• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بایرن مونیخ

giba-iran30

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
209
سلام به همه طرفداران ژرمن
به امید قهرمانی :)

SMAM

Registered User
لایک‌ها
9
اینم ببینین.زمانبر بود اما ارزش داشت
8e6b5300de51438fa200.jpg

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
Bastian%20Schweinsteiger%20%282%29.jpg

باستین شواين اشتايگر : نمي خواهم سايه بالاک باشم

به گزارش وبسايت کانون هواداران تيم ملی فوتبال آلمان در ايران،مصدوميت ميشائيل بالاک،کاپيتان ژرمن ها و عدم حضور او در جام جهانی 2010 آفريقای جنوبی بسياری از کارشناسان فوتبال را مجبور کرد که توجهات خود را برای پر کردن جای خالی بالاک در جام جهانی به باستين شواين اشتايگر جلب کنند و او را جانشينی خوبی برای ميشائيل بالاک بدانند.
امروز باستين شواين اشتايگر در مصاحبی با بيلد در اينباره اعلام کرد:
خيلی از کارشناسان من را جانشين خوبی برای بالاک ميدانند اما من نميخواهم سايه او باشم،من بايد بازی خودم را ارائه دهم،ميشائيل بالاک بازيکن بسيار بزرگی است و من نميتوانم جای او را بگيرم.
او همچنين درباره وضعيت تيم ملی فوتبال آلمان گفت:
من اميدوارم که ما بتوانيم در جام جهانی موفق باشيم و فقط به قهرمانی فکر ميکنيم،ما تيم بسيار خوبی داريم و بايد به هدفمان برسيم.

===================================

Philipp%20Lahm%20%282%29.jpg

فیلیپ لام : نقاط ضعف تيم ملی فوتبال آلمان برطرف شده است

خبرگزاري فارس : كاپيتان تيم ملي فوتبال آلمان گفت : در تمرينات آماده‌ سازي در آفريقاي جنوبي نقاط ضعف خود را برطرف كرده‌ ايم.
فليپ لام اظهار داشت : در رقابت ‌هاي دوستانه قبل از حضور در جام جهاني در برخي از نقاط با مشكلاتي رو به‌ رو بوديم كه از زمان حضور در كشور ميزبان جام‌ جهاني تلاش زيادي براي رفع اين مشكلات كرديم و الان بخش عمده‌ اي از اين مشكلات برطرف شده است.
اين مدافع كناري مطرح كه پس از مصدوميت ميشائيل بالاك رهبري تيمش را در داخل زمين بر عهده گرفته گفت : مي‌توانم به عنوان كسي كه در تمرينات حضور دارد و در عين حال شاهد فعاليت هم تيمي ‌ها است عنوان كنم بخش عمده از اين اشكالات برطرف شده و تيم ملي به مسير هماهنگي ايده‌آل و آرماني حركت مي‌كند.
لام افزود : تيم ملي با استفاده از ويژگي‌ نيروي جواني تلاش زيادي براي كسب موفقيت در جام جهاني مي‌كند.

smohammadhendi

Registered User
لایک‌ها
248
به جرات ميشه گفت بهترين تيم رقابت ها تا اين لحظه بودن ! تيم هستن واقعا :cool: اصلا حول اسامي نميچرخن ! واقعا اين Ozil (نميدونم درست نوشتم يا نه) فوق العاده است ! كي واقعا ميشناختش؟

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
آلمان واقعا خوب بود.
نیمه اول کاملا مسلط همه معادلات رو درباره خودش بهم زد و همه چیز رو به نفع خودش کرد. فکر میکنم نیمه دوم هم ادامه بده.
واقعا تیم یکدستی نشون داد. این مزد نظم آلمانهاست. و بدون بالاک هم مدعی هستند.
استرالیا تیم کوچیکی نیست
یه نکته جالب هم بگم: همیشه تو تورنمنت های بزرگ دیده بودم که کادر فنی آلمان کت و شلوار مشکی میپوشند و پیراهن سفید. کاملا یکدست ولی تو این جام تیشرت پوشیدن زیر کت. برام جالب بود ولی نه دلچسب. آلمان باید همیشه منظم باشه.
بریم نیمه دوم.

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
تبريک مي گم بهتون. واقعا تيم خوبي داريد. حيلي قشنگ بازى مي کنه. اين ozil کجا بوده تا حالا؟!

smohammadhendi

Registered User
لایک‌ها
248
تبريک مي گم بهتون. واقعا تيم خوبي داريد. حيلي قشنگ بازى مي کنه. اين ozil کجا بوده تا حالا؟!
به آلماني ها بايد تبريك گفت ! واقعا افتخار بايد بكنن به خاطر تيمي كه دارن !
اين Oezil هموني هست كه به جاي بالاك بردن؟ به نظر من كه بهتر از بالاك هست !!

