• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بایرن مونیخ

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
هاینکس:سه گانه هدیه ای منحصر به فرد است

732-jupp-heynckes-5.jpg

FCBayern.ir - بایرن مونیخ با پیروزی 3-2 مقابل اشتوتگارت در المپیک برلین نه تنها جام حذفی آلمان را از آن خود کرد، بلکه برای اولین بار در تاریخ فوتبال آلمان صاحب سه گانه شد.

کارل هاینتس رومنیگه: بازی خیلی احساساتی بود. پس از برتری 3-0 به نظر می رسید که همه چیز تمام شده است. پس از اولین گل اشتوتگارتی ها به یک بازگشت بزرگ فکر می کردند. و نتیجه 3-2 هیجان بازی را زیاد کرد. اما همین نتیجه کافی بود و ما حالا خوشحال هستیم.

ماتیاس سامر: یک هفته پس از فینال در لیگ قهرمانان اروپا، ما نمی توانیم قدرت خود را فقط در یک جبهه به نمایش بگذاریم. یوپ هاینکس حالا به چیزی که شایستگی آن را داشت رسید. او به عنوان مردی با برنامه ریزی، دقت، سعی و کوشش و خرد متمایز شده است. به دست آوردن سه گانه نقطه اوج او است.

یوپ هاینکس: این یک لحظه به یاد ماندنی است. ما یک تیم بزرگ دیدیم که به خوبی عناوین بزرگ را جمع کرد. این سه گانه برای من یک هدیه بزرگ و منحصر به فرد است.

فیلیپ لام: در یک هفته گذشته تمرکز کردن روی این بازی کار آسانی نبود. این احساس شگفت انگیز است. ما ماه های سختی را پشت سر گذاشتیم و در آخرین لحظات عالی بودیم و در پایان پاداش زحماتی را که در این چند سال کشیده بودیم به دست آوردیم. البته این فقط به این فصل محدود نمی شود.

باستین شواینشتایگر: در پایان به همه اهداف این فصل خود رسیدیم. حالا باید از آنها لذت ببریم. حالا ما آزاد هستیم و می توانیم به کاری که انجام دادیم افتخار کنیم.

فرانک ریبری: این سه گانه برای تمام باشگاه، تیم و هواداران شگفت انگیز و تاریخی است. ما در 10 دقیقه پایانی کمی نگرانی داشتیم ولی حالا دیگر اهمیتی ندارد چون ما این بازی را بردیم. این فوتبال است و ما خوشحال هستیم.

آرین روبن: ما تیمی بزرگ و عالی داریم. من افتخار می کنم که عضوی از این تیم هستم. این بازی یک فینال و یک سه گانه برای یوپ هاینکس بود.پس از فینال لیگ قهرمانان اروپا، آماده شدن برای این بازی آسان نبود اما من فکر می کنم ما شایستگی قهرمانی را داشتیم. من برای تیمم هر کاری می کنم. اما هنوز سوت های ابتدای فصل را فراموش نکرده ام.

دانیل فن بویتن: یک فصل فوق العاده فوق العاده عالی. ما به اینکه این فصل پاداش خود را با قهرمانی در سه جام گرفتیم افتخار می کنیم.

برونو لابادیا (مربی اشتوتگارت): همه ما نا امید هستیم. بدون شک دوم شدن در همچین رقابتی همیشه احساس بدی است. پس از اینکه 3-0 عقب افتادیم بازگشت خوبی داشتیم اما امروز اشتباهاتی هم داشتیم. من امروز حرکات خوب زیادی دیدم. من فکر می کنم ما باید انگیزه خود را حفظ کنیم. ما باید بپذیریم که باواریایی ها به خاطر کلاس بالاتر توانستند نتیجه نهایی بازی را به سود خود رقم بزنند.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
روبن:برای بایرن همه کاری کرده ام ولی خاطره تلخ سوتهای انتقادی هنوز از یادم نرفته؛ شایسته بردمقابل اشتوتگارت بودیم

283298hp2.jpg

آرین روبن هنوز هم رفتارهای نادرست هواداران تیمش بعد از خراب کردن پنالتی در فینال فصل گذشته لیگ قهرمانان اروپا که او را هو می کردند را فراموش نکرده است

سایت گل – آرین روبن ستاره هلندی بایرن مونیخ در صحبت هایی اعلام کرده که هنوز هم به خاطر رفتار نادرست هواداران تیمش که مدتی او را هو می کردند ناراحت است.

