_professor_
Registered User
- نوشتهها
- 393
- لایکها
- 1,224
عکس عالیه!!!
حالا فتوشاپه یا واقعیه؟!!
فتوشاپه داداش!!ولی تمیز درست کردن
عکس عالیه!!!
حالا فتوشاپه یا واقعیه؟!!
گاس هیدینگ که الان اوضاش خرابهاگر شما جای زوبی زارتا بودید چه گزینه هایی رو در نظر میگرفتید؟
اول از خودم.
1- یورگن کلوپ
2- گاس هیدینگ
3- رودی گارسیا
4- خوزه پکرمن
5- ژاوی هرناندز
4 گزینه ی اول که خوراکشون بازیکنان جوون و تیم های پایه ایه. گزینه آخر هم که خون بارسا توی رنگهاش جریان داره.
بنده نیز با اومدن لاپورتا مخالفم، مسائل مالیش خیلی بو دار و غیر شفاف بودند.
96 کرنر بدون گل!!!!!!!!!!!!!!!!!!
هم بارسا و هم مسی فاجعه ان...
هر وقت توپ میاد دست مسی, خدا خدا میکنم که فقط یه نفر رو دریبل بزنه !!
نا هماهنگی تو تیم موج میزنه.
اصن معلوم نیست چه سبکی بازی میکنیم. ۵ ثانیه پرس کنن یکی از بازیکنا میزنه زیر توپ و حریف بازی رو میگیره. یادش بخیر زمان پپ ۵ دیقه یه بند پرس میکردن ولی با پاس کاری های استثنایی توپ رو میرسوندیم داخل ۱۸...
همه ی اینا یه طرف, افت وحشتناک مسی یه طرف دیگه...
انریکه اینجوری ادامه بده آخر فصل همگی عازم سرزمین فرهنگی تفریحی "گا" میشیم
دقيقا !!!مشکل از مسی نیت مشکل از ناهماهنگی خط حمله و هافبک هست ٬ هیچ برنامه ای برای ضد حمله ٬ عبور از دفاع و ... نداره تیم
مثل اینکه گفتن پاس بدید به هم تا موقعیت ایجاد بشه برید گل بزنید :دی شما خودتون بلدید :دی
مسی نه از لحاظ آماری نه از لحاظ انگیزشی هیچ مشکلی نداره. متاسفانه بعضی با پلی استیشنشون فوتبال رو تحلیل میکنن.مشکل از مسی نیت مشکل از ناهماهنگی خط حمله و هافبک هست ٬ هیچ برنامه ای برای ضد حمله ٬ عبور از دفاع و ... نداره تیم
مثل اینکه گفتن پاس بدید به هم تا موقعیت ایجاد بشه برید گل بزنید :دی شما خودتون بلدید :دی
من بود که گفته بودمبه قول یکی از بچه های انچمن : نمی دونم چرا هیچ کس به سوارز پاس نمی ده.یه تک به تکم که از دست داد اینقدر پاش به توپ نخورده بود