موضوع ديگه اي كه هست و براي من جالب هست اگه اشتباه نكنم غير از بالاك تمام بازيكن هاي آلمان توي بوندسليگا بازي ميكنن !!

Paniaco

Registered User
لایک‌ها
5
آقا تبـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــریـــــــــــــــــــــــــــــــــــک به همه هوادارا !!

اینه آلمان !!

فوتبال بازی کردن یعنی این !! :cool:

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
زیاد جو گیر نشید حالا:دی
ولی
جدا تبریک میگم. واقعا سزاوارانه به برد 4-0 رسید. بازم تکرار میکنم این استرالیا تیم کمی نبود. آلمان از هر نظر آلمان رویایی بود.
انگار ژرمن ها بازم برگشتند.

Grape

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9

فکر می کنم اگه بازیکن های ترک از کشورهای آلمان و سوئیس و بلژیک و... به کشورشون برگردن تیم ملی ترکیه یه تیم بسیار قوی تر از اینی که هست می شه.

DIXIE CHICKS

Registered User
لایک‌ها
661
دیشب چه بازی خوبی کرد آلمان. هر چند که استرالیا خیلی تیم داغونی بود ولی آلمان هم خیلی هماهنگ بود. اصلا انتظار این بازی رو ازش نداشتم.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
تبریک بابت بازی شناور و یکدست آلمان و بعد از این تبریک بابت برد. :)
تیم علیرغم جوان بودن بسیار منظم و با تاکتیک بازی می کرد . نبض بازی کاملا در اختیار آلمان بود.
فقط یک چیزی نگرانم میکنه تیمهایی که از اولین روز تورنمنت خوب بازی می کنند در مراحل حساس یکدفعه افت بدی می کنند که امیدوارم این قضیه شامل حال آلمان نشه .
شاد و پیروز باشید

giba-iran30

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
209
سلام به همه
تبریم میگم به همه هوادارا
عالی بود
آلمان نشون داد مثل همیشه بهترین
به امید برد های بعدی
Viva Germany

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
منم تبریک میگم به دوستان
آلمان نشون داد بدون بالاک هم قدرتمنده

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
Joachim%20Low%20%287%29.jpg

فشار و هیجان قبل از بازي زياد بود اما كسب برد به تيم اعتماد به نفس بيشتري بخشيد

سايت گل : يواخيم لو با تي شرت آبي و كت مشكي در اين جام جهاني سبك تازه اي از پوشش را رو كرد اما آن چه كه باعث احترام و توجه بيشتر به اوست ، نمايش فوق العاده آلمان در اولين بازي جام جهاني است .
لو در نشست خبري بعد از بازي به خبرنگاران گفت: مدت زيادي بود كه به اين خوبي بازي نكرده بوديم. در تمرينات سختي ‌هاي زيادي كشيده بوديم و من از بازيكنانم انتظار داشتم كه دقيقا به همين شيوه فوتبال بازي كنند و اين من را هيجان زده مي كند.
يوآخيم لو در ادامه افزود: در اين ديدار ما به خوبي توانستيم توپ را در اختيار داشته باشيم و كنترل بازي را در اختيار بگيريم و هر زمان بخواهيم حمله كنيم. اين يكي از مهمترين نكات بازي ديشب بود.ضمنا كلوزه و مولربه خوبي درقلب دفاع حريف حركت كردندو توانستند تمركز دفاعي آنها را به هم بزنند.از بازي توماس مولر راضي هستم. در حيرت و شگفت هستم كه او با اين سن كم با چه شور و نشاطي بازي مي كند،‌ آن هم مقابل تيمي كه آرايش دفاعي داشت. خط دفاعي ما نيز در اين بازي عالي كار كرد.
سرمربي تيم ملي آلمان در ادامه با اشاره به دو بازي آينده تيمش مقابل صربستان و غنا گفت: ديدار مقابل استراليا به پايان رسيده است و ما بايد از هم اكنون به فكر دو بازي آينده باشيم. فرورفتن در باد اين پيروزي هيچ نتيجه‌اي براي ژرمن‌ها نخواهد داشت. بايد عملكرد خوبمان را در دو ديدار آينده هم ادامه دهيم.
سرمربي تيم ملي آلمان در ادامه با اشاره به اهميت پيروزي در ديدار اول گفت: بسيار مهم بود كه اولين بازي را با قدرت آغاز كنيم كه خوشبختانه موفق هم بوديم. من به تك‌تك بازيكنانم افتخار مي‌كنم و از آنها به خاطر بازي خوبشان تشكر مي‌كنم.
لو درباره كاكائو بازيكن تعويضي برزيلي الاصل كه يك گل هم زد مي گويد : او در طول تمرينات عالي بود. بسيار مهم است كه شما يك بازيكن بزرگ روي نيمكت داشته باشيد.

