• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بایرن مونیخ

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
عاشق اف سی بایرن هستم

muller_732-3.jpg

وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران - توماس مولر در سال ۲۰۱۰ پیشنهاد باشگاه چلسی را رد کرد . پس از دریافت جایزه ی کفش طلای جام جهانی ۲۰۱۱، این ستاره ی در حال رشد، مورد توجه و طمع باشگاه های انگلیسی قرار گرفت و در لیست بازیکنانی قرار گرفت که باشگاه های انگلیسی خواهان به خدمت گرفتن آنها بودند.
یکی از این باشگاه ها، منچستر یونایتد بود.
" که همه چیز، بستگی به موقعیت ممکن است که در صورت داشتن موقعیت مناسب وطن خود را ترک کند، پس از جام جهانی ۲۰۱۱، من چندین پیشنهاد از باشگاه های انگلیسی داشتم که آنها را رد کردم و یکی از این باشگاه ها هم چلسی بود، این یک افتخار است، زیرا چنین پیشنهاداتی هرروز اتفاق نخواهد افتاد اما من فکر نمیکنم که جابجایی در این سن کم برای من عاقلانه باشد. "
بنابراین انتخاب تیم از سوی توماس مولر در هاله ای از ابهام قرار گرفت .
توماس مولر در ادامه میگوید :
" این تغییر پس از اولین سال حضور من در بایرن به عنوان یک بازیکن حرفه ای، میتواند بی معنی باشد . در سن من، باید خوب بازی کنید، من در بایرن احساس رضایت و راحتی میکنم، شما میتوانید بگویید که من عاشق اف .سی .بایرن هستم."

این بازیکن همه فن حریف، همچنین درباره شایعات مشاجره او با آرین روبن صحبت میکند و درباره رفتاری که ماهها پیش این وینگر هلندی در طول بازی با او داشته است، سخن میگوید :
"اگر چیزی اشتباه است ما باید با آن مبارزه کنیم. همچنین من همیشه به طرفدارانم میگویم که وقتی من کار خود را انجام نمیدهم به من گوشزد کنند . "
مولر در آگوست 2010 با قرارداد اولیه ای به شک و تردید ها درباره ی آینده ی خود پایان داد و قرار داد خود را با بایرن تمدید کرد که بر اساس آن تا سال ۲۰۱۵ در مونیخ میماند . از زمان ورود او به بایرن به عنوان اولین تیمش در سال ۲۰۰۹ او ۱۱۳ بار برای بایرن به میدان رفته است و ۴۱ گل نیز به ثمر رسانده است.

بايرن خواهان تمديد قرارداد هاينکس

00033096.jpg

باشگاه بايرن مونيخ خواهان ادامه همکاري با يوپ هاينکس براي مدتي طولاني است.

به نقل از سایت ورزش آلمان، کارل هاینس رومینیگه، معاون باشگاه باوارایی گفت مونیخی‌ها از عملکرد یوپ هاینکس راضی هستند. به این خاطر مایلند پس از تابستان سال 2013 که قراردادش به پایان می‌رسد با وی بازهم همکاری کنند.

این مقام اظهار داشت: هدف ما جلب توجه هاینکس به امضا قراردادی تازه است. چیزی که مورد توجه یوپ نیز است. البته برای نهایی شدن این موضوع طرفین عجله ای نداریم.
به گفته این مقام هاینکس 66 ساله که فصل قبل زمام امور بایرلورکوزن را دراختیار داشت، اکنون در سومین دوره حضورش در راس کادرفنی بایرن، بر جو حاکم بر تیم مسلط است. از طرفی مناسبات کاملا خوبی با هیات مدیره دارد و مورد اعتماد آنها است، بنابراین بایرن خواهان حفظ او است.

تیم تحت ***** وی تا قبل از بازی روز شنبه (امروز) با هرتابرلین، با شش برد، یک تساوی و یک باخت، صدرنشینی بوندس‌لیگا را از آن خود کرده است.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
آیا گومز رکورد گرد مولر را خواهد شکست؟

gomez_732-2.jpg

سعید محمدخواه-وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران- گرد مولر افسانه ای در فصل 72-1971 با 40 گلزده به عنوان برترین گلزن بوندسلیگا دست یافت. بسیاری از کارشناسان فوتبال آلمان بر اساس عملکرد این فصل گومز و مقایسه آن با وضعیت گرد مولر در هفته های مشابه فصل 72-1971، امیدوارند پس از مدت ها این رکورد دست نیافتنی شکسته شود و نویدگر ظهور بمب افکنی دیگر در فوتبال آلمان و باشگاه بایرن باشند.

نرخ گلزنی گومز کارشناسان را بر آن داشت تا با ایجاد نموداری وضعیت وی و گرد مولر را تحلیل کنند. 10 گل در 9 بازی، در صورتیکه گومز در یک هفته از رقابت های بوندسیلیگا غایب بود.

این بدان معناست که این مهاجم بلند بالای بایرن در هر دیدار به طور متوسط 1.25 گل به ثمر رسانده است. اگر وی بتواند این وضعیت را به همین منوال حفظ کند در پایان فصل سوپر ماریو 41 گل برای بایرن به ثمر خواهد رساند. اگر با استفاده از دقایق دست به محاسبه بزنیم به نرخی جالبتر خواهیم رسید گومز در هر 61 دقیقه برای بایرن گل زده است. و اگر متصور شویم که او در هر 25 بازی باقیمانده بوندسلیگا 90 دقیقه در زمین باشد بر اساس آمار پیشبینی می شود که در انتهای فصل گومز 47 گله شود.

en_mueller_gomez_389.jpg

پسر متولد ریدلینگن از پدری اسپانیایی و مادری آلمانی متولد شد. گومز با وجود گلهای متعددی که در 9 هفته ابتدایی برای بایرن به ثمر رسانیده اهداف بزرگی را در مونیخ دنبال می کند گومز می گوید:" رکوردزنی من چندان مهم نیست. هواداران بایرن باید اهداف بزرگی را دنبال کنند ما در مسیر درستی قرار گرفته ایم و من در این چنین تیمی بازی می کنم."

در فصل گذشته گومز از معدود موفق های بایرن زیر نظر لوئیس فان خال بودذ او فصل را با 28 گلزده به پایان رساند اما برای آنکه سوپر ماریو به آقای قابل اعتماد باواریایی ها و فوتبال آلمان بدل شود هنوز وضعیتی متزلزل دارد. درخشش در تیم ملی و حضور در تورنمنت های بین المللی نظیر یورو 2012 و جام جهانی 2014 می تواند وی را به عنوان یک بازیکن تمام عیار بدل کند.

"من نمی توانم آنطور که هواداران می خواهند بازی کنم." او به اواسط فصل گذشته اشاره می کند و ادامه می دهد:" و انتقادات چندان برای من مهم نیست. من می توانم کاری را که در زمین از من خواسته شده انجام دهم چیزی که مربیان و هم تیمی هایم از من در ذهنشان هست برایم اهمیت دارد. و اینکه در مسیر درستی قرار گرفته باشم."

ماریو 9 گل در 11 بازی تیم ملی از آغاز فصل 11-2010 به ثمر رساند.

یوآخیم لوو سرمربی ژرمن ها که سخت به دنبال شرایطی است که بتواند بار دیگر آلمان ها را به اوج فوتبال اروپا برساند از سوپر ماریو با لقب " ماشین گلزنی" یاد می کند. مصدومیت میرو کلوزه مهاجم کهنه کار و موفق آلمان موجب شد تا گومز در دو دیدار مقدماتی یورو 2012 برابر بلژیک و ترکیه در ترکیب ثابت حاضر شود و با گلزنی های خود پاسخ مثبتی به اعتماد لوو داده باشد.

اگر گومز فرم خود را حفظ کند و به پیشرفت ادامه دهد می تواند به یکی از مهمترین عوامل موفقیت آلمان در یورو 2012 تبدیل شود. شکستن رکورد دست نیافتنی گرد مولر بدون شک می تواند گام بلندی برای این مهم باشد. البته در فوتبال هیچ چیز قابل پیشبینی نیست مولر که در فصل 72-1971 با 40 گل عنوان آقای گلی را کسب کرد در پایان هفته 9ام تنها سه گل برای بایرن به ثمر رسانده بود.

////////

لیست خرید بایرن مونیخ: رئوس در صدر

marco_reus_92301.jpg

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، آیا صید بعدی بایرن مونیخ ، بازیکن تیم ملی آلمان می باشد؟! به گفتۀ یکی از رسانه ها ، بایرن مونیخ با مارکو رئوس بازیکن باشگاه مونشن گلادباخ در ارتباط است.

به گزارش روزنامۀ بیلد مارکو رئوس ، بازیکن جوان مونشن گلادباخ در مورد بایرن مونیخ گفت: "بایرن مونیخ یکی از بهترین باشگاه های جهان می باشد. این یک افتخار است اگر من در لیست خرید آنها حضور داشته باشم. اما من با مونشن گلادباخ تا سال 2015 قرارداد دارم و تمرکزم را روی گلادباخ گذاشته ام."
اما باشگاه مونشن گلادباخ ، جدایی رئوس در پایان فصل و پیوستنش به بایرن مونیخ را رد می کند. "مکس ابرل" مدیر ورزشی گلادباخ گفت: "این گمانه زنی خامی است. مارکو با ما قرارداد دارد. او احساس خوبی دارد. این مشخص است که بازیکنی به مانند او مورد علاقه سایر باشگاه ها باشد."
بر اساس بند هایی که در قرار داد رئوس درج شده است ، در سال 2012 قیمت فروش رئوس 18 میلیون ، در سال 2013 - 15 میلیون ، در سال 2014 – 12 میلیون و در سال 2015 به صورت آزاد می باشد.
مکس ابرل در خصوص این قرارداد گفت: "باشگاه نمی خواهد دیدگاه خود را در مورد محتوای این قرارداد بیان کند."

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
هانوفر 2-1 بایرن مونیخ , هفته دهم ایستگاه توقف بایرن

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬تیم بایرن مونیخ در هفته دهم بندسلیگا به مصاف تیم هانوفر رفت.
ترکیب هانوفر :
زیلر ٬ چروندلو ٬ هاگوی ٬ پوگاتزه ٬ شولز ٬ استیندل ٬ اشمیدباخ ٬ پینتو ٬ پاندر ٬ شلادراف ٬ عبدالئو
ذخیره ها:
رادلینگر ٬ اجیمن ٬ چاهد ٬ راش ٬ لالا ٬ یاکونان ٬ استاپلکمپ . سرمربی : میرکو اسلومکا
ترکیب بایرن مونیخ :
مانوئل نویر ٬ رافینیا ٬ ژروم بواتنگ ٬ هولگر بادشتوبر ٬ فیلیپ لام ٬ لوییز گوستاوو ٬ باستین شوان اشتایگر ٬ توماس مولر ٬ تونی کروس ٬ فرانک ریبری ٬ ماریو گومز
ذخیره ها :
هانس یورگ بوت ٬ دیگو کنتنتو ٬ دانیل پرانیچ ٬ آناتولی تیموشچوک ٬ داوید آلابا ٬ نیلس پترسن ٬ ایویکا اولیچ . سرمربی : یوپ هاینکس
گل :
محمد عبدالئو (۲۳ پنالتی) ٬ کریستین پاندر (۵۰) برای هانوفر
داوید آلابا (۸۳) برای بایرن مونیخ
داور :
مانوئل گرافه (برلین)
کارت زرد :
شولز ٬ چروندولو ٬ پینتو ٬ اشمیدباخ ٬ زیلر ٬ (هانوفر)
ریبری (بایرن مونیخ)
کارت قرمز :
بواتنگ (بایرن)
چروندولو (هانوفر)
استادیوم محل برگزاری مسابقه‌ :
AWD-Arena (هانوفر) گنجایش : 49000 نفر

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
بایرن به دنبال جذب مدافع نورنبرگ

wollscheid_732.jpg

وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران - گفته میشود، تیمهای بایرن و دورتمند، رقابت تنگانگی را برای جذب مدافع تیم نورنبرگ آغاز کرده اند.

مدافع ۲۲ ساله تیم نورنبرگ که از آغاز این فصل، خود را به ترکیب اصلی نورنبرگ تحمیل کرده، با عملکرد خوب خود باعث شده که ۲ تیم اول فوتبال آلمان خود را برای امضای قرار داد با این مدافع آماده کنند.

باشگاه بایرن در نظر دارد با جذب این مدافع، جانشین مناسبی برای ون بویتن بلژیکی که به سالهای آخر فوتبال خود نزدیک میشود پیدا کند.

باشگاه نورنبرگ اعلام کرده که قصد فروش این مدافع را ندارد و قصد ندارد اشتباهی که بایرن با فروش مت هوملس مرتکب شد را تکرار کند.

فیلیپ وولشاید که سابقه پوشیدن پیراهن تیم زیر ۲۰ سال آلمان را دارد، به "مرته ساکر" جدید فوتبال آلمان معروف شده، این مدافع که قابلیت بازی با هر دو پا را دارد، مهارت خاص در توپهای هوایی دارد.

قیمت این مدافع در حال حاضر چیزی در حدود ۵ میلیون یورو است، مبلغی که پرداخت آن برای دورتمند وبایرن به هیچ وجه دشوار نیست.

///////

جام حذفی قرعه کشی شد
بایرن به مصاف بوخوم می رود

dfb-pokal_byksh_732.jpg

وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران - جام حذفی آلمان در مرحله بعدی قرعه کشی شد و ۱۶ تیم حاضر در این رقابتها، حریفان خود را شناختند.

اشتوگارت ؛ هامبورگ

هوفنهایم ؛ آگسبورگ

هرتابرلین ؛ کایزرسلاترن

فورتونا دوسلدورف ؛ بوروسیا دورتموند

هولستین کیل ؛ ماینتس

بوخوم ؛ بایرن مونیخ

نورنبرگ ؛ گروتر فورث

بازیهای این دور جام حذفی در تاریخ ۲۰ و ۲۱ دسامبر سال جاری برگزار خواهد شد.

SABZSEFIDSORKH

Registered User
لایک‌ها
135
یادش به خیر سال 2001 ماموریت بودم تو شهر مونیخ وقتی دیدم بایرن مونیخ با برد والنسیا اول اروپا شد فرداش که تیم برگشت مونیخ رفتیم استقبالشون تو میدان شهر (ماریان پلاتز) . کل تیم از الیور کان و اقنبرگ و ... رفته بودن بالای ساختمون شهرداری . چقدر شلوغ بود شهر 2 ساعت طول کشید عرض میدون رو طی کنم .

تصور چنین منظره ای برایم خیلی جالبه.:rolleyes:

تبریک برای برد ناپولی.کلا حریف چقری بود.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
لام به رئوس،به بایرن بیا

lahm_732-2.jpg

وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران - فیلیپ لام کاپیتان تیم فوتبال بایرن مونیخ از مارکو رئوس ستاره تیم مونشن گلادباخ خواست که به بایرن بیاید.
مارکو رئوس که در 12 بازی این فصل 4گل به ثمر رسانده و به اردوی تیم ملی آلمان دعوت شده با عملکرد خوب خود مورد توجه یوپ هاینکس سرمربی بایرن قرار گرفته است. کارل هاینز رومنیگه رئیس باشگاه بایرن مونیخ هم بار ها علاقه خود را به این بازیکن اعلام کرده است. اما اکنون فیلیپ لام کاپیتان بایرن هم به حضور این بازیکن در بایرن ابراز علاقه کرده و در گفت وگو با بیلد گفته: "بهترین بازیکنان آلمان باید در بهترین تیم آلمان بازی کنند و رئوس آگر میخواهد جز بهترین ها بماند باید به بایرن بیاید."
قرار داد رئوس با گلادباخ تابستان 2015 به اتمام میرسد و قیمت او چیزی حدود 18 میلیون یورو تخمین زده میشود.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
نمرات بازیکنان در بازی بایرن مونیخ - ویارئال

fcbayern_ucl_732.jpg

وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران - بایرن مونیخ، شب گذشته در بازی مقابل ویارئال توانست با گلهای ماریو گومز و فرانک ریبری پیروز شود، همچنین بر اساس رده بندی بازیکنان دو تیم از لحاظ کیفیت تونی کروس از بایرن مونیخ بهترین بازیکن میدان شناخته شد و کارلوس مارچنا از ویارئال بدترین بازیکن میدان انتخاب شد.

بازیکنان بایرن مونیخ :
مانوئل نویر(۷.۵) – فن بویتن (۷) – رافینیا (۴.۵) – بوآتنگ (۶.۵) – فیلیپ لام (۷) – فرانک ریبری (۸) – آرین روبن (۶) – داوید آلابا (۶.۵) – تونی کروس (۸ بهترین بازیکن میدان) – آناتولی تیموشچوک (۷) – ماریو گومز (۷)

بازیکنان جایگزین بایرن مونیخ
ایویکا اولیچ (6.5) – توماس مولر (5.5)

بازیکنان ویارئال
دیگو لوپز (۶.۵)- خوان اوریول (۶.۵)- ماتئو موساچیو(۵.۵) – کارلوس مارچنا (۴ بدترین بازیکن میدان ) - آنجل (۴.۵) – ماریو گاسیار(۴.۵)- جاناتان دی گوزمان (۷) – هرنان آرسنیو پرز (۵) – بورخا والرو ایگلسیاس (۵)- بورونو سوریانولیدو (۵.۵)- مارکو روبن (۵.۵)

بازیکنان جایگزین ویارئال
واکاسو (۵)- مارکوس سنا (۶)

///////

" تونی کروس بهترین بازی ساز بایرن است "

ribery_2_731.jpg

وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران – فرانک ریبری، مهاجم بایرن مونیخ اظهار داشت :

" تونی کروس با وجود رقابت سختی که با توماس مولر دارد، میتواند جایگزین من به عنوان یک بازی ساز عالی باشد. "

تونی کروس در این فصل در بیشتر بازیهای باشگاهی شرکت داشته است و در بازی های اخیر ملی نیز حضور پررنگی داشته است و هم اکنون نیز تلاش میکند تا نبود باستین شواین اشتایگر را جبران کند.

در بازی شب گذشته بایرن مونیخ مقابل ویارئال، تونی کروس در جایگاه هافبک هجومی بسیار خوب عمل
کرد و دو پاس گل نیز برای فرانک ریبری فرستاد.

فرانک ریبری معتقد است، تونی کروس در نبود توماس مولر در بازی شب اخیر، بهترین بازیکن میدان بوده است. همچنین وی در مصاحبه ای گفت:

" وجود تونی در کنار من واقعا برایم عالی بود. او توپ را بسیار خوب کنترل میکند و پاسهای خوبی میدهد. قطعا تصمیم گیری برای مربی در رابطه با انتخاب بازیکن سخت خواهد بود زیرا توماس مولر که هم اکنون در وضعیت سختی از جهت رقابت با تونی کروس به سر میبرد نیز در تمامی بازی های اخیر بایرن مونیخ عالی عمل کرده است. "

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
الی هوینس: بایرن در زمستان خرید جدیدی انجام نمی دهد

سایت گل- الی هوینس، رئیس باشگاه بایرن مونیخ، با تکذیب خریدهای زمستانی این باشگاه اعلام کرد تیم یوپ هاینکس برای رسیدن به اهدافش از قدرت کافی برخوردار است.

این در حالی است که بایرنی ها در 3 دیدار از 5 بازی اخیرشان در بوندس لیگا شکست خوردند و اخیرا شایعاتی در مورد خرید پاپیس سیسه از فرایبورگ توسط این باشگاه منتشر شده است.

هوینس در گفتگو با اسکای اسپورت نیوز گفت:" خرید بازیکن برای حل مشکل راه حل ما نیست. بازیکنانی که در حال حاضر در اختیار داریم از پتانسل کافی برخوردار هستند به همین دلیل نیازی به بازیکنان جدید نداریم."

با این وجود او احتمال خرید بازیکن در تابستان آینده را رد نکرد.

" فکر خرید بازیکن جدید در تابستان یک مسئله کاملا متفاوت است."

بایرن با شکست در دیدار این هفته مقابل ماینس به رده سوم جدول بوندس لیگا سقوط کرد. دورتموند و مونشن گلادباخ در رده های اول و دوم قرار دارند.

شواین اشتایگر از طریق بسکتبال آماده می‌شود

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ ستاره ملی‌پوش و مصدوم تیم فوتبال بایرن مونیخ برای بازگشت هرچه سریع‌تر به مستطیل‌ سبز ‌به بسکتبال روی آورد.

به نقل از روزنامه دی‌ولت، باستین شواین اشتایگر از روز گذشته مجوز حضور در تمرینات را از طرف پزشکان تیمش دریافت کرد. این ستاره تکنیکی که اوایل ماه میلادی جاری در دیدار لیگ قهرمانان اروپا از ناحیه استخوان ترقوه دچار شکستگی شد، پس از تحمل دوران نقاهت پس از عمل جراحی و استراحت درمنزل روز گذشته مورد آزمایش و معاینه کامل پزشکان قرار گرفت و پس از آن مجوز حضور او صادر شد.
این گزارش حاکی‌است وی بنا به توصیه پزشکانش ابتدا به تمرینات سبک بدنسازی پرداخت. همچنین برای بالابردن عضلات کتف، دست و گردن به بازی بسکتبال پرداخت.
دانیل فن بویتن، مدافع بلژیکی بایرن در این مورد گفت: قرار است پس از مدت کوتاهی او به تمرینات فوتبال در تیم بایرن بازگردد. امیدواریم دوره آماده‌سازی او هرچه سریع‌تر طی شده و بزودی شاهد حضورش در ترکیب تیم باشیم.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
پس از سوت پایان

heynkes_732-3.jpg

وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران - یوپ هاینکس، سرمربی باشگاه بایرن مونیخ بعد از برد ۴ بر ۱ مقابل وردربرمن در هفته پانزدهم بوندسلیگا، نظرات خود را دباره این بازی اعلام کرد :

" برای بایرن بسیار مهم است که در صدر جدول بوندسلیگا، قرار بگیرد، تیم من بسیار خوب توانست بعد از باخت مقابل ماینتس، آماده شود و نتیجه بگیرد، در این بازی کاملا مشاهده شد که بایرن، یک تیم است و هماهنگی زیادی بین بازیکنان وجود دارد، ما بین خط حمله و دفاع، رابطه بسیار خوبی برقرار کردیم، همه بازیکنان در دفاع و حمله، حضور داشتند که برای ما بسیار خوب است.، در نیمه اول، بازی بسیار عادی به نظر میرسید، شاید نمایش خوب ما به علت باخت هفته گذشته از ماینتس بود. "

همچنین فرانک ریبری، هافبک فرانسوی باشگاه بایرن مونیخ در این کنفرانس شرکت کرد.

" روی ما، فشار زیادی وجود داشت، به همین خاطر امروز قصد برنده شدن را داشتیم. باور کنید که همیشه بردن، آسان نیست. امروز نمایش بسیار خوبی داشتیم، من احساس خوشبختی میکنم. "

توماس شاف، سرمربی باشگاه وردربرمن که از باخت تیمش بسیار عصبانی است، در کنفرانس مطبوعاتی، گفت :

" امروز، بسیار بد بازی کردیم، بایرن به ما اجازه داد تا موقعیت های زیادی خلق کنیم اما نتوانستیم از آنها استفاده کنیم، بایرن در حفظ توپ از ما بهتر عمل کرد.

او در ادامه درباره اخراج هونت، میگوید :

" عملکرد هونت، بسیار احمقانه بود و من هیچ بهانه ای از او را نخواهم پذیرفت. "

/////

بوفون: نوئر بهترین دروازه بان جهان است

neuer_732-8.jpg

وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران - روز گذشته در یک برنامه تلویزیونی در شبکه sky که با حضور مانوئل نوئر و بوفون برگزار میشد. جان لوییجی بوفون دروازه بان تیم ملی ایتالیا، مانوئل نوئر را بهترین دروازه بان حال حاضر فوتبال جهان خواند و ابراز امیدواری کرد که تیم ملی ایتالیا در فینال یورو ۲۰۱۲، مقابل آلمان به میدان برود.

بوفون با اشاره به سن کم نوئر، آینده درخشانی را برای او پیش بینی کرد و معتقد است کمتر دروازه بانی در این سن و سال میتواند کیفیت نوئر را داشته باشد.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
" رئوس را به هر قیمتی میخواهیم "

reus_732.jpg

وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران - کارل هاینس رومنیگه، مدیر اجرایی باشگاه بایرن مونیخ که بارها از علاقه خودش و تیمش به مارکو رئوس، ستاره تیم مونشن گلادباخ خبر داده، در تازه ترین اظهار نظرش در مورد این بازیکن گفت :

" تیم گلادباخ برای این انتقال، مبلغی حدود ۱۸ میلیون یورو درخواست کرده، با وجود اینکه این مبلغ بسیار بالاست اما مانعی بر سر این انتقال نخواهد بود. ما به زودی با مدیران گلادباخ وارد مذاکره خواهیم شد و به هر ترتیب با آنها به توافق خواهیم رسید، چون رئوس در صدر لیست خرید ماست. "

ویدال: دوست داشتم به بایرن بیایم

vida_732.jpg

وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران - آرتور ویدال، هافبک شیلیایی تیم یوونتوس که تابستان گذشته از بایرلورکوزن به این تیم رفت، در تازه ترین مصاحبه خود، در مورد علاقه تیم بایرن مونیخ در تابستان گذشته به خودش گفت:

" بایرن، تیم بزرگی است. آرزوی هر بازیکنی که در آلمان فوتبال بازی میکند، این است که یکبار پیراهن بایرن را بر تن کند. من هم به بایرن علاقه داشتم و مطمئن بودم که پیراهن این تیم را در فصل آینده به تن خواهم کرد اما مدیران تیم لورکوزن حاضر نبودند به هیچ قیمتی مرا به این تیم بدهند. هرچند که مدیران بایرن فکر میکنند که اگر کمی بیشتر صبر میکردم میتوانستند مدیران تیم لورکوزن را متقاعد کنند اما من نمیتوانستم بیش از این منتظر بمانم، من برای پیشرفت فوتبالم مجبور به ترک لورکوزن بودم. در حال حاضر از حضور در یوونتوس راضی هستم و حس میکنم که در این تیم موفق خواهم بود. "

روبن قصد دارد در بایرن بماند

robben_732.jpg

وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران - آرین روبن، هافبک هلندی باشگاه بایرن مونیخ که بعد از غیبت طولانی مدت در بازی مقابل وردربرمن، دو گل به ثمر رساند، در مصاحبه ای اعلام کرد که قصد دارد تا قرارداد خود را با باواریاییها تمدید کند.

قرارداد این بازیکن ۲۷ ساله، یک سال و نیم آینده به پایان خواهد رسید.

" من میدانم که تمدید قرارداد در صورتی که بتوانم خود را در فرم ایده آل نگهدارم، امکان پذیر است، فکر میکنم که میتوانم بهتر از این باشم، احساس خوبی در مونیخ دارم و دوست دارم در اینجا بمانم. "

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
فردا شب یه بازی نسبتا تشریفاتی با منچستر سیتی در خانه حریف داریم.گفته شده کروس و روبن همراه تیم نمیرن.هر چند بازی تشریفاتی هست برای بایرن ولی برای من سیتی حکم مرگ و زندگی رو داره و ما باید با تمام قوا بازی کنیم تا اون تیمی که واقعا حقشه به عنوان تیم دوم صعود کنه.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
دیشب با اینکه تیم دوم بود از بازی راضی هستم.بوت با این سنش هنوز هم اماده نشون میده به نظرم بهترین بازیکنمون بوت بود.تنها بازیکنی که اونطور که باید می بود نبود پترسن بود.
تازه این تیم ناهماهنگ بودن اگر چند بازی در کنار هم بودن با همین تیم هم می تونستیم سیتی رو شکست بدیم.
به امید قهرمانی

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
هاینکس: باوجود باخت مقابل سیتی، شکست دادن بایرن کار آسانی نیست

سایت گل – یوپ هاینکس، مربی 66 ساله بایرن مونیخ در صحبتهایی اعلام کرد که با وجود شکست 0-2 تیمش مقابل منچسترسیتی، شاگردانش در مرحله حذفی لیگ قهرمانان اروپا با تمام قوا بازی خواهند کرد

در دیدار 4شنبه شب دو تیم سیتی و بایرن مونیخ که در ورزشگاه الاتحاد برگزار شد، شاگردان مانچینی موفق شدندتا با 2 گل باواریایی ها را به زانو در بیاورند.

درپایان این مسابقه یوپ هاینکس، مربی بایرن مونیخ به یوفا دات کام اعلام کرد که زمانی که بازیکنانش به شرایط آرمانی برسند، شکست دادن بایرن کار آسانی نخواهد بود.

هاینکس دراین باره گفت:« قرعه تیم ما در مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا، اصلا قرعه راضی کننده ای نبود. من ترجیح می دادم که تیمم مقابل حریفان دیگری بازی می کرد. ولی در نظر داشته باشید که اگر ما به اوج آمادگی فیزیکی برسیم و باستین شواین اشتایگر هم به ترکیب تیم بازگردد، شکست دادن ما کار سختی خواهد بود.»

هاینکس ادامه داد:« این موفقیت بزرگی بود که ما صعودمان به مرحله حذفی لیگ قهرمانان اروپا را در بازی یکی مانده به آخر مرحله گروهی مسجل کردیم. ما در دیدار با سیتی با مشکلات متعددی مواجه بودیم. با این وجودتیمم روحیه جنگندگی اش را به نمایش گذاشت و این تنها چیز ممکن دراین شرایط بود. بازی کردن مقابل سیتی ، تیمی که با تمام قوا بازی می کرد و هنوز به صعود امیدوار بود، واقعا سخت بود.»

بازی بعدی بایرن مونیخ روز یکشنبه و مقابل اشتوتگارت خواهد بود.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
اشتوتگارت ۱ ؛ ۲ بایرن مونیخ

fcb_bundesliga_logo_732.jpg

وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران - هفته شانزدهم رقابتهای بوندسلیگا یک شنبه شب با دیدار تیمهای بایرن مونیخ و اشتوتگارت در ورزشگاه مرسدس بنز آرنا به پایان رسید.

بازی برای بایرن شروع خوبی نداشت و پیش از آنکه بایرنیها بتوانند خود را در زمین پیدا کنند، کریستین گنتنر در دقیقه ۶، دروازه بایرن را باز کرد اما مردان باواریایی خیلی زود توانستند عقب افتادگی خود را جبران کنند و با ضربه ماریو گومز، آقای گل بوندسلیگا کار به تساوی کشید.

بعد از گل، بایرن که روحیه مناسبی پیدا کرده بود به حملات خود ادامه داد که این حملات ثمری را برای سرخ پوشان در پی نداشت.

در دقیقه ۳۰ بازی، مولینارو بازیکن تیم اشتوتگارت با دریافت کارت قرمز از زمین اخراج شد.

در نیمه دوم، بایرن نبض بازی را در دست گرفت و در دقیقه ۵۷ بازهم با ضربه ماریو گومز به گل رسید. بعد از گل، بایرن باز هم برای رسیدن به گل تلاش کرد که به نتیجه نرسید. در ده دقیقه پایانی چند موقعیت مسلم را برای گلزنی از دست داد تا دست خالی زمین راترک کند.

با این نتیجه بایرن در یک قدمی قهرمانی نیم فصل قرار گرفت.

پس از سوت پایان

heynckes_732-1.jpg

وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران - بعد از پایان دیدار تماشایی تیمهای اشتوتگارت و بایرن، مربیان و بازیکنان دو تیم دیدگاههای خود را در مورد این مسابقه بیان کردند. یوپ هاینکس، سرمربی بایرن و روبن و مولر، دو ستاره بایرن هم به سوالات خبرنگاران پاسخ گفتند.

یوپ هاینکس : هنوز ۱۸ هفته تا پایان بازیها باقی مانده اما چیزی که در حال حاضر مهم است، این است که ما امشب پیروز شدیم، اتفاقی که به هیچ وجه آسان نبود چون ما در خانه اشتوتگارت بودیم. به خصوص که در دقایق پایانی بازیکنانم بسیار بی انگیزه بودند. ما این برد را مدیون گومز هستیم او امشب علاوه بر اینکه ۲ گل زد،عملکرد بسیار عالی داشت و حتی وقتی صاحب توپ هم نبود بسیار مفید بود. ما واقعا به او نیاز داریم.

توماس مولر : بازی مهمی بود و اشتوتگارت در خانه خودی، تیم فوق العاده سخت کوشی است. با اینکه یک گل عقب افتادیم اما به خوبی توانستیم جبران کنیم.حتی بعد از گل دوم هم به حمله ادامه دادیم که این امر میتوانست باعث از دست رفتن پیروزی شود. لحظات پایانی برای ما پر از استرس و فشار بود و حتی میتوانم بگویم کمی خوش شانس بودیم.

آرین روبن : ما خیلی خوشحال هستیم. تنها هدف ما گرفتن ۳ امتیاز بود و به هدف خود رسیدیم. ولی شاید از این برد مهمتر، از دست رفتن ۲ امتیاز دیگر برای دورتمند باشد.امشب شب خوبی برای بایرن بود. از این هفته به بعد، تمرکز بیشتری روی بازیهای خود داریم.چند هفته گذشته هفته های پرفشار و سختی برای بایرن بود اما ما توانستیم به خوبی این شرایط را پشت سر بگذاریم و منتظر آینده باشیم.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
رکورد رهاگل شکسته شد

heynkes_732-3.jpg

وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران - یوپ هاینکس، سرمربی باشگاه بایرن مونیخ به غیر از اینکه باواریاییها را قهرمان نیم فصل بوندسلیگا کرد، رکورد شخصی را هم برای خود ثبت کرد.

این سرمربی ۶۶ ساله با پیروزی مقابل کلن توانست ۴۵۵ امین برد خود در بوندسلیگا را از سال ۱۹۷۹ تا به حال رقم بزند.

تا پیش از این، رهاگل رکورد دار بیشترین برد در بوندسلیگا بوده است که این رکورد توسط هاینکس، شکسته شد.

هاینکس، به عنوان بازیکن برای تیمهای مونشن گلادباخ و هانوفر بازی کرده است و در عرصه مربیگری، هدایت مونشن گلادباخ، بایرن مونیخ، شالکه، آینتراخت و بایرلورکوزن را عهده دار بوده است. همچنین در خارج از آلمان و در اسپانیا، سرمربی تیمهای اتلتیکو بیلبائو، تنریفه و رئال مادرید بوده است. او تجربه سرمربیگری در بنفیکا را هم داشته است.

ریبری از اخراجش ناراحت نیست

ribery_2_731.jpg

وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران - فرانک ریبری، هافبک فرانسوی باشگاه بایرن مونیخ که در جریان بازی هفته هفدهم بوندسلیگا مقابل کلن از زمین مسابقه اخراج شد، در مصاحبه ای اعلام کرد که از اخراجش در این بازی، متاسف نیست.

" من به هیچ چیزی افتخار نمیکنم، ناراحت هستم که چنین اتفاقی افتاده است و مجبورم که یک بازی را از دست بدهم، تنها چیزی که برای من، تاسف بار است، این است که چرا سرنو بعد از من اخراج نشد، او مستحق اخراج بود و باید اخراج میشد، اصلا برای کار خود متاسف نیستم. "

بنا بر این، فرانک ریبری، اولین بازی بعد از نیم فصل دوم را مقابل بروسیا مونشن گلادباخ را از دست خواهد داد.

در فصل جاری، این هافبک فرانسوی، ۱۷ بازی برای باواریاییها انجام داده است و ۸ گل هم به ثمر رسانده است.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
گپی دوستانه با قیصر

franz_732_3.jpg

وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران - فرانتس بکن بائر، مدیر افتخاری باشگاه بایرن مونیخ در مصاحبه ای با وبسایت رسمی هواداران بایرن مونیخ در روسیه، به سوالات نماینده این سایت در مونیخ، جواب داد.

این مصاحبه به صورت اختصاصی از طرف سایت هواداران بایرن مونیخ در روسیه، در اختیار وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران قرار گرفته است.

نظر شما را به ترجمه فارسی این مصاحبه، جلب میکنیم :

آرین روبن و فرانک ریبری : " روبن در فرم اصلی خود، بازیکن بدون قیمتی است ! همچنین فرانک ریبری هم مانند روبن است، این دو بازیکن، ترس زیادی برای حریفان ایجاد میکنند، روبن و ریبری مانند نمک در سوپ میمانند. "

تمدید قرارداد با روبن : " من، قطعا با او، قراردادش را تمدید میکردم، همه ما میدانیم که او بازیکن بسیار حساس است و زود مصدوم میشود اما میتواند به تنهایی در هر بازی سرنوشت ساز باشد. "

مصدومیت باستین شواین اشتایگر : " در تیم، بازیکنان زیادی وجود دارند که هم پست شواینی هستند اما همه میدانند که او بازیکن با ارزشی است. شواینی بازیکنی است که وقتی در زمین نباشد، جای خالی او برای همه سورپرایز بزرگ و شوک دهنده است، او به اهداف بزرگی رسیده است و پیشرفت زیادی داشته است، شواینی کاپیتان واقعی است. "

تفاوت بایرن با بارسلونا و رئال : " همه چیز بسیار عالی است، هیچ تیمی نمیتواند مانند بارسلونا در سالهای اخیر تا این اندازه برد داشته باشد. تیم هر چه بتواند بیشتر برنده باشد، به همان اندازه هم اطمینان بیشتری به خود دارد، بردهای پیاپی میتواند موجب بالا بردن روحیه تیم شود.بایرن، پیشرفت خواهد کرد، برای اینکه بایرن را با بارسلونا و رئال مادرید، مقایسه کنیم، باید این تیمها با هم بازی کنند. "

نظر شما درباره ژوزه مورینیو به عنوان سرمربی تیمی در بوندسلیگا :
" مورینیو، خودش میتواند باشگاهی را که دوست دارد در آن کار کند، برای خود انتخاب کند و من نمیدانم که آیا او علاقه به سرمربیگری در آلمان را دارد یا خیر، من فکر نمیکنم که او بتواند در آلمان، کار کند، مهمترین مساله برای یک مربی این است که بتواند به زبان کشوری که در آن کار میکند، صحبت کند، فکر میکنم که شخصی مانند مورینیو که یکی از ارکان اصلی فعالیتش، زبان اوست، نتواند در آلمان، موفق باشد اما از دید یک کارشناس فوتبال به راحتی میتوانم بگویم که او در بوندسلیگا، موفق خواهد بود. "

ولفگانگ نیرسباهه، رئیس آینده فدراسیون فوتبال آلمان : " به نظر من، او بهترین انتخاب است، او با علم مدیریت، آشنایی زیادی دارد و اطراف خود را میشناسد و به راحتی میتواند با آنها، ارتباط برقرار کند. او در ده سال اخیر، عملکرد بسیار خوبی داشته است که این عملکرد فقط و فقط مربوط به فدراسیون فوتبال آلمان نمیشود، بلکه در یوفا و فیفا هم بسیار خوب عمل کرده است. "

نظر شما درباره خودکشی داور ایرانی بوندسلیگا، آقای بابک رفعتی : " درباره مشکلات شخصی رفعتی، حتی خانواده او هم از این موضوع با خبر نشدند. در حال حاضر، داوران، فشار زیادی را نسبت به قبل متحمل میشوند. چندی پیش، من متوجه شدم که داوران بوندسلیگا، ۹۰ درصد به درستی، قضاوت میکنند و فقط، ۱۰ درصد خطا دارند، تا قبل از این، فکر میکردم که درصد خطای داوران، بیشتر است، واقعا از عملکرد خوب داوران بوندسلیگا، حیرت زده هستم و به آنان تبریک میگویم. داوران کار سختی دارند و ما بازیکنان هستیم که باید به آنها، کمک کنیم. "

آرزوی شما در آستانه سال ۲۰۱۲ : " شخصا برای خودم، آرزو میکنم که همه چیز مانند سالی که در آن هستیم، پیش برود، من از هیچ چیز شکایتی ندارم، در کل میخواهم که برای همه و به خصوص هواداران بایرن مونیخ و آلمان در همه جای دنیا، آرزوی سلامتی کنم و امیدوارم که همه به آرزوهای خود، برسند. "

ترجمه : وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران - حسین قربانی

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
x8r5zfjp9ndwg9aop044.jpg

n3glr3pmswqy05ajkcup.jpg

m4dh4c2cjv4qd6dh6mf.jpg

سه شنبه ۲۹ آذر ۱۳۹۰

f2i1dt2wpd3emc9awi9r.png
67939952754306845719.bmp
67939952754306845719.bmp
i8b6f3erx04dcfy9ymna.png

بوخوم1848
67939952754306845719.bmp
67939952754306845719.bmp
بایرن مونیخ

41896709965494515646.png

93829649309279775850.png

31x7s12g4vudjcxgtkzw.jpg

Michael Weiner

79410770554061167018.png

qlfnzjeqqhuoiwvym9g.jpg

نام ورزشگاه: rewirpowerSTADION ظرفیت:
31,328

wol_error.gif
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 649x155.
sb2kcuz5nfyr4apmk1hx.jpg

ei2aycq4vj5fqn4dsr.jpg

nCode.png
Click this bar to view the original image of 580x491px.
wol_error.gif
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 580x491.
vif0699lu8l6g7rhhrh.png

36859730880562545586.png

Neuer - Rafinha, van Buyten, Badstuber, Lahm - Tymoshchuk, Kroos - Robben, T. Müller, Ribery - Gomez
Trainer: Heynckes

22y0srln9m34k167u9xq.png

Luthe - Kopplin, Maltritz, Acquistapace, Toski - Kramer - Federico, Dabrowski - Inui - Chong Tese, Aydin
Trainer: Bergmann

