• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بایرن مونیخ

Super Bayern

Registered User
تاریخ عضویت
21 آگوست 2011
نوشته‌ها
2,200
لایک‌ها
2,632
2532e1701c9652b062d4ecfb64a021b91e360223.jpg


2lrxww.jpg


f8f6ca25ea9e7fc1930d55d4fc84d2af9c93f7f3.jpg


6c1482dc2d483be22b6102f3850dda64ecf8de11.jpg
 

Miracles

Registered User
تاریخ عضویت
18 می 2010
نوشته‌ها
446
لایک‌ها
805
Wir Kommen Wieder, Stärker Als Zuvor

این جمله ای بود که اشتفان افنبرگ در مصاحبه ای بعد از فینال دراماتیک 99 گفت یعنی "ما باز می گردیم قدرتمند تر از گذشته"
و دیدیم که دو سال بعد اون باخت رو جبران کردن و قهرمان اروپا شدن
پارسال بعد از اون شکست تلخ مقابل چلسی در خانه کی فکرشو می کرد بایرن دوباره سال بعد بتونه به فینال برسه و قهرمان بشه؟
همه فکر می کردن تیمی که تو خونه خودش نتونسته قهرمان بشه دیگه روحیش رو از دست میده و حالا حالاها نمی تونه به قهرمانی برسه ولی دیدیم که سال بعد بازم بازگشتند بسیار قدرتمندتر از گذشته و سال قبلشون
تبریک میگم این قهرمانی شیرین رو
 

Super Bayern

Registered User
تاریخ عضویت
21 آگوست 2011
نوشته‌ها
2,200
لایک‌ها
2,632
گزارش ویژه: آلمان چگونه در پرورش استعدادها موفق شد؟