این درحالی است که روبن و هم تیمی هایش درحالی که هنوز6 هفته تا پایان رقابت های بوندس لیگا باقی بود، قهرمانی شان در این رقابتها را مسجل کردند و هفته گذشته با برد مقابل دورتموند در فینال ومبلی قهرمانی شان در لیگ قهرمانان اروپا راجشن گرفتند و دیشب هم با برد مقابل اشتوتگارت در فینال جام حذفی آلمان، اولین تیم تاریخ فوتبال آلمان لقب گرفتند که در طول یک فصل قهرمانی سه گانه را کسب کرده.

این ستاره هلندی در طول این فصل نقش پررنگی دراین قهرمانی ها داشت و در فینال لیگ قهرمانان اروپا نیز گل برتری تیمش را به ثمر رساند.

روبن 29 ساله حالا در صحبت هایی اعلام کرده که در فینال فصل گذشته لیگ قهرمانان اروپا و وقتی که دربازی با چلسی یک ضربه پنالتی را خراب کرد به شدت مورد انتقاد هواداران تیمش قرار گرفت و هواداران او را هو کردند و ازاین بابت هنوز هم دلخور است.

روبن در صحبت هایی به ای.آر.دی گفت:« ما تیم فوق العاده ای داریم که درخشان است و من افتخار می کنم که عضوی از این تیم هستم که شنبه شب فینال دیگری را برگزار کرد. ولی بازی کردن بعد از فینال لیگ قهرمانان اروپا (مقابل بوروسیا دورتموند ) راحت نبود. به نظر من ما شایسته برد مقابل اشتوتگارت بودیم.»

روبن ادامه داد:« من هیچ وقت آن سوت هایی که در طول اردوی پیش فصل امسال (بعد از خراب کردن آن ضربه پنالتی مقابل چلسی) برایم زده می شد را فراموش نمی کنم و هنوز خاطره بد آن اتفاقات در ذهنم است.من برای این تیم و برای این افراد همه کاری کرده ام.»

روبن در ابتدای رقابت های این فصل نیمکت نشین بود ولی با مصدومیت تونی کروس دوباره به ترکیب اصلی بایرن بازگشت و توانایی هایش را به یوپ هاینکس اثبات کرد تا درنهایت مرد سرنوشت ساز این فصل باواریایی ها لقب بگیرد.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
هاینکس:سه شنبه درآخرین کنفرانس خبری ام،درمورد آینده ام خبرمی دهم

285076hp2.jpg

سرمربی 68 ساله بایرن مونیخ درحالی آلیانس آرنا راترک کرد که نامش در تاریخ این باشگاه ثبت شده است

سایت گل- یوپ هاینکس شنبه شب شاهد جام قهرمانی دیگری در دستان شاگردانش بود تا تعداد جام های قهرمانی فتح شه توسط باواریایی ها در رقابت های این فصل به عدد 3 برسد.

شنبه شب بایرن مونیخ در فینال جام حذفی آلمان موفق شد تا با نتیجه 2-3 از سد اشتوتگارت عبور کرده و قهرمانی سه گانه اش در رقابت های این فصل را جشن بگیرد. گلهای توماس مولر و ماریو گومز این برد را به نام بایرن رقم زد تا یوپ هاینکس خداحافظی باشکوهی ازنیمکت مربیگری بایرن داشته باشد.

هاینکس در پایان این بازی به خبرنگار اسکای گفت:« لحظاتی مملو از احساسات است. من روز سه شنبه آخرین کنفرانس خبری ام را دراینجا برگزار می کنم و در آن موقع است که در مورد آینده ام خبر می دهم؛ اینکه آیا به مرگبیری ادامه خواهم داد یا نه. تیم شنبه بهترین جایزه ممکن را به من داد. کسب قهرمانی سه گانه اتفاق بی نظیری است. فاکتور تعیین کننده و سرنوشت ساز برای موفقیت این تیم، روحیه بازیکنان بود. تک تک افراد برای حمایت از یکدیگر درکنار هم ایستاده بودند.»

