fcbarcairan
Registered User
- نوشتهها
- 1,223
- لایکها
- 227
چلسی دیشب تا حالا چقدر هوادار پیدا کرده :lol:
سلام
به قول این عرب ها: خلاصصصصص
این بازی رو ما به رئال باختیم
متاسفانه بد جایی به رئال باختیم و تیم اصلا هنوز نتونسته بود خودش رو جمع کنه.
از نظر روحی همه خراب بودن
در نظر بگیرید بارسایی که فینال رو با منچستر بازی کرد با این بارسای دیشب
واقعا من که میگم یک دهم اون تیم هم نبودیم
اون روی سکه هم که چلسی بود ...
متاسفانه شیوه بحرینی بازیشون خراب کرد بازی رو
البته کار دیگه ای هم نمیتونستن با ده نفر انجام بدن
من هم مربی چلسی بودم شاید میگفتم ده نفره تو 18 قدم باشید و حتی دروگبا هم جلو نمیبردم!
با این حال جدای از نوع بازی چلسی، تیم بسیار خوش شانسی بود مثل همیشه
قرارداد امضا کرده بودن با تیر دروازه
متاسفانه مسی باز هم مثل همیشه شش دانگ نبود و پنالتی رو هم قبل از اینکه بزنه بهش نگاه میکردی میفهمیدی گل نیست!
خلاصه که باخت توی دربی اونم توی خونه به اون شکل و از دست دادن لیگ تیم رو نیمه فلج کرده بود
هم متاسفم و هم خوشحالم که این هفته بد فوتبالی برای من تموم شد!
متاسفانه تعویض های پپ یکی از اون یکی بدترفکر میکنم اگه داوید ویا بود خیلیی تاثیر داشت حداقل مقعیت هاش رو به این راحتی از دست نمیداد
باخت امشب چند دلیل داشت
دلیل مهمترش هم
هزار بارررر گفته شده یه دروازه بان درست و درمون بگیرین
اخه اون چیه وقتی کرنر میزن میاد بیرون
در گل دوم هم مدافع داشت به رونالدو نزدیک میشد
چون هر دو اریب می اومدن
اومده بیرون اونم میکشه کنار میزنه تو گل دیگه
یا خیلی ساده یه چیپ میزدد....
------
حق بارسا به خاطر این کارهای احمقانه اش بود که ببازه
---------
یه چیزی هم که ادمو اذیت می کنه خونسردی بیش از حد پپ هستش
بابا دربی رو باختی لیگ رو خراب کردی راحت میاد میگه چیکار میکردم
حقشه مسئولین بارسا یه اخطاری بهش بدن زیاد شل نگیره
چلسی دیشب تا حالا چقدر هوادار پیدا کرده :lol:
ویا که مصدومهچرا کسی مارو روشن نکرد :wacko:
عملا" در اشتباهی دوست عزیز نمیدونم چرا هر موقه بارسا جام نگیره و در الکلاسیکو نتیجه نگیره بعضی از دوستان میرن فاض منفی وووبه نظر من داره زمان رايكارد و تاريخ يواش يواش تكرار ميشه ... حالا ببينيد كم كم يه سري بازيكنا هم به سرانجام تيري هانري و رونالدينيو و ... كشيده ميشن ،
بهترين زمان هست اگر ارسل ونگر قبول كنه بيارنش كه بايد قبل رايكارد مي اوردنش ...
