• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بایرن مونیخ

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
فعلا که عمو باختید..زمین و زمانو به هم بدوزی باختـــــــــــــید

بگو بعد از 18 سال و اشتباهات داور و مدافع تونستیم برزیل کبیرو شکست بدیم اونم تو خود آلمان ... بگی برزیل زانو زد

بهت میخندن ... چون با تفاضل 1 گل بردید اونم بعد از 18 سال اونم تو خود آلمان اونم با اشتباهات داور و مدافع ما

;)

تایید میشه ! :دی

شات آپ :D کوفتت بشه

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
بايرن با درخشش روبن از سد زوريخ گذشت

تيم فوتبال بايرن مونيخ موفق شد با کسب پيروزي دو بر صفر مقابل اف سي زوريخ در ديدار رفت مرحله پلي آف ليگ قهرمانان راه صعود خود به مرحله گروهي رقابتها را تا حدودي هموار کند.

باستین شواین اشتایگر خیلی زود و در دقیقه 8 بایرن را از حریف خود پیش انداخت.در ادامه بازی باواریایی ها همچنان تو و میدان را در اختیار داشتند اما در نیمه اول دیگر نتوانستند دروازه حریف سوئیسی خود را باز کنند.
در نیمه دوم درخشش روبن برتری محسوس بایرن را بیشتر نمایان می کرد تا این بازیکن در دقیقه 72 بازی موفق شد نتیجه تلاش خود را بگیرد و گل دوم تیمش را نیز به ثمر برساند.
به این ترتیب بایرن نیمی از راه صعود به مرحله گروهی رقابتهای لیگ قهرمانان را طی کرده و باید در انتظار دیدار برگشت که هفته آینده در سوئیس برگزار خواهد شد باشد. البته نباید فراموش کرد که اف سی زوریخ تیم پیش بینی نشده ای است و می تواند در دیدار برگشت شگفتی ساز باشد.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
آرين روبن: بايرن بايد بهتر شود

آرين روبن، ستاره هلندي بايرن مونيخ، پس از پيروزي 2-0 تيمش مقابل زوريخ در دور مقدماتي ليگ قهرمانان اروپا اعلام کرد اگر بايرن مي خواهد در اين فصل به موفقيت برسد، بايد بهتر از اين شود.

ستاره هلندی در این دیدار علاوه براینکه گل دوم تیمش را به ثمر رساند، پاس گل اول را نیز برای باستین شواین اشتایگر ارسال کرد، با این وجود او احساس می کند که تیمش هنوز جا برای پیشرفت دارد.

او در گفتگو با سایت اختصاصی باشگاه بایرن گفت:" ما هنوز به اندازه کافی خوب بازی نمی کنیم و باید پیشرفت کنیم. وقتی حمله می کنیم، باید توپ را سریعتر به محوطه جریمه حریف برسانیم، باید بیشتر تمرکز کنیم و نیاز داریم که هجومی تر بازی کنیم.

با این وجود، باید از این پیروزی راضی باشیم زیرا 2-0 نتیجه خوبی است. ما دوگل زدیم و گلی در یافت نکردیم."

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
بایرن مونیخ 5-0 هامبورگ؛ غول باواریایی بیدار شد

شاگردان یوپ هاینکس که در اولین دیدار خانگی شان، 1-0 مغلوب مونشن گلادباخ شده بودند، این بار در خانه به حریف رحم نکردند.
سایت گل- بایرن مونیخ در سومین هفته از رقابت های فصل جدید بوندس لیگا موفق شد با پیروزی 5-0 مقابل هامبورگ، قدرتش را به رخ حریفان بکشد.

شاگردان یوپ هاینکس که در اولین دیدار خانگی شان، 1-0 مغلوب مونشن گلادباخ شده بودند، این بار به حریف رحم نکردند و در هر دو نیمه با ارائه نمایشی هجومی، شکستی سنگین را به شاگردان میشائیل اوئنینگ تحمیل کردند.

گلزنی بایرنی ها را در این دیدار دانیل فن بویتن بلژیکی آغاز کرد. او که جای ژروم بواتنگ را در ترکیب اصلی گرفته بود، در دقیقه 13 گل اول را زد تا بایرنی ها خیلی زود از حریف پیش بیفتند.

چهار دقیقه بعد فرانک ریبری روی پاس عالی توماس مولر، حساب کار را دو برابر کرد.

گل سوم را در آخرین دقایق نیمه اول آرین روبن روی یک حرکت انفرادی عالی و در نهایت ضربه چیپی دیدنی به ثمر رساند.

بازی در نیمه اول با همین سه گل به پایان رسید اما مشخص بود که بایرنی ها می توانند این اختلاف را بیشتر کنند.

در دقیقه 57 ماریو گومز، آقای گل فصل قبل، از زاویه بسته دروازه هامبورگ را باز کرد تا حساب کار 4-0 شود.

درنهایت در دقیقه 80 اویکا اولیچ که به عنوان بازیکن ذخیره به میدان رفته بود، گل پنجم را به ثمر رساند.

البته بایرنی ها می توانستند با نتیجه پرگل تری در این دیدار به پیروزی برسند اما موقعیت هایی خوبی را از دست دادند. مثلا در نیمه اول، ضربه والی دیدنی توماس مولر به تیر دروازه برخورد کرد.

در مقابل هامبورگی ها فرصت های گل چندانی نداشتند و به ندرت توانستند خود را به محوطه جریمه بایرن برسانند.

