• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بایرن مونیخ

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
در مصاحبه هایی که انجام میشه عمدتا میگن اومدن پپ به نفع نه تنها بایرن بلکه بوندسلیگا خواهد بود.ولی من میگم شاید بیشتر به نفع بایرن باشه ولی برای بوندسلیگا از جهتی می تونه مضر هم باشه چون می تونه بایرن رو قوی تر کنه جوری که دیگر تیم ها حتی دورتموند زیر سایش قرار بگیرن.ایرادی که معمولا از بوندسلیگا گرفته میشده این بوده که تقریبا تک قطبی هست و اگر به قهرمان ها در 20 سال گذشته نگاه کنیم همیشه یا بایرن قهرمان میشده یا تیم دیگری که قهرمانی و درخشش اون تیم موقتی بوده و تنها تیم باثبات در این لیگ بایرن بوده.
اما دو سه سالی هست دورتموند موی دماغ بایرن شده و دو فصل هست دست بایرن رو از هر جامی کوتاه کرده و حتی در لیگ قهرمانان هم پس از مدتها به عنوان یک تیم آلمانی که بایرن نیست در قواره یک تیم قدر ظاهر شده.و بیم این میره که بایرن گواردیولا اگر ستاره های دیگری هم در نقل و انتقالات به تیمش اضافه کنه فاصلش با دیگر تیم ها اونقدر زیاد بشه که بوندسلیگا کاملا تک قطبی بشه.
باید دید چه خواهد شد ولی رقابت پپ و کلوب در فصل بعد دیدنی خواهد بود.

اتفاقا بوندسلیگا بیشترین تنوع رو در تعداد قهرمان ها از فصل 2000 به این طرف داشته:
5 قهرمان
شامل بایرن 6 بار دورتموند 3 بار و اشتوتگارت و وردربرمن و ولفسبورگ هر کدوم 1 بار در این مدت قهرمان شدند.
منتها این قهرمان ها ثبات نداشتن مثلا اشتوتگارت یه سال میاد قهرمان میشه ولی فصل بعدش ششم میشه.
اما دورتموند تیم با ثباتی نشون داده

ولی در مدت مشابه در لالیگا 3 تیم : رئال 5 بار بارسا 5 بار و والنسیا 2 بار قهرمان شدن
در انگلیس و ایتالیا هم 4 تیم قهرمان شدن

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
اشتوتگارت صفر – بایرن مونیخ 2: برد پانزدهم

دو گل نیمه دوم بایرن مونیخ را به برد رساند و فاصله در صدر جدول 11 امتیاز شد.

250146hp2.jpg

سایت گل – بایرن مونیخ توانست اشتوتگارت ده‌نفره را ببرد و فاصله در صدر جدول را به 11 امتیاز برگرداند.

بایرن بازی را خوب آغاز کرد اما ده دقیقه طول کشید تا به اولین فرصت جدی خود برسد.

مردان یوپ هاینکس به حملات خود ادامه دادند ولی نتوانستند در نیمه اول به گل برسند. اشتوتگارت هم می‌توانست با ضربه سر مارتین هارنیک به گل برسد اما مانوئل نویر که کم مانده بود توپ را وارد دروازه خودی کند در نهایت مانع گل شدن آن شد.

حملات بایرن در نیمه دوم در دقیقه 50 به گل منتهی شد. کریستین مولینارو پاس ضعیفی به سون اولریش داد و توپ را مانجوکیچ در میانه راه گرفت و از اولریش گذشت و دروازه بدون دروازه‌بان را گشود.

مانجوکیچ در دقیقه 72 گل‌سازی کرد. او توپ را به توماس مولر سپرد و او هم پس از گذشتن از سردار تاشچی آن را از فاصله‌ای نزدیک به گل تبدیل کرد.

کار اشتوتگارت در دقیقه 80 تمام شد، زمانی که هارنیک به دلیل تکل روی فرانک ریبری با دریافت کارت زرد دوم اخراج شد و بایرن در نهایت به پانزدهمین پیروزی فصل خود رسید.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
هاینکس: مقابل اشتوتگارت خیلی بهتر از هفته قبل بازی کردیم

باواریایی ها در بازگشت از تعطیلات زمستانی، شروع چندان درخشانی نداشتند اما در دیدار دیروز با یک نمایش خوب و گل های توماس مولر و ماریو ماندزوکیچ به پیروزی رسیدند.

240750hp2.jpg

سایت گل- یوپ هاینکس، سرمربی بایرن مونیخ، با ابراز رضایت از نمایش بازیکنانش در دیدار با اشتوتگارت، آن را خیلی بهتر از دیدار قبلی مقابل گروتر فورت دانست.