199219hp2.jpg


تیمی که در یورو 2000 ناکامی مفتضحانه‌ای داشت اکنون دو فینالیست در لیگ قهرمانان دارد. آنها سیستمی دارند که به مربیان ارزش می‌نهد و استعدادها را پرورش می‌دهد.
سایت گل – رابین دات مشکل جالبی دارد. او که جانشین ماتیاس زامر به عنوان مدیر ورزشی اتحادیه فوتبال آلمان شد در دفترش در فرانکفورت نشسته و مسئولیت پرورش بازیکنان و مربیان جوان را به عهده دارد. او می‌گوید دیگر جایی برای پیشرفت وجود ندارد: «ما در سطح اول هستیم و دیگر دشوار بتوان از این بالاتر رفت. اگر در سال 2000 و در نقطه پایینی بودیم مشکلی نبود. اما در این‌جا کسی مشکلی نمی‌بیند!»
اکنون از هر گوشه دنیا برای مشورت گرفتن پیش دات می‌آیند. از جله دن اش‌ورث، مدیر پرورش نخبگان اتحادیه فوتبال انگلیس که سه ساعت با مربی سابق بایر لورکوزن و فرایبورگ جلسه داشت.
فوتبال آلمان رشد فوق‌العاده‌ای داشته و از حضور در قعر جدولش در یورو 2000 به این‌جاها رسیده. در آن هنگام باشگاه‌های بوندس‌لیگا به این نتیجه رسیدند که پرورش بازیکنان تکنیکی‌تر به نفع همه است. به همین دلیل باشگاه‌های دو دسته اول و دوم آکادمی تاسیس کردند.
بایرن مونیخ و بروسیا دورتموند در مجموع 26 بازیکن آلمانی دارند. بیش از نیمی از این بازیکنان از برنامه پرورش استعدادهای آلمان آمدند که در سال 2003 به اجرا گذاشته شد تا جوانان آینده‌دار شناسایی شوند و مهارت‌های فنی و دانش تاکتیکی در سنین پایین به آنان آموزش داده شود. در این برنامه در 366 منطقه آلمان جوانا 8 تا 14ساله آموزش دیدند و 1000 مربی پاره‌وقت به پرورش آنها پرداختند. دات می‌گوید: «ما 80 میلیون نفر جمعیت داریم و فکر نمی‌کنم پیش از سال 2000 کسی به این ماجرا فکر کرده باشد.»
این در حالی است که مثلا در انگلیس پرورش بازیکنان به عهده خود باشگاه‌ها است و اتحادیه فوتبال نقش مهمی ندارد. دات می‌گوید: «اگر به باشگاه‌ها کمک کنیم در واقع به خود کمک کرده‌ایم.»
آلمان 28400 مربی با مدرک B و 550 نفر با مدرک A و 1070 نفر با مدرک پرو (بالاترین درجه) دارد. این اعداد در انگلیس به این ترتیب است: 1759، 895 و 115.
آلمانی‌ها دیگر می‌دانند که اتکا به «ذهنیت آلمانی» برای پیروز شدن کافی نیست. دات می‌گوید: «در گذشته بازیکنان تنومند بسیاری داشتیم. اما نکته مهم برای بازیکنان فوتبال تکنیک است و بازیکنان تکنیکی هم قد کوتاهی دارند. مارادونا، اینیستا، چابی. همه بازیکنان کوچک‌اندامی هستند. ما در دفاع اما بازیکنان تنومندی می‌خواهیم. متس هوملس قدبلند است اما در کار با توپ هم بسیار خوب است. اگر سال 1982 بود هوملس در دفاع نبود و پست شماره 10 تیم را داشت.»
اما در تولید بازیکنان جوان فرایبورگ حرف اول را می‌زند. آنها چهار بار در هفت سال گذشته قهرمان جام حذفی جوانان شده‌اند. تیم 25نفره آنها 10 بازیکن پرورش‌یافته در خود باشگاه را دارد و شش نفر از آنها در شکست دو بر یک مقابل شالکه به میدان رفتند؛ دیداری که اگر فرایبورگ در آن پیروز می‌شد به لیگ قهرمانان فصل بعد می‌رسید!
کریستین اشترایخ، مربی این باشگاه 16 سال معلم رده‌های پایین‌تر سنی فرایبورگ بود. بودجه این باشگاه برای پرداخت حقوق بازیکنان و کادر مربی‌گری در مجموع تنها 18 میلیون یورو است! با این حال اشترایخ ناراحت بود که تیمش مجبور است به لیگ اروپا بسنده کند.
فرایبورگ در اوایل قرن بیست و یکم در حالی به گسترش آکادمی خود می‌پرداخت که به دسته پایین‌تر سقوط کرده بود! این نشان می‌دهد آنها چقدر به پرورش جوانان متعهد هستند. فرایبورگ نه پول و نه علاقه خرید بازیکنان خارجی را دارد و از 66 بازیکن تیم‌های زیر 16 و زیر 19 سال آنها 64 نفر می‌توانند برای تیم ملی آلمان بازی کنند.
فرایبورگ پنج تیم آماتور دارد که با مربیان پاره‌وقت دو بار در هفته به بازیکنان 8 تا 11 سال تمرین می‌دهند. سباستین نوییف، از اعضای مدیریت مدرسه می‌گوید: «به نظر ما خوب نیست که بازیکن 9 ساله مرتبا بازی کند چون دلایلش برای فوتبال بازی کردن تغییر می‌کند.»
زمانی که بازیکن به تیم زیر 12سال می‌رسد اوضاع عوض می‌شود. آنها چهار جلسه در هفته تمرین دارند و در لیگی بازی می‌کنند که هم قهرمانی دارد و هم سقوط.
دات می‌گوید: «خوب است که در سال چند باری برای بردن بازی کنید، اما این مهم‌ترین نکته نیست. مهم‌تر از همه تمرین خوب است.»
اشترایخ در بازی مقابل شالکه به سباستین کرک، ملی‌پوش تیم زیر 19 ساله آلمان برای اولین بار در بوندس‌لیگا بازی داد. هیچ کس در فرایبورگ شگفت‌زده نشد.
دات در پاسخ به این پرسش که چرا آکادمی‌های بوندس‌لیگا برخلاف دیگر کشورها علاقه‌ای به خرید بازیکن از خارج ندارند می‌گوید: «اگر می‌خواهید بازیکنی آفریقایی بیاورید، یا از برزیل بازیکن بگیرید، نیاز به پول دارید. اما آوردن بازیکن از آلمان ارزان‌تر است. ما هم به اندازه کافی بازیکن داریم!»
 

Super Bayern

Registered User
تاریخ عضویت
21 آگوست 2011
نوشته‌ها
2,200
لایک‌ها
2,632
[h=2]یادداشت روز: چطور فوسبال آلماني اروپا را تسخير كرد؟[/h]
283288hp2.jpg


بايرني كه در ومبلي قهرمان اروپا شد نمونه كامل و بي نقص ژانر نوظهور فوتبال آلماني بود ؛تيمي كه نمي توان ستايشش نكرد

