• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بایرن مونیخ

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
کاریزما افنبرگ فوق العاده بود، یه شخصیت کامل توی زمین، بی نهایت دوست داشتنی بود، اینطوری که من برداشت کردم، تیمی مثل بایرن ترجیح میده حواشی تیمش مخصوصا روی نمیکت کم باشه، درسته که یه جورایی پر حاشیه ترین تیم بوندس لیگاست اما خوب شاید ماگات و ونگال یکم واسه تیم حواشی ایجاد کردن، افنبرگ از اون کاراکتر هاست که سلبریتی اول تیم میشه، حتی وقتی روی نیمکت باشه، چیزی مثل مو در رئال. امیدوارم که فوتبال اروپا دوباره تنورش داغ بشه.
بازم مثل اواخر دهه ی نود شاهد این باشیم که آلمانی ها، ایتالیایی ها، اسپانیایی ها و غیره همه کاندیدا های قوی واسه قهرمانی داشته باشن، متاسفانه تو این چند سال اخیر مخصوصا بعد از فاینشنال پرابلمز فواصل بین تیم ها زیاد شده البته نباید از ظهور دوباره ی تیم هایی مثل سیتی و پاریسن ژرمن و چلسی هم غافل شد که موازنه ی مالی فوتبال اروپا رو بهم ریختن.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
بایرن مونیخ 2 – گروترفورت صفر: دو گل مانجوکیچ

باواریایی‌ها بازی را خوب کنترل کردند و به سه امتیاز خوب رسیدند.

247757hp2.jpg

سایت گل – بایرن مونیخ نیم‌فصل دوم بوندس‌لیگا را با برد دو برصفر مقابل گروترفورت آغاز کرد.

این بازی صدرنشین و قعرنشین بود و بایرن در همان دقیقه 26 از حریف پیش افتاد. ولفگانگ هسل که در دقیقه 25 ضربه مانجوکیچ را عالی مهار کرده بود این بار اشتباه کرد و نتوانست شوت مانجوکیچ را در دستانش بگیرد و توپ از دستان او گذشت و وارد دروازه شد.

فورت در نیمه دوم حمله کرد و یک بار سانتر زمینی زولتان اشتیبر را دانته در حالی برگرداند که چند بازیکن آماده زدن گل بودند.

اما بایرن در دقیقه 61 گل دوم را می‌زد. ضربه ابستین شواین‌اشتایگر هسل را وادار کرد که با شیرجه‌ای خوب توپ را به کرنر بزند. در کرنر حاصل بود که مانجوکیچ با سر دروازه هسل را گشود.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
نارضایتی هاینکس با وجود برد: مثل همیشه روان بازی نکردیم

با وجود برد آسان بایرن در بوندس لیگا، سرمربی این تیم و ماندزوکیچ، به انتقاد از عملکرد بایرن پرداختند.

240750hp2.jpg

سایت گل- یوپ هاینکس سرمربی بایرن مونیخ و ماریو ماندزوکیچ ، مهاجم باواریایی ها در پایان بازی این تیم مقابل گروثر فورت که با برد 0-2 بایرن به پایان رسید، به انتقاد از عملکرد بازیکنان بایرن پرداختند.

دو گل ماریو ماندزوکیچ در اولین بازی بایرن در سال 2013 کافی بود تا بایرن سال نوی میلادی را بایک برد آغاز کند ولی در پایان این بازی سرمربی باواریایی ها ، از عملکرد شاگردانش انتقاد کرد و گفت:« ما از اینکه بردیم و یک بار دیگر در یک بازی دیگر دروازه مان را بسته نگاه داشتیم خوشحال و راضی هستیم ولی تیم من می داند که ما در بازی شنبه شب خیلی خوب بازی نکردیم. بازی ما خوب نبود و مثل همیشه، روان بازی نکردیم.»

ماندزوکیچ بیست و شش ساله دراین بازی هر دو گل تیمش را به ثمر رساند تا سه امتیاز این بازی به حساب بایرن واریز شود ولی او حالا تنها نگران عملکرد تیمش است:« برایم مهم نیست که گل بزنم یا نه، مهم این است که به عنوان یک تیم به پیروزی برسیم. ما در هفته های اخیر به شدت تلاش کردیم . ما در این بازی، به آن اندازه ای که می توانستیم خوب بازی نکردیم ولی از این برد خوشحالیم.»

با این برد بایرن مونیخ با فاصله ای 9 امتیازی نسبت به تیم دوم جدول، در صدر جدول بوندس لیگا قرار گرفته و بازی بعدی اش مقابل اشتوتگارت خواهد بود.

• Like
Reactions: al2

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
استقبال یواخیم لو از پیوستن پپ به بایرن مونیخ

loew_732.jpg

By Roozbeh

FCBayern.ir - سر مربی تیم ملی آلمان معتقد است امدن گواردیولا به بوندس لیگا به رشد وشکوفایی بوندس لیگا کمک فراوانی خواهد نمود.او پپ را جز بهترینها می داند ولی نه به اندازه دوست صمیمیش خوزه مورینیو.
ه گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ یواخیم لو در این زمینه به اشپیگل آلمان می گوید: "گواردیولا چز بهترینهای حال حاضر فوتبال جهان محسوب می شود.من به مدیران بایرن بابت انتقال این مربی بزرگ تبریک می گویم.وی به زودی اثرش را بر روی بایرن وبالطبع بوندس لیگا نشان خواهد داد."

وی افزود :"حضور پپ در بوندس لیگا به رشد این لیگ و شکوفایی استعدادهای جوان کمک خواهد نمود.این کار را وی در مدت زمان حضورش در بارسلونا نیز نشان داده است.یواخیم لو در پاسخ سوال خبرنگار اشپیگل که از وی پرسیده بود به نظر شما گواردیولا بهتر است یا خوزه مورینیو ؟چنین پاسخ داد :"شما پاسخ سوالتان را میدانید پس چرا از من سوال می کنید.البته هردو مربیان بزرگی هستندولی من یکی را از دیگری بیشتر می پسندم."

که منظور یواخیم لو از آن یک نفر بدون شک خوزه مورینیو ست.وی با مورینیو رابطه بسیار نزدیکی دارد به طوریکه خوزه همیشه از یواخیم لو به عنوان یک مربی بزرگ ویک انسان با شخصیت و راستگو یاد می کند و یواخیم لو نیز متقابلا مورینیو را بهترین مربی باشگاهی جهان می داند و تا همین چند هفته پیش نیز رای خود مبنی بر انتخاب بهترین مربی جهان را نیز به خوزه مورینیو اختصاص داده بود.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
نظرات اهالي فوتبال از انتخاب باوارايي‌ها

اهالي فوتبال و ورزش آلمان و جهان به حضور مربي فصل گذشته بارسلونا در تيم بايرن مونيخ به ديده مثبت مي‌نگرند و چنين حضوري را از همه جهت پرثمر توصيف مي‌کنند.
00939273.jpg

در شرايطي که چهارشنبه شب اين موضوع قطعي شد مربي فصل آينده تيم بايرن مونيخ؛ «پپ گوارديولا» است، اما دنياي فوتبال پس از گذشت 3 روز از اين تصميم همچنان اظهار شگفتي و حيرت مي‌کند.

شگفتي و حيرت نه به اين دليل که بايرن، بلکه با وجود کسب 4 مقام قهرماني اروپا و بيشترين تعداد قهرماني‌ها در آلمان، تيمي کوچک براي «استاد تيکي تاکاي جهان»‌است، بلکه از اين جهت که اين مربي با وجود پيشنهاد‌هاي اغواکننده تيم‌هاي انگليسي منچستريونايتد، منچسترسيتي و چلسي،‌ در کنار پيشنهادهاي مالي آ.ث‌ و اينترميلان ايتاليا و نيز پاري‌سن‌ژرمن فرانسه مواجه بود. اما سرانجام تصميم گرفت به مونيخ بيايد، آلماني حرف بزند و در باشگاهي کاملا منظم سيستماتيک و البته داراي مديريت قوي، فعاليت کند.

