• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بایرن مونیخ

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
توافق لواندووسکی و بایرن مونیخ

lewandowski_7321.jpg

FCBayern.ir - در حالیکه تنها 2 روز از پیروزی بایرن مونیخ در فینال لیگ قهرمانان اروپا مقابل بوروسیا دورتمند می گذرد به نظر می رسد مه مهاجم لهستانی زنبورها سرخ پوش شده است.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ کزاری کوچارسکی مدیر برنامه های لواندووسکی امروز اعلام کرده که باشگاه بایرن و لواندوسکی به توافات نهایی برای این انتقال دست یافته اند.

او مدعی است که بایرن و لواندوسکی به توافق رسیده اند و فقط بحث رضایت باشگاه دورتمند مطرح است او می گوید:" برای ما همه چیز تمام است و فقط توافق دو باشگاه باقی مانده است

کوچارسکی جزئیاتی بیشتری در مورد این خبر اعلام نکرد اما اعلام کرد که ظرف سه هفته آینده همه چیز نهایی و مشخص می شود.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
ون بویتن در بایرن می ماند

732-van-buyten-2.jpg

FCBayern.ir - دانیل ون بویتن مدافع 35 ساله بایرن مونیخ که در دیدار تاریخی تیمش در مقابل دورتمند نیمکت نشین بود قصد دارد یک فصل دیگر در بایرن بماند.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ ون بویتن در شرایطی از تمایلش برای ماندن در مونیخ می گوید که قرادادش به زودی با بایرن به اتمام می رسد.

ون بویتن در گفت و گو با روزنامه brodcaster بلژیک می گوید:" مدیران بایرن از حضور من در مونیخ خوشحال هستند و از بابت آینده من هیچ نگرانی ندارند،آنها همچنین به من گفته اند که هیچ برنامه ای برای قطع همکاری با من ندارند، من هم از حضور در مونیخ خیلی خوشحال هستم وبی صبرانه منتظر آمدن گواردیولا و تمرینات جدید با بایرن هستم."

صحبتهای ون بویتن در شرایطی مطرح می شود که قرارداد او با بایرن مونیخ در پایان فصل به اتمام می رسد اما با توجه به مصدومیت طولانی مدت باداشتوبر احتمال تمدید این قرارداد بسیار زیاد است.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
کرویف:نیمکت نشینی، روبن را به سمت موفقیت سوق داد

283298hp2.jpg

سرمربی سابق بارسلونا براین باور است که دوران کوتاه نیمکت نشینی در تیم ملی هلند، تاثیرمثبتی بر عملکرد آرین روبن داشته

سایت گل- یوهان کرویف سرمربی سابق باشگاه بارسلونا براین باور است که نیمکت نشینی روبن، نقش پررنگی در فصل موفق او با بایرن مونیخ داشته.

او براین باور است که استراحت و انگیزه های مضاعف، نقشی حیاتی در درخشش روبن 29 ساله داشته است. روبن در رقابت های این فصل بوندس لیگا از 34 بازی تنها در 16 بازی برای باواریایی ها هب میدان رفت.

کرویف در ستون اختصاصی اش در روزنامه دی تلگراف نوشت:« با وجودی که ساختار و توان فوتبالی بوروسیا دورتموند واقعا از نظر من فوق العاده بود، ولی تجربه و سازماندهی فوق العاده بایرن مونیخ در فینال ومبلی، در کنار نمایش خیره کننده آرین روبن، آنها را در لندن پیش انداخت. چند ماه پیش من پیش بینی کرده بودم که نیمکت نشینی ای که در آن زمان برای آرین روبن ایجاد شده، در آینده نقش مثبتش را نشان خواهد داد.»

روبن در بازی فینال لیگ قهرمانان اروپا که شنبه گذشته در ورزشگاه ومبلی لندن برگزار شد، موفق شد تا در دقایق پایانی، گل برتری تیمش را به ثمر رسانده وبایرن را قهرمان لیگ قهرمانان اروپا نمود. او در 7 بازی اخیر تیمش 5 گل به ثمر رسانده.

کرویف درادامه این مطلب نوشته:« در ابتدا روبن درعصر روز شنبه به خاطر چندین فرصتی که از دست داد مورد انتقاد قرار گرفت. ولی او در 5 فرصت از 8 فرصتی که بایرن درفینال خلق کرد، نقش داشت.بعد از آن هم که کار نهایی را انجام داد. روبن 100% در موفقیت تیمش نقش داشت و گل سرنوشت ساز تیمش را در دقیقه پایانی بازی فینال به ثمر رساند. این ترکیب زیبایی از شهود، تکنولوژی و تمایل و میل ذاتی روبن بود که بایرن را به دو گل رساند. تا وقتی که توپ وارد دروازه شود، اصلا مهم نیست که چه اتفاق هایی می افتد.»

