• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بایرن مونیخ

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
مصدومیتی طولانی فن بویتن را تهدید می کند

van-buyten-masdom_732.jpg

وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران- بایرن مونیخ در اولین دیدار دور برگشت مقابل گلادباخ با نتیجه 3 بر 1 شکست خورد و آنچه موجب شد تا تلخی این شکست برای آنها بیشتر شود مصدومیت فن بویتن مدافع بلژیکی در دقیقه 76 بود.

به گزارش fcbayern.ir به نقل از مجله کیکر، فن بویتن در دقیقه 73 پس از درگیری با مارکو رویس مهاجم حریف دچار مصدومیت شد و پس از 3 دقیقه که مورد درمان پزشکی قرار گرفت با کمک همراهان از زمین بازی خارج شد.

مدیر روابط عمومی باشگاه بایرن مارکوس هورویک ضمن تایید این خبر، از تهدید شکستگی استخوان کف پا برای مدافع بلژیکی خبر داد و احتمالا یک مصدومیت طولانی در انتظار فن بویتن خواهد بود.

بایرن را به چلسی ترجیح میدادم

zhirkov_732.jpg

وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران - وینگر اسبق چلسی ، یوری ژیرکوف اظهار داشته است که از بازگشت به لیگ روسیه خوشحال است زیرا در انگلیس مشکلات زیادی داشته است.
ابن بازیکن ملی پوش روس ، پس از دو فصل حضور در لیگ انگلیس سرانجام به کشور خود بازگشت و در باشگاه آنژی ماخاچکالا مشغول شد.

به گزارشfc bayern.ir و به نقل از یورو نیوز، وی گفت:
" من میخواستم به بایرن بپیوندم چون آلمان را به انگلیس ترجیح میدادم اما در آخر به چلسی فروخته شدم و به این تیم پیوستم. در چلسی همیشه کارلو آنجلوتی که سرمربی این تیم بود فرانک لمپارد را در بازیها به من ترجیح میداد."

"هم اکنون که در روسیه هستم از لحاظ روانی آرام تر هستم زیرا در چلسی مشکلات زیادی داشتم.
مثلا ، در آن زمان من برای چلسی 10 بازی بیشتر انجام نداده بودم که فرانک لمپارد از بند مصدومیت رها شد و من خود را بر روی نیمکت یافتم. در آنجا فرقی نمیکرد که شما خوب بازی کنید یا نه اما چیزی که مرا اذیت میکرد تنها این موضوع نبود موضوع مهم این بود که نمیدانستم چرا با من اینگونه رفتار میشود.
همچنین مشکلات دیگری از قبیل ندادن ویزا برای همسر من از سوی انگلیس بود."

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
"امیدوارم بایرن قهرمان شود"

klinsman_732.jpg

وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران -یورگن کلینزمن مربی اسبق تیم ملی المان در مصاحبه ای با شبکه تلویزیون espn امریکا ابراز علاقه کرد که بایرن قهرمان این فصل بوندسلیگا شود.

به گزارشfc bayern.ir به نقل از شبکه تلویزیونی ESPN، کلینزمن در این مصاحبه از بوندس لیگا لیگ قهرمانان و تیم اسبق خود سخن گفته. چکیده ای از این گفتگو بدین شرح است :

-من فعالا سرمربی امریکا هستم وفعلا خیال برگشت به المان راندارم.میخواهم امریکا را به جام جهانی ببرم ودر ان مسابقات بدرخشیم

-تا انجا که وقت داشته باشم بوندس لیگا را تعقیب می نمایم .به نظر من این فصل از فصل پیش هیجان انگیزتر به نظر میرسد.

-از بین بایرن شالکه ودورتمند یکی قهرمان خواهد شد این سه تیم فعلا مدعی قهرمانی می باشند

-من امیدوارم بایرن قهرمان شود.این تیم تمام پتانسیل های لازم را برای قهرمانی دارد

-پوپ هاینکس مربی کارکشته ای است او میتواند بایرن را به هرچه که می خواهد برساند.او دید وسیعی به بازیکنان دارد.

-مارکو رویس مرا بسیار شگفت زده کرد. دورتمند بسیار عالی کار کرد واین جواهر جدید المان رو خرید.'رویس با گوتزه می تواند زوج خطرناکی را در اینده تشکیل دهند.

-بارسلون به همراه رئال مادرید شانس اول قهرمانی می باشند البته بایرن هم دارای شانس بسیاری است به هر حال بازی فینال در مونیخ برگزار می شود واین انگیزه مضاعفی به مونیخها میدهد.