سایت گل-
1)روزنامه هاي انگليسي استاد تيترهاي استثنايي اند.تيترهاي يك كلمه اي كه بعضا از تلفيق دو كلمه يا دو اسم با هم تشكيل شده و يك جمله يا يك عبارت را مي رساند.تيتري مفهمومي و البته صريح و قابل فهم براي همه كنار يك عكس خاص و كم نظير كه با دقت و ظرافت خاصي انتخاب شده و تيتر يك كلمه اي خيلي خوب رويش مي نشيند.شايد اگر زبان ما هم انگليسي بود خيلي خوب مي شد با اين تيترهاي جذاب روزنامه هاي ورزشي را تا حد روزنامه هاي ورزشي اروپايي و انگليسي ارتقا داد اما افسوس كه سليقه مخاطب روزنامه خوان ايراني شبيه به روزنامه هاي ايتاليايي است.صفحه اول هايي پر از تيترهاي رنگ و وارنگ و البته حاشيه ساز و كمي هم زرد.البته در دنياي روزنامه نگاري اين هم نوعي از ارائه كار در رسانه هاي مكتوب است و روزنامه هاي ورزشي ايتاليا يا خودمان را نمي توان به عقب ماندگي محكوم كرد اما گاهي تيترهاي يك كلمه اي به اندازه دو سه تيتر بلند و نقل قول فلان مدير و بازيكن مي ارزد و جذاب است.
ديشب و در حين گزارش فينال ليگ قهرمانان اروپا عادل فردوسي پور به يكي از اين تيترهاي جذاب يك كلمه اي اشاره مستقيم داشت.روزنامه انگليسي ساندي تايمز – احتمالا - قبل از فينال ومبلي و با در نظر گرفتن رسيدن دو تيم آلماني به فينال مهمترين رقابت هاي باشگاهي دنيا تيتر زده بود:«فوسبال».هر چند در اين تيتر مي شد نوعي طعنه خاص انگليسي را پيدا كرد اما اعتراف ابداع كنندگان فوتبال به تغيير دايره جغرافياي قدرت هاي فوتبال با اين تيتر يك كلمه اي فوق العاده بود.شايد تلفظ متفاوت نام اين رشته از سوي آلماني ها دستمايه اي براي مضحكه آنها باشد اما كنار اين تمسخر ،اعتراف بريتيش ها به قدرتنمايي ژرمن ها در دنياي فوتبال سوژه فوق العاده اي است براي رسانه هاي قدرتمند انگليسي تا بار ديگر از خودشان سوال كنند كه:«چطور از آلمان ها عقب مانديم؟»
283237hp2.jpg


2)تغيير دايره قدرت بعد از آن فينال تمام اسپانيايي بين رئال مادريد و والنسيا به ايتاليايي ها و ميلان و يووه رسيد و سرانجام نوبت انگليسي ها بود تا بعد از دو سه نيمه نهايي وحشتناك كه سه تيم انگليسي پرستاره و چند مليتي به اين مرحله مي رسيدند چلسي و من يونايتد در مسكو دنبال جام قهرماني باشند.
بدون شك با نگاهي به هر سه مسابقه فوق و فينال هاي يك مليتي قبلي كه تا حدود زيادي خسته كننده و معمولي بودند و مقايسه آن با كيفيت فينال ديشب به غير از تغيير مكان تاج و تخت فوتبال در اروپا يك نكته ديگر هم برجسته و بولد مي شود و آن ژانر ويژه فوتبال آلماني است.ژانري كه باعث شد همه دنيا عاشق تيم دورتموند و فوتبالش شود،سرمربي اش را همرديف بهترين مربيان فوتبال دنيا بالا ببرد و البته جوان هاي نه چندان گرانقيمت بوروسيا را به دنياي فوتبال بشناساند و آنها را در حد ستاره ها قيمت گذاري كند.اين ژانر كه حاوي يك هيجان فوق العاده در خود و پويايي بي نظيري در زمين فوتبال بود كاري كرد تا بايرن قدرتمند و يگانه، امسال طور ديگري قدرت خود را به رخ فوتبال دنيا بكشاند و از آن شمايل هميشگي خود كه مجموعه اي جدا از فوتبال آلمان بود فاصله بگيرد.

