• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بایرن مونیخ

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
برد دقيقه نودي ژرمن ها

در يکي از ديدارهاي مرحله مقدماتي يورو2012، آلمان موفق شد تا به لطف دو گل ماريو گومز مقابل اتريش به پيروزي برسد.

در دقیقه 44 و در حالی که تنها یک دقیقه دیگر تا پایان نیمه اول این بازی باقی بود، ماریوگومز اولین گل بازی را وارد دروازه تیم میزبان نمود تا آلمان نیمه اول را با برتری 0-1 به پایان ببرد در حالی که تنها 5 دقیقه از آغاز نیمه دوم سپری شده بود، آرنه فردریش به اشتباه دروازه خودی را باز کرد تا بازی به تساوی کشیده شود و اتریشی ها متشکر از این بازیکن آلمانی شوند.
این بازی تا دقایق پایانی با تساوی 1-1 دنبال می شد تا اینکه ماریو گومز در دقیقه 90 دومین گل خودش و تیمش را به ثمر برساند و با به صدا درآمدن سوت پایانی این بازی، آلمان با کسب هر سه امتیاز این بازی، به رکورد فوق العاده اش در مرحله مقدماتی ادامه دهد.
البته نتیجه پایانی این بازی برای اتریشی ها بسیار دردناک بود.چون تیم میزبان دست کم شایسته کسب یک امتیاز بود ولی ماریو گومز با خوش شانسی تمام در دقیقه پایانی بازی گل برتری آلمان را به ثمر رساند تا سرنوشت به نحو دیگری رقم بخورد
بدین ترتیب آلمان ، در صدر جدول گروه آ قرار گرفت و با کسب 18 امتیاز از 6 بازی اش، صعودش به مرحله رقابتهای یورو 2012 را تا حدود زیادی قطعی کرد. اتریش7 امتیازی شد و بعد از بلژیک و ترکیه در رده چهارم جدول قرار گرفت.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
يواخيم لوو: ارائه بازي زيبا مهمتر از کسب جام است

يواخيم لوو، سرمربي تيم ملي المان معتقد است انجام بازي هاي زيبا مهمتر از قهرماني در جام هاي مختلف با انجام ضد فوتبال است.

سرمربی ژرمن ها معتقد است رسیدن به یک جام مهم مانند قهرمانی در جام جهانی یا یورو با ارائه تاکتیک هایی دفاعی و تخریبی چندان در ذهن هواداران نخواهد ماند.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" اگر نتوانید به جام دست پیدا کنید اما فوتبال زیبایی ارائه بدهید، ارزش بیشتری دارد. این چیزی است که در سال 2008 به من اثبات شد.

حتی قبل از جام جهانی نیز گفتم که تیم هایی که بخواهند با تخریب بازی حریف به مراحل بالا برسند، شانسی برای قهرمانی نخواهند داشت.

ما همیشه به دنبال قهرمانی هستیم اما ما با ارائه بازی هایی جذاب بود که میلیون ها هوادار در دنیا برای خود کسب کردیم و این مسئله نیز برای من به عنوان مربی اهمیت زیادی دارد.

ما می خواهیم به هر دو این ها دست پیدا کنیم. در آفریقای جنوبی همه شیفته تیم ما شده بودند. بازیکنانی مانند مولر و اوزیل توجهات زیادی را به خود معطوف کرده بودند. بیسنته دل بوسکه، سرمربی تیم ملی اسپانیا، به من گفت که هرگز ندیده بوده که آلمان چنین فوتبال زیبایی به نمایش بگذارد. این برای من یک افتخار بزرگ است. این ارزش بیشتری از قهرمانی با ارائه فوتبالی زشت دارد."

لوو در پاسخ به سوالی در مورد برنامه اش برای آینده گفت:" من پیش از جام جهانی 2014 کارهای زیادی برای انجام دادن دارم. بعد از آن باید دید چه اتفاقاتی برای من رخ می دهد."