-بایرن به بازیکنانی مانند ریبیری روبن وشوان اشتایگر نیاز دارد وقتی یکی از انها نباشد یک جای کار انگار می لنگد وبایرن موزون و مرتب کار نمی کند

-من نمی توانم درباره خرید بازیکنان وکلا نقل وانتقالات بایرن بحث کنم به هر حال بایرن از مدیران وسرمربی با تجربه ای سود می برد که انان به همه چیز واقفند اطمینان داشته باشید انها در صورت لزوم بهترین کار را انجام می دهند سوابق باشگاه این را نشان می دهد.

من هنوز به بایرن وتاتنهام علاقه دارم واین دو باشگاه را زیاد دوست دارم.چند وقت پیش که به وایت هارت لین (ورزشگاه اختصاصی تاتنهام) رفتم خاطرات زیادی برایم زنده شد وبعضی از دوستانم را در انجا ملاقات کردم.

///////

دانلود مستند زيباي تاريخچه باشگاه بايرن مونيخ

r12live4u7lvplrpfv7.jpg

مستند زیبای تاریخچه بایرن مونیخ بزرگترین و پر افتخار ترین باشگاه آلمان .در این مستند زیبا تاریخچه تشکیل تیم محبوب بایرن و لحظات نابی که باعث شادی هواداران این تیم شده است را از سال 1952 به بعد بازآفرینی شده است و مجموعه بسیار زیبایی برای طرفداران این تیم آلمانی می باشد.
نام باشگاه: بایرن‌ مونیخ ( Bayern Munchen )
لقب ها: بایرن،باواریاییها،ارتش سرخ
تاریخ تأسیس: ۲۷ فوریه ۱۹۰۰
نام ورزشگاه: آلیانز آره‌ نا
مدیرعامل: اولی هوینس
سرمربی:یوپ هاینکس
لیگ: بوندسلیگا
بایرن مونیخ باشگاه فوتبال آلمانی است که در مونیخ پایتخت ایالت باواریا قرار دارد. بایرن به عنوان موفق‌ ترین باشگاه فوتبال در آلمان شناخته شده می‌باشد، که موفق به کسب ۲۱ قهرمانی بوندسلیگا و ۱۴ قهرمانی جام حذفی شده است. بایرن بیش از ۱۴۷٫۰۰۰ عضو دارد. و نیز بیش از ۲،۴۰۰باشگاه رسمی دارد، ودر این باشگاه‌های حدود ۱۷۷٫۰۰۰ عضو دارد. بایرن علاوه بر فوتبال باشگاه‌های شطرنج، هندبال، بسکتبال، ژیمناستیک، بولینگ، و تنیس روی میز را نیز اداره می‌کند و در فوتبال حرفه‌ ای بیش از ۱،۱۰۰ عضو فعال دارد. این باشگاه در سال ۱۹۰۰ توسط یازده بازیکن فوتبال و به ***** فرانتس جان تاسیس شد. اگرچه بایرن اولین قهرمانی ملی خود را در مسابقات سال ۱۹۳۲ بدست آورد، باشگاه برای بوندسلیگا انتخاب نشد، و آن را در سال ۱۹۶۳ آغاز کرد . در اواسط دههٔ ۱۹۷۰، باشگاه بزرگترین دوره موفقیت خود را طی کرد، زمانی که به ***** فرانس بکن‌باوئر سه بار در یک ردیف (۱۹۷۴-۷۶) برنده لیگ قهرمانان اروپا شد. در سال‌های اخیر آنها تا حد زیادی موفق‌ترین تیم فوتبال در آلمان شده اند، برنده هفت کاپ از ده کاپ آخرین مسابقات. آخرین عنوان بین‌المللی این باشگاه قهرمانی جام بین قاره‌ای در سال ۲۰۰۱ بود.

BayernMunchen2.jpg

password.jpg

password : ir-dl.com

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام

مستند زیبایی بود. مخصوصا قسمتهایی که به گذشته های خیلی دور مربوط بود.
کلا چیز جالبی بود . مرسی

فقط یه نکته ای که تو ذوق زد تا زمان حال ادامه پیدا نکرد که نشون میده در تاریخی مثلا چند سال پیش ساخته شده. فکر کنم تا سال 99 بود . بهرحال ولی خوب بود.
حجمش زیاد بود ولی که پیشنهاد میکنم از avi تبدیلش کنید به فایل فلش.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
سلام

مستند زیبایی بود. مخصوصا قسمتهایی که به گذشته های خیلی دور مربوط بود.
کلا چیز جالبی بود . مرسی

فقط یه نکته ای که تو ذوق زد تا زمان حال ادامه پیدا نکرد که نشون میده در تاریخی مثلا چند سال پیش ساخته شده. فکر کنم تا سال 99 بود . بهرحال ولی خوب بود.
حجمش زیاد بود ولی که پیشنهاد میکنم از avi تبدیلش کنید به فایل فلش.

بله مربوط به تاریخ بایرن مونیخ تا چند سال پیشه.
اگر مستند مربوط به دهه اخیر رو هم پیدا کردم میذارم.

