توماس دال خواهان جدایی گومز از بایرن شد
FCBayern.ir - توماس دال سرمربی با سابقه فوتبال آلمان و بازیکن سابق باشگاه های هامبورگ و فرانکفورت آلمان و باشگاه های لاتزیو و باری ایتالیا نیز همانند اشتفان افنبرگ و لوکا تونی، خواهان جدایی ماریو گومز از بایرن مونیخ و پیوستنش به باشگاه های ایتالیایی شد.
به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ توماس دال در مصاحبه با شبکه اسکای اسپورت آلمان درباره این موضوع می گوید :"آینده کاری ماریو گومز در بایرن دارد به روزهای آخر خود نزدیک می شود به نظر من سرنوشت او کم کم شبیه کاکای برزیلی در تیم رئال شده است یعنی باشگاه می خواهد او را بفروشد ولی بدلیل دستمزد و قیمت بالای این بازیکن باشگاهی برای خریدنش جلو نمی آید. گومز نباید کاکای بایرن شود و بایستی این بازیکن زودتر مونیخ را ترک نماید و راهی سری آ شود.
توماس دال که سابقه حضور 6 ساله در سری آ ایتالیا دارد اضافه می کند : من نیز با افه (اشتفان افنبرگ) موافقم گومز به دلیل خصوصیات خود یعنی عدم سرعت کافی و تکنیک زیاد نباید به انگلیس و اسپانیا برود زیرا در آنجا دوام زیادی نخواهد آورد. بهترین مکان برای آینده این بازیکن همان سری آ و تیمهایی نظیر فلورانس و ناپولی می باشد. گومز باید نقش موثری در ترکیب تیم ملی آلمان در جام جهانی داشته باشد و به طور حتم با روند کنونی، این اتفاق برای وی به خوبی رخ نخواهد داد.
شایان ذکر است اشتفان افنبرگ و لوکا تونی دو بازیکن سابق باشگاه بایرن مونیخ نیز از ماریو گومز خواستند به فیورنتینا بپیوندد و در همین حال هر دو این بازیکنان که سابقه حضور در تیم ایتالیایی فیورنتینا نیز دارند از مدیران باشگاه فلورانسی خواستند زودتر تکلیف ماریو گومز را مشخص نمایند و زودتر برای جذب بازیکن ملی پوش آلمانی بایرن مونیخ دست به کار شوند. مشکل اصلی این قرارداد رقم درخواستی باشگاه بایرن مونیخ برای این بازیکن یعنی مبلغ 25 ملیون یورو می باشد در صورتیکه باشگاه فلورانسی بیشتر از 15 ملیون یورو نمی خواهد بپردازد.
اولین مصاحبه گوتزه با سایت بایرن
FCBayern.ir - پپ گواردیولا از روز دوشنبه 1 جولای کار خود را در بایرن مونیخ آغاز کرد. همچنین ماریو گوتزه که در انتقالی جنجالی از تیم رقیب مونیخی ها، دورتموند جدا شده و به جمع باواریایی ها پیوسته رسما کار خود را به عنوان بازیکن این تیم آغاز کرد. ماریو در مصاحبه ای با وبسایت رسمی باشگاه بایرن مونیخ به سوالات مطرح شده پاسخ می دهد:
ماریو به بایرن خوش آمدی! وقتی به عنوان یک بازیکن بایرن به دفتر باشگاه وارد شدی چه احساسی داشتی؟
تا کنون همه چیز خوب بوده. من فقط چند روز است که اینجا هستم و هنوز نتوانستم در تمرینات روزانه بایرن شرکت کنم. منتظر روزی هستم که بتوانم با آمادگی کامل در تمرینات حاضر باشم. همه چیز از آن زمان شروع می شود.
وقتی برای اولین بار وارد رختکن بایرن شدی عصبی بودی؟
عصبی کلمه درستی برای بیان احساس من نیست. بیشتر شبیه نوعی تنش مثبت بود. شما نمی دانید چه چیزی در انتظارتان است پس مشخصا خودتان را کنترل می کنید و سعی می کنید نگاهی به اطراف بیندازید. اما مستقر شدن در اینجا زیاد طول نمی کشد، خوشبختانه من نیمی از بازیکنان را از اردوی تیم ملی می شناسم و این بسیار مفید خواهد بود.
متاسفانه شما هنوز نتوانسته اید با هم تیمی هایتان تمرین کنید. وضعیت شما به چه شکل است؟
این تنها نکته آزاردهنده است. عضله پاره شده در وضعیت بسیار بهتری است. ولی هنوز برای دویدن آماده نیستم.
برنامه بازگشت شما دقیقا به چه صورت است؟
هیچ برنامه زمانی وجود ندارد. ما هر روز با توجه به وضعیت آمادگی جسمی موجود برنامه ریزی می کنیم و بر اساس آن تصمیم می گیریم که من چه فعالیتی می توانم انجام دهد. در حال حاضر روی ارگومتر کار می کنم. به زودی معاینه و mri در پیش خواهم داشت و نتیجه آن اطلاعات بیشتری را مشخص خواهد کرد. اما مطمئن هستم تا دو هفته دیگر قادر به دویدن خواهم بود و بنابراین تا 3-4 هفته دیگر برای برنامه تمیرینات تیم آماده خواهم بود.
نگاهی داشته باشیم به اتفاقات چند ماه گذشته. آیا ترک دورتموند برای شما دشوار بود؟
البته که بود. دورتموند جایی بود که من بزرگ شدم و تقریبا تمام دوران جوانی خود را در باشگاه بوروسیا دورتموند گذراندم. من مجبور شدم دوستان و خانواده ام را ترک کنم. اما در حال حاضر به فرصت جدید پیش رو نگاه می کنم. این چیزی بود که من می خواستم. در بایرن من قدمی به مرحله بعدی زندگی حرفه ای خود برمی دارم. این دلیلی است که برای آن به مونیخ آمده ام و به دنبال رسیدن به آن هستم.
چیزی که بیشتر از همه شما را به سمت مونیخ جذب کرد چیست؟
دلیلش مجموعه ای کامل از همه چیز است. باشگاه، تیم، مربی، فلسفه باشگاه، و دورنمای آینده. من احساس کردم حضور در بایرن دقیقا بهترین چیز برای من است. من آمده ام تا برای بهترین باشگاه چهان بازی کنم و این فرصتی استثنایی است. و واضح است که مونیخ هم شهر فوق العاده ای است.
البته محل تولد شما، ممینگن، زیاد از مونیخ دور نیست...
درست است. بسیار خوب است که پدربزرگ و مادربزرگ من هنوز آنجا زندگی می کنند و برادر بزرگتر من در تیم دسته سومی اونترهاخینگ بازی می کند. بنابراین قسمتی از خانواده ام را در مونیخ در کنار خود خواهم داشت.
اولین نظرتان در مورد پپ گواردیولا چیست؟
عالی. او جنبش بسیار زیادی با خود آورده است و فلسفه ای دارد که من به خوبی می توانم با آن کنار بیایم. او با آرامش و دوستانه به سمت بازیکنان می رود و ما را در مسیری طولانی ***** خواهد که که بدون شک همه ما از آن سود خواهیم برد.
شما توانایی بازی در هر پستی در جلوی زمین را دارید، از جمله پستی که رایج شده، مهاجم شماره 9 کاذب...
من آخرین بار در تیم ملی آلمان در این پست بازی کردم. اغلب به عنوان یک بازیکن جوان بازی در پست جدید را می پذیرفتم. این هم یک انتخاب است ولی من هنوز به این قسمت ها فکر نکرده ام. اول از همه من باید به آمادگی کامل برسم و تمریناتم را با تیم آغاز کنم. در آینده مربی در مورد بقیه چیزها تصمیم گیری خواهد کرد.
هواداران در این فصل، از ماریو گوتزه و بایرن مونیخ چه انتظاری می توانند داشته باشند؟
من فکر می کنم آنها می توانند به یک بایرن جدید نگاه کنند و من سعی می کنم در ساختن یک فصل موفق سهمی داشته باشم.