اين انتخاب باعث شد تا اهالي فوتبال جهان در باره‌اش حرف بزنند و البته اظهار تعجب کنند.

*نگاهي اجمالي به اين اظهارات مي‌اندازيم:

*برتي فوگتس، سرمربي اسبق تيم ملي آلمان:

گوارديولا هديه‌اي ارزشمند به کل بوندس‌ليگا است/ اميدوارم بازنشستگي هاينکس رويايي شود

از اينگونه اقدامات بايرني‌ها ديگر حيرت نمي‌کنم. ورود گوارديولا به بوندس‌ليگا مسلما هديه ارزشمندي نه فقط براي بايرن بلکه براي کل بوندس‌ليگا است. گمان مي کنم گوارديولا با فوتبال سبک خاص خود، تاثيرات به سزايي بر فوتبال آلمان از خود برجاي خواهد گذاشت. او با استيل خاص خويش کمک خواهد کرد تا بايرن بازي‌اش تکامل يابد. در کنار اين ورود، به يوپ هاينکس، مربي کنوني بايرن و همبازي دوران جواني ام در گلادباخ تبريک مي گويم که راه ورود گوارديولا را هموار کرد. آرزو مي کنم او بتواند با کسب بوندس ليگا، جام حذفي و ليگ قهرمانان اروپا، بازنشستگي رويايي را در پيش داشته باشد.

*آرسن ونگر، سرمربي آرسنال انگليس:

انتخاب بايرن توسط پپ، شگفتي است/ حال مجبوريم با توان بيشتري با بايرن نبرد کنيم

اين نکته که او براي حضور در بايرن تصميم‌گيري کرد، از نظر من يک شگفتي‌ مهم است که البته خودش مي تواند خيلي بهتر دليل چنين انتخابي را پاسخ دهد. حال با اين اتفاق مجبوريم در دو بازي رفت و برگشت با بايرني‌ها که انگيزه‌هاي مضاعفي پيدا کرده‌اند، با توان بيشتري در مرحله يک هشتم نهايي ليگ قهرمانان اروپا نبرد کنيم.

*کارلوس رکساچ، مربي اسبق بارسلونا:

بايرن براي آينده گوارديولا عالي است/ شايد يکي دو بارسايي را باخود ببرد

بايرن سال‌ها است که به مقام قهرماني ليگ قهرمانان اروپا نرسيده است. اما همين باشگاه، براي ادامه کار گوارديولا عالي است. بازيکنان بايرن بسيار منظم هستند. روحيه اش هم کاملا با نظم بايرني‌ها وفق دارد. هيچ بعيد نيست که يکي دو بازيکن خوب نيز با خود به آنجا ببرد و فوتبالش را به معرض نمايش بگذارد.

*تيتو ويلانووا، سرمربي بارسلونا:

از اين که پپ با بايرن به فوتبال بازمي‌گردد، خوشحالم

هيچ اطلاعي در مورد اين انتقال نداشتم. فکر کنم طرفين سکوت کردند که اين انتقال به خوبي انجام شود. اما خيلي خوشحالم که پپ با اين انتخاب به فوتبال بازگشت. از ياد نبريم بايرن باشگاهي بزرگ است.

*اوتمار هيتسفلد، سرمربي اسبق بايرن، سرمربي کنوني سوئيس:

روحيه پپ به بايرن مي‌خورد/ او اهل تعامل مونيخي‌ها است

پپ يکي از بهترين مربيان کنوني جهان است. موفق کار کرده است و از نظر روحيه کاملا به بايرن مي‌خورد. او مربي است که کاملا منطقي رفتار مي‌کند. بسيار اهل کار گروهي است که بايرن نيز طالب همين موضوع است. در ضمن جوان نيز است و مي تواند تا زمان ورودش به مونيخ زبان آلماني ياد بگيرد.

*پينتو، دروازه‌بان بارسلونا:

با شادي پپ ما هم خوشحاليم/ دوست دارم مقابل بايرن‌اش بازي کنم

اگر پپ خوشحال باشد، ما هم شاد هستيم. اين که او به سود بايرن تصميم‌گيري کرد، ما را نيز خوشحال مي‌کند. در آينده و در ليگ قهرمانان احتمال رويارويي ما با تيم او وجود دارد.

*آدريانو گالياني، نايب رئيس باشگاه ميلان:

ژرمن‌ها لوکوموتيو اروپا هستند/ موفقيت فوتبال آلمان يعني داشتن اقتصادي قوي!

من که از اين اتفاق تعجب نکردم. بپذيريم آلمان‌ها لوکوموتيو اروپا هستند و در واقع موفقيت فوتبال آلمان، تداعي کننده قدرت اقتصادي اين کشور است.

*ريو فرديناند، مدافع منچستريونايتد:

از شنيدن خبر پپ و بايرن شوکه شدم/ گوارديولا به خاطر ثبات و سازماندهي راهي مونيخ شد

از شنيدن خبر استخدام پپ گوارديولا توسط بايرن شوکه شدم. وقتي خوب که فکر کنيم متوجه مي شويم او با در نظر گرفتن ثبات و پايداري، سازماندهي، و رقابت در ليگ قهرمانان، دليل انتخابش بوده است.

*مارتين مونتايا، استعداد بارسلونا:

نه فقط براي بايرن که براي کل بوندس‌ليگا تصميم گرفت/ کار جديد چالشي بزرگ است

خيلي از تصميمي که پپ گرفت، خوشحال شدم. بنظرم او نه فقط براي بايرن که براي کار در بوندس‌ليگا تصميم‌‌گيري کرد. اينکه در چالش بزرگي به اسم همکاري با باشگاه بايرن مونيخ همکاري کند. برايش در شغل جديد آرزوي موفقيت مي کنم. اميدوارم در رقابت‌هاي ورزشي با او روبه‌رو شويم.

*نيکو روز‌برگ، قهرمان اتومبيلراني فرمول يک:

پپ همه عناوين را براي بايرن مي‌گيرد

واقعا حضور گوارديولا در بايرن اعجاب انگيز است. اطمينان دارم با حضور او همه عناوين را کسب خواهند کرد.

*هانس يواخيم واتسکه، مدير تجاري بورسيادورتموند:

به بايرن به خاطر شکار گوارديولا تبريک مي‌گويم/ به حضور پپ حسودي مي‌کنيم!

من که اين حرکت را کاري بزرگ مي‌دانم. به بايرني‌ها هم تبريک مي‌گويم که در اين نبرد رقابتي با بزرگان اروپا برنده شدند. آنقدر خوب اين کار را کردند که آدم حسودي‌اش مي‌شود. بنظرم اين استخدام براي کل بوندس‌ليگا ثمربخش است. چون کل دنيا به اين ليگ با نگاه متفاوتي نگاه خواهد کرد. البته در اين ميان فشار روحي بر بايرن براي کسب موفقيت در اين ميان کاهش نخواهد يافت.

*آندوني زوبي‌زاره‌تا، مدير ورزشي بارسلونا:

همکاري پپ با بايرن يعني ادامه وابستگي با فوتبال جهان!

خوشحالم پپ با بايرن قرارداد بست. با اين حرکت خود وابستگي خود را به فوتبال جهان نشان داد. خوب نبود که بهترين مربي جهان از عرصه فوتبال کنار بماند. بنظرم بايرني‌ها با اين حرکت، برگ برنده‌اي بزرگي را رو کردند.

*خاوير ماسکرانو، بازيکن آرژانتيني بارسلونا:

بزرگي و قدرت مونيخي‌‌ها عامل انتخاب پپ بود

بايرن مونيخ باشگاهي بزرگ در اروپا است. آنها در تمام رده‌ها بازيکنان آلماني قوي دارند که اکثرشان ملي‌پوش هستند. به اين دلايل پپ آنجا را انتخاب کرد

*رايان بابل، بازيکن هلندي سابق هوفن‌هايم:

حضورش براي کل آلمان سود دارد

چه شنيدم؟ پپ گوارديولا در بايرن؟ فوق‌العاده است. بنظرم اين حضور براي کل فوتبال آلمان ثمربخش است.

