SABZSEFIDSORKH
Registered User
- نوشتهها
- 168
- لایکها
- 135
طوفان باواریا، فرایبورگ را درهم کوبید
سعید محمدخواه
وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران- باواریایی ها در هفته پنجم بوندسلیگا با پیروزی قاطع 7 بر 0 مقابل فرایبورگ صدرنشینی خود را تمدید کردند. گلهای بایرن در این دیدار را ماریو گومز 4 گل، فرانک ریبری 2 گل و نیلس پترسن به ثمر رساندند.
این پیروزی پرگل در آستانه اولین دیدار لیگ قهرمانان اروپا می تواند نوید بخش حضوری پرقدرت برای یاران هاینکس باشد. از نقاط مثبت بایرن در این دیدار می تواند به بازگشت گومز و رهایی از بند مصدومیت و گلزنی های پی در پی او برای بایرن اشاره کرد گومز پس از دیدار مقابل کایزرزلاترن که هتریک کرده بود در این هفته نیز با چهار گل، صعودی قاطعانه به صدر جدول گلزنان بوندسلیگا داشت و به تنهایی با 8 گل زده آقای گل بوندسلیگا است.
فرانک ریبری نیز درخششی خیره کننده در آلیانز آرنا داشت و توانست هواداران بایرن را برای بازگشت به روزهای اوج خود امیدوار کند. ستاره فرانسوی بایرن پایه گذار بسیاری از حملات باواریایی ها بود و با دو گلی که در نیمه اول به ثمر رساند کار را برای فرایبورگ درهمان نیمه نخست تمام کرد.
از دیگر نکاتی که می توان در این دیدار به آن پرداخت عملکرد خوب بایرن در خط دفاعی است که موفق شدند برای ششمین دیدار پیاپی دروازه خود را حفظ کرده و بدون گل خورده زمین را ترک کنند. تک گل خورده بایرن در هفته اول و مقابل گلادباخ رقم خورد و با گذشت 5هفته از بوندسلیگا باواریاییها تنها یک گل خورده در کارنامه دارند که این امر نشان دهنده عملکرد مناسب خط دفاع و دروازه بان بایرن است.
طوفان باواریا زیردریایی های زرد را غرق می کند؟
بایرن در اولین گروه لیگ قهرمانان اروپا قرار دارد گروهی که از همان ابتدا به گروه مرگ ملقب شد. حال باواریایی ها در انتظار اولین بازی خود در این گروه که در اسپانیا و مقابل ویارئال خواهد بود، هستند. بایرن بدون شک نه تنها برای صعود از این گروه تلاش خواهد کرد بلکه با پیروزی های قاطعانه در بوندسلیگا، خود را یکی از مدعیان حضور در فینال آلیانز معرفی کرده است و هواداران بایرن توقعی کمتر از این نخواهند داشت. حضور آرین روبن و آمادگی ریبری می تواند این رویا را برای هواداران بایرن به شیرینی تعبیر کند.
حضور پرقدرت بایرن در اولین دیدار مرحله گروهی می تواند راه را برای صعود هموارتر کند. مطمئنا ویارئالی ها که به زیردریایی های زرد ملقب هستند برای در امان بودن از طوفان باواریا به دنبال راهکاری مناسب خواهند بود. آیا هاینکس می تواند روند رو به رشد بایرن و استحکام خط دفاعی آن را در اروپا نیز ادامه دهد؟ برای سنجیدن قدرت بایرن در مقایسه با باشگاه های اروپایی حداقل باید تا چهارشنبه شب منتظر بمانیم.
ترکیب دو تیم:
بایرن مونیخ: نوئر- رافینا- بداشتوبر- بوآتنگ- لام(کنتنتو 63)- شواین اشتایگر- گوستاوو- ریبری(آلابا 73)- مولر- کروس- گومز( پترسن 73)
فرایبورگ: بائومان- نیکو(موجدسا 46)- بارت- باستیانس- کرامس- شوستر- رایزینگر- ماکیادی( آبدسادکی 84)- فلوم- یندریسک ( دمبل - 46)سیسه
گلها: گومز (8، 52، 55، 71)- ریبری ( 26، 41)- پترسن (89)
کارت زرد و قرمز: دو تیم نداشتند
داور: توبیاس ولتس
تماشاگران: 69 هزار نفر ظرفیت ورزشگاه تکمیل بود
////////////////
واکنش باواریایی ها پس از پیروزی پرگل
وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران- باواریایی ها در بعدازظهری به یاد ماندنی تیم فرایبورگ را با 7 گل در هم شکستند تا علاوه بر تمدید صدرنشینی خود در بوندسلیگا با روحیه ای مناسب پا به اولین دیدار لیگ قهرمانان اروپا بگذارند.
واکنش باواریایی ها پس از پیروزی پر گل
یوپ هاینکس:" من بسیار خوشحال هستم. این یک نمایش کلاسیک از تیم من بود به خصوص در نیمه اول. ما پیش از هر دیدار حریفان خود را با تماشای دی وی دی بازی هایشان تجزیه و تحلیل می کنیم اما ما امروز چیز زیادی از فرایبورگ ندیدیم که دلیل آن هم عملکرد خوب تیم من بود. درست از شروع بازی ما نبض بازی را در اختیار گرفتیم و حرکت و نگرش خود از دیدار برابر لاترن را برای این بازی نیز حفظ کردیم. ما در نیمه اول 3 بر 0 پیش بودیم اما ما هنوز هم می خواستیم در نیمه دوم گل بزنیم این بسیار مهم است زیرا همین مسئله شخصیت حاکم در تیم را نشان می دهد.
آن چیز که برای من مهم است اینکه تمام بازیکنان در کارهای تدافعی نیز شرکت می کنند اما من هنوز هم اعتقاد دارم که می توانیم از این هم بهتر بازی کنیم خصوصا هنگامی که با تیم های قدرت مند تری روبرو شویم. ما می دانیم که ما باید این شرایط را حفظ کنیم و بهبود ببخشیم زیرا ما برنامه سنگین تری را در هفته های آتی پیش رو خواهیم داشت."
ماریو گومز:" ما باید شرایط خوب خود را حفظ کنیم ما به دشواری در بوندسلیگا پیروز می شویم. پیروزی آنطوری که به نظر می رسد آسان نیست زیرا تمرین و کار بسیاری پشت آن وجود دارد. ما یک گروه و تیم متوازن در اختیار داریم از شماره یک تا یازده زمین در حمله و دفاع شرکت می کنند. در انتهای بازی اینگونه به نظر می رسد که گلزدن آسان بوده است اما همه این موفقیت ها ناشی از یک حرکت فوق العاده می باشند. من با هر گلی که می زنم بسیار خوشحال می شوم حتی اگر در یکی از توپ ها کمترین نقش را داشته باشم و تنها توپ به من برخورد کرده باشد. اما ما نباید فکر کنیم این کار را می توانیم در هرجایی انجام دهیم این کار را نمی توان هر روز انجام داد."
باستین شواین اشتایگر:" ما واقعا بسیار خوب بودیم، اگر ما می خواستیم بیش از این گلزنی کنیم می توانستیم گل های بیشتر نیز بزنیم."
مارکوس سورگ( مربی فرایبورگ):" این پیروزی را به بایرن تبریک می گویم. شایسته این پیروزی بودند ما به مونیخ آمده بودیم تا شجاعت و جسارت خود را نشان دهیم و مبارزه سختی را انجام دهیم اما در حالی مونیخ را ترک می کنیم که کاملا شکست خورده ایم."
به امید شروع طوفانی و موفقیت بایرن در لیگ قهرمانان اروپا