در مورد حجم هم من از سایت ایرانیان دانلود که این مستند رو گذاشته بودم لینک رو گذاشتم.
کم حجم کردنش رو زیاد وارد نیستم که کیفیت خیلی پایین نیاد.همینطور مشکل اپلود هم هست که سرعت اینترنتم چندان بالا نیست که امکان اپلودش باشه.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
اشتوتگارت 0؛2 بایرن مونیخ

bayern-stuttgartscore_732.jpg

وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران- باواریایی ها در مرحله یک چهارم نهایی رقابت های جام حذفی آلمان به مصاف اشتوتگارت در مرسدس بنز آرنا رفتند و موفق شدند با یک بازی حساب شده و تهاجمی با نتیجه مناسب 2 بر 0 پیروز میدان باشند و به مرحله نیم نهایی راه یابند.

از نکات قابل توجه در این دیدار نیمکت نشینی آرین روبن بود که در ترکیب اصلی بایرن حاضر نبود و سمت راست هجومی باواریایی ها توسط مولر تغذیه می شد. از دیگر اتفاقات مهم در این بازی خروج شواین اشتایگر به دلیل مصدومیت در دقیقه 17 نیمه نخست بود که آلابا جایگزین وی شد.

بایرن در این دیدار توانست بازی همیشگی خود را به نمایش بگذارد تونی کروس یک خط به جلوتر آمده بود و پشت گومز بازی می کرد و توانست عملکرد خوبی نیز داشته باشد شوت های سهمگینی که وی راهی دروازه اشتوتگارت می کرد چندین موقعیت گل خصوصا در نیمه اول بازی برای بایرن ایجاد کرد.

اشتوتگارت از آن جمله تیم هایی بود که در این چند سال اخیر دردسری برای بایرن ایجاد کرده است و باواریایی ها با خیالی آسوده به دیدار آن ها می روند. پیروزی در این دیدار برای بایرن قابل تصور بود این برد شیرین و قدم نهادن به مراحل بالاتر می تواند به بازگشت بهتر و زودتر آن ها از بحرانی که در بوندسلیگا گریبانشان را گرفته بود کمک کند.

ترکیب دو تیم:

اشتوتگارت: اولریش- بولهروز-تاسکی- مولینارو- هارنیک- کویست- گنتنر(هولزهاوزر 83)- اوکازاکی(هارنیک 57)- شیبر(هاینال 70)- ایبیسویچ- کاکائو

بایرن مونیخ: نویر- بوآتنگ- رافینا- بداشتوبر- لام- شواین اشتایگر(آلابا 17)- کروس(تیموشک 89)- ریبری(اولیچ 83)- گوستاوو- مولر- گومز

گلها: ریبری دقیقه 30- ماریو گومز 46

کارت زرد: ریبری و بوآتنگ(بایرن)- ایبیسویچ و شیبر(اشتوتگارت)

تعداد تماشاگران: 57500 نفر

faraz_n

Registered User
لایک‌ها
20
امروز هم ٢-٠ كايزرسلاترن رو برديم
گل زدن دوباره مولر لذت بخش بود دوباره داره به دوران اوجش برميگرده
نيمكت نشيني روبن هم باعث شد از غرورش كم بشه و خوب بازي كنه

Sent from my iPhone using Tapatalk

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
بهبود مصدومیت شواین اشتایگر

schweini_732_0.jpg

وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران-باستین شوان اشتایگر هافبک تاثیرگذار تیم فوتبال بایرن مونیخ میگوید که از روز چهارشنبه میتواند به تمرینات عادی خود بازگردد و برای اولین بار بعد از سپری شدن مصدومیتش پا به توپ شود.

به گزارش fcbayern.ir ،ستاره 27 ساله بایرن مونیخ هفته گذشته تمرینات خود را به صورت انفرادی آغاز کرده بود و پزشکان بایرن به او اجازه دادند تا از چهارشنبه تمرینات عادی خود را آغاز کند. اما زمان دقیق بازگشت او به مسابقات هنوز مشخص نشده است.

باستین شوان اشتایگر روز 8 فوریه و در چارچوب رقابتهای جام حذفی آلمان از ناحیه لیگامنت آسیب دیده بود.
شواینی در صفحه رسمی خود در یکی از سایت های اجتماعی نوشته: خوشبختانه، بلاخره توانستم تمرینات با توپ خود را آغاز کنم اما متاسفانه برای قرار گرفتن در ترکیب همچنان باید منتظر بمانم.

بایرن مونیخ در رقابتهای بوندسلیگای آلمان روز شنبه به مصاف هوفنهایم خواهد رفت.

فن بویتن و عمل جراحی دوباره!

van-buyten_732.jpg

وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران- دانیل فن بویتن که با شکستگی انگشت پای چپ خود مواجه بود بار دیگر پای مصدوم خود را به تیغ جراحی می سپارد.