*فرانتس بکن‌باوئر، بازيکن افسانه‌اي ژرمن‌ها، رئيس افتخاري باشگاه بايرن:

از صميم قلب آرزوي موفقيت مي‌کنم

بايد بابت اين استخدام تبريک بگويم که بايرن اين مربي بزرگ را تصاحب کرد. مي توان تصور کرد او با حجم وسيعي از پيشنهادهاي عالي مواجه بوده است.‌او يکي از بهترين و موفق‌ترين مربيان جهان است. واقعا به اين انتخاب بايد تبريک گفت و از صميم قلب آرزوي موفقيت کرد.

*بوريس بيکر، قهرمان اسبق تنيس آلمان و جهان :

هوينس،‌ با آوردن پپ نشان دادي جادوگري!

واي خداي من! اولي هوينس جادوگر است که گوارديولا را به مونيخ آورد.

*پاوئل برايتنر، هافبک ملي‌پوش اسبق آلمان:

فوتبال پپ در بايرن، تلفيق تکنيک و فيزيک تماشاگرپسند است

گمان نکنم گوارديولا دوست داشته باشد تمام سبک بازي بارسا را در بايرن اجرا کند. بنظرم او تلفيقي از فوتبال تکنيکي و فيزيکي تماشاگرپسند در مونيخ ايجاد خواهد کند.

*مارتين کيند، رئيس باشگاه هانوفر:

بايرن قبل از پپ گوشه چشم نشان داد/ مونيخي‌ها مي‌‌خواهند شماره يک بمانند

بايرني‌ها قبلا با استخدام مارتينز گوشه چشمي از کاري که مي خواهند انجام دهند، صورت دادند. با اين استخدام بايرن نشان مي دهد مي خواهد در آلمان تيم شماره يک باقي بماند. در رده بين‌المللي نيز مي خواهند قهرمان شوند.

*آندرئاس رتيگ، مدير تجاري اتحاديه فوتبال آلمان:

حضور گوارديولا يعني ارزش زياد بوندس‌ليگا!

فقط به مونيخي‌ها بابت اين گزينش بايد تبريک گفت.اين امضاي قرارداد يکبار ديگر نشان مي دهد بوندس‌ليگا چه جايگاه عظيمي در فوتبال اروپا و جهان دارد.

*سرآلکس فرگوسن، سرمربي منچستريونايتد:

اصلا فکرش راهم نمي‌کردم/ پپ مربي تيمي تشنه موفقيت مي‌شود

وقتي خبر را شنيدم، حيرت کردم.اصلا انتظارش را نداشتم. کار کردن در بايرن سخت است. چون آنها با آن همه قدمت و افتخار، داشتن ورزشگاهي خارق‌العاده و بازيکناني بسيار قوي،‌ تشنه کسب موفقيت هستند.

*کني دالگليش، اسطوره سابق ليورپول:

پپ به جاي رفت که قوي است

از حضور گوارديولا در بايرن تعجب نکردم. او با اين اقدام به سود باشگاهي با بنيه مالي قوي و با ثبات تصميم‌گيري کرد.

*يورگن کلوپ، سرمربي بورسيادورتموند:

شگفت زده شدم/ دوست دارم از نزديک با «پپ»‌مهربان آشنا شوم

از شنيدن اين خبر شگفت زده شدم. پپ موفق‌ترين مربي سال‌هاي اخير است و سبک خاص خودش را دارد .خوشحال مي‌شوم از نزديک در بوندس‌ليگا با او آشنا شوم. او چهره اي دوستانه و صميمي دارداميدوارم در نشست مربيان فدراسيون فرصت آشنايي با او را کسب کنم.

*اوون هارگريوز، هافبک سابق تيم ملي انگليس و بايرن:

پپ به منچستريونايتد آلمان رفت

کمتر باشگاهي ساختار قوي و ثبات بايرن را دارد. آنها منچستريونايتد آلمان هستند.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
جشن و کنسرت بزرگ خیابانی در شهر مونیخ

گروه اسکوتر یکی از بزرگترین گروهای تکنو و ترنس موسیقی اروپا و جهان به علاقمندان و هموطنان آلمانی خود وعده داده است.

Fcbayern.ir
220490hp2.jpg

سایت گل- گروه اسکوتر یکی از بزرگترین گروهای تکنو و ترنس موسیقی اروپا و جهان به علاقمندان و هموطنان آلمانی خود وعده داده است در صورت قهرمانی بایرن مونیخ و یا تیم ملی آلمان در مسابقات جام باشگاه های اروپا و یا جام جهانی برزیل کنسرت و جشن بزرگ خیابانی در سراسر شهر مونیخ به پا خواهد نمود.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ هانس پیتر گیرتس خواننه اول و لیدر این گروه موسیقی و سبک های ترنس ،تکنو، هارد کور و راک معروف آلمانی که در صحنه بین المللی نیز جز بهترین های سبک خود محسوب می شود در این باره به شبکه vox آلمان می گوید :"گروه ما طرفدار سرسخت بایرن مونیخ محسوب می شود .من و دوستان آلمانی و هلندی خود در گروه اسکوتر تصمیم داریم در صورت قهرمانی بایرن مونیخ در لیگ قهرمانان در سراسر شهر مونیخ
اقدام به یک جشن بزرگ و یک کنسرت عالی و بی نظیر سراسری خواهیم نمود."

این خواننده متولد شهر هامبورگ آلمان می افزاید : "بایرن مونیخ و تیم ملی آلمان همیشه در قلب من جایگاه ویژه ای دارد. البته من به آرسنال انگلیس هم علامندم ولی جایگاه بایرن مونیخ چیز دیگری می باشد. بایرن یک باشگاه بزرگ با کادر عالی و متشکل از بهترین های آلمان و جهان است. تازه آنها گواردیولا را نیزبه این جمع قدرتمند خود، اضافه کرده اند. اسکوتر امیدوار است با این کار خود سپاس ویژه ای از تیم اول شهر مونیخ و مردمان پرشور ایالت باواریا داشته باشد.البته ما در نظر داریم در صورت قهرمانی تیم ملی آلمان در جام جهانی برزیل مشابه چنین کاری را نیز باز در شهر مونیخ یا برلین انجام دهیم."

Miracles

Registered User
لایک‌ها
805
در مصاحبه هایی که انجام میشه عمدتا میگن اومدن پپ به نفع نه تنها بایرن بلکه بوندسلیگا خواهد بود.ولی من میگم شاید بیشتر به نفع بایرن باشه ولی برای بوندسلیگا از جهتی می تونه مضر هم باشه چون می تونه بایرن رو قوی تر کنه جوری که دیگر تیم ها حتی دورتموند زیر سایش قرار بگیرن.ایرادی که معمولا از بوندسلیگا گرفته میشده این بوده که تقریبا تک قطبی هست و اگر به قهرمان ها در 20 سال گذشته نگاه کنیم همیشه یا بایرن قهرمان میشده یا تیم دیگری که قهرمانی و درخشش اون تیم موقتی بوده و تنها تیم باثبات در این لیگ بایرن بوده.
اما دو سه سالی هست دورتموند موی دماغ بایرن شده و دو فصل هست دست بایرن رو از هر جامی کوتاه کرده و حتی در لیگ قهرمانان هم پس از مدتها به عنوان یک تیم آلمانی که بایرن نیست در قواره یک تیم قدر ظاهر شده.و بیم این میره که بایرن گواردیولا اگر ستاره های دیگری هم در نقل و انتقالات به تیمش اضافه کنه فاصلش با دیگر تیم ها اونقدر زیاد بشه که بوندسلیگا کاملا تک قطبی بشه.
باید دید چه خواهد شد ولی رقابت پپ و کلوب در فصل بعد دیدنی خواهد بود.