باواریایی ها در بازگشت از تعطیلات زمستانی، شروع چندان درخشانی نداشتند اما در دیدار دیروز با گل های توماس مولر و ماریو ماندزوکیچ به پیروزی رسیدند و اختلاف شان در صدر جدول بوندس لیگا را به 11 امتیاز افزایش دادند.

هاینکس در گفتگو با خبرنگاران گفت:" ما در این دیدار خیلی بهتر از دیدار مقابل گروتر فورت بودیم. تیم در تمام طول 90 دقیقه کاملا سازمان یافته بود و از دقیقه اول بازی با تمرکز بازی کرد.

شکل تیمی و سازماندهی ما عالی بود؛ جابجایی ها از لحاظ تاکتیکی خیلی خوب بود و ما اصلا اجازه ندادیم اشتوتگارت در خط حمله کاری انجام دهد. البته در نیمه اول در زدن ضربات نهایی و تمام کنندگی ضعیف بودیم.

ما در زدن ضربات آخر یا پاس نهایی دچار مشکل بودیم. در بین دو نیمه به بازیکنان تذکر دادم و در نیمه دوم خیلی بهتر شدیم.

اشتوتگارت با تمام بازیکنانش دفاع می کرد و به همین خاطر اصلا آسان نبود که بتوانیم به گل برسیم. در این زمان است که باید بهتر بازی کنید، کاری که ما در نیمه دوم انجام دادیم. در نهایت، توانستیم حریف را مجبور به اشتباه کنیم."

بایرن در دیدار بعدی مقابل ماینس قرار خواهد گرفت.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
کروس: بدون هاینکس بازیکنی که الان هستم، نمی شدم

کروس ابتدا 5 سال قبل در لورکوزن با هاینکس کار کرد و بعد از حضور این مربی در بایرن در سال 2011، بار دیگر شاگرد او شد.

232504hp2.jpg

سایت گل- تونی کروس، هافبک بایرن مونیخ، با ستایش از یوپ هاینکس، سرمربی باواریایی ها را دلیل اصلی پیشرفتش به عنوان یک فوتبالیست دانست.

کروس ابتدا 5 سال قبل در لورکوزن با هاینکس کار کرد و بعد از حضور این مربی در بایرن در سال 2011، بار دیگر شاگرد او شد.

این ملی پوش جوان آلمانی در بازگشت به بایرن، ابتدا برای راه پیدا کردن به ترکیب اصلی باواریایی ها دچار مشکل شد اما معتقد است حضور هاینکس کمک زیادی به پیشرفت او کرد.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" هاینکس مربی ای است که به من شانس بازی در بوندس لیگا را داد. به همین دلیل است که از جدایی او ناراحت خواهم شد. من همیشه مدیون او هستم. بدون او، من بازیکنی که الان هستم، نبودم. پیشرفت من کار اوست. من از این پیشرفت احساس خوبی دارم. البته این به آن معنی نیست که در آینده تلاشی برای پیشرفت بیشتر نکنم. مراحل دیگری هم وجود دارد که باید به آنها برسم."

گونتر نتزر، ستاره سابق تیم ژرمن ها، به تازگی اعلام کرد که کروس توانایی لازم برای تبدیل شدن به بازیکنی در کلاس جهانی را دارد اما این ستاره جوان بیش از هر چیز به پیدا کردن جایی ثابت در ترکیب تیم ملی آلمان فکر می کند.

" بی تردید نتزر فوتبال را می فهمد. اگر او چنین چیزی گفته، حتما پتانسیل من را دیده است. من برای بایرن بازی می کنم که بعد از بارسلونا، بهترین تیم دنیاست. وقتی در چنین تیمی در ترکیب اصلی قرار دارید، حتما در مسیر صحیحی قرار گرفته اید. اما نمی خواهم در مورد خودم قضاوت کنم. این شرم آور است.

بی تردید می خواهم در تیم ملی هم به ترکیب اصلی راه پیدا کنم. یورو برای من راضی کننده نبود چون تنها 108 دقیقه بازی کردم."

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
اوزیل در بایرن؟

732-mesut-ozil.jpg

By Kia
FCBayern.ir - خبرگزاری El Mundo Deportivo فاش کرد پپ گواردیولا امیدوار است ستاره رئال مادرید، مسوت اوزیل را به بایرن ببرد.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ گفته می شود سرمربی یابق بارسلونا که در تابستان آینده هدایت بایرن را بر عهده خواهد گرفت مشتاق است تا بازیساز رئال مادرید را به خدمت بگیرد. افزایش شکاف ایجاد شده میان بازیکنان رئال و سرمربی این تیم، خوزه مورینیو، می تواند به این انتقال کمک کند. اوزیل احتمالا برای بازگشت به بوندسلیگا مشتاق خواهد بود و اگر مورینیو سال بعد نیز در رئال بماند این انتقال به واقعیت نزدیکتر خواهد شد.