اعلام برنامه

m4dh4c2cjv4qd6dh6mf.jpg

سه شنبه ۲۹ آذر ۱۳۹۰

ساعت 21:30
f2i1dt2wpd3emc9awi9r.png
67939952754306845719.bmp
67939952754306845719.bmp
i8b6f3erx04dcfy9ymna.png

بوخوم1848
67939952754306845719.bmp
67939952754306845719.bmp
بایرن مونیخ

41896709965494515646.png

09585791211256929093.jpg

Al Jazeera Sport +4
Arena Sport 2 [MAXtv]
Arena Sport 3 (serbia)
Nelonen Pro 1
Nova Sport (bulgaria)
OTE Sport 1
Sky Sport 1 (germany)
Sport 1 (hungary)
Sport 2 (israel)
Sport TV4 (portugal)
Sport+ (france)
TV2 Sport (denmark)
Viasat Football (norway)
Viasat Sport Baltic
Sky Sport HD2 (germany)
دوستانی که به اینترنت پرسرعت دسترسی دارند و دوست دارند که بازی را به صورت آنلاین تماشا کنند میتوانند به سایت زیر مراجعه کنند (روی عکس کلیک کنید)
نیم ساعت قبل از شروع هر بازی لینک مربوط به پخش زنده قرار می گیرد.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
فستیوال نورپردازی در آلیانس آرنا به گزارش تصویر

feuerwerk_ima_161211-14.jpg
پس از اتمام بازی شب گذشته بایرن مقابل کلن در استادیوم آلیانس آرنا به مناسبت سال جدید میلادی و همچنین اتمام نیم فصل بوندسلیگا مراسم نورپردازی ای در این استادیوم برگزار شد. بقیه تصاویر در ادامه مطلب...

feuerwerk_ima_161211-01.jpg

feuerwerk_ima_161211-11.jpg

feuerwerk_ima_161211-05.jpg

feuerwerk_ima_161211-02.jpg

feuerwerk_ima_161211-09.jpg

feuerwerk_ima_161211-06.jpg

feuerwerk_ima_161211-07.jpg

feuerwerk_ima_161211-08.jpg

feuerwerk_ima_161211-10.jpg

feuerwerk_ima_161211-12.jpg

feuerwerk_ima_161211-13.jpg

feuerwerk_ima_161211-15.jpg

feuerwerk_get_161211-16.jpg

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
برنامه باواریاییها در تعطیلات بین فصل

fcbayern_logo_732.jpg

وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران - بعد از پایان نیم فصل خوب و قهرمانی، باواریاییها به تعطیلات زمستانی میروند.

بازیکنان و مدیران و مربیان باشگاه بایرن مونیخ به تعطیلات میروند تا در کنار خانواده خود، سال نو میلادی را جشن بگیرند.

روز ۲ ژانویه، همه دوباره کنار هم جمع خواهند شد تا برای اردوی ۷ روزه به قطر بروند. بر طبق برنامه، همه بازیکنان باشگاه در این اردو شرکت خواهند داشت، حتی مجوز خروج برنو به خارج از کشور آلمان هم صادر شده است.

برنامه باشگاه بایرن مونیخ در تعطیلات میان فصل به شرح زیر است :

۲۲ دسامبر ۲۰۱۱ : شروع جشنهای میلادی و استراحت بازیکنان

۹-۲ ژانویه ۲۰۱۲ : اردوی قطر و آمادگی برای نیم فصل دوم در دوحه (قطر)

۱۰-۹ ژانویه ۲۰۱۲ : پرواز به دهلی نو و انجام بازی دوستان با تیم ملی هند

۱۱ ژانویه ۲۰۱۲ : بازگشت به مونیخ

۱۵ ژانویه ۲۰۱۲ : بازی دوستانه با " روت-وایسا ایرفورت "

۲۰ ژانویه : پایان تعطیلات و اولین بازی نیم فصل دوم مقابل مونشن گلادباخ

" بایرن باید خط حمله اش را تقویت کند "

loew_732.jpg

وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران - یواخیم لو، سرمربی تیم ملی فوتبال آلمان در مصاحبه ای ضمن تمجید از عملکرد ماریو گومز، او را بهترین مهاجم حال حاضر تیم ملی آلمان دانست اما به مدیران بایرن هشدار داد که بی رقیب بودن ماریو برای حضور در خط حمله بایرن، میتواند او را دچار بی انگیزگی کند.

او ضمن بیان این مطلب اذعان کرد که هنوز به ترکیب قطعی خود در خط حمله تیم ملی برای مسابقات یورو نرسیده و امیدوار است که گومز تا پایان فصل در فرم ایده آل بماند.

او همچنین عنوان کرد که پترسن ذخیره مناسبی برای گومز است اما تجربه کافی را ندارد و بایرن باید یک مهاجم با تجربه و آماده را جذب کند تا گومز احساس خطر بیشتری کند.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
پیام تبریک رومنیگه به مناسبت کریسمس

kalle_732_4.jpg

وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران - به همه بایرنیها، چه بازیکنان و مربیان و چه طرفداران سلام میکنم. سال بسیار طولانی برای ما بود اما در نهایت به انتهای خود نزدیک میشود. امسال سالی پر از فراز و نشیب برای بایرن بود، اما پایانی غرور آفرین برای ما داشت، ما قهرمان نیم فصل اول بوندسلیگا شدیم و در اروپا و جام حذفی هم همچنان در گردونه مسابقات هستیم، میدانم که راه زیادی تا پایان فصل و اهدای جوایز باقی مانده اما از یک مساله مطمئن هستم : بازیکنان ما در حال حاضر انگیزه و تمرکزی استثنائی دارند و این امر میتواند باعث شود که فصل را با خوشحالی و جشن به پایان ببریم.
دوست دارم در پایان سال از بعضی از دوستان تشکر کنم، از دوستان عزیزم در تیم مدیریت و همچنین از اعضا و هواداران باشگاه که با قلب بزرگ خود در تمام سال از ما حمایت کردند و برای آنها کریسمسی توام با آرامش و شادی و سالی همراه با موفقیت و سلامتی برای آنها آرزو میکنم. بی صبرانه منتظر هستم تا در روز ۲۸ ژانویه همه آنها را در اولین بازی خانگی در مونیخ برابر وولفسبورگ ببینیم.

بالا