آلمان امشب در مقدماتی یورو 2012 مقابل اتریش قرار می گیرد.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
انتقاد لو از تيمش با وجود بردمقابل اتريش

جمعه شب آلمان در مرحله مقدماتي يورو2012 موفق شد تا با نتيجه 1-2 اتريش را شکست دهد ولي درپايان اين ديدار يواخيم لو سرمربي ژرمنها به انتقاد از عملکرد تيمش پرداخت.

لو به خبرنگاران گفت:« در تمام بخشهای تیم سرعت، دینامیک ، دقت و احساس اعتماد به نفس دیده نمی شد.باید بگویم که خوشحالم که بردیم.اتریش با عشق و احساس می جنگید.»

لو در توضیح شیوه عملکرد تیمش در بازی جمعه شب گفت:«حس می کنم که بازیکنانی که در جام جهانی برای آلمان بازی کردند از نظر فیزیکی درپایان رقابتهای فصل محدودیت دارند.»

آلمان به لطف گل دقیقه 90 ماریو گومز توانست سه امتیاز این بازی را مال خود کند و گومز در پایان این مسابقه گفت:« فوتبال دیوانه است.من گفتم که به جلو می روم، حتی در این استادیوم.»

بدین ترتیب ژرمنها به روند موفقیتهایشان در رقابتهای مرحله گروهی یورو2012 ادامه دادند. آلمان روز 3شنبه مقابل آذربایجان قرار می گیرد و با پیروزی در آن دیدار صعود آلمان از نظر محاسبات ریاضی عملا تمام شده خواهد بود.

14ff7b6f425d283e5220c8dfabb31621-getty-fbl-euro-2012-aut-ger.jpg

8d52f0db842de44ccbb77b8aaffb1096-getty-fbl-euro-2012-aut-ger.jpg

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
فان‌خال عامل اصلي ناكامي بايرن در فصل گذشته شناخته شد

بيشتر بازيکنان شاغل در ليگ دسته اول فوتبال باشگاهي آلمان ناکامي فصل اخير بايرن‌مونيخ را مرتبط به اشتباهات سرمربي هلندي عزل شده اين تيم مي‌دانند.

به نقل از کيکر، در يک نظرخواهي صورت گرفته از همه بازيکنان تيم‌‌هاي دسته‌اولي ليگ ژرمن‌ها، 48.3 درصد راي‌دهندگان باور داشتند عامل اساسي در عدم موفقيت سرخ‌پوشان مونيخي در فصل اخير، لويي فان خال بود که به جاي حرکت در متن، اسير حواشي مختلف شد و نتوانست پرافتخارترين تيم آلمان‌ها را به مقام قهرماني بوندس‌ليگا يا جام حذفي در فصل 2011-2010 برساند.

اين مربي 59 ساله که تابستان سال 2009 به عنوان مسئول فني کار خويش را با مونيخي‌ها شروع کرد، دو ماه قبل از خاتمه فصل به‌خاطر اوج‌‌گيري اختلافات و ناکامي‌هاي تيم‌ عزل شد.

در اين نظرسنجي 28.1 درصد راي‌دهندگان عنوان کردند بازيکنان مونيخي‌، خود مسبب ناکامي و کسب نتايج ناخوشايند بوده‌اند و 16.4 درصد نيز کادر هيات مديره تيم را عامل ناکامي بايرن معرفي کردند.
ضمن اينکه 7.2 درصد نيز همه عوامل يادشده را در اين امر دخيل دانستند.

مونيخي‌ها در فصل اخير با کسب مقام سومي ليگ به کار خود خاتمه دادند.