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
در مصاحبه هایی که انجام میشه عمدتا میگن اومدن پپ به نفع نه تنها بایرن بلکه بوندسلیگا خواهد بود.ولی من میگم شاید بیشتر به نفع بایرن باشه ولی برای بوندسلیگا از جهتی می تونه مضر هم باشه چون می تونه بایرن رو قوی تر کنه جوری که دیگر تیم ها حتی دورتموند زیر سایش قرار بگیرن.ایرادی که معمولا از بوندسلیگا گرفته میشده این بوده که تقریبا تک قطبی هست و اگر به قهرمان ها در 20 سال گذشته نگاه کنیم همیشه یا بایرن قهرمان میشده یا تیم دیگری که قهرمانی و درخشش اون تیم موقتی بوده و تنها تیم باثبات در این لیگ بایرن بوده.
اما دو سه سالی هست دورتموند موی دماغ بایرن شده و دو فصل هست دست بایرن رو از هر جامی کوتاه کرده و حتی در لیگ قهرمانان هم پس از مدتها به عنوان یک تیم آلمانی که بایرن نیست در قواره یک تیم قدر ظاهر شده.و بیم این میره که بایرن گواردیولا اگر ستاره های دیگری هم در نقل و انتقالات به تیمش اضافه کنه فاصلش با دیگر تیم ها اونقدر زیاد بشه که بوندسلیگا کاملا تک قطبی بشه.
باید دید چه خواهد شد ولی رقابت پپ و کلوب در فصل بعد دیدنی خواهد بود.
نه دوست عزيز تك قطبي الان لاليگاست
كه شامل بارسا و بقيه تيمها ميشه
الان اگه قهرمانهاي سالهاي اخير بوندس ليگا رو نگاه كني
ميبيني حتي تيمهايي مثه وولفسبورگ و اشتوتگارت هم قهرمان شدن و حتي شده بايرن به CL هم نرسيده
كلا تراز مالي و ميانگين تماشاگر بوندس ليگا بسيار بالاست. حتما ميدوني كه از امسال يكي از سهميه هاي ايتاليا در ليگ قهرمانان كم شد و به آلمان اضافه شد
كلا ميتونم بگم سطح بوندس ليگا بسيار بسيار نزديك شده به ليگ برتر انگليس

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
فیلیپ لام: سامر حق دارد از تیم انتقاد کند

بایرنی ها در نیم فصل اول بوندس لیگا نمایش های بسیار خوبی داشتند اما مدیر ورزشی بایرن به تازگی اعلام کرد که باواریایی همچنان جای زیادی برای پیشرفت دارند.

232447hp2.jpg

سایت گل- فیلیپ لام، کاپیتان بایرن مونیخ، معتقد است ماتیاس سامر حق دارد برای هوشیار نگه داشتن بازیکنان تیم، از آنها انتقاد کند.

بایرنی ها در نیم فصل اول بوندس لیگا نمایش های بسیار خوبی داشتند اما مدیر ورزشی بایرن به تازگی اعلام کرد که باواریایی همچنان جای زیادی برای پیشرفت دارند؛ اظهارنظری که لام را چندان نگران نکرده است.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" ماتیاس سامر حق دارد در این مورد صحبت کند؛ نه تنها وقتی تیم شکست می خورد، بلکه حتی وقتی تیم پیروز می شود.

کار او این است که در این موارد صحبت کند؛ به ویژه وقتی تیم خوب کار می کند. وقتی تیم پیروز می شود، بازیکنان به این صحبت ها توجه بیشتری نشان می دهند، نسبت به زمانی که تیم شکست می خورد زیرا آن زمان انتقادات خارجی زیادی وجود دارد. در آن زمان دیگر لازم نیست مدیر ورزشی چیزی به انتقادات اضافه کند.

در چند هفته آینده خواهیم دید که حرف های او تاثیرگذار خواهد بود یا نه. فکر نمی کنم صحبتهای او در دیدار با گروترفورت تاثیر داشت زیرا در این دیدار خوب نبودیم. با این وجود فکر می کنم در طول زمان پیشرفت خواهیم کرد."

بایرنی ها نیم فصل دوم را با پیروزی 2-0 مقابل گروترفورت آغاز کردند تا همچنان فاصله 9 امتیازی شان با بایرلورکوزن را حفظ کنند.

ریبری: حاضرم تا پایان دوران حرفه ای ام در بایرن بمانم

ریبری در رقابت های این فصل نمایش های خوبی در ترکیب باواریایی ها به نمایش گذاشت و علاوه بر به ثمر رساندن 4 گل، 7 پاس گل نیز برای هم تیمی هایش فراهم کرد.

225735hp2.jpg

سایت گل- فرانک ریبری، ستاره فرانسوی بایرن مونیخ، اعلام کرد حاضر است تا پایان دوران حرفه ای اش در این باشگاه بماند.

ریبری در رقابت های این فصل نمایش های خوبی در ترکیب باواریایی ها به نمایش گذاشت و علاوه بر به ثمر رساندن 4 گل، 7 پاس گل نیز برای هم تیمی هایش فراهم کرد.

او در گفتگو با آبندسایتونگ گفت:" هرگز در هیچ جایی، احساسی بهتر از احساسی که در این شهر دارم، تجربه نکردم. مونیخ خانه دوم من است.

همه هواداران، هم تیمی ها و اعضای باشگاه احساس خوبی به من می دهند."

او در پاسخ به این سوال که آیا حاضر است تا پایان دوران حرفه ای اش در بایرن بماند، گفت:" بله؛ این فقط در حرف نیست؛ چیزی است که به آن اعتقاد دارم. من 6 سال است که اینجا هستم؛ همه من را می شناسند؛ من هم همه را می شناسم. به آنها احساس خوبی دارم. چه چیز بیشتری می خواهم."

بایرن در دو سال اخیر قهرمان بوندس لیگا نشده اما ریبری معتقد است این اتفاق دیر یا زود رخ خواهد داد.

" ما فصل بسیار خوبی داشتیم. در همه رقابت ها خوب کار کردیم. ما هجومی بازی می کنیم و می خواهیم تا جایی که ممکن است به پیروزی برسیم."

بایرن در حال حاضر با 9 امتیاز اختلاف نسبت به بایرلورکوزن، در صدر جدول بوندس لیگا قرار دارد.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
فان خال: گواردیولا از فلسفه من دنباله روی می کند

سرمربی هلندی معتقد است که تصمیم سران بایرن برای به خدمت گرفتن گواردیولا تصمیم درستی بوده؛ چون سبک کاری گواردیولا شبیه سبک کاری خود اوست.

227965hp2.jpg

سایت گل- لوئیس فان خال سرمربی سابق بایرن مونیخ بر این باور است که سران باواریایی تصمیم صحیحی در انتصاب پپ گواردیولا به عنوان سرمربی جدید این تیم برای فصل آینده رقابت ها گرفته اند. چرا که او فلسفه کاری گواردیولا،را شبیه فلسفه کاری خودش می داند.

این درحالی است که پپ گواردیولا روز 4شنبه اعلام کرد که قراردادی 3 ساله را بابایرن مونیخ به امضا رسانده و در پایان فصل جانشین یوپ هاینکس خواهد شد. حالا فان خال در صحبت هایی دراین باره به ان.ا.اس گفته:« انتصاب گواردیولا برروی نیمکت مربیگری بایرن مرا متعجب نکرده است؛ چرا که بایرنی ها همیشه به دنبال بهترین مربیان دنیا هستد و پپ گواردیولا هم فلسفه فان خال را دنبال می کند. فکر می کنم که او انتخاب فوق العاده ای است.»

فان خال ادامه داد:« من اولین نفری هستم که در طول دوران حضورم در بایرن ساختار و سیستم کنونی ای که بایرن با آن بازی می کند را در این تیم پیاه کرد. یوپ هاینکس هم همین مسیر را دنبال کرده و پپ هم گزینه ایده آلی برای جانشینی اوست. پپ دقیقا مثل من ویوپ فکر می کند. گواردیولا مرد واقعا باهوشی است. او شاید کمی با زبان آلمانی به مشکل بخورد ولی همه بازیکنان بایرن به خوبی انگلیسی متوجه می شوند.»

