهد گشت
vermaelen-en-el-amistoso-ante--54415406737-54115221154-600-396.jpg

به نظر می رسد مدافع بلژیکی تیم بارسلونا کمتر از 1 ماه دیگر می تواند اولین بازی رسمی خود برای این تیم را انجام دهد.

به گزارش الموندو، به نظر می رسد توماس فرمالن می تواند کمتر از یک ماه دیگر به میادین بازگردد و اولین دیدار رسمی خود را با پیراهن بارسلونا به انجام برساند.

دکتر ریکارد پرونا، پزشک اول تیم بارسلونا با هماهنگی که با فیزیوتراپ باشگاه انجام داده به این نتیجه رسیده است که فرمالن در تاریخ 3 دسامبر می تواند فرم مطلوب خود را باز یابد و در دیدار جام حذفی برابر هوئسکا به میدان برود.

مدافع بلژیکی به خاطر آسیب دیدگی همسترینگ پای راست که در مسابقات جام جهانی نیز تشدید شد، قادر نبودبازی کند. او در یک دیدار دوستانه برابر تیم زیر 19 سال های اندونزی برای بارسا به میدان رفت، اما به علت جلوگیری از آسیب دیدگی شدید تر انریکه و کادر پزشکی تصمیم گرفتند او هم چنان زیر نظر کادر پزشکی معالجه شود تا به طور کامل بهبودی اش را برطرف کند و سپس به میادین باز گردد.

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
الکسیس سانچز : هیچ کلمه ای برای قدردانی از بارسلونا نمی یابم
59831-1415816473.jpg

اختصاصی / الکسیس سانچز مهاجم شیلیایی سابق بارسلونا که در نقل و انتقالات تابستانی به آرسنال پیوست در مورد نحوه ی پیوستنش به باشگاه بارسلونا جزئیات جالبی را مطرح کرد .
الکسیس سانچز در این مصاحبه گفت زمانی که متوجه شد بارسلونا او را میخواهد در حال بازی فوتبال در خیابانی بوده است و در همین حال یکی از دوستانش آمد و به او خبر تایید شدنش توسط بارسلونا را اطلاع داد .
این مهاجم شیلیایی در این مصاحبه گفت از بارسلونا بسیار سپاسگزار است که او را خرید و به او کمک کرد تا چه در فوتبال اش و چه در امور دیگر باعث رشد او شد . او همچنین گفت هیچ کلمه ای برای قدردانی از بارسلونا پیدا نمیکند . الکسیس البته این را هم یادآور شد که الان در آرسنال خوشحال است و امیدوار که بتواند همیشه برنده شود .
---------------
سگش شرف داره به بعضیها که هنوز 2 ماه از رفتنشون نمیگذره وقتی گل میزنند به تیم سابقشون طوری خوشحالی میکنند انگار........
دمت گرم الکسیس سانچز

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
ایشون در اثنای مدت بازیشون در بارسا بود که تعویض gf براشون به وقوع پیوست و الحق که تاثیر شگرفی بر بازیشون گذاشت و "رشد در امور دیگر" اشاره به این مطلب داره !
نه مثل ج.پ* که این امر باعث نزول و سقوط فوتبالیشان شد ...
* به سبک انتشار اسامی مفسدین اقتصادی :دی

.

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
الکسیس سانچز : هیچ کلمه ای برای قدردانی از بارسلونا نمی یابم
59831-1415816473.jpg

اختصاصی / الکسیس سانچز مهاجم شیلیایی سابق بارسلونا که در نقل و انتقالات تابستانی به آرسنال پیوست در مورد نحوه ی پیوستنش به باشگاه بارسلونا جزئیات جالبی را مطرح کرد .
الکسیس سانچز در این مصاحبه گفت زمانی که متوجه شد بارسلونا او را میخواهد در حال بازی فوتبال در خیابانی بوده است و در همین حال یکی از دوستانش آمد و به او خبر تایید شدنش توسط بارسلونا را اطلاع داد .
این مهاجم شیلیایی در این مصاحبه گفت از بارسلونا بسیار سپاسگزار است که او را خرید و به او کمک کرد تا چه در فوتبال اش و چه در امور دیگر باعث رشد او شد . او همچنین گفت هیچ کلمه ای برای قدردانی از بارسلونا پیدا نمیکند . الکسیس البته این را هم یادآور شد که الان در آرسنال خوشحال است و امیدوار که بتواند همیشه برنده شود .
---------------
سگش شرف داره به بعضیها که هنوز 2 ماه از رفتنشون نمیگذره وقتی گل میزنند به تیم سابقشون طوری خوشحالی میکنند انگار........
دمت گرم الکسیس سانچز
اقا منظورت کیه؟

• Like
Reactions: rms

_professor_

Registered User
لایک‌ها
1,224
دیشب بازی آرژانتین_کرواسی توی نیمه دوم 2 3 تا کرواسی ضد حمله زد رو دقت کردین!؟

همشون هم هالیلوویچ بود که از تو زمین خودی توپ رو تا محوطه جریمه آرژانتین تک و تنها برد!