SMAM

Registered User
لایک‌ها
9
با 2 بردی که برابر اتریش و آذربابجان(با اینکه خوب بازی نکرد به ویژه بازی با اتریش که سزاوار برد نبود و اتریش دست کم باید یک امتیاز میگرفت)آلمان به دست آورد راهی یورو2012 شد و 3بازی آینده رو میتونه با آرامش و آسودگی به پایان برسونه(برابر اتریش - بلژیک - ترکیه) و تیم دوم و بازیکنهایی که تازه به تیم اومدن یا میان بکار بگیره.​

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
هاينكس: بايرن بايد در اروپا براي قهرماني بجنگد

خبرگزاري فارس: سرمربي جديد تيم فوتبال بايرن‌مونيخ گفت: به ليگ قهرمانان وارد مي‌شويم و براي قهرماني مي‌جنگيم.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از بيلد، از روز گذشته تمرينات آماده‌سازي سرخ‌پوشان باواريي‌ زير نظر يوپ هاينكس آغاز شد. اين مربي 66 ساله و نام آشنا كه در گذشته هدايت سرخ‌پوشان مونيخي را در سال‌هاي 2009 ( به عنوان مربي موقت) و 1987 تا 1991 برعهده داشت، فصل قبل بايرلوركوزن را به مقام نايب قهرماني بوندس‌ليگا رساند.

او در سال 1997 تا 1998 سرمربي كهكشكاني‌هاي رئال‌مادريد بود و اين تيم را به مقام نخست ليگ قهرمانان اروپا رساند.
وي پيش از حضور در اولين جلسه تمريني، ‌در كنفرانس مطبوعاتي شركت كرد و به سئوالات خبرنگاران پاسخ داد.

هانكس اظهار داشت: براي مسابقه جام حذفي با اينتراخت برانشوايگ بايد خوب آماده شويم و سپس مشاهده مي‌كنيم كه براي شروع بوندس‌ليگا آماده شده‌ايم يا كه خير. پس از‌ آن در مسابقات انتخابي ليگ قهرمانان اروپا بايد موفق و سربلند عمل كنيم. بايرن بايد مدعي ليگ قهرمانان باشد و براي قهرماني بازي كند.

در اين كنفرانس او به مواردي اشاره كرد كه مشروح آن را مي‌خوانيد:

*احساس خوشبختي در مونيخ
هروقت كه در مونيخ هستم يا در بايرن كار مي‌كنم، به واقع احساس خوشبختي مي‌كنم. زماني‌كه مربي رئال‌مادريد بودم، گفتم از نظر من بزرگترين تيم جهان،‌بايرن‌مونيخ است. اين حرف من مورد پسند آن‌ها واقع نشد. بله، رئال‌مادريد يك تيم عظيم است، ولي بايرن متفاوت با آن است. اين موضوع ربط به آدم‌هايي دارد كه در آن كار مي‌كنند، الان احساس مي‌كنم در خانه‌ام هستم.

*بايرن بايد هميشه مدعي باشد
براي مسابقه جام حذفي با اينتراخت برانشوايگ بايد خوب آماده شويم. بعد ببينم براي شروع بوندس‌ليگا آماده شده‌ايم يا خير. پس از‌آن در مسابقات انتخابي ليگ قهرمانان اروپا بايد موفق و سربلند عمل كنيم. بايرن بايد هميشه مدعي باشد و در ليگ قهرمانان براي قهرماني بازي كند.

*رافينيا؛ جنگنده و منظم
در گذشته با تيم‌هاي كه داشتم وقتي مقابل شالكه بازي مي‌كردم متوجه مي‌شدم يك بازيكن جنگنده مقابل ما ظاهر مي‌شود. من از طريق مانوئل نوير نيز اطلاعاتي درمورد او گرفتم و متوجه نظم اين تازه وارد برزيلي هستم. هرچند كه در مورد او حرف‌هاي ديگري زده مي‌شود. او براي ما در جناح راست دفاعي بازيكن خوبي خواهد شد.

*نيلس پترسن؛ جوان و باهوش
او مهاجمي جوان، با هوش و بسيار باانگيزه است. 25 گل در دسته دوم زده است.وقتي گلزني مثل او چنين آمار گل بالايي در سن و سالي كم دارد، بديهي است كه قدم‌هايش را براي مطرح شدن درست برمي‌دارد.

