• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بایرن مونیخ

SMAM

Registered User
لایک‌ها
9
الان که دارم تایپ میکنم تلاش میکنم خونسرد باشم.اما تا کی میشه؟ آستانهء تحمل هرکسی اندازه ای داره....
20و چند ساله هوادار آلمانم اما سالی به این مزخرفی رو به یاد ندارم:blink:.......
روند ناکامیهای تیمهای آلمان در فینالها کم بود دیگه نمیدونم این چه خوره ای هست که سایهء شوم و سیاهش رو پس از یورو 2008 روی تیم ملی انداخته.نخست رفتار بچانه و ابلهانه کورانی که قهر میکنه.سپس دیگری فرینگز با "لو" که سبب شد هردو از تیم ملی کنار گذاشته بشن.پشت سر اون خودکشی روبرت انکه - مصدومیت رولفس که قرار بود بهبود پیدا کنه که نشد.اختلاف هیتسلزبرگر(کاپیتان اشتوتگارت)با سرمربی اشتوتگارت و کوچ اجباریش به لاتزیو که از چشمها دور موند- آسیب دیدگی دندهء آدلر دروازه بان اول-مصدومیت بالاک و پس از اون کریستین ترش در بازی دوستانه معمولی با یک تیم باشگاهی و سرانجام دیشب خبر شکستگی پای هایکو وسترمن بهترین مدافع میانی فوتبال آلمان.دیگه نیازی نیست یواخیم لو کسی رو از فهرست خط بزنه چون بهترینها دارن یکی یکی خودشون از فهرست خارج میشن و چیزی که در پایان میمونه(جز4-5نفر که چندساله در تیم ملی بازی می کنن)منتخبی از تیم زیر 21سال + تعدادی از دورگه های سطح پایین +منتخبی از بازیکنهای بوندس لیگا هست که روی هم به اندازهء نصف بالاک هم بازی ملی یا رسمی انجام ندادن و حالا باید در مهمترین و معتبرترین جام دنیا بازی کنن.اونها که انگ خرشانسی به فوتبال آلمان میزدن بیان ببینن چطور شانس داره از زمین و آسمون میباره برای تیم.اگر تیم 2سال پیش یورو تیم کاملی بود که در هر پستش میشد 2تا بازیکن آماده داشت الان تیم کی رو داره.دروازه بانهای اول و دوم؟-بهترین مدافع؟ هافبک بازیساز؟هافبکهای دفاعی؟الان تنها معجزه میتونه جلوی مشکلات و مصدومیتهای بعدی رو بگیره که دیگه کسی رو از دست ندیم.باید واقع بین بود.با این تیم کم تجربه و تازه شکل گرفته تا کجا میشه پیش رفت؟ اونم درست در دوران روند اوج گیری دوباره فوتبال المان.به راستی تا کجا؟الان اون حالی رو دارم که هرکسی بخواد باهام حرف بزنه دوست دارم کله اش رو بکنم:blink:!!!!!

پ.ن:تو این هاگیر واگیر یک عمل جراحی زانو هم به من خورده که در نتیجه شاید نتونم تعدادی از بازیهای مهم(از جمله خود آلمان)رو تماشا کنم.:( خدایا خودت به داد برس!!!!

Last edited:

Paniaco

Registered User
لایک‌ها
5
الان که دارم تایپ میکنم تلاش میکنم خونسرد باشم.اما تا کی میشه؟ آستانهء تحمل هرکسی اندازه ای داره....
20و چند ساله هوادار آلمانم اما سالی به این مزخرفی رو به یاد ندارم:blink:.......
روند ناکامیهای تیمهای آلمان در فینالها کم بود دیگه نمیدونم این چه خوره ای هست که سایهء شوم و سیاهش رو پس از یورو 2008 روی تیم ملی انداخته.نخست رفتار بچانه و ابلهانه کورانی که قهر میکنه.سپس دیگری فرینگز با "لو" که سبب شد هردو از تیم ملی کنار گذاشته بشن.پشت سر اون خودکشی روبرت انکه - مصدومیت رولفس که قرار بود بهبود پیدا کنه که نشد.اختلاف هیتسلزبرگر(کاپیتان اشتوتگارت)با سرمربی اشتوتگارت و کوچ اجباریش به لاتزیو که از چشمها دور موند- آسیب دیدگی دندهء آدلر دروازه بان اول-مصدومیت بالاک و پس از اون کریستین ترش در بازی دوستانه معمولی با یک تیم باشگاهی و سرانجام دیشب خبر شکستگی پای هایکو وسترمن بهترین مدافع میانی فوتبال آلمان.دیگه نیازی نیست یواخیم لو کسی رو از فهرست خط بزنه چون بهترینها دارن یکی یکی خودشون از فهرست خارج میشن و چیزی که در پایان میمونه(جز4-5نفر که چندساله در تیم ملی بازی می کنن)منتخبی از تیم زیر 21سال + تعدادی از دورگه های سطح پایین +منتخبی از بازیکنهای بوندس لیگا هست که روی هم به اندازهء نصف بالاک هم بازی ملی یا رسمی انجام ندادن و حالا باید در مهمترین و معتبرترین جام دنیا بازی کنن.اونها که انگ خرشانسی به فوتبال آلمان میزدن بیان ببینن چطور شانس داره از زمین و آسمون میباره برای تیم.اگر تیم 2سال پیش یورو تیم کاملی بود که در هر پستش میشد 2تا بازیکن آماده داشت الان تیم کی رو داره.دروازه بانهای اول و دوم؟-بهترین مدافع؟ هافبک بازیساز؟هافبکهای دفاعی؟الان تنها معجزه میتونه جلوی مشکلات و مصدومیتهای بعدی رو بگیره که دیگه کسی رو از دست ندیم.باید واقع بین بود.با این تیم کم تجربه و تازه شکل گرفته تا کجا میشه پیش رفت؟ اونم درست در دوران روند اوج گیری دوباره فوتبال المان.به راستی تا کجا؟الان اون حالی رو دارم که هرکسی بخواد باهام حرف بزنه دوست دارم کله اش رو بکنم:blink:!!!!!

پ.ن:تو این هاگیر واگیر یک عمل جراحی زانو هم به من خورده که در نتیجه شاید نتونم تعدادی از بازیهای مهم(از جمله خود آلمان)رو تماشا کنم.:( خدایا خودت به داد برس!!!!
کلا انگار ما طرفدار و پیگیره هر تیم و کلا هر کاری و هر چیزی میشیم، ازش بدشانسی می باره...

به قول شاعر گفتنی : از خدا گله دارم چرا تو هر قدمم می خوره گره کارم، چرا خوشیهای دنیا واسمون نصف کارس؟

شما هم بیشتر به فکر سلامتی خودت باش عزیز، تیمهای آلمانی چندین ساله که حال و روزشون همینه !

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
SMAM جان ناامید نباش آلمان می ترکونه تو جام

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
یواخیم لو : جوانان آلمانی در جام جهانی همه را شگفت زده خواهند کرد

به گزارش وب سایت کانون هواداران تیم ملی فوتبال آلمان در ایران و به نقل از سایت فدراسیون فوتبال آلمان یواخیم لو بعد از پیروزی 0-3 برار مجارستان در مصاحبه ای آخرین وضعیت تیم ملی آلمان را تشریح کرد.

سوال : نظر شما در مورد بازی با مجارستان چیست؟
لو : ما بازی را خوب شروع کردیم و در طول بازی هم بسیار منظم ظاهر شدیدم ولی شانس های گلزنی که از دست دادیدم کمی من را نگران کرده است.

سوال : نیمه دوم را چگونه دیدید؟
لو : 20 دقیقه اول اصلا راضی کننده نبود ولی کم کم روند تیم بهتر شد البته شاید این افت به خاطر اردوی سختی باشد که در دو هفته گذشته داشته ایم و به همین دلیل نتوانستیم 90 دقیقه را خوب بازی کنیم اما نکات مثبت زیادی در این بازی از یم خود دیدم