هامبورگ در دیدار برگشت فصل گذشته نیز 6-0 مغلوب بایرن شده بود؛ شکستی که به اخراج آرمین فه منجر شده بود. اکنون باید دید با این شکست چه سرنوشتی در انتظار اوئنینگ است.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
فرانک ریبری: دو سال بود از فوتبال بازی کردن لذت نمی بردم

ریبری که در پیروزی 5-0 بایرن مقابل هامبورگ نمایش درخشانی ارائه داد، تایید کرد دوباره از فوتبال بازی کردن لذت می برد.
سایت گل- فرانک ریبری، ستاره فرانسوی بایرن مونیخ، یوپ هاینکس، سرمربی تیمش را به دلیل اطمینانش به او، مورد ستایش قرار داد و اعلام کرد بار دیگر اعتماد به نفسش را به طور کامل به دست آورده است.

ریبری که در پیروزی 5-0 بایرن مقابل هامبورگ نمایش درخشانی ارائه داد، تایید کرد دوباره از فوتبال بازی کردن لذت می برد.

او در گفتگو با نشریه کیکر گفت:" من از بازی مقابل هامبورگ لذت زیادی بردم. بار دیگر اعتماد به نفسم را به دست آوردم. سرمربی اطمینان زیادی به من دارد و من واقعا شیوه رفتار او با بازیکنان را دوست دارم.

دو سال بود که از بازی کردن لذت نمی بردم. نمی توانستم آن طور که دوست دارم، بازی کنم و از بازی کردن لذت ببرم. نیاز دارم که از بودن در اوج لذت ببرم."

بایرن در حال حاضر با 6 امتیاز از سه بازی در مکان سوم جدول قرار دارد. آنها در این سه دیدار، 6 بار گلزنی کرده و تنها یک گل دریافت کرده اند.

نرلینگر: بایرن به دنبال مونتولیوو نیست/ خرید دیگری نداریم

مدیرفنی باشگاه بایرن اعلام کرده که آنها به دنبال جذب ستاره ایتالیایی نیستند و بایرن خرید دیگری نخواهد داشت

riccardo_montolivo_732.jpg

سایت گل- کریستین نرلینگر، مدیرفنی کنونی باشگاه بایرن مونیخ تلاش این تیم برای جذب ریکاردو مونتولیوو، بازیکن ایتالیایی فیورنتینا را تکذیب کرد.

گزارشهای اخیر حکایت از آن داشت که سران بایرن ، این ستاره ایتالیایی را زیر ذره بین دارند ولی نرلینگر در صحبتهایی اعلام کرد که تیمش به دنبال جذب این بازیکن ایتالیایی نیست. او به آبندزیتونگ گفت:« انتشار شایعاتی درمورد تمایل بایرن به جذب مونتولیوو صحت ندارد. ما در تابستان امسال خرید دیگری نخواهیم داشت.»

قرارداد کنونی مونتولیوو با فیورنتینا تا تابستان سال 2012 اعتبار دارد و او در صحبتهایی به سران این باشگاه اعلام کرده که تمایل زیادی برای تمدید قراردادش دارد و از همین رو انتظار می رود که سران فیورنتینا تنها او را با قیمت بالایی به فروش برسانند.

از سوی دیگر سران فیورنتینا در صورتی که بخواهند ستاره شان را بفروشد، او را به تیمی غیرایتالیایی خواهند فروخت و اخیرا به پیشنهاد میلان برای جذب این ستاره پاسخ منفی داده اند

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
اف سی زوریخ ۰ بایرن مونیخ ۱
وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران – بایرن گام به مرحله بعد لیگ قهرمانان نهاد.

بازیکنان اف.سی.زوریخ در این دیدار :

لئونی ، کوچ ، تیکسیرا ، بارمتلر ، رودریگز ، ا ا گتر(گاییچ ۶۵) ، بوف ، دیوریچ ، اسکونباکلر ، چمیتی ، مهمدی

مربی : فیشر

بازیکنان بایرن مونیخ در این دیدار :

نویر ، بواتنگ ، فن بویتن ، بادشتوبر ، لام ، گوستاوو ، شواین اشتایگر ، مولر (آلابا ۷۲)، ریبری ، کروس (تیموشچک ۶۴)، گومز ( پترسن ۴۶ )

مربی : یوپ هاینکس

گلها : گومز ( ۷)

کارتها :

کارت زرد : بوف

کارت قرمز :-

داور : دوهامی

تعداد تماشاگران : ۲۳۵۰۰نفر

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
بکن باوئر: بایرنی ها به جای خرید مهاجم جدید باید از نیلز پترسن استفاده کنند

بعد از مصدومیت ایویکا اولیچ، بایرنی ها تنها پترسن و ماریو گومز را برای خط حمله در اختیار دارند و به همین دلیل اعلام کرده اند ممکن است یک مهاجم جدید به خدمت بگیرند.
سایت گل- فرانتس بکن باوئر، اسطوره باشگاه بایرن مونیخ، معتقد است این باشگاه به جای خرید یک مهاجم جدید باید به نیلز پترسن، مهاجم جدیدش اعتماد کند.

بعد از مصدومیت ایویکا اولیچ، بایرنی ها تنها پترسن و ماریو گومز را برای خط حمله در اختیار دارند و به همین دلیل اعلام کرده اند ممکن است یک مهاجم جدید به خدمت بگیرند.

پترسن 23 ساله که در همین تابستان به بایرن پیوست، در دو فصل حضور در انرژی کوتبوس در بوندس لیگای 2، در 55 دیدار، 35 گل به ثمر رساند.

او در گفتگو با نشریه بیلد گفت:" دیگر امکان خرید در بازار نقل و انتقالات نیست. اگر هم بود، باشگاه برای رسیدن به بازیکن مورد نظرش باید پول زیادی خرج کند.