اوزیل 24 ساله سومین فصل خود را در رئال تجربه می کند و به عنوان یک پاسور تمام عیار شناخته می شود. او در 135 بازی 60 پاس گل داده است.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
تقابل ماتیاس سامر مدیر ورزشی و پپ گواردیولا مربی آینده بایرن مونیخ در جام جهانی 1994​

81059bc50ea06f44bf35feae88b0f5e3be1899a5.png

Saoshyant

Registered User
لایک‌ها
55
درسته همیشه دلم می خواست گومز از بایرن بره اما این وضعیتش جالب نیست.
اینطورم که بوش میاد سال دیگه هم در بایرن جایی نداره و اگه وضعیت همین طور باشه زیر ارزش واقعیش به فروش می ره.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
ماینس صفر – بایرن مونیخ 3: باز هم مانجوکیچ

مهاجم کروات بایرن دو گل دیگر زد تا تیمش برد ارزشمندی را به دست بیاورد.

251800hp2.jpg

سایت گل – بایرن مونیخ با دو گل ماریو مانجوکیچ توانست فاصله را در صدر جدول بوندس‌لیگا فعلا به 14 امتیاز افزایش دهد.

ماینس در نیمه اول توانست دفاع خوبی مقابل بایرن داشته باشد و اجازه ساخت موقعیت را به آنها ندهد ولی در نهایت در دقیقه 41 تسلیم شد.

تونی کروس توپی از میان شکاف خط دفاعی حریف ارسال کرد که به توماس مولر رسید و او هم کریستین وتکلو، دروازه‌بان حریف را پشت سر گذاشت و دروازه بدون دروازه‌بان حریف را از زاویه‌ای نه‌چندان آسان گشود. این اولین گلی بود که ماینس در سال 2013 دریافت می‌کرد.

گل دوم را داوید آلابا در دقیقه 50 ساخت. او با فراری زیبا توپ را به ماریو مانجوکیچ سپرد تا او به آسانی گل دوم تیمش را بزند.

مانجوکیچ در دقیقه 57 گل سوم را هم زد. این بار او با ضربه سر سانتر فیلیپ لام را به سمت تیر دورتر زد.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
واکنش باواریایی ها پس از شانزدهمین پیروزی فصل

بایرن مونیخ با برتری 3 بر 0 مقابل ماینتس شانزدهمین پیروزی فصل را جشن گرفت و کماکان صدرنشین مطلق بوندس لیگا است.

240748hp2.jpg

سایت گل- بایرن مونیخ در هفته بیستم بوندس لیگا موفق شد با برتری 3 بر 0 مقابل ماینتس شانزدهمین پیروزی فصل را جشن گرفته و با 51 امتیاز فاصله خود با تعقیب کنندگان را حفظ کند.

یوپ هاینکس پس از برتری 3 گله مقابل ماینتس به سایت رسمی باشگاه گفت:" ما به خوبی می دانستیم که بازی آسانی نخواهد بود و به همین دلیل کاملا برای این بازی خود را آماده کرده بودیم. تیم بسیار خوب برنامه های طرح ریزی شده را انجام داد این یک پیروزی بسیار تاثیرگذار برای دست یابی به عنوان قهرمانی بوندس لیگا بود."

توماس مولر:" از پیروزی 3 بر 0 مقابل ماینتس و در یک دیدار خارج از خانه بسیار خوشحالیم این یک بازی سخت بود ماینتس همانگونه که انتظار داشتیم در نیمه نخست فشار زیادی روی دروازه ما داشت آن ها بسیار تهاجمی بازی کردند و قطعا گل اول برای کنترل بازی بسیرا مهم بود ما در نیمه دوم بازی را در دست داشتیم و تیم به خوبی بازی کرد به طور کلی روز خوبی را پشت سر گذاشتیم."

ماریو مانزوکیچ:" ما در حال انجام دادن کاری هستم که در نیم فصل اول آن را به خوبی انجام داده ایم ما به مانند یک تیم بازی می کنیم و برای هدف خود مبارزه می کنیم و کیفیت بالایی داریم و نکته مهم این است که هرکدام برای دیگری حاضر به فداکاری هستیم و من فکر می کنم نمایش امروز ما فوق العاده بود."