به گزارش fcbayern.ir به نقل از بیلد، مدافع 34 ساله و بلژیکی بایرن که تقریبا شش هفته پیش با شکستگی انگشت پای چپ خود روبرو شد و برای بهبود در این ناحیه از صفحه پلاتین استفاده شد این مدافع بلند بالای باشگاه بایرن بار دیگر و به تشخیص پزشکان بایرن باید مورد عمل جراحی قرار گیرد.

بازگشت فن بویتن با توجه به عمل جراحی دوباره چند هفته ای دیگر به طول خواهد انجامید.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
بایرن مونیخ 7؛1 هوفنهایم

bayern.hoffscore.jpg

وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران- هتریک سوپر ماریو و گلزنی آرین روبن، فرانک ریبری و تونی کروس توانست بایرن را تا حدودی از بحران خارج کند و باواریایی ها با روحیه ای مناسب به دیدار برگشت لیگ قهرمانان اروپا مقابل بازل فکر کنند.

از نکات دیگر این دیدار می توان به بازگشت باستین شواین اشتایگر پس از چهار هفته مصدومیت اشاره نمود که خود می تواند نظم و تاکتیک پذیری را بار دیگر به خط هافبک بایرن بازگرداند.

یوپ هاینکس سرمربی بایرن نیز پس از این نمایش فوق العاده توانست اندکی از فشار های چند هفته ای خارج شود و با تمرکزی بیشتر به دیدار اروپایی بیاندیشد. حال باید منتظر ماند که آیا هاینکس می تواند سه شنبه شب بار دیگر چنین نمایشی را جلوی چشمان 69 هزار هوادار بایرن روی صحنه ببرد؟

ترکیب دو تیم:

بایرن مونیخ: نویر-آلابا-بواتنگ(تیموشک 46)-بداشتوبر-لام-گوستاوو-کروس-مولر(شواین اشتایگر 62)-روبن-ریبری-گومز(اولیچ 57)

هوفنهایم:اشتارک-ویلیامز-وسترگارد-کومپر-برافهاید-ورسا-رودی-وایس(ملاپا 87)-ووکچویچ(کایزر 87)-روبرتو فیرمینو( وایزر 62)-بابل

گلها: گومز (5،35،48) - روبن (12 ،29)- کروس (18)- ریبری (58) / گوستاوو (85) گل به خودی

کارت زرد: ووکچویچ

داور: مارکو فریتز

تعداد تماشاگران: 69 هزار نفر

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
واکنش باواریائیها پس از پیروزی پرگل

heynckes_732-1.jpg

وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران- باواریایی ها با برتری پر گل 7 بر 1 در هفته 25ام رقابت های بوندسلیگا برابر هوفنهایم به نظر توانستند تا حدودی از فشارها و انتقاداتی که در هفته های اخیر برای تیم حاشیه ساز شده بود خارج شوند.

به گزارش fcbayern.ir به نقل از سایت رسمی باشگاه بایرن مونیخ، این پیروزی پر گل در آستانه دیدار حیاتی برابر بازل می تواند بهترین وزنه برای افزایش روحیه ی شاگردان هاینکس باشد. نظرات سرمربی بایرن و هوفنهایم و برخی از بازیکنان بایرن را پس از دیدار امشب می خوانیم:

یوپ هاینکس:" به طور کلی باید بگویم که این یک عملکرد درجه یک بود راه های به گل رسیدن ما کاملا بر اساس تمرینات انجام شده بود و من از این لذت بردم. در مقایسه با دیدار هفته گذشته با لورکوزن امروز از شانس هایی که برای گلزنی ایجاد کرده بودیم خوب استفاده کردیم و اگر همیشه بتوانیم این کار را انجام دهیم می توانیم پیروز باشیم. ما امروز کاملا با تمرکز بازی کردیم و تمام فضاها را از حریف گرفته بودیم و فوتبال واقعا زیبایی بازی کردیم این بازی برای شواین اشتایگر و اولیچ و تیموشک نیز خوب بود تا بتوانند زمانی برای حضور در ترکیب را داشته باشند. تیم کاملا نشان دادند که تشنه پیروزی هستند و به صورت یک واحد عمل کردند من واقعا از آن لذت بردم."

فیلیپ لام:" با نتیجه ای که بدست آمد شما به وضوح می توانید به متوجه بزرگی دیدار امشب شوید. ما بسیار زود و با بی رحمی گلهای خود را به ثمر رساندیم در نیمه اول 5 بر 0 از حریف پیش افتادیم و بازی را در همان نیمه تمام کردیم نکته مهم چگونگی مدیریت برتری مان بود. مدیریت زمان بازی موجب شد تا تیم حریف در زمان های دشوار بازی قرار گیرد. ما تا آخرین لحظه برای کسب عنوان قهرمانی مبارزه خواهیم کرد."

