• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بایرن مونیخ

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899

من رسما پپ شروع کنه در بایرن . بایرنی میشم

امیدوارم با بارسا زیاد تناقض نداشته باشه

اگه اون بازیکنایی که تو ذهنم احتمال میدم بیاره و تیمی جلودارش نیست

آرین روبن و ریبری هم بیش از پیش کولاک میکنن

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805

من رسما پپ شروع کنه در بایرن . بایرنی میشم

امیدوارم با بارسا زیاد تناقض نداشته باشه

اگه اون بازیکنایی که تو ذهنم احتمال میدم بیاره و تیمی جلودارش نیست

آرین روبن و ریبری هم بیش از پیش کولاک میکنن

باید دید فصل بعد تو نقل و انتقالات چه برنامه ای دارن و اینکه چه بازیکنایی رو از تیم جوونها میاره به تیم اصلی

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
مشاور گورادیولا: در تصمیم گواردیولا مسائل مالی تاثیرگذار نبود

اوربیتگ مدیر برنامه های پپ گواردیولا مسائل مالی را در تصمیم گیری موکل خود تاثیرگذار نداست و بایرن را بزرگترین پروژه ی ورزشی آن ها عنوان کرد.

مشاهده پیوست 281386

سایت گل- سرانجام پس از کش و قوس های فراوان و گمانه زنی های بسیار پپ گورادیولا به بایرن رسید پس از انتشار خبر رسمی این انتقال مدیر برنامه های گواردیولا حرف های جالبی برای گفتن دارد او از توافق با بایرن پیش از تعطیلات کریسمس خبر داد.

خوزه ماریا اوربیتگ مدیر برنامه های گواردیولا نکات جالبی را پس از نهایی شدن قرارداد با بایرن فاش می کند؛ مدت ها پیش از این تاریخ با باشگاه بایرن به توافق رسیده بودیم، مشاور اسپانیایی پپ، انتخاب بایرن را بهترین گزینش ورزشی موکل خود عنوان می کند.

او در مورد انتخاب بایرن می گوید:" پپ بایرن را انتخاب کرد چون بزرگترین پروژه ی ورزشی او بود مطمئنن باشگاه بایرن بیشترین مبلغ پیشنهادی را ارائه نکرده بود و انتخاب ما بر اساس معیارهای ورزشی انجام شد."

پس از هفته ها گمانه زنی و انتشار شایعات مختلف سرانجام در روز چهارشنبه باشگاه بایرن در ماراتن جذب مربی جوان اسپانیایی گوی سبقت را از همتاهای گردن کلفت خود ربود اوربیتگ در این مورد می گوید:" این تصمیم پیش از کریسمس گرفته شده بود من حتی می توانم تاریخ دقیق آن یعنی 20 ام دسامبر را به شما بگویم که پس از این تاریخ ما در طول ژانویه مشغول انجام مذاکرات نهایی بودیم."

در مراسم تحلیف؛ گواردیولا به زبان آلمانی سخنرانی می کند

پپ گواردیولا و باشگاه بایرن از مدت ها قبل به توافق رسیده بودند و گواردیولا در یک فصل استراحت خود زبان آلمانی را فرا گرفته است,

مشاهده پیوست 281388

سایت گل- مونیخ حال و هوای خوبی دارد باشگاه بایرن مدت ها پیش رضایت پپ گواردیولا را جلب کرده بود و خبری شگفت انگیز تر از بمب روز گذشته، مراسم تحلیف گورادیولا با سخنرانی وی به زبان آلمانی!

این خبری بود که ساعاتی پس از انتشار خبر امضای نهایی قراردادی سه ساله با گواردیولا در خروجی خبرگزاری های آلمانی قرار گرفت. سایت آلمانی زبان تی زد در خبری توافقات بایرن و گواردیولا را مربوط به تابستان گذشته می داند.