سوال : این مرحله از آماده سازی تیم را چگونه ارزیابی می کنید؟
لو : ما تلاش خود را برای آمادگی تیم بیشتر کرده ایم و بعد از اضافه شدن بازیکنان بایرن و کامل شدن تیم مرحله نهایی آماده سازی ما شروع شده و با وجود مصدومیت بالاک جوانان تیم جای او را به خوبی پر کرده اند

سوال : برنامه تاکتیکی شما بعد از مصدومیت بالاک و تراش چه تغییراتی کرده است؟
لو : تغییر زیادی نکرده است ولی من و همکارانم در این مورد بحث های زیادی کردیه ایم تا بهترین ترکیب را روانه مسابقات کنیم

سوال : سیستم بازی شما بعد از انتخاب خدیرا به عنوان جانشین بالاک چگونه است؟
لو : خدیرا بازیکن بسیار خوبی در این پست است و خیلی ازویژگی های بالاک را دارد و من مطمئن هستم او یکی از بهترین های ما در جام جهانی می شود.

سوال : مصدومیت مارسل یانسن تا چه حد جدی است؟
لو : من باید در این مورد با پزشکان تیم بیشتر صحبت کنم چون حضور یانسن در تیم برای ما مهم است

سوال : وضعیت میروسلاو کلوزه چگونه است؟
لو : کاملا روشن است که او در فرم مناسبی برای بازی نیست و رسیدن به شرایط بازی کردن برای کلوزه کار آسانی نیست ولی مطمئنم که او خودش را به شرایط بازی می رساند.

سوال : آیا در این مورد زمان شما کم نیست؟
لو : هنوز هم زمان وجود دارد چون کلوزه بازیکنی است که اعتماد به نفس بالایی دارد و در مبارزه بسیار سرسخت و جدی است.

سوال : نظر شما در مورد تمرین روز دوشنبه که برای اولین بار تیم کامل است چیست؟
لو : من منتظر چنین روزی بودم که تیم کامل را برای تمرین و آماده سازی در اختیار داشته باشم. خیلی خوب است که لام - شواین اشتایگر و مولر به تیم اضافه شده اند چون قدرت تیم ما را چند برار کرده است

سوال : تیم شما بسیار جوان است. عملکرد این جوانان در جام جهانی چگونه خواهد بود؟
لو : درست است که این بازیکنان جوان تجربه زیادی ندارند ولی از پتانسیل بالایی برخوردار هستند. اندکی صبر کنید چون من معتقدم که این بازیکنان جوان شما را در جام جهانی شگفت زده خواهند کرد.

==========================

Manuel%20Neuer%20%281%29.jpg

مانوئل نوئیر : من برای این مسئولیت آماده ام

به گزارش وب سایت کانون هواداران تیم ملی فوتبال آلمان در ایران و به نقل از سایت بوندسلیگا مانوئل نوئیر بعد از انتخابش به عنوان دروازه بان اول تیم ملی آلمان در جام جهانی گفت : من برای این مسئولیت آماده ام.
نوئیر گفت : خوشحالم که جانشین دروازه بان های بزرگی همچون سپ مایر - تونی تورک - الیور کان - بودو ایلگنر و ینس لمان شدم و این برای من یک افتخار هست و کار من را برای قبول این مسئولیت بسیار مشکل می کند ولی من تمام سعی و تلاش خود را برای موفقیت در جام جهانی می کنم.
دروازه بان اول تیم ملی آلمان در پایان با اعتماد به نفس بالا گفت : من یکی از بهترین دروازه بان های آلمان می شوم.

======================================

Torsten%20Frings%20%281%29.jpg

تورستن فرينگس : دوست داشتم به تيم ملی آلمان کمک کنم

به گزارش وب سايت کانون هواداران تيم ملی فوتبال آلمان در ايران تورستن فرينگس هافبک باشگاه وردربرمن در اظهاراتی اعلام کرد که دوست داشت به تيم ملی فوتبال آلمان دعوت شود اما لو او را دعوت نکرد.
او در مصاحبه اي در اينباره اعلام کرد : من فقط ميتوانم آرزوی موفقيت برای تيم ملی آلمان در جام جهانی داشته باشم،من قصد داشتم به تيم ملی آلمان کمک کنم،حتی برای من افتخار بزرگی بود که روی نيمکت ذخيره های آلمان بنشينم،من قصد داشتم که امسال از تيم ملی آلمان خداحافظی کنم و در جام جهانی اينکار را انجام دهم اما متأسفانه لو،من را به تيم ملی دعوت نکرد،من در حال حاضر 33 سال دارم و دوره بعدی جام جهانی قادر به همراهی تيم ملی آلمان نيستم.
در هر صورت اميدوارم که تيم ملی آلمان در جام جهانی بتواند در فينال اين رقابتها حضور يابد.