دراین میان برت فان مارویک، سرمربی سابق تیم ملی هلند هم در صحبت هایی به این نکته اشاره کرد که گلی که روبن در فینال لیگ قهرمانان اروپا به ثمر رساند، جبران فرصتی طلایی بود که او در فینال جام جهانی سال 2010 از دست داد. او گفت:« می توان دید که باخت در فینال های قبلی نقش پررنگی در موفقیت ارین داشته. این گل برای آرین یادآور آن موقعیت تک به تکش مقابل ایکر کاسیاس بود.»

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
توماس مولر:توپ طلا باید به یکی از بازیکنان بایرن برسد

283009hp2.jpg

بعد از قهرمانی بایرن در رقابت های لیگ قهرمانان اروپا، فوروارد بایرن معتقد است که توپ طلای امسال باید نصیب یکی از هم تیمی هایش شود

سایت گل- توماس مولر، ستاره23 ساله و جوان باشگاه بایرن مونیخ براین باور است که جایزه توپ طلای امسال باید به یکی از هم تیمی های او برسد.

باواریایی ها در رقابت های این فصل بوندس لیگا با اختلافی 25 امتیازی نسبت به بوروسیا دورتموند قهرمان لیگ آلمان شدند و در فینال لیگ قهرمانان اروپا هم موفق شدند تا با نتیجه 1-2 از سد بوروسیا دورتموند عبور کرده و قهرمان اروپا شوند. آنها شنبه شب این فرصت را خواهند داشت تا در فینال جام حذفی آلمان در بازی با اشتوتگارت برای کسب سومین جامشان در این فصل جنگیده و برای اولین بار در طول تاریخ این باشگاه یک قهرمانی سه گانه در طول یک فصل به دست بیاورند.

دراین میان توماس مولر به اشپورت بیلد گفته:« تعدادی از بازیکنان تیم ما شایستگی کسب توپ طلا را دارند. در هر صورت به نظر من یک بازیکن بایرن باید توپ طلای بعدی را ببرد.»

آخرین توپ طلای اهدا شده که مربوط به سال 2012 بود و در ژانویه سال 2013 اهدا شد، به لیونل مسی رسید. آخرین بازیکن آلمانی ای که این جایزه را مال خود نمود نیز ماتیاس سامر، مدیر ورزشی کنونی بایرن مونیخ بود که در سال 1996 و وقتی برای دورتموندتوپ می زد، این جایزه را مال خود کرده بود.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
ریبری در آستانه تمدید قراردادش با بایرن تا سال 2017

283261hp2.jpg

طبق گزارش منتشره در وب سایت آلمانی کیکر، ریبری به زودی قراردادش را با بایرن مونیخ تمدید خواهد کرد

سایت گل- طبق گزارش منتشره در وب سایت روزنامه کیکر، فرانک ریبری، ستاره فرانسوی باشگاه بایرن مونیخ در آستانه تمدید قراردادش با این باشگاه تا سال 2017 است.

قرارداد کنونی ریبری که اخیرا قهرمانی تیمش را در لیگ قهرمانان اروپا جشن گرفته تا سال 2015 اعتبار دارد و او در روزهای اخیر اعلام کرده بود که دوست دارد تا با تمدید قراردادش برای مدت بیشتری در خدمت تیمی باشد که از این پس پپ گواردیولا سکان هدایت آن را در دست خواهد گرفت.

ریبری در اوایل ماه می در گفتگو با کیکر گفته بود:« در صورتی که شرایط برای امضای قرارداد جدید مهیا باشد، هیچ مشکل و ممانعتی از سوی من وجود نخواهد داشت.»

مذاکرات برسر تمدید قرارداد ریبری پیش رفته و طبق گزارش منتشره در کیکر، توافق حاصله برسر تمدید دو ساله قرارداد و همچنین یک فصل مشروط دیگر است.

ریبری در سال 2007 با قراردادی 25 میلیون یورویی از المپیک مارسی به بایرن مونیخ پیوست و نقش پررنگی در موفقیت های بایرن در سال های اخیر داشت. حالا او و بایرن امیدوارند تا پس از کسب جام قهرمانی در بوندس لیگا و لیگ قهرمانان اروپا با کسب یک پیروزی در فینال جام حذفی آلمان که روز شنبه میان دو تیم بایرن و اشتوتگارت برگزار می شود، اولین قهرمانی سه گانه تاریخ باشگاه در طول یک فصل را جشن بگیرند. در طول این فصل ریبری در 51 بازی برای بایرن به میدان رفته و 13 گل به ثمر رسانده

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
رئال مادرید یا بازنشستگی از فوتبال