زمانیکه کرستین نرلینگر مدیر ورزشی وقت بایرن با برادر پپ در حاشیه دیدار بارسلونا و اتلتیکو مادرید ملاقات کرد و به نظر مذاکرات اولیه میان دو طرف با توافقاتی همراه شد. پس از آن گواردیولا به همراه خانواده راهی نیویورک شد و در این مدت به یادگیری زبان آلمانی پرداخت.

بنا به گزارش این سایت آلمانی گواردیولا روز جمعه در مونیخ حاضر خواهد شد و در نخستین سخنرانی خود به زبان آلمانی سخن خواهد گفت.

این خط قرمز هم قابل توجه میلاد عزیز که گفته بودن زبان خیلی مهم هست !!!!

هیچوقت زود قضاوت نکنید.

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
این خط قرمز هم قابل توجه میلاد عزیز که گفته بودن زبان خیلی مهم هست !!!!

هیچوقت زود قضاوت نکنید.
زبان المانی کاری داره چند سطر ی ماه خونده میاد میگه
فک نکنم فول فول باشه :blink:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
زبان المانی کاری داره چند سطر ی ماه خونده میاد میگه
فک نکنم فول فول باشه :blink:

زبان المانی کاری نداره ؟!؟! اصلا بلدی المانی حرف بزنی ؟ تاحالا اصلا دیدی کتاباشو ؟

تا دیروز که میگفتی مورینیو رمز موفقیتش اینه که زبانهای مختلف بلده !!

گواردیولا موفق نمیشه چون زبان المانی بلد نیست؟

حالا که گفتن بلده و میخواد سخنرانی کنه. انگار نگرفتی قضیه رو یا نمیخوای بگیری !! ، میگن میخواد سخنرانی کنه !! نمیخواد بگه. سلام. من گواردیولا هستم. حال شما خوبه ؟ این تخته سیاه هست. من هم پنجره هستم.

حتما مورینیو هم همینقدر بلده - چند سطر یاد گرفته ؟!!؟؟!؟

شما برای اینکه گواردیولا رو کوچیک کنی هر توجیهی ولو بدون هیچگونه منطق رو مطرح میکنی !!

اینکه فول نیست که خب معلومه. مورینیو هم زبان انگلیسی و ایتالیایی رو فول نیست. اما در اون حد مسلما بلده که از پس اون همه بازیکن المانی در زمینه فوتبال بر بیاد.

اینکه گفتی زبان المانی کاری داره واقعا ، واقعا از نظر من سخن سخیفی بود. المانی زبان سختی هست. بخصوص وقتی تو اون خ هاش گیر کنی.

Miracles

Registered User
لایک‌ها
805
اینکه گفتی زبان المانی کاری داره واقعا ، واقعا از نظر من سخن سخیفی بود. المانی زبان سختی هست. بخصوص وقتی تو اون خ هاش گیر کنی.

در کل باهات مخالفتی ندارم ولی تلفظ حرف خ سختی خاصی نداره در زبان آلمانی ! مثل فارسیه تقریبا تلفظش
اگر این زبان سختی داشته باشه در دستور زبانش هست.
چون خودم کمی آلمانی بلدم اینو میگم.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
در کل باهات مخالفتی ندارم ولی تلفظ حرف خ سختی خاصی نداره در زبان آلمانی ! مثل فارسیه تقریبا تلفظش
اگر این زبان سختی داشته باشه در دستور زبانش هست.
چون خودم کمی آلمانی بلدم اینو میگم.

راستش من خودم المانی بلد نیستم اما یکی از دوستام که المانه میگفت المانی و هلندی و اگه درست گفته باشم بلژیکی اینا یه اختلاف تو تلفظ حرف خ دارند که بعضی مواقع ادم رو دیوانه میکنه.

اون چون بین المان و هلند میره و میاد اینو میگفت. البته خب به استعداد هم بستگی داره.

یه سوال ، شما المانی رو چقدر طول کشید که یاد گرفتید.