Miroslav%20Klose%20%283%29.jpg

میروسلاو کلوزه : همه چيز در بازی با استرالیا خوب و آرماني بود

به گزارش خبرگزاري فارس ميروسلاو كلوزه اظهار داشت : همه چيز خوب شروع شد و خوب هم پيش رفت. خوشحالم كه در اولين بازي كه بسيار مهم نيز است، همه چيز آرماني بود.
آقاي گل جام جهاني 2006 كه شب گذشته در بازي با استراليا نيز يك گل به ثمر رساند، افزود : با اين بازي يكبار ديگر باعث توجه جهانيان به خود شديم. همه دنيا ديدند چه چور و نشاطي در بازي ما وجود دارد.
كلوزه ادامه داد :‌ نسبت به توانايي‌ هاي خودم آگاهي دارم و خوشحالم با حمايت‌ سرمربي تيم ملي مواجه شدم. اين حمايت و جانبداري احساس خوشايندي به من مي‌ دهد تا در آينده بهتر كار كنم.

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
DFB%20Logo%20%284%29.jpg

پيروزي آلمان مقابل استراليا باعث تحسين روزنامه‌ هاي این كشور شد

به گزارش خبرگزاري فارس شب گذشته تيم ملي آلمان در دومين بازي گروه چهارم در شهر دوربان با ارائه بازي منطقي، گروهي و رو به جلو موفق به زدن 4 گل به استراليا يكي از چهار نماينده قاره آسيا شد.
در اين بازي ژرمن‌ ها قادر بودند 4 تا 5 موقعيت ديگر را نيز به گل تبديل كنند. چنين بازي مطلوبي سبب شد رسانه ‌هاي اين كشور كه در چند ماه گذشته موج انتقاد عليه جوان ‌ترين تيم تاريخ اين كشور راه انداخته بودند، لب به تعريف و تحسين از تيم يوآخيم ‌لو بگشايند.
نشرياتي همچون كيكر، بيلد، اكسپرس، دي‌ ولت، زوددويچه‌ سايتونگ و مورگن پست در تحليل و گزارشات خود به تحليل اين بازي پرداختند.

====================================

Philipp%20Lahm%20%283%29.jpg

با ارائه بازي عادي و هميشگي خود كيفيت خوبي مقابل استراليا ارائه كرديم

به گزارش خبرگزاري فارس فيليپ لام اظهار داشت : در اولين دقيقه بازي هنوز به شرايط و فضا تسلط نداشتيم كه با خوش ‌شانسي برابر حريف آسيب نديديم؛ ولي بعد تيم بازي عادي خود و كيفيت كار بسيار خوبي ارائه كرد.
وي افزود : توانستيم موقعيت‌ هاي خيلي خوبي خلق كنيم. خيلي خوشحال هستم كه تيم در اين بازي نمره قبولي گرفت و توانست به برخي از منتقدين نشان دهد از چه پتانسيل خوبي برخوردار است.
او ادامه داد : كسب چنين بردي در ابتداي راه بسيار خوشحال كننده است زيرا ما در ابتداي راه چنين نتيجه خوبي گرفتيم؛ ولي بايد در نظر بگيريم راه بسيار طولاني در پيش داريم.

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
Thomas%20Muller.jpg

خوشحالم كه مربي تيم به من اعتماد كرد و در بازي با استراليا فرصت حضور داد

به گزارش خبرگزاري فارس توماس مولر اظهار داشت : باعث خوشحالي است كه همه چيز مقابل استراليا خوب پيش رفت. از طرفي نيز خوشحال هستم كه يواخيم لو، سرمربي به من اطمينان و از وجودم استفاده كرد.
وي افزود: اگر در زمين باشم با تمام وجود بازي خواهم كرد و براي سربلندي تيم كشورم از هيچ تلاش فرو‌گذار نخواهم شد.
اين بازيكن 20 ساله كه شب گذشته در ديدار با استراليا گلزني كرد، ادامه داد : مقابل حريف بازي خوبي كرديم و با سازماندهي خوب بازي زيبايي ارائه كرديم. حالا بايد اين سبك از بازي را استمرار ببخشيم.