*اوليچ؛ در خدمت تيم و آماده كمك
هميشه از بازيكناني مثل او خوشم مي‌آيد. او بازيكني در خدمت تيم و آماده كمك به تيم است كه هيچ‌وقت دست از تلاش بر نمي‌دارد. ما باهم زياد صحبت كرده‌ايم. سعي كردم به او روحيه بدهم و او از حمايتم برخوردار است.

*اشتايگر خوب تمرين مي‌كند
باستين خوشبختانه خوب با تيم تمرين مي‌كند. خودش مي‌گويد مختصر دردي دارد. ولي ما مي‌خواهيم فشار را در روزهاي آينده افزايش دهيم و اميدواريم هماني باشد كه در سال 2010 بود.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
فرانک ريبري: مي خواهم ريبري واقعي را به هواداران بايرن نشان دهم

فرانک ريبري، ستاره فرانسوي بايرن مونيخ، اعلام کرد قصد دارد با پشت سر گذاشتن مصدوميت، در رقابت هاي فصل آينده بوندس ليگا بدرخشد.

او اولين جلسه تمرينات پيش فصل بايرن را به دليل مصدوميت از دست داد، در گفتگو با خبرنگاران گفت:" مي خواهم هواداران ريبري واقعي را دوباره ببينند.

من از انگيزه بسيار زيادي برخوردارم و مي توانيم به چيزهاي زيادي برسيم."

او که در تمرينات امروز تيمش تنها به دويدن ساده اکتفا کرد، به هواداران تيمش قول داد که با شروع رقابت هاي فصل جديد در روز 7 اگوست، به آمادگي کامل برسد.

او همچنين اعلام کرد که رابطه خوبي با يوپ هاينکس دارد و اميدوار است که بتواند زير نظر او بازي هاي خوبي انجام بدهد.

ريبري که از سال 2007 براي بايرن بازي مي کند، در رقابت هاي فصل اخير به دليل مصدوميت هاي متعدد نتوانست آن درخشش هميشگي را داشته باشد و بايرن نيز در نهايت در رتبه سوم جدول جاي گرفت.

Grape

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
آلمان در جام جهانی نوجوانان برزیل رو در هم کوبید و سوم شد. :D

البته بگیم ترکیه بهتره چون 8 تا از بازیکنان این تیم یعنی آیهان، آیچیچک، کان، گونتر، آیدین، کاچین اوغلو، یالجین و یسیل ترک تبار هستند. چهار گل آلمان در این بازی رو هم آیدین، آیچیچک و گونتر به ثمر رسوندن که مطرح ترین بازیکنان تیم هم هستند.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
آلمان در جام جهانی نوجوانان برزیل رو در هم کوبید و سوم شد. :D

البته بگیم ترکیه بهتره چون 8 تا از بازیکنان این تیم یعنی آیهان، آیچیچک، کان، گونتر، آیدین، کاچین اوغلو، یالجین و یسیل ترک تبار هستند. چهار گل آلمان در این بازی رو هم آیدین، آیچیچک و گونتر به ثمر رسوندن که مطرح ترین بازیکنان تیم هم هستند.
خوب نسلی هست که توی آلمان به دنیا و رشد کرده اند.

اونجا ترک تبار ها ایرانه ما افغانی ها

Grape

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
ولی بازیکنانی مثل آیدین و یسیل آینده خیلی روشنی پیش رو دارند. می تونن در چند سال آینده جزء مطرح ترین بازیکنان جهان بشن. و یکی هم اینکه این آلمانی های لامصب یکی در میون سوم نشن می میرن مثل اینکه.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
رودي فولر: هرگز به حضور نوير در بايرن‌مونيخ حسادت نكردم

خبرگزاري فارس: مدير ورزشي باشگاه لوركوزن گفت: هرگز به حضور دروازه‌بان اول تيم ملي آلمان در بايرن مونيخ حسادت نكردم.