آرین روبن:" واقعا از این بازی لذت بردیم. اینکه چگونه میشه همیشه چنین عملکردی داشت و چطور باید آن را انجام دهیم نکته مهمی است. ما نباید بازی های متفاوت از این ارائه دهیم. این پیروزی پر گل اعتماد به نفس تیم را بالا برد. برای کسب قهرمانی باید منتظر نتایج رقبا باشیم فعلا تنها کاری که می توانیم انجام دهیم پیروزی در دیدار های پیش رو است."

مارکوس بابل( سرمربی هوفنهایم): من شدیدا از این شکست ناراحتم ولی وقتی بایرن با این کیفیت ظاهر می شود مقاوت برابر آن ها بسیار دشوار است. خصوصا اگر شما پیش از دیدار عصبی نیز باشید. وقتی موجی از ناامیدی در تیم راه افتاد شما نمی توانید مقابل آن ایستادگی کنید ما هفت بار به بایرن اجازه دادیم به دروازه نزدیک شوند و 7 گل دریافت کردیم بهر حال این دیدار تمام شد و باید برای بازی جمعه شب با اشتوتگارت خود را آماده کنیم."

آخرین اخبار از 3 مصدوم بایرن در دیدار امشب

robben_732-4.jpg

وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران- در دیدار امشب بایرن مقابل هوفنهایم که با برتری پر گل باواریایی ها همراه شد سه بازیکن موثر بایرن با مصدومیت مواجه شدند. این در حالی است که بایرن در آستانه دیداری حساس در مرحله 1/8 لیگ قهرمانان اروپا قرار دارد.

به گزارش fcbayern.ir، دو ملی پوش آلمانی باشگاه بایرن ژروم بوآتنگ و ماریو گومز در این دیدار مصدوم و از زمین بازی خارج شدند و آرین روبن سوپر استار بایرن نیز با مصدومیت روبرو شد. طبق آخرین اخبار رسیده هر سه مصدوم امشب بایرن به دیدار حساس سه شنبه شب مقابل بازل خواهند رسید و مشکلی برای آن دیدار نخواهند داشت.

ماریو گومز به دلیل احساس درد در ناحیه مفصل پا از زمین خارج شد گلزن بایرن گفت:" اندکی احساس درد دارم و چیز مهمی نیست برای بازی سه شنبه شب مشکلی نخواهم داشت" و بوآتنگ نیز بدلیل مشکلات عضلانی در یک اقدام احتیاطی از زمین خارج شد. آرین روبن با جراحت پا مواجه شده است که برای دیدار برگشت لیگ قهرمانان به آمادگی بازخواهد گشت.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
آنالیز عملکرد ریبری در هفته 25ام: بسیار عالی!

ribery_732-5.jpg

وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران- فرانک ریبری هافبک فرانسوی باشگاه بایرن در پیروزی پرگل باواریایی ها مقابل هوفنهایم نقش بسیار پر رنگی داشت و ستاره میدان بود.

به گزارش fcbayern.ir، ریبری ستاره بین المللی باشگاه بایرن بدون شک در آخرین دیدار بوندسلیگایی بایرن ستاره سرخ پوشان مونیخی بود. بیشترین حملات بایرن در بازی هفته 25ام مقابل هوفنهایم از سمت چپ هجومی همان منطقه ای که ریبری حضور دارد شکل گرفت. فرانک با 104 بار تماس با توپ و حضور در اکثر مناطق زمین بدون شک دوباره به روزهای خوب خود بازگشته است.

فرانک ریبری برای اولین بار در یک دیدار بوندسلیگایی موفق شد در پاس های گل هتریک کند و با 3 پاس گل و به ثمر رساندن 7امین گل بایرن در این دیدار درخشش خیره کننده ای داشت. او با دریبلینگ های موفق خود کاملا در تهاجم موفق بود اما در بخش تدافعی نیز با 30 تکل نقش بسزایی داشت که در 14 بار از این تکل ها موفق بوده است.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
"خویشتن دار باشید و برای موفقیت مبارزه کنید"

franz_732_2.jpg

وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران- فرانتس بکن باوئر اسطوره فوتبال آلمان و رئیس افتخاری باشگاه بایرن مونیخ در اظهار نظری پس از پیروزی 7 بر 1 بایرن مقابل هوفنهایم آنرا معیار مناسبی برای آمادگی بایرن نداست.

به گزارش fcbayern.ir ، بکن باوئر در حاشیه مسابقات جهانی اسکی سخن می گفت ادامه داد:" بایرن بسیار خوب بازی کرد و به حریف اجازه هیچ عکس العملی نداد آن ها مانند دیدار بارسلون و لورکوزن که با همین نتیجه به اتمام رسیده بود بازی کردند."