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
DFB%20Freaun.jpg

تیم ملی دختران آلمان به نیمه نهایی قهرمانی زیر 19 سال اروپا راه یافت

به گزارش وب سایت کانون هواداران تیم ملی فوتبال آلمان در ایران و به نقل از سایت یوفا تیم ملی دختران آلمان با کسب سه پیروزی پیاپی به مرحله نیمه نهایی قهرمانی زیر 19 ساله های اروپا راه یافت.
تیم آلمان در اولین بازی خود تیم ایتالیا را با حساب 1-4 در هم کوبید و در دومین بازی با حساب 1-5 اسکاتلند را مغلوب کرد و در سومین بازی با نتیجه 1-2 انگلستان را شکست داد و با کسب 3 پیروزی پیاپی و کسب 9 امتیاز در گروه یک این مسابقاب اول شد و باید در مرحله نیمه نهایی این مسابقات به مصاف تیم فرانسه برود.
این مسابقات با حضور 8 تیم به میزبانی مقدونیه در حال برگذاری است.

Gorup%20Under%2019.jpg

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
امتیاز سایت گل به بازیکنان تیم ملی آلمان در بازی با مجارستان

به گزارش وب سایت کانون هواداران تیم ملی فوتبال آلمان در ایران و به نقل از سایت گل امتیاز بازیکنان تیم ملی آلمان در بازی با مجارستان به شرح زیر است :

بازیکنان اصلی
---------------

مانوئل نوئیر (6)
جرمو بوآتنگ (6.5)
آرنه فردریش (5)
پر مرتساکر (7)
هایکو وسترمن (7)
سامی خدیرا (7.5)
پویتر تروخوفسکی (7)
تونی کروس (4)
مسوت اوزیل (8)
لوکال پودولسکی (5)
میروسلاو کلوزه (4)

بازیکنان ذخیره
---------------

دنیس آئوگو (6)
کاکائو (6)
مارسل یانسن (6.5)
ماریو گومز (4)
مارکو مارین (7.5)
هولگر بادستوبر (بدون امتیاز)

امتیاز ها از 1 تا 10 است که 10 بیشترین و 1 کمترین امتیاز است.

====================

14 بازیکن آلمانی در لیست 100 ستاره تاریخ ادوار جام جهانی

به گزارش وب سایت کانون هواداران تیم ملی فوتبال آلمان در ایران و به نقل از سایت گل روزنامه مارکا لیست 100 بازیکن برتر حاضر در تاریخ رقابتهای جام جهانی از سال 1966 تاکنون را منتشر کرده است.
روزنامه مارکا در نظرسنجی ای از خوانندگانش خواسته بود تا در انتخاب 100 بازیکن برتر حاضر در تاریخ رقابتهای جام جهانی به آنها کمک کنند و اکنون نتیجه نهایی آن را منتشر ساخته است.
این لیست حاوی نام 15 دروازه بان - 25 مدافع برتر - 30 بازیکن هافبک برتر و 30 نفر از برترین مهاجمان تاریخ این رقابتهاست.
در این لیست 100 نفره اسم 15 بازیکن آلمانی به چشم می خورد

دروازه بان ها :
------------
---

1-سپ مایر
2-تونی شوماخر
3-الیور کان

مدافع :
-------

1-برتی فوگس
2-پل برایتنر
3-فرانتس بکن بائر
4-اندریاس بره مه
5-یورگن کوهلر
6-فیلیپ لام

هافبک ها :
-----------

1-لوتار ماتئوس
2-میشائیل بالاک

مهاجم ها :
-----------

1-گرد مولر
2-کارل هاینز رومینیگه
3-یورگن کلیزمن
4-میروسلاو کلوزه

لازم به ذکر است که فرانتس بکن باوئر به عنوان برترین مدافع تاریخ رقابتهای جام جهانی برگزیده شده است. او در این رای گیری 24240 رای را از آن خود کرده است.