در حالی که ما نیلز پترسن را داریم که در بوندس لیگای 2 توانسته 25 گل به ثمر برساند. من معتقدم باید به او شانس بازی داده شود."
چند روز قبل یوپ هاینکس، سرمربی بایرن اعلام کرده بود که دوست داشت بازیکنی در اندازه های کارلوس تبس یا سرخیو آگوئرو به خدمت بگیرد اما می داند که باشگاه بایرن نمی تواند 40 میلیون یورو برای خرید یک بازیکن پرداخت کند.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
واکنش باواریایی ها پس از قرارگیری در گروه A

nerlinger_732-3.jpg

وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران- پس از انجام مراسم قراعه کشی مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا بایرن در گروه اول این مسابقات با تیم های منچستر سیتی انگلستان، ویارئال اسپانیا و ناپولی ایتالیا هم گروه شده است با توجه به ترکیب تیم ها، به نظر گروه اول این مسابقات سخت ترین قرعه را نسبت به سایرین داشته باشد. اعضای کادر فنی و بازیکنان بایرن در گفتگوهایی با سایت رسمی باشگاه نظرات خود را پس از انجام مراسم قرعه کشی بیان کردند.

عکس العمل بایرنی ها پس از شناخت حریفان:

کارل هاینس رومینیگه: " این گروه بسیار جالب است ما در این گروه نمایندگانی از تمامی لیگ های برتر اروپا، آلمان، اسپانیا، ایتالیا و انگلستان می بینیم.بنابراین ابا توجه به این ویزگی ین گروه یکی از سخت ترین گروه ها و با بالاترین کیفیت است. اما هدف بایرن در درجه اول صعود و رسیدن به جمع 16 تیم پایانی است."

کرستین نرلینگر:" این گروه بسیار خاص است. اما هنوز هم بایرن خواهان پیروزی در آن است. من خوشحال تر می شدم اگر با تیم های دیگر برخورد می کریدم خصوصا اگر با گروه فصل گذشته مقایسه کنیم به خوبی متوجه تفاوت بزرگ خواهیم شد. اما ما باید به جلو برویم و در لیگ قهمرمانان پیشروی کنیم. تیم برای انجام این مهم آتش کرده و شکل خوبی برای انجام این عملکرد به خود گرفته است. ما می خواهیم از مرحله گروهی بالا برویم ما آن را می خواهیم!"

یوپ هاینکس: " این قوی ترین گروه است. من ناپولی و ویارئال را به عنوان تیم های با کیفیت می شناسم اما آنچه که باید در مورد آن اطلاعات کسب کنیم منچستر سیتی است. تیمی که با سرمایه گزاری باور نکردنی به شدت بدنبال صعود و پیشروی در اروپا است. بله ما در سخت ترین گروه قرار گرفته ایم هر بازی برای ما از اهمیت بالایی برخوردار است و باید در هر دیدار نهایت تمرکز را داشته باشیم."

فیلیپ لام:" در یک گروه جنون آور قرار گرفته ایم. شما در قوی ترین لیگ اروپا قرار گرفته اید بنابراین هر دیدار می تواند بسیار مهیج برای هواداران باشد. اما من نگاهم رو به جلو است این یک لیگ قهرمانان واقعی است. اگر ما کیفیت خود را حفظ کنیم و با حمایت هواداران ما می توانیم به جمع 16 تیم پایانی صعود کنیم من مطمئن هستم."

شواین اشتایگر: " این همان چیزی است که همه در مورد لیگ قهرمانان می گویند. ما قطعا در سخت ترین گروه قرار گرفته ایم اما اصلا نگران نیستیم من مشتاقانه منتظر برخی بازی های مهم در آلیانز آرنا هستم مطمئنم که هاینکس ما را برای دیدار های مهم به خوبی آماده می کند اگر بخواهیم به عنوان یکی از تیم های برتر اروپا باشیم باید از این گروه صعود کنیم و من به این کار اطمینان دارم!."

آرین روبن:" این گروه دشوار است اما بسیار جالب خواهد بود با حریفان قدرت مند. ما شش دیدار در سطح بسیار بالا خواهیم داشت که در آن ما قادر خواهیم بود کیفیت خود را افزایش دهیم. اگر کیفیت خود را حفظ کنیم و از صعود اطمینان دارم."

فرانک ریبری:" وای! بسیار سخت است. ما باید در هر شش دیدار نهایت تلاش خود را انجام دهیم تا بتوانیم از گروه صعود کنیم. منچستر سیتی با توجه به صرف هزینه بسیار خواهان کسب موفقیت است. ویارئال و ناپولی نیز هر دو تیم های خوب و بسیار قوی هستند. برای عبور از سد آن ها به کیفیت بالا و انجام بهترین بازی ها نیاز داریم."

مانوئل نوئر:" این گروه آسانی نخواهد بود هیچ تیم ضعیفی در این گروه حضور ندارد. منچستر سیتی واقعا قرعه سختی است ناپولی یک فصل فوق العاده را سپری کرده است و تیم های اسپانیایی نیز همواره بازی های با کیفیتی ارائه داده اند مطمئنا این قرعه می توانست آسان تر باشد اما اگر هدفتان مانند هدف بایرن بالا باشد شما باید بتوانید از عهده یک گروه بیرون بیایید."

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
بايرن مونيخ در هفته چهارم بوندس ليگا به مصاف شياطين سرخ بوندس ليگا کايرزسلاترن رفت و با هت تريک گومز که دو گل آن از روی نقطه پنالتی به ثمر رسيد موفق شد اين تيم را در خانه اش شکست دهد. مولر در هر دو پنالتی نقش داشت و گومز پنالتی دوم را خراب کرد اما در ريباند توپ را گل کرد.ايليچويچ بازيکن لاترن در دقيقه 90 اخراج شد.

697493845_bayern_9.jpg

ترکيب بايرن:
نوير - بواتنگ، بادشتوبر، ون بويتن ، لام - شواين اشتايگر، تيموشچوک - آلابا، مولر، ريبری - گومز

تعويض ها: کروس،پترسن، گوستاوو
تماشاگر:49780
داور: پیتر گاگلمن
کارت زرد: آلابا (بایرن) - رادنی، پستوس،فورتونیس (کایزرسلاترن)
کارت قرمز: ایلیچویچ (کایزرسلاترن)

////////

هاینکس: پیروزی مقابل کایزرسلاترن کار آسانی نبود

heynckes_732-1.jpg

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، تیم بایرن مونیخ با برتری 3 بر 0 مقابل تیم کایزرسلاترن ، توانست بعداز مدتها به صدر جدول بوندسلیگا برسد. اکنون نظرات اعضای بایرن در ادامۀ مطلب.