732-jupp-heynckes-4.jpg

FCBayern.ir - به گزارش شبکه های و رسانه های آلمانی تا آخر هفته آینده، پوپ هاینکس تنها یکی از این دو راه را انتخاب خواهد نمود، بازنشستگی از دنیای فوتبال یا بازگشت به تیم سابقش رئال مادرید.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ به احتمال بسیار زیاد دیدار مهم کارلو آنچلوتی با ناصر الخلیفی رئیس متمول باشگاه پی اس جی فرانسه بر روی سرنوشت و آینده مربی آلمانی تاثیر خواهد گذاشت. مربی ایتالیایی اعلام کرده می خواهد به رئال برود اما مدیران تیم پاریسی اعلام نموده اند وی یکسال دیگر قرارداد دارد و باید در این تیم بماند. به هر حال دو طرف در این دیدار تکلیفشان را با یکدیگر مشخص خواهند ساخت.

اگر به دلایلی آمدن آنچلوتی به مادرید میسر نشد گزینه جدی بعدی رئال بدون شک دون یوپ بزرگ خواهد بود. بنابراین پیرمرد صورت سرخ آلمانی منتظر سرانجام پست سرمریگری در رئال مادرید است.اما اگر آنچلوتی به رئال آمد آن موقع بوپ هاینکس همانطور که بیشتر هم اعلام کرده بود بازنشستگی خود را اعلام خواهد نمود. غیر از این دو راه و سرنوشت، آینده دیگری برای هاینکس بزرگ را نمی توان متصور شد.

به هرحال تکلیف سرمربی موفق کنونی مونیخی ها تا پایان هفته آینده مشخص خواهد شد .

sina1415

Registered User
لایک‌ها
260
بایرن گند می زنه با گواردیولا
کاشی هاینکس خودمون می موند

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
خواب خوب ریبری در کنار جام چمپیونزلیگ :D
سایت گل- بایرن مونیخ شنبه شب توانست قهرمان چمپیونزلیگ شود و جام قهرمانی را بالای سر ببرد. اما بعضی از بازیکنان بایرن از جمله ریبری که دو بار در راه رسیدن به این جام ناکام مانده بودند، دوست نداشتند آن را از خود دور کنند به همین دلیل، جام قهرمانی آن را در کنار ریبری خوابید!
ستاره فرانسوی به اسپورت نیوز گفت:" من تا ساعت 6-5 صبح بیدار بودم. بعد از ساعت 6 به رختخواب رفتم و جام را هم در کنارم قرار دادم."

283886.jpg

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
هوینس: پپ نیمار را می خواست ولی بایرن او را نخرید

278164hp2.jpg

بعد از پاسخ نه به گواردیولا برای خرید این بازیکن برزیلی،او خواست تا بازیکن مشابهی را برایش خریداری کنیم و ما هم گوتزه را خریدیم.

سایت گل- اولی هوینس، رئیس باشگاه بایرن مونیخ در جریان مراسمی به خبرنگاران گفت که پپ گواردیولا، سرمربی فصل بعد باواریایی ها تمایل زیادی به خریداری نیمار برای بایرن مونیخ داشت ولی اعضای کادر مدیریتی بایرن این خرید را وتو کردند.

باشگاه سانتوس شنبه گذشته اعلام کرد که به پیشنهاد دوباشگاه رئال مادرید و بارسلونا پاسخ مثبت داده و بیل درنهایت بارسلونا را به عنوان تیم آتی اش انتخاب کرد.

حالا هوینس در گفتگو با اشپورت بیلد درباره تمایل گواردیولا برای به خدمت گرفتن ستاره 21 ساله برزیلی گفت:« گواردیولا می خواست تا یک بازیکن جوان برزیلی را خریداری کند.» قطعا منظور هوینس، نیمار بوده ولی او از این بازیکن جوان نامی نبرد. این طور به نظر می رسد که سران بایرن با توجه به تجربیات قبلی شان در خرید بازیکنان برزیلی که معمولا تجربیات ناکامی بوده وبا مشکلات فراوانی در تطبیق یابی فرهنگی و آب وهوایی روبرو می شد، با خرید نیمار مخالفت کردند:« اگر می خواستیم 20 یا 30 میلیون دیگر هزینه کنیم، کار پیچیده می شد.»

در بازتاب این گزارش در روزنامه ال موندو دپورتیوو می خوانیم: هوینس در ادامه با اشاره به رفتار عجیب برنو، مدافع برزیلی این تیم که در سال 2011 خانه اش را آتش زد و به سه سال و 9 ماه زندان محکوم شد گفت:« ما می توانیم از برنو مثال بزنیم.»

