• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بایرن مونیخ

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
خرید شب عید بایرن!

سایت گل - به گزارش وبسایت کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران و به نقل از بیلد،سران باشگاه بایرن مونیخ،ایلی صلاحی،بازیکن ۱۶ ساله باشگاه کاپفنبرگ را به صورت قرضی به خدمات گرفته اند.
خبرها حاکی از ان است که این بازیکن در پست هافبک تهاجمی بازی میکند و گفته میشود که تا چند سال آینده شاید یکی از ستارگان بزرگ جهان شود. قرارداد این بازیکن با باواریاییها به صورتی است که بعد از اتمام قرارداد قرضی،بایرن میتواند این بازیکن را رسما خریداری کند. در حال حاضر این بازیکن در تیم جوانان بایرن مونیخ،مشغول به فعالیت است.

سانتا کروز،جانشین میروسلاو کلوزه در بایرن مونیخ

سایت گل - به گزارش وبسایت کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،سانتا کروز،مهاجم باشگاه منچستر سیتی،چندی پیش در مصاحبه ای اعلام کرده بود که باشگاه وردربرمن به دنبال جذب اوست. ا
مروز بسیاری از مطبوعات انگلیس و آلمان اعلام کردند که باواریاییها به طور رسمی به دنبال بازگرداندن سانتا کروز به بایرن مونیخ هستند و قصد دارند او را به مونیخ بیاورند، گفته میشود که میروسلاو کلوزه،مهاجم باشگاه بایرن مونیخ قصد دارد به ایتالیا برود و در آنجا به فوتبال خود ادامه دهد و سران باشگاه هم قصد دارند که سانتا کروز را به جای او به بایرن بیاورند.
این احتمال میرود که این بازیکن دوباره به ترکیب اصلی باواریاییها باز گردد.
سانتا کروز امروز در مصاحبه ای در اینباره گفت: بوندسلیگا،لیگ بسیار سطح بالایی است و من همیشه دوست داشتم در این لیگ بازی کنم،اگر پیشنهادی رسمی از باشگاه های آلمانی داشته باشم،قطعا خواهم پذیرفت.

4262178_uul6A.jpeg

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
خداحافظی بوت در صورت انتقال نویر به بایرن!!!

سایت گل- به گزارش وب سایت کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،هانس یورگ بوت،دروازه بان باشگاه بایرن مونیخ،در مصاحبه ای اعلام کرد که اگر مانوئل نویر به بایرن بیاید از فوتبال خداحافظی خواهد کرد. سران باشگاه بایرن مونیخ به شدت به دنبال جذب مانوئل نویر از شالکه هستند و قصد دارند که برای فصل آینده،پیشنهاد رسمی خود را به باشگاه شالکه ارائه دهند. شنیده می شود که مسوولان باشگاه شالکه،علاقه ای به از دست دادن این دروازه بان ندارند و قصد دارند که او را در این باشگاه نگه دارند اما نویر بارها اعلام کرده است که در صورت پیشنهاد از باشگاه های دیگر،پیشنهاد را بررسی خواهد کرد. بوت،دروازه بان ۳۶ ساله باشگاه بایرن مونیخ در این باره گفت: قرارداد من فصل آینده با باشگاه بایرن به پایان خواهد رسید اما اگر باشگاه بایرن مونیخ نتوانست،دروازه بانی را به خدمت بگیرد،من حاضر هستم که با این باشگاه تمدید کنم و ۱ فصل دیگر در بایرن بمانم،من این باشگاه را دوست دارم و در صورت نیاز در این باشگاه خواهم ماند. اگر بایرن توانست با مانوئل نویر قرارداد،امضا کند،از فوتبال خداحافظی خواهم کرد و به کار دیگری مشغول می شوم،من فکر می کنم که دوران بسیار خوبی را در بایرن سپری کردم و همیشه به این باشگاه افتخار خواهم کرد.من در حال گذراندن دوره آموزشی اقتصاد و تجارت هستم و به زودی مدرک رسمی این رشته را دریافت خواهم کرد. همچنین هانس یورگ بوت،بعد از اتمام قرارداد خود،در باشگاه بایرن مشغول به کار خواهد شد و پست مدیریتی در این باشگاه خواهد داشت

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
ونگال تورس را می خواهد

JUNE2NANDOPIAGET_thumb.jpg
سایت گل - بااینکه کارل هاینس رومنیگه،مدیر باشگاه بایرن مونیخ،چند روز پیش در مصاحبه ای اعلام کرد که بایرن در فصل نقل و انتقالات زمستانی،بازیکن دیگری به غیر از گوستاوو،نخواهد خرید اما خبرهای زیادی در روزهای اخیر در سایت ها و روزنامه های مختلف به چشم میخورد که باواریاییها کماکان به دنبال خرید بازیکن هستند.
خبری که امروز،در خبرگزاریهای مختلف موجب تعجب و حیرت بسیاری ها شد،خرید فرناندو تورس،مهاجم اسپانیایی باشگاه لیورپول بود. در بسیاری از خبرگزاریها آمده است که لوئیس ونگال به شدت به دنبال جذب این بازیکن است و پیشنهاد خرید این بازیکن را به سران باشگاه بایرن مونیخ ارائه کرده است،همچنین باشگاه های اینترمیلان،یوونتوس و بارسلونا هم به شدت به دنبال جذب این بازیکن هستند.
گزینه اول ونگال برای تقویت خط هجومی خود،فرناندو تورس است،این بازیکن تا سال ۲۰۱۳ با باشگاه لیورپول قرارداد رسمی دارد و در حال حاضر قیمت این بازیکن در بازار نقل و انتقالات،۳۰ میلیون یورو اعلام شده است. باید دید که باواریاییها با وجود رقیبانی مانند اینترمیلان، یوونتوس و بارسلونا،میتوانند این مهاجم را جذب کنند یا خیر. پیشنهاد خرید این مهاجم توسط لوئیس ونگال،میتواند زنگ خطری برای مهاجمان تیم مانند کلوزه و گومز و اولیچ باشد و در صورت جذب این مهاجم توسط باشگاه بایرن مونیخ، این احتمال وجود دارد که هرکدام از این مهاجمان نیمکت نشین شوند.
همچنین آیدین ماکگیدی،هافبک باشگاه اسپارتاک،به شدت نظر باواریاییها را به خود جلب کرده است تا حدی که حتی حاضر هستند این بازیکن ایرلندی را به صورت قرضی در صورتی که با پایان فصل جاری این حق را داشته باشند با او قرارداد رسمی امضا کنند،به مونیخ بیاورند. این بازیکن در باشگاه اسپارتاک،سالانه مبلغی حدود ۱.۵ میلیون یورو درآمد دارد.

Last edited:

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
کاکای آرژانتین در راه بایرن مونیخ

به گزارش وبسایت کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،سران باشگاه بایرن مونیخ به دنبال جذب،اریک لاملا،مهاجم ۱۸ ساله باشگاه ریور پلات هستند.
این مهاجم ۱۸ ساله،به علت سرعت بسیار بالا و قدرت دریبلهای بسیار زیبا و شوتزنی حرفه ای،در کشور آرژانتین ملقب به کاکا است و مردم آرژانتین نام او را کاکا شماره ۲ گذاشتند. در حال حاضر،نماینده باشگاه بایرن مونیخ برای مذاکره با باشگاه ریور پلات،وارد کشور آرژانتین شده است و قرار است مذاکره ها با باشگاه بر سر انتقال این بازیکن از فردا آغاز شود.
خبرها حاکی از آن است که باشگاه میلان ایتالیا هم چند ماه پیش برای خرید این بازیکن با قیمت ۶ میلیون یورو اقدام کرده بود اما سران باشگاه ریور پلات،موافقت نکرده بودند. گفتنی است که دانیل پاسارلا،رئیس باشگاه ریور پلات با کارل هاینس رومنیگه و فرانتس بکن بائر،دوستی دیرینه دارند و رومنیگه بارها بر سر انتقال این بازیکن با پاسارلا،به صورت تلفنی صحبت کرده است و این احتمال میرود که این بازیکن به زودی به باواریاییها بپیوندد.
باشگاه ریور پلات،برای فروش این بازیکن،مبلغ ۱۲ تا ۱۵ میلیون یورو را درخواست کرده است.

1244772888445_f.jpg

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
كرافت سنگربان اول و بوت دروازه‌بان شماره دو بايرن

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از تاگس سايتونگ، لويي فان‌خال كه اكنون همراه تيمش در اردوي آماده‌سازي قطر به سر مي‌برد، اظهار داشت، تحت تاثير توانايي‌هاي توماس كرافت 22 ساله قرار گرفته است. بر اين اساس، مي‌خواهد از وي به عنوان سنگربان اول تيم استفاده كند. در مقابل هانس يورگ بوت، دروازه‌بان 36 ساله تيم نقش جانشين احتمالي وي را ايفا كند.
اين اتفاق در حالي روي خواهد داد كه بوت در دور رفت سنگربان شماره يك بود و كرافت نيز نقش ذخيره اول او را داشت.
بدين‌ ترتيب در تاريخ 15 ژانويه (25 دي ماه) يعني زمان شروع دور برگشت و انجام بازي هفته هجدهم برابر ولفسبورگ، محافظ دروازه‌ تيم باواريايي‌ها خواهد بود.
مسئول فني سرخ‌پوشان با وجود اين تغيير عمده درون دروازه، در فرصت باقيمانده تا پايان فصل قصد دارد سنگرباني برجسته را براي تيمش بيابد.
وي تاكنون به جذب مانوئل نوير و رنه آدلر، دو دروازه‌بان شماره يك و دو تيم ملي آلمان علاقمند بوده است.

39333_14.jpg

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
لوئيس فن خال تاييد كرد؛ بايرن به دنبال ستاره جوان ژاپني

لوئيس فن خال، سرمربي بايرن مونيخ، تاييد کرد که اين باشگاه وضعيت تاکاشي اسامي، بازيکن جوان تيم گامبا اوزاکا را به دقت زير نظر دارد.

من واقعا از ديدن بازي اين بازيکن لذت مي برم. او يکي از گزينه هاي اصلي پست شماره 10 بايرن است. او يک استعداد فوق العاده است و بايرن تنها باشگاهي نيست که به دنبال اين بازيکن است.

به نظر من بهتر است که به جاي اينکه در انگليس دنبال بازيکن باشيم، از ژاپن بازيکن بخريم. بازيکن ليگ برتر زيادي گران هستند. بازيکنان ژاپني نه تنها ارزان تر هستند، بلکه از نظر ذهني توانايي بيشتري براي تطبيق پيدا کردن با فوتبال آلمان دارند."

باشگاه بايرن به اين هافبک تهاجمي 18 ساله پيشنهاد داده که به طور آزمايشي در تمرينات اين تيم شرکت کند اما هنوز باشگاه گامبا اوزاکا در اين مورد نظرش را اعلام نکرده است.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
... و سرانجام یه برد دلچسب با درخشش گومز :

Bayern Munich [5 - 1] Kaiserslautern

45' [1 - 0] A. Robben

47' [2 - 0] M. Gomez

80' [3 - 1] M. Gomez

84' [4 - 1] M. Gomez

90' [5 - 1] T. Müller

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
نگاهي به يک ديدار هفته نوزدهم بوندس‌ليگا

12 نكته از جدال مردان فان‌خال برابر كايزرس‌لاترن

مهاجم ملي‌پوش و بلندقامت بايرن‌مونيخ در جدال با کايزرس‌لاترن موفق به ثبت رکورد تازه‌اي در هت‌تريک (زدن سه گل در يک ديدار) شد.

سايت اين تيم آلماني در گزارشي تحت عنوان 12 نکته از بازي هفته نوزدهم، نگاهي دقيق به بازي شب گذشته پرافتخارترين تيم ژرمن‌ها برابر کايزرس‌لاترن انداخت که با برد 5 بر يک ياران لويي فان‌خال به پايان رسيد.
اين سايت در بخشي از اين گزارش عنوان کرد ماريو گومز که در جدال مذکور سه گل زد، قبلا نيز در همين فصل رفتاري مشابه داشته است.

مشروح اين گزارش به شرح زير است:
نکته يک:
آرين روبن يکبار توانست گلزني کند تا نامش در فهرست گلزنان جاي گيرد. او درعين حال با اين گل توانست اولين گل فصل جاري خود را به ثمر رساند. آخرين گلي که او براي سرخ‌پوشان زد، 8 ماه مه و در فينال جام حذفي آلمان بود که بايرن 3 بر يک مقابل وردربرمن برنده شد.
با اين گل روبن در 26 بازي بوندس‌ليگايي و در به ثمر رسيدن 25 گل (17 گل زده و 8 پاس گل )نقش داشته است.

نکته دو:
ماريو گومز، ‌مهاجم ملي‌پوش بايرن براي سومين مرتبه در يک ديدار هت‌تريک کرد. او قبل از بازي با کايزرس‌لاترن‌، براي هانوفر و اشتوتگارت، دسته‌‌گل‌هاي سه‌گانه داشت. در ليگ قهرمانان فصل جاري او يک هت‌تريک هم برابر کلوژ روماني داشته است.

نکته سه:
با اين برد مونيخي‌ها به پرگل‌ترين برد فصل جاري خود رسيدند.

نکته چهار:
با اين برد، سرخ‌پوشان اينک به شش برد خانگي در فصل جاري رسيده‌اند.

نکته پنج:
توماس مولر زننده پنجمين گل تيمش به بايرن در اين برد بود. آقاي گل جام‌جهاني 2010 اينک شش گل در فصل جاري زده و پس از گومز ،خطرناک‌ترين گلزن فصل جاري مونيخي‌ها برشمرده مي‌شود.

نکته شش:
با سه گلي که ديشب گومز زد، شمار گل‌هاي زده‌ فصل جاري‌اش به 15 رسيد.او اينک بهترين گلزن بوندس‌ليگا در کنار پاپيس دمبا از فرايبورگ برشمرده مي‌شود.

نکته هفت:
با اين برد بايرن در بازي هاي خانگي توانسته 23 امتياز کسب کند. با اين آمار مي‌توان گفت که سرخ‌پوشان بهترين تيم ليگ در بازي‌هاي خانگي هستند.

نکته هشت:
در زمينه هجومي‌ترين تيم در بازي‌هاي خانگي نيز، مردان فان‌خال اکنون بهترين هستند. زيرا توانسته‌اند در بازي هاي خانگي و برابر تماشاگران شان 25 گل به ثمر رسانند. نزديک‌‌ترين رقيب آنان در اين زمينه اشتوتگارت با 23 گل زده است.

نکته نه:
در فصل جاري بايرني‌ها 29 بازي تاکنون در مجموع داشته‌اند.فيليپ لام، تنها ستاره باواريي‌ است که در تمام مسابقات در ترکيب اوليه حضور داشته است.

نکته ده:
با اين بازي، بايرن صاحب رکورد 41 بازي خانگي مقابل کايزرس‌لاترن شد.نکته جالب اينکه هيچيک از اين تعداد بازي بدون گل خاتمه نيافت.از طرفي در 33 بازي برنده شدند. 4 تساوي کسب کردند و 4 بار نيز باختند.

نکته يازده:
با اين بازي اکنون 53 مصاف بوندس‌ليگايي پياپي است که توماس مولر در ميدان بطور پيوسته حضور دارد. او اين رکورد را از اوت سال 2009 خلق کرده است.

نکته يازده:
آناتولي تيموچوک مقابل کايزرس‌لاترن 130 مرتبه به توپ ضربه زد.از اين جهت پرکارترين بايرني‌ بازي با لاترني اين ستاره خارجي بود. در حاليکه پرکارترين ستاره حريف کريستيان تيفرت بود که تنها 59 بار تماس با توپ داشت.

نکته دوازده:
اين بازي صد و سي و ششمين ديدار خانگي و خارجي پياپي سرخ‌پوشان بود که تمام بليت مسابقاتش به فروش رسيده است.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
"مارک فن بومل" به میلان پیوست
"مارک فن بومل" ، بازیکن خط میانی تیم فوتبال بایرن مونیخ، به تیم میلان پیوست.

به گزارش خبرگزاری مهر، فن بومل که در پایان این فصل از رقابت ها قراردادش با بایرن به پایان می رسد از مسئولان باشگاه آلمانی خواست تا قرارداد او را به دلایل ورزشی فسخ کنند تا بتواند فوتبال خود را در میلان پیگیری کند.

در مطلبی که بر روی خروجی سایت باشگاه بایرن قرار گرفته آمده است: کاپیتان مارک فن بومل درخواست کرده تا قراردادش با بایرن فسخ شود تا به میلان بپیوندد.

بر پایه گزارش ساکرنت، این در حالی است که این بازیکن 33 ساله گفته دلیل اصلی جدایی از بایرن را اعلام نخواهد کرد اما اطمینان داده که مشکلی با باشگاه نداشته است.

فن بومل گفت: از اینکه کاپیتان بایرن بودم احساس غرور می کنم. باشگاه هیچ مشکلی بر سر راه من قرار نداده است. از رفتار رئیس بایرن مونیخ، آقای کارل هاینز رومنیگه، بسیار راضی ام و باید بگویم وی شایسته احترام است.

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555

واقعا از اخلاق خوب و حرفه ای مولر در این صحنه خوشم اومد.از روبن هم انتظار همچین کاری رو نداشتم.اون مصاحبه ای هم که کرده گفته به خاطر اینکه مولر هند زیاد کرد تو این بازی این رفتار رو داشتم الکیه.علتش برمیگرده به قبل از این بازی و بازی با کایزرسلاترن که مولر به تکروی روبن تو اون بازی اعتراض کرده بود و حالا اینجا خواست مثلا تلافی کنه!

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555
عکس العمل مولر دقیقا چی بود؟

همینکه در برابر این حرکت هیچ عکس العمل متقابلی انجام نداد و به خبرنگاران هم در قبال علت این حرکت گفت ترجیح میدم سکوت کنم در حلی که روبن مصاحبه تندی کرده بود.

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555
آشتي روبن و توماس مولر در تمرينات بايرن (عكس)
دو ستاره بايرن كه در ديدار اين هفته مقابل برمن با يكديگر درگير شده بودند، در تمرينات امروز آشتي كردند

سايت گل-
adae7a5f37cfea304cb62b059eea2ce6-getty-fbl-ger-bundesliga-bayern_munich-training.jpg

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اینا هم شدن مثل ایرونیها

SMAM

Registered User
لایک‌ها
9
dma2euncj0n4f5ssdalh_thumb.jpg

پ.ن:سر درنمیارم چرا فیفا نمیخواد بفهمه در اوج رقابتهای باشگاهی این تک روزها برای بازیهای ملی(فیفا دی)به درد نمیخوره.تنها خدا خدا میکنم بازیکنان سالم بمونن و مصدوم رو دستمون نمونه

فایل های ضمیمه

• italia(9 feb)2011.jpg
    italia(9 feb)2011.jpg
    138.3 KB · نمایش ها: 3

STEPS

Registered User
لایک‌ها
26
تبریک به همه .
اینتر بدجوری دست و پا میزد:lol:

Rezazzzjjj

Registered User