283230hp2.jpg



3)بايرني كه در ومبلي قهرمان اروپا شد نمونه كامل و بي نقص ژانر نوظهور فوتبال آلماني بود ؛تيمي كه نمي توان ستايشش نكرد.اما نكته رسوخ اين ژانر به بايرن بزرگ، دوست داشتني تر شدن اين مجموعه است.البته كه بايرن در همه جاي دنيا طرفداران بسياري دارد و براي اين طيف وسيع همواره يك تيم فوق العاده و دوست داشتني بوده اما امسال بايرن طوري بازي كرد كه نگاه دنياي هواداري و مخالفان ثروت اندوزي در يك تيم به اين مجموعه كم نقص تغيير كند.شايد اين حس در همين فينال تمام آلماني هم وجود داشت و براي بسياري از علاقه مندان به فوتبال كه براي شان چندان فرقي نمي كرد كه كدام تيم قهرمان شود پيروزي بوروسيا دورتموند كه به نوعي نماد تيم هاي متوسط تر و كم هزينه تر قلمداد مي شد ، اتفاق بهتري بود اما اگر به فوتبال بايرن دقيق شويم تاثير پذيري از ژانر جذاب فوتبال آلماني مي تواند نكات منفي ناشي از تركتازي اين باشگاه ثروتمند در فوتبال كشورش و ربودن سرمايه هاي ديگر باشگاه ها را كمرنگ كند.
با اين وصف بايرن امروز مي تواند الگوي بوروسيا دورتموند اين فصل باشد.شايد هواداران بوروسيا بايد سال ها منتظر تجمع چنين مربي و بازيكناني كنار هم باشند تا به دو قدمي جام قهرماني اروپا برسند اما براي بايرن اين مهم در چهار سال اخير سه بار حاصل شده و آنها 9 فينال چمپيونز را تجربه كرده اند.
بدون شك از نقش بايرن در تغيير مكان تاج و تخت فوتبال اروپا نمي توان به راحتي گذشت چرا كه تيم هاي جذابي مثل بوروسيا دورتموند در اوج قدرتنمايي شان چيزي از بايرن كم دارند .همان چيزي كه منجر به قهرماني بايرن در دقيقه 89 و در فينالي نسبتا پاياپاي مي شود و اين مجموعه را در اوج قدرت صاحب افتخار مي كند.
283275hp2.jpg

4)بايرن 2013 يك تيم فوق العاده بود كه بدون آن نمي شد «فوسبال» را براي انگليسي ها معني كرد و جايگزين فوتبال ساخت.شايد اگر فوتبال آلمان پر بود از تيم هاي صرفا جذابي مثل دورتموند هرگز يك فينال تمام آلماني را نمي ديديم و قهرماني جذاب ها مقابل قدرت هاي بزرگ اروپايي با احتمالي اندك و كمي شانس ميسر مي شد اما حالا يك سوي جذابيت هاي فوتبال آلمان ناشي از همين قدرتنمايي بايرن مونيخ و تركتازي اش در اروپاست.قدرتي كه امسال با تاثيرپذيري از ژانر هيجان انگيز فوتبال آلماني نگاه دنيا را به خود خيره كرد و تحسين همه ،حتي دشمنان قديمي را به همراه داشت.امروز همه از «فوسبال» حرف مي زنند حتي انگليسي هايي كه خيلي سخت دل شان مي آيد از ژرمن ها تعريف كنند و آنها را به عنوان قدرت اول فوتبال اروپا باور داشته باشند.
 

Super Bayern

Registered User
تاریخ عضویت
21 آگوست 2011
نوشته‌ها
2,200
لایک‌ها
2,632
مدیر برنامه های لواندوفسکی: او مطمئنا به بایرن می رود

276417hp2.jpg


چند هفته ای است که شایعات زیادی در مورد پیوستن این ملی پوش لهستانی به بایرن مونیخ شنیده می شود و مدیر برنامه های او نیز تایید کرد که این انتقال به زودی نهایی خواهد شد.

سایت گل- سزاری کوچارسکی، یکی از مدیر برنامه های روبرت لواندوفسکی، ستاره بوروسیا دورتموند، اعلام کرد که این بازیکن در تابستان راهی بایرن مونیخ خواهد شد.

چند هفته ای است که شایعات زیادی در مورد پیوستن این ملی پوش لهستانی به بایرن مونیخ شنیده می شود و مدیر برنامه های او نیز تایید کرد که این انتقال به زودی نهایی خواهد شد.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" روبرت در تابستان به بایرن می رود. دلیلی وجود ندارد که بخواهیم وانمود کنیم او به بایرن نمی رود. روبرت می خواهد از دورتموند جدا شود و این اتفاق رخ خواهد داد.

تنها مسئله زمان مطرح است. این اتفاق در چند هفته آینده رخ خواهد داد؛ در دو هفته یا سه هفته آینده. ما منتظر یک سیگنال از باشگاه هستیم. ما روی این انتقال کار می کنیم.

روبرت نیاز به یک چالش جدید نیاز دارد. او نیاز دارد تا با یک مربی جدید، در یک محیط جدید و انگیزه تازه کار کند."

یوپ هاینکس، سرمربی بایرن هم به تازگی گفته بود که لواندوفسکی مانند گوتزه در پایان فصل دورتموند را ترک کرده و راهی آلیانس آره نا می شود.
لواندوفسکی تا سال 2014 با دورتموند قرارداد دارد و با توجه به اینکه حاضر به تمدید قراردادش نشده، این باشگاه چاره ای جز فروش او ندارد.
 

Super Bayern

Registered User
تاریخ عضویت
21 آگوست 2011
نوشته‌ها
2,200
لایک‌ها
2,632
روبن هیچ جا نمی رود

283298hp2.jpg


FCBayern.ir - ماتیاس زامر مدیر ورزشی بایرن مونیخ تأکید کرد بایرن روبن را از دست نخواهد داد.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ در ماههای گذشته شایعه شده بود که گواردیولا اعتقادی به روبن ندارد و با ورود او روبن بایرن را ترک خواهد کرد. حتی از یوونتوس و گالاتاسارای به عنوان مقصد احتمالی او یاد می شد. ولی مدیر ورزشی بایرن مونیخ با قاطعیت تمام این شایعات را بی اساس خواند.

زامر به دی تلگراف گفت: "در یک سال گذشته داستانهای بی معنی زیادی در آلمان مطرح شده که روبن نیز بخشی از این داستانها بود. او دو سال دیگر با ما قرارداد دارد و فصل آینده نیز بازیکن بایرن خواهد بود. این امر قطعی است."

روبن گل پیروزی بایرن را در فینال لیگ قهرمانان به ثمر رساند و باعث قهرمانی بایرن شد. زامر نیز به همین دلیل از روبن تمجید کرد. او ادامه داد: "روبن بازیکن بزرگی است و این لحظه ی بزرگی در دوران فوتبالی او بود. شما برای تبدیل شدن به یک قهرمان واقعی احتیاج به بردن دارید. بایرن به خاطر این قهرمانی باید از روبن ممنون باشد. او در دوران فوتبالش عقب نشینی های زیادی داشته است. ولی ثابت کرد که یک قهرمان واقعی است."
 

Super Bayern

Registered User
تاریخ عضویت
21 آگوست 2011
نوشته‌ها
2,200
لایک‌ها
2,632
پسرکهای آلمانی چطور اروپا را تسخیر کردند؟

732-50-bundesliga-logo-2.jpg


FCBayern.ir - اولين فينال تمام آلماني ليگ قهرمانان اروپا مهر تاييدي بر برنامه پرورش استعدادهاي بومي جوان در بوندس ليگا است.
شنبه شب در ورزشگاه «ومبلي»، تقريبا كل تيم ملي آلمان در قالب بايرن مونيخ و دورتموند مقابل هم قرار گرفتند، بازيكناني كه بيشتر آنها محصول آكادمي‌هاي اين دو باشگاه هستند.
داشتن بازيكنان ستاره‌اي كه در خود باشگاه پرورش پيدا كرده باشند، آرزوي هر باشگاهي در دنياست. براي درك اينكه چگونه باشگاه‌هاي آلماني توانستند به اينجا برسند بايد به سال ۲۰۰۰ بازگشت.
آلمان در جام ملت‌هاي اروپاي۲۰۰۰، با دو شكست و يك تساوي در دور گروهي اين رقابت‌ها، با تنها يك امتياز حذف شد.
به گزارش بي‌بي‌سي، تيم پير آلمان در آن رقابت‌ها نواقص بسياري داشت و در آن زمان روزنامه‌هاي هلندي با سر وصدا و خوشحالي آنها را اين گونه توصيف كردند:«فوتبال در حال مرگ يك كشور».
تيم‌هاي زير ۲۱ و ۱۹ سال آلمان هم در آن زمان وضعيت مناسبي نداشتند، چرا كه بازيكن با استعداد در اين تيم‌ها كم بود و از طرفي نكته مهم ديگر اين بود كه اين بازيكنان تجربه بازي جدي براي باشگاه خود را هم نداشتند.
در آن زمان آينده فوتبال آلمان در هاله‌اي از غبار قرار داشت و همين باعث شد كه فدارسيون فوتبال آلمان همراه با باشگا‌ه‌ها و هواداران به دنبال بازيافتن روح واقعي فوتبال آلمان باشند.
پس از اين رخدادها، تغييرات گسترده‌اي در فوتبال آلمان انجام شد؛ يكي از پايه‌اي ترين اين تحولات، تكيه بر سرمايه‌گذاري در فوتبال پايه بود.
اجرايي شدن اقدامات تازه، خيلي زود نتيجه داد و ميزان بازيكنان زير ۲۳ سال كه به طور معمول در تيم‌هاي بوندس ليگا بازي مي‌كردند، از ۶‌درصد در سال ۲۰۰۰ به ۱۵‌درصد در سال ۲۰۱۰ رسيد.
بازيكنان جوان تيم ملي آلمان، در جام جهاني آلمان در سال ۲۰۰۶ سوم شدند و در جام جهاني ۲۰۱۰ افريقاي جنوبي دوباره اين مقام را تكرار كردند و به عقيده بسياري يكي از شانس‌هاي اصلي قهرماني در جام جهاني ۲۰۱۴ برزيلند.
در هر دو جام‌ جهاني ۲۰۰۶ و ۲۰۱۰، بهترين بازيكن جوان جام، آلماني بود؛ لوكاس پودولسكي در ۲۰۰۶ و توماس مولر، مسوت اوزيل و سامي خديرا در ۲۰۱۰.
تيم‌هاي زير ۱۷، ۱۹ و ۲۱ سال آلمان اروپا را به تسخير خود درآوردند و با كسب عنوان‌هاي مختلف قهرماني نگاه‌ها را متوجه خود كرده‌اند. نسل جديد بازيكنان آلماني، برخلاف نسل پيشين كه قدرت بدني و آمادگي جسماني داشتند، داراي تكنيك و مهارت‌هاي فردي هستند.

يك روز در آكادمي جوانان باشگاه اينتراخت
توماس دالهاس، خبرنگار بخش جهاني بي‌بي‌سي، براي درك بهتر اين موضوع كه آنها چطور به اين جايگاه رسيدند، يك بعدازظهر را در آكادمي جوانان باشگاه اينتراخت فرانكفورت سپري كرده است.
اين باشگاه پس از آنكه به ليگ دسته دو سقوط كرد، سال گذشته دوباره با صعود به بوندس ليگا و در انتهاي فصل موفق به كسب سهميه ليگ اروپا در فصل بعدي شد.
توجه ويژه به استعدادهاي بومي يكي از اصلي ترين دلايل بازگشت موفق‌آميز اين تيم به بوندس‌ليگا بود.
يكي از آخرين كشف‌هاي اين باشگاه مارك استندرا است كه در ۱۷ سالگي از آكادمي باشگاه به تيم اصلي راه پيدا كرد.
ماركو مارين بازيكن آلماني و ملي‌پوش چلسي، در آكادمي فرانكفورت رشد كرده و نمونه كامل بازيكني است كه آكادمي اين باشگاه سعي دارد در آينده تربيت كند.
آرمين كراز كه ۱۰ سال است مدير آكادمي باشگاه اينتراخت فرانكفورت است، مارين را «بازيكن تكنيكي و ريز جثه‌اي» مي‌داند كه «نمونه كاملي از تغييرات است كه در فوتبال آلمان انجام شده است».
اين آكادمي در سال ۲۰۱۰ با هزينه ۱۵ ميليون يورو و داشتن پيشرفته‌ترين امكانات و بهترين مربيان آماده بهره‌برداري شد.
كراز با مقايسه تمرينات دوران حرفه فوتبال خود با امروز گفته است:«تمرينات فوتبال به طور فوق‌العاده‌اي تغيير كرده است. زماني كه من در دهه ۸۰ براي فرانكفورت بازي مي‌كردم، تمرينات بيشتر روي دويدن و افزايش قدرت بدني متمركز بود. امروزه بيشتر تاكيد تمرينات روي مهارت‌هاي فردي، كار با توپ و تكنيك است».
او درباره برنامه باشگاه براي استعداديابي مي‌گويد:«افراد مسئول استعداديابي باشگاه، بدون در نظر گرفتن ويژگي‌هاي بدني، به دنبال كودكان ۹ تا ۱۰ سال‌هاي هستند كه استعداد ذاتي فوتبال دارند. وقتي آنها وارد آكادمي مي‌شوند آماده‌سازي براي بالا بردن قدرت بدني معمولا تا قبل از ۱۶ سالگي آغاز نمي‌شود».
باشگاه‌هاي بوندس‌ليگا درحال‌حاضر سالانه ۱۰۰ ميليون يورو در آكادمي‌هاي فوتبال خود سرمايه‌گذاري مي‌كنند و اين آكادمي‌ها به طور مرتب توسط فدراسيون فوتبال آلمان كنترل مي‌شوند.

هر سه سال يك بار، بازرسان فدراسيون فوتبال آلمان با مراجعه با آكادمي تيم‌هاي بوندس‌ليگا وضعيت آنها را بررسي مي‌كنند.
اين بازرسان ۸۰۰ سوال از مسئولان آكادمي و باشگاه مي‌پرسند، سوال‌هايي كه همه چيز را شامل مي‌شود، از وضعيت تمرين گرفته تا اينكه چگونه آنها در مدرسه حمايت مي‌شوند.
باشگاه‌ها بايد اول ثابت كنند كه مي توانند آكادمي‌هاي خود را اداره كنند تا مجوز آنها از فدارسيون فوتبال ايران و سازمان ليگ فوتبال تمديد شود.
وضعيت اقتصادي و نقدينگي باشگاه‌هاي آلماني بايد طوري باشد كه بتوانند هزينه‌هاي جاري باشگاه را تامين كنند.
هربرت بورهگن كه يك دهه رياست باشگاه اينتراخت فرانكفورت را بر عهده داشته، و پيش از آن رئيس هئيت مديره سازمان ليگ فوتبال آلمان بوده مي‌گويد:«پيش از آغاز هر فصل هر باشگاه بايد گزارشي را از درآمدي كه در سال آينده به دست خواهد آورد تهيه كند- از اسپانسرها تا حق پخش تلويزيوني و حتي پروژه‌هاي كوچكي كه در آن هزينه مي‌كنند».
اين زمان مناسبي براي اصلاح اشتباهات است اما اگر باشگاهي نتواند استانداردهاي لازم را به دست آورد، مجوزش تمديد نخواهد شد.
يكي ديگر از عواملي كه باعث نظارت مستمر بر باشگاه‌هاي آلمان شد، قانون «1 + 50» بود. بر اساس اين «1 + 50» سهام باشگاه‌ها بايد در اختيار اعضا و هواداران آن باشد.
بورهگن مي‌گويد:«فروش باشگاه به سرمايه‌گذار برخلاف روح تيم است و مديريت و هواداران در برابر آن مي‌ايستند. ما حاضريم در شرايط سخت حتي سقوط به دسته پايين تر قرار بگيريم ولي تيم را نفروشيم».
هر ۳۶ باشگاه حاضر در بوندس‌ليگا و بوندس‌ليگا دو با قوانين موجود كه در مسائل مالي سختگيرانه است موافق هستند و آن‌ها را براي باشگاه مفيد مي‌دانند.

اما آيا هواداران دوست ندارند كه پول بيشتري وارد باشگاه شود؟

يكي از هواداران باشگاه اينتراخت فرانكفورت كه ۱۰ سال است بليط ساليانه اين تيم را دارد، درباره هزينه بليط مي‌گويد:«من به‌ دليل اينكه عضو باشگاه هستم براي يك سال ۱۰۴ يورو پرداخت مي‌كنم كه شامل اجازه رفتن به ۱۷ بازي خانگي تيم مي‌شود».
اين بليط شامل ديدن مجاني بازي‌هاي تيم‌هاي خارج از بوندس‌ليگا و استفاده رايگان از حمل‌ونقل عمومي براي رفتن و بازگشت به ورزشگاه است.
قيمت استاندارد ۱۲۰ يورويي بليط ساليانه باشگاه‌‌هاي آلمان در مقايسه با بسياري از باشگاه‌هاي اروپا معقول و مناسب به نظر مي‌رسد.
در فصل 13 – 2012 بوندس‌ليگا با متوسط ۴۲ هزار نفر براي هر بازي، به عنوان پرتماشاگرترين ليگ جهان انتخاب شد.
تماشاگران آلماني زماني كه مي‌خواهند به قيمت بليط اعتراض كنند و مي‌خواهند كه صدايشان شنيده شود بسيار هماهنگ و يك‌صدا هستند. در اين فصل بوندس‌ليگا كه به تازگي به پايان رسيد بسياري از آنها از حقوق خود دفاع كرده‌اند.
بسياري از باشگاه‌هاي آلمان مثل اينتراخت فرانكفورت از سال ۲۰۰۰ به بعد تغيير كرده‌اند. اين باشگاه‌ها با تمركز روي جوانان و قابليت‌هاي تكنيكي آنها چهره جديدي از فوتبال آلمان به نمايش گذاشته‌اند اما نبايد فراموش كرد كه در همه اين تغييرات، هواداران قلب تپنده اين تغييرات بودند و همچنين باعث ثبات مالي باشگاه شدند.
بهترين نمايندگان اين فوتبال كه بيشتر محصول آكادمي‌هاي دو باشگاه‌ بايرن مونيخ و بوروسيا دورتموند هستند روز شنبه در فينال ليگ قهرمانان اروپا روبه‌روي هم قرار گرفتند كه در نهايت تيم پولدارتر يعني بايرن قهرمان شد.
 

Super Bayern

Registered User
تاریخ عضویت
21 آگوست 2011
نوشته‌ها
2,200
لایک‌ها
2,632
اگر رئال پيشنهاد دهد هاينكس مي‌پذيرد

732-jupp-heynckes-3.jpg


FCBayern.ir -يوپ هاينكس، سرمربي بايرن‌مونيخ كه پس از فينال جام حذفي آلمان از اين تيم مي‌رود تا جايش را به پپ گوارديولا، سرمربي سابق بارسلونا بدهد پيشنهاد مربيگري رئال مادريد را مي‌پذيرد اگر رئالي‌ها براي آوردن او به جاي ژوزه مورينيو پيشقدم شوند. اين را مديربرنامه‌هاي اين مربي كه يكشنبه با جام قهرماني از لندن به مونيخ برگشت گفته.

به گزارش خبرگزاري رويترز، هاينكس كه در اين ماه 68 ساله مي‌شود و به خوبي به اسپانيايي مسلط است، بايرن را بعد از رساندن به قهرماني بوندس‌ليگا و ليگ قهرمانان اروپا ترك مي‌كند.

او رئال مادريد را در سال 1998 به مقام قهرماني ليگ قهرمانان اروپا رسانده بود و سابقه كار در بيلبائو و تنريفه اسپانيا را نيز دارد.

انريكه رِيِس، مديربرنامه‌هاي هاينكس به راديوي اسپانيا گفته كه ارائه پيشنهاد از سوي رئال مادريد به هاينكس يا كارلو آنچلوتي، ‌سرمربي پاري‌سن‌ژرمن به فلورنتينو پرس، رئيس رئال مادريد ربط دارد: «تصميم با فلورنتينو است. اگر فلورنتينو به ما زنگ بزند، ما پيشنهادش را قبول مي‌كنيم. كسي كه بايد توافق كند هاينكس نيست بلكه فلورنتينو است».

او اين حرف‌ها را در حالي زد كه هاينكس مدت‌ها پيش گفته بود در پايان فصل بازنشسته مي‌شود و سران بايرن هم به همين دليل با گوارديولا براي فصل آينده قرارداد بستند. اما مديربرنامه‌هاي هاينكس حرف‌هاي متفاوتي زد: «همين الان هاينكس فقط دارد از بوندس‌ليگا بازنشسته مي‌شود».

مورينيو در آستانه ترك رئال مادريد است و به احتمال زياد بعد از بازي هفته آينده تيمش در آخرين روز لاليگا، راهي چلسي مي‌شود.
 

Super Bayern

Registered User
تاریخ عضویت
21 آگوست 2011
نوشته‌ها
2,200
لایک‌ها
2,632
ريبري: با جام قهرماني خوابيدم

732-ribery-2.jpg


FCBayern.ir - فرانك ريبري، هافبك بايرن مونيخ، شب بعد از قهرماني تيمش در ليگ قهرمانان با جام خوابيد.

او كه نقش مهمي در پيروزي بايرني ها داشت، فاش كرد كه جشن تيمش تا ساعات ابتدايي صبح روز بعد ادامه داشت و در نهايت جام قهرماني را با خود به خانه برد:«من تا ساعت شش صبح بيدار بودم. تنها بعد از اين ساعت بود كه به رختخواب رفتم و جام را هم در كنار خودم گذاشتم».
 

Super Bayern

Registered User
تاریخ عضویت
21 آگوست 2011
نوشته‌ها
2,200
لایک‌ها
2,632
شهر اشتوتگارت یکی از شهرهای فوتبال دوست کشور آلمان است. به ویژه وقتی پای یک فینال اروپایی تمام آلمانی در میان باشد.بارها وکافی شاپ های اکثر کشورهای اروپایی درزمان پخش مسابقات بزرگ فوتبال، نمایشگرهای بزرگی را برای جلب بیشتر مشتریان و برای اینکه آنها درکنار هم مسابقات فوتبال را ببینند، در مغازه خود نصب می کنند و فینال تمام آلمانی لیگ قهرمانان اروپا هم که جای خود را دارد.

در اینجا می توانیدتصاویر منتخبی از فینال تمام آلمانی در یکی از رستوران های شهر اشتوتگارت آلمان را ملاحظه کنید.

283396hp2.jpg

283397hp2.jpg

283399hp2.jpg

283400hp2.jpg

283401hp2.jpg

283403hp2.jpg

283402hp2.jpg


سایت گل
 
بالا