• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بایرن مونیخ

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
بیلد: ماریو گومز با ناپولی به توافق رسید

285042hp2.jpg

ماریو گومز پس از یک فصل نیمکت نشینی بایرن را به مقصد سری آ ترک کرد
سایت گل- ماریو گومز مهاجم ناراضی مونیخی ها با باشگاه ناپولی به توافق رسید و فصل آینده در سری آ توپ خواهد زد.

به گزارش بیلد؛ گومز پیش از دیدار فینال جام حذفی با باشگاه ناپولی به توافقات نهایی دست یافته بود و او در پایان بازی از هم تیمی های خود خداحافظی و دیدار از فینال به عنوان آخرین بازی خود برای بایرن یاد کرد.

اولی فربر مدیر برنامه های ماریو گومز مذاکرات با نائب قهرمان سری آ را تایید کرد. او این مذاکرات را در جهت پیشبرد توافقی برای عقد قرارداد سه ساله با این باشگاه ایتالیایی مثبت ارزیابی کرد.

مهاجم ملی پوش آلمان ها شنبه شب، در آخرین دیدار خود برای بایرن دو گل به ثمر رساند تا خداحافظی باشکوهی از باشگاه مونیخی داشته باشد.

البته در این بین باید به صحبت های ماتیاس سامر نیز اشاره کرد او پیش از انتشار خبر جدایی گومز توسط بیلد گفته بود:" مدیر برنامه های گومز از علاقه ی موکل خود برای ادامه همکاری با بایرن می گوید و ما نیز از اینکه او را تا پایان قراردادش در مونیخ نگه داریم استقبال می کنیم."

اظهارات سامر و اکنون خبر جدایی گومز، بیش از پیش حضور روبرت لواندوفسکی را در باشگاه بایرن پر رنگ تر می کند. انتقال مهاجم لهستانی دورتموند به مونیخ و ترافیک در خط حمله بایرن، شرایط را در فصلی که به جام جهانی برزیل ختم می شود برای ماریو گومز نامناسب می کرد به نظر او برای آنکه بتواند در جام جهانی 2014 جایگاه مستحکم تری در ترکیب تیم ملی آلمان داشته باشد ناچار به ترک مونیخ شد.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
اظهارات شوستر درباره آینده هاینکس

brend_schuster_732.jpg

FCBayern.ir - برند شوستر بازیکن و سرمربی سابق رئال مادرید اعتقاد دارد هاینکس بهترین جایگزین برای خوزه مورینیو پرتغالی بر روی نیمکت رئال مادرید خواهد بود.او همچنین معتقد است تنها هواداران و مدیران بارسلونا و بایرن مونیخ خواهان آمدن آنچلوتی ایتالیایی به مادرید هستند.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ برند شوستر در مصاحبه با رادیو کوپه اسپانیا در این باره میگوید :"من فکر میکنم هاینکس بهترین گزینه برای سرمربیگری رئال است، او میتواند بار دیگر در این باشگاه بزرگ موفق شود اما همه میدانیم آنچلوتی گزینه نخست پرز برای این پست می باشد."

سرمربی آلمانی سابق رئال می افزاید :"هاینکس مربی بزرگ و دوست داشتنی است که مورد احترام بزرگان تیم مادریدی و اکثر هواداران این تیم می باشد از کاسیاس و راموس گرفته تا بزرگانی نظیر سانچز و بوتراگوئنو ،همه وی را دوست دارند .به نظر من تنها هواداران بایرن مونیخ و بارسلونا علاقه داشته باشند آنچلوتی مربی رئال شود .آمدن هاینکس به رئال طرفداران ،مدیران و بازیکنان این دو باشگاه را سخت هراسان و وحشت زده خواهد نمود زیرا هموطن من قدرت مبارزه با این دو غول بزرگ اروپایی و شکست دادن آنان را دارد این ترس و وحشت را می توانید در مصاحبه بکن بائر و یا رومینیگه مشاهده کنید که آنها به هاینکس توصیه نموده اند بهتر است بازنشسته شود یا سرمربگری تیم ملی آلمان یا کشور دیگری یا پست اجرایی در باشگاه را بپذیرد."

وضعیت سرمربیگری رئال مادرید هنوز مشخص نیست و کارلو آنچلوتی هنوز سرگرم راضی کردن تیم پاریسی برای جلب رضایت آنان برای صدور اجازه وی برای پست سرمربیگری رئال مادرید می باشد و از طرفی دیگر هاینکس تکلیفش را مشخص نساخته است و حتی بازنشستگی خود را اعلام ننموده است. وی پس از پیروزی در فینال جام حذفی اعلام کرده احتمالا در کنفرانس مطبوعاتی روز سه شنبه از تصمیمی که برای آینده خود گرفته همه را مطلع خواهد نمود.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
تیموشک به زنیت سن پترزبورگ پیوست

tymoshchuk_732.jpg

FCBayern.ir- آناتولی تیموشک هافبک اوکراینی باشگاه بایرن مونیخ به باشگاه سابق خود رنیت سن پیترزبورگ بازگشت.

به گزارش اسکای اسپورت، این هافبک اوکراینی قراردادی دو ساله را با زنیت به امضا رساند بدین ترتیب او بایرن را پس از چهار سال ترک می کند.

تیموشک در سال 2009 از زنیت به بایرن پیوست و در مدت حضور خود در مونیخ موفق شد دو عنوان قهرمانی در بوندس لیگا و جام حذفی و یک قهرمانی در چمپیونزلیگ را بدست آورد.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
جشن بزرگ بایرنی ها در روز بارانی مونیخ

285218hp2.jpg

بازیکنان بایرن در حالی که جام های قهرمانی بوندس لیگا، چمپیونزلیگ و لیگا پوکال را در دست داشتند، در یک اتوبوس رو باز به میان هواداران آمدند
سایت گل- هزاران هوادار بایرن امروز برای برگزاری جشن قهرمانی های سه گانه تیم محبوب شان در زیر باران شدید مونیخ، در خیابان های این شهر جمع شدند.
بازیکنان بایرن در حالی که جام های قهرمانی بوندس لیگا، چمپیونزلیگ و لیگا پوکال را در دست داشتند، در یک اتوبوس رو باز به میان هواداران آمدند؛ در حالی که هزاران هوادار چتر به دست آنها را احاطه کرده بودند.
285219hp2.jpg

آنها بعد از عبور از چند خیابان مونیخ، مقابل شهرداری این شهر توقف کردند. پلیس برآورد کرده بود که علی رغم شرایط جوی نه چندان مساعد، 100 هزار نفر در این جشن شرکت کنند.
بایرنی ها که پیش از این قهرمانی در بوندس لیگا و چمپیونزلیگ را به دست آورده بودند، شب گذشته در ورزشگاه المپیک برلین و در فینال جام حذفی، 3-2 از سد اشتوتگارت گذشتند تا به یک سه گانه تاریخی برسند.
بایرنی ها اولین باشگاه آلمانی هستند که به چنین افتخاری دست پیدا می کنند.

060213-Bayern-Munich-fans-P_20130602104455710_660_320.JPG

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
کاپیتان اوکراین به خانه‌اش بازگشت
امضای قرارداد آناتولی تیموچوک با زنیت‌‌سن‌پترزبورگ
کاپیتان تیم ملی فوتبال اوکراین با امضای قراردادی ۲۴ ماهه به زنیت‌سن‌پترزبورگ بازگشت.

13920313000407_PhotoA.jpg

به گزارش خبرگزاری فارس، آناتولی تیموچوک که شنبه شب در فینال جام حذفی باشگا‌ه‌های آلمان (د.اف.ب پوکال) همراه با مونیخی‌ها سومین جام قهرمانی فصل 2013-2012 را کسب کرد،‌ قراردادی دو ساله با زنیت منعقد کرد.
وی این خبر را از طریق شبکه‌های اجتماعی را به اطلاع عموم رساند.
ستاره 34 ساله که قراردادش با مونیخی‌ها به اتمام رسید، پس از گذشت یک دوره حضور 4 ساله به تیمی بازگشت که در سال‌های 2007 و 2008 قهرمانی روسیه و جام یوفا را کسب کرد.
وی سال 2009 به مبلغ 10 میلیون یورو راهی بوندس‌لیگا شد و به عضویت بایرن درآمد.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
گوتزه به تمرینات ابتدای فصل بایرن نمی رسد

732-mario-gotze-6.jpg

FCBayern.ir- ماریو گوتزه هافبک 37 میلیونی باشگاه بایرن مونیخ، به علت مصدومیت از ناحیه همسترینگ تمرینات پیش از فصل بایرن را زیر نظر پپ گواردیولا از دست می دهد.

گوتزه در دیدار برگشت نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا مقابل رئال مادرید مصدوم شد. او دیدار فینال چمپیونزلیگ را از دست داد و با معاینات اخیر پزشکی، احتمال آنکه بتواند در آغاز تمرینات بایرن زیر نظر کادر فنی جدید حاضر باشد بسیار کم است.

بنابراین ماریو گوتزه استارت تمرینی بایرن در 26ام جون را از دست خواهد داد و در دیدار 27ام جولای در سوپر کاپ آلمان نمی تواند مقابل تیم سابق خود بازی کند. حضور وی در نخستین دیدار فصل جدید بوندس لیگا که از تاریخ 9ام آگوست آغاز می شود نیز در هاله ای از ابهام است.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
پاسخ مولر به من یو: علاقه ای به ترک مونیخ ندارم

732-thomas-muller-7.jpg

FCBayern.ir- به گزارش کیکر، توماس مولر مهاجم جوان مونیخی ها که فصل فوق العاده ای را با بایرن سپری کرد مورد توجه منچستر یونایتد قرار گرفته، اما او به این پیشنهاد پاسخ منفی داد.

مولر به حضور طولانی مدت در بایرن می اندیشد وی از پیشرفت خود در این فصل بسیار راضی است و بدنبال توسعه بیشتر در کیفیت بازی اش است.

مولر در مورد پیشنهاد منچستر گفت:" بعد از پشت سر گذاشتن چنین فصلی هرگز به خداحافظی فکر نمی کنم می خواهم در مونیخ بمانم خصوصا که این فصل را با چنین موفقیت هایی پشت سر گذاشتیم."

مولر این فصل را بهترین سال خود می داند و به کیکر می گوید:" فصل 13-2012 بهترین فصل دوران حرفه ای من بود. من بخشی از موفقیت های تیم بودم در دیدار رفت برابر بارسلونا دو گل به ثمر رساندم که این فوق العاده بود."

توماس مولر تا سال 2017 با بایرن قرارداد دارد و در 46 بازی این فصل موفق شد 22 گل برای مونیخی ها به ثمر رساند.

شواین اشتایگر امروز به اتاق عمل می رود

732-bastian-schweinsteiger-5.jpg

FCBayern.ir- پس از گذشت یک روز از جشن سه گانه ی بایرن، شواین اشتایگر برای عمل جراحی بر روی مچ پای مصدوم خود راهی اتاف عمل می شود.

به گزارش اشپورت بیلد؛ شواین اشتایگر پس از انجام عمل جراحی مشکلی برای حضور در تمرینات پیش از فصل بایرن زیر نظر پپ گواردیولا نخواهد داشت به گفته ی کادر پزشکی باشگاه تنها یک هفته استراحت می تواند شرایط مناسب پس از عمل را برای باستین فراهم آورد.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
هاینکس هم امروز بالاخره انتظارها رو به پایان رسوند و اعلام کرد فعلا قصد استراحت داره و به هیچ تیمی در آلمان و یا خارج از آلمان نمیره
به نظر میاد با توجه به اعلام قطعی بازنشستگی نکردنش قصد داره یک فصل استراحت کنه و بعد از جام جهانی جانشین لو در تیم ملی بشه
البته این یه حدسه خودش که چیزی نگفته

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
تیم برتر زیر 21 ساله های اروپا
حضور 6 بازیکن از بوندسلیگا
بالاترین نمره هم متعلق به گوتزه هست

137042084022705_02.jpg

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
توماس مولر: من به خوبی مسی نیستم

276597_heroa.jpg

سایت گل- توماس مولر، ستاره بایرن مونیخ، علی رغم نمایش های خوبی که در رقابت های این فصل به نمایش گذاشت، همچنان فروتنی اش را حفظ کرده و معتقد است که به خوبی لیونل مسی، ستاره بارسا، نیست.

این ملی پوش آلمانی در رقابت های این فصل چمپیونزلیگ به اندازه مسی گلزنی کرد اما تاکید کرد که این به معنای برابر بودن آنها نیست؛ هرچند یوپ هاینکس معتقد است که مولر می تواند یکی از گزینه های اصلی کسب توپ طلای 2013 باشد.

او در گفتگو با نشریه بیلد گفت:" اینکه من در چمپیونزلیگ به اندازه مسی گلزنی کردم، به معنای این نیست که به خوبی او هستم. اما خوشحالم که همین اندازه توانایی های که دارم، برای رسیدن به قهرمانی در چمپیونزلیگ کافی بود.

هرچند من آدمی نیستم که به دنبال جلب توجه باشم. من تنها می خواهم با تیمم در جام ها به قهرمانی برسم."

مولر این فصل با بایرن به یک سه گانه تاریخی رسید و امیدوار است که تیمش بتوند در سال های پیش رو به موفقیت های بیشتری برسد.

" ما در رقابت های داخلی هم خیلی موفق بودیم. اکنون ما تیمی هستیم که هم در بوندس لیگا و هم در رقابت های اروپایی، همه به دنبال شکست دادن ما هستند. این می تواند چالش بزرگی باشد.

اسکلت اصلی این تیم می تواند برای 4-3 سال دیگر همچنان باقی بماند و ما به دنبال رسیدن به موفقیت های بیشتر هستیم."

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
توماس مولر: من به خوبی مسی نیستم

276597_heroa.jpg

سایت گل- توماس مولر، ستاره بایرن مونیخ، علی رغم نمایش های خوبی که در رقابت های این فصل به نمایش گذاشت، همچنان فروتنی اش را حفظ کرده و معتقد است که به خوبی لیونل مسی، ستاره بارسا، نیست.

این ملی پوش آلمانی در رقابت های این فصل چمپیونزلیگ به اندازه مسی گلزنی کرد اما تاکید کرد که این به معنای برابر بودن آنها نیست؛ هرچند یوپ هاینکس معتقد است که مولر می تواند یکی از گزینه های اصلی کسب توپ طلای 2013 باشد.

او در گفتگو با نشریه بیلد گفت:" اینکه من در چمپیونزلیگ به اندازه مسی گلزنی کردم، به معنای این نیست که به خوبی او هستم. اما خوشحالم که همین اندازه توانایی های که دارم، برای رسیدن به قهرمانی در چمپیونزلیگ کافی بود.

هرچند من آدمی نیستم که به دنبال جلب توجه باشم. من تنها می خواهم با تیمم در جام ها به قهرمانی برسم."

مولر این فصل با بایرن به یک سه گانه تاریخی رسید و امیدوار است که تیمش بتوند در سال های پیش رو به موفقیت های بیشتری برسد.

" ما در رقابت های داخلی هم خیلی موفق بودیم. اکنون ما تیمی هستیم که هم در بوندس لیگا و هم در رقابت های اروپایی، همه به دنبال شکست دادن ما هستند. این می تواند چالش بزرگی باشد.

اسکلت اصلی این تیم می تواند برای 4-3 سال دیگر همچنان باقی بماند و ما به دنبال رسیدن به موفقیت های بیشتر هستیم."

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
بازی خداحافظی بالاک از فوتبال

732-ballack.jpg

FCBayern.ir - امشب یک شب بسیار غم انگیز برای بسیاری از طرفداران فوتبال است. میشائیل بالاک برای آخرین بار و پس از فتح چهار عنوان بوندسلیگا، سه جام آلمان، سه جام حذفی و یک عنوان لیگ برتر در دوران حرفه ایش در مرکز توجهات قرار می گیرد و این نبوغ فوتبال امشب در لایپزیک کفش های خود را آویزان می کند.

شکی نیست که بالاک به عنوان یکی از بزرگترین بازیکنان در فوتبال آلمان به تاریخ می پیوندد و هواداران او را با شماره 13 و خاطرات فراموش نشدنی بی شمار به اذهان می سپارند. کاپیتان آلمان امشب مسابقه خداحافظی خود را در کنار برخی از نام آشناترین های ورزش برگذار میکند. این بازی بین دو تیم "منتخب جهان" و "بالاک و دوستان" خواهد بود. ترکیب نهایی برای هر دو طرف هنوز نهایی نشده است، اما بازیکنان بزرگی برای هر دو طرف بازی خواهند کرد.

در تیم منتخب جهان بازیکنانی نظیر: ینس لمان، رومن وایدنفلر، آدبایور، فرانک لمپارد، کاروالیو، امرسون، اسین، ماتئوس، مالودا، لام، ندود، کوکا، شوچنکو، مهدوی کیا و دروگبا با مربی گری خوزه مورینیو به میدان خواهند رفت.

تیم بالاک و دوستان نیز از بازیکنانی نظیر: آدلر، بوهلر، فرینگس، گلوکنر، هامان، یانکر، کیرستن، کلوزه، مارشال، مرته ساکر، نئوندروف، نویل، سالی حمید زیچ، اشنایدر، میشائیل شوماخر، شورله، سم، ورنز و مربی گری رودی فولر بهره خواهد برد.

میشائیل بالاک بازی های ملی خود را پس از مصدومیتش با توجه به اختلافی که با یواخیم لو داشت ناعادلانه و بدون تشریفات حرفه ای پایان برد و همین سبب شد که باستین شواین اشتیایگر به حمایت از وی برخیزد و خواهان بازی خداحافظی شایسته برای بالاک شود ، باستین در گفتگو با نشریه کیکر بیان داشت: "این سزوار بالاک نیست، متأسفانه از اعتبار میشائیل در فوتبال آلمان به خوبی تقدیر نشد. من اخیراً میشائیل را در مونیخ دیدم و او مرا برای بازی خداحافظی اش دعوت کرد، و اگر باشگاه به من اجازه دهد دوست دارم با علاقه در بازی خداحافظی اش حضور داشته باشم."
با این حال، به دلیل مصدومیت شواین اشتایگر این بازی را از دست خواهد داد، البته حضور جان تری و فرانک لمپارد نیز هنوز مشخص نیست.

میشائیل شوماخر نیز با یک هواپیمای جت خصوصی برای حضور و مشارکت در بازی خداحافظی بالاک خود را به لایپزیک رسانده است. او تنها بازیکن غیرفوتبالی انتخاب شده ی این مسابقه است.

امشب زمان بسیار عاطفی برای میشائیل بالاک خواهد بود، بالاک در کنفرانس مطبوعاتی قبل از بازی از خوشحالیش بخاطر ملاقات دوستانش گفت و گفت دوست دارد برای هر دو تیم یک نیمه بازی کند اما این بستگی به سطح آمادگی جسمانیش خواهد داشت.

به هر حال هر دو تیم به یک اندازه قوی هستند و کمی پیش بینی برای بازی سخت است، اما آنچه مهم است این است که 13 خوش یمن امشب به افسانه می پیوندد و حسرت بازی های زیبایش برای ما هوادران خواهد ماند.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
تمدید قرارداد ریبری و فن بویتن با بایرن

278013hp2.jpg

ستاره فرانسوی که در سال 2007 از مارسی به بایرن پیوست، قراردادش را تا سال 2017 تمدید کرد

سایت گل- باشگاه بایرن مونیخ اعلام کرد که فرانک ریبری و دنیل فن بویتن، قراردادشان را با این باشگاه تمدید کردند.

ستاره فرانسوی که در سال 2007 از مارسی به بایرن پیوست، قراردادش را تا سال 2017 تمدید کرد؛ در حالی که مدافع بلژیکی با تمدید یک ساله قراردادش، حداقل برای یک سال دیگر نیز در آلیانس آره نا خواهد ماند.

کارل هاینس رومنیگه، نایب رئیس باشگاه بایرن مونیخ، معتقد است که این دو بازیکن نقش مهمی در موفقیت های این فصل بایرن داشتند:" آنها دو بازیکن مهم و محوری تیم ما هستند و همچنان با ما خواهند بود. فرانک و دنیل در فصول اخیر به دستاوردهای زیادی رسیدند. این قراردادها در واقع تشکری از آنهاست؛ به خاطر اینکه معمولا برای ما سرنوشت ساز بودند؛ به ویژه در دیدارهای مهم."

یوپ هاینکس، سرمربی در آستانه جدایی بایرن، ریبری را یکی از نامزدهای اصلی توپ طلای 2013 توصیف کرد و فن بویتن 35 ساله نیز این فصل در خط دفاعی، عملکرد قابل قبولی داشت.

sajadperspolis

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
37
جند خبر کوتاه خودم بگم

باستین غوزک پاشو جراحی کرد که زیاد جدی نیس

حرفو حدیث برای رفتم گومز زیاده ک امیدوارم نره(خبر رفتن به ناپولی دروغ بود)

دیشبم آلابا برای تیم ملی اتریش گل زد و 2 بر 1 برنده شدن مقابل سوئد

ریبریم تو سواحل اسپانیا داره عشفو حال میکنه :دی + عکس
15536941684582812321.jpg

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
بازی خیریه برای کمک به سیل زدگان

732-fcb-logo-5.jpg

FCBayern.ir - در پی فاجعه سیل در شرق و جنوب آلمان دو باشگاه بزرگ ژرمن ها و فینالیست های لیگ قهرمانان اروپا تصمیم گرفتند همدردی خود با مردم را با کمک به آنها نشان دهند. بایرن با برگذاری یک دیدار خیریه در پاسائو و دورتموند با اهدای بخش بزرگی از هزینه های پیش از آغاز فصل خود.

بایرنی ها تحت تأثیر زیر آب رفتن شهر قدیمی پاسائو تصمیم گرفتند بازی دوستانه ای در مقابل یک تیم منطقه ای برگزار کنند. این دیدار در آینده ای بسیار نزدیک انجام خواهد شد اما هنوز تاریخ دقیق آن معلوم نیست. کارل هاینس رومنیگه، نایب رئیس باشگاه بایرن و هورست سیهوفر، نخست وزیر ایالت باواریا توافق کردند تمام درآمد حاصل از بازی به قربانیان در مناطق سیل زده اهدا شود.

رومینگه در مصاحبه اش پس از بیان این خبر اعلام کرد : تیم ما بخصوص در هفته ها و ماه های اخیر از پشتیبانی و حمایت این برخوردار بوده و مشاهده تصاویر آنها در این وضعیت دشوار است. میخواهیم به سهم خود با آنان همدردی کنیم.

سیهوفر نیز افزود: برای همبستگی با مردم سیگنالی قوی نیاز است و این چیزی است که در جهان خاص فوتبال است.

همچنین مسئولین بورسیا دورتموند قصد دارند بخش بزرگی از هزینه های پیش از فصل خود را برای حمایت از قربانیان و بخصوص کودکان در 6 جولای اهدا کنند. کارستن کرامر، مدیر فروش و بازاریابی دورتموند اعلام کرد با اهدای حداقل 100،000 یورو ما امیدواریم که بتوانیم در کاهش مقداری از درد و رنج آسیب دیدگان سهیم شویم.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
لام:بهترین فصل ما هنوز نرسیده است

732-philipp-lahm-4.jpg

FCBayern.ir - کاپیتان فیلیپ لام اعتقاد دارد سه گانه فقط آغاز داستان موفقیت های بایرن است. وی در گفتگو با روزنامه "Süddeutsche Zeitung" بیان داشت که "بهترین سال ما هنوز نرسیده" و برای این حرفش نیز دلیل می آورد. یکی از آنها این است : پپ گواردیولا. که به نظر لام یک شانس بزرگ است.

بایرن از چهار سال پیش بهای سنگینی را برای اینکه به این سطح برسد پرداخته است. پس از آنکه مدیران بایرن بعلت نتایج ضعیف مورد مواخذه عموم قرار گرفتند، فلسفه و سیاست باشگاه تغییر کرد . از آن پس اتفاقات بسیاری در مونیخ رخ داد که تصمیم های درست و سازنده ای نیز در پی داشت تا اینکه در سال 2013 بایرن با فتح سه گانه به تاج و تخت اروپا رسید و فیلیپ لام در حال حاضر آینده ی روشنی را پیش روی بایرن می بیند. "چارچوب باشگاه و شخصیت تیم این اجازه را می دهد که بایرن با پپ گواردیولا حتی به موفقیت های بیشتری نائل شود. بایرن در فصل گذشته بازار نقل و انتقالات در مسیر صحیحی گام برداشت و من باید بخاطر این از مسئولان تمجید کنم. خریدهای جدید کاملاً با شرایط و زندگی تازه هماهنگ شدند و این سه گانه ی تاریخی را رقم زدند."

اما آینده چه می شود؟ آیا پس از این پیروزی همانند اینترمیلان مجموعه سیری نزولی را طی خواهد کرد؟ آیا موفقیت های بدست آمده با یوپ هاینکس با پپ گواردیولا امکان پذیر است؟ نگرانی در این باره بین هواداران موج می زند اما به نظر می رسد لام به آینده اطمینان دارد و این مسائل را رد می کند "بایرن اکنون از نظر اقتصادی هم به بزرگترین باشگاه تبدیل شده و با پپ گواردیولا که مربی با کلاس جهانی است می خواهد بهترین بماند، ما این شانس را داریم که از بارسا هم بهتر باشیم. چرا که نشان دادیم می توانیم در سه جبهه استوار باشیم و گواردیولا نیز مدت طولانی است که عملکرد تیم را زیر نظر دارد و این فرصت بسیار خوبی قبل از شروع کار برای مربی ای مثل گواردیولا بوده است. و او حتی این شانس را دارد که به نتایج بهتری نسبت به کاتالانها برسد و تیمی قوی تر بسازد."

از نظر لام واضح است که یک تیم می تواند بیش از چند عنوان در سال ببرد بنابراین "این سه گانه نه تنها پایان نیست بلکه آغاز است."

فیلیپ لام با اعتماد به نفس صحبت می کند "در حال حاضر این دقیقاً همان چیزی است که همه ی ما می خواهیم، بنابراین تاکنون این بیاد ماندنی ترین سال ما است اما هنوز اتفاقات بزرگ تری می تواند رخ دهد، شاید عجیب باشد اما این سه گانه می تواند بسیار تکرار و بهتر شود."

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
ژروم بواتنگ: من یک جنگجو هستم؛ باهمین جنگندگی جایگاهم را درترکیب اصلی بایرن بازیافتم

280686hp2.jpg

مدافع بایرن مونیخ در صحبت هایی اعلام کرد که به لطف تجربه ای که در دوران جوانی کسب کرده، توانسته جایگاهش در ترکیب بایرن را باز بیابد

سایت گل- ژروم بواتنگ ستاره باشگاه بایرن مونیخ در صحبت هایی اعلام کرده که تقویت ویژگی جنگندگی اش در طول دوران کودکی، به او کمک کرد تا برای بازیابی جایگاهش در ترکیب اصلی بایرن مونیخ موفق شود.

چندی پیش و با مصدومیت هولگر بداشتوبر، یوپ هاینکس سرمربی بایرن مونیخ ترجیح داده بود تا به جای بواتنگ 24 ساله از دانیل فان بویتن بلژیکی استفاده کرده و او را به عنوان زوج دفاعی دانته برگزیده بود. اما بواتنگ توانست جایگاهش درترکیب اصلی بایرن را از فان بویتن پس بگیرد و حالا معتقد است که درسهایی که در دوران کودکی آموخته، به او در این مسیر کمک کرده است.

بواتنگ در صحبت هایی به بیلد گفت:« من دو ماه سخت را پشت سرگذاشتم ولی برای خروج از این شرایط احمقانه به شدت جنگیدم . من یک جنگجو هستم و این خصلت جنگندگی را در دوران کودکی ام آموختم.»

بواتنگ در ادامه صحبت هایش گفت:« من وقتی بچه بودم در خیابان با بچه هایی که از من برگتر بودند فوتبال بازی می کردم ولی همیشه به خاطر مهارت های تکنیکی ای که داشتم از آنها پیش می افتادم. اصلا مهم نیست که چند بار زمین خوردم، چون همیشه از جایم بلند می شدم. هیچ چیزی مرا زمین نمی زند. من همین الان هم در جای خودم ایستاده ام.»

بواتنگ یکی از بازیکنان بایرن مونیخ در فینال لیگ قهرمانان اروپا در ورزشگاه ومبلی بود که با کمک هم تیمی هایش موفق شدند تا با کسب برد 1-2 مقابل دورتموند، قهرمان اروپا لقب بگیرند.

البته شب شیرین قهرمانی برای بواتنگ وقتی که مدال طلای قهرمانی اش را گم کرد، مبدل به یک کابوس شد:« ما قهرمانی مان را جشن می گرفتیم و من در زمین چمن و درجایگاه ها دائما بالا و پائین می پریدم. احتمالا همان موقع مدالم از گردنم افتاده. واقعا ترسیده بودم. تمام گوشه گوشه رختکن را گشتم و بلافاصله این ایده به ذهنم رسید که از کسی کمک بگیرم. من به افراد صمیمی و خوبی که می شناختم اعتماد کردم و امیدهایم هم ناامید نشد.»

نیک زاکاردی، خبرنگار اسپورت ایلوستریتد مدال طلای بواتنگ را پیدا کرده بود و آن رابرای بواتنگ ارسال کرد.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
دانته: هاینکس یک الگو برای همه است

283095hp2.jpg

مدافع برزیلی بایرن مونیخ فتح سه گانه ی تاریخی را حاصل تلاش های یوپ هاینکس می داند
سایت گل- دانته مدافع برزیلی باشگاه بایرن مونیخ کسب سه گانه ی تاریخی فصل توسط بایرنی ها را مرهون اعتماد به نفس و شجاعتی که یوپ هاینکس از ابتدای فصل در تیم ایجاد کرده بود می داند.

دانته در گفتگویی با روزنامه ی تی زد مونیخ می گوید:" واقعیت این است که من از ابتدا نقش بزرگ خود را پذیرفتم و بازی در پست مهمی را عهده دار شدم باید از یوپ هاینکس تشکر کنم او از اول فصل به عنوان یک تکیه گاه در کنار من بود و از من حمایت کرد."

دانته از تجربیات خود در کنار هاینکس می گوید:" من چیزهای زیادی از او یاد گرفتم نه تنها در مورد مسایل فوتبالی بلکه او یک نمونه و الگوی واقعی از انسانیت است."

مدافع ملی پوش برزیل ادامه می دهد:" در اولین فصل حضور در باشگاه بایرن بسیار هیجان زده بودم و من می خواستم خودم را به هر ترتیب ثابت کنم در چنین سطحی با نوابغ فوتبال جهان رقابت کردم در نهایت سه جام را بدست آوردم این برای من یک رویا است."

دانته در پایان پیروزی های متوالی بایرن در هفته های ابتدایی را کلید موفقیت مونیخی ها می داند و می گوید:" هفته های نخست بسیار مهم بود با بردهای متوالی در هشت هفته ی ابتدایی ما اعتماد به نفس لازم را برای موفقیت بدست آوردیم."

دانته تابستان گذشته از باشگاه مونشن گلادباخ به بایرن مونیخ نقل مکان کرد و بسیار سریع در ترکیب ابتدایی بایرن جای گرفت او در این فصل 45 بازی برای بایرن انجام داد که در 44 بار آن در ترکیب اولیه هاینکس قرار داشت.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
نویر: ممکن است روزی حس کنم که به چالش جدیدی نیاز دارم

285301hp2.jpg

دروازه بان آلمانی بایرن مونیخ در صحبت هایی اعلام کرده که درحال حاضر به فکر انتقال به تیم دیگری نیست ولی ممکن است دربرهه ای در آینده به تیم دیگری برود

سایت گل – مانوئل نویر دروازه بان آلمانی باشگاه بایرن مونیخ در صحبت هایی اعلام کرد که در حال حاضر از زندگی در مونیخ راضی و خوشحال است ولی احتمال انتقالش به تیمی دیگر در آینده را رد نمی کند.

این دروازه بان جوان درتابستان سال 2011 از شالکه به بایرن مونیخ منتقل شدو معتقد است که انتخاب درستی درانتقال به تیم قهرمان بوندس لیگا داشته.

البته نویر در صحبت هایی اعلام کرده که در آینده ممکن است به تیم دیگری برود؛ البته هر زمانی که حس کند که به چالش جدیدی نیاز دارد، این کار را انجام خواهد داد.

نویر در صحبت هایی به بیلد گفت:« فتح قهرمانی سه گانه تائیدی براین بود که پیوستنم به بایرن، تصمیم درستی بود و این تصمیم حتی درست تر از انتقالم به تیمی خارجی بود.»

نویر ادامه داد:« من در حال حاضر به فکر جدایی احتمالی از بایرن نیستم. من هیچ وقت بازی کردن در تیمی که بازیکنانش تا این حد برای هم احترام قائل باشند را نداشته ام و واقعا خوشحالم که بخشی از این تیم هستم.ولی نمی دانم که در آینده چه اتفاقاتی ممکن است رخ دهد. در فوتبال اتفاقات ممکن است خیلی سریع به وقوع بپیوندند و ممکن است ناگهانی به این نتیجه برسم که زمان آغاز یک چالش جدید فرا رسیده.»

نویر 27 ساله تا تابستان سال 2016 با بایرن مونیخ قرار داد دارد.

بالا