به گزارش خبرگزاري فارس، رودي فولر در گفت‌وگويي با هفته‌نامه كيكر اظهار داشت:
قبلا هم گفتم و اكنون نيز تكرار مي‌كنم؛ چنين برداشتي كه من به بايرن مونيخ حسادت مي كنم كاملا اشتباه است. من فقط به نحوه صرف هزينه كلان از سوي مسئولان باشگاه بايرن مونيخ انتقاد كردم و اين اظهار نظر هيچ ارتباطي به حسادت ندارد.
وي افزود: از مدت قرارداد نوير با شالكه يك سال هنوز باقي بود كه اين توافق صورت گرفت. وقتي بابت او، مونيخي‌ها رقم سنگين 25 ميليون يورويي را در نظر گرفتند، واقعا حيرت كردم. چون از اين‌گونه ارقام فقط امثال رئال مادريد مي‌پردازد. بنابر اين من مخالف رفتن نوير به بايرن نبودم و حسادتي هم نداشتم. بلكه انتقادم متوجه چنين سرمايه‌گذاري سنگيني بود.

دراين گفت‌وگو وي كه در جام جهاني 2002 ، تيم كشورش را به عنوان سرمربي به مقام نايب قهرماني رساند و اكنون مدير ورزشي بايرلوركوزن است، به نكات ديگري اشاره كرد كه مشروح آن را در زير مي‌خوانيم:

* آقاي فولر، در فصل جديد شاهد حضور يك حامي جديد مالي و يك مربي جديد براي بايرلوركوزن خواهيم بود. آينده تيم را چطور ارزيابي مي كنيد؟
ما كادر اصلي بازيكنان خود را حفظ كرده ايم و با جذب بازيكناني مثل شورله و توپراك خيلي زود نيازهاي خود را تامين كرديم. بنابراين هياهو چنداني در اطراف تيم نيست.

* با اين شرايط آيا بازيكن جديدي هم براي لوركوزن خريداري مي كنيد؟
بله، اكنون دنبال يك دروازه‌بان خوب براي مشخص كردن سنگربان شماره سه هستيم. براي اين منظور آهسته عمل مي‌كنيم و عجله اي هم نداريم.

* دنبال دروازه‌بان جوان هستيد يا با تجربه؟
شايد جوان شايد هم با تجربه. بايد ببينيم چه دروازه‌باني با شرايط كلي تيم سازگار است.

* درمورد رنه آدلر، دروازه‌بان ملي‌پوش و شماره يك تيم چه خبري براي گفتن داريد؟
هدف كلي ما بر ادامه همكاري با او حتي پس از سال 2012 است كه قراردادش پايان مي‌يابد. پس از چند سال همكاري مشترك، به خوبي او را مي‌شناسيم و مي‌دانيم از چه قدرتي برخوردار است. البته براي بازگشت به رده دروازه‌بان شماره يك تيم ملي، با توجه به آمادگي مثال‌زدني مانوئل نوير و اين كه وي به بايرن‌مونيخ پيوست، قطعا مسير سختي را پيش رو خواهد داشت. فكر مي‌كنم با درپيش گرفتن يك برنامه منطقي به چنين هدفي حتما خواهد رسيد.

* از رقابت آدلر با نوير در تيم ملي گفتيد. زماني كه بايرني‌ها با نوير به توافق قطعي رسيدند،‌ موضع تندي گرفتيد. خيلي‌ها حرف‌ها شما را به حساب حسادت گذاشتند؟
حسادت؟! به اين كه بايرني‌ها نوير را جذب كردند؟! نه، چنين برداشتي كاملا اشتباه است. قبلا هم گفتم. اكنون نيز تكرار مي‌كنم، آنچه من گفتم صرفا انتقادي به همكارانم در بايرن بود. به رقم بسيار كلاني بود كه براي جذب نوير در نظر گرفتند.

* واقعا؟
ببينيد از مدت قرارداد نوير با شالكه يك سال هنوز باقي بود كه اين توافق صورت گرفت. وقتي به خاطر او مونيخي‌ها رقمي سنگين 25 ميليون يورويي را در نظر گرفتند، واقعا حيرت كردم. چون از اين‌گونه ارقام فقط امثال رئال مادريد مي‌پردازد. پس مخالف رفتن نوير به بايرن نبودم. حسادتي هم نداشتم. بلكه انتقادم متوجه چنين سرمايه‌گذاري سنگيني بود.