" برای صحبت در مورد روند صعودی بایرن بسیار زود است زیرا آن ها نشان دادند که پس از عملکرد خوب و کسب نتیجه در مقابل شالکه می توانند در دیدار بعدی مقابل لورکوزن شکست بخورند."

قیصر با توصیه به حفظ آرامش و خویشتن داری به باواریایی ها ادامه می دهد:" اگر مانند چند هفته گذشته بازی کنید شما نیازی به صحبت از کسب قهرمانی در لیگ قهرمانان و بوندسلیگا ندارید و فقط شما باید با فروتنی برای کسب این افتخارت تلاش کنید و عملکرد بهتری به نمایش بگذارید."

با این وجود در انتها بکن باوئر از عملکرد بایرن در مقابل هوفنهایم راضی بود و گفت:" در بین بازیکنان انرژی و جنبش بیشتری به چشم می خورد و همه از بازیکن صاحب توپ به خوبی حمایت می کردند که این پیشرفت قابل توجهی بود."

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
به امید اینکه فردا شب همین موقع بیام بنویسم که بایرن بازل رو زد و رفت تو هشت تا

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
به امید اینکه فردا شب همین موقع بیام بنویسم که بایرن بازل رو زد و رفت تو هشت تا
دوستان بایرن ترکوند 7-0 بازل تکوپرک شد
اینتر هم خدارو شکر حذف شد رفت پی کارش

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
هاينکس:‌بيشتر هم مي‌توانستيم به بازل گل بزنيم

سرمربي تيم فوتبال بايرن مونيخ گفت: از دقيقه اول تا دقيقه 90 بهترين فوتبال ممکن را مقابل بازل ارائه کرديم.

00032751.jpg

به نقل از سایت یوفا، «یوپ هاینکس» اظهار داشت: همین بازی که برابر بازل ارائه کردیم، عصر شنبه مقابل هوفن‌هایم انجام دادیم و مثل آن بازی ۷ گل زدیم. در خلال تمرینات چند روز گذشته شاهد بودم بازیکنان تا چه اندازه با شور و اشتیاق خواهان کسب برد برابر بازل بودند. این همه عشق و علاقه باعث شد با تمرکز بالا وارد بازی شویم. خوشحالم و به تیمم تبریک می‌گویم که از دقیقه یک تا ۹۰ بهترین فوتبال ممکن را ارائه کردند.
او ادامه داد: هدف اولیه بایرن دسترسی به گل اول بود. باید خیلی سریع گل نخست را می‌زدیم تا راه پیروزی پرگل هموار شود. ما ۷ گل زدیم و بازهم می‌توانستیم بیشتر گل بزنیم.
در مصاف انجام شده ستاره کاملا درخشان ژرمن‌ها ماریو گومس بود. گلزن ۲۵ ساله ملی‌پوش در دقایق ۴۴، ۵۰، ۶۱ و ۶۷ برای تیمش ۴ گل زد.
دیگر گل‌های مونیخی‌ها را آرین روبن ۱۱ و ۸۱ و توماس مولر ۴۲ به ثمر رساندند.
هاینکس اضافه کرد: پس از گل اول بسیار هوشیار بودیم، بدون استرس بازی کردیم و خیلی دقیق برنامه‌‌های تاکتیکی خود را پیش بردیم.
شاگردان وی با برد ۷ بر یک توانستند باخت یک بر صفر بازی رفت را جبران کرده و به دور یک چهارم نهایی صعود کنند.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
صعود بایرن به یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا رو تبریک میگم به همه دوستداران این تیم fcb0.gif

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
بایرن 7؛0 بازل، خط و نشان بایرن برای اروپا

fcb_baselscor_732.jpg

وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران- باواریایی ها امشب در دیدار برگشت مرحله 1/8 نهایی لیگ قهرمانان اروپا میزبان باشگاه اف سی بازل سوئیس بودند این در حالی است که دیدار رفت با نتیجه 1 بر 0 به سود حریف سوئیسی به پایان رسیده بود.

به گزارش fcbayern.ir، باواریایی ها که در دیدار هفته 25ام بوندسلیگا برابر هوفنهایم با نتیجه 7 بر 1 به پیروزی رسیده بودند و شاهد بازگشت کاپیتان دوم خود باستین شواین اشتایگر پس از طی 5 هفته مصدومیت بودند با روحیه ای مضاعف پا به این میدان گذاشتند تا علاوه بر جبران شکست دور رفت گامی بلند و مستحکم برای طی مسیر دشوار حضور در فینال آلیانز آرنا بردارند.