راستش من دنبالش هستم که یاد بگیرم چون خیلی دوست دارم که اگه قسمت بشه و امکانش پیش بیاد برای تحصیل برم المان. منتها دوستم گفته که باید حتما زبان المانی رو بلد باشی

Miracles

Registered User
لایک‌ها
805
نه من آلمانی بلد نیستم همونطور که گفتم فقط کمی آشنایی دارم که خودم یاد گرفتم.اون هلندی رو بله حرف G خ تلفظ میشه مثلا به گرونینگن میگن خورونینخن مخصوصا بیشتر در لهجه بلژیکی که اگه یادتون باشه قوچان نژاد هم در برنامه نود اشاره کرد.ولی در آلمانی G همون گ تلفظ میشه.در کل اینها مربوط به لهجه میشه نه ساختار زبان.

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
زبان المانی کاری نداره ؟!؟! اصلا بلدی المانی حرف بزنی ؟ تاحالا اصلا دیدی کتاباشو ؟

تا دیروز که میگفتی مورینیو رمز موفقیتش اینه که زبانهای مختلف بلده !!

گواردیولا موفق نمیشه چون زبان المانی بلد نیست؟

حالا که گفتن بلده و میخواد سخنرانی کنه. انگار نگرفتی قضیه رو یا نمیخوای بگیری !! ، میگن میخواد سخنرانی کنه !! نمیخواد بگه. سلام. من گواردیولا هستم. حال شما خوبه ؟ این تخته سیاه هست. من هم پنجره هستم.

حتما مورینیو هم همینقدر بلده - چند سطر یاد گرفته ؟!!؟؟!؟

شما برای اینکه گواردیولا رو کوچیک کنی هر توجیهی ولو بدون هیچگونه منطق رو مطرح میکنی !!

اینکه فول نیست که خب معلومه. مورینیو هم زبان انگلیسی و ایتالیایی رو فول نیست. اما در اون حد مسلما بلده که از پس اون همه بازیکن المانی در زمینه فوتبال بر بیاد.

اره دیدم که میگم

اره قسمتی از موفیقت های مورینیو به اینه که به زبان های کشورهای که مربیگری کرده تسلط کامل داره

اره مورینیو به زبان های اسپانیایی وانگلیسی وایتالیایی وفرانسوی مسلطه کامل

چرا همه رو فوله مصاحبه های با سری ا شو ببین بعد نظر بده لطفا

من پارسال از الجزیره چندتا مصاحبه ازش دیدم یکی قبل از بازی بایرن خیلی روان وقابل فهم صحبت میکرد من که زیاد زبانم خوب نیست فهمیدکم چی میگفت

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اره دیدم که میگم

اره قسمتی از موفیقت های مورینیو به اینه که به زبان های کشورهای که مربیگری کرده تسلط کامل داره

اره مورینیو به زبان های اسپانیایی وانگلیسی وایتالیایی وفرانسوی مسلطه کامل

چرا همه رو فوله مصاحبه های با سری ا شو ببین بعد نظر بده لطفا

من پارسال از الجزیره چندتا مصاحبه ازش دیدم یکی قبل از بازی بایرن خیلی روان وقابل فهم صحبت میکرد من که زیاد زبانم خوب نیست فهمیدکم چی میگفت

پسر جان چرا به حرف من درست دقت نمیکنی ؟!؟!

مگه من گفتم که مورینیو بلد نیست ؟!؟!؟ خوبه من بیام بگم حالا مورینیو مگع اسپانیایی و ایتالیایی بلده !! مگه کاری داره ؟؟؟ اینا راحته !!!

پسر خوب تو گفتی که

مورینیو موفق میشه چون به زبان تسلط داره و در ادامه گفتی که گواردیولا از ترس مورینیو چون دید مورینیو نرفته المان (بخاطر اینکه زبان المانی بلد نیست) رفت المان اما اون در المان موفق نمیشه چون زبان المانی بلد نیست و نمیتونه با بازیکنا ارتباط برقرار کنه.