دراین میان متیاس سامر، مدیر ورزشی بایرن مونیخ هم به تمجید از موفقیت های هاینکس با بایرن پرداخته و گفت:« هاینکس حالا درحال دریافت آن قدردانی ای است که شایستگی اش را داشت. او از نظر برنامه ریزی ، دقت، سعی و کوشش و خرد شفافیت فراوانی دارد. »

از سوی دیگر کارل هاینس رومنیگه، مدیر اجرایی بایرن هم گفت:« هاینکس عملکرد فوق العاده ای داشته و فصل فوق العاده ای را با تیم سپری کرد. حتی تیم بی نظیر دهه 70 ما هم نتوانسته بود به قهرمانی سه گانه دست بیابد.»

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
بکن باوئر: هاینکس پدر تمام این موفقیت هاست؛ لام: مزد تلاشهایمان را گرفتیم

285169hp2.jpg

ستاره فرانسوی از اینکه عضو تیمی است که توانسته به تاریخ باشگاه باواریایی بپیوندد خوشحال است

سایت گل- فرانک ریبری بال فرانسوی باشگاه بایرن مونیخ بعداز بازی شنبه شب تیمش در فینال جام حذفی آلمان غرق در شادی و هیجان بود.

بایرن مونیخ دراین بازی توانست تا با نتیجه 2-3 از سد اشتوتگارت عبور کرده و قهرمان جام حفی آلمان شود و بدین ترتیب ، بعد از فتح جامهای قهرمانی بوندس لیگا و لیگ قهرمانان اروپا، برای اولین بار در طول تاریخ فوتبال آلمان، در طول یک فصل سه جام قهرمانی را فتح کرده باشد.

گلهای توماس مولر و ماریو گومز بایرن را به این موفقیت رساندو در پایان این بازی فرانک ریبری در گفتگو با اسکای از شادی فراوانش صحبت کرد:« حس واقعا خوبی دارم. واقعا خوشحالم. این موفقیتی تاریخی برای باواریا و تمام هواداران است. می خواهم تا هر زمانی که می شود در اینجا بمانم.»

درپایان بازی فیلیپ لام هم به این نکته اشاره کرد که تلاشهای هم تیمی هایش در داخل و خارج از زمین جواب داده و آنها مزد تلاش هایشان را گرفته اند: «ماه های سختی را پشت سرگذاشتیم ولی ما درهفته های اخیر مزد تلاشهایمان را گرفتیم. الان زمان آنالیز کردن نیست. ما می دانستیم که در فینال جام حذفی در برلین فرصت خوبی خواهیم داشت تا به تاریخ بوندس لیگا بپیوندیم و این کار را هم کردیم. هیچ وقت در طول تاریخ یک تیم آلمانی نتوانسته بود در طول یک فصل به قهرمانی سه گانه برسد.»

فرانس بکن باوئر، رئیس افتخاری باشگاه بایرن هم در صحبت هایی اعلام کرد که این لحظه یکی از بزرگترین لحظات در تاریخ درخشان باشگاه باواریایی بوده. او در این باره گفت:« فکر می کنم که این بهترین لحظات تاریخ بایرن مونیخ است. نمی توانم فصلی را به یاد بیاورم که در آن بایرن عملکردی بهتر از این داشته..یوپ هاینکس پدر تمام این موفقیت هاست. ممکن نیست که او بتواندبا بازیکنانی بهتر از این ، کارکند.»

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
مقاله ای در مورد بایرن فصل 2013 : چیز جالبی بود!

06017406ee14af0fb7949c2b99390dda98d7f1b7.jpg

بایرنی ها که فصل را با قهرمانی در سوپر کاپ شروع کردند به سرعت شکست ناباورانه در فینال لیگ قهرمانان آن هم در مونیخ را به دست فراموشی سپردند.