هاینکس هفته های دشواری را سپری می کرد هر روز اخبار تازه ای از انتخاب کاندید جدیدی برای جانشینی وی در خروجی خبرگزاری ها منتشر می شد. اما تا حدودی با پیروزی 7 بر 1 مقابل هوفنهایم این حاشیه ها از هاینکس دور شد و توانست حمایت باشگاه را بار دیگر بدست آورد. اما برای ثبات و آرام کردن این دریای پر تلاطم او باید بایرن را به مرحله بعد لیگ قهرمانان اروپا می رساند.

دیدار حساس دو تیم در آلیانز آرنا استادیوم میزبان فینال چمپیونزلیگ 2012 آغاز شد تنها 10 دقیقه از دیدار بایرن برابر حریف سوئیسی گذشته بود که آرین روبن موفق شد بایرن را از حریف پیش بیاندازد تا شاید او نیز چند صباحی از نقدهای تند مجلات و رسانه ها در امان باشد و بتواند بار دیگر درخشش را در بایرن آغاز کند.

اما این شروع اتش بازی های بایرن بود. باواریایی ها سراسر حمله بودند گویی تمام سختی های این چند هفته را باید بر روی بازل تخلیه کنند حریف سوئیسی در گوشه رینگ گیر کرده بود و ضربات بایرن از چپ و راست حواله دروازه آن ها می شد. اگر روز پر فروغ سامر دروازه بان آن ها نبود شاید نتیجه ای شگرف در نیمه اول رقم می خورد.

حملات همه جانبه بایرن ادامه داشت تا اینکه توماس مولر جوان، دیگر متهم نتایج ضعیف بایرن در این هفته ها نیز پا به گلزنی باز کرد و توانست بایرن را 2 بر 0 پیش بیاندازد و خیال هواداران را از صعود راحت کند. نیمه اول با گلزنی سوپر ماریو به پایان رسید تا بایرن 3 بر 0 به رختکن برود.

در نیمه دوم تاکتیک های هجومی همچنان ادامه داشت و حال باواریایی ها می توانستند از جلو کشیدن بازل نیز بهره ببرند و در ضد حملات حریف را کاملا از پای دربیاورند. اینگونه نیز شد و با گذشت 5 دقیقه از زمان بازی در نیمه دوم ماریو گومز 4امین گل را به ثمر رساند. موتور، ماشین گلزنی بایرن تازه روشن شده بود سوپر ماریو در پاسخ به گلزنی های مسی در هفته گذشته امشب در دقایق 61 و 67 نیز گلزنی کرد تا همچنان برای آقای گلی در لیگ قهرمانان با لیونل مسی رقابت کند.

شلیک نهایی بر پیکر بی جان یاران شکیری توسط آرین روبن زننده گل اول بایرن نواخته شد و روبن با 7امین گل تیر خلاص را نواخت تا بایرن مقتدرانه به مرحله بعد صعود کند و منتظر قرعه کشی باشد. آن ها نشان دادند که در آلیانزآرنا مهار نشدنی هستند.

ترکیب دو تیم:

بایرن مونیخ: نویر- لام- بداشتوبر- بوآتنگ- آلابا- گوستاوو- کروس- توماس مولر(شواین اشتایگر 70)- ریبری(پرانیچ 79)- روبن(تیموشک 82)- گومز

اف سی بازل: سامر- پارک- دراگوویچ- آبراهام- اشتینهوفر(دگن 70)- شکیری(زوآ 80)- کابرال - ژاکا- ف. فری (استوکر62)- آ.فری- استریلر

داور: مارک کلاتنبرگ (انگلستان)

گلها: ماریو گومز (44،50،61،67)، آرین روبن(11،81)، توماس مولر (42)

کارت زرد: استریلر، کابرال/ بوآتنگ

تعداد تماشاگران: 66 هزار نفر

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
ماریو گومز: روحیه مثبت ما برگشته؛بازیها آنقدرها هم که به نظر می رسید، آسان نبود

173122hp2.jpg

By Ghazal Ziari
مهاجم قدرتمند آلمانی معتقد است که دو برد اخیر تیمش، روند منفی در رختکن باواریایی هارا پایان داده است.

سایت گل- ماریو گومز، مهاجم باشگاه بایرن مونیخ مطمئن است که برد 0-7 تیمش مقابل بازل در دور برگشت مرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا به این تیم قدرت می دهد تا پایان فوق العاده ای در رقابتهای این فصل داشته باشد

گومز 26 ساله ستاره تیمش بود و 4 گل از 7 گل بایرن را به ثمر رساند و این درحالی بود که بایرن در دیدار رفت با نتیجه 0-1مغلوب بازل شده بود ولی با برد مقتدرانه در دیدار برگشت توانست مجوز صعود به مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا را به دست بیاورد

این دومین برد متوالی بایرن در طول یک هفته اخیر است. آنها این هفته با نتیجه 1-7 مقابل هوفنهایم به پیروزی رسیدند و به نظر می رسد که بعد از چندین هفته تزلزل به اوج بازگشته اند.