بعد من برات خبر از سایت گل گذاشتم که گواردیولا گفته که میخواد در کنفرانس مطبوعاتی با زبان المانی حرف بزنه !! پس معلومه رفته یاد گرفته چون تو کنفرانس نمیان بگن سلام .چطوری. حرف فنی هم باید زده بشه

بعد شما اومدی گفتی که المانی !! المانی که کری نداره. یاد گرفته و اومده !!!! که من بهت گفتم المانی اسون نیست.

حرفی که میزنی مثل مرد روش وایسا. اگه اشتباه هست اشتباهتو بپذیر اگه هم درسته که روش پافشاری کن.

بعضی از واکشنهات کاملا نشون میده که سن کمی داری. حرفا رو خوب درک نمیکنی !!! یکی به نعل میزنیم باید بگیری که یکی هم باید به میخ بخوره.

من اصلا نمیخواستم با شما کل کل کنم اما پیش خودم گفتم که حالا بقیه ممکنه فکر کنن که ما داریم خودمون رو میگیریم. گفتم به صورت منطقی بحث رو ادامه بدیم. اما صحبتها و واکنشهای بعضا غیر منطقی شما نشون میده که این امکان وجود نداره.

همینطوری کشکی یه چی میگی !! مثلا همین المانی ؟ اصلا تا بحال الفبای زبان المانی رو دیدی ؟خیلی سخت تر از انگلیسی و ایتالیاییه

من هم هیچوقت نگفتم مورینیو بلد نیست. من بهت گفتم یعنی تو که میگی گواردیولا المانی یاد گرفته هنر نکرده و المانی کاری نداره ، الان من بیام بگم مورینیو هم زبان یاد گرفته !! کاری نداره. اینا ساده است اینطوری مثلا میخوام ارزش کار مورینیو رو بیارم پایین . خب همه میخندن بهم

در ضمن فراموش نکن مورینیو قبل از اینکه وارد مربیگری فوتبال به صورت حرفه ای بشه یک مترجم بود. پس تسلطش به زبان یک امر عادی هست.

گواردیولا هم حتما تو این مدت تعطیلاتش نشسته رو زبان ها کار کرده. شاید الان ایتالیایی هم بلد باشه. انگلیسی که بلد بود. اونها از وقنشون درست استفاده میکنند.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
واکنش نشریات به قرارداد تازه گواردیولا: قیصر پپ!

247183hp2.jpg

سایت دویچه وله فارسی در گزارشی خبرهای نشریات مختلف دنیا درباره پیوستن پپ گواردیولا به بایرن مونیخ را گردآوری کرده که این گزارش را این‌جا می‌خوانید.

خبر پیوستن سرمربی پیشین بارسلونا به باشگاه بایرن مونیخ آلمان رسما تأیید شد. این خبر با واکنش متفاوت نشریات ورزشی روبرو شد. همه نشریات اما در شگفت بودن این تصمیم و برتری مونیخ بر رقیبان اتفاق نظر دارند.

"ال‌پایس" اسپانیا آمدن یوزپ (پپ) گوآردیولا به مونیخ را به "پشتک در بوندس‌لیگا" تشبیه کرده است. این نشریه می‌نویسد: «گوآردیولا به قیصران فوتبال آلمان پیوست. بایرن مونیخ موفق‌ترین، محبوب‌ترین و ثروتمندترین باشگاه فوتبال آلمان است».

"ABC"، دیگر نشریه اسپانیایی، از "سنت‌شکنی پپ در آلمان" نوشته است: «امضای پپ پای قرارداد با بایرن او را به نخستین سرمربی اسپانیایی در بوندس‌لیگا تبدیل کرد».

"ال موندو" اسپانیا نوشت: «بایرن روز چهارشنبه یک بمب را توئیت کرد؛ یک خبر فوق‌العاده شگفتی‌برانگیز: گوآردیولا می‌آید – و رسانه‌ها پیش‌تر کوچک‌ترین بویی از این موضوع نبرده بودند».