Last edited:

SMAM

Registered User
لایک‌ها
9
کلا انگار ما طرفدار و پیگیره هر تیم و کلا هر کاری و هر چیزی میشیم، ازش بدشانسی می باره...
به قول شاعر گفتنی : از خدا گله دارم چرا تو هر قدمم می خوره گره کارم، چرا خوشیهای دنیا واسمون نصف کارس؟
شما هم بیشتر به فکر سلامتی خودت باش عزیز، تیمهای آلمانی چندین ساله که حال و روزشون همینه !
همینه دیگه!سلامتی من چسبیده به سلامتی بازیکنها!اگر این همه مصدوم نمیشدن الان لیگامنت پای چپ منم درست بود:D

SMAM جان ناامید نباش آلمان می ترکونه تو جام
ناامیدی که هرگز.اعصاب درست و حسابی ندارم.برای تحمل سختیها باید اعصاب داشت که فعلا" ندارم.هر هفته داریم یک مصدوم میدیم اونم از بین بهترینها.اینه که دیوونه ام میکنه:hmm:
پ.ن:دوستان هم اگه خودشون دوست دارن امضا یا آواتار یا هردو رو مزین به پرچم سه رنگ و مقدس آلمان بزرگ کنن:D.اگر هم نتونستم بیام جای منو با تاکتیکهای مدرن آلمانی پر کنین:D

ALMANPARAST

Registered User
لایک‌ها
2
هیچی داشتم از اینجا رد میشدم گفتم یک سلامی هم به رفقا عرض کنم:happy:
برای اینکه اسپم نشه لطفا" یکی بهم بگه(و لطفا" هرچی زودتر هم بگه)چطوری میشه نام کابری خودم رو عوض کنم؟ خودم میتونم یا مدیرا باید عوضش کنن؟لطفا" هرکی میدونه زودتر بگه چون باید با امتحانها دست و پنجه نرم کنم زیاد فرصت ندارم اینجا سر بزنم. مرسی

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
هیچی داشتم از اینجا رد میشدم گفتم یک سلامی هم به رفقا عرض کنم:happy:
برای اینکه اسپم نشه لطفا" یکی بهم بگه(و لطفا" هرچی زودتر هم بگه)چطوری میشه نام کابری خودم رو عوض کنم؟ خودم میتونم یا مدیرا باید عوضش کنن؟لطفا" هرکی میدونه زودتر بگه چون باید با امتحانها دست و پنجه نرم کنم زیاد فرصت ندارم اینجا سر بزنم. مرسی

خودت که نمی تونی عوض کنی باید مدیرا عوض کنن
به احسان پی ام بده بگو برات عوض کنه
به خاطر امتحانات میخوای عوضش کنی؟!!

SMAM

Registered User
لایک‌ها
9
خب دیشب فهرست23 نفره اعلام شد و برخلاف انتظار بازیکنی که خط خورد"آندریاس بک"بود که خود من بیشتر از همه به عنوان دفاع راست روش حساب میکردم.به هرحال الان میشه گفت آلمان با تیم امیدش داره میره جام جهانی.شماره بازیکنها از1تا23 به ترتیب زیره و عدد پس از اونم سن بازیکنها که روشن میکنه چرا میگم تیم امید

