• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بایرن مونیخ

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
مصاحبه ماتیاس سامر مدیر ورزشی بایرن

732-matthias-sammer-1.jpg

FCBayern.ir - ماتیاس سامر مدیر ورزشی باشگاه بایرن مونیخ اخیرا گفتگویی با تلویزیون خصوصی باشگاه fcb.tv انجام داده است که توجه شما را به گوشه هایی از آن جلب می نماییم :

- ما با هیچ باشگاهی از جمله فیورنتینا برای فروش ماریو گومز توافقی نداشتیم.من خبرهای رسانه های ایتالیایی در این زمینه را تکذیب می نمایم.

- ما قیمت این بازیکن را قبلا به طور صریح و واضح بیان کردیم اما هنوز پیشنهادی که با مبلغ مورد نظر ما برای گومز مطابقت داشته باشد و قابل قبول باشد، تاکنون دریافت نکرده ایم.

- هر باشگاهی که بخواهد گومز را داشته باشد باید مبلغ مورد درخواست ما را بپردازد.

- در صورتی که تا دو روز دیگر تکلیف انتقال گومز مشخص نشود، او همراه با سایر بازیکنان بایرن برای اردوی پیش فصل راهی ترنتینو خواهد شد. او هنوز بازیکن بایرن مونیخ می باشد و باید در تمرینات پیش فصل نیز شرکت نماید در ضمن ما به وکیل این بازیکن و خود گومز اعلام نمودیم که باید ظرف یک هفته دیگر تکلیف خود را مشخص کنند.آنها فقط یک هفته مهلت دارند.

- داوید لوئیز ؟!! خیر. ما هیچ پیشنهادی برای این بازیکن ارائه نکردیم و اصولا پپ نیز هیچ پیشنهادی به ما در درباره خرید این بازیکن نداده است.بنابراین این بازیکن مورد نظر ما قرار ندارد.

- پرونده نقل و انتقالات باشگاه هنوز باز است و ما در صورتیکه که سرمربی تمایل داشته باشد در این زمینه فعال خواهیم بود.

- کاملا با پپ در تیم هماهنگ هستم و تعاملی خوبی بین ما وجود دارد.هنوز هم میگویم گواردیولا بهترین گزینه ممکن برای پست سرمربیگری باشگاه بایرن مونیخ بود.

- من از همین جا اعلام می نمایم هیچ گونه کدورت و دشمنی بین باشگاه بایرن مونیخ با باشگاه بوروسیا دورتموند وجود ندارد .

- ماریو گوتزه خودش تمایل داشت به بایرن ملحق شود و زیر نظر گواردیولا کار کند و ما تنها مقدمات این کار را برایش فراهم نمودیم.

- بایرن مونیخ همچنان به حضور قدرتمند خود در رقابتهای اروپایی و بوندسلیگا و کسب عناوین مختلف ادامه خواهد داد.خواسته روسای باشگاه از سرمربی جدید تحقق همین امر می باشد.

گزارش روز: یک آئودی S8 برای پپ گواردیولا در مونیخ

291505_heroa.jpg

به عنوان بخشی از توافق میان باشگاه بایرن و کمپانی آئودی، این کمپانی خودروسازی، یک آئودی مدل اس.8 را دراختیار سرمربی بایرن قرار داده

سایت گل- هفته گذشته مراسم معارفه پپ گواردیولا در باشگاه آلیانس آرنا و به عنوان سرمربی جدید بایرن مونیخ برگزار شد.

کنفرانس خبری او یکی از جذاب ترین کنفرانس خبری های سالهای اخیر بود و پپ دراین کنفرانس خبری، حرف هایش را به زبان المانی برزبان آورده و علاوه بر آن به 4 زبان زنده دیگر دنیا هم صحبت کرد.

او حالا بعد از یک سال دوری از دنیای فوتبال، به دنیای مربیگری بازگشته و آماده است تا هدایت تیم قهرمان فصل گذشته لیگ قهرمانان اروپا را در دست گرفته و جانشین یوپ هاینکس شود.

دراین میان به گزارش مارکا، به عنوان بخشی از توافق تجاری بایرن مونیخ با کمپانی خودروسازی المانی آئودی، سرمربی این تیم، روزهای زندگی اش در مونیخ را با یک خودرو آئودی اس.8 سپری خواهد کرد. این خبری است که روپرت ستادلر، مدیراجرایی کمپانی آئودی مطرح کرد.

پپ یک ائودی مشکی را برگزید که موتوری 4 لیتری و 8 سیلندر دارد و قدرت 520 اسب بخار، به او این اجازه را می دهد که فاصله بین 0 تا صد کیلومتر برساعت را تنها در 2.4 ثانیه طی کند و قیمت این اتومبیل دراسپانیا 125.840 یورو است.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
گوتزه: هوملس شخصا از من عذرخواهی کرد

292831_heroa.jpg

اگرچه حاشیه های این انتقال بعد از دو ماه تقریبا فروکش کرده اما متس هوملس به تازگی اعلام کرد که این انتقال به خاطر پول بوده است.