البته رسانه‌های مختلف در روزهای اخیر اخباری در مورد گفت‌وگوهای پپ گوآردیولا با پرافتخارترین باشگاه فوتبال آلمان منتشر کرده بودند. این خبرها اما نه تکذیب شدند و نه تأیید.

"سان" چاپ انگلیس تلویحا از قول باشگاه‌های اسپانیایی نوشته است: خداحافظ پپ! این نشریه در ادامه آورده که گوآردیولا باشگاه‌های اسپانیایی را "غال گذاشت" و به "غول آلمان" پیوست.

"دیلی میل" گوآردیولا را محبوب‌ترین سرمربی جهان دانسته است که با امضای قرارداد سه ساله با بایرن مونیخ "ضربه‌ای محکم" به دیگر خواستاران خود زد. به نو‌شته‌ی این نشریه، در مسابقه برای رسیدن به گوآردیولا «غول آلمانی برنده شد».

"ایندیپندنت" چاپ انگلیس با اشاره به ناکامی چلسی در امضای قرارداد با پپ گواردیولا، این پرسش را مطرح کرده که آیا حال راه برای بازگشت ژوزه مورینیو پرتغالی – سرمربی کنونی رئال مادرید – به "استمفورد بریج" باز شده است؟ استمفورد بریج نام ورزشگاه اختصاصی تیم چلسی است.

"گاستا دلو اسپورت" ایتالیا هم لقب «قیصر پپ» را به گوآردیولا داده است: «توافق در بایرن رویداد سال است. بایرن مونیخ خود را به رخ رقیب قدرتمندش کشید. تبریک بوروسیا دورتموند [مدافع قهرمانی دو فصل اخیر بوندس‌لیگا] به بایرن مونیخ شاهدی بر تأثیر انقلابی گوآردیولا بر فوتبال اروپاست. بوندس‌لیگا محبوب‌ترین سرمربی جهان را به خدمت گرفت.»

"کوریره دلو اسپورت" چاپ اسپانیا تصمیم گوآردیولا را "شگفتی جدید" او خوانده است: «همه منتظر حضور او [گوآردیولا] روی نیمکت‌های سرمربی‌گری لیگ برتر انگلستان بودند، اما او راهی را رفت که هیچ‌کس انتظارش را نداشت. او در سال ۲۰۰۸ در بارسلونا با اخراج ستارگانی چون رونالدینیو، اتوئو و دکو شگفتی‌آفرین شد. حال باید منتظر بود و دید که آینده ریبری و روبن چگونه خواهد بود ...»

"کوریره دلا سرا" بایرن مونیخ را بوته محک گوآردیولا می‌داند برای این‌که مشخص شود آیا "هِر پپ" [آقای پپ] واقعا بهترین سرمربی جهان است یا نه. این نشریه ایتالیایی بایرن مونیخ را تا حد زیادی مشابه بارسلونا می‌داند از این نظر که این باشگاه هم ثروتمند است و دست‌اندرکاران آن به استخدام بازیکنان جوان و تلاش برای پیروزی عادت دارند.

جوزپ گوآردیولا ۴۱ ساله در سال ۲۰۱۲ پس از ۵ سال مربی‌گری در تیم دوم و اول بارسلونا، از این باشگاه پرآوازه‌ی اسپانیایی جدا شد. وی از سال ۲۰۱۳ با قراردادی سه ساله به بایرن مونیخ خواهد پیوست.

پرافتخارترین باشگاه آلمان را تا پایان فصل جاری (۲۰۱۲ – ۲۰۱۱) یوپ هاینکس ***** می‌کند. او مسن‌ترین سرمربی بوندس‌لیگاست که بایرن را پس از دو فصل بحرانی به جاده موفقیت بازگرداند. شاگردان هاینکس قهرمانی نیم‌فصل را جشن گرفتند و در جام حذفی و چمپینزلیگ هم حضور موفقی دارند. هاینکس اعلام کرده بود که قرارداد خود با مونیخ را تمدید نخواهد کرد.

هاینکس: پپ به بایرن آمد چون پس از بارسا بهترین تیم جهان است

یوپ هاینکس سرمربی بایرن مونیخ پس از انتخاب گواردیولا به سمت سرمربی گری بایرن در فصل آتی دلیل انتخاب او را کیفیت بالای بایرن دانست.

240750hp2.jpg

سایت گل- پس از انتخاب گواردیولا به عنوان مربی فصل آینده ی بایرن، گمانه زنی های مبنی بر خداحافظی یوپ هاینکس از دنیای فوتبال مطرح شد اما این مربی 67 ساله اظهار نظری در این مورد نکرد.

هاینکس در گفتگویی با شبکه تلویزیونی اسپورت وان اظهار داشت:" اگر شما از روحیات من شناخت داشته باشید می دانید که من فردی بسیار بلند پرواز هستم" او در ادامه در مورد اینکه آیا به دوران مربی گری خود پس از این فصل پایان خواهد داد گفت:" ما هنوز یک نیم فصل دست نخورده را با بازی های حساس در لیگ قهرمانان پیش رو داریم و من نمی خواهم در مورد چیزی که هنوز قطعی نیست صحبتی کنم."

در ادامه هاینکس از حضور گورادیولا در بایرن گفت:" باشگاهی مانند بایرن برنامه های مشخصی برای آینده دارد و من فکر می کنم ایجاد تغییر نسل در بایرن می تواند نتایج مثبتی داشته باشد" هاینکس در پاسخ به این پرسش که دلیل انتخب گواردیولا چه بود گفت:" بایرن مونیخ، پس از بارسلونا بهترین تیم جهان است و این به خوبی می تواند دلیل این تصمیم را توضیح دهد."

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
ونگر: از رفتن گواردیولا به بایرن شگفت‌زده شدم

مربی آرسنال گفته پپ به او گفته بوده که به انگلیس می‌رود ولی البته تصمیم پپ قابل دفاع است.

238869hp2.jpg

سایت گل – آرسن ونگر، مربی آرسنال گفته رفتن پپ گواردیولا به بایرن مونیخ او را متعجب کرد. گواردیولا در تابستان هدایت بایرن را در دست خواهد گرفت. ونگر می‌گوید: «او چند بار با من تماس گرفت و به من گفت می‌خواهد به انگلیس بیاید. کمی شگفت‌زده شده‌ام که او آلمان را برگزید.

اما راستش را بگویم، بایرن مونیخ باشگاه جذابی است. آلمان لیگ جذابی دارد که به‌خوبی مدیریت می‌شود.

تصمیم او قابل دفاع است. فوتبال فردا بی‌تردید متعلق به آلمان خواهد بود و در این کشور بازی خواهد شد.»

گواردیولا به‌شدت مورد توجه چلسی بود و رومن آبراموویچ هم رافا بنیتس را به عنوان مربی موقت به تیمش برده بود.

ونگر می‌گوید با بنیتس هم‌دردی می‌کند: «من برای تمام مربیان احساس هم‌دردی می‌کنم تا روزی که مقابل آنها بازی کنم! آن روز هم‌دردی از بین می‌رود ولی بعد از بازی حسش برمی‌گردد. البته نه بلافاصله پس از دیدار، گاهی مدتی بعدتر. ما همه همین جایگاه را داریم. شغل ما شکننده است و اعتماد به نفس داشتن بسیار مهم است.»

شوستر: به خاطر گواردیولا، ستاره های بزرگ بیشتری به بوندس لیگا می آیند

شوستر معتقد است تصمیم گواردیولا برای پیوستن به بایرن، می تواند نام های بزرگ دیگری را نیز به حضور در فوتبال آلمان وسوسه کند.

107669hp2.jpg

سایت گل- برند شوستر، سرمربی سابق رئال مادرید، معتقد است حضور پپ گواردیولا در بایرن مونیخ در فصل آینده می تواند ستاره های بیشتری را به بوندس لیگا بکشاند.

در حال حاضر ستاره هایی مانند روبن، ریبری، گوتزه و رویس در بوندس لیگا یکه تازی می کنند و شوستر معتقد است تصمیم گواردیولا برای پیوستن به بایرن، می تواند نام های بزرگ دیگری را نیز به حضور در فوتبال آلمان وسوسه کند.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" می توانم تصور کنم که پیوستن گواردیولا به بایرن می تواند نام های بزرگی دیگری را نیز به فوتبال آلمان بیاورد. ستاره های بزرگ فوتبال متوجه خواهند شد که چنین نام های بزرگی به بوندس لیگا آمده اند.

فکر می کنم چند چهره بزرگ دیگر هم به دنبال او خواهند آمد. ورود پپ می تواند بوندس لیگا را به مقصد خواستنی تری تبدیل کند."

از زمان اعلام خبر حضور گواردیولا روی نیمکت بایرن در فصل آینده، شایعاتی در مورد پیوستن نیمار و تیاگو آلکانتارا به باشگاه باواریایی ها در پایان فصل منتشر شده است.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
اشتفان افنبرگ یکی از گزینه های همکاری با گواردیولا

اشتفان افنبرگ کاپیتان اسبق بایرن مونیخ به عنوان یکی از گزینه های مربی گری در بایرن مونیخ مطرح است.

118450hp2.jpg

سایت گل- نام اشتفان افنبرگ کاپیتان اسبق بایرن مونیخ پس از قطعی شدن حضور پپ گواردیولا به عنوان سرمربی فصل آتی باشگاه بایرن مونیخ به عنوان یکی از گزینه های همکاری با این مربی اسپانیایی مطرح شده است.

افنبرگ در مورد شایعات اخیر در این مورد به اسکای گفت:" این باعث افتخار من خواهد بود که با باشگاه بایرن همکاری کنم من می دانم که آن ها کادر بسیار بزرگی بر روی نمیکت خواهند داشت اما اینکه چگونه نام من مطرح شده است نمی توانم توضیح مناسبی بدهم البته من با ماتیاس سامر ارتباط بسیار نزدیکی دارم."

پس از انتخاب گورادیولا گمانه زنی های بسیاری در مورد دستیاران وی صورت گرفت از لوئیس انریکه و رائول گزینه های اسپانیایی گرفته تا اشتفان افنبرگ یکی از اسطوره های باشگاه مونیخی مطمئنا این گمانه زنی ها نمی تواند تصمیم قطعی دو طرف را برای این پست مشخص کند.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
من فقط امیدوارم فصل اینده بازیهای بوندس لیگا بهتر پوشش داده بشن.

Miracles

Registered User
لایک‌ها
805
اگه افنبرگ بشه دستیار پپ خیلی خوب میشه
چون هم خودش از اسطوره های بایرن هست و هم می تونه توی این 3 سال کلی تجربه و دانش کسب کنه و بعد از پپ خودش بشه سرمربی بایرن
مثل ویلانوا که دستیار پپ بود و بعد از رفتن پپ خودش نشست روی نیمکت سرمربیگری.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اگه افنبرگ بشه دستیار پپ خیلی خوب میشه
چون هم خودش از اسطوره های بایرن هست و هم می تونه توی این 3 سال کلی تجربه و دانش کسب کنه و بعد از پپ خودش بشه سرمربی بایرن
مثل ویلانوا که دستیار پپ بود و بعد از رفتن پپ خودش نشست روی نیمکت سرمربیگری.

افنبرگ از نظر فنی که اصلا بحثی روش نیست. یه پا لیدر بود برای خودش.

اما از نظر اینکه کنار بیاد با بقیه یه مقدار تردید دارم. یه مقدار جنجالی بود. اما در لیدر بودنش توی تیم در زمان بازیگریش واقعا یکی از بهترینای دوره خودش بود.

بالا