=================================

Tim%20Cahill.jpg

مقابل تیم ملی فوتبال آلمان هیچ حرفي براي گفتن نداشتيم

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه هرالد استراليا، تيم ‌كاهيل اظهار داشت : از همان ابتداي بازي تحت تأثير حركات منسجم تيم ملي آلمان قرار گرفتيم و نتوانستيم بازي عادي خود را انجام دهيم. مقابل چنين حريف مقتدري استراليا حرفي براي گفتن نداشت.
اين بازيكن كه شب گذشته در بازي انجام شده در ورزشگاه دوربان در دقيقه 56 توسط داور از زمين اخراج شد، افزود : قبول دارم روي شواين اشتايگر خطا كردم؛ اما شدت آن آنقدر نبود كه اخراج شوم و بازي بعدي را از دست دهم. فكر مي‌كنم كساني كه اين بازي را ديدند حرفم را تأييد مي‌كنند.

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
Bastian%20Schweinsteiger%20%2811%29.jpg

با وجودي كه كاهيل روي من خطا كرد اما مستحق دريافت كارت قرمز نبود

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از بيلد باستين شواين اشتايگر اظهار داشت : فكر مي‌ كنم داور مي‌ توانست با يك كارت زرد كاهيل را جريمه كند.
هافبك 25 ساله عضو بايرن‌ مونيخ كه اينك در غياب ميشائيل بالاك، مسئوليت زيادي پذيرفته افزود : در بازي با استراليا تيم آلمان سعي كرد با كمترين انرژي برنامه ‌هاي رو به جلوي خود را ارائه كند كه فكر مي ‌كنم موفق بود.

Lukas%20Podolski%20%282%29.jpg

از انجام بازي روان و پرگل آلمان مقابل استراليا تعجب نكردم

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از كيكر، لوكاس پودولوسكي اظهار داشت : از اينكه اين قدر خوب و روان بازي كرديم، تعجب نكردم. ما براي چنين بازي پرگلي از قبل تدارك كافي ديده بوديم.
وي كه توانست گل نخست ژرمن ‌ها را شب گذشته در ديدار با استراليا به ثمر رساند، افزود : در دوران آماد‌‌ه‌ سازي،بسيار خوب و هدفمند تمرين كرديم و مقابل استراليا هم موفق شديم برنامه‌ هاي تاكتيكي را در زمين پياده كنيم.

=====================================

Cacau.jpg

در صورتي كه در بازی های بعدی به ميدان بروم باز هم گل مي‌ زنم

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه اشتوتگارتر سايتونگ كاكائو اظهار داشت : حضور در ديداري از جام‌ جهاني و گلزني براي من بسيار مايه مباهات و افتخار است. خوشحالم در اولين دقيقه حضورم در چنين جامي قادر به گلزني شدم.
اين بازيكن متولد برزيل اما داراي گذرنامه آلماني، شب گذشته در ديدار مقابل استراليا در دقيقه 68 به جاي ميروسلاو كلوزه در تركيب جاي گرفت و يك دقيقه پس از ورود به زمين گلزني كرد.
گلزن 28 ساله افزود : از اطمينان خاطر سرمربي به خودم تشكر مي‌ كنم. اميدوارم بازهم بتوانم در تركيب جاي بگيريم. اطمينان مي‌ دهم اعتماد وي را با زدن گل در ديدار هاي آتي پاسخ خواهم داد.

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
یواخیم لو آرام و مؤثر

یواخیم لو، دستیار کلینز‌مان، طبق سنت فدراسیون فوتبال آلمان، پس از سرمربی جانشین او شد. بسیاری حضور لو در کسوت سرمربی تیم آلمان را، در حالی‌ که دوران بازی و مربیگری موفقی را نگذرانده، به حساب بخت بلند او می‌گذارند.

لو در سومین روز از ماه فوریه‌ی ۱۹۶۰ در شهری در منتهی الیه جنوب غربی آلمان به دنیا آمد. او فوتبال خود را از تیم محل تولدش "شونا" آغاز کرد و تا پایان دوران بازی سابقه‌ حضور در تیم‌ هایی هم‌ چون آینتراخت فرانکفورت، فرایبورگ و کارلسروهه را تجربه کرد. لو که بیشتر در تیم‌ های دسته‌ دوم بازی می ‌کرد (۲۵۲ بازی و ۸۱ گل)، مجموعا ۵۲ بار در لیگ دسته اول فوتبال آلمان به میدان رفت و ۷ گل هم به ثمر رساند.

