• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بایرن مونیخ

Miracles

Registered User
لایک‌ها
805
خوش اومدی قیصر پپ

13920403000301_PhotoL.jpg

eoxpcvktil421qv1xthx.jpg

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
پدر گواردیولا: اصلا نگران پپ دربایرن نیستم؛ پپ فوتبال را در خونش دارد

291114hp2.jpg

پدر پپ گواردیولا می داند که پسرش برای چالش جدید زندگی اش آمادگی تمام و کمالی دارد

سایت گل- والنتی، پدر پپ گواردیولا مطمئن است که پسرش در ماجراجویی جدیدش در بایرن مونیخ موفق خواهد بود.

او در گفتگو با برنامه اسپورتس در سارسا که در شبکه سارسا پخش شد، در مورد آینده پسرش پپ گواردیولا روی نیمکت مربیگری بایرن مونیخ صحبت کرد و گفت:« پپ تمام توانش را به کار خواهد گرفت و هر چه در توان دارد را دراختیار تیم جدیدش قرار خواهد داد.»

والنتی گواردیولا از چالش جدیدی که پیش روی پسرش قرار گرفته احساس خوشبختی و غرور می کند و درتمجید ازاوضاع بایرن گفته:« بایرن در سطح خیلی بالایی است. در آلمان فوتبال با کیفیتی دنبال می شود. البته دراین میان کمی بحث مسئولیت نیز مطرح خواهد بود.»

پدر سرمربی کاتالان ادامه داد:« امیدوارم که پپ به همین ترتیب و مثل همیشه به کارش ادامه دهد.او همیشه به خاطر فوتبال و برای فوتبال زندگی کرده. برای او 24 ساعت شبانه روز برای فوتبال، فکر کردن و حرف زدن راجع به فوتبال است و فوتبال را در خونش دارد.»

او در ادامه تلاش کرد تا کمی فشارها را از روی دوش پپ در آستانه شروع ماجراجویی جدیدش در دنیای فوتبال بردارد:« من کسی هستم که بیشتراز هر فرد دیگری می خواهم که او موفقیت هایی که در بارسلونا داشته را حالا در بایرن مونیخ تکرار کند. ما باید درکارهایی که انجام می دهیم مبارزه کنیم تا بهترین عملکرد ممکن را داشته باشیم. فوتبال به ورود توپ به دروازه بستگی دارد و مثل ریاضی یا شطرنج نیست.»

البته پدر پپ اعلام کرد که با خونسردی و آرامش اوضاع را دنبال می کند:« من نگران نیستم؛ چون می دانم که او تمام توانش را به کار خواهد گرفت و دربخش پایانی صحبت هایش در مورد زندگی شخصی پسرش هم گفت:« در نیویورک، پپ یک مربی آلمانی داشت و اینجا هم همین طور. زمانی که او بخواهد کاری را بکند، همیشه به آنچه که می خواهد می رسد.»

نویر: کار کردن با گواردیولا یک تجربه متفاوت برای بازیکنان بایرن است

269988hp2.jpg

سرمربی سابق بارسا که امروز به طو رسمی به عنوان سرمربی جدید باواریایی ها معرفی شد، روز چهارشنبه اولین جلسه تمرینی اش را با این تیم پشت سر خواهد گذاشت

سایت گل- مانوئل نویر، دروازه بان بایرن مونیخ، اعلام کرد که بی صبرانه در انتظار کار کردن زیر نظر پپ گواردیولا است.

سرمربی سابق بارسا که امروز به طو رسمی به عنوان سرمربی جدید باواریایی ها معرفی شد، روز چهارشنبه اولین جلسه تمرینی اش را با این تیم پشت سر خواهد گذاشت و نویر از اینکه می تواند با این مربی موفق کار کند، خوشحال است.

او در گفتگو با بیلد گفت:" فکر می کنم برای خیلی از ما این یک تجربه جدید است؛ کار کردن با یک مربی خارجی.

این یک شروع جدید است. من منتظر چهارشنبه هستم. ما فصل قبل تعطیلات را با یک احساس بد شروع کردیم اما این بار با احساس خوب ناشی از کسب سه گانه به تعطیلات رفتیم."
بایرنی ها این فصل علاوه بر قهرمانی در بوندس لیگا و لیگا پوکال، با پیروزی 2-1 مقابل دورتموند، در چمپیونزلیگ هم به قهرمانی رسیدند.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
عکس تاریخی: پپ- سامر؛ 19 سال قبل

290933hp2.jpg

این دو تقریبا دو دهه قبل در جام جهانی 1994 آمریکا مقابل هم قرار گرفتند
سایت گل- پپ گواردیولا امروز به طور رسمی به عنوان سرمربی جدید بایرن مونیخ معرفی شود تا کارش را در آلیانس آره نا آغاز کند. عکس های او در کنار مدیران بایرن و به ویژه ماتیاس سامر، بسیاری را به یاد رویارویی این دو در اواسط دهه 1990 انداخت؛ زمانی که این گواردیولا و سامر جوان در ترکیب تیم ملی اسپانیا، مقابل هم قرار گرفتند؛ با موهایی بلندتر و کمی لاغرتر. روزهایی کمتر کسی فکر می کرد دست تقدیر آنها را در بایرن به هم برساند.

290953hp2.jpg

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
گومز فعلا در بایرن می ماند

732-mario-gomez-1.jpg

FCBayern.ir - گومز 27 ساله، آقای گل سابق بوندسلیگا، که جایگاه ثابتش را در فصلی که بایرن موفق به کسب 3 گانه شد، به مانژوکیچ باخته بود، فعلا در بایرن می ماند.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، اخباری مبنی بر علاقه تیم های یوونتوس و فیورنتینا نسبت به جذب این مهاجم، دائما در رسانه ها منتشر شده اما مقامات باشگاه خروج گومز از بایرن را تکذیب کرده اند.

کارل هاینس رومنیگه در حالی که کنار پپ گواردیولا مربی جدید بایرن نشسته بود، شایعات مبتنی بر علاقه ی چند تیم ایتالیایی به گومز را تایید می کند و می گوید: تا امروز پیشنهاد رسمی از تیمی برای ماریو گومز دریافت نکرده اند و او نیز مانند بقیه تمرینات پیش فصل خود را از روز چهار شنبه زیر نظر پپ آغاز می کند، تا ببینیم در آینده چه اتفاقی خواهد افتاد.

گومز در سال 2009 به باواریایی ها پیوست و تا سال 2016 با بایرن قرارداد دارد.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
کاریکاتور: دلبری گواردیولا در اولین روز حضور در بایرن

او که گفته می شد به شدت در حال آموزش زمان آلمانی است، به راحتی به سوالات خبرنگاران پاسخ داد.

291113hp2.jpg

سایت گل- پپ گواردیولا که روز گذشته به طور رسمی به عنوان سرمربی جدید بایرن معرفی شد، فرصت را برای اینکه خود را به چهره ای محبوب در باشگاه باواریایی تبدیل کند، از دست نداد.

او که گفته می شد به شدت در حال آموزش زمان آلمانی است، به راحتی به سوالات خبرنگاران پاسخ داد.

اگر او به همین راحتی با کار در بوندس لیگا هم سازگار شود، بایرنی ها مشکلی برای فصل آینده نخواهند داشت.

291122.jpg

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
معرفی دستیاران گواردیولا در بایرن

FCBayern.ir - پپ گواردیولا مربی تازه وارد بایرن، اعضای کلیدی تیم مربی گری قبلیش را با خود به مونیخ آورده است.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، پپ در این باره می گوید، اینها افرادی اند که من به آنها اعتماد دارم، که برای مدتی طولانی در بارسلونا در کنار هم کار کرده ایم. پپ در ادامه اضافه می کند، کادر فعلی بایرن از افراد حرفه ای تشکیل شده که در مسیر درست قرار گرفته اند، پس نیازی به تغییر همه چیز وجود ندارد. من فکر می کنم اینکه طرفداران بایرن آماده شده اند تا فعالیت های مرا دنبال کنند بسیار فوق العاده ست. امیدوارم بتوانیم همه چیز را در بهترین شکل ممکن برای باشگاه مدیریت کنیم.

گواردیولا این پنج نفر را به کادر مدیریتش اضافه کرده است:

Manel Estiarte (مانل استیارته) : او یکی از کمک های به شدت مورد اعتماد گواردیولاست و صحبت هایش به عنوان نظرات گواردیولا تلقی می شود. ستاره ی سابق واتر پولوی اسپانیا مدال طلای المپیک 1996 را نیز در کارنامه دارد. پپ در مورد سایر رشته های ورزشی از اطلاعات و نصحیت های او استفاده می کند و او را یکی از بهترین ورزشکارهای پرورش یافته در اسپانیا می داند

11210844436347931021.jpg

Domenec Torrent (دومنک تورنت) : او از سال 2007 سابقه ی همکاری با پپ را دارد، و زمانی که پپ به عنوان مربی تیم اول بارسلونا انتخاب شد، او را به عنوان یکی از دستیاران خود انتخاب کرد. احتمال می رود که تورنت نقش آنالیزور بازی های بایرن را بر عهده داشته باشد

09374442906507267991.jpg

Lorenzo Buenaventura (لورنزو بوئناونتورا) : او مربی بدن ساز بارسلونا بود. تخصص او کار با بازیکنان مصدوم در دوران نقاحت و باز پروریست. او اکنون به عنوان مربی بدنساز جانشین مارسلو مارتینزی می شود که بعد از پنج سال همکاری با بایرن، اکنون به کشورش برزیل برگشته ست

98598479965476412737.jpg

Carles Planchart (کارلس پلانچارت) : او فیلم بازی رقبا را برای پپ آنالیز می کرد. مسئولیت اصلی او در مونیخ، مشاهده ی بازی تیم های حریف و شناسایی نقاط قوت آن ها خواهد بود.

59516883553072677967.jpg

Lars Kornetka (لارس کورنتکا) : او نیز به عنوان آنالیزور به کادر مربیان بایرن پیوسته، با این تفاوت که او از شالکه آمده و به مانند بقیه ی دستاران پپ، سابقه ی کار در بارسلونا را ندارد.

57546008000365940772.jpg

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
پپ می تواند سه گانه را بدست آورد
hitzfeld_732.jpg

FCBayern.ir - سرمربی سابق بایرن مونیخ معتقد است که پپ گواردیولا شرایط خوبی برای کسب موفقیت در بایرن دارد. هیتسفلد همچنین به فشار بالایی که بر روی گواردیولا است اشاره کرد و گفت دلیل این فشار کسب سه گانه بایرن در فصل پیش است.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، هیتسفلد به بیلد گفت : بایرن بهترین تیم در اروپا است و دارای بهترین شرایط برای ادامه دادن این موفقیت ها است و گواردیولا توایایی تکرار سه گانه را با بایرن مونیخ دارد.

این مربی 64 ساله که در سال 2001 بایرن را قهرمان اروپا کرد بیشتر توضیح داد و گفت : گواردیولا مربی جوان ولی در عین حال با تجربه می باشد. تیم بایرن در حال حاضر کلاسی برای جهان است. آنها در حال حاضر در شرایط اقتصادی فوق العاده ای قرار دارد و می توانند از همین امر برای افزایش فرصت های مالی باشگاه استفاده کنند.

او همچنین در مورد یوپ هاینکس گفت : ما نمی توانیم کار فوق العاده او را به اندازه کافی درک کنیم من انتظار دارم گواردیولا راه او را ادامه دهد. هیتسفلد در وصف هاینکس می گوید : او دلپذیر، مهربان و راستگو (صادق و درستکار) می باشد. علاوه بر این این مربی آلمانی، دلسوز بودن و مهربانی و رفتار صادقانه او ستایش کرد.هیتسفلد همچنین از تعهد او به باشگاه بایرن گفت : که هاینکس خیلی فروتن و متعهد است.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
ریبری تا 2017 با بایرن تمدید کرد

291727hp2.jpg

ریبری که در سال 2007 از المپیک مارسی به بایرن پیوست، یک ماه قبل با مدیران بایرن برای تمدید قراردادش به کدت چهار سال دیگر به توافق رسید

سایت گل- باشگاه بایرن مونیخ تایید کرد که فرانک ریبری، ستاره فرانسوی این باشگاه، قراردادش را تا سال 2017 تمدید کرد.

ریبری که در سال 2007 از المپیک مارسی به بایرن پیوست، یک ماه قبل با مدیران بایرن برای تمدید قراردادش به کدت چهار سال دیگر به توافق رسید و امروز این قرارداد جدید را امضا کرد.

او در گفتگو با سایت اختصاصی باشگاه بایرن گفت:" خیلی خوشحالم. همیشه گفته ام که احساس می کنم بایرن مانند خانه ام است.

از بودن در اینجا احساس خوبی دارم؛ هم خودم و هم خانواده ام. امیدوارم شرایط در سال های پیش رو هم به همین ترتیب باشد."
ریبری یکی از ارکان اصلی بایرن در رقابت های فصل اخیر بود و نقش مهمی در رسیدن این تیم به سه گانه داشت.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
بلاتکلیفی گومز در آستانه شروع فصل جدید

732-mario-gomez-1.jpg

FCBayern.ir - ماریو گومز در حال حاضر نمی داند در این فصل در چه باشگاهی بازی خواهد کرد.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، تاکنون تنها فیورنتینا ایتالیا درصدد خرید این مهاجم آلمانی بود ولی خبرهایی از پیوستن گومز نیز به باشگاه منچستر سیتی وجود دارد.

Esteemed British گزارش داده که سیتیزن ها (لقب منچستر سیتی) برای جذب ماریو گومز در تلاش هستند. این مهاجم آلمانی در صورت انتقال به این باشگاه لیگ برتری و با حضور در اتحاد (ورزشگاه خانگی منچستر سیتی) می بایست جای خالی توز آرژانتینی را پر کند.

به نظر می رسد بحث خروج گومز از بایرن مونیخ بیش از حد طولانی شده است. لازم به ذکر است که اخیرا گومز از فیورنتینا پیشنهادی داشته که بر سر قیمت به توافق نرسیدند.

تن هاگ سرمربی جدید بایرن دو

732-erik-ten-hag.jpg

FCBayern.ir - اریک تن هاگ هلندی به عنوان سرمربی جدید بایرن مونیخ دو انتخاب شد.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هوداران بایرن مونیخ در ایران، این مربی هلندی با عقد قراردادی دو ساله هدایت تیم دوم بایرن مونیخ را بر عهده گرفت و رسما به عنوان جانشین مهمت شول معرفی شد.

اریک تن هاگ 43 ساله در فصل گذشته هدایت تیم Go Ahead Eagles در لیگ دسته دوم هلند را برعهده داشت که این تیم را به مقام ششم رساند. این مربی سابقه دستیاری در تیم های پی اس وی آیندهون و توئنته را نیز در کارنامه دارد.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
آلمانی صحبت کردن پپ مرا تحت تاثیر قرار داد

732-philipp-lahm-1.jpg

FCBayern.ir - پس از یک فصل رویایی برای باواریایی ها کاپیتان فیلیپ لام بر این باور است که مربی اسپانیایی می تواند موفقیت های گذشته را تکرار کند.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هوداران بایرن مونیخ در ایران، لام بعد از اولین تمرین خود زیر نظر پپ گفت : وقتی شما سه گانه را کسب می کنید واضح است که می خواهید از آن محافظت کنید و همه ما می دانیم که کسب چنین موفقیتی چقدر سخت بود و تکرار آن به مراتب سخت تر خواهد بود.

این مدافع 29 ساله مورد پپ گواردیولا گفت : آلمانی صحبت کردن او مرا تحت تاثیر قرار داده است چرا که همه می دانند آلمانی زبان ساده ای نیست. کاپیتان مونیخی ها در آخر گفت در حال حاضر نگاه ما به آینده است.

گزارشی کوتاه از اولین تمرین بایرن

732-pep-first.jpg

FCBayern.ir - دو روز بعد از آغاز کار رسمی گواردیولا به عنوان سرمربی قهرمان اروپا، پس از آنکه با زبان آلمانیش خبرنگاران را تحت تاثیر قرار داد، پس از آنکه با فروتنی و تواضع دل هواداران را به دست آورد، برای اولین بار شرح وظایف بازیکنان را در تمرین چهار شنبه عصر به آنها اعلام کرد.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هوادارن بایرن در ایران، جمعیتی در حدود 25.000 نفر برای تماشای اولین جلسه ی تمرینی بایرن با پپ، با پرداخت 5 یورو به عنوان بلیت، در آلیانز آرنا گرد هم آمده بودند. مبلغ به دست آمده از فروش بلیت، به قربانیان سیل اخیر آلمان اختصاص یافت

گفت و گو و امکان صحبت مستقیم مربی با بازیکن ها نکته ی بسیار مهمی است، به همین دلیل بود که گواردیولا در مدت اقامتش در نیو یورک به سرعت مشغول یاد گیری زبان آلمانی شد. با توجه به این تصویر، بازیکن ها از همین الان به تک تک کلمات او با دقت گوش فرا می دهند.

fcb_first_training_group_pep_628.jpg

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
ایکا ریچاردز در راه بایرن مونیخ

732-micah-richards.jpg

FCBayern.ir - با توجه به مصدومیت هولگر بدشتوبر و احتمال بازگشت او در سال آینده میلادی به میادین باواریایی ها در صدد خرید یک مدافع برای استحکام خط دفاعی خود هستند.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هوداران بایرن مونیخ در ایران، رسانه های بریتانیایی مایکا ریچاردز مدافع ملی پوش و 25 ساله باشگاه منچستر سیتی را یکی از گزینه های احتمالی بایرن مونیخ در خط دفاع می دانند. این بازیکن توانایی بازی در دو پست دفاع مرکزی و دفاع راست را دارد.

گفتنی است مبلغ این انتقال می تواند چیزی در حدود 16 میلیون یورو باشد.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
برد 1-15 بایرن در شب شروع گواردیولا

292182hp2.jpg

بایرن مونیخ در اولین حضور پپ گواردیولا برروی نیمکت مربیگری این تیم موفق شد تا بانتیجه 1-15 به پیروزی برسد

سایت گل- بایرن مونیخ دراولین شب حضور پپ گواردیولا روی نیمکت مربیگری اش موفق شد تا در دیداری دوستانه مقابل تیمی از هواداران محلی با نتیجه 1-15 به برتری برسد.

این بازی در وایدن برگزار شد و درحقیقت مصاف بایرن با تیمی از هواداران این باشگاه به نام فن کلاب وایلدنائو بود.

این بازی، اولین بازی ای بود که پپ روی نیمکت مربیگری بایرن قرار می گرفت. بایرن دراین بازی میزبان تیمی متشکل از هوادارانش بود و در نیمه اول به لطف گلهای توماس مولر و اولیور مارکوتز و ولادیمیر رانکوویچ، دو بازیکن تیم جوانان بایرن با نتیجه 0-3 به پیروزی رسید.

اما باواریایی ها نیمه دوم را طوفانی شروع کردندو پاتریک ویهراوش، جولین گرین، فرانک ریبری، میتچل ویسر و تونی کروس برای بایرن گلزنی کردند.

ویهراوش، بازیکن تیم ملی زیر 19ساله آلمان دراین بازی چهار گل زد و گرین که متولد فلوریدا هم هست دراین بازی هت تریک کرد.

گواردیولا دراین بازی توانست از کروسی استفاده کند که مدتها به خاطر مصدومیت از میادین به دور بود.

درتیم اصلی بایرن، مانوئل نویر، لام، کرشهوف، شوف، کنتنتو، کان، پیر هویبرگ، استریدر، مولر، رانکوویچ، مارکوتز بازی می کردند و در نیمه دوم اشتارک، رافینیا، بواتنگ، وین، اشمیتز، هویبرگ، کروس، گرین، ریبری،ویسر و ویهراوش به میدان آمدند.

درجریان این بازی پپ با توانایی های تعدادی از بازیکنان تیم پایه ای بایرن بیش از پیش آشنا شد

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
مدافع گلادباخ: می‌دانم چطور می‌توان گواردیولا را شکست داد

291505hp2.jpg

دومینگس زمانی که در اتلتیکومادرید بازی می‌کرد، توانست مقابل بارسای گواردیولا به پیروزی برسد و معتقد است که می‌تواند با تیم فعلی‌اش هم مقابل قهرمان بوندسلیگا پیروز شود

سایت گل- آلوارو دومینگس، مدافع اسپانیایی مونشن گلادباخ، اعلام کرد با تجربه ای که از بازی در لالیگا دارد، می تواند به تیمش کمک کند تا مقابل بایرن گواردیولا به پیروزی برسد.

دومینگس زمانی که در اتلتیکو مادرید بازی می کرد، توانست مقابل بارسای گواردیولا به پیروزی برسد و معتقد است که می تواند با تیم فعلی اش هم مقابل قهرمان بوندس لیگا به این مهم دست پیدا کند.

او در گفتگو با نشریه بیلد گفت:" بله، من می دانم چطور می توان پپ را شکست داد. من با اتلتیکو مقابل بارسا به پیروزی 2-1رسیدم، زمانی که هدایت آنها را گواردیولا برعهده داشت.

امیدوارم که بتوانم با گلادباخ هم به این مهم برسم. ما این شانس را داریم."

البته دومینگس می داند که بین خوش بینی و واقعیت فاصله است و پیروزی مقابل بایرن اصلا کار آسانی نیست.

" گواردیولا یک مربی فوق العاده است. او ایده های دقیقی در مورد فوتبال دارد.

او با تغییرات کوچک مانند افزایش وظایف پرسینگ مدافعان، بایرن را قوی تر کند."

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
توماس دال خواهان جدایی گومز از بایرن شد

732-doll.jpg

FCBayern.ir - توماس دال سرمربی با سابقه فوتبال آلمان و بازیکن سابق باشگاه های هامبورگ و فرانکفورت آلمان و باشگاه های لاتزیو و باری ایتالیا نیز همانند اشتفان افنبرگ و لوکا تونی، خواهان جدایی ماریو گومز از بایرن مونیخ و پیوستنش به باشگاه های ایتالیایی شد.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ توماس دال در مصاحبه با شبکه اسکای اسپورت آلمان درباره این موضوع می گوید :"آینده کاری ماریو گومز در بایرن دارد به روزهای آخر خود نزدیک می شود به نظر من سرنوشت او کم کم شبیه کاکای برزیلی در تیم رئال شده است یعنی باشگاه می خواهد او را بفروشد ولی بدلیل دستمزد و قیمت بالای این بازیکن باشگاهی برای خریدنش جلو نمی آید. گومز نباید کاکای بایرن شود و بایستی این بازیکن زودتر مونیخ را ترک نماید و راهی سری آ شود.

توماس دال که سابقه حضور 6 ساله در سری آ ایتالیا دارد اضافه می کند : من نیز با افه (اشتفان افنبرگ) موافقم گومز به دلیل خصوصیات خود یعنی عدم سرعت کافی و تکنیک زیاد نباید به انگلیس و اسپانیا برود زیرا در آنجا دوام زیادی نخواهد آورد. بهترین مکان برای آینده این بازیکن همان سری آ و تیمهایی نظیر فلورانس و ناپولی می باشد. گومز باید نقش موثری در ترکیب تیم ملی آلمان در جام جهانی داشته باشد و به طور حتم با روند کنونی، این اتفاق برای وی به خوبی رخ نخواهد داد.

شایان ذکر است اشتفان افنبرگ و لوکا تونی دو بازیکن سابق باشگاه بایرن مونیخ نیز از ماریو گومز خواستند به فیورنتینا بپیوندد و در همین حال هر دو این بازیکنان که سابقه حضور در تیم ایتالیایی فیورنتینا نیز دارند از مدیران باشگاه فلورانسی خواستند زودتر تکلیف ماریو گومز را مشخص نمایند و زودتر برای جذب بازیکن ملی پوش آلمانی بایرن مونیخ دست به کار شوند. مشکل اصلی این قرارداد رقم درخواستی باشگاه بایرن مونیخ برای این بازیکن یعنی مبلغ 25 ملیون یورو می باشد در صورتیکه باشگاه فلورانسی بیشتر از 15 ملیون یورو نمی خواهد بپردازد.

اولین مصاحبه گوتزه با سایت بایرن
732-gotze.jpg

FCBayern.ir - پپ گواردیولا از روز دوشنبه 1 جولای کار خود را در بایرن مونیخ آغاز کرد. همچنین ماریو گوتزه که در انتقالی جنجالی از تیم رقیب مونیخی ها، دورتموند جدا شده و به جمع باواریایی ها پیوسته رسما کار خود را به عنوان بازیکن این تیم آغاز کرد. ماریو در مصاحبه ای با وبسایت رسمی باشگاه بایرن مونیخ به سوالات مطرح شده پاسخ می دهد:

ماریو به بایرن خوش آمدی! وقتی به عنوان یک بازیکن بایرن به دفتر باشگاه وارد شدی چه احساسی داشتی؟
تا کنون همه چیز خوب بوده. من فقط چند روز است که اینجا هستم و هنوز نتوانستم در تمرینات روزانه بایرن شرکت کنم. منتظر روزی هستم که بتوانم با آمادگی کامل در تمرینات حاضر باشم. همه چیز از آن زمان شروع می شود.

وقتی برای اولین بار وارد رختکن بایرن شدی عصبی بودی؟
عصبی کلمه درستی برای بیان احساس من نیست. بیشتر شبیه نوعی تنش مثبت بود. شما نمی دانید چه چیزی در انتظارتان است پس مشخصا خودتان را کنترل می کنید و سعی می کنید نگاهی به اطراف بیندازید. اما مستقر شدن در اینجا زیاد طول نمی کشد، خوشبختانه من نیمی از بازیکنان را از اردوی تیم ملی می شناسم و این بسیار مفید خواهد بود.

متاسفانه شما هنوز نتوانسته اید با هم تیمی هایتان تمرین کنید. وضعیت شما به چه شکل است؟
این تنها نکته آزاردهنده است. عضله پاره شده در وضعیت بسیار بهتری است. ولی هنوز برای دویدن آماده نیستم.

برنامه بازگشت شما دقیقا به چه صورت است؟
هیچ برنامه زمانی وجود ندارد. ما هر روز با توجه به وضعیت آمادگی جسمی موجود برنامه ریزی می کنیم و بر اساس آن تصمیم می گیریم که من چه فعالیتی می توانم انجام دهد. در حال حاضر روی ارگومتر کار می کنم. به زودی معاینه و mri در پیش خواهم داشت و نتیجه آن اطلاعات بیشتری را مشخص خواهد کرد. اما مطمئن هستم تا دو هفته دیگر قادر به دویدن خواهم بود و بنابراین تا 3-4 هفته دیگر برای برنامه تمیرینات تیم آماده خواهم بود.

نگاهی داشته باشیم به اتفاقات چند ماه گذشته. آیا ترک دورتموند برای شما دشوار بود؟
البته که بود. دورتموند جایی بود که من بزرگ شدم و تقریبا تمام دوران جوانی خود را در باشگاه بوروسیا دورتموند گذراندم. من مجبور شدم دوستان و خانواده ام را ترک کنم. اما در حال حاضر به فرصت جدید پیش رو نگاه می کنم. این چیزی بود که من می خواستم. در بایرن من قدمی به مرحله بعدی زندگی حرفه ای خود برمی دارم. این دلیلی است که برای آن به مونیخ آمده ام و به دنبال رسیدن به آن هستم.

چیزی که بیشتر از همه شما را به سمت مونیخ جذب کرد چیست؟
دلیلش مجموعه ای کامل از همه چیز است. باشگاه، تیم، مربی، فلسفه باشگاه، و دورنمای آینده. من احساس کردم حضور در بایرن دقیقا بهترین چیز برای من است. من آمده ام تا برای بهترین باشگاه چهان بازی کنم و این فرصتی استثنایی است. و واضح است که مونیخ هم شهر فوق العاده ای است.

البته محل تولد شما، ممینگن، زیاد از مونیخ دور نیست...
درست است. بسیار خوب است که پدربزرگ و مادربزرگ من هنوز آنجا زندگی می کنند و برادر بزرگتر من در تیم دسته سومی اونترهاخینگ بازی می کند. بنابراین قسمتی از خانواده ام را در مونیخ در کنار خود خواهم داشت.

اولین نظرتان در مورد پپ گواردیولا چیست؟
عالی. او جنبش بسیار زیادی با خود آورده است و فلسفه ای دارد که من به خوبی می توانم با آن کنار بیایم. او با آرامش و دوستانه به سمت بازیکنان می رود و ما را در مسیری طولانی ***** خواهد که که بدون شک همه ما از آن سود خواهیم برد.

شما توانایی بازی در هر پستی در جلوی زمین را دارید، از جمله پستی که رایج شده، مهاجم شماره 9 کاذب...
من آخرین بار در تیم ملی آلمان در این پست بازی کردم. اغلب به عنوان یک بازیکن جوان بازی در پست جدید را می پذیرفتم. این هم یک انتخاب است ولی من هنوز به این قسمت ها فکر نکرده ام. اول از همه من باید به آمادگی کامل برسم و تمریناتم را با تیم آغاز کنم. در آینده مربی در مورد بقیه چیزها تصمیم گیری خواهد کرد.

هواداران در این فصل، از ماریو گوتزه و بایرن مونیخ چه انتظاری می توانند داشته باشند؟
من فکر می کنم آنها می توانند به یک بایرن جدید نگاه کنند و من سعی می کنم در ساختن یک فصل موفق سهمی داشته باشم.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
گوتزه: الگوی من مسی است

292829_heroa.jpg

بسیاری اعتقاد دارند پپ گواردیولا به این خاطر گوتزه را به خدمت گرفته تا از او مانند مسی به عنوان شماره 9 کاذب استفاده کند و این ملی پوش آلمانی هم تایید کرد مشکلی برای این کار ندارد.

سایت گل- ماریو گوتزه، خرید جدید بایرن مونیخ، در اولین مصاحبه اش پس از پیوستن به این باشگاه، لیونل مسی، ستاره بارسا را به عنوان الگوی خود معرفی کرد.
بسیاری اعتقاد دارند پپ گواردیولا به این خاطر گوتزه را به خدمت گرفته تا از او مانند مسی به عنوان شماره 9 کاذب استفاده کند و این ملی پوش آلمانی هم تایید کرد مشکلی برای این کار ندارد.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" مسی یک الگو برای همه است؛ از جمله برای من.
فکر نمی کنم مبلغ بالای این انتقال، یک فشار اضافی روی من باشد. در واقع با توجه به اینکه فقط 21 سال دارم، چنین انتقالی برای من یک افتخار است.
وقتی اولین بار خبر جدایی ام از دورتموند منتشر شد، شرایط خیلی آسان نبود اما اکنون دیگر آن را پشت سر گذاشتم. مهمترین مسئله پیشرفتم است که فکر می کنم در بایرن اتفاق خواهد افتاد."
او همچنین در مورد اولین دیدار با پپ گواردیولا و رابطه اش با او گفت:" اولین تماس با گواردیولا واقعا ویژه بود. ما در مورد اینکه من چه زمانی آماده خواهم شد، صحبت کردیم. من جلسات تمرینی او را تماشا کردم و متوجه شدم که او کار با توپ زیادی را برای مسائل تاکتیکی انجام می دهد."
گوتزه در حال حاضر دوران مصدومیت را سپری می کند و احتمالا در هفته های ابتدایی فصل جدید غایب خواهد بود.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
گزارش روز: سیستم 3-4-3، سیستم جدید پپ برای بایرن؛ پپ هم گومز را نمی خواهد

292181_heroa.jpg

دراین بازی تیم گواردیولا با سیستم 3-4-3 به میدان رفت و توانست مقابل تیم تی.اس.وی رگن آلمان به پیروزی برسد.
سایت گل- پپ گواردیولا در دومین حضورش روی نیمکت مربیگری بایرن شاهد برد 9-1 شاگردانش در دیداری دوستانه بود.
دراین بازی تیم گواردیولا با سیستم 3-4-3 به میدان رفت و توانست مقابل تیم تی.اس.وی رگن آلمان به پیروزی برسد.
یکی از نکات جالب این بازی، به کار گیری سیستم 3-4-3 توسط سرمربی اسپانیایی بود و پپ از این بازی دوستانه بهره برد تا با شاگردانش درتیم اصلی و تیم پایه ای که این تیم نیز تحت نظر او هدایت می شود آشنا شود ودرعین حال او وفاداری اش به سبکی که در بارسا به کار می گرفت را نیز نشان داد.
البته باواریایی ها به کمی زمان نیاز داشتند تا خودشان را در جریان بازی پیدا کنند ودرابتدا این تیم گمنام حریف بود که به گل رسید ولی بعد از آن شاگردان پپ کنترل بازی را در دست گرفته و یک برد پرگل دیگر را رقم زدند.
بیش از 7هزار تماشاچی از نزدیک این بازی راتماشا می کردند و گلهای بایرن دراین بازی را توماس مولر(32)، پاتریک ویهراوش(35 و36)، جولین گرین(47، 60 و81)، امره کان(63)، الساندرو شوف(75)و تونی کروس (84) به ثمر رساندندو دانیل کوپ تنها گل تیم حریف را زد
بایرن مونیخ از روز جمعه برای برگزاری اردوی آماده سازی اش به ترنتینوی ایتالیا، شهری دردامنه کوه های آلپ سفر خواهد کرد.
از گومز استفاده نشد
طبق توافق های انجام شده، پپ گواردیولا سرمربی جوان بایرن مونیخ در بازیهای دوستانه تیمش از ماریو گومز استفاده نخواهد کرد.این اتفاق تا زمانی که تکلیف آینده گومز روشن نشود، ادامه خواهد داشت.
این روزها شنیده می شود که گومز در یک قدمی انتقال به فیورنتنینا قرار دارد.
ماتیاس سامر مدیر ورزشی بایرن دراین باره گفت:« ماریو با پپ گواردیولا صحبت کرد و پپ تصمیم گرفت تا دربازیها از او استفاده نکند.دیگر جای حرف دیگری نمی ماند و هنوز تصمیمی هم گرفته نشده است.»
گومز در اولین جلسات تمرینی بایرن زیرنظر گواردیولا حضور داشت وامیدوار بود تا بتواند درتیم پپ برای خود جایی پیدا کند ولی حالا شنیده می شود که او بنا به میل خودش در آستانه جدایی از بایرن است. این درحالی است که قرارداد کنونی گومز با بایرن تا سال 2016 اعتبار دارد.
گومز دراولین بازی دوستانه بایرن زیرنظر گواردیولا نیزکه با برد 1-15 تیم باواریایی همراه بود حضور نداشت .به نظر می رسد که باید منتظر ماند و دید که آینده گومز در چه تیمی خواهد بود.
پپ خواهان جذب لوئیز
در شرایطی که این روزها نام داوید لوئیز به عنوان یکی از گزینه های مدنظر سران بارسلونا برای تقویت خط دفاعی این تیم به گوش می رسد، حالا گویا پپ گواردیولا هم از سران بایرن خواسته تا این مدافع برزیلی را از چلسی خریداری کرده و به آلیانس آرنا بیاورند و این به نحوی دوئل پپ با سران باشگاه سابقش خواهد بود

بالا