Mohsen_14
مدیربازنشسته پاتوق
بدون پرش تو محوطه با جایگیری خوبش یه چرخش به بدنش داد و جوری توپو با سر فرستاد گوشه دروازه که مدافعی که اون تیرک رو گرفته بود و دروازه بان جفتشون نرسیدن به توپ و توپ بهشون خورد و رفت زیر طاق دروازه ، اصن یه وضعی ...
دوستان تصویری از استادیوم ایباره دارید!؟
خیلی جالب بود!
تو این شهر بخوای آدرس بدی نهایت میتونی از " دو کوچه بالاتر استفاده کنی " ؛ بلوار و میدون ندارنکلاً شهر کوچولو و بامزه ایه (استادیوم سمت راسته):
تو این شهر بخوای آدرس بدی نهایت میتونی از " دو کوچه بالاتر استفاده کنی " ؛ بلوار و میدون ندارن
منظورم بیشتر نمای خود استادیوم بود! بازی امروز یه قسمت زمین سکو نداشت که خیلی جذاب شده بود!
هر چی سرچ میکنم تو تصاویر، اون قسمت سکو داره!
در هر صورت اگه عزیزی چیزی به پستس خورد بزاره تا آرشیوش کنیم!
تو این شهر بخوای آدرس بدی نهایت میتونی از " دو کوچه بالاتر استفاده کنی " ؛ بلوار و میدون ندارن
منظورم بیشتر نمای خود استادیوم بود! بازی امروز یه قسمت زمین سکو نداشت که خیلی جذاب شده بود!
هر چی سرچ میکنم تو تصاویر، اون قسمت سکو داره!
در هر صورت اگه عزیزی چیزی به پستس خورد بزاره تا آرشیوش کنیم!
دقیقاًقسمت چپ سکوها توی این عکس رو منظورته که خالی بود؟
دقیقاً
از خط وسط زمین به اینور خالی بود فکر کنم!
یافتم! فوق العاده تر میشه اگه سمت راست رو هم بردارن!
مشاهده پیوست 775842
دروازه بان فوق العاده ای نیست! ( در حد کورتوا و نویر و ... ) ولی از براوو بهتره!هر وقت بازی این فریزر فارستر رو میبینم حسرت میخورم. یه دکل تر و فرز دومتری کم اشتباه. دیشب به تنهایی دوامتیاز از چلسی گرفت. به جای شش میلیون دادن به این فلان تا دادیم پیرمرد خریدیم. چه ضررها که این زوبی نزد به بارسا
اگر نویر رو یه استثناء فرض کنیم این در حد کورتوا ست. من همه بازیهاش رو ندیدم ولی هر وقت دیدم از عالی بهتر بوده. آمارش هم که فوق العاده ست. از کورتوا هم بهتر. این بلژیکی گلر خوبیه ولی گل بد هم کم نخورده. خیلی بد کاشته میخورد قبلا. خیلی هم روی کرنر ها وا میده. سوپر واکنش هاش معروفش کرده تا کم اشتباه بودنش.دروازه بان فوق العاده ای نیست! ( در حد کورتوا و نویر و ... ) ولی از براوو بهتره!
همینجوری تو دروازه وایسته نصفش رو اشغال میکنه!
فارستر!رکورد کلین شیت امسال لیگ برتر دست کیه؟ کورتوا یا فارستر؟