فان خال در طول سالهای 2009 تا 2011 هدایت بایرن مونیخ را در دست داشت.

یادداشت : پپ، بایرن... باید از آنها ترسید!

ژرمن ها به تازگی توانسته اند بازیکنانی تکنیکی چون اوزیل و گوتزه را معرفی نمایند اما ویژگی بارز فوتبال آلمان، بازیکنان تاکتیک پذیر و کمتر تکنیکی است.
مهدی بشکنی

217651hp2.jpg

وقتی قیصر می گوید: «... کلاه‌ها را باید به احترام از سر برداریم. باید به بایرن تبریک بگویم. مطمئنم که گواردیولا زیر رگبار پیشنهادها بوده...» این خود توصیف کاملی است از آنچه برای تیم آلمانی در آغاز سال جدید میلادی رخ داده است.
گواردیولای فوق العاده موفق در روزهایی که قصد استراحت داشت و بارها هم اعلام کرده بود یک فصل قصد مربیگری در هیچ تیمی ندارد، با سیل پیشنهادات مواجه بود. چه تیم های بزرگ و چه مبالغ هنگفتی که هیچ کدام پپ را قانع نساخت تا دوران تازه مربیگریش را در آنجا از سر گیرد. و به یکباره بایرن خبری که همه منتظرش بودند را اعلام کرد.

پپ و بایرن. این یعنی عصری نوین در فوتبال نونوار شده ی آلمان ها. دوره ای که می تواند سرآغاز افتخاراتی متعدد برای ژرمن ها گردد و فوتبال را در قبضه آنها قرار دهد. آلمانی که در سالیان اخیر بازیکنان جوان و تراز اول بسیاری را به فوتبال دنیا معرفی نموده است. و برای بهره گیری و پرورش این استعدادها چه کسی بهتر از سرمربی سابق کاتالان ها که در طول چهار فصل حضور در نوکمپ نشان داد از چه شهامت بالایی برای جوانگرایی و میدان دادن به بازیکنان کم نام و نشان اما خوش آتیه برخوردار است.
حال این انتخاب می تواند حتی پازل ترکیبی تیم ملی را برای ژرمن ها نیز کامل نماید و این تیم پرافتخار اروپایی سرانجام با مربی خوش فکرش، لوو، فاتح جامی معتبر گردد. هرچند ژرمن ها به تازگی توانسته اند بازیکنانی تکنیکی چون اوزیل و گوتزه را معرفی نمایند اما ویژگی بارز فوتبال آلمان، بازیکنان تاکتیک پذیر و کمتر تکنیکی است.
اگر پدیده هایی که پپ در بارسا رو کرد را از نظر بگذرانیم خواهیم دید که همه آنها (پدرو، بوسکتس، پیکه، تییو و سایرین) همگی فاکتور سادگی را در بازیشان دارند و شاید اصلاً به همین خاطر هم اوج نمایش های ژاوی را در تیم گواردیولا شاهد بودیم. پس از این حیث نیز تصمیم باواریایی ها برای جانشین هاینکس کاملاً سنجیده می آید.
توجه داشته باشید که در تیم پر مهره بایرن تونی کروس، شوان اشتایگر، خاوی مارتینس، ماریو گومز، مانزوکیچ و خیلی های دیگر مثل توماس مولر شاید تکنیک قابل ذکری نداشته باشند اما حالا می توان چشم انتظار روزهایی بود که بازی متفاوتی از این تفرات دید.
البته این انتخاب گواردیولا می تواند علاوه بر این دلایل چیز دیگری هم باشد و آن به مبارزه طلبیدن آقای خاص است!آنها حداقل در چمپیونزلیگ اینده نبرد سختی با هم خواهند داشت. جایی که بایرن به عنوان یک تیم ساخته شده و پرمهره بخت زیادی برای قهرمانی دارد.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
روبن: گواردیولا تهاجمی فکر می کند؛ او در تیم ما خوب جا می افتد

ستاره هلندی بایرن مونیخ از انتخاب پپ به عنوان سرمربی آتی این تیم متعجب شده است.

247183hp2.jpg

سایت گل- آرین روبن ستاره هلندی باشگاه بایرن مونیخ در صحبت هایی اعلام کرد که از سرعت اعلام پپ گواردیولا به عنوان سرمربی جدید بایرن مونیخ تعجب کرده است.

او در گفتگو با رسانه های هلندی گفت:« من واقعا متعجب شده ام؛ همه چیز خیلی سریع اتفاق افتاد. من روز سه شنبه در جریان تمرینات، نام پپ را از طریق رادیو شنیدم . راستش را بخواهید ما بازیکنان تیم هیچ وقت در مورد این گونه مسائل اطلاع خاصی نداریم.»

روبن که سابقه بازی در فوتبال اسپانیا و در رئال مادرید را دارد ادامه داد:«اعلام این خبر در شرایط کنونی یک ضرب شصت بزرگ و مهم است. چون تیم های فراوانی در اروپا خواهان جذب او بودند. پپ خیلی خوب در تیم ما جا خواهد افتاد. او یک مربی ای است که به بازی تهاجمی فکر می کند و این سبک کاری به تیمی مثل ما که می خواهد شجاعتش را اثبات کند، خیلی می آید.»

گزارش روز:دلایل پپ برای انتخاب بایرن چه بود؟

انتخاب بایرن از میان گزینه هایی همچون سیتی، چلسی و بارسلونا، از سوی گواردیولا یکی از مباحث جذاب این روزهای دنیای فوتبال است.

247007hp2.jpg

سایت گل- بدون سرو صدا و جنجال زیادی، بوندس لیگا توانست به عنوان لیگ منتخب پپ گواردیولا برگزیده شود. سرمربی سابق و موفق بارسلونا، بایرن مونیخ را به عنوان تیم آتی اش برگزید و با نادیده گرفتن تیم های سرشناس لیگ برتری اعلام کرد که فصل آینده روی نیمکت مربیگری بایرن مونیخ خواهد نشست. قدرت اقتصادی، جدیت و عزم راسخ در مسائل مالی، توازن ایده آل در میان خرید بازیکنان و فوتبال پایه ای، سرمایه گذاری متعادل و کمبود بدهی،کاهش هزینه های غیرضروری، مطالعات آسان و مدرن برای جذب هواداران وبرگزاری بازیها در ساعاتی که اکثریت هواداران بتوانند از تماشای بازیها لذت ببرند، باعث شده تا بوندس لیگا در مجموع و با 18 تیمی که دراین رقابت ها حضور دارند ، در مجموع 1663 میلیون یورو سرمایه گذاری کرده و بدهی های این لیگ 904 میلیون یورو است که با توجه به برخی منابع تا 758 میلیون یورو نیز کاهش خواهند یافت. بدین ترتیب این هجده تیم روی هم 1746 میلیون یورو درآمد داشته اند که سود خالصش 53 میلیون یورو بوده.

سرمایه گذاری روی تیم پایه ای و بهره گیری از بازیکنانی که محصول آکادمی فوتبال باشگاه هستند، یکی از نکاتی است که به جز در بارسلونا، در بوندس لیگا نیز به شدت مورد توجه و مورد اهمیت است. این را می توان یکی از فاکتورهای پپ برای انتخاب بایرن دانست

از سوی دیگر اگر در اروپا دو باشگاه باشد که مدیریت بی عیب و نقصی داشته باشند، این دو باشگاه ارسنال و بایرن مونیخ هستند و حالا پپ تیم باواریایی را انتخاب کرده. آن هم در شرایطی که باشگاه های انگلیسی روند رو به نزولی را دنبال می کنند. حال باید منتظر ماندو دید که با روی کار آمدن پپ در بایرن سران این باشگاه به این دیدگاه اقتصادی و نمایش مالی شان ادامه خواهند داد یا خیر.

نظر شما دراین باره چیست؟ به نظرتان دلیل گواردیولا برای انتخاب بایرن مونیخ به عنوان تیم آتی اش چه بود؟

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
شخصیت طنز گواردیولا وارد تلویزیون آلمان شد

بازیگر نقش گواردیولا، ماتزه کنوپ است که به عنوان سرمربی بایرن مونیخ یک مصاحبه خیالی انجام داد و پاسخگوی سوالاتی در این باره شد.