* نظر فعلي‌تان در اين زمينه چيست؟
هيچ‌چيز جز اينكه بگويم بايرن آزاد است بازيكنش را انتخاب كند. آنها سال‌ها افتخارآفريني كرده‌اند. قطعا برنامه‌هاي براي كسب افتخارات آينده دارند. با درنظر گرفتن اين رقم به نظرم بايرن مشخص كرد كه قابليت رقابت حتي مالي با بزرگان قاره را نيز دارد.

* از ميشائيل بالاك، كاپيتان سابق تيم ملي در لوركوزن چه انتظاري داريد؟
پس از بازي با فرايبورگ در فصل قبل با او به طور رودرو صحبت كردم. به او گفتم اين بازي به مثابه سنجشي براي توانايي‌هاي او بود. به خودش هم گفتم كه در آن بازي همان ميشاييل سرحال و توانمند گذشته بود كه از قبل او را مي‌شناختيم. اميدواريم در فصل جديد در چنين سطحي ظاهر شود. زيرا درست به همين دليل او را جذب كرديم.

* در مورد واگذاري بازيكني مثل آرتورو ويدال در رسانه‌ها زياد صحبت مي شود. با وجود پيشنهاداتي كه از بايرن‌مونيخ و ناپل ايتاليا شده، واقعا تصميمي براي فروش وي داريد؟
آنچه براي ما يك اصل كلي است ،‌اين نكته بوده كه ويدال براي بايرلوركوزن بسيار با اهميت است و مايليم تحت هر شرايطي او را حفظ كنيم، اما در مورد پيشنهادات مونيخي‌ها يا ناپلي‌ها نيز بايد عنوان كرد، مبالغ آنقدر نبوده كه ما براي فروش اين بازيكن مجاب كند.

* در ارتباط با او، بحث مذاكره واقعا وجود داشته؟
بله. هم با مونيخي‌ها و هم با ناپلي‌ها گفت‌وگو داشتيم، ولي ارقام بالا نيستند. بنابراين هولس‌هويزر، رئيس باشگاه نيز بحث واگذاري را منتفي تلقي مي‌كند.

* به اين ترتيب بحث انتخاب جانشين براي اين بازيكن از طرف بايرلوركوزن مطرح نيست؟
خير. چون همان‌گونه كه توضيح دادم فاصله ارقام پيشنهادي با انتظارات ما خيلي زياد است. اگر اين فاصله كم بود، اكنون براي انتخاب جانشين وي تلاش مي‌كرديم. در مقابل به جاي اين‌گونه اقدامات، تازه در تدارك ارائه پيشنهاد به وي هستيم كه قراردادش را نيز تمديد كنيم.

* با توجه به حضور شورله در بايرلوركوزن، روند افزايش بازيكنان بايرلوركوزن در تيم ملي آلمان را چگونه ارزيابي مي‌كنيد؟
از اين بابت بسيار اميدوارم. چون پيش‌تر با رنه آدلر و سيمون روفلس،‌دو چهره بزرگ در تيم ملي داشتيم كه اكنون با آندره شورله به سه ملي پوش رسيده است. ضمن آنكه براي آينده من احتمال زيادي مي‌دهم جوانان با استعدادي مثل لارس بن‌‌در، اشتفان راين‌آرتس،‌گونزالو كاسترو كه در تيم ملي زير 21 ساله‌ها بسيار خوش درخشيده، بتوانند به تيم ملي راه يابند.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
ولی بازیکنانی مثل آیدین و یسیل آینده خیلی روشنی پیش رو دارند. می تونن در چند سال آینده جزء مطرح ترین بازیکنان جهان بشن. و یکی هم اینکه این آلمانی های لامصب یکی در میون سوم نشن می میرن مثل اینکه.
الان فدراسیون ترکیه افرادی ( استعداد یاب ) فرستاده آلمان برای اینکه بچه هایی که اونجا رشد می کنند را شناسایی کنه بیاره ترکیه