سایت گل- ماریو گوتزه، ستاره جدید بایرن مونیخ، اعلام کرد که متس هوملس، هم تیمی سابقش در دورتموند، از او به خاطر انتقاد از انتقالش به این باشگاه باواریایی، عذرخواهی کرد.

این ملی پوش آلمانی براساس بندی که در قراردادش گنجانده شده بود، با باشگاه بایرن مونیخ به توافق رسید و این باشگاه با پرداخت 37 میلیون یورو ، او را از دورتموند به خدمت گرفت؛ انتقالی که بسیاری از بازیکنان و هواداران زردها را بهت زده کرد.

اگرچه حاشیه های این انتقال بعد از دو ماه تقریبا فروکش کرده اما متس هوملس به تازگی اعلام کرد که این انتقال به خاطر پول بوده است.

گوتزه در این مورد به خبرنگاران گفت:" من چیزهایی که نوشته شده بود را خواندم. متس شخصا از من عذرخواهی کرد. هیچ مشکلی بین ما وجود ندارد."

گوتزه اولین خرید گواردیولا در بایرن است و این ستاره جوان تایید کرد که با این مربی اسپانیایی صحبت کرده است.

" او از من پرسید چطور هستم و اینکه وقتی بهبود پیدا کنم، اینجا شرایط راحتی خواهم داشت. صحبت کردن با سرمربی برای من مهم بود.

از اینکه اینجا هستم، خوشحالم. از نظر ورزشی، این تصمیم درستی برای من بود. برایم مهم بود که یک چالش جدید را آغاز کنم.

من باید با محیط جدید خو بگیرم. با هم تیمی ها و سرمربی جدید و همچنین یک فلسفه متفاوت. البته اول از همه باید دوران نقاهت را به طور کامل پشت سر بگذارم. سپس باید به دنبال رسیدن به اهدافم با تیم و ارائه یک فوتبال خوب باشم."
گوتزه قرارداده چهارساله با بایرن امضا کرد.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
بایرن مونیخ از آدیداس عذرخواهی کرد

پس از اینکه دو تن از خریدهای جدید بایرن مونیخ در مراسم معارفه خود با لباس‌هایی با نشان نایکی حضور پیدا کردند، مسئولان باشگاه آلمانی از شرکت تولید پوشاک آدیداس عذرخواهی کردند.
به گزارش خبرگزاری مهر، "ماریو گوتزه" و "یان کرشوف" در حالی که پیراهن‌هایی با نشان‌های نایکی بر تن داشتند در مراسم معارفه شرکت کردند چرا که این دو بازیکن با این شرکت تحت قرارداد هستند اما باشگاه از این بابت از شرکت آدیداس پوزش خواسته است. "الیور بروگن"، سخنگوی شرکت آدیداس، در گفتگو با Spox.com اظهار داشت: تصاویر مراسم معارفه واقعا ما را بهت‌زده کرد. طبق قراردادی که داریم این کار مجاز نیست زیرا این برای بایرن مونیخ که شریک تجاری آدیداس است یک رویداد رسمی محسوب می‌شود. ما قبلا در این مورد با باشگاه بایرن مونیخ صحبت کردیم. این اظهار نظر شرکت آدیداس واکنش باشگاه بایرن مونیخ را به همراه دشاته است. بایرن از این بابت ابراز تاسف کرده و قول داده که بار دیگر چنین اتفاقی روی ندهد.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
داوید لوئیز را نمی خواهیم

732-matthias-sammer-3.jpg

FCBayern.ir - طی روزهای اخیر شایعات زیادی در مورد حضور احتمالی کوشیلنی در بایرن به گوش می رسید اما رفته رفته شایعات رنگ و بوی تازه ای گرفته و نام بازیکنان جدیدی پرامون بایرن به گوش می رسد.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ ماتیاس سامر به اخباری که در مورد حضور احتمالی داوید لوئیز در بایرن به گوش می رسید واکنش نشان داد و این اخبار را بی اساس دانست.

بعد از اتفاقات ناگواری که برای بادشتوبر طی فصل گذشته رخ داد و او به احتمال فراوان تمام فصل آینده را از دست خواهد داد بسیاری از مطبوعات در مورد احتمال جذب یک مدافع توسط بایرن به گمانه زنی پرداختند.

بعد از اینکه بسیاری از روزنامه ها و سایت های خبری از علاقه بایرن به جذب داوید لوئیز مدافع تیم فوتبال چلسی خبر دادند سامر مجبور به واکنش شد، او در این باره می گوید:" شایعات اخیر بی اساس هستند، در حال حاصر ما قصد خرید هیچ بازیکنی را نداریم، اما پنجره نقل و انتقالات کماکان باز است و اگر مصدومیتی رخ دهد ما خرید خواهیم کرد."

مصاحبه با آناتولی تیموشوک

732-tymoschuk.jpg

FCBayern.ir - قهرمانی در سه گانه برای آناتولی تیموشوک به معنی کامل شدن مجموعه عنوانهای باشگاهیش بود. این هافبک قبلا قهرمان بوندس لیگا و جام حذفی آلمان شده بود. ضمن اینکه با زنیت سن پترزبورگ قهرمانی جام یوفا را هم تجربه کرده بود. او سرانجام پس از سومین تلاشش توانست جام قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا را هم لمس کند و حالا در فوتبال باشگاهی به هرچه می توانست دست پیدا کرده است.

پس از 4 سال پر حادثه در مونیخ، تیمو بایرن را برای ماجراجویی تازه ای ترک می کند. هافبک 34 ساله که مدتی هم در تمرینات فصل جدید بایرن حضور پیدا کرد روز 1 جولای به زنیت بازگشت. پیش از بازگشت به روسیه، سایت بایرن مصاحبه ای با کاپیتان تیم ملی اوکراین ترتیب داد که مشاهده می کنید.

- تیمو، وقتی روز چهارشنبه بایرن تمریناتش را آغاز کرد شما در تمرین حاضر شدید. آیا نظرتان عوض شده و قصد دارید در بایرن بمانید؟
نه (با خنده). قرارداد من با زنیت از روز 1 جولای آغاز می شود و قراردادم با بایرن هم تا 30 ژوئن اعتبار داشت. پس من فرصت این را داشتم پیش از بازگشت به سن پترزبورگ در تمرینات آمادگی پیش فصل بایرن کمی تمرین کنم. شما نمی توانید شانس تمرین در بالاترین سطح و در کنار چنین هم تیمی هایی را به راحتی از دست بدهید.

- تاثیر حضور مربی جدید تیم پپ گواردیولا چگونه بوده است؟
بسیار خوب. او بسیار آرام است. زبان آلمانی را به خوبی یاد گرفته و همه چیز را به خوبی به آلمانی توضیح می دهد. البته مشخص است که برخی از تمرین هایش برای ما جدید است. هر مربی ایده ها و نگرش خاص خود را دارد. او یک مربی بسیار خوب است که مسئولیت بهترین تیم را بر عهده گرفته.

- شما برای 4 سال در بایرن بودید. آیا خداحافظی از این تیم برایتان دشوار است؟
بسیار دشوار. اما همیشه همین طور خواهد بود. زمانی که باشگاه قبلی خود را ترک کردم هم همچنین بود. همیشه در چنین شرایطی تصمیم گرفتن برای ترک باشگاه بسیار سخت است. به ویژه زمانی که شما در چنین تیم خوبی در بالاترین سطح بازی می کنید و به بالاترین حد موفقیت می رسید. ما در تیم با هم بسیار خوب و صمیمی بودیم و من با تعدادی از بازیکنان همچنان در تماس خواهم بود. من 4 سال بسیار عالی را داشتم.

- بهترین لحظه شما در مونیخ چه زمانی بود؟
لحظات خوب زیادی داشتم. من 4 سال در این تیم بازی کردم و خاطرات زیادی دارم که هرگز فراموش نخواهم کرد. اولین قهرمانی در سال 2010 و سه گانه این فصل بهترین خاطره ها بودند. فقط 7 تیم در طول تاریخ توانسته اند به همچین موفقیتی دست پیدا کنند. اما جدا از فوتبال چیزهای فراموش نشدنی دیگری هم برای من وجود دارد. هر دو دختر من در مونیخ متولد شده اند.

- برای چه چیزی بیش از همه دلتنگ خواهید شد؟
یکبار دیگر باید بگویم چیزهای زیادی وجود دارند که نمی توانم همه آنها را لیست کنم. مونیخ شهر فوق العاده ای است. ما استادیومی رویایی داریم با هوادارانی پرشور که همواره همراه تیم بوده اند و در حقیقت یار دوازدهم تیم بوده اند. واضح است که دلم برای باشگاه و هم تیمی هایم تنگ می شود و آنها برای همیشه در قلب من خواهند بود.

- آیا از طرف تیم و باشگاه هدیه خداحافظی دریافت کردید؟
بله، ولی این واقعا چیز مهمی نیست. تجربه ای که ما در کنار هم کسب کردیم و جشن های پس از قهرمانی های امسال بهترین هدیه برای من بودند. من با هم تیمی هایم خداحافظی کردم و این کار اصلا آسان نبود. و حالا برای سورپرایز کردن دوستانم چند روز دیگر اینجا هستم. من با مدیران باشگاه و مربیان صحبت کردم و این برای من بیش از هر هدیه ای ارزشمند است. اینها چیزهایی هستند که قابل خریدن نیستند.

- شما 34 سال دارید. این سه گانه در بهترین زمان برای شما به دست آمد. آیا اکنون زمان مناسبی برای تجربه ای جدید است؟
بله، و من فکر می کنم این آخرین انتقال من باشد. من برای دو سال با زنیت قرارداد امضا کردم. این باشگاه هم در قلب من جای دارد. جایی که اولین قهرمانی اروپایی را در سال 2008 به دست آوردم. زمانی که در سال 2009 پس از دو سال و نیم زنیت را به مقصد مونیخ ترک می کردم با خداحافظی شگفت انگیز هواداران روبرو شدم. تعداد زیادی از هواداران به فرودگاه آمدند و آواز خواندند و آتش بازی کردند. من هرگز آن روز را فراموش نمی کنم و با خود گفتم اگر قرار باشد به روسیه برگردم فقط به سن پترزبورگ خواهم رفت.

- آیا پیشنهاد های دیگری هم داشتید؟
بله از باشگاه های دیگری در آلمان و همچنین لیگ های دیگر پیشنهادهایی داشتم. اما خیلی سریع فهمیدم که دوست دارم به زنیت بروم. بازگشت به باشگاه سابق برای من کاری جدید است ولی از این کار راضی هستم. من فکر می کنم زنیت بهترین باشگاه در روسیه است زیرا همه چیز بر روی برد و رسیدن به هدف متمرکز است.

- زنیت فصل گذشته مقام دوم را به دست آورده است. این فصل دو بازیکن با تجربه به این تیم بازمی گردند، شما و آندری آرشاوین، به نظر می رسد برای فصل جدید اهداف بزرگی در سر داشته باشید.
البته هر دو ما برای هدفی مشخص به تیم برمی گردیم. من فکر می کنم در فصل جدید تیم بهتر خواهد شد و هدف ما بازگرداندن قهرمانی به سن پترزبورگ است.

آناتولی از اینکه با ما صحبت کردی بسیار ممنونیم و بهترین ها را در آینده برایت آرزو می کنیم...

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
پیزارو با بایرن تمدید کرد

249633_heroa.jpg

قرارداد قبلی این بازیکن چند روز قبل به پایان رسیده بود اما او امروز با امضا یک قرارداد یک ساله، تا تابستان 2014 در آلیانس آره نا خواهد ماند.

سایت گل- باشگاه بایرن مونیخ اعلام کرد که قرارداد کلودیو پیزارو، مهاجم پرویی اش را برای یک سال دیگر تمدید کرده است.

قرارداد قبلی این بازیکن چند روز قبل به پایان رسیده بود اما او امروز با امضا یک قرارداد یک ساله، تا تابستان 2014 در آلیانس آره نا خواهد ماند.

پیزارو بعد از تمدید قرارداد گفت:" من حالا 34 ساله هستم. تمدید قرارداد با بایرن بهترین اتفاقی است که می توانست برای من رخ بدهد.

من اطمینان دارم که یک سال فوق العاده دیگر در پیش خواهیم داشت. من قبلا با گواردیولا صحبت کردم. نمی دانم در این سال چه رخ خواهد داد اما احساس خیلی خوبی دارم و می خواهم تا زمانی که می توانم فوتبال بازی کنم."
پیزارو که سال گذشته از برمن به بایرن پیوست، پیش از این، بین سال های 2001 تا 2007 هم برای این باشگاه بازی کرده بود. او در 281 بازی رسمی برای بایرن، 112 گل به ثمر رسانده است.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
کاریکاتور: مسی، الگوی گوتزه

292829_heroa.jpg

این ملی پوش جوان آلمانی می خواهد نقشی مانند ستاره آرژانتینی برای گواردیولا ایفا کند

سایت گل- ماریو گوتزه که روز گذشته به عنوان خرید جدید باشگاه بایرن مونیخ معرفی شد، در مورد اینکه ممکن است گواردیولا از او مانند مسی، به عنوان شماره 9 کاذب استفاده کند، گفت:" مسی برای همه یک الگوی است؛ از جمله من.

فکر نمی کنم مبلغ بالای این انتقال، یک فشار اضافی روی من باشد. در واقع با توجه به اینکه فقط 21 سال دارم، چنین انتقالی برای من یک افتخار است.

وقتی اولین بار خبر جدایی ام از دورتموند منتشر شد، شرایط خیلی آسان نبود اما اکنون دیگر آن را پشت سر گذاشتم. مهمترین مسئله پیشرفتم است که فکر می کنم در بایرن اتفاق خواهد افتاد."

292983.jpg

عذرخواهی بایرن مونیخ از آدیداس به خاطر پیراهن نایک گوتزه

292832_heroa.jpg

سران باشگاه بایرن مونیخ مجبور شدند تا از کمپانی ورزشی شان به خاطر پیراهنی که گوتزه در مراسم معارفه اش برتن کرده بود عذرخواهی کنند

ایت گل- بعد از برگزاری مراسم معارفه ماریو گوتزه در ورزشگاه آلیانس آرنا، سران باشگاه بایرن مجبور شدند که خاطر پیراهنی که ماریو گوتزه درجریان این مراسم برتن داشت و علامت بزرگ نایک روی آن به چشم می خورد، از سران کمپانی ورزشی شان آدیداس عذرخواهی کنند.

این ستاره آلمانی در بازار نقل و انتقالات تابستانی با قراردادی 37 میلیون یورویی از بوروسیا دورتموند جدا شد و به بایرن مونیخ پیوست. اما اولین حضور او در باشگاه آلیانس آرنا و در جریان مراسم معارفه اش، چندان برای اسپانسر اصلی باشگاه باواریایی دلنشین نبود.

سخنگوی کمپانی آدیداس در گفت و گو با بیلد گفت:« تصاویر منتشره از این کنفرانس خبری باحضور ماریو گوتزه یک سورپرایز منفی برای ما بود. از نظر قرارداد موجود، این غیرقابل پذیرش است. چرا که این یک رویداد رسمی است و آدیداس اسپانسر بایرن است.»

صحبت های روز 3شنبه سخنگوی آدیداس باعث شد تا سران باشگاه باواریایی بلافاصله دراین باره عذرخواهی کنند. مارکوس هوروویک، رئیس دفتر رسانه ای باشگاه بایرن در صحبت هایی گفت:« ما به صورت تلفنی از سران آدیداس عذرخواهی کردیم. ما به آنها قول دادیم که چنین اتفاقی دیگر رخ ندهد.»

آدیداس سالهاست که تامین کننده لباسها وتجهیزات ورزشی بایرن مونیخ است و حدود 9% از سهام این باشگاه را نیز در اختیار دارد.

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
این ماریو گومز که تو خبرها اومده بود گواردیولا هم نمیخادش
چرا هست همراه تیم و نمیره؟؟؟؟
به نظرم اگه بره جایی که بتونه ثابت بازی کنه خیلی بنفعشه

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
گومز باید شان و مقام خود را حفظ کند

732-gerd-muller.jpg

FCBayern.ir - اسطوره گلزنی تاریخ فوتبال ژرمن ها به ماریو گومز توصیه نموده است شان و مقام خود را درک نماید و آن را حفظ کند. او همچنین به وی توصیه نموده است که در بایرن بماند و زیر نظر گواردیولا پیشرفت نماید.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ گرهارد مولر گلزن افسانه ای باشگاه بایرن مونیخ و تیم ملی آلمان در این باره به شبکه اختصاصی باشگاه fcb.tv میگوید : گومز باید شان و مقام خود را در این زمان سخت را درک و آن را حفظ نماید او بازیکن تیم ملی آلمان است و این گونه حوادث و اتفاق ها در خور شخصیت او نمی باشد"

بمب افکن ژرمن ها اضافه می کند :"شما وقتی می بینید باشگاه بزرگی شما را نمی خواهد و حاضر نیست برای بدست آوردنتان تلاش نماید و حتی پول خرج نماید باید باخود اندکی فکر نمایید و بهترین تصمیم خود را بگیرید و به نظر من این تصمیم می تواند باقی ماندن در بایرن باشد. گواردیولا یکی از بهترین ها می باشد و او می تواند گومز را از نو بسازد و مهاجم تیم ملی آلمان نیز باید از این فرصت استفاده نماید و زیر نظر پپ به پیشرفت خود ادامه دهد.گومز این توانایی را دارد تا بار دیگر خود را اثبات نماید."

لام: پپ فلسفه روشن و شفافی دارد و مملو از انرژی است

291853_heroa.jpg

ستاره 29 ساله آلمانی از زندگی زیر نظر گواردیولا راضی است

سایت گل- فیلیپ لام، مدافع باتجربه بایرن مونیخ از تجربه همکاری با پپ گواردیولا دراین تیم لذت می برد و هیجان زیادی برای شروع فصل جدید دارد.

این ستاره باتجربه فصل گذشته کاپیتان بایرن مونیخ بود و با این تیم یک قهرمانی سه گانه را به دست آوردو براین باور است که تیمش هنوز فضای زیادی برای پیشرفت زیر نظر گواردیولا دارد.

لام 29 ساله در گفتگو با وب سایت رسمی بایرن مونیخ گفت:« این هیجان انگیز است. ما همه شرایط لازم برای موفقیت در سالهای پیش رو داریم. می توان با خوشبینی درانتظار آینده ای روشن بود.»

لام ادامه داد:« گواردیولا از آن دسته سرمربیان جذاب و هیجان انگیز است. او از آن دسته افرادی است که می توان راجع به همه چیز با او صحبت کرد و وجود چنین فردی برای تیم ما واقعا مهم است. او دیدگاه شفاف و روشنی دارد. می توان گفت که سرمربی تیم ما مملو از انرژی است و ایده های روشنی در مورد سبک کاری تیم در خط دفاع و خط حمله دارد. ما دوباره عطش زیادی داریم و می خواهیم جام های بیشتری فتح کنیم.»

از سوی دیگر کلودیو پیزارو هم از روند پیشروی تمرینات تیمش زیر نظر پپ گواردیولا راضی و خوشحال است و در صحبت هایی دراین باره گفت:« برای هر بازیکنی حس ویژه ای است که زیر نظر او کار کند.به نظر من پپ گواردیولا یکی از بهترین سرمربیان دنیاست.فکر می کنم که امسال سال خوبی برای ما باشد. امیدوارم که حتی بهتر از سال قبل باشد. البته می دانیم که سخت است ولی باور داریم و مطمئنیم که امسال هم می توانیم کارهای مهمی انجام دهیم.»

پیزارو ادامه داد:« هر زمان که سرمربی جدیدی به تیم می آید، تطبیق یافتن با فلسفه او کار سختی است. ما باید به سرعت یادبگیریم و دریابیم که او از ما چه می خواهد و باید کاملا متمرکز باشیم. گواردیولا خیلی با بازیکنان صحبت می کند و توقعاتش از هر بازیکن در هر پست را مطرح می کند. برای یک بازیکن واقعا مهم است که سرمربی تیم با او درتماس باشد.»

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
کلوپ: انتظارات از گواردیولا در بایرن خیلی بالاست

283291_heroa.jpg

هاینکس فصل گذشته با بایرن با یک سه گانه تاریخی رسید و بسیاری انتظار دارند که گواردیولا، با توجه به فصول درخشانی که با بارسا داشت، بتواند این روند را حفظ کند.

سایت گل- یورگن کلوپ، سرمربی دورتموند، معتقد است که بعد از فصل درخشانی که بایرن زیر نظر یوپ هاینکس سپری کرد، فشار زیادی روی پپ گواردیولا در فصل آینده خواهد بود.

هاینکس فصل گذشته با بایرن با یک سه گانه تاریخی رسید و بسیاری انتظار دارند که گواردیولا، با توجه به فصول درخشانی که با بارسا داشت، بتواند این روند را حفظ کند.

اما کلوپ معتقد است که تکرار موفقیت های هاینکس در آلیانس آره نا کار ساده ای نخواهد بود.

او در گفتگو با بیلد گفت:" کاملا واضح است که در این شرایط، انتظارات بیشتری از مربی وجود دارد. هیچ تردیدی نیست که او باید موفقیت های بیشتری به دست بیاورد."

کلوپ همچنین رفتار متواضعانه گواردیولا را مورد ستایش قرار داد و اعلام کرد که این مربی اسپانیایی می تواند در بایرن عملکرد خوبی داشته باشد.

" فکر می کنم همه ما خیلی خوشحال هستیم که پپ با پاهایش خودش در اولین کنفرانس مطبوعاتی شرکت کرد؛ به جای این از هوا فرود بیاید (با غرور رفتار نکرد.)

پپ یکی از استثنایی ترین مربیانی است که می شناسیم. او آدم فوق العاده ای است و بسیار موفق. این برای بایرن بد نیست.

آنها نسبت به فصل قبل ضعیف تر نشده اند. پس باید انتظار داشت که آنها به همان خوبی کار کنند. "
سرمربی دورتموندی ها همچنین در مورد شرایط روبرت لواندوفسکی که شایعات زیادی در مورد پیوستنش به بایرن بود، گفت:" من اصلا نگران نیستم که لواندوفسکی بهترین بازی اش را انجام ندهد. او گفت که می خواهد به باشگاه دیگری برود اما این اتفاق رخ نداد. هیچ کس بهتر از من او را نمی شناسد. طبیعی است که قرار نیست همه ما تا 100 سال دیگر در دورتموند بمانیم."

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
گواردیولا: ریبری ، مسی جدید من خواهد بود؛روبن یک هدیه برای من است

291727_heroa.jpg

اگر گومز بماند، بازیکن من خواهد بود. من بهترین ها را برای او می خواهم

سایت گل- پپ گواردیولا سرمربی اسبق بارسلونا که چند روزی است که سکان هدایت بایرن مونیخ را در دست گرفته دراولین کنفرانس خبری اش بعد از انجام مراسم معارفه اش دراین باشگاه، شرکت کرد و پاسخگوی سوالات خبرنگاران شد.

او در بخشی از این صحبت ها به آنالیز آینده بارسلونا و تیم ملی اسپانیا و قدرت بالای زوج مسی- نیمار پرداخت و در بخش دوم راجع به شرایط بایرن مونیخ صحبت کرد.دراینجا می توانید بخش دوم صحبت های پپ را در قسمت دوم این گزارش مطالعه کنید:

پپ گواردیولا سرمربی جوان بایرن، عصر روز پنجشنبه درکنفرانسی خبری شرکت کرد و هیچ سوالی را بدون جواب نگذاشت.

او اعلام کرد که می خواهد فرانک ریبری را در پست های متعددی به کار بگیرد و گفت:« ریبری لیونل مسی جدید من خواهد بود.قبل از آنکه بخواهم پست های بازیکنان را مشخص کنم، به اطلاعات بیشتری راجع به بازیکنانم نیاز دارم.»

او با این پاسخ، همچنان به ابهامات موجود در مورد برنامه های استراتژیکش برای باشگاه باواریایی ادامه داد.

به علاوه پپ اعلام نکرد که در آینده روی ماریو گومز حساب باز خواهد کرد یا خیر.این درحالی است که این روزها ماریو گومز اعلام کرده که قصد دارد تا به تیم دیگری بپیوندد ولی باشگاه باواریایی اعلام کرده که هنوز تصمیمی دراین باره نگرفته. پپ درمورد آینده این ستاره آلمانی گفت:« اگر او بماند، بازیکن من خواهد بود. من بهترین ها را برای او می خواهم.»

تنها چیزی که گواردیولا با قاطعیت درموردش صحبت کرد، خواسته او برای ادامه حرکت بایرن در مسیر موفقیت است.باواریایی ها اخیرا ودر آخرین فصل حضوریوپ هاینکس روی نیمکت مربیگری این تیم برای اولین بار در طول تاریخ، یک قهرمانی سه گانه را فتح کردند.او در پاسخ این سوال یک خبرنگار که پرسید:«اهداف شما برای فصل بعد چیست؟» گفت: "برد ، برد و فقط برد."

این کنفرانس خبری در حاشیه دریاچه گاردا در ایتالیا، محل برگزاری اردوی آماده سازی بایرن مونیخ برگزار شد

گواردیولا در تمجید از بازیکنان تیمش گفت:« روبن یک هدیه برای من است.گومز بازیکن بزرگی است و تیم من بهترین پروفسور زبان آلمانی برای من هستند.»

پپ گواردیولا در اولین کنفرانس خبری اش به عنوان سرمربی بایرن درمراسم معارفه اش دراین باشگاه با زبان آلمانی پاسخگوی سوالات خبرنگاران شد تا تعجب همگان را به همراه داشته باشد.البته او جملاتی هم به زبان های اسپانیایی، کاتالان، انگلیسی و ایتالیایی برزبان آورد تا تسلطش بر چندین زبان زنده دنیا را نشان دهد.

چالش بزرگ پیش روی بایرن پپ رویارویی با بارسلونا در دیداری دوستانه در روز 24 جولای است و سه روز بعد از آن بایرن در سوپرکاپ آلمان مقابل دورتموند به میدان می رود.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
همیشه لوئی دوم موناکو بود چرا امسال....................؟

نمی دونم والا
در جریان سال های قبل نیستم

جریمه شدن گوتزه، گومز و کرچهوف به خاطر پوشیدن لباس نایک

293122_heroa.jpg

همه بازیکنان بایرن موظف هستند که در فعالیت های رسمی باشگاه، لباس های آدیداس را به تن کنند و تنها کفش بازیکنان از این قاعده مستثنی است.

سایت گل- مارکوس هورویک، مدیر روابط عمومی باشگاه بایرن مونیخ، اعلام کرد که این باشگاه ماریو گومز، ماریو گوتزه و یان کرچهوف را به دلیل پوشیدن لباس هایی با آرم نایک، به جای لباس های اسپانسر اصلی باشگاه، آدیداس، جریمه کرده است.

همه بازیکنان بایرن موظف هستند که در فعالیت های رسمی باشگاه، لباس های آدیداس را به تن کنند و تنها کفش بازیکنان از این قاعده مستثنی است.

اما گوتزه و کرچهوف در مراسم رسمی معارفه شان با تی شرت هایی که آرم بزرگ نایک روی آن نقش بسته بود، حضور پیدا کردند؛ اقدامی که با اعتراض کمپانی آدیداس همراه شد.

بایرنی ها خیلی سریع از این کمپانی عذرخواهی کردند اما چند روز بعد عکسی از ماریو گومز منتشر شد که در کمپ ترنتینو، با کلاهی با آرم نایک ظاهر شد.

به همین خاطر باشگاه باواریایی تصمیم گرفت تا این سه بازیکن را جریمه کند و مبلغ این جریمه را به قربانیان سیل اخیر در آلمان اهدا کند.
مبلغ دقیق این جریمه ها اعلام نشده اما هر سه بازیکن بدون هیچ اظهارنظری، این جریمه ها را پذیرفته اند.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
شواین اشتایگر: گواردیولا برای بهتر کردن بایرن کار دشواری دارد

291533_heroa.jpg

بایرنی ها فصل گذشته با هدایت یوپ هاینکس به یک سه گانه تاریخی رسیدند و شواین اشتایگر فکر می کند که برای عادت کردن به مربی جدید به مدتی زمان نیاز دارند.

سایت گل- باستین شواین اشتایگر، ستاره خط میانی بایرن مونیخ، معتقد است که بعد از فصل درخشانی که پشت سر گذاشتند، برای گواردیولا بهتر کردن این تیم کار ساده ای نیست اما امیدوار است که این مربی اسپانیایی به این هدف برسد.

بایرنی ها فصل گذشته با هدایت یوپ هاینکس به یک سه گانه تاریخی رسیدند و شواین اشتایگر فکر می کند که برای عادت کردن به مربی جدید به مدتی زمان نیاز دارند.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" همه ما امیدواریم که پپ تیم ما را از بعضی جنبه ها بهبود ببخشد؛ هرچند انجام این کار کمی دشوار خواهد بود.

ما باید به کار با هم عادت کنیم؛ هم مربی جدید باید به تیم بایرن عادت کند و هم ما به کار کردن با مربی جدید.

آمدن گواردیولا یک اتفاق ویژه برای همه باشگاه است. پپ همه چیز را در مورد فوتبال می داند و در بارسا به موفقیت های بزرگی رسید."
شواینی همچنین تاکید کرد که بایرنی ها به شدت به دنبال تکرار موفقیت های سال گذشته در فصل پیش رو هستند.

" ما حتی نسبت به فصل گذشته، عطش بیشتری برای موفقت داریم. جام های بیشتری می خواهیم. می خواهیم لحظات بیشتری مانند آنچه در لندن داشتیم را تجربه کنیم. می خواهیم یک فصل موفق دیگر داشته باشیم.

نمی خواهیم به خاطر موفقیت های فصل قبل کنار بکشیم و استراحت کنیم؛ شاید کمی دشوار باشد اما این چالش بزرگی برای ماست زیرا باید تلاش بیشتری بکنیم."

آلابا:اولین برخوردمان با گواردیولا خیلی دوستانه بود

276601_heroa.jpg

ستاره جوان بایرن از تمرین کردن زیر نظر پپ گواردیولا لذت می برد.او در صحبت هایی از لام و ریبری به خاطر کمک به او برای رشد و پیشرفت دربایرن تشکر کرده است

سایت گل- داوید آلابا ستاره جوان باشگاه بایرن مونیخ در صحبت هایی زبان به تمجید از پپ گواردیولا سرمربی باواریایی ها گشوده است.

در ماه ژانویه بود که نام پپ گواردیولا به عنوان جانشین یوپ هاینکس اعلام شد و او در ماه ژوئن و بعد از برگزاری مراسم معارفه اش در الیانس آرنا سکان هدایت بایرن را در دست گرفت.

سرمربی جدید بایرن درحالی روی نیمکت مربیگری این تیم می نشیند که یوپ هاینکس در آخرین فصل حضورش در بایرن با این تیم یک قهرمانی سه گانه به دست آورد.

دراین میان آلابای اتریشی در صحبت هایی زبان به تمجید از گواردیولا پرداخته و به خبرنگاران گفته:« حس مثبتی دارم. اولین برخوردمان با گواردیولا خیلی دوستانه بود. او در جریان جلسات تمرینی هم خیلی خوب بازیکنان را هدایت می کند.»

آلابای 21 ساله در ادامه به تمجید از برخی از هم تیمی هایش از جمله فیلیپ لام و فرانک ریبری پرداخت و گفت:« فیلیپ خیلی به من کمک کرده و من از او متشکرم. او مدتهاست که در سطح بالایی فوتبال بازی می کند و چه در جناح راست و چه در جناح چپ اگر بهترین نبوده، یکی از بهترین بازیکنان دنیا که بوده. این را می توان فصل به فصل دریافت. فرانک ریبری از من به عنوان یک بازیکن جوان مراقبت زیادی می کند. او چه در داخل زمین و چه خارج از زمین مراقب من است. از آنجا که من در جای خاصی زندگی می کردم، وقتی کوچکتر بودم او به دنبالم می آمد و ما برای شام بیرون می رفتیم. از دیدن این چیزها واقعا از آنها متشکرم و می خواهم زحماتشان را جبران کنم. آنها خیلی به من محبت کرده اند.»

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
سامر:ماریو گومز می خواهد به فیورنتینا برود

293749_heroa.jpg

مهاجم آلمانی تمایل زیادی دارد تا به تیم ایتالیایی برود ولی سامر اعلام کرده که فیورنتینا باید برای خرید این مهاجم باتجربه دست به جیب شود

سایت گل – ماتیاس سامر مدیرورزشی باشگاه بایرن مونیخ در صحبت هایی اعلام کرده که ماریو گومز مهاجم باتجربه و آلمانی این تیم تمایل زیادی دارد تا به فیورنتینا بپیوندد ولی درعین حال یادآوری کرده که تنها در صورتی این اتفاق رخ خواهد داد که سران باشگاه ایتالیایی حاضر به پرداخت مبلغ مدنظر باواریایی ها بشوند.

گومز 27 ساله در فصل گذشته و با درخشش ماریو ماندزوکیچ درترکیب باواریایی ها مبدل به یک بازیکن نیمکت نشین شده بود و نتوانست در قهرمانی سه گانه تیمش در بوندس لیگا، جام حذفی آلمان و لیگ قهرمانان اروپا نقش سرنوشت سازی داشته باشد. از همین رو او حالا به جدایی از بایرن فکر می کند

ماتیاس سامر در صحبت هایی اعلام کرده که ماریو گومز می خواهد به فیورنتینا برود ولی باواریایی ها او را به قیمت ارزانی به فروش نخواهند رساند

سامر در گفت و گو با اسپورت 1 گفت:« اگر شرایط مناسب نباشند، این انتقال انجام نخواهد شد. تا زمانی که خواسته های ما برآورده نشود، اتفاقی نمی افتد. البته خود ماریو دوست دارد که به فیورنتینا برود.»

گومز در 174 دیداری که با پیراهن بایرن برگزار کرده، 113 گل به ثمر رسانده. او در ماه می سال 2009 از اشتوتگارت به بایرن پیوست

گومز به علاوه در 58 بازی ملی اش ، 25 بار برای تیم ملی آلمان گلزنی کرده.