سایت گل- جوزپ گواردیولا از همین الان یک همزاد در تلویزیون آلمان دارد؛ قبل از آنکه حتی یک بار روی نیمکت مربیگری بایرن مونیخ نشسته باشد، حالا یک شخصیت طنز در تلویزیون آلمان دارد و یک گفتگوی خیالی هم با او انجام شده.

آلمانی ها در یک برنامه طنز که کپی برداری شده از برنامه کراکوویای تلویزیون کاتالونیاست، از یک شخصیت طنز برای گواردیولا استفاده کرده اند. بازیگر نقش گواردیولا، ماتزه کنوپ است که به عنوان سرمربی بایرن مونیخ یک مصاحبه خیالی انجام داد و پاسخگوی سوالاتی در این باره شد.

همزاد گواردیولا در این برنامه طنز اعلام کرد که به عنوان یک سرمربی اسپانیایی از چرت زدن خوشش می آید و به خاظر شباهت های بارسلونا و بایرن مونیخ به این تیم آلمانی آمده.

در جریان این گفتگوی خیالی، برای افزودن به قسمت طنز این برنامه ، دلایل مختلفی برای انتخاب بایرن از سوی گواردیولای مجازی عنوان شده و گفته که به خاطر سوسیس های آلمانی به آلمان رفته و نه به خاطر مسائل اقتصادی. او همچنین گفته که در فلسفه فوتبالی او همه چیز با توپ شروع شده و با توپ به پایان برسد و می خواهد به شواین اشتایگر یاد دهد که همه جا با توپ برود.

همچنین گواردیولای خیالی اعلام کرده که حریف اصلی تیمش در بوندس لیگا، شالکه است و بوروسیا دورتموند فوتبال خوبی بازی نمی کند و ژوزه مورینیو را سرمربی این تیم نامیده.

برای تماشای ویدئوی مرتبط اینجا کلیک کنید.

248749hp2.jpg

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
اولیور کان: گواردیولا می تواند بایرن را بهترین تیم اروپا کند

اولیور کان اسطوره ی دروازه بانی باشگاه بایرن مونیخ و تیم ملی آلمان وبلاگ شخصی خود را بروز کرد او معتقد است گواردیولا در بایرن می تواند موفق باشد.

172059hp2.jpg

سایت گل- پس از قطعی شدن حضور پپ گواردیوبلا در مونیخ، اولیور کان در وبلاگ شخصی خود به جنبه های مختلف تغییر مربی در بایرن پرداخت در اینجا خلاصه ای آنچه در وبلاگ شخصی کان آمده است ارائه می گردد.

هواداران عزیز فوتبال؛

امضای قرارداد با پپ گواردیولا، توجه سراسر اروپا را جلب کرد اینکه چرا گواردیولا با توجه به پیشنهادات وسوسه انگیز از منچستر سیتی، چلسی و پاریسن ژرمن، بایرن مونیخ را انتخاب کرد باید به او احترام گذاشت. روزنامه ی انگلیسی دیلی میل در این مورد نوشت: یک ضربه ی کوبنده به لیگ برتر، غول باواریا پیروز شد.

گواردیولا سنتر فوروارد جدیدی را در بایرن ایجا د می کند؟

سبک کاری گواردیولا در بارسا که پیشرفت های زیادی هم داشت از جمله تغییرات جالبی بود که او در سیستم خود ایجاد کرد. به عنوان مثال می توان به حذف سنتر فوروارد مرکزی و فروش ستاره های مانند انوئو و زلاتان اشاره کرد. او به یک شماره 9 کاذب اعتقاد دارد که می تواند به عنوان مهاجم و بازیساز در ترکیب بازی کند و با نفوذ در خط دفاع حریف و یا با پاس های ویران کننده ی خود مانند مسی دروازه را تهدید کند. باید منتظر ماند تا ببینیم آیا او در بایرن نیز شماره 9 کاذب را ادامه می دهد؟

با گواردیولا بازیکنانی با توانایی ویژه نیاز است

اصلی ترین سبک کاری گواردیولا در اختیار داشتن توپ است اما برخلاف فان خال که تملک توپ بدون هدف انجام می شد در این سیستم باید بازیکنان با سرعت و نظم توپ را به گردش درآورند که آن مستلزم این است که بازیکنان پیش از رسیدن توپ حرکت بعدی خود را پیش بینی کنند که آن کیفیت و توانایی بالایی را می طلبد و اگر توپ از دست رفت به سرعت به عقب بازگشته و حریف را تحت فشار بگذارند. بنابراین این بسیار مهم است که تیم به طور مداوم بتوانند در حمله و دفاع شرکت کند و یافتن چنین بازیکنانی در سیستم گواردیولا دشوار است.

این حرکت تیمی بدین معنا نیست که تمام بازیکنان باید دارای توانایی هایی یکسان باشند و حتی گواردیولا نیز این نظر را رد می کند. او بازیکنان با شخصیت های متفاوت را د ترکیب استفاده می کند اما گواردیولا می تواند از برجسته ترین بازیکنان جوانان نیز برای ورود به دنیای حرفه ای استفاده کند کاری که به نظر برای او ارزشمند تر نیز خواهد بود.

گواردیولا می تواند بایرن را به بهترین تیم اروپا تبدیل کند

گواردیولا آنقدر هوشیار است که سبک بازی بارسا را کاملا در بایرن تحمیل نکند بازیکنان بایرن در اتمسفری دیگر رشد و پیشرفت کرده اند این به طور طبیعی در بایرن امکان پذیر نمی باشد.

گواردیولا و ماتیاس سامر می توانند با همکاری منسجم فسلفه ای توسعه یافته را در بایرن پیاده کنند و و در رقابت با برترین های اروپایی آن ها می توانند بایرن را به شماره یک اروپا تبدیل کنند.

البته این برای بوندس لیگا خبر خوبی نیست زیرا با این پیشرفت باشگاه های بوندس لیگایی بابد بایرن را با تلسکوپ دنبال کنند.

ماگات: گواردیولا مسیح نیست

سرمربی سابق بایرن معتقد است هیچ تضمینی نیست که گواردیولا بتواند موفقیت هایش در بارسا را در آلیانس آره نا تکرار کند.

46444hp2.jpg

سایت گل- فیلیکس ماگات، سرمربی سابق بایرن مونیخ، از هواداران این باشگاه خواست تا از پپ گواردیولا انتظار معجزه نداشته باشند و توقعات شان را از او پایین بیاورند.

خبر پیوستن گواردیولا به بایرن مونیخ در فصل آینده با استقبال شدید هواداران بایرن روبرو شد اما ماگات معتقد است هیچ تضمینی نیست که او بتواند موفقیت هایش در بارسا را در آلیانس آره نا تکرار کند.

او در گفتگو با لیگا توتال گفت:" پیش از اینکه گواردیولا به بایرن بیاید، طوری رفتار می شود که انگار او مسیح است. در حالی که ممکن است به خاطر انتظارات زیاد او دچار مشکل شود.

ما دائما در مورد افتخاراتی که گواردیولا در دوران مربیگری اش به دست آورد، صحبت می کنیم اما هاینکس هم می تواند این فصل با بایرن به سه جام دست پیدا کند. به سختی بتوان موفقیتی بیش از این دست پیدا کرد.

گواردیولا مربی باتجربه ای است اما فوتبال آلمان نباید با او تطبیق پیدا کند. اوست که باید با بوندس لیگا سازگار شود. البته او همه ویژگی های لازم برای موفقیت را دارد."

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
خشم هاینکس: زمان مناسبی برای اعلام نام گواردیولا نبود

سرمربی 67 ساله و سابق رئال مادرید در صحبت هایی اعلام کرده که زمان انتصاب گواردیولا به عنوان سرمربی فصل بعد بایرن او را ناامید کرده

240749hp2.jpg

سایت گل- یوپ هاینکس سرمربی بایرن مونیخ از سران باشگاه بایرن به شدت عصبانی است. دلیل این خشم هم زمان اعلام نام گواردیولا به عنوان سرمربی فصل بعد آلیانس آرنا است.