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
مدافع برزيلي چلسي در آستانه پيوستن به بايرن مونيخ

به نوشته روزنامه‌هاي آلماني، چنانچه بايرن مونيخ با منچسترسيتي درباره انتقال بواتينگ به توافق نرسد، آلكس را ازچلسي به خدمت خواهد گرفت.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، به نوشته روزنامه‌هاي آلماني باشگاه بايرن مونيخ آلمان در نظر دارد كه آلكس مهاجم برزيلي چلسي را به خدمت بگيرد. بايرن مونيخ پيشتر با باشگاه منچسترسيتي درباره انتقال چهارساله بواتينگ به توافق نسبي رسيده بود اما پيشنهاد 20 ميليون يوروي منچسترسيتي، باشگاه بايرن مونيخ را به فكر جذب الكس 28 ساله از چلسي انداخته است. مذاكرات سران باشگاه آلماني براي جذب اين بازيكن برزيلي ادامه دارد.

روبن فوتبال ژاپن به بايرن مونيخ پيوست

تاكاشي يوسامي بازيكن 19 ساله ژاپني با بايرن مونيخ آلمان به توافق رسيد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، تيم گامبا اوزاكا ژاپن اعلام كرد، تاكاشي يوسامي، بازيكن 19 ساله اين تيم با باشگاه بايرن مونيخ آلمان به توافق رسيد و فصل آينده را در اليانس آره‌نا توپ خواهد بود.

يوسامي 19 ساله به صورت قرضي و شش ماهه با بايرن مونيخ به توافق رسيد،‌اما با توجه به نبوغ و استعداد اين بازيكن انتظار مي‌رود كه قرارداد او نهايي شود.

اين بازيكن جوان ژاپني پس از پيوستن به بايرن مونيخ خاطرنشان كرد: از ترك گامبا اوزاكا نگرانم، اما چنين فرصتي هميشه رخ نمي‌دهد، تصور نمي كردم كه در اين تيم بزرگ و با چنين بازيكنان حرفه‌اي همبازي شوم.

يوسامي افزود: قول مي دهم سطح كيفي خود را بالا ببرم و براي رسيدن به تركيب ثابت تيم با فرانك ريبري فرانسوي و آرين روبن هلندي رقابت‌ كنم. قول مي‌دهم كه روبن جديد بايرن مونيخ باشم.

Last edited by a moderator:

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
"ایویکا اولیچ" پس از 8 ماه به بایرن مونیخ بازگشت
"ایویکا اولیچ" که به دلیل آسیب دیدگی به مدت 8 ماه از تیم فوتبال باایرن مونیخ دور بود به تمرینات این تیم بازگشته است.

به گزارش خبرگزاری مهر، اولیچ که از ماه اکتبر سال گذشته به دلیل آسیب دیدگی از ناحیه زانو از میدان بیرون مانده بود پس از عمل جراحی به تمرینات بایرن بازگشت.

این مهاجم 31 ساله کروات در گفتگو با تلویزیون بایرن از بازگشت خود ابراز رضایت کرد. وی اظهار داشت: هشت ماه منتظر بودم تا با تیم تمرین کنم و اکنون بسیار خوشحالم که به تمرینات بازگشته ام.

"یوپ هاینکس"، سرمربی بایرن هم از دیدن اولیچ در تمرینات خوشحال شد و گفت بازیکنانی مثل او که برای تیم کار می کنند را دوست دارد.

پيروزي بايرن‌مونيخ برابر تيم ملي قطر

خبرگزاري فارس: تيم فوتبال بايرن‌مونيخ آلمان در آخرين مرحله از اردوي 7 روزه آماده‌سازي ايتاليا برابر تيم ملي قطر به برتري رسيد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از د.پ.آ، باوارايي‌ها در شهر آركو توانستند قطري‌ها را كه در خاك اين كشور اروپايي اردو زده‌اند، 4 بر 2 مغلوب كنند.