یه لحظه یاد مسی که اوایل اومده بود افتادم

سرعت بالایی هم داره میتونه توی ضد حمله ها واسمون خیلی مفید باشه

بد نیست انریکه یه بار هم ازش مثه ساندرو و منیر استفاده کنه...

ColoFlyin'

کاربر فعال زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,233

همشون هم هالیلوویچ بود که از تو زمین خودی توپ رو تا محوطه جریمه آرژانتین تک و تنها برد!

دقیقاً! دیشب دو سه بار داشت نصف زمین رو با توپ می رفت. می تونه برگ برنده ی انریکه به عنوان هافبک حمله ای باشه.

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748

خیلی بدنش نحیفه. باید محکم تر از اینها باشه. یه نیم تنه از ماسکی خورد نزدیک بود از ورزشگاه بیافته بیرون☺
رو گلی که آرژانتین خورد حرکت ماسکی رو دیدید. اومده بود پوشش بده ولی قشنگ ول کرد وایساد تماشای فوتبال.
دیگه به عنوان هافبک دفاعی هم چنگی به دل نمیزنه

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
رفتار مدیریت با ویا اصلا خوب نبود. خارج از شانش و کیفیتش باهاش رفتار کردن. همون فصل اگر نفروخته بودنش با اون ثمن بخس و نگهش داشته بودن دست کم لیگ رو گرفته بودیم.
اون هم بعد رفتنش هیچ وقت مصاحبه بدی نکرد علیه تیم ولی به وضوح ناراحت بود و نشون داد.

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
رفتار مدیریت با ویا اصلا خوب نبود. خارج از شانش و کیفیتش باهاش رفتار کردن. همون فصل اگر نفروخته بودنش با اون ثمن بخس و نگهش داشته بودن دست کم لیگ رو گرفته بودیم.
اون هم بعد رفتنش هیچ وقت مصاحبه بدی نکرد علیه تیم ولی به وضوح ناراحت بود و نشون داد.

بیخیال اقا علیرضا .با تمام این تفاسیر نباید اینکارو میکرد اونم بعد از 2 ماه ؟!!!!!!!!!!!!!جدا 2 ماه گذشت و اینطور کرد
حداقل واسه تماشگران و باشگاه اینطور نمیکرد
یعنی واقعا" خیلی بدم ازش اومد و الان هم مباد

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
بیخیال اقا علیرضا .با تمام این تفاسیر نباید اینکارو میکرد اونم بعد از 2 ماه ؟!!!!!!!!!!!!!جدا 2 ماه گذشت و اینطور کرد
حداقل واسه تماشگران و باشگاه اینطور نمیکرد
یعنی واقعا" خیلی بدم ازش اومد و الان هم مباد
دقیقا میدونی داستان چیه. اون از بالنسیا اومد بارسا وقتی گل میزد همیشه رعایت می کرد. توی مصاحبه هاش هم رعایت می کرد. مدیریت بارسا خیلی جالب نبوده این چندسال.
با والدز طوری رفتار کردن که حتی حاضر نبود از کمپ تمرینی تیم استفاده کنه.
ژاوی رو با چه وضعی داشتن میرنجوندن آخر فصل و تابستون.
پدرو همین داستان رو داره.
با پپ و کرایوف و...
تحمل افراد هم یکسان نیست دربرابر این چیزها
دفاع نمیکنم ازش ولی باید همه جنبه ها رو دید کلا

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
دقیقا میدونی داستان چیه. اون از بالنسیا اومد بارسا وقتی گل میزد همیشه رعایت می کرد. توی مصاحبه هاش هم رعایت می کرد. مدیریت بارسا خیلی جالب نبوده این چندسال.
با والدز طوری رفتار کردن که حتی حاضر نبود از کمپ تمرینی تیم استفاده کنه.
ژاوی رو با چه وضعی داشتن میرنجوندن آخر فصل و تابستون.
پدرو همین داستان رو داره.
با پپ و کرایوف و...
تحمل افراد هم یکسان نیست دربرابر این چیزها
دفاع نمیکنم ازش ولی باید همه جنبه ها رو دید کلا