4شنبه گذشته بود که اعلام شد که در فصل آینده بوندس لیگا، گواردیولا جانشین هاینکس خواهد شد ولی سرمربی سابق رئال مادرید معتقد است که اعلام زودهنگام نام سرمربی آتی تیم تاثیر زیادی روی تیمش نمی گذارد.

هاینکس دراین باره به اسکای گفت:« بهتر بود تا این کار را در تعطیلات تابستانی، قبل از کریسمس و قبل از آغاز تعطیلات انجام می دادند. البته این امکان هم وجود دارد که شور و هیجان رسانه ای در روند عادی این پروسه دخیل بوده باشد.»

در شب برد 0-2 بایرن مونیخ مقابل گروثر فورث، هاینکس با خشم تمام اعلام کرد که او نتوانسته تیمش را کنترل کند و گفت:« من رئیس و سرمربی تیم هستم. هرکسی که من را می شناسد می داند که من رئیس هستم. من همه جا رئیس بوده ام، فرقی نداشته که کجا کار می کرده ام.»

دراین میان فرانس بکن باوئر از زمان اعلام نام گواردیولا به عنوان سرمربی آتی بایرن دفاع کرده و گفته که با اعلام نام گواردیولا به عنوان سرمربی آتی تیم، این انتخاب بر بازی تیم اثر می گذارد:« وقتی کسی به بزرگی گواردیولا هدایت بایرن را در دست می گیرد، نباید سورپرایز شوید. تا به الان این فرد بزرگ در تیم ما یوپ بود ولی او راضی و خوشحال به نظرنمی رسد.»

Miracles

Registered User
لایک‌ها
805
این Matze Knop ادای خیلی از مربی های آلمانی و غیر آلمانی رو درآورده.اسمشو بزنید تو یوتیوب چند تا از کلیپ هاشو میاره.

اولیور کان: گواردیولا می تواند بایرن را بهترین تیم اروپا کند

اولیور کان اسطوره ی دروازه بانی باشگاه بایرن مونیخ و تیم ملی آلمان وبلاگ شخصی خود را بروز کرد او معتقد است گواردیولا در بایرن می تواند موفق باشد.

مشاهده پیوست 284845
.

.

.

البته این برای بوندس لیگا خبر خوبی نیست زیرا با این پیشرفت باشگاه های بوندس لیگایی باید بایرن را با تلسکوپ دنبال کنند.

دقیقا همون چیزی که من میگفتم.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
اینو مطمئن باشید که بایرن خرید زیادی نخواهد کرد، شاید چندتا خرید مثل گوتزه یا رویس داشته باشه، اما اکثرا درون لیگی هستند. آلمانی ها اعتقادشون رو زیر پا نمیزارن. نسل جدید فوتبال آلمان دیگه قرار نیست فوتبال ماشینی باز کنند، مدتهاست که در مدارس فوتبال آلمان تاکید میشه بازیکنان پا به توپ باشن و از غریزه و تشخصیشون در موقعیت ها استفاده کنند، بجای پاس های مطمئن سعی کنن پاس های چالشی با احتمال موفقیت کمتر بدند. این نشون میده که کار های فنی متکی بر قابلیت های فردی توی این فوتبال روز به روز افزایش پیدا کرده، نمونه هاش زیادن، مارکو رویس، ماریو گوتزه، تونی کروز، مسوت اوزیل، درکسلر و .... حتی هوملسی که یکی از پا به توپ ترین مدافعان حال حاضر دنیا هستش اگر که نگیم پا به توپ ترینه، پس امروز نمیشه با مربیان نسل قبل آلمان که بنای فوتبال ماشینی رو پایه گذاری کرده بودند ادامه داد، اینطوری میشه که مربی جدید و جوانی یورگن کلوپ ظهور میکنه، آلمانی ها توی یک رنسانس فوتبالی هستند، تغییر اساسی سبک فوتبالشون.

نیاز به یک تفکر مدرن دارن، یه مربی مدرن، یک ایده ی مدرن. برای همینه که اکثر اهالی فوتبال آلمان اومدن پپ رو به سود فوتبال آلمان هم میدونند.
حالا درست یا غلطش با خودشون اما سمبل فوتبال جدید رو در گواردیولا پیدا کردند، اگر که بایرن با گواردیولا موفق بشه من پیش بینی میکنم که قویترین فوتبال اروپا رو عرضه میکنند، چون مطمئنا سعی میکنن نسبت به بارسا منعطف تر باشن و کارهای دفاعی رو جدی تر بگیرند.

نتیجه: شاید در کوتاه مدت بایرن رو باید در تلسکوپ دید، اما در بلند مدت فوتبال آلمان تغییر خواهد کرد،

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
ماگات: اگر پپ در فوتبال آلمان موفق شود، باید گفت: باریکلا

همین حالا گواردیولا را تا ابرها بالا برده اند. انگار که او یک ناجی است و از آن بالا آمده و از هر بد و خوبی مبرا است؛ این هم در حالی که او هنوز به اینجا نیامده است.

216645hp2.jpg

سایت گل- فلیکس ماگات، یکی از سرمربیان معتبر و قدرتمند فوتبال آلمان است. او کسی است که حرفهایش را قورت نمی دهد و رک و صادقانه نظرش را ابراز می کند. ماگات، سرمربی سابق وولفسبورگ که در اکتبر گذشته از سمت خود برکنار شد، در صحبت هایی نظرش را درمورد حضور پپ گواردیولا برروی نیمکت مربیگری بایرن مونیخ در فصل آینده ابراز کرده است. ماگات در گفتگو با «توتال لیگا» یک برنامه تلویزیونی آلمانی در این باره به صحبت پرداخت و گفت:« همین حالا گواردیولا را تا ابرها بالا برده اند. انگار که او یک ناجی است و از آن بالا آمده و از هر بد و خوبی مبرا است؛ این هم در حالی که او هنوز به اینجا نیامده است. یک نفر اول باید نشان دهد که برای بوندس لیگا می ارزد یا نه؛ آن هم در لیگی که سرمربیان خارجی بزرگی نتوانستند عملکرد متقاعد کننده ای داشته باشند.»

طبق گزارش منتشره در روزنامه مارکا، ماگات در ادامه صحبت هایش گفت:« مهم و سرنوشت ساز این است که گواردیولا بتواند خودش را با فوتبال آلمان تطبیق دهد و نه برعکس! اگر او در این مسیر موفق شود، می توان با دلیل و مدرک گفت:جلل الخالق و باریکلا!!!»

ماگات که قبل از وولفسبورگ سابقه هدایت تیم هایی مثل هامبورگ، اشتوتگارت، بایرن مونیخ و شالکه را دارد، در دوران حضورش برروی نیمکت مربیگری گلزنکرشن،تجربه هدایت رائول گونسالس، اسطوره سابق باشگاه رئال مادرید را برعهده داشت . او در ادامه صحبت هایش برای بررسی شرایط گواردیولا در بوندس لیگا، از رائول به عنوان یک نمونه نام برد و گفت:« با آمدن رائول به بوندس لیگا مشخص شد که بوندس لیگا پرستیژ خاص خودش را دارد. گواردیولا تمام جام های ممکن را با بارسلونا فتح کرده، او تجربه فراوانی درعرصه بین الملی دارد و شانس زیادی هم برای موفقیت در بوندس لیگا خواهد داشت.»

بکن باوئر: بایرن باید هیاهوی خبری استخدام گواردیولا را فراموش کند

باشگاه باواریایی هفته گذشته اعلام کرد که گواردیولا فصل آینده جانشین یوپ هاینکس در این باشگاه خواهد شد؛ خبری که با شگفتی رسانه های آلمانی همراه شد.