ارسنال همون بازي كه بارسلون اراه ميكنه فقط با تاكتيك و با يه سري بازيكن جوون داره اراه ميكنه
دوست عزیز+++++++++++++++++++++++++
rms داداش با یه سری از حرفات اصلا" موافق نیستم
تو الان میگی پویول و ژاوی رو بفروشیم ؟ مثلا" چرا ؟ چون تو این دو بازی نتیجه نگرفتیم ؟ اینو در نظر داشته باش ژاوی به هیچ عنوان فروش نمیره چون خیلی به درد بارسا میخوره خوب اگر بفروشند میخوان کی بیارند؟؟کسرو در نظر داری ؟ نه چون فعلا" این ژاوی بهترین پاسور جهان هست و کسی منکر این قضیه نمیشه . در مورد پویول بگم گل که در ال کلاسیکو خوردیم اصلا" تخصیرش نبود چون اصلا" نمیتونست تو پ رو دفع کنه چون رو پای راستش وزن بدنش رو ستون کرده بود و اصلا" نمیتونست دفعش کنه اگرم دفعش میکرد میخورد به والدش توپ برگشت داده میشد میرفت تو گل خودمون. و در مورد گلی که نیمه اول دقایق اخر خوردیم اون دیگه خیلی تابلو بود که تخصیر ماسچرانو بود چون مدافع وسط بود . در ضمن اگر پویول مدافع وسط بود این اتفاق نمی افتاد . درسته سنش 34 سال شده ولی فعلا" جا داره واسه بارسا بازی کنه و عمرا" باشگاه نمیفرشتش . و اینو در نظر داشته باشه که بارسا امسال اصلا" مدافع جایگزین نداشت که فقط ماسچرانو بود که اونم اصلا" تخصصش نبود و در چند بازی هم دیدیم که چند باری سوتی میداد . وامسال باید دو تا مدافع وسط و دو تا مدافع کناری بخریم و هافبک اصلا" لازم نداریم چون با وجود بوسکتس . ژاوی . انیستا. سسک . تیاگو . کیتا لازممون نمیشه . فقط یه مهاجم سر زن و سرعتی لازممونه که اگر فن پرسی بیاد خیلی عالی میشه . ویک دروازبان ذخیره خوب .
ویه چیزی در مورد تعویض دیشب کیتا به جای سسک بگم که پپ این تعویض رو انجام داد که با استفاده از قدرت بدنی و قد بلند کیتا بتونه به گل برسه
+++++++++++++++++++++++++++
من واقعا" نگرانم که پپ از بارسا بره اصلا" تو مصاحبها ی پپ که کره فکر کنم میخواد برهو گفته تا چند روز دیگه تصمیم کلی رو میگیرم امیدوارم بمونه
دیگه زیاد گفتم
موفق باشید
دوست عزیز
علت صحبت من این هستش که الان زمانی هستش که فشار های روانی از بارسا برداشته شده،امروز همه متوجه شدیم که بارسا هم میتونه حذف بشه و نسبت به قبلش دچار افول شه.
درسته ژآوی نظیر نداره اما باید واسش جایگیزن پیدا بشه،ژاوی برای این که در سالهای اولش حظورش بازی کنه موجب شده بود تا پپ بره روی نیمکت،مطمئنن پپ اون زمان بهتر از ایشون بود اما روند تولید بازیکن چیزیه که باید بهش توجه کرد.
سال دیگه هم از ژاوی و بازیکن های پا به سن گذاشته استفاده کنیم،همینطور سال بعدش و وقتی که یه جایی این بازیکن ها افول کردن با یک خلاء روبرو میشیم.نبود بازیکن در اون حد و اندازه ها.
سر صحبت من این هستش.
نباید به جایی برسیم که بازیکن در سطح بازیکن های توی زمین نداشته باشیم.
توازن باید برقرار بشه.بازیکن های بزرگی مثل آبلاردو فرناندز،ریوالدو،رونالدینیو،رونالدو،فیگو ،پپ و... از تیم رفتند اما این رفتن فی نفسه بد نیست میتونه شروعی باشه برای بازیکنای بزرگ که امثالش میشه ژآوی،پویول،مسی،اینیستا و...
و پس از این بازیکن ها هم نسل جدیدی میاد.آینده نگری برای تداوم موفقیت بارسا بحث مهمیه
بارسا باید سیاست جذب بازیکن های تراز اول در کنار رشد و پرورش و استفاده از بازیکن های جوانش رو سرلوحه ی کار خودش قرار بده.
مسی،ژآوی،اینیستا،پویول،و.... هر بازیکنی یک روز تمام میشه،باید جانشینی واسش ایجاد کرد
وگرنه میشه تیم ملی ایران و علی دائیی و بعد از این همه سال چون دائی رو داشتیم یه مهاجم نتونستم تو سطح ملی معرفی کنیم.
اگر هم که به زمان الان تاکید دارم واسه تغییرات صرفا برداشته شدن فشار رسانه ها برای موفقیت از روی بارساست.راحت میتونه با آرامش به برنامه ریزی برای آینده ادامه بده.
ایرادی نداره یک تیم 1 فصل یا 2 فصل جام نگیره ولی زیبا بازیکنه و فصل های بعدش 13 تا جام بگیره![]()