• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بایرن مونیخ

بردیا

Registered User
لایک‌ها
4
تبریک به همه دوستان بایرنی،به چیزی که استحقاقشو داشتیم رسیدیم هرچند اینتر هم چندتا موقعیت خوب داشت.

خیلی جالبه که هر 3تیم ایتالیایی تو خونشون بازیو باختن

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555
منم تبریک میگم.برد حق بایرن بود بازی رو در اختیار داشتیم.گوستاوو و کرافت خیلی خوب بودن امیدوارم کرافت همیشه همینجوری بمونه.اگه دقت می کردیم همین دیشب کار رو تموم می کردیم.موقعیت هامون خیلی بیشتر و خطرناک تر از اینتر بود دو تا هم به تیر زدیم و گومز هم موقعیت به اون خوبی و مسلم گل رو از دست داد.
انتقام خوبی گرفتیم از اینتر بازی برگشت هم می بریم.

Last edited:

SMAM

Registered User
لایک‌ها
9
شرمنده که گرفتاریها نمیزاره بیام و با دوستان همدم بشم.بنابراین دیدم چه روزی بهتر از این روز برای آرزوی پیروزی و بهروزی همه دوستان به ویژه بزرگواران و ارجمندان هواداران فوتبال آلمان.

هفتهء آینده روزهای 26 و 29 مارس 2بازی(یکی در دور انتخابی یورو 2012 و دیگری دوستانه)به ترتیب با قزاقستان و استرالیا(هر دو در خاک آلمان)درپیش رو داریم که فهرست بازیکنان رو در پست دیگه میذارم

همچنین برای فراموش نکردن یاد آلمان 1389 به ویژه در جام جهانی هر 7 بازی رو به فرمت دی وی وی با 2 باند صدای مجزا(گزارش فارسی که از تی وی پخش شد و انگلیسی چون متاسفانه گزارش آلمانیش رو پیدا نکردم)آماده کردم که هر کدوم از دوستان خواستن میتونن با "پی ام" یا ایمیل(اگه داشته باشن)درخواست کنن(گرچه برای پاسخ باید بیش از اونچه که باید صبر کنن چون به ندرت میرسم به نت بیام و البته در این ایام تلاش میکنم بیشتر بیام)

SMAM

Registered User
لایک‌ها
9
Manuel Neuer (Schalke 04), Rene Adler (Bayer Leverkusen), Tim Wiese (Werder Bremen)0)

Defenders: Arne Friedrich (Wolfsburg), Dennis Aogo (Hamburg), Holger Badstuber (Bayern München), Philipp Lahm (Bayern München), Jerome Boateng (Manchester City/ENG), Mats Hummels (Dortmund), Per Mertesacker (Werder Bremen), Marcel Schmelzer (Dortmund)0

Midfielders: Mario Götze (Dortmund), Sven Bender (Dortmund), Mesut Özil (Real Madrid/ESP), Sami Khedira (Real Madrid/ESP), Bastian Schweinsteiger (Bayern München), Christian Träsch (Stuttgart), Toni Kroos (Bayern München), Andre Schurrle (Mainz 05), Lukas Podolski (Köln)0

Strikers: Mario Gomez (Bayern München), Miroslav Klose (Bayern München), Thomas Muller (Bayern Munich)0​

پ.ن:امروز 50مین سال تولد لوتار ماتیوس بزرگ هست که در سایت فدراسیون فوتبال آلمان باهاش مصاحبه ای انجام شده.100درصد بخونین

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
فان‌خال: موقعيت‌هاي زيادي نداشتيم، اما پيروز شديم

سرمربي تيم فوتبال بايرن‌مونيخ پس از پيروزي يک بر صفر مقابل بورسيامونشن گلادباخ گفت: خوشحالم چون فرصت‌هاي زيادي براي گلزني نداشتيم،‌ اما پيروز شديم.

لويي فان‌خال اظهار داشت: روشن است مصاف با بورسيامونشن‌گلادباخ بهترين بازي ما نيست. علت اين امر را بايد در سازماندهي گلادباخي‌ها جست‌وجو کرد. زيرا هميشه بازي کردن مقابل تيم‌هاي که دفاع مي کنند، دشوار است. با اين حال از نتيجه راضي هستم. به خصوص که اجازه نداديم حريف صاحب موقعيت خاصي شود.
اين مربي هلندي که فصل گذشته سرخ‌پوشان باواريي‌ را به مقام قهرماني رساند، شب گذشته توانست در ورزشگاه خانگي آليانس‌آره‌نا، مردانش را به کسب برد يک بر صفر مقابل بورسيامونشن‌گلادباخ هدايت کند.
او ادامه داد: بايد اعتراف کرد مقابل اين حريف نتوانستيم صاحب موقعيت زيادي شويم. چون در نيمه اول يک موقعيت و در نيمه دوم سه فرصت گلزني پيدا کرديم. البته از حرفه‌اي‌گري خود خوب استفاده کرديم. در حالي‌که قبلا وضعيتي متفاوت داشتيم.
مربي 59 ساله افزود: در نيمه دوم انگيزه پيروز شدن که بيشتر به دست آورديم، بنابراين من از اين نتيجه بسيار خرسند هستم. چون بالاخره به پله سوم جدول رسيديم.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
جنجال "شواینی" در نشست خبری/ "تو هیچی نمی فهمی!"
کاپیتان دوم تیم فوتبال بایرن مونیخ در پاسخ به انتقاداتی که از او می شود خطاب به سردبیر "اشپورت بیلد" گفت چیزی از فوتبال نمی فهمد.

به گزارش خبرگزاری مهر، باستین شواین اشتایگر روز جمعه در نشست خبری دیدار تیم‌های بایرن مونیخ - شالکه در پاسخ به انتقادات هم تیمی‌اش آرین روبن از مهارت‌ها و توانایی‌های خود دفاع کرد.

این بازیکن 26 ساله موضوع انتقاد روزنامه‌های آلمانی قرار گرفته و او را یکی از دلایل کسب نتایج ضعیف بایرن می دانند که در حال حاضر در جایگاه چهارم جدول رده بندی رقابت‌های بوندس‌لیگا قرار دارد و احتمالا رقابت‌های لیگ قهرمانان فصل آینده را از دست خواهد داد.

شواین اشتایگر در نشست خبری دیدار برابر شالکه خطاب به "کریستین فالک"، سردبیر اشپورت بیلد گفت: آنچه تو می نویسی خنده‌دار است. تو هیچی نمی فهمی. باید با من با احترام رفتار کنی. من نمی خواهم به این گفتگو ادامه دهم و بدان اگر فقط ما دو تا اینجا بودیم و پای مردم در میان نبود اصلا به حرف‌هایت گوش نمی دادم.

شواین اشتایگر همچنین در پاسخ به اظهارات روبن مبنی بر اینکه بایرن پس از جدایی مارک فن بومل **** ندارد، گفت: من کاپیتان کوچکی نیستم. وقتی در رختکن چیزی می گویم همه گوش می کنند. می توانید این را بپرسید. من از هیچ کوششی برای باشگاهم دریغ نمی کنم. من با وجود دردی که دارم بازی می کنم.

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
نیلز پترسن، شماره 9 جدید بایرن مونیخ

petersen_732_1.jpg

بایرن مونیخ اولین خرید خود در تابستان را اعلام کرد: نیلز پترسن، ستاره انرگی کوتبوس قراردادی سه‌ساله با بایرن مونیخ بسته است.

قیمت قرارداد او اعلام نشده ولی به نظر می‌رسد بایرنی‌ها 2.8 میلیون یورو مبلغ بازخرید او را پرداخته باشند.

این مهاجم 22 ساله گفت: «هرگز 19 می را فراموش نمی‌کنم. افتخار می‌کنم که بایرن کارفرمای جدید من است. من بی‌صبرانه منتظر بازی برای این تیم هستم و برنامه‌های بزرگی دارم.»

او پیراهن شماره 9 بایرن را به تن می‌کند که پیش از این متعلق به گرد مولر و جیوانی البر بود: «از این بابت شگفت‌زده شده‌ام. 9 بزرگ‌ترین شماره ممکن برای مهاجمان است. این گام‌های بزرگی است که برمی‌داریم.»

او فصلی عالی را در کوتبوس گذراند و 25 گل برای این تیم دسته دومی زد و هفت پاس گل هم داد. او البته آخرین بازیکنی نیست که بایرن در تابستان می‌خرد. کریستین نرلینگر، مدیر بایرن می‌گوید: «به نظرم در دو سه هفته آینده یک یا دو خرید داشته باشیم. البته تا آن زمان باید کار بیشتری انجام دهیم.

باید نقاط ویژه‌ای از تیم را تقویت کنیم تا فاتح آلمان شویم و دوباره در اروپا مدعی شویم. روشن است که باید دفاع خود را تقویت کنیم.»

پترسن متولد آلمان شرقی است و در تیم‌هایی بازی می‌کرده که در شرق آلمان حضور دارند.

Last edited:

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
روبن‌: به بايرن مونيخ متعهد باقي مي‌مانم

خبرگزاري فارس: بازيكن هلندي تيم فوتبال بايرن‌ گفت: كاري به شايعات ندارم و به حضورم در مونيخ ادامه مي‌دهم.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، آرين روبن اظهار داشت: در چند وقت گذشته شايعات زيادي در مورد من شنيده شد. از جمله اينكه قصد ترك بايرن را دارم. ولي به اين حواشي كاري ندارم. هدفم ماندن و كمك به بايرن است.
اين ستاره 27 ساله كه دو سال قبل از جمع كهكشاني‌هاي رئال‌مادريد جدا شد و به جنوب آلمان رفت، افزود: هيچوقت نگفته‌ام درحال برنامه‌ريزي براي ترك اينجا هستم. در عين حال هيچ زماني نگفتم اگر تيم به جاي ليگ قهرمانان به ليگ اروپا فصل بعد برود، اقدام به ترك مي‌كنم. واقعا چنين نيازي را در خود احساس نمي‌كنم زيرا با مونيخي‌ها قرارداد دارم و به آن پايبندم.
او ادامه داد: بايد تاكيد كنم از بدو حضورم تا لحظه حاضر نسبت به تيم و هوادارانش صادق بوده‌ام. همين جا براي خاتمه همه شايعات بي‌اساس خطاب به كساني كه از بايرن حمايت مي‌‌كنم مي‌گويم آرين روبن فصل بعد نيز با بايرن است.
در مورد او طي دو هفته اخير كه لويي فان‌خال، سرمربي معزول و هموطنش از مسند خويش بركنار شد، شايعات ترك ژرمن‌ها اوج گرفت.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
"مانوئل نویر" به تیم فوتبال بایرن مونیخ پیوست
دروازه‌بان ملی پوش تیم فوتبال شالکه با قراردادی به ارزش 25 میلیون یورو به عضویت تیم فوتبال بایرن مونیخ درآمد.

به گزارش خبرگزاری مهر، مانوئل نویر با قراردادی به ارزش 25 میلیون یورو و برای چهار سال پیراهن بایرن مونیخ را برتن خواهد کرد.

سایت خبری کیکر اعلام کرد، باشگاه بایرن مونیخ برای عقد قرارداد با نویر 18 میلیون یورو به باشگاه شالکه پرداخت خواهد کرد. هفت میلیون یورو باقیمانده قرارداد نویر در صورت قهرمانی بایرن مونیخ در بوندس‌لیگا و لیگ قهرمانان به باشگاه شالکه پرداخت خواهد شد.

قهرمانی در بوندس‌لیگا سه میلیون و موفقیت در لیگ قهرمانان چهار میلیون یورو برای بایرن مونیخ هزینه خواهد داشت که بابت باقیمانده قرارداد دروازه بان ملی پوش شالکه باید پرداخت کند.

مانوئل نویر پس از همراهی تیم فوتبال شالکه در هفته سی و چهارم بوندس‌لیگا و فینال جام حذفی باشگاه‌های آلمان از این تیم جدا شده و رسما به عضویت تیم بایرن مونیخ در می آید.

در عین حال روزنامه بیلد قرارداد مانوئل نویر با باشگاه بایرن مونیخ را چهارساله و مبلغ دستمزد وی را سالیانه 6 میلیون یورو اعلام کرده است.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
بايرن مونيخ خريدار مدافع آلماني تيم منچستر سيتي

باشگاه بايرن مونيخ از انجام مذاكرات براي خريداري 'ژروم بواتنگ' مدافع آلماني تيم منچستر سيتي خبر داد.

به گزارش خبرگزاري فرانسه، روزنامه بيلد در شماره روز سه شنبه خود ارزش اين ورزشكار 22 ساله را كه يك فصل در منچستر سيتي بوده 5/12 ميليون يورو (8/17 ميليون دلار) اعلام كرد كه همان مبلغي است كه باشگاه انگليسي منچستر سيتي سال گذشته براي خريد اين بازيكن به هامبورگ پرداخت.
بايرن تمايلي به پيشنهاد بيش از هشت ميليون يورو براي اين بازيكن آلماني ندارد.
روزنامه بيلد نوشت: بواتنگ كه در مرحله نهايي جام جهاني سال گذشته تاثيرگذار بود، يك قرارداد چهارساله با بايرن مونيخ امضا خواهد كرد. بايرن مونيخ فصل نااميدكننده اي داشته و نتوانسته از عنوان قهرماني خود در ليگ و جام حذفي دفاع كند.
يوپ هاينكس مربي تازه وارد بايرن مونيخ در گفت و گو با بيلد از انجام مذاكرات در اين زمينه خبر داد.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
اوليور کان: بايرن مونيخ نبايد براي خريد مانوئل نوير باج بدهد؛ الگوي بايرن بايد بارسلونا باشد

ملي‌پوش سابق آلمان گفته که بايرني‌ها احتمالا دارند پول زيادي براي خريد نوير مي‌پردازند.

اولیور کان به بایرن مونیخ هشدار داده و گفته آنها نباید بیش از حد برای مانوئل نویر خرج کنند.

مذاکرات بر سر دو باشگاه بایرن و شالکه بر سر خرید این دروازه‌بان 25 ساله ادامه دارد و شالکه قیمتی حدود 20 میلیون یورو می‌خواهد، هرچند که از قرارداد نویر تنها یک سال باقی مانده است.

کان که اسطوره باواریایی‌ها محسوب می‌شود از باشگاه سابقش خواسته درباره نحوه خرید این دروازه‌بان شماره 1 آلمان تجدید نظر کنند: «آنها می‌خواهند دروازه‌بان بسیار خوبی را بخرند، اما پرداخت چنین مبلغی برای بازیکنی که در سال 2012 آزاد می‌شود گزاف است و باج محسوب می‌شود.»

او درباره آینده بایرن گفت: «استمرار کار مربی باید بر مبنای موفقیت باشد. من در بایرن فلسفه فوتبالی نمی‌بینم. به الگوی بارسلونا بنگرید. آنها به بلندمدت می‌اندیشند.»

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
وردربرمن محمت اکيجي را از بايرن مونيخ خريد

وردربرمن رسما خبر انتقال محمت اکيجي از بايرن مونيخ را اعلام کرد.

این بازیکن 21 ساله و ملی‌پوش ترکیه‌ای قراردادی چهارساله با برمن امضا کرده که تا سال 2015 اعتبار دارد.

مراسم معارفه او دوشنبه برگزار می‌شود.

کلاوس آلوفس، مدیر ورزشی برمن گفت: «خوشحالیم که محمت را بازیکنی یافتیم که کاملا در برنامه‌های ما جا می‌گیرد. او بازیکنی جوان با ریشه‌های آلمانی است که فصلی قدرتمند را گذرانده.»

اکیجی هم منتظر شروع فصل جدید با تیم جدیدش است: «وردر جای خوبی برای من است. منتظر دیدن ورزشگاه و تیم هستم. می‌خواهم از فرصتم بهره‌برداری کنم. می‌توانم به پیشرفت خود ادامه دهم.»

مبلغ قرارداد او اعلام نشده اما به نظر می‌رسد که برمن 5 میلیون یورو برایش پرداخته باشد.

اکیجی فصل 11-2010 را به صورت قرضی در نورنبرگ گذراند، جایی که در آن پیشرفت بزرگی را برای خود رقم زد. او 32 بازی انجام داد و 3 گل زد و 9 پاس گل داد.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
ميلان و والنسيا در فکر خريد ميروسلاو کلوزه

مهاجم باتجربه آلماني احتمالا در پايان فصل از بايرن مونيخ مي‌رود.

میروسلاو کلوزه در راه خروج از بایرن مونیخ است و ممکن است به میلان یا والنسیا برود.

میلان به خرید مهاجمی ارزان برای این که ذخیره زلاتان ایبراهیموویچ باشد علاقه دارد و کلوزه 32 ساله کاملا در برنامه‌های آنها می‌گنجد.

اما والنسیا هم قصد تقویت خط حمله خود را دارد و این مهاجم را که در تابستان قراردادش به پایان می‌رسد گزینه مناسبی می‌بیند.

بایرن هنوز رسما تایید نکرده که کلوزه می‌رود، اما مذاکرات آنها با این بازیکن به بن‌بست رسیده است. او خواهان قراردادی دوساله است و بایرن تنها یک سال به او پیشنهاد داده است.

کلوزه فوتبال خود را در باشگاه کوچک هومبورگ آغاز کرد و سپس به کایزرسلاترن و وردربرمن پیوست و در نهایت در تابستان 2007 راهی مونیخ شد.

اما این ملی‌پوش آلمانی در بایرن چندان فرصت بازی نیافت و به نظر می‌رسد با قانون بوسمن این تیم را ترک کند.

کلوزه مورد توجه باشگاه‌هایی مانند بروسیا دورتموند، تاتنهام و لاتزیو هم بوده است.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
براي ساخت مدارس اجتماعي ورزشي در آفريقا برگزار مي‌شود؛

ديدار دوستانه ستارگان پيشين رئال مادريد و بايرن مونيخ

باشگاه رئال مادريد و بايرن مونيخ براي ساخت مدارس اجتماعي ورزشي در آفريقا ديدار دوستانه تدارک ديدند.

ستاره‌هاي سال‌هاي پيش دو باشگاه رئال مادريد و بايرن مونيخ در نظر دارند بازي دوستانه‌اي را در پنجم ژوئن در ورزشگاه سانتياگو برنابئو برگزار کنند که عوائد آن به ساخت مدارس اجتماعي ورزشي در آفريقا اختصاص خواهد يافت.

خورخه وآلدانو رئيس باشگاه رئال مادريد گفت: «در چنين شرايط بغرنج و بحراني در آفريقا، چنين بازي‌هايي ضروري است.»

در اين مسابقه دوستانه ستارگان سرشناسي چون زين‌الدين زيدان، مياتوويچ، فرناندو ردندو، کارلوس سانتايانا، آندرياس برمه، پول برايتنر، کارل هاينس رومنيگه، کلاوس اوگن تالر و روي ماکاي شرکت خواهند کرد.

بازيکنان قديمي رئال مادريد سال گذشته در ديداري مشابه به مصاف ستارگان سال‌هاي پيشين ميدان رفته بودند.

والدانو تأکيد کرد: کلمه "همبستگي" معناي بسيار زيبايي دارد، از آنجا است که ما اين نام را براي اين ديدار دوستانه انتخاب کرده‌ايم.

وي افزود: من مطمئنم اين نيت خيرخواهانه بسياري را به ورزشگاه برنابئو خواهد کشاند و هر تماشاگري با حضور در اين بازي احساس خوشبختي و سعادت خواهد کرد.

قيمت فروش بليت اين مسابقه بين 5 تا 15 يورو خواهد بود.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
نصري به بايرن نزديک شد

آرسنال در نظر دارد در ادامه ماروين مارتين را جايگزين سمير نصري کند.

به نوشته وبسایت هوادران بایرن مونیخ در ایران سمیر نصری هافبک تهاجمی 23 ساله و فرانسوی باشگاه آرسنال در سال 2008 به این باشگاه لندنی پیوست. و تنها یک فصل دیگر به پایان قرارداد وی با توپچی ها باقی مانده است.

نصری برای ادامه همکاری با این باشگاه لندنی هنوز به توافق نرسیده است و او پیشنهاد سران آرسنال و آرسن ونگر را برای ادامه همکاری رد کرده است. با این تفاسیر باواریایی ها بر این باورند که می توانند با مبلغ 30 میلیون پوند این ستاره 23 ساله را به مونیخ بیاورند.
یک مرجع نزدیک به این باشگاه المانی می گوید:" باواریایی ها فکرهای بزرگی دارند، و تعدادی از بازیکنان برتر لیگ انگلیس را برای فصل آینده در نظر دارند" آرسنال در نظر دارد در ادامه ماروین مارتین را جایگزین سمیر نصری کند.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
توپ جديد بوندسليگا معرفي شد

36 باشگاه حرفه اي آلمان دو حلقه از اين توپ را در زمان مقرر دريافت خواهند کرد.

به نقل از وبسایت هواداران بایرن مونیخ در ایران توپ جدید بوندسلیگا با نام " کارخانه گل" (Torfabrik) امروز رسما در مراسمی در شهر دورتمند و با حضور متس هولمز و دکتر رائوبال پرده برداری شد.

به گزارش وبسایت کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران و به نقل از سایت رسمی بوندسلیگا، این توپ که با طرح های قرمز و ابی در یک پس زمینه سفید توسط شرکت آدیداس طراحی شده است و در اختیار تیم های بوندسلیگا و بوندسلیگای 2 قرار می گیرد.

شرکت آدیداس در کنفرانس مطبوعاتی بهمراه مسئولان فدراسیون فوتبال آلمان این توپ را "سمبل اوج طراحی در جهان " خواندند. تام بندر عضو اجرایی فدراسیون فوتبال آلمان در پاسخ به این سوال که چرا توپ بلافاصله پس از اتمام بوندسلیگا معرفی شده است گفت:" ما می خواستیم باشگاه حاضر در بوندسلیگا 1 و 2 زمان کافی برای آشنا شدن با توپ را داشته باشند." 36 باشگاه حرفه ای آلمان دو حلقه از این توپ را در زمان مقرر دریافت خواهند کرد.

تام بندر با خوشحالی از این توپ یاد می کند و می گوید نام این توپ " کارخانه گل" متناسب با عملکرد آن بوده است و به ثمر رسیدن 894 گل در 306 بازی باعث شده است نام این توپ کاملا با عملکرد ان مطابقت کند. تنها 14 بازی با استفاده از آن بدون گل به پایان رسیده است.

newball2012_732.jpg

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
مربي موقت بايرن ماندگار شد

مربي هلندي موقت بايرن‌مونيخ هدايت تيم آماتورهاي باشگاه را برعهده خواهد گرفت.

به نقل از کيکر، آندريس يونکر از ابتداي جولاي سال جاري (10 تيرماه 1390 ) در نقش سرمربي تيم دوم باوارايي‌ها فعاليت خواهد کرد.
وي که دو سال قبل همزمان با حضور لويي فان‌خال، هموطنش در بايرن، سمت دستياري وي را پذيرفت، ابتداي بهار سال جاري پس از اخراج سرمربي تيم، در نقش جانشين موقت عمل کرد.
به موجب توافق به عمل آمده قرار است يونکر نزد مونيخي‌ها باقي مانده و در مسئوليت جديد انجام وظيفه کند.
باشگاه جنوبي پيش‌تر با يوپ هاينکس (مربي بايرلورکوزن) جهت هدايت تيم در فصل آينده به توافق رسيده است.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
نرلينگر: با كلوزه براي ماندن در بايرن مذاكره مي‌كنيم

مدير ورزشي بايرن‌مونيخ از رايزني با آقاي گل جام جهاني 2006 به منظور تمديد همکاري خبر داد.

به نقل از د.پ.آ، يک روز پس از آنکه گزارش شد 9 تيم اروپايي در کنار 3 تيم بوندس‌ليگايي خواهان جذب ميروسلاو کلوزه هستند، کريستيان نرلينگر اظهار داشت: در روزهاي آينده جلساتي را به منظور گفت‌وگو با کلوزه انجام خواهيم داد تا مشخص شود آينده به چه نحو خواهد شد.
ستاره 32 ساله که در جام‌جهاني 2006 عنوان بهترين گلزن را به خود اختصاص داد و قراردادي رو به اتمام دارد، برخلاف توماس کرافت، آندرئاس اوتل و حميد آلتين توپ از هواداران به قصد انتقال به تيمي ديگر، خداحافظي نکرده است. در مورد او گفته مي‌شود مونيخي‌ها اميدوارند حداقل يک فصل ديگر با او همکاري کنند.
نرلينگر ادامه داد: کلوزه بايرن را دوست دارد و ما علاقمند به ادامه همکاري با او هستيم. اميدواريم در مذاکرات به نتيجه براي ادامه همکاري و امضا قراردادي جديد برسيم.
مهاجم قدرتمند سابق کايزرس‌لاترن و وردربرمن از سال 2007 در خدمت باورايي‌ها است.

SMAM

Registered User
لایک‌ها
9
فهرست بازیکنان تیم ملی آلمان برای بازی دوستانه برابر اروگوئه و 2بازی انتخابی یورو 2012 برابر اتریش و آذربایجان(هر دو در زمین حریف)

به راستی که جای هوددس خالیه.امیدوارم و تنها امیدوارم "لو" یکبار بهش اعتماد کنه و فرصت بده.همین

یواخیم لو، سرمربی تیم ملی آلمان در صحبتهایی زبان به تمجید از ماریو گوتزه، یکی از پدیده های جوان بوندسلیگا گشوده است.

لو به بیلد گفت: «ماریو گوتزه بازیکنی استثنایی و بامهارت است. برخی دیگر از بازیکنان مثل آندره شورله و مارکوس رئوس، بازیکنان خوبی هستند. این سوال مطرح است: چه کسی در بالاترین سطح موفق خواهد بود؟ همه اینها بازیکنان بامهارتی هستند که هنوز گام به جلو برنداشته اند. بازیکنی مثل تونی کروس مهارت خارق العاده ای دارد ولی عملکرد او در دوره های اخیر در مقایسه با بازیهایی که سال گذشته در لورکوزن ارائه می کرد، چندان خارق العاده نیست. تمام این بازیکنان هنوز در سطح تراز اول فوتبال اروپا نیستند و الان این سوال مطرح می شود که چه کسی به موفقیت خواهد رسید؟ کدام بازیکن مثل توماس مولر، سامی خدیرا، مانوئل نویر و مسوت اوزیل در جام جهانی گذشته خوش خواهند درخشید؟ این کلید است. ما بازیکنان جوان خوبی داریم. یکی از دلایل این است که در رقابتهای بوندسلیگا، به بازیکنان این فرصت را نمی دهند که به عرصه های بالای بین المللی برسند. هنوز این بازیکنان را در مرحله حضور در بالاترین سطوح اروپا نمی بینم.»
لو معتقد است که آلمان یکی از مدعیان قهرمانی در رقابتهای یورو2012 است ولی درعین حال برخی از تیمها را خطرناک می داند: «چه تیمهایی خطرناک هستند؟ اسپانیا؟ هلند؟ بله. انگلیس، فرانسه، ایتالیا، پرتغال؟ شاید. ما همانطورکه در جام جهانی بازی کردیم و حتی اندکی بهتر بازی خواهیم کرد. بعد شکست دادن ما سخت خواهد شد. من این را به بازیکنانم گفتم. این در ذهن بازیکنانمان که می خواهند به قهرمانی برسند، وجود دارد.»

جاهایی رو که قرمز کردم گفته هایی هست که دیدگاه شخصی منم تایید میکنه.اینکه همین بازیکنان به تیم ملی دعوت بشن(متاسفانه به جز هوودس) و فرصت بازی پیدا کنن.هنوز در سطح بالای فوتبال بازی نکردن(چه ملی و چه باشگاهی + چه اروپا و چه جهان) تا خودشون رو به اون سطح برسونن.این همون چیزی هست که در پستم در تاپیک بوندس لیگا در بخش درسها نوشتم​

بالا