اون که بعله بارسا رفتارش با ستارهاش زیاد جالب نیست
یعنی ویا از ریوالدو خیلی سرتر بود .در حالی که ریوالدو با اون وضع رفت .من که یادم نمیاد حرکتی از ریوالدو یا چیزی دیده باشم
یا اینکه لودویک ژولی و ووووووخیلیای دیگه

_professor_

Registered User
لایک‌ها
1,224
خیلی بدنش نحیفه. باید محکم تر از اینها باشه. یه نیم تنه از ماسکی خورد نزدیک بود از ورزشگاه بیافته بیرون☺

خب داداش هنوز 18 سال سن داره جای رشد داره!هم رشد فوتبالی هم رشد بدنی

من از ویا هیچوقت بدم نیومد ولی تنها کسی که خیلی رو مخم رفت تیاگو بود!!

مرتیکه اومده میگه مدیون بارسا نیستم!:general210:

برعکسش الکسیس چقدر با معرفته...هنوز هم هر وقت الکسیس رو تو آرسنال میبینم حرصم میگیره که چرا فروختنش

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
گزارش روز: مصدومیت «مبهم» فرمالن،دردسر جدید باشگاه کاتالان
%D9%81%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%84%D9%86.jpg

فرمالن وقتی به بارسا آمد، قراربود بلافاصله پا به توپ شود؛ اما بعد از گذشت چند ماه مصدومیت، ممکن است دوباره زیر تیغ جراحی برود.

امروز جشن تولد بیست و نه سالگی توماس فرمالن است.از آخرین باری که او در دیداری رسمی به میدان رفت، 4 ماه ونیم می گذرد: روز 22 ژوئن در جام جهانی 2014 برزیل؛مصاف دو تیم بلژیک و روسیه درمرحله گروهی که در دقیقه 31 بازی با مصدوم شدن فرمالن همراه بود. در پایان آن بازی سرمربی وقت بلژیک به خبرنگاران گفت:« مشکل خاصی نیست و فرمالن 2 هفته بعد به میادین برمی گردد.» ولی از آن زمان تابه حال از فرمالن خبری نیست.

برد اصلی او زمانی رقم خورد که توانست تست های پزشکی باشگاه بارسلونا را با موفقیت پشت سرگذاشته و به باشگاه بارسا منتقل شود. روز4شنبه تی وی 3 کاتالونیا در برنامه ای اعلام کرد که اعضای کادر پزشکی بارسا خرید این بازیکن بلژیکی را به سران باشگاه توصیه نکردند واین سوبی سارتا بوده که برای انجام این خرید پافشاری می کرده. گویا اعضای کادر پزشکی بارسا می دانستند که این بازیکن مشکل داردو هشدار این روزها را داده بودند. اما حالا از آن گزارشهای کادر پزشکی مبنی برعدم موافقتشان برای انجام این انتقال خبری نیست. در زمان انتقال فرمالن به بارسا، سوبی سارتا به خبرنگاران گفت:« او آماده است تا همین حالا برای تیم به میدان برود.»

اما به نظر می آید که دراین میان اتفاقاتی نیز درحال جریان است. اعضای کادر پزشکی بارسا باید تشکیل جلسه بدهند تا تصمیم بگیرند که آیا فرمالن باید «تمرینات ویژه اش» را دنبال کند یا اینکه زیر تیغ جراحی برود که گزینه دوم بازگشت او به زمین چمن را تطولانی تراز قبل خواهد کرد. ایبراهیم آفلای هم درسال 2013 با مصدومیت مشابهی دست و پنجه نرم می کرد وبرای 4 ماه از میادین به دور بود.

فرمالن در شرایطی به بارسلونا پیوست که مصدومیت های متعددی را پشت سرگذاشته بود. او فصل گذشته تنها در 21 بازی توانسته بود آرسنال را همراهی کند و تنها در 13 تا از این بازیها در ترکیب اصلی قرار داشت. دراین فصل هم او دو ماه به خاطر مصدومیت زانویش و دو ماه دیگر به دلیل درد در ناحیه کمرش از میادین ورزشی به دور بود و او فصل گذشته شانس حضور در 51 بازی را از دست داده بود. او از زمان انتقالش به بارسلونا تنها 63 دقیقه در دیدار دوستانه مقابل تیم ملی زیر 19 ساله های اندونزی به میدان رفته واین اتفاق نگران کننده ای است.
--------------------
بارسلونا، مشتری جدید لارس بندر
%D8%A8%D9%86%D8%AF%D8%B1.jpg

کاتالان ها به دنبال جذب هافبک دفاعی لورکوزن هستند.