یوپ هاینکس: این چندان کار آسانی نیست در کایزرسلاترن به پیروزی 3 – 0 دست پیدا کنید. تیم من امروز بسیار هماهنگ بود ، ما در زمین برنامۀ فوق العاده داشتیم ، و توپ را به خوبی به گردش در آوردیم. ما می توانستیم در 10 دقیقۀ ابتدایی 2 بر صفر پیش باشیم ، هنگامی که حریف به خوبی به خودش نیامده بود. برای من ، امروز بهترین بازی ما در این فصل بود. با این وجود ، ما باید از شانس هایمان بیشتر استفاده کنیم. مدافعین به طوری ظاهر شدند که من بسیار راضی هستم. من گفته بودم ، این تیم بازی به بازی بهتر خواهد شد ، و من فکر می کنم ما می توانیم بهتر از این هم بازی کنیم.

ماریو گومز: ما نباید باور کنیم که این به تنهایی کافی است. ما باید در همۀ هفته برای رسیدن به موفقیت سخت تلاش کنیم ، و همه باید به دفاع هم فکر کنند. سپس این دشوار خواهد بود که حریف در مقابل ما به گل دست یابد.

توماس مولر: این یک بازی خشونت آمیز در اوایل دیدار بود. اما ما به خوبی کار کردیم و بازی رو به جلوی ما باعث می شد که به دروازۀ حریف برسیم. امروز ما برای هر سانتی متر مربع در زمین می جنگیدیم. من خوشحالم که ما توانستیم 9 امتیاز از سه بازی آخرمان در لیگ بدست بیاوریم. اکنون می توانیم در بازیهای ملی به این موفقیت برسیم.

مارکو کورز ( سرمربی کایزرسلاترن ): ما هیچ فرصتی را بر روی دروازه ایجاد نکردیم. بایرن نشان داد که در آمادگی خوبی قرار دارد. در نیمۀ نخست ما مقاومت کردیم ، اما زمانی که نتیجه 2 بر 0 شد این برای ما کشنده بود.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632

" به یادماندنی ترین دیدار بوندسلیگا "​
به اعتقاد بسیاری از هواداران لیگ آلمان، دیدارهای بایرن و لاترن همواره جزء جذابترین بازی های فصل بوده است. در اینجا به نقل از سایت بوندسلیگا به پنج دیدار برتر دو تیم در تاریخ لیگ آلمان اشاره می کنیم.

سعید محمدخواه
وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران- باواریایی ها در هفته چهارم بوندسلیگا میهمان کایزرلاترن خواهند بود. دیدار های دو تیم همواره از زیبایی ها و حساسیت های ویژه ای برخوردار بوده است. در اینجا به 5 بازی به یاد ماندنی دو تیم اشاره می کنیم و با آن خاطرات گذشته را مرور خواهیم کرد:

pirrung_200x200.jpg

74-1973 : یازده گل در یک بازی

بسیاری از هواداران فوتبال آلمان از این دیدار به عنوان " مادر تمام بازی های بوندسلیگا " نام می برند. این دیدار در هفته 12 ام انجام می گرفت و بایرن با سه گل از برند گرسلدورف و یک گل از گرد مولر با حساب 4 بر 0 از حریف پیش بود. لاترنی ها 2 گل از 4 گل بایرن را تا دقیقه 60 جبران کردند و بازی تا 30 دقیقه انتهایی با حساب 4 بر 2 به سود باواریایی ها دنبال می شد. لاترنی ها در 30 دقیقه پایانی به یک تیم سراسر تهاجمی تبدیل شدند و با هتریک جوزف پیرونگ و گلهای کلاوس تاپ مولر و ارنست دیل و دو گل هربرت لائومن نتیجه بازی با حساب 7 بر 4 به سود لاترنی ها تغییر کرد. باواریایی ها در آن فصل به مقام قهرمانی رسیدند. بایرن پس از آن دیدار هرگز در هیچ دیداری که با 3 گل از حریف پیش بوده باشند شکست نخورده اند. دیدار دو تیم در فصل 74-1973 یکی از بهترین برگشت های لاترن محسوب می شود.

topmoeller_200x200.jpg

78- 1977 : هتریک تاپ مولر

کایزرزلاترن بهترین پیروزی خود برابر بایرن را در آوریل 1978 با هتریک کلاو تاپ مولر و در مقابل چشمان 25 هزار هوادار خود در تاریخ بوندسلیگا ثبت کرد. بنی ونت و اتو ریهاگل نیز از دیگر گلزنان لاترن در این دیدار بودند تا با حساب 5 بر 0 مقابل میهمان خود به پیروزی دست یابند. این پیروزی بعدازظهری به یاد ماندنی را برای لاترنی ها رقم زد. بدبختی های بایرن به تنها این بازی محدود نشد آن ها در طول فصل نتایج ضعیفی کسب کردند و کار خود را با مکان نازل 12 امی در جدول بوندسلیگا به پایان بردند. این بدترین نتیجه بایرن از سال 1963 به بعد بود. مربی لاترنی ها در آن دیدار اریش ریبک بود همان کسی که در یورو 2000 که به میزبانی بلژیک و هلند برگزار می شد سرمربی تیم ملی آلمان بود و آن نتایج خفت بار را با تیم ملی کسب کرد.