رفته رفته بایرن شروع به، به جای گذاشتن رکورد های متعدد از خود کرد و مثل طوفان از تمام رقبای خود عبور کرد.

بایرنی ها عزم خود را جزم کرده بودند. آن های می خواستند که بهترین تیم تاریخ باشگاه باشند.

نسلی که همه چیز داشت بازیکنانی که از کودکی در آکادمی بایرن بزرگ شده بودند و پرچم دار نسل کنونی بایرن و تیم ملی آلمان بودند.
خارجی هایی که چند فصل را در مونیخ گذرانده بودند و قلبشان همچون مونیخی ها برای این تیم می تپید .
مدیرانی که تک تک لحظات زندگی خود را در همین باشگاه گذرانده بودند.
سرمربی که اگر چه گلادباخی بود و هرگز برای مونیخی ها توپ نزده بود اما مثل یک مونیخی تمام عیار بایرن را دوست داشت و در طول دوران مربی گری اش هر گاه که بایرن به او نیاز داشت به سرعت پیشنهاد بایرن را پذیرفته بود.

و در نهایت هوادارانی که سال ها منتظر کسب قهرمانی در اروپا مانده بودند.

همه و همه می خواستند که بهترین نسل تاریخ بایرن باشند.

آنها بسیاری از رکورد های دست نیافتنی بایرن، بوندس لیگا و حتی اروپا را شکستند و به نام خود ثبت کردند.

کسب بیشترین امتیاز، بیشترین پیروزی ، کمترین گل خورده، بهترین شروع فصل، کمترین باخت و چند رکورد دیگر را بایرن در این فصل در رقابت های بوندس لیگا ثبت کرد تا 11 رکورد تاریخ بوندس لیگا را در طول این فصل شکسته باشد.

رکورد شکنی های آن ها در اروپا هم ادامه یافت.
آن ها موفق شدند تا با شکست 4-0 بارسلونا در نیمه نهایی لیگ قهرمانان رکورد پر گل ترین پیروزی تاریخ این رقابت ها در نیمه نهایی را به نام خود ثبت کنند.

آن ها با زدن 4 گل در مجموع دو دیدار رفت و برگشت مقابل قهرمان ایتالیا که بهترین خط دفاع اروپا را (از نظر آمار گل خورده) در اختیار داشت به مصاف بارسلونا که بهترین خط حمله اروپا را در اختیار داشت و همچنین قهرمان لالیگا نیز بود رفتند و موفق شدند تا در مجموع دو دیدار رفت و برگشت قهرمان لالیگا را نیز بدون گل خورده و با 7 گل در هم بکوبند.

بایرنی ها در طول فصل تنها 3 بار شکست خوردند. که تقریبا 5% بازی های آن ها در طول فصل بود.
آنها یکی از بهترین خطوط دفاع و خطوط حمله اروپا را در اختیار داشتند.

بایرنی ها در طول فصل توانستند برای اولین بار در تاریخ باشگاه خود به کسب 4 جام در یک فصل برسند.

آن ها در تمام تورنومنت هایی که حضور داشتند به قهرمانی رسیدند.

نسل این بازیکنان پرچم داران تیم ملی آلمان خواهند بود. بازیکنانی که قطعا هر چه قدر هم که خوب بودند نیاز به این فصل داشتند تا خود را در تاریخ ثبت کنند.

بازندگان هر چه قدر هم که شایسته باشند آیندگان نامی از آنان نخواهند برد.
شاید این جمله بسیار بی رحمانه باشد اما حقیقت مبارزه همین است.
بایرنی ها این جمله را با تمام وجود درک کردند و می دانستند که اگر این فصل را رقم نزنند هر چه قدر هم که نسل طلایی باشند اما آینده آن ها را در همین سال ها جا خواهد گذاشت.
آنها برای ثبت در تاریخ جنگیدند.

دست به کاری بزرگ زدند و درست زمانی که سالگرد 150 سالگی فوتبال انگلستان بود در جایی که آن را کلیسای فوتبال می دانند لیگ قهرمانان را با عنوان اولی به پایان بردند تا روحیه پیروزی و قهرمانی را به پیکره فوتبال آلمان انتقال دهند تا آلمانی ها درست یک سال دیگر با استخوان بندی که طعم قهرمانی را چشیده است به برزیل برود.

آن ها هنوز همچون پیشینیان خود در دهه 70 سه سال پیاپی قهرمان لیگ قهرمانان نشده اند و هنوز عنوان قهرمانی یورو و جام جهانی را در کارنامه خود نمی بینند اما بسیاری از کار هایی که تیم اسطوره ای دهه 70 بایرن نکرده بود را انجام دادند.
آن ها فرصت کسب قهرمانی ملی در جهان و اروپا را نیز دارند تا قطعا و بدون شک با افتخار فریاد بزنند که بهترین تیم تاریخ بایرن هستند.

آن ها ابدی شدند.
حالا دیگر آیندگان هیچ گاه فراموش نخواهند کرد که باواریایی ها درست یک سال پس از شکست تلخ در فینال مونیخ به وبملی رفتند و جام قهرمانی اروپا را بالای سر بردند آن هم در فینالی تمام آلمانی.

حالا فیلیپ لام می تواند افتخار کند که اولین کاپیتان بایرن است که سه گانه را بالای سر می برد.

شوان اشتایگر، کروس، روبن، ریبری، گومز، لام، نویر، مولر، بداشتوبر، دانته، مانزوکیچ، مارتینز و ... همه و همه می دانند که نامشان در برگ های تقویم حک شده است.

هاینکس می تواند با خیال راحت چهار گوشه مستطیل سبز را ببوسد و به این فکر کند که چهارمین مربی است که توانسته دو تیم مختلف را در لیگ قهرمانان اروپا به قهرمانی برسد و حالا می تواند مدعی باشد که پس از هیتسفیلد و لاتک که به ترتیب 14 و 10 قهرمانی برای بایرن به دست آورده بودند او با 8 قهرمانی پر افتخار ترین سرمربی تاریخ بایرن است.

آن ها علاوه بر این ها به عنوان گران قیمت ترین برند میان تیم های اروپایی انتخاب شدند و به سود دهی مالی بسیار بالایی نیز رسیدند.

بعضی از آنان مثل باستین شوان اشتایگر این فرصت را دارند تا با کسب 3 قهرمانی دیگر در تاریخ بوندس لیگا به پر افتخار ترین بازیکن تاریخ بوندس لیگا تبدیل شوند. حتی این فرصت را دارند که بسیاری از رکورد های فردی مثل تعداد بازی های ملی برای تیم ملی آلمان و همچنین تعداد بازی برای بایرن را نیز به نام خود ثبت کنند.

فرمان روایی آن ها بر اروپا حالا برای بار دیگر شروع شده است و می توانند با سرمربی اسپانیایی فصل آینده خود به این فرمانروایی ادامه دهند.

آن ها همه چیز دارند و می توانند تا نام خود را به عنوان بهترین نسل تاریخ بایرن و حتی آلمان در تاریخ ماندگار کنند.

منبع:طرفداری

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
جشن قهرمانی بایرن مونیخ در جام حذفی آلمان با کیفیت HD
پخش شده از کانال ARD

969628_533364350034793_318223330_n.jpg

Broadcast : ARD Language : German Source : DVBRIP
Encoding : video 1.5 Mbps h.264 mkv 25ps - audio mp3 128kbps
Duration : 01:02:06 Size : ~ 710 & 1GB

704x400

UPLOADBOY
UPLOADBAZ

1024x576

UPLOADED
DIRECTLINK
(7DAY)

با کیفیت و حجم کمتر
38Mb,flv,360p,06:10
UPLOADBOY

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
200px_DFB_Pokal_Bildmarke_2010_svg.png

merge.php

گل های بازی فینال جام حذفی آلمان با کیفیت HD
بایرن مونیخ-اشتوتگارت

Duration : 00:01:30 Size : ~50MB Release Type : SD 400p Goals

دانلود از سرور آپلودبوی

1024x576

Thomas Müller

Mario Gomez

Mario Gomez

---------------------------------

هایلایت بازی با کیفیت HD

Duration : 00:27:00 Size : ~315 , 784MB Release Type : SD 400p Highlights

704x400

UPLOADBOY

UPLOADBAZ

1024x576

UPLOADBOY

UPLOADBAZ

RODFILE

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
و بالاخره هر 3 جام به خانه آمد

crystal2 عزیز, بنظر من شخص شما رو باید بعنوان برترین کاربر فعال در زمینه فوتبال برگزید, حقیقتا انگار یک فرد منظبط آلمانی داشت تو این تاپیک پست میزد, فوق العاده ای عزیز.
امیدوارم به حضورت تو این تاپیک ادامه بدی.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
khooraj عزیز نظر لطف شماست
دیگه اینجوریام نیست :D خجالت زدم می کنی :happy:

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
بکن باوئر: سامر نقش مهمی در موفقیت های این فصل بایرن داشت

271706hp2.jpg

سامر تابستان گذشته جای کریستین نرلینگر را به عنوان مدیر ورزشی بایرن گرفت و بکن باوئر معتقد است که باید بخشی از موفقیت خارق العاده بایرن در این فصل را حاصل تلاش های او دانست

سایت گل- فرانتس بکن باوئر، رئیس افتخاری باشگاه بایرن مونیخ، معتقد است که ماتیاس سامر نقشی تعیین کننده در سه قهرمانی بایرن در این فصل داشت.

مرد سال 1996 اروپا تابستان گذشته جای کریستین نرلینگر را به عنوان مدیر ورزشی بایرن گرفت و بکن باوئر معتقد است که باید بخشی از موفقیت خارق العاده بایرن در این فصل را حاصل تلاش های او دانست.

قیصر فوتبال آلمان به اسکای گفت:" بدون اینکه بخواهم سهم سایرین را کم اهمیت نشان بدهم، باید بگویم که سامر نقشی مهم در این موفقیت ها داشت.

او در شرایطی به باشگاه آمد که تیم روی زمین بود. من قبلا هم گفتم که یکی از بهترین عملکردهای چند سال اخیر باشگاه مربوط به سامر بود.

او بار دیگر تیم را بلند کرد؛ البته به همراه یوپ هاینکس و شاگردانش. سامر نقش مهمی در موفقیت های بایرن داشت و بایرن اکنون جایی است که ما دوست داشتیم، باشد"

بکن باوئر همچنین یوپ هاینکس را مورد ستایش قرار داد و گفت:" هاینکس بازیکنی در کلاس جهانی بود و اکنون یک مربی جهانی است. به همین خاطر است که بازیکنانش به او احترام می گذارند. آنها نمی خواستند یوپ را ناامید کنند. می خواستند او در آخرین بازی اش یک قهرمانی به دست بیاورد."

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
ماتئوس: اگر لایک های صفحه فیس بوکم از یک میلیون عبور کند، به میادین برمی گردم!

سایت گل- لوتار ماتئوس، کاپیتان سابق تیم ملی آلمان، با تشکیل یک کمپین فیس بوکی، قصد دارد به دنیای فوتبال برگردد.

او در صفحه رسمی اش در فیس بوک اعلام کرده که اگر تعداد لایک های صفحه اش از یک میلیون بگذرد، بار دیگر به میادین برمی گردد. او نگفته که آیا باشگاهی از این تصمیم او استقبال خواهد کرد یا نه.

البته ماتئوس بد شانس است که فیس بوک در سال 1990 وجود نداشت زیرا اگر در آن سال چنین کمپینی را به راه می انداخت، می توانست چندین برابر این تعداد لایک جمع کند. تیم ملی آلمان با کاپیتانی او در جام جهانی 1990 ایتالیا قهرمان شد و او یکی از محبوب ترین های دنیای فوتبال در آن سال ها بود.

ماتئوس برخلاف دوران حرفه ای پرافتخارش، در دنیای مربیگری توفیق چندانی نداشت و از دو سال قبل که از تیم ملی بلغارستان اخراج شد، بیکار است.

matthaeus.jpg

بالا