1 - Manuel Neuer (Schalke 04) 24
2 - Marcell Jansen (Hamburger SV) 25
3 - Arne Friedrich (Hertha BSC Berlin) 31
4 - Dennis Aogo (Hamburger SV) 23
5 - Tasci Serdar (VfB Stuttgart,) 23
6 - Sami Khedira (VfB Stuttgart) 23
7 - Bastian Schweinsteiger (Bayern Munich) 26
8 - Mesut Özil (Werder Bremen) 22
9 - Stefan Kiessling (Bayer 04 Leverkusen) 26
10 - Lukas Podolski (FC Cologne 1st) 25
11 - Miroslav Klose (Bayern Munich) 32
12 - Tim Wiese (Werder Bremen) 29
13 - Thomas Müller (FC Bayern München) 21
14 - Holger Badstuber (Bayern Munich) 21
15 - Piotr Trochowski (Hamburger SV) 26
16 - Philipp Lahm (Bayern Munich) 27
17 - Per Mertesacker (Werder Bremen) 26
18 - Toni Kroos (Newcastle United) 20
19 - Cacau (VfB Stuttgart) 29
20 - Jerome Boateng (Hamburger SV) 22
21 - Marko Marin (Werder Bremen) 21
22 - Joerg Butt (Bayern Munich) 36
23 - Mario Gomez (FC Bayern München)25

@سینا
نام یک نفر رو توی اون فهرست بازیکنهای آلمانی که در بین 100بازیکن برتر هستن جا مونده:آندریاس بره مه که اشتباه توی فهرست کلی "برهم"نوشته بود.دیگه نبینم نام الگوی من در فوتبال و سرور همه مدافعان چپ تاریخ فوتبال جا بمونه:D.(چرا میگم بهترین؟ چون من میگم:D)​

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
خب دیشب فهرست23 نفره اعلام شد و برخلاف انتظار بازیکنی که خط خورد"آندریاس بک"بود که خود من بیشتر از همه به عنوان دفاع راست روش حساب میکردم.به هرحال الان میشه گفت آلمان با تیم امیدش داره میره جام جهانی.شماره بازیکنها از1تا23 به ترتیب زیره و عدد پس از اونم سن بازیکنها که روشن میکنه چرا میگم تیم امید

1 - Manuel Neuer (Schalke 04) 24
2 - Marcell Jansen (Hamburger SV) 25
3 - Arne Friedrich (Hertha BSC Berlin) 31
4 - Dennis Aogo (Hamburger SV) 23
5 - Tasci Serdar (VfB Stuttgart,) 23
6 - Sami Khedira (VfB Stuttgart) 23
7 - Bastian Schweinsteiger (Bayern Munich) 26
8 - Mesut Özil (Werder Bremen) 22
9 - Stefan Kiessling (Bayer 04 Leverkusen) 26
10 - Lukas Podolski (FC Cologne 1st) 25
11 - Miroslav Klose (Bayern Munich) 32
12 - Tim Wiese (Werder Bremen) 29
13 - Thomas Müller (FC Bayern München) 21
14 - Holger Badstuber (Bayern Munich) 21
15 - Piotr Trochowski (Hamburger SV) 26
16 - Philipp Lahm (Bayern Munich) 27
17 - Per Mertesacker (Werder Bremen) 26
18 - Toni Kroos (Newcastle United) 20
19 - Cacau (VfB Stuttgart) 29
20 - Jerome Boateng (Hamburger SV) 22
21 - Marko Marin (Werder Bremen) 21
22 - Joerg Butt (Bayern Munich) 36
23 - Mario Gomez (FC Bayern München)25

@سینا
نام یک نفر رو توی اون فهرست بازیکنهای آلمانی که در بین 100بازیکن برتر هستن جا مونده:آندریاس بره مه که اشتباه توی فهرست کلی "برهم"نوشته بود.دیگه نبینم نام الگوی من در فوتبال و سرور همه مدافعان چپ تاریخ فوتبال جا بمونه:D.(چرا میگم بهترین؟ چون من میگم:D)​

smam جان تو این لیست فارسی که من دیدم برمه نبود اگر تو منبع خبر به انگلیسی اسمش هست بذار اینجا بی زحمت

SMAM

Registered User
لایک‌ها
9
حالا تا من بگردم فهرست ارژینال رو گیر بیارم شده فردا.خودشم چون مارکا منتشر کرده سخت تره.اما متن فارسیش رو میذارم خودت ببین که اشتباه اسمش تایپ شده
کافو، بارسی، کاناوارو، تورام، کومن، دسائی، پاسارلا، کاماچو، بابی مور، چارلتون، برهم، فوگتس، کارلوس آلبرتو، بریتنر، کمپبل، کوهلر، لام، فرانک دی بوئر، جورجینیو، مانولو سانچس، فرانس بکن باوئر، مالدینی، روبرتو کارلوس، ایئرو و کارلس پویول

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
حالا تا من بگردم فهرست ارژینال رو گیر بیارم شده فردا.خودشم چون مارکا منتشر کرده سخت تره.اما متن فارسیش رو میذارم خودت ببین که اشتباه اسمش تایپ شده
کافو، بارسی، کاناوارو، تورام، کومن، دسائی، پاسارلا، کاماچو، بابی مور، چارلتون، برهم، فوگتس، کارلوس آلبرتو، بریتنر، کمپبل، کوهلر، لام، فرانک دی بوئر، جورجینیو، مانولو سانچس، فرانس بکن باوئر، مالدینی، روبرتو کارلوس، ایئرو و کارلس پویول

اهان پس اونی که اسم آلمانی ها رو درآورده اسم برمه رو تشخیص نداده
به اون پستی که داده بودم نام برمه رو هم اضافه کردم ببین درسته؟
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=2818874&postcount=4106

SMAM

Registered User
لایک‌ها
9
اهان پس اونی که اسم آلمانی ها رو درآورده اسم برمه رو تشخیص نداده
به اون پستی که داده بودم نام برمه رو هم اضافه کردم ببین درسته؟
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=2818874&postcount=4106

آره درسته.اگرچه دیکتهء درست درست درستش "بره مه" هست تا با کشور "برمه" اشتباه نشه

ALMANPARAST

Registered User
لایک‌ها
2
خودت که نمی تونی عوض کنی باید مدیرا عوض کنن
به احسان پی ام بده بگو برات عوض کنه
به خاطر امتحانات میخوای عوضش کنی؟!!
نه بابا بخاطر امتحانات چیه:D بخاطر خود جام جهانی.اما مثل اینکه شدنی نیست به این زودیها:(

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
بارسلونا به دنبال آرين روبن

قيمت اين بازيکن در بازار نقل و انتقالات بالاتر از 40 ميليون يورو است...

به گزارش وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران،باشگاه بارسلونا قصد دارد بعد از جام جهانی 2010،درخواست رسمی خود را برای جذب آرين روبن به باشگاه بايرن مونيخ ارائه کند.
گوارديولا،سرمربی باشگاه بارسلونا مدتی است که عملکرد اين ستاره هلندی در بايرن مونيخ را زير نظر گرفته و به سران باشگاه بارسلونا پيشنهاد خريد او را ارائه داده است،اين احتمال ميرود که باشگاه بارسلونا،مبلغ بسيار بالايی را برای خريد اين بازيکن به باوارياييها پيشنهاد دهد اما بسيار بعيد به نظر ميرسد که آرين روبن دوباره بخواهد به اسپانيا بازگردد.
در حال حاضر قيمت اين بازيکن در بازار نقل و انتقالات بالاتر از 40 ميليون يورو است.
اين در حالی است که آرين روبن بارها اعلام کرده است که قصد ندارد از بايرن مونيخ جدا شود.

========================

آلتينتاپ در بايرن خواهد ماند

آلتينتاپ تا به حال برای بايرن 49 بازی برای بايرن انجام داده است...

به گزارش وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران،آلتينتاپ،هافبک ترکيه اي باشگاه بايرن مونيخ،به مدت يک سال قرارداد خود را با اين باشگاه تمديد کرد.
آلتينتاپ،سال 2007 به باشگاه بايرن مونيخ پيوست و تا به حال برای بايرن 49 بازی برای بايرن انجام داده است و 5 گل به ثمر رسانده است.
ظاهراً باشگاه بايرن مونيخ برای فصل آينده احتياج به خريد هافبک نخواهد داشت و با تمديد قرارداد آلتينتاپ،وضعيت جانشين فرانک ريبری بر روی نيمکت باوارياييها هم مشخص شد.
البته خبرها حاکی از آن است که لوئيس ونگال قصد دارد،فصل بعدی را با ترکيبی متفاوت تيمش را برای رقابتهای بوندسليگا آماده کند و به همين دليل اين احتمال ميرود که آلتينتاپ در ترکيب اصلی باوارياييها قرار بگيرد.

بالا