به گزارش Fichajes، بارسلونا علاوه بر کوکه هافبک جوان اتلتیکو مادرید، به دنبال لارس بندر نیز می باشد. هافبک ملی پوش آلمانی عملکرد خیره کننده ای در فصل های گذشته بوندسلیگا داشته و توجه برخی باشگاه های بزرگ دنیا از جمله آرسنال را به خود جلب کرده است.

توپچی ها هنوز به فکر جذب این هافبک 25 ساله برای تقویت خط میانی خود هستند.همانند آرسنال، آبی اناری ها که با لوییز انریکه شروع سختی را پشت سر گذاشته اند به دنبال منسجم کردن میانه زمین خود می باشند. بندر به دلیل سبک بازی مستحکم و در عین حال خلاقانه، تبدیل به گزینه مناسبی برای هر دو تیم شده است.

این در حالی است که پیشنهاد 25 میلیون یورویی آرسنال در تابستان گذشته از سوی بندر رد شد: "ما مشکلاتی در تیم داشته ایم، اما دلیلی برای ترک بای آرنا نمی بینم."
++++++++++++

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
ورمالن آدمو یاد آفلای میندازه ولی اون حداقل یه مقدار بازی کرد بعد مصدوم شد یا کوئنکا که زمانی پپ ازش استفاده میکرد و بعد مصدومیت های پی در پی پیدا کرد .
اگه خبر درست باشه و با وجود شک و تردید خریدنش کاملا مشخص میشه که هدفشون تقویت تیم نبوده ،
لعنت به تو زوبی ، لعنت ابدی ....

سوارز رو هم برای سرپوش گذاشتن به این خریدهای ضعیف خریدن ، عمو لاپورتا هم هر جا میشینه از عزم جزم شدش برای انتخابات آتی میگه ...

141553118901771.jpg

این ضربه اگه اشتباه نکنم تیرک شد ، آمار تیرکمون با حاله ، 11 تیرک در 11 مسابقه ...

.

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
مارتین مونتویا در نقل و انتقالات زمستانی بارسلونا را ترک میکند !
59855-1415961383.jpg

اختصاصی / Esports 3 گزارش داد مارتین مونتویا مدافع 23 ساله ی بارسلونا قصد دارد در نقل و انتقالات زمستانی بارسلونا را به مقصد آس میلان , اینتر میلان و یا بایر لورکوزن ترک کند .
به گزارش یکی از شبکه های تلویزیونی مارتین مونتویا در نقل و انتقالات تابستانی از باشگاه لیورپول پیشنهاد مناسبی دریافت کرد اما باشگاه بارسلونا او را متقاعد کرد جایی نرود و در بارسلون بماند .
یکی از دلایل تصمیم مونتویا برای ترک بارسلونا عدم اطمینان لوئیس انریکه به اوست . انریکه او را تنها در بازی مقابل اتلتیک و بازی سوپر جام به میدان فرستاد . اگر وضعیت تغییر نکند او در نقل و انتقالات تابستانی به احتمال زیاد باشگاه را ترک خواهد کرد .
-------------
پس از انجام آزمایشات پزشکی مصدومیت رافینیا تایید شد
ra.jpg

اختصاصی / بر اساس آزمایشات انجام شده توسط کادر پزشکی باشگاه بارسلونا مصدومیت رافینیا آلکانتارا از ناحیه ی پشت پای راست تایید شده است . زمان بازگشت رافینیا وابسته به پیشرفت در درمان وی اعلام شده است .
رافینیا آلکانتارا که برای بازی های گروهبندی تیم ملی زیر 21 ساله های برزیل راهی کشور چین شده بود تا در اردوهای این تیم شرکت کند به دلیل مصدومیت ناچار شد باز گردد . او از ابتدای فصل جاری تنها در هفت بازی برای بارسلونا به میدان رفته است که آخرین آن بازی با آلمریا بوده است .
++++++++++++++
این حرکت لاپورتا اگر درست باشه واقعا" :general502:

بالا