لو نه در فوتبال آلمان چهره‌ برجسته‌ ای بوده و نه در عرصه‌ بین‌المللی، چه در کسوت مربی و چه به‌ عنوان بازیکن، موفقیت قابل ذکری کسب کرده است. تنها افتخارات او در خارج از مرزهای آلمان، مقام سوم جام جهانی ۲۰۰۶ در کنار کلینز‌مان، و نایب‌ قهرمانی اروپا در سال ۲۰۰۸ به‌ عنوان مربی بوده است.

به اعتقاد برخی، بخت بلند لو او را تا جایگاه فعلی بالا آورده است. بعضی دیگر اما معتقدند که تلاش، نظم و تمرکز بر روی هدف، به‌عنوان ویژگی‌ های شخصیتی مربی کنونی تیم ملی فوتبال آلمان، مایه‌ پیشرفت او بوده ‌اند. به هر حال نمی‌ توان انکار کرد که لو در میان هم ‌قطاران خود از بهترین ‌هاست و هم در فدراسیون و هم در میان شاگردانش در تیم، جایگاه ویژه ‌ای دارد.

لو فوتبالیست بدی نبود، اما نامش هیچ‌ گاه به‌عنوان یک بازیکن کلاس اول مطرح نشد. لو با مجموع ۸۸ گل (تنها ۷ گل در دسته‌ برتر) هنوز هم رکورد دار گل ‌زده در منطقه‌ جنوب غربی آلمان است.

جایی که نام لو برای نخستین بار به ‌عنوان مربی بر سر زبان‌ ها افتاد، باشگاه اشتوتگارت بود. این تیم با هدایت لو قهرمان جام حذفی آلمان شد و به فینال جام جامداران اروپا در سال پس از آن راه یافت. لو با وجود این، فصل بعد از آن از سمت خود برکنار شد و برای مربیگری به ترکیه رفت. اتریش ایستگاه بعدی این مربی آلمانی بود، پیش از این ‌که باز هم به آلمان بازگردد.

یواخیم لو که همواره در پی مکان ثابتی برای فعالیت مداوم بود، سرانجام پس از رقابت ‌های قهرمانی اروپا در سال ۲۰۰۴، به‌عنوان دستیار یورگن کلینز‌مان مشغول به کار شد.

لو در تیم آلمان نشان داد که بیرون از سایه‌ نام‌ های بزرگی چون کلینزمان نیز می‌ تواند موفق ظاهر شود. او تیم ملی کشورش را به نایب‌ قهرمانی جام ملت ‌های اروپای ۲۰۰۸ رساند؛ موفقیت بزرگی که چهره‌ آرام و متفکر او در کنار زمین را چندان تغییر نداد.

بسیاری این رفتار لو را نشانی از عزم راسخ او به سمت هدف و علاقه‌ او به دوری از جنجال و هیاهو تعبیر کردند. آرامشی که در وجود لو موج می ‌زند، به اعتقاد شاگردانش، می‌ تواند در بازی ‌های حساس نتیجه را تغییر دهد.

یواخیم لو به خوبی به کار خود آگاه است و می‌ داند که یک تیم چه خصوصیات تاکتیکی ‌ای باید داشته باشد. او با تلاش، نظم و حوصله بازیکنانش را برای حضور در برابر حریفان، هم از لحاظ ذهنی و هم از لحاظ جسمی آماده می‌کند. لو تا کنون نشان داده که می ‌توان با سخت‌ کوشی نتیجه گرفت، حتی اگر استعداد کافی یا اعتماد به نفس کامل در تیم وجود نداشته باشد.

جدی ‌ترین آزمون یواخیم لو برای اثبات نظریه‌ هایش، بدون شک جام جهانی ۲۰۱۰ آفریقای جنوبی خواهد بود. جایی که لو با تیمی جوان به جنگ بزرگان فوتبال می‌رود.

کارنامه‌ یواخیم لوو در مقام سرمربی تیم ملی فوتبال آلمان در یک نگاه:
۴۶ بازی / ۳۲ برد / ۸ تساوی / ۶ شکست / نایب‌ قهرمانی اروپا در سال ۲۰۰۸

منبع : رادیو صدای آلمان (دویچه وله)

Joachim%20Low%20Post%20%281%29.jpg

Joachim%20Low%20Post%20%282%29.jpg

Joachim%20Low%20Post%20%283%29.JPG

Joachim%20Low%20Post%20%284%29.jpg

nobin

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
16
سلام
ضمن تشكر از دوستان فعال اين تايپك ,‌ به نظر كارشناسان مجلات و روزنامه هاي ورزشي معتبر در مورد بازي تيم المان هم اشاره بشه بنظرم مفيد هست . . ضمن اينكه بد نيست گفته هاي سرمربي تيم مقابل هم مورد توجه قرار بگيره

بالا