schjoenberg_200x200.jpg

98-1997 : انتقام به سبک اتو ریهاگل

لاترن فصل را بسیار عالی آغاز کرده بود و از همان ابتدا برای هدفی که مد نظر خود داشت می جنگید. بایرنی ها نزدیک ترین تعقیب کننده یاران ریهاگل در صدر جدول بودند. میشائیل شونبرگ قهرمان جدید شیاطین سرخ بود. ضربه سر و گلزنی او در ده دقیقه انتهایی دیدار برابر بایرن موجب پیروزی لاترن مقابل چشمان 63 هزار هوادار بایرن در ورزشگاه المپیک مونیخ شد. برای اتو ریهاگل سرمربی لاترنی ها این شیرین ترین انتقام از باواریایی ها به دلیل اخراج از سمت مربی گری این تیم در آوریل 1996 بود. شیرین تر از آن، این بود که لاترن در آن فصل با دو امتیاز اختلاف نسبت به بایرن به مقام قهرمانی دست یافت و اگر بایرن در دیدار خانگی مقابل لاترن شکست نمی خورد می توانست قهرمان آن فصل بوندسلیگا باشد.

jancker_200x200.jpg

99-1998 : در مسیر نیوکمپ

این یک بازی بوندسلیگایی نبود، اما باید به خاطر داشته باشید که این دو تیم در یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان در مارس 1999 به یکدیگر برخورد نمودند. بازی رفت با حساب 2 بر 0 به سود بایرن به اتمام رسید. این نتیجه کار را برای لاترنی ها دشوار کرده بود تا اینکه یانوس هروتکا بازیکن بازیکن لاترن نیز تنها با گذشت هفت دقیقه از دیدار برگشت از زمین اخراج شد. اشتفان افنبرگ بلافاصله در دقیقه 9 بایرن را پیش انداخت و پس از آن باواریایی ها با 2 گل کرستین یانکر و ماریو باسلر کار را بر کایزرزلاترن تمام کردند. این سنگین ترین شکست اروپایی لاترن بود. بایرن نیز در فینال به یاد ماندنی و شگفت انگیز نیوکمپ در دو دقیقه وقت اضافه بازی 1 بر 0 برده را با حساب 2 بر 1 به منچستر یونایتد واگذار کرد.

ilicevic_200x200.jpg

11-2010 : سرآغاز تغییرات

اولین شکست بایرن در کایزرزلاترن از سال 1999 به بعد رقم خورد. این شکست هم زمان اولین شکست بایرن در شروع رقابت های فصل 11-2010 بود جائیکه لوئیس فان خال با تیمی خسته از رقابت های جام جهانی 2010 به میدان می رفت. پس از آنکه در این دیدار توماس مولر فرصت هایی طلایی را هدر داد، لاترنی ها با گلهای ایو لیسویچ، سرجان لاکیچ با حساب 2 بر 0 به پیروزی رسید. لیسویچ ستاره کایزرزلاترن در این دیدار بود که در وقت های اضافه دیدار با دریافت کارت قرمز زمین را ترک کرد.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
۱۱ بایرنی در ترکیب تیمهای ملی

Bayern_Munich_2.jpg

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ ۱۱ ستاره تیم بایرن مونیخ به ترکیب تیمهای ملی کشورشان فراخوانده شدند.

بعد از پیروزی ۳-۰ بایرن مقابل کایزرسلاترن ۱۳ بازیکن بایرن به تیمهای ملی کشورشان دعوت شدند اما مصدومیت ماریو گومز و دنیل فن بویتن از ناحیه تاندون آشیل باعث شد این ترکیب ۱۳ نفره به ۱۱ نفر کاهش یابد .

لیست بازیکنان دعوت شده و بازیهای تیمهای ملی کشورشان به شرح زیر است:

آلمان - اتریش (۲ سپتامبر) ٬ آلمان - لهستان (۶ سپتامبر) ٬ اتریش - ترکیه (۶ سپتامبر)

بازیکنان دعوت شده:

مانوئل نویر ٬ فیلیپ لام ٬ هولگر بادشتوبر ٬ ژروم بواتنگ ٬ باستین شوان اشتایگر ٬ تونی کروس ٬ توماس مولر (آلمان)

داوید آلابا (اتریش)

آلبانی - فرانسه (۲سپتامبر) ٬ رومانی - قرانسه (۶ سپتامبر)

بازیکنان دعوت شده:

فرانک ریبری (فرانسه)

اکراین - اروگوئه (۲سپتامبر) ٬ جمهوری چک - اکراین (۶ سپتامبر)

بازیکنان دعوت شده: آناتولی تیموشچوک (اکراین)

برزیل - غنا (۵ سپتامبر)

بازیکنان دعوت شده: لوییز گوستاوو (برزیل)

در بین دیگر بازیکنان بایرن آرین روبن ٬ ماریو گومز ٬ ایویکا اولیچ ٬ برنو و دانیل فان بویتن نیز به دلیل مصدومیت نمیتوانند تیمهای ملی کشورشان را همراهی کنند.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
باواریایی ها امیدوار به تمدید قرارداد روبن

robben_732-2.jpg

وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران- اولی هوینس رئیس باشگاه بایرن اعتقاد دارد که در ماه های آینده قرارداد آرین روبن وینگر هلندی با بایرن تمدید خواهد شد و وی قرارداد جدیدی را امضا خواهد کرد.

روبن 27 ساله که سابقه حضور در رئال و چلسی را نیز در کارنامه دارد هنوز تا دوسال از مدت قراردادش با باشگاه بایرن باقی مانده است.

هوینس معتقد است که روبن بخشی از آینده بلند مدت باشگاه بایرن محسوب می شود و وی مشتاق است بتواند شرایط جدید و بهتری را در ادامه ایجاد کند.

سران بایرن با اعتماد به نفس بالایی از ادامه همکاری با روبن سخن می گویند و نسبت به امضای قرارداد جدیدی با وی ابراز امیدواری می کنند.