توماس توچل(سرمربی ماینتس):" در نیمه اول ما با دقت و سخت کوش بازی کردیم و شانس هایی نیز بدست آوردیم و فرصت کمی در اختیار حریف قرار دادیم ما می دانستیم پس از گل شرایط تغییر می کند توانایی بازگشت به بازی را نداشتیم و و در نهایت نتیجه را با اختلاف واگذار کردیم به طور کلی بایرن بهتر کار کرد و سزاوار این پیروزی بود."

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
"ماتیاس سامر نسبت به هلندیها کینه دارد"

van-basten_732.jpg

By Roozbeh
FCBayern.ir-به نظر می رسد موضوع نیمکت نشینی ارین روبن در باشگاه مونیخی کم کم دارد وارد مرحله حاد خویش می شود.در تازه ترین خبرها مرتبط به این موضوع مارکو فان باستن به دفاع از هم وطنش برخواسته و ماتیاس سامر را مسبب نیمکت نشینی ستاره هلندی می داند.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ اسطوره فوتبال هلند در این رابطه به شبکه NOS هلند می گوید :"سامر نسبت به ما هلندیها کینه عجیبی دارد او متعلق به نسل قدیم فوتبال آلمان است و هنوز نمی داند این گونه مسائل قومی و نژادی را نیاید در زمینه های ورزشی دخالت داد.
بازیکن سابق باشگاه میلان مضافه می کند:"تا قبل از آمدن سامر روبن بازیکن فیکس بایرن بود و بازیکن مورد علاقه هاینکس نیز به شمار میرفت به طوریکه بعد از مصدومیتها نیز به این بازیکن اعتماد می شد و سریع به ترکیب بایرن بر می گشت اما حالا سامر با توجه به تاثیری که روی هاینکس دارد نمی گذارد روبن به ترکیب بایرن برگردد واز این کار جلوگیری می نماید .سامر باید بداند ارین روبن یکی ازستاره های تیم ملی هلند است وبا نیمکت نشینی مداوم باعث می شود تا تیم ملی هلند نیز از این بابت صدمه ببیند این نکته است که سامر ان را خوب می داند ومی خواهد به تیم ملی هلند و ستاره آن صدمه بزند."
حمله شدید فان باستن به مدیر ورزشی باشگاه بایرن به اینجا ختم نمی شود فان باشتن می فزاید "وقتی سامر مدیر ورزشی باشگاه بایرن مونیخ شد و روبن نیز می خواست درباره قرارداد و آینده خویش تصمیم بگبرد من بارها به او گفتم تمدید قرارداد را فراموش کند وبه میلان یا یوونتوس بپیوندد اما او قبول نکرد وحالا باید تاوان آن را نیز بدهد.به نظر من تا زمان بودن سامر در کادر فنی بایرن نباید هیچ بازیکن هلندی به بایرن مونیخ ملحق شود.بازیکنانی ماند روبن و ماریو گومز نیز باید هرچه سریعتر بایرن را ترک نمایند این تنها راه حل آنها می باشد."

فان باستن در حالی این حرف ها را در مورد کینه و دشمنی سامر نسبت به هلندیها می زند که خود یکی از افرادی می باشد که به دشمنی سرسخت با آلمانیها و بخصوص باشگاه بایرن مونیخ مشهور است وبارها این اعمال را نیز با انتقادات بی شمارش از باشگاه مونیخی وتیم ملی آلمان نشان داده است.

Miracles

Registered User
لایک‌ها
805
این فان باستن چقدر چرت و پرت میگه..میخواد واسه تیم حاشیه درست کنه
خودش همیشه علیه بایرن و آلمان مصاحبه می کنه بعد میگه سامر از هلندیها کینه داره!
سامر اتفاقا یکی از بهترین مدیران ورزشی دنیا هست.
تازه مربی بایرن که هایکنس هست چه ربطی به سامر داره؟
خوب بازیکنی که 8 ماه از سال مصدومه رو باید چیکارش کرد؟روبن تو هلند هم وضعیت خوبی نداره پس لابد فن خال هم با روبن مشکل داره!!
جالبه واسه گومز هم تعیین تکلیف می کنه میگه باید از بایرن بره!
البته هم گومز و مخصوصا روبن با این حاشیه هاش احتمالش زیاده که در فصل آینده گواردیولا از تیم بذارش کنار.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
این فان باستن چقدر چرت و پرت میگه..میخواد واسه تیم حاشیه درست کنه
خودش همیشه علیه بایرن و آلمان مصاحبه می کنه بعد میگه سامر از هلندیها کینه داره!
سامر اتفاقا یکی از بهترین مدیران ورزشی دنیا هست.