درپایان این مسابقه گومز به اسکای آلمان گفت:« بازی سه شنبه شب ، آن طور که آسان به نظر می رسید، آسان نبود. بازی مقابل هوفنهایم برای ما مهم بود و برای روحیه مان هم مهم بود.»

زننده 4 گل بایرن ادامه داد:« جو استادیوم ما را رو به جلو راند. ما با اعتماد به نفس تمام بازی کردیم، دقیقا مثل بازی با هوفنهایم. روحیه مثبت ما برگشته و فکر می کنم که ورق را به سمت خودمان برگردانده ایم.»

این درحالی است که گومز و درمجموع بایرنی ها به خاطر 4 تساوی متوالی به شدت مورد انتقاد قرار داشتند ولی دو برد 7 گله در دوبازی اخیر تمام شک و شبهات را از بین برده.
گومز ادامه داد:« بله من دوباره هت تریک کردم ولی این کار من است. اگر در سه بازی بعدی به گل نرسم، دوباره انتقادات آغاز می شود. در سه تا از این گلها پاسهای فوق العاده ای از ریبری دریافت کردم. ما دو بازیکن تراز اول در دو بالمان داریم. کسی باید این دریبلها را مبدل به گل کند و این وظیفه برعهده من است.»

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
بعد از آتش بازی در مقابل بازل!

fcb_logo_732.jpg

وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران – شب گذشته باواریائیها توانستند در بازی برگشت خود با باشگاه بازل سوئیس که به میزبانی بایرن مونیخ برگزار میشد بازل را با نتیجه ی 7 بر 0 مغلوب خود سازند.

به گزارش fcbayern.ir و به نقل از سایت رسمی بایرن مونیخ ، در این بازی پر گل ماریو گومز از مجموع 7 گل توانست 4 گل را به ثمر برساند.

در قسمت زیر به واکنش باواریائیها پس از این دیدار میپردازیم.

اولی هوینس : ابن دومین بار بود که بایرن مونیخ دوباره نشان داد که قادر است چه کارهایی را انجام دهد. تماشای چنین بازی بسیار لذت بخش بود. در دوبازی اخیر ، فوتبال در سطح بالایی ارائه شد.

یوپ هاینکس : با نمایشی که امروز از خود به جای گذاشتیم نشان دادیم که میتوانیم تا چه اندازه یکپارچه عمل کنیم.در طی تمرین های این هفته احساس میکنم که تیم کاملا" در مسیر درست حرکت میکند و تمرکز کامل دارد.
در بازی امروز ما از شروع بازی تا پایان آن فوتبالی در سطح بالا ارائه دادیم. در کل بازی خوبی بود.ما نشان دادیم خواهان پیروزی و رسیدن به مرحله ی یک چهارم نهایی هستیم.

فیلیپ لام : وقتی شما در یک بازی سه یا چهار گل به ثمر میرسانید از آنجاست که میتوانید دیگر از روند بازی لذت ببرید.اما پس از اینکه این گلها به ثمر میرسند کار بسیار سختی را پیش رو دارید چون باید پس از آن سعی کنید که دروازه را تا پایان بازی بسته نگه دارید و با به عهده گرفتن ***** بازی پیروز میدان شوید.

ماریو گومز : برد در بازی آخر هفته مقابل هوفن هایم بسیار مهم بود. امشب در حالت خوبی قرار داشتیم و همچنین هواداران به گرمی ما را تشویق میکردند.
بسیار عالی عمل کردیم و از همه مهمتر توانستیم اعتماد به نفس خود را بازیابیم.

آرین روبن : واقعا" عالی بود ! شنبه در بوندسلیگا بسیار عالی عمل کردیم و همینطور امشب نیز همانند شنبه بسیار خوب وارد عمل شدیم. 7 گل در چمپیونز لیگ تقریبا" غیر قابل باور است.

توماس مولر : امشب به صورت متنوعی بازی کردیم و حریف را تحت فشار قرار دادیم. گل دوم و سوم بسیار مهم بود چون یک شوک برای حریف محسوب میشد. پس از آن ما با شور کار را دنبال کردیم و تیم کاملا" کاری را که باید انجام میداد انجام داد و به پیروزی که شایسته ی آن بودیم دست یافتیم.

هایکو وگل (سرمربی باشگاه بازل ) : ما خواهان چنین باختی نبودیم اما بایرن بسیار پرشور عمل میکرد و در نتیجه مقاومت مقابل چنین تیمی بسیار سخت بود.آنها سزاوار برد بودند. ما در حالی باختیم که بایرن بسیار پر حرارت عمل میکرد. همچنین بدون اینکه نکته ی تازه ای بیاموزیم فقط محدودیت های خود را در این بازی نشان دادیم.

بالا