هوینس به اسکای گفت:" روبن این فصل و فصل آینده با ما قرارداد دارد ولی من احساس می کنم که وی قرارداد جدیدی را در ماه های آینده با بایرن امضا خواهد کرد."

هوینس با اشاره به همواره مصدوم بودن روبن ادامه می دهد:" همه ما می دانیم که روبن همیشه یک مصدومیت در پشت خود و یا جای دیگر دارد و تیم پزشکی ما به ***** دکتر هانس - ویلهلم مولر- ولفهارت از بهترین تیم های پزشکی جهان است و روبن شرایط خوب پزشکی ما را تجربه کرده است."

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
هوينس علاقه بايرن به گوتزه را تائيد کرد

goetze_732.jpg

بايرن بازيکنان تهاجمی خوب زيادی مانند ريبری، روبن و مولر دارد اما همچنان به گوتزه 19 ساله به عنوان يک خريد بلند مدت فکر ميکند. هوينس به Liga Total! Lounge گفت: بازيکنان زيادی گفتند که به بايرن نمی آيند اما بالاخره آمدند، وقتی قراداد او تمام شد بايد ببينيم چه اتفاقی می افتد.

در خبر ها آمده بود که دورتموند پيشنهادات داخلی را مورد توجه قرار نمی دهد و گوتزه را که تا سال 2014 قرارداد دارد زودتر از 2012 نخواهد فروخت اما هوينس خوش بين و صبور است و می گويد من نگران نيستم که او امروز و فردا به بايرن بيايد اگر او همچنان خوب بازی کند و ما همچنان علاقمند باشيم مطمئناً گفتگو خواهيم کرد.

هوينس در مورد وضعيت روبن هم که هنوز بعد از آمدن به باشگاه قراردادش را تمديد نکرده گفت: من کاملاً مطمئن هستم باشگاه در ماه های آينده موفق به تمديد قرارداد روبن ميشود. روبن پيش از اين گفته بود از حضور در بايرن راضی است، او تا 2013 قرارداد دارد.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
بايرن مونيخ به دنبال مهاجم ملي‌پوش اسپانيا

00028662.jpg

بايرن مونيخ براي تقويت خط حمله خود و حضور پر رنگ‌تر در بوندسليگا و ليگ قهرمانان اروپا در فصل جديد قصد دارد يک مهاجم طراز اول را به خدمت گيرد. آن‌ها در ابتدا قصد داشتند ماريو گوتسه مهاجم ملي پوش جوان دورتموند را به خدمت گيرند، اما مسئولان اين باشگاه اعلام کردند که به هيچ وجه اين بازيکن را به بايرن مونيخ نخواهند فروخت.

به نوشته روزنامه‌هاي اسپانيايي، بايرن مونيخ پس از نااميد شدن از عقد قرارداد با گوتسه در تلاش است تا فرناندو يورنته ستاره ملي پوش اتلتيکو بيلبائو را در فصل نقل و انتقالات زمستاني به خدمت گيرد.

بيلبائو که مارسلو بيلسا آرژانتيني را به عنوان جانشين خواکين کاباروس سرمربي سابق اين تيم انتخاب کرد، پيشنهاد تمديد قرارداد را به يورنته داده اما تاکنون اين مهاجم ملي پوش موافقت خود را اعلام نکرده است از آنجاست که احتمال پيوستن او به بايرن مونيخ دور از انتظار نيست.
يورنته مدتهاست که شايعه پيوستن او به رئال مادريد وجود دارد، اما فلورنتينو پرس رييس باشگاه تاکنون پيشنهاد رسمي به اين بازيکن نداده است.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
الکساندر کولاروف گزینه جدید بایرن

kolarov_732.jpg

وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن موینخ در ایران- الکساندر کولاروف مدافع چپ صرب تبار باشگاه منچستر سیتی که با مصدومیت شدیدی در ابتدای فصل مواجه شده است یکی از کاندیداهای قرارگیری در لیست فروش این باشگاه لیگ برتری برای پنجره نقل و انتقالات زمستانی است.

بنا بر گزارش وبسایت کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران از ترانسفر مارکت این مدافع 26 ساله با توجه به مصدومیت جدی و همچنین جذب گائل کلیچی توسط منچستر سیتی موقعیت خود را در ترکیب آبی های منچستر از دست داده است و می تواند در صورت تمایل این باشگاه را در نقل و انتقالات زمستانی ترک کند. با توجه به شایعات رسیده باشگاه بایرن مونیخ شرایط کولاروف را زیر نظر دارد و برای عقد قرارداد با وی علاقه مند است.

////////

بازگشت گومز به ترکیب، تردید برای حضور روبن

robben-gomez_732.jpg

وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران- کرستین نرلینگر مدیر ورزشی باشگاه بایرن مونیخ شرایط ماریو گومز را برای حضور در دیدار شنبه مقابل فرایبورگ مناسب ارزیابی کرد.

نرلینگر در گفتگویی که روز چهارشنبه با سایت رسمی باشگاه بایرن انجام داد گفت:" ماریو با توجه به استراحتی که از بازی های ملی داشت به خوبی تحت درمان قرار گرفت و آسیب کشاله ران او به موقع درمان شده است."

حضور آرین روبن وینگر هلندی بایرن در دیدار شنبه با کمی تردید روبرو است اما به احتمال بسیار زیاد او تیم بایرن را برای سفر به ویارئال و دیدار اروپایی 14 سپتامبر همراهی خواهد کرد.

نرلینگر ادامه می دهد:" وضعیت روبن بهتر شده است ولی من دقیقا نمی دانم که او وضعیت مناسب برای حضور در دیدار شنبه مقابل فرایبورگ را بدست آورده است یا خیر."

" نکته اصلی این است که ما نمی خواهیم داستان مصدومیت روبن طولانی شود. ما قبلا هم تجربه ناخوشایندی از آسیب دیدگی کشاله ران او داشتیم. اما حالا به نظر می رسد وضعیت وی کاملا خوب شده باشد."

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
کریستین نرلینگر: بایرن مونیخ جزو مدعیان قهرمانی در اروپاست

132493hp2.jpg

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، نرلینگر ، مدیر ورزشی باشگاه بایرن مونیخ ، اظهار کرد که تیم بایرن مونیخ با داشتن کمی شانس و تاکتیک های درست ، شانس قهرمانی را در اروپا دارد.

کریستین نرلینگر ، عنوان داشت که غول های آلمانی شانس این را دارند که به عنوان قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا دست یابند.

بایرن در گروه A رقابت های لیگ قهرمانان با تیم های ویارئال ، منچستر سیتی و ناپولی همگروه می باشد و نرلینگر امیدوار است تا تیم بایرن مونیخ بتواند از همۀ موانع سد راهش تا فینال لیگ قهرمانان عبور کند.

نرلینگر در این خصوص به وب سایت رسمی بایرن گفت: "شما مدعیان مانند بارسلونا و رئال مادرید و همچنین منچستر یونایتد را مدعیان اصلی می دانید ، اما بعداز آن شما تیم و گروهی به نام بایرن مونیخ را مشاهده می کنید. من مطمئنم که ما این شانس داریم ، با ارائۀ تاکتیک های فشرده ، محکم بودن در خط دفاع ، قوت در بازی هجومی خود و دور بودن از مصدومیت بازیکنان. به هر حال ، در لیگ قهرمانان شما باید در فرم مطلوب باشید ، و اینکه شما به کمی شانس هم نیاز دارید."

/////////

"تا 45 سال دیگر گلزنی می کنم"

gomez_732-1.jpg

وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران- ماریو گومز گلزن برتر باواریایی ها صبح پنج شنبه با حضور در تمرین بایرن از شرایط مساعد خود برای حضور در دیدار شنبه مقابل فرایبورگ خبر داد. او به سایت رسمی بوندسلیگا گفت:" هیچ مشکلی در کشاله ران ندارم و هیچ دردی حس نمی کنم همه چیز خوب است."

در واقع خبر خوب برای باشگاه بایرن در این هفته غیبت گومز از اردوی تیم ملی به دلیل مصدومیت و عدم ترک فن بویتن و آرین روبن و رافینا برای حضور در اردوهای تیم ملی بود. تا باواریایی ها برخی از ملی پوشان خود را در باشگاه حفظ و به وضعیت مصدومیت آن ها را رسیدگی کنند.

آمادگی 100 درصدی گومز و بازگشت ملی پوشان از سراسر جهان بدون هیچ مصدومیت این امکان را برای بایرن فراهم می کند تا با خیالی آسوده تنها بر روی دیدار شنبه تمرکز نماید. گومز ادامه میدهد:" مطمئنا دیدار ساده ای پیش رو نخواهیم داشت، هدف ما کاملا روشن است ما باید در این بازی پیروز شویم."

گومز که در پیروزی 3 بر 0 بایرن برابر کایزرزلاترن نقش تعیین کننده ای داشت ادامه می دهد:" تنها چیزی که برای ما قابل اهمیت است موفقیت تیم است و 28 گلزده من در فصل گذشته اکنون کاملا بدون استفاده است." سوپر ماریو نگاهی به جلو دارد " ما باید قهرمانی در لیگ و جام حذفی را کسب کنیم و می توانیم لیگ قهرمانان اروپا را نیز بدست آوریم."

وی همچنین با تمجید از کار تدافعی تیم و بستن و کاهش فضاهای حساس را بر روی حریف و جذب بازیکنانی نظیر بوآتنگ و رافینا را برای کسب این موفقیت و دریافت تنها یک گل در چهار دیدار را موثر دانست.

گومز ممکن است انسان بسیار جدی به نظر برسد ولی او با خبرنگارانی که از وی در مورد امکان دست یابی به رکورد استثنائی گرد مولر که ثبت 32 هتریک در بوندسلیگا است سوال کردند به شوخی گفت:" خب من برای این کار می خواهم تا 45 سال دیگر گلزنی کنم..." گومز هم اکنون 9 بار هتریک در بوندسلیگا را در کارنامه دارد.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
طوفان باواریا، فرایبورگ را درهم کوبید

fcb-player-732.jpg

سعید محمدخواه
وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران- باواریایی ها در هفته پنجم بوندسلیگا با پیروزی قاطع 7 بر 0 مقابل فرایبورگ صدرنشینی خود را تمدید کردند. گلهای بایرن در این دیدار را ماریو گومز 4 گل، فرانک ریبری 2 گل و نیلس پترسن به ثمر رساندند.

این پیروزی پرگل در آستانه اولین دیدار لیگ قهرمانان اروپا می تواند نوید بخش حضوری پرقدرت برای یاران هاینکس باشد. از نقاط مثبت بایرن در این دیدار می تواند به بازگشت گومز و رهایی از بند مصدومیت و گلزنی های پی در پی او برای بایرن اشاره کرد گومز پس از دیدار مقابل کایزرزلاترن که هتریک کرده بود در این هفته نیز با چهار گل، صعودی قاطعانه به صدر جدول گلزنان بوندسلیگا داشت و به تنهایی با 8 گل زده آقای گل بوندسلیگا است.

فرانک ریبری نیز درخششی خیره کننده در آلیانز آرنا داشت و توانست هواداران بایرن را برای بازگشت به روزهای اوج خود امیدوار کند. ستاره فرانسوی بایرن پایه گذار بسیاری از حملات باواریایی ها بود و با دو گلی که در نیمه اول به ثمر رساند کار را برای فرایبورگ درهمان نیمه نخست تمام کرد.

از دیگر نکاتی که می توان در این دیدار به آن پرداخت عملکرد خوب بایرن در خط دفاعی است که موفق شدند برای ششمین دیدار پیاپی دروازه خود را حفظ کرده و بدون گل خورده زمین را ترک کنند. تک گل خورده بایرن در هفته اول و مقابل گلادباخ رقم خورد و با گذشت 5هفته از بوندسلیگا باواریاییها تنها یک گل خورده در کارنامه دارند که این امر نشان دهنده عملکرد مناسب خط دفاع و دروازه بان بایرن است.

طوفان باواریا زیردریایی های زرد را غرق می کند؟
بایرن در اولین گروه لیگ قهرمانان اروپا قرار دارد گروهی که از همان ابتدا به گروه مرگ ملقب شد. حال باواریایی ها در انتظار اولین بازی خود در این گروه که در اسپانیا و مقابل ویارئال خواهد بود، هستند. بایرن بدون شک نه تنها برای صعود از این گروه تلاش خواهد کرد بلکه با پیروزی های قاطعانه در بوندسلیگا، خود را یکی از مدعیان حضور در فینال آلیانز معرفی کرده است و هواداران بایرن توقعی کمتر از این نخواهند داشت. حضور آرین روبن و آمادگی ریبری می تواند این رویا را برای هواداران بایرن به شیرینی تعبیر کند.

حضور پرقدرت بایرن در اولین دیدار مرحله گروهی می تواند راه را برای صعود هموارتر کند. مطمئنا ویارئالی ها که به زیردریایی های زرد ملقب هستند برای در امان بودن از طوفان باواریا به دنبال راهکاری مناسب خواهند بود. آیا هاینکس می تواند روند رو به رشد بایرن و استحکام خط دفاعی آن را در اروپا نیز ادامه دهد؟ برای سنجیدن قدرت بایرن در مقایسه با باشگاه های اروپایی حداقل باید تا چهارشنبه شب منتظر بمانیم.

ترکیب دو تیم:
بایرن مونیخ: نوئر- رافینا- بداشتوبر- بوآتنگ- لام(کنتنتو 63)- شواین اشتایگر- گوستاوو- ریبری(آلابا 73)- مولر- کروس- گومز( پترسن 73)

فرایبورگ: بائومان- نیکو(موجدسا 46)- بارت- باستیانس- کرامس- شوستر- رایزینگر- ماکیادی( آبدسادکی 84)- فلوم- یندریسک ( دمبل - 46)سیسه

گلها: گومز (8، 52، 55، 71)- ریبری ( 26، 41)- پترسن (89)

کارت زرد و قرمز: دو تیم نداشتند

داور: توبیاس ولتس

تماشاگران: 69 هزار نفر ظرفیت ورزشگاه تکمیل بود

////////////////

واکنش باواریایی ها پس از پیروزی پرگل

553990060_mario_gomez_9.jpg

وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران- باواریایی ها در بعدازظهری به یاد ماندنی تیم فرایبورگ را با 7 گل در هم شکستند تا علاوه بر تمدید صدرنشینی خود در بوندسلیگا با روحیه ای مناسب پا به اولین دیدار لیگ قهرمانان اروپا بگذارند.

واکنش باواریایی ها پس از پیروزی پر گل

یوپ هاینکس:" من بسیار خوشحال هستم. این یک نمایش کلاسیک از تیم من بود به خصوص در نیمه اول. ما پیش از هر دیدار حریفان خود را با تماشای دی وی دی بازی هایشان تجزیه و تحلیل می کنیم اما ما امروز چیز زیادی از فرایبورگ ندیدیم که دلیل آن هم عملکرد خوب تیم من بود. درست از شروع بازی ما نبض بازی را در اختیار گرفتیم و حرکت و نگرش خود از دیدار برابر لاترن را برای این بازی نیز حفظ کردیم. ما در نیمه اول 3 بر 0 پیش بودیم اما ما هنوز هم می خواستیم در نیمه دوم گل بزنیم این بسیار مهم است زیرا همین مسئله شخصیت حاکم در تیم را نشان می دهد.
آن چیز که برای من مهم است اینکه تمام بازیکنان در کارهای تدافعی نیز شرکت می کنند اما من هنوز هم اعتقاد دارم که می توانیم از این هم بهتر بازی کنیم خصوصا هنگامی که با تیم های قدرت مند تری روبرو شویم. ما می دانیم که ما باید این شرایط را حفظ کنیم و بهبود ببخشیم زیرا ما برنامه سنگین تری را در هفته های آتی پیش رو خواهیم داشت."

ماریو گومز:" ما باید شرایط خوب خود را حفظ کنیم ما به دشواری در بوندسلیگا پیروز می شویم. پیروزی آنطوری که به نظر می رسد آسان نیست زیرا تمرین و کار بسیاری پشت آن وجود دارد. ما یک گروه و تیم متوازن در اختیار داریم از شماره یک تا یازده زمین در حمله و دفاع شرکت می کنند. در انتهای بازی اینگونه به نظر می رسد که گلزدن آسان بوده است اما همه این موفقیت ها ناشی از یک حرکت فوق العاده می باشند. من با هر گلی که می زنم بسیار خوشحال می شوم حتی اگر در یکی از توپ ها کمترین نقش را داشته باشم و تنها توپ به من برخورد کرده باشد. اما ما نباید فکر کنیم این کار را می توانیم در هرجایی انجام دهیم این کار را نمی توان هر روز انجام داد."

باستین شواین اشتایگر:" ما واقعا بسیار خوب بودیم، اگر ما می خواستیم بیش از این گلزنی کنیم می توانستیم گل های بیشتر نیز بزنیم."

مارکوس سورگ( مربی فرایبورگ):" این پیروزی را به بایرن تبریک می گویم. شایسته این پیروزی بودند ما به مونیخ آمده بودیم تا شجاعت و جسارت خود را نشان دهیم و مبارزه سختی را انجام دهیم اما در حالی مونیخ را ترک می کنیم که کاملا شکست خورده ایم."

بالا