مانژوکیچ: همه بازیکنان بایرن می خواهند تاریخ ساز شوند
باواریایی ها در این فصل در بوندس لیگا و چمپیونزلیگ به قهرمانی رسیدند و اکنون می خواهند با پیروزی در فینال برلین، یک سه گانه تاریخی را رقم بزنند.
سایت گل- ماریو مانژوکیچ، مهاجم بایرن مونیخ، بی صبرانه در انتظار دیدار امشب تیمش مقابل اشتوتگارت در فینال لیگا پوکال است و می خواهد بایرن را به اولین تیم آلمانی تبدیل کند که به سه گانه دست پیدا کرده است.
باواریایی ها در این فصل در بوندس لیگا و چمپیونزلیگ به قهرمانی رسیدند و اکنون می خواهند با پیروزی در فینال برلین، یک سه گانه تاریخی را رقم بزنند.
مانژوکیچ در گفتگو با خبرنگاران گفت:" ما می دانیم که می توانیم تاریخ ساز شویم. این دقیقا همان چیزی است که من می خواهم. چیزی است که همه هم تیمی های من می خواهند.
در تک بازی، هر اتفاقی ممکن است رخ بدهد اما ما به خودمان اطمینان داریم و نیاز داریم که هواداران مانند نیمه دوم فینال ومبلی باشند. اگر این اتفاق بیفتد، ما یک جشن بزرگ در مونیخ خواهیم داشت."
این ملی پوش کروات همچنین در مورد شایعه جدایی اش از بایرن در پایان فصل گفت:" می توانم به هواداران اطمینان بدهم که در بایرن کاملا جا افتاده ام؛ چه در داخل و چه خارج زمین. و مطمئنا فصل بعد هم اینجا خواهم ماند. اصلا به جدایی فکر نمی کنم."
مانژوکیچ تا سال 2016 با بایرن قرارداد دارد.
ریبری در آستانه تمدید قرارداد با بایرن مونیخ
ریبری در سال 2007 از مارسی به بایرن مونیخ پیوست و از آن زمان تاکنون، بیش از 150 بازی در بوندس لیگا با بایرن انجام داده است.
سایت گل- فرانک ریبری، ستاره فرانسوی بایرن مونیخ، در آستانه تمدید قرارداد با این باشگاه قرار دارد.
این هافبک 30 ساله تا تابستان 2015 با بایرن قرارداد دارد اما کارل هاینس رومنیگه، نایب رئیس باشگاه بایرن، اعلام کرد که این ملی پوش فرانسوی در آستانه تمدید قراردادش برای 2 سال دیگر است.
او در گفتگو با نشریه بیلد گفت:" می توانم اعلام کنم که در مورد تمدید قرارداد به توافق رسیدیم. وقتی فرانک در سال 2007 به بایرن پیوست، بازیکنی بود که تقریبا در هر یکی دو فصل، باشگاه عوض می کرد.
اما او اکنون 6 سال است که برای بایرن بازی می کند. او و خوانده اش از بودن در مونیخ کاملا راضی هستند."
ریبری در سال 2007 از مارسی به بایرن مونیخ پیوست و از آن زمان تاکنون، بیش از 150 بازی در بوندس لیگا با بایرن انجام داده است.