مدیر باشگاه باواریایی در ادامه به این نکته اشاره کرده که سران بایرن بعد از پاسخ «نه» به درخواست گواردیولا برای خرید نیمار، برای خرید گوتزه دست به کار شدند:« بعد از پاسخ نه به گواردیولا برای خرید این بازیکن برزیلی،او خواست تا بازیکن مشابهی را برایش خریداری کنیم و ما هم گوتزه را خریدیم.» گوتزه بازیکن جوان و بامهارت بوروسیا دورتموند است که درآلمان از او به عنوان "مسی آلمانی" یاد می شود..

لازم به ذکر است که سران بایرن همیشه هرگونه ابراز تمایلی برای جذب نیمار را رد می کردند و حالا هوینس دراین باره شفاف سازی کرده و مشخص کرده که : این گواردیولا بود که نیمار را می خواست؛ چه در طول دوران حضورش روی نیمکت مربیگری بارسا برای جذب او تلاش می کرد و چه بعد ازپیوستن به نیمکت مربیگری بایرن، برای آوردن او به آلمان تلاش کرد که تلاشش ناکام ماند. به علاوه لازم به یادآوری است که اظهارات هوینس در جریان مراسمی که در آن حضور داشت، از طریق شرکت کنندگان در آن رویداد به بیرون درز کرده و خود اولی هوینس حضور خبرنگاران دراین جلسه را ممنوع اعلام کرده بود.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
مهدوی کیا در جشن قهرمانی بایرن مونیخ در کنار نویر ، اشتارک و امره کان

72715286912625928190.jpg

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
تیم بایرن مونیخ با ارزشترین تیم فوتبال جهان شد. ارزش برند این تیم بالغ بر 668 میلیون یورو و بالاتر از منچستر با 650 میلیون یورو در رتبه اول قرار گرفت.

136986466824748_0401892_467458166669260_1013508801_n.jpg

روز چهارشنبه (۲۹ مه / ۸ خرداد) موسسه‌ی بریتانیایی "براند فایننس" باشگاه فوتبال بایرن مونیخ آلمان را به عنوان "گرانبها‌ترین باشگاه جهان" معرفی کرد. این عنوان تا کنون در اختیار باشگاه منچستر یونایتد بود که ارزش آن ۶۵۰ میلیون یورو تخمین زده می‌شود.

معیار کارشناسان این موسسه برای تعیین ارزش باشگاه‌ها تنها موفقیت ورزشی و درآمد فعلی آنها نیست بلکه روند جذب تماشاچی و زیرساخت‌ها و تحولات اقتصادی باشگاه‌ها در ۵ سال آینده نیز عوامل مهمی برای ارزش‌گذاری آنها به‌شمار می‌رود.

بایرن مونیخ که در فصل گذشته‌ی لیگ قهرمانان باشگا‌ه‌های اروپا عنوان نایب‌قهرمانی را کسب کرده بود، در یک سال گذشته دست‌کم ۵۵ میلیون یورو (حدود ۸۰ میلیون دلار) به درآمد خود افزوده است. حدود نیمی از این مبلغ را از اتحادیه‌ی فوتبال اروپا به عنوان پاداش دریافت کرده است.

اتحادیه‌ی فوتبال اروپا صندوقی دارد که درآمدهای بازاریابی یا حق پخش تلویزیونی بازی‌ها در کشورهای مختلف به آن سرازیر می‌شود. تیم‌های حاضر در لیگ‌های اروپایی از این صندوق پاداش دریافت می‌کنند. بازی‌های خانگی هم برای تیم‌های حاضر در لیگ‌ها درآمدزا هستند.

اسپانیایی‌ها دو رده پایین‌تر

بنا بر پژوهش کارشناسان موسسه‌ی "براند فایننس" ارزش بایرن مونیخ نسبت به سال گذشته ۵۱ میلیون یورو افزایش یافته در حالی که در مدت زمان مشابه از ارزش منچستر یونایتد ۲۰ میلیون یورو کاسته شده است.

در فهرستی که موسسه‌ی بریتانیایی یادشده منتشر کرده، باشگاه‌های اسپانیایی رئال مادرید (به ارزش ۴۸۲ میلیون یورو) و بارسلونا (به ارزش ۴۴ میلیون یورو) در رده‌های سوم و چهارم قرار گرفته‌اند.

باشگاه بوروسیا دروتموند که روز شنبه (۲۵ مه / ۴ خرداد) در بازی نهایی لیگ قهرمانان باشگا‌ه‌های اروپا از بایرن مونیخ شکست خورد نیز به صف "ده گرانبهاترین باشگاه‌های جهان" راه یافته است.

دورتموند (به ارزش ۲۰۲ میلیون یورو) در فهرست "براند فایننس" آخرین رده را از آن خود کرده است. ارزش این باشگاه نسبت به سال گذشته ۲۴ میلیون یورو افزایش یافته است.

سال گذشته باشگاه شالکه در ته فهرست "ده باشگاه‌ گرانبهای جهان" ایستاده بود.

منبع

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
مولر:با قهرمانی در جام حذفی آلمان تاریخ ساز می شویم

268453hp2.jpg

ستاره ملی پوش بایرن مونیخ مطمئن است که تیمش می تواند باقهرمانی در جام حذفی آلمان به تاریخ بپیوندد

سایت گل- توماس مولر، ستاره جوان باشگاه بایرن مونیخ در صحبت هایی اعلام کرد که او و هم تیمی هایش عزمشان را جزم کرده اند تا باغلبه بر اشتوتگارت در فینال جام حذفی آلمان، فصلی رویایی را رقم زده و قهرمانی سه گانه را دراین فصل تجربه کنند.

باواریایی ها که چندین هفته قبل از اتمام رقابت های بوندس لیگا، قهرمانی شان دراین تورنمنت را مسجل کرده بودند، شنبه گذشته توانستند تا با برد 1-2 مقابل بوروسیا دورتموند، درفینال ومبلی، قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا را نیز به دست بیاورند و شنبه شب در ورزشگاه المپیک برلین در فینال جام حذفی آلمان مقابل اشتوتگارت به میدان می روند و در صورت برد دراین بازی می توانند اولین تیم آلمانی لقب بگیرند که در طول یک فصل یک قهرمانی سه گانه به دست آورده.

این بازی عملا آخرین حضور یوپ هاینکس روی نیمکت مربیگری باواریایی ها نیز خواهد بود.

مولر در صحبت هایی به اف.سی.بایرن تی وی گفت:« این جام از اهمیت زیادی برخوردار است؛ چون برای ما ارزشش فراتر از یک جام است. باقهرمانی در جام حذفی ما می توانیم تاریخ ساز شویم. اهمیت این جام برای ما 85% نخواهد بود؛ بلکه 100% است و نه کمتر.»

او ادامه داد:« ما روز 3شنبه کمی در پاهایمان احساس خستگی می کردیم و کمی از حالت آرمانی به دوریم ولی 4شنبه اوضاعمان بهتر شد.»

مولر می داند که تیمش کار سختی را پیش رودارد، چون بعد از سختی های هفته های گذشته حالا باید خود را برای یک فینال سخت مقابل اشتوتگارت نیز آماده کند.

او درادامه صحبت هایش گفت:« طبیعتا اشتوتگارت می تواند با فتح این جام از تمام ناکامی های این فصلش بگریزد.پس تمام توانشان را به کار خواهند گرفت. ما هنوز برنده این بازی نشده ایم. باید تلاش زیادی برای موفقیت به کار بگیریم.»

مولر بازیکنی کلیدی در رقابت های این فصل بایرن بود و در دو پست متفاوت برای تیمش بازی کرد و در 46 دیداری که برای این تیم برگزار کرد، به 22 گل رسید

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
مصاحبه جالب و خواندنی جورجو کیلینی

732-giorgio-chiellini.jpg

FCBayern.ir - جورجو کیلینی مدافع محبوب و بزرگ باشگاه یوونتوس ایتالیا مصاحبه خواندنی با شبکه ورزشی dmr آلمان انجام داده است. او دراین مصاحبه از بایرن، تیم ملی آلمان، روابط خارجی و تاریخ دو کشور آلمان و ایتالیا و باشگاه یوونتوس صحبت نموده است.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ جورجو کیلینی دانشجوی سال آخر رشته علوم اجتماعی از دانشگاه تورینو ایتالیا می باشد. با هم به گوشه ای از این مصاحبه جالب توجه می نماییم :

- بایرن مونیخ این فصل بهترین و مشکل ترین حریفی بوده که تا حالا دیدم و با آن مبارزه کردم. ما هرچه از دستمان برمی آمد در بازی برگشت انجام دادیم ولی موفق نشدیم.

- بایرن واقعا لیاقت قهرمانی را داشت. آنها بهترین بودند. من به مدیران و بازیکنان این تیم تبریک می گویم. دورتموند هم واقعا تیم خوب و بزرگی بود ولی آنها هم نمی توانستند حریف بایرن شوند.

- درگیری با مهاجمان حریف و جنگ روانی از سوی من علیه آنان از شگردهای من می باشد من واقعا بازیکن خشنی هستم ولی روح لطیفی دارم .البته با توجه به ظاهرم هیچ کس این را باور نمی کند.

- بله ،من هنوز واقعا معتقد هستم بایرنی ها واقعا فرا زمینی در خلال این فصل بازی می کنند. مارکیزیو و پوگبا هم با من موافقند.

- بایرن و یووه از خیلی جهات با یکدیگر شبیه هستند هر دو با سابقه ترین و تاریخی ترین باشگاه های کشور خود هستند. هر دو عناوین زیادی را بدست آوردند و رکوردار کشور خود هستند. هر دو بسیار زیاد به فینال لیگ قهرمانان رفته اند و شکست نیز خورده اند. هر دو باشگاه در امر نقل و انتقالات بازیکنان عالی عمل می کنند و بسیاری از موارد دیگر.

- کونته هم عقیده دارد ما باید مدل بایرن مونیخ را در ایتالیا پیاده کنیم و من هم صد درصد با او موافقم.

- پس از شکست در برابر بایرن یک خبرنگار ایتالیایی از من پرسید خجالت نکشیدید از بایرن باختید و خذف شدید؟ تیم ملی آنها که همیشه از ما شکست می خورد!! در آن لحظه آن قدر عصبانی شدم که میخواستم فک آن خبرنگار ابله را پیاده کنم. کونته مانع این کار شد.

- یوونتوس برای رسیدن به مراحل بالاتر در اروپا باید خود را تقویت نمایند و نقاط ضعف خود را زود برطرف کند دقیقا مانند کاری که مونیخی ها آن را پیشتر انجام دادند.

- هاینکس واقعا مربی خوبی است چرا الان آلمانی ها بعد از جام جهانی از او استفاده نمی کنند !!؟

- روابط سیاسی آلمان و ایتالیا بسیار خوب است هر دو کشور به هم کمک زیادی نمودند.اگر شما تاریخ را خوانده باشید می بیند این دو کشور بارها مقابل اعراب مغولها و ترکها باهم متحد بودند هر دو کشور نیر در جنگ جهانی جز متحدین بودند. ایتالیایی ها با آلمانی ها فقط در زمینه فوتبال با یکدیگر رقیب هستند ولی دشمنی خاصی دیگر بین آنها وجود ندارد.

- دلیل دشمنی بالوتلی را با ژرمن ها نمی دانم ولی واقعا او از آلمان ها بدش می آید ولی بقیه مانند او فکر نمی کنند.

- کلوزه واقعا بازیکن بزرک و با اخلاقی است. من واقعا خوشحالم او در سری آ بازی می کند. آنها ما را در جام حذفی شکست دادند.

- آلمان به همراه اسپانیا و ایتالیا مدعی اصلی جام جهانی هستند البته برزیل میزبان را هم نباید فراموش کرد.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
هاینکس: توافق با رئال؟ نمی دانم تیموشچوک این حرف ها را از کجا در آورده!

284724hp2.jpg

هافبک اوکراینی باواریایی ها روز گذشته در گفتگو با یک شبکه تلویزیونی روسی اعلام کرد که هاینکس به احتمال 99 درصد سرمربی فصل آینده رئال مادرید خواهد بود.

سایت گل- یوپ هاینکس، سرمربی بایرن مونیخ، با رد صحبت های اخیر آناتولی تیموشچوک، اعلام کرد که هیچ توافقی با باشگاه رئال مادرید نداشته است.

هافبک اوکراینی باواریایی ها روز گذشته در گفتگو با یک شبکه تلویزیونی روسی اعلام کرد که هاینکس به احتمال 99 درصد سرمربی فصل آینده رئال مادرید خواهد بود.

رئالی ها به دنبال جانشینی برای مورینیو هستند و با توجه به مخالفت پاری سن ژرمن با جدایی آنچلوتی، از هاینکس به عنوان جدی ترین گزینه هدایت کهکشانی ها برای فصل آینده نام برده می شود.

اما این مربی باتجربه تاکید کرد که این صحبت ها صحت ندارد و تنها بعد از یک دیدار تیمش مقابل اشتوتگارت در فینال لیگا پوکال در مورد آینده اش صحبت خواهد کرد.

او به خبرنگاران گفت:" نمی دانم آناتولی این حرف ها را از کجا آورده؛ شاید شوخی کرده است. واقعا نمی دانم او با چه اطمینانی چنین حرف هایی زده. من در مورد آینده ام تصمیم گیری کرده ام اما تنها هفته آینده در مورد آن صحبت خواهم کرد."
هاینکس که در آستانه کسب یک سه گانه تاریخی با بایرن است، در تابستان جای خود را به پپ گواردیولا خواهد داد.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
گزارش روز: هاینکس در آستانه یک موفقیت تاریخی با باواریایی ها

283287hp2.jpg

سرمربی باتجربه بایرن مونیخ درآستانه یک اتفاق تاریخی با تیمش است: فتح سه گانه جام های قهرمانی در آخرین فصل حضورش برروی نیمکت مربیگری باواریایی ها

سایت گل- الان زمان خوبی است تا هوادار بایرن مونیخ بود. باواریایی ها با رکوردشکنی های مختلف هفته ها قبل از اتمام رقابت های بوندس لیگا قهرمان این رقابت ها شدند و شنبه گذشته پنجمین قهرمانی این باشگاه در لیگ قهرمانان اروپا را به دست آوردند و حالا این شانس را دارند تا در روز شنبه با قهرمانی در جام حذفی آلمان و کسب پیروزی مقابل اشتوتگارت فصل خوبشان را تکمیل کرده و به سومین جام قهرمانی شان در طول این فصل برسند.
و تمام این موفقیت ها را باید مدیون یوپ هاینکس سرمربی باتجربه تیمشان باشند؛ سرمربی ای که فصل رویایی این تیم را هدایت کرد.
دوازده ماه پیش اوضاع در بایرن به نحو دیگری بود. آنها بعد از یک فصل پرفراز و نشیب هر سه تورنمنتشان را در رده دوم به پایان برده بودند؛ با نایب قهرمانی در بوندس لیگا و دیدن جام در دست بوروسیا دورتموند ؛ ناکامی در ضربات پنالتی در فینال لیگ قهرمانان اروپا مقابل چلسی وباخت 5-2 در فینال دی اف بی پوکال و کسب عنوان دومی جام حذفی آلمان و حالا دراین فصل ممکن است بعد از فتح دو جام، قهرمانی شان در جام حذفی را هم جشن گرفته و فصل را با سه جام به پایان ببرند
اما در طول این 12 ماه هاینکس توانست تیمش را به جایگاهی برساند که هیچ کسی در گذشته موفق به انجام آن نشده بود. بایرن بعد از دو فصل ناکامی در کسب یک جام بزرگ و باخت در دو فینال بزرگ اروپایی، در سه سال اخیر حالا در آستانه یک رکورد شکنی است.

283435hp2.jpg

شادی یوپ | هاینکس بایرن را به جایگاه خاص و ویژه ای رسانده
در تابستان گذشته سران بایرن هرکار ممکن را انجام دادند تا تیمشان در فصل 3-2012 موفق باشد. آنها در بیزنسشان موفق بودند و با خرید کلودیو پیزارو، دانته، ماریو ماندزوکیچ و خاوی مارتینس در بازار نقل و انتقالات تابستانی گام بزرگی به سمت موفقیت برداشتند.
ژردان شکیری هم به آلیانس آرنا منتقل شد تا این تیم برای کسب جام های بزرگ گام بردارد و حالا تلاشهای آنها به ثمر نشسته است.

فصل 3-2012 بوندس لیگا

بازیبردتساویباختگل زدهگل خوردهتفاضل گل
3429419818+8091
دورتموند 3419968142+3966

قطعا اعضای کادر فنی و تیم استعدادیابی بایرن نقش پررنگی در پایان موفق این تیم در رقابت های این فصل داشتند ولی این اسطوره سابق باشگاه بوروسیا مونشن گلادباخ بود که انجام تک تک خریدهای تیم را تائید می کرد
تمام 5 خرید بایرن مونیخ خریدهای ایده آل و کاربردی ای بودند. ماریو ماندزوکیچ نشان داد که پرتلاش ترو موفق تر از ماریو گومز است و توانست جای ماریو گومز در ترکیب باواریایی ها را پر کند و ژردان شکیری هم در طول فصل پوشش خوبی برای فرانک ریبری و آرین روبن بود.
دانته فرمانروای خط دفاعی بایرن در غیاب بازیکنی چون هولگر بداشتوبر شد و خاوی مارتینس هم که انگار مهره گم شده پازل باواریایی ها بود توانست در طول فصل در حد و اندازه های باستین شواین اشتایگر و تونی کروس ظاهر شده و با حضور درترکیب اصلی تیم فضا و آزادی عمل بیشتری به این دو بازیکن بدهد.
درنهایت کلودیو پیزارو هم با حضور درترکیب تیمش نمایش های خیره کننده ای را به اجرا می گذاشت و با زدن 13 گل برای گومز وماندزوکیچ زمان خوبی برای استراحت فراهم کرد.
حالا در شرایطی که فصل در آستانه اتمام است، باواریایی ها با انجام این خریدهایشان نفس راحتی می کشند..

"از یک سال پیش تاحالا ما پیشرفت زیادی داشتیم و دائما در حال پیشرفت بودیم. ما خیلی از جزئیات را بهبود بخشیدیم و من روی جزئیات تاکید و سخت گیری زیادی داشتم. "

- یوپ هاینکس
283232_thumb.jpg

در ماه ژانویه سال 2013 بود که نام پپ گواردیولا به عنوان جانشین یوپ هاینکس در بایرن اعلام شد و این موفقیت های کنونی نشان دهنده میزان حرفه ای گری یوپ هاینکس است که در آخرین روزهای حضورش در جمع باواریایی ها تلاش می کند تا تمام جام های ممکن را کسب کرده و از این تیم جدا شود.
البته باواریایی ها خیلی زودتر از اینها پاداش تلاششان را گرفتند. قهرمانی آنها در بوندس لیگا در اوایل آوریل و با برد 0-1 مقابل اینتراخت فرانکفورت، در حالی که هنوز 6 هفته تا پایان فصل باقی بود مسجل شد. آنها فصل را با 91 امتیاز، 98 گل زده وتنها 18 گل خورده که آماری استثنایی است به پایان بردند.
البته تلاش های آنها به همین جا ختم نشد و بعد از آن در رقابت های اروپایی در مجموع 2 دیدار رفت و برگشت بانتیجه 0-4 از سد یوونتوس عبور کرده و با نتیجه 0-7 بارسا را درنیمه نهایی بردند تا به فینال برسند. در تمام این بازیها باواریایی ها نمایش منسجم وزیبایی داشتند و باشایستگی تمام به پیروزی رسیدند.
در فینال ومبلی هم آنها توانستند تا با نتیجه 1-2 از سد بوروسیا دورتموند عبور کنند تا بعد از سالها انتظار قدرت فوتبال آلمان را به رخ اروپایی ها بکشانند.
هاینکس اخیرا در صحبت هایی گفته:« از یک سال پیش تا حالا ما دائما در حال پیشرفت بودیم. خیلی از جزئیات را بهبود بخشیدیم. من با سخت گیری تمام روی این جزئیات کار می کردم. باید بگویم که بازیکنان هم تمام این خواسته ها را اجرا کردند و هارمونی خوبی درتیممان داریم. بایدتمام بازیکنان را راضی نگاه داشت. هیچ کسی نمی خواهد روی نیمکت بنشیند وهمه می خواهند بازی کنند.»
درهر صورت می توان این فصل را بهترین فصل کارنامه مربیگری هاینکس دانست. او در طول دوران حضور 50 ساله اش در دنیای فوتبال جام های زیادی چه به عنوان بازیکن و چه به عنوانس رمربی فتح کرده و در آخرین حضورش روی نیمکت مربیگری بایرن در فینال جام حذفی آلمان در روز شنبه و مقابل اشتوتگارت می تواند تیر آخر را زده و بیش از هرزمان دیگری نامش را درتاریخ باشگاه باواریایی ثبت کند.

البته احتمالا این پایان کار هاینکس نخواهد بود. او اخیرا گفته:« بازنشستگی؟ هیچ کسی تا بعد از فینال جام حذفی آلمان از اینده من مطلع نخواهد شد.»

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
شواین اشتایگر: قهرمانی در لیگا پوکال، هدیه خداحافظی هاینکس خواهد بود

283244hp2.jpg

هاینکس در تابستان پیش رو جای خود را به پپ گواردیولا خواهد داد و شواین اشتایگر امیدوار است که بتوانند یک خداحافظی شایسته برای سرمربی تیم شان رقم بزنند.

سایت گل- باستین شواین اشتایگر، ستاره خط میانی بایرن مونیخ، مصمم است که با پیروزی در فینال لیگا پوکال مقابل اشتوتگارت، یک خداحافظی فوق العاده را برای یوپ هاینکس رقم بزنند.

هاینکس در تابستان پیش رو جای خود را به پپ گواردیولا خواهد داد و شواین اشتایگر امیدوار است که بتوانند یک خداحافظی شایسته برای سرمربی تیم شان رقم بزنند.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" این آخرین دیدار ما با هدایت هاینکس است و این به ما انگیزه می دهد. ما می خواهیم یک هدیه خوب در روز خداحافظی اش به او بدهیم.

بازی در ورزشگاه المپیک برلین فوق العاده است؛ بسیار بسیار مهم. ما می دانیم که برای پیروزی چکار باید انجام بدهیم. من انگیزه بسیار زیادی داریم.

بازی در برلین همیشه فوق العاده بوده و جو این ورزشگاه واقعا چیز فوق العاده ای است. ما هر کاری بتوانیم برای رسیدن به جام می کنیم. من کاملا روی دیدار شنبه شب متمرکز هستم. ما کاملا مصمم هستیم تا در این دیدار پیروز شویم."
بایرنی ها پیش از این، قهرمان بوندس لیگا و چمپیونزلیگ شده اند و می توانند با قهرمانی در لیگا پوکال، به اولین تیم آلمانی تبدیل شوند که به سه گانه دست پیدا می کند.

بالا