62518hp2.jpg

سایت گل- فرانتس بکن باوئر، رئیس افتخار باشگاه بایرن مونیخ، امیدوار است بعد از هیاهویی که به خاطر به خدمت گرفتن پپ گواردیولا ایجاد شد، این باشگاه بار دیگر به شرایط عادی برگردد.

باشگاه باواریایی هفته گذشته اعلام کرد که گواردیولا فصل آینده جانشین یوپ هاینکس در این باشگاه خواهد شد؛ خبری که با شگفتی رسانه های آلمانی همراه شد.

بکن باوئر امیدوار است که با گذشته زمان، این هیاهو از بین برود و شرایط در باشگاه بایرن به حالت عادی برگردد.

او در گفتگو با اسکای 90 گفت:" این خبر مثل بمب بود. بایرن به تیتر اول اخبار در همه شبکه های دنیا تبدیل شد و همه می خواستند به ما تبریک بگویند. اما اکنون زمان آن است که به شرایط عادی برگردیم و روی رقابت های بوندس لیگا تمرکز کنیم."
در این بین، الیور کان، دروازه بان اسطوره ای بایرن نیز معتقد است که گواردیولا به اندازه کافی هوشیار هست که اعلام کند بایرن نمی تواند بازی هایی مانند بارسا ارائه بدهد.

" گواردیولا باهوش است و می داند که نمی توان سیستم بارسا را در بایرن مونیخ کپی کرد. برخلاف بازیکنان بارسا، بازیکنان بایرن با این سیستم بزرگ نشده اند."

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
ریبری: کپی از بارسا؟ بایرن، بایرن است و فلسفه ی خاص خود را دارد

فرانک ریبری هافبک فرانسوی باشگاه بایرن مونیخ در اظهار نظری از حضور گواردیولا در بایرن ابراز رضایت کرد.

200693hp2.jpg

سایت گل- فرانک ریبری ستاره فرانسوی باشگاه بایرن مونیخ در گفتگویی با شبکه تلویزیونی اسپورت وان در مورد سبک بازی بارسلونا و نمونه برداری بایرن از آن ها و شرایط فعلی باشگاه بایرن اظهار نظر کرد.

ریبری در این باره گفت:" حضور گورادیولا برای بایرن بسیار عالی است و مطمئنا پپ می داند که او به باشگاه بزرگی خواهد آمد اما ما در حال حاضر باید از یوپ هاینکس حمایت کنیم این برای او ساده نیست و ما باید به او انگیزه لازم و شرایط مناسب برای تمرکز را بدهیم من امیدوارم او در پایان فصل با جشن قهرمانی از بایرن جدا شود."

ریبری ادامه می دهد:" آنچه که گواردیولا در بارسلونا انجام داد بدون شک بسیار بزرگ بود و من امیدوارم افتخارات او در بایرن تکرار شود" با این حال ستاره فرانسوی نظری جالب در مورد کپی برداری از سبک بارسا داشت و گفت:" بارسلونا بارسلونا است و بایرن نیز بایرن است آن ها کاملا متفاوت هستند من باور دارم که هر کدام فلسفه ای متفاوت دارند اما هر مربی ای دوست دارد که تیم اش خوب بازی کند و گل های زیادی بزند."

ریبری در ادامه از شرایط بایرن در ادامه فصل می گوید:" این برای ما آسان نیست ما اکنون بازی های بوندس لیگا، جام حذفی ولیگ قهرمانان را پیش رو داریم و در واقع 4 ماه دشوار را تا پایان فصل پیش رو داریم از این نظر که دو سال بدون جام بوده ایم برای کسب قهرمانی زیر فشار هستیم و این کار را سخت می کند."

کرایوف: انتخاب بایرن از سوی گواردیولا موجب شد تا به او افتخار کنم

یوهان کرایوف اسطوره ی هلندی باشگاه بارسلونا از تماس پپ گواردیولا با خود و اعلام تصمیم وی برای حضور در بایرن خبر داد.

242079hp2.jpg

سایت گل- یوهان کرایوف اسطوره ی هلندی باشگاه بارسلونا از تماس تلفنی پپ گواردیولا پیش از اعلام رسمی خبر پیوستن به بایرن با خود خبر داد.

یوهان کرایوف در این مورد گفت:" در هفته گذشته زمانی که من برای تعطیلات در آفریقا به سر می بردم پپ با من تماس گرفت و او می خواست شخصا من را از تصمیم خود برای پیوستن به بایرن مطلع کند."

کرایوف ادامه می دهد:" من به او گفتم از تصمیمی که اتخاذ کردی بسیار خوشحال هستم و به آن افتخار می کنم او نشان داد که به تغییر در فوتبال بین المللی می اندیشد حضور در بارسلونا و سپس بایرن و شاید در آینده ای نه چندان دور در آژاکس."

" در اسپانیا همه دوست داشتند که او در جایی دیگر به مربی گری بپردازد ولی او بایرن را انتخاب کرد و این نشان می دهد که پپ به صدای قلبش گوش داده است قلب او از جنس فوتبال است و من آن را دوست دارم."

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
گزارش روز: واکنش عجیب آقای خاص، مونیخ در لیست سیاه مورینیو

پس از امضای قرارداد بایرن با جوزپ گواردیولا، ژوزه مورینیو از شرکت در جام تابستانی آئودی کاپ انصراف داد.

246756hp2.jpg

سایت گل- یک هفته از توافق بایرن با جوزپ گواردیولا مربی موفق کاتالان ها می گذرد در این مدت واکنش های متفاوتی در مورد تصمیم مربی جوان اسپانایی منتشر شد از تمجید و تعجب گرفته تا گمانه زنی هایی مبنی بر موفقیت یا عدم موفقیت او در دومین تجربه ی مربی گری .

نکته جالب در این نظرات رقابت موجود بین مورینیو و گواردیولا بود، به نظر آقای خاص با مشکلاتی که در این فصل مواجه است به دنبال ترک لا لیگا و حضور در لیگ برتر بود البته این گمانه زنی بیشتر به حضور محتمل گواردیولا در لیگ جزیره مرتبط می شد و به علاقه ی عجیب آقای خاص برای رقابت با گواردیولا باز می گشت.

اما با توجه به تمامی رقابت های موجود، آنچه که بیش از پیش جلب توجه می کرد سکوت ژوزه مورینیو مربی جنجالی رئال مادرید در مورد مهمترین انتقال سال 2013 بود. تمامی مربیان و کارشناسان برتر جهان فوتبال در مورد حضور گواردیولا در مونیخ اظهار نظر کردند ولی آقای خاص در این مورد عکس العملی نداشت در نگاه نخست به نظر می رسید وضعیت نه چندان مناسب رئال در این فصل، دل مشغولی هایی مهمتر برای مورینیو ایجاد کرده باشد.

اما پس از گذشت هفت روز از خبر پیوستن گواردیولا به بایرن، ژوزه مورینیو در اقدامی جنجالی از حضور در آئودی کاپ 2013 انصراف داد تا تابستان امسال با گواردیولا مواجه نشود.

آئودی یکی از شرکای تجاری باشگاه بایرن مونیخ است که تا کنون دو جام تابستانی را به میزبانی مونیخ برگزار کرده است و باشگاه های بزرگی همچون بارسلونا، آث میلان و منچستر یونایتد از شرکت کنندگان در این جام بودند. اظهار نظر مورینیو مبنی بر عدم حضور در مونیخ از این جهت کاملا عجیب به نظر می رسد که شرکت آئودی تا کنون بدلیل برگزاری جام کنفدراسیون ها در برزیل، برای برگزرای آئودی کاپ به تصمیم قطعی دست نیافته از سوی دیگر به نظر شرایط مورینیو در رئال آنچنان به هم پیچیده است که هنوز تصمیم دو طرف برای ادامه همکاری در فصل آینده مشخص نیست.

حضور گورادیولا در بایرن به نظر می رسد مونیخ را در لیست سیاه آقای خاص قرار داده و او با اظهار نظر عجیب خود در مورد عدم شرکت در جام تابستانی، به سبک خود به انتخاب گواردیولا واکنش نشان داد.

• Like
Reactions: rms
بالا