در اين بازي در حضور 4 هزار نفر انجام شد، دانيل فان‌بويتن، توماس مولر، نيلس پترسن و ايويكا اوليچ زننده 4 گل تيم تحت رهبري يوپ هاينكس بودند. در مقابل كوئينتا و رزاق براي تيم قطر گلزني كردند.

در اين مصاف باستين شواين اشتايگر، هافبك بايرن مونيخ به علت آسيب‌ديدگي بازي نكرد.
بايرن قرار است عصر پنج‌شنبه آينده با تيم كارل‌زايس‌ينا روبه‌رو شود.

انتقاد مربي بايرن از روش بازي ميهمان

سرمربي تيم فوتبال بايرن‌مونيخ پس از باخت از بورسيامونشن‌گلادباخ سيستم بازي حريف را به تارعنکبوت تشبيه کرد.

شب گذشته در اولين هفته از فصل 2012-2011 بوندس‌ليگا، بايرن‌مونيخ جدي‌ترين مدعي کسب مقام قهرماني يک بر صفر در خانه برابر بورسيامونشن‌گلادباخ بازنده شد. بايرني‌ها معتقدند در اين بازي گلادباخ به دفاع مطلق روي آورد و تمامي نفراتش مقابل دروازه‌ خودي براي گل نخوردن تجمع کرده‌ بودند.
از اين رو يوپ هاينکس در کنفرانس مطبوعاتي پس از بازي اظهار داشت: گلادباخي‌ها يک تار عنکبوت به دور خود بافتند که ما در آن اسير بوديم.
وي ادامه داد: آنها گاه و بي‌گاه صاحب ضد حمله مي‌شدند که اين کار را خوب انجام مي‌دادند. در حالي‌که ما قادر نشديم فشار لازمه را وارد کنيم تا خط دفاع حريف را کنار بزنيم.

مربي باوارايي‌ها ادامه داد: در نيمه دوم فشار وارد کرديم، ولي در اين حال تا حدي عصبي و با استرس بوديم که جلوي تمرکزمان را گرفت.
در اين ديدار که در حضور 69 هزار نفر در ورزشگاه آليانس‌آره‌نا انجام شد، ايگور دوکامرگو، مهاجم حريف بر اساس چنين تاکتيکي در دقيقه 69 تک گل بازي را به سود مونشن‌گلادباخي‌ها زد.

Last edited by a moderator:

Paniaco

Registered User
لایک‌ها
5
آقا تبریـــــــــــــــــــــــــک !

لولشون کردیم با 3 تا !

ویوا جرمنی !

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
چه می کنه آلمان دقیقه 80 بازی 3 بر یک

برزیل زانو زده تا حالا

نزن این حرفارو

پنالتیتون که خودت میدونی چی بود ... گل دوم درست بود گل سومم که ما خودمون توپو دادیم بهتون

معنی لولرم فهمیدیم بعد از 18 سال تو خود آلمان با این همه سوتی و اشتباه داور با 1 گل برتری بردن یعنی

لوله کردن

آقا تبریـــــــــــــــــــــــــک !

لولشون کردیم با 3 تا !

ویوا جرمنی !

شات آپپپپ :D کوفتت بشه

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
نزن این حرفارو

پنالتیتون که خودت میدونی چی بود ... گل دوم درست بود گل سومم که ما خودمون توپو دادیم بهتون

معنی لولرم فهمیدیم بعد از 18 سال تو خود آلمان با این همه سوتی و اشتباه داور با 1 گل برتری بردن یعنی

لوله کردن

فعلا که عمو باختید..زمین و زمانو به هم بدوزی باختـــــــــــــید

Paniaco

Registered User
لایک‌ها
5
نزن این حرفارو

لوله کردن

آخ آخ آخ...
آدم کلی کل بندازه ... تیمش ببازه ... خیلی بد ... اصن یه وضی ! :D

Last edited:
بالا