اگه فرصت کردی حتما کتاب فوتبال علیه دشمن رو بخون، نوشته ی سایمون کوپر، عادل فردوسی پور هم ترجمش کردهفوتبال علیه دشمن - ویکی‌پدیا
یکی از جذاب ترین بخش های کتاب در مورد هلندی ها و آلمانی هاست، که ریشه در جنگ جهانی و مسائل اشغال هلند و مابقی داره، آلمانی ها همیشه یه حس برتری کلی نسبت به هلندی ها داشتند و حتی حاضر نبودن باهاشون دست بدن
هلندی ها کینه ی بیشتری نسبت به اونا دارن، خیلی صحبت کردم، کلا فقط شاید مرور این مسائل هم جذاب باشه هم علت احتمالی اظهار نظر فان باستن رو متوجه بشیم

Miracles

Registered User
لایک‌ها
805
اگه فرصت کردی حتما کتاب فوتبال علیه دشمن رو بخون، نوشته ی سایمون کوپر، عادل فردوسی پور هم ترجمش کردهفوتبال علیه دشمن - ویکی‌پدیا
یکی از جذاب ترین بخش های کتاب در مورد هلندی ها و آلمانی هاست، که ریشه در جنگ جهانی و مسائل اشغال هلند و مابقی داره، آلمانی ها همیشه یه حس برتری کلی نسبت به هلندی ها داشتند و حتی حاضر نبودن باهاشون دست بدن
هلندی ها کینه ی بیشتری نسبت به اونا دارن، خیلی صحبت کردم، کلا فقط شاید مرور این مسائل هم جذاب باشه هم علت احتمالی اظهار نظر فان باستن رو متوجه بشیم

درسته؛ نقطه اوجش هم بازی هلند آلمان در یورو 88 بود و کار زشتی که رونالد کومان با پیراهن آلمان کرد یا جام جهانی 90 که رایکارد تف انداخت به رودی فولر، که بیشتر این حرکات زشت هم از سوی هلندیها بوده.
اما ظاهرا در نسل جدید این دشمنی ها کمرنگ تر شده خود روبن هم گفته هیچ دشمنی بین هلند و آلمان وجود نداره البته این شاید فقط نظر خودش باشه ولی در چند سال اخیر فن بومل هلندی اولین کاپیتان غیر آلمانی بایرن شد بعدش روبن اومد و فن خال که فلسفه جدیدی وارد بایرن کرد و هایکنس هم ادامش داد و باعث اومدن گوادیولا به بایرن شد.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
اشپیگل : توافق لواندوفسکی با بایرن مونیخ

252824hp2.jpg

رسانه های آلمانی این روزها از توافق روبرت لواندوفسکی ستاره لهستانی باشگاه دورتموند با باواریایی ها خبر می دهند

سایت گل- در حالی که پپ گواردیولا سرمربی فصل آینده باشگاه بایرن مونیخ فعالیت هایش را برای حضور برروی نیمکت مربیگری بایرن در فصل آینده بوندس لیگا آغاز کرده و از الان به فکر انتخاب دستیارها و اعضای کادر فنی تیمش افتاده است، رسانه های مختلف آلمانی از جمله روزنامه اشپیگل از قطعی شدن یک انتقال دیگر به تیم باواریایی خبر می دهند. در گزارش اشپیگل به این نکته اشاره شده که سران باشگاه بایرن مونیخ با روبرت لواندوفسکی ستاره لهستانی دورتموند به توافق رسیده اند.

طبق گزارش رسانه های آلمانی و بازتاب آن در روزنامه مارکا، لواندوفسکی تا 30 ژوئن سال 2014 با دورتموند قرارداد دارد ولی بایرنی ها معتقدند که او بازیکن ایده آلی برای تقویت هرچه بیشتر خط حمله این تیم که در حال حاضر از حضور ماریو گومز، ماندزوکیچ و پیزاررو بهره می برد می باشد.

لواندوفسکی تا به اینجای رقابت ها 13 گل در بوندس لیگا به ثمر رسانده و در لیگ قهرمانان اروپا نیز عملکرد خیره کننده ای را به اجرا می گذارد. از جمله بازی های فوق العاده او در طول این فصل می توان به نمایش قابل قبولش مقابل رئال مادرید در بازی ای که در آلمان برگزار شد اشاره کرد.

بایرن قرارداد هولگر بداشتوبر را تمدید میکند

193763hp2.jpg

هولگر بداشتوبر مدافع مصدوم بایرن مونیخ قرارداد خود تا 2017 را با باشگاه مونیخی تمدید کرد
سایت گل- هولگر بداشتوبر مدافع مصدوم بایرن مونیخ در حالیکه همچنان سرگرم مداوای مصدومیت پارگی رباط صلیبی است قرارداد خود با باشگاه مونیخی تمدید کرد.

بنا به گزارش بیلد بداشتوبر قرارداد خود را تا پایان این هفته با باشگاه بایرن مونیخ به مدت 4 سال دیگر تمدید می کند. قرارداد جدید این مدافع تا 30ام ژوئن 2017 اعتبار خواهد داشت.

مدافع 23 ساله بایرن پس از عمل جراحی رباط صلیبی هم اکنون به خوبی مراحل بازیابی شرایط فیزیکی خود را طی می کند و به نظر می رسد در اواخر این فصل بتواند به تمرینات بایرن بازگردد.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
حمایت افنبرگ از ارین روبن هلندی

effenberg_732.jpg

By Roozbeh
FCBayern.ir - اشتفان افنبرگ یکی از اسطورهای باشگاه بایرن مونیخ و تیم ملی آلمان به دفاع از آرین روبن برخواسته است و معتقد است روبن هنوز می تواند برای بایرن مونیخ مفید باشد و باشگاه مونیخی برای فتح لیگ قهرمانان اروپا به بازیکنی مانند وی احتیاج دارد.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران و به نقل از شبکه sky sport آلمان افنبرگ در این باره می گوید :"آرین روبن هنوز هم یکی از بهترین های دنیای فوتبال محسوب می شود.او از استعداد و هوش بالایی و همچنین از فاکتور سرعت خوبی برخوردار می باشد.بایرن مونیخ به بازیکنانی مانند روبن و ریبری برای فتح لیگ قهرمانان نیاز دارد.من به مدیران باشگاه بایرن توصیه می کنم دوباره به روبن اعتماد نمایند .این درست است که از مصدومیتی سخت به تیم برگشته است ولی به انجام دادن چند بازی با مدت زمان بیشتری برای هماهنگ شدن با سایر بازیکنان نیاز دارد."

اشتفان افنبرگ همچنین درباره نحوه برخورد این بازیکن هلندی راجع به مقوله نیمکت نشینی در باشگاه بایرن مونیخ و عکس العمل های وی در این مورد نیز می گوید :"ما پس از چندین سال به رفتارهای این بازیکن عادت کردیم آرین بازیکن بسیار حساسی است و می خواهد هر طور که شده به میدان برود او به واقع بایرن را دوست دارد و میخواهد برای تیمش موثر واقع شود .او طاقت نیمکت نشینی را ندارد وقتی به عقب برمی گردم ،می بینم که من هم در زمان بازیگریم اخلاقی شبیه به او را داشتم و از نیمکت نشینی متنفر بودم من نیز مانند روبن دارای روح سرکشی بودم و می خواستم هر طور که شده خوم را به مربیانم ثابت نمایم.دوباره می گویم، روبن یکی از بهترین هافبکهای دنیا به شمار می آید و از دست دادن همچین بازیکنی یک خطای نابخشودنی محسوب می شود."

عدم تمایل پترسن برای بازگشت

petersen_7322.jpg

By Mehdi
FCBayern.ir- نیلز پترسن مهاجم تیم فوتبال بایرن مونیخ که در حال حاضر به صورت قرضی برای وردربرمن توپ می زند، تمایلی برای برگشت به مونیخ در پایان مدت زمان انتقال قرضی اش ندارد.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ پترسن که هفته گذشته با به ثمر رساندن 2 گل ستاره تیمش مقابل هانوفر بود، از عدم علاقه اش برای برای بازگشت به مونیخ در صورت نیمکت نشینی خبر می دهد.

پترسن در فصل گذشته تنها 9 مسابقه برای بایرن انجام داد و 2 بار هم موفق به گلزنی شد، او در مورد آینده خود به رادیو برمن می گوید:" من دوست دارم که در وردربرمن بمانم، جدایی از وردربرمن برایم بسیار سخت است، اما باید منتظر ماند ودید که بایرن چه برنامه ای دارد، به احتمال فراوان قبل از ماه مارس یا آوریل تکلیف من برای فصل آینده مشخص خواهد شد."

پترسن که در سال 2011 و پس از درخشش در انرژی کوتبوس به بایرن آمد هرگز نتوانست به جایگاهی ثابت در این تیم دست پیدا کند.

باواریایی ها در اردوی های ملی

fcb_logo3_732.jpg

By Mehdi
FCBayern.ir- اولین روز فیفا در سال 2013 میلادی فرا رسید و بسیاری از ستارگان فوتبال تیم های باشگاهی خود را ترک کردند تا به اردوی تیم ملی کشور خود بپیوندند.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ از تیم بایرن مونیخ هم 13 بازیکن به اردوی تیم های ملی کشور خود دعوت شدند تا در رقابتهای دوستانه در سراسر اروپا به میدان روند.

فیلیپ لام، مانوئل نویر،ماریو گومز، توماس مولر، ژروم بواتنگ و تونی کروس به همراه تیم ملی آلمان جهت انجام دیدار دوستانه با فرانسه که فرانک ریبری را در ترکیب خود می بیند عازم این کشور شدند.

ماریو مانزوکیچ و دانته نیز در لندن به سر می برند چرا که تیم های ملی کرواسی و برزیل در این کشور به ترتیب مقابل کره جنوبی و انگلستان قرار خواهند گرفت، همچنین دیوید آلابا هم همراه با تیم ملی اتریش جهت دیدار تدارکاتی با ولز در این کشور به سر می برد.

آناتولی تیموشوک هافبک اکراینی بایرن مونیخ هم همراه با تیم ملی کشورش در جنوب اسپانیا به سر می برد تا در دیداری دوستانه مقابل نروژ قرار گیرد.

دانیل ون بویتن هم به همراه تیم ملی بلژیک در خانه خودی از اسلواکی پذیرایی می کند و کلادیو پیزارو هم همراه با پرو در اسپانیا به مصاف ترینیداد و توباگو می رود.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
هدیه تولد اولی هوینس؛تقابل گواردیولا با بارسلونا

210638hp2.jpg

در پایان این فصل و برای آماده سازی بایرن در فصل آتی مونیخی ها با سران باشگاه بارسلونا جهت برگزاری یک دیدار دوستانه به توافق رسیدند
سایت گل- برای آماده سازی بایرن در پایان این فصل باشگاه مونیخی یک دیدار دوستانه با بارسلونا را برنامه ریزی کرده است و بدین ترتیب دو تیم بزرگ اروپا در جام هوینس به مصاف هم می روند.

هواداران بایرن در برنامه های آماده سازی باشگاه برای حضوری موفق در فصل آینده می توانند شاهد یک دیدار ویژه باشند. برای نخستین بار پپ گواردیولا به عنوان مربی مقابل بارسلونا قرار خواهد گرفت این برای هر دو تیم می تواند نکات جالبی به همراه داشته باشد.

در حاشیه ی مجمع عمومی باشگاه های اروپایی، کارل هاینس رومینیگه رئیس هیئت مدیره بایرن با ساندرو راسل رئیس باشگاه بارسلونا دیدار کرد و موافقت باشگاه کاتالانی را برای برگزاری یک دیدار دوستانه پیش از فصل گرفت این بازی چهارشنبه 24 ام ژوئن 2013 در آلیانس آره نای مونیخ برگزار خواهد شد.

پیش از این در جلسه هیئت مدیره باشگاه بایرن به مناسبت قدردانی از زحمات چندین ساله ی اولی هوینس مقرر شد جامی به عنوان هوینس در مونیخ برگزار شود تا هدیه ای برای جشن 60 سالگی او باشد هرچند که این هدیه با یکی دو سال تاخیر بدست هوینس می رسد او در این باره می گوید:" من واقعا مشتاق این بازی هستم و از هیئت مدیره برای این هدیه تشکر می کنم عواید ناشی از این دیدار صرف امور اجتماعی خواهد شد."

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
نویر در صدر جدول دروازه بان های اروپایی؛هر 244 دقیقه یک گل

236776hp2.jpg

بایرن مونیخ با بهترین آمار در حال حاضر بهترین دروازه بان اروپاست و بالاتر از گلرهایی مثل جان لوئیجی بوفون و ایکر کاسیاس قرار می گیرد

سایت گل- یکی از نشریات آلمانی با اعلام آماری جالب از دروازه بان های اروپایی و اینکه هر چند دقیقه یک بار گل خورده اند مدعی شد مانوئل نویر دروازه بان ملی پوش بایرن مونیخ با بهترین آمار در حال حاضر بهترین دروازه بان اروپاست و بالاتر از گلرهایی مثل جان لوئیجی بوفون و ایکر کاسیاس قرار می گیرد.رده بندی 20 دروازه بان برتر اروپا ازحیث آمار گل های خورده در این فصل و دقایق گل خوردن آنها به شرح زیر است:

1) مانوئل نویر (بایرن مونیخ):هر 244 دقیقه یک گل

2) سالواتوره سیریجو(پاری سن ژرمن): هر 225 دقیقه یک گل

3) سدریک کاراسو(بوردو): هر 132 دقیقه یک گل

4) فدریکو مارچتی(لاتزیو): هر 128 دقیقه یک گل

5) استفان روتیر(پاری سن ژرمن): هر 124 دقیقه یک گل

6) جان لوئیجی بوفون (یوونتوس): هر 120 دقیقه یک گل

7) جو هارت (منچستر سیتی): هر 114 دقیقه یک گل

8) رمی وارکوتره (المپیک لیون): هر 112 دقیقه یک گل

9) ایکر کاسیاس (رئال مادرید): هر 106 دقیقه یک گل

10) ویلی کابایه رو(مالاگا): هر 99 دقیقه یک گل

11) مورگن دی سانکتیس(ناپولی): هر 99 دقیقه یک گل

12) داوید اوسپینا( او جی اس نیتزا): هر 97 دقیقه یک گل

13) هوگو لوریس(لیون): هر 96 دقیقه یک گل

14) تیبائوت کورتوئیس(اتلتیکو مادرید): هر 95 دقیقه یک گل

15) اولیور باومن(فرایبورگ): هر 95 دقیقه یک گل

16) پتر چک (چلسی): هر 92 دقیقه یک گل

17) گرهارد ترمل(اف سی سوانسی): هر 92 دقیقه یک گل

18) کاسی آگاسا(استاد رمیس): هر 88 دقیقه یک گل

19) رومن وایدن فلر(بوروسیا دورتموند): هر 86 دقیقه یک گل

20) برند لنو(بایر لورکوزن): هر85 دقیقه یک گل

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
نیمار: می توانم خودم را در پیراهن بایرن تصور کنم

253183hp2.jpg

باشگاه باواریایی با به خدمت گرفتن گواردیولا به عنوان مربی فصل آینده اش توجهات زیادی را جلب کرد و اکنون ستاره آینده دار فوتبال برزیل هم از ایده پیوستن به این باشگاه استقبال کرد.

سایت گل- نیمار، مهاجم سانتوس، اعلام کرد که ممکن است روزی برای بایرن مونیخ بازی کند. باشگاه باواریایی با به خدمت گرفتن پپ گواردیولا به عنوان مربی فصل آینده اش توجهات زیادی را جلب کرد و اکنون نیمار، ستاره آینده دار فوتبال برزیل، از ایده پیوستن به این باشگاه استقبال کرد.

او در گفتگو با خبرگزاری آلمانی SID گفت:" همه لیگ ها از جمله بوندس لیگا هیجان انگیز هستند. بایرن باشگاهی بزرگ با بازیکنانی فوق العاده است. بازی کردن برای بایرن اتفاقی است که می توانم آن را تصور کنم. چیزی وجود ندارد که بخواهم این احتمال را رد کنم. شواین اشتایگر یکی از بهترین بازیکنانی است که دیده ام. این مسائلی پایه ای است که او را قوی کرده است؛ جایگیری، پاس دهی و حضور او در زمین."

علی رغم اینکه باشگاههای بزرگی مانند بارسا و رئال به دنبال نیمار هستند، اما او همچنان در سانتوس مانده و از این تصمیم اش دفاع کرد." از وقتی نوجوان بودم، رویای بازی در اروپا را داشتم اما مهم این است که از بازی کردن احساس خوبی داشته باشم و با سایر اعضای تیم تطبیق پیدا کنم. لزوما به اسپانیا نخواهم رفت."

نیمار معتقد است مسی، رونالدو و اینیستا، نامزدهای نهایی توپ طلای 2012، می توانند الگویی برای همه بازیکنان دنیا باشند." مسی، اینیستا یا رونالدو در سطح دیگری هستند. آنها یک الگو برای همه هستند؛ چه در داخل زمین و چه به عنوان یک انسان."

او همچنین در مورد فشاری که تیم برزیل در جام جهانی 2014 احساس خواهد کرد، گفت:" به عنوان کشور میزبان، ما تحت فشار هستیم. هواداران باید به ما کمک کنند تا در جام جهانی که در کشورمان برگزار می شود، به قهرمانی برسیم. برای رسیدن به این هدف باید هماهنگ تر شویم. هرچه این اتفاق زودتر رخ دهد، بهتر است. شخصا باید در ضربات سر، شوتزنی و جابجایی ها بهتر شوم."

نیمار: می توانم خودم را در پیراهن بایرن تصور کنم - Goal.com

Neymar: I can imagine playing for Bayern

Neymar: I can imagine playing for Bayern - Goal.com

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
این هفته با هم بازی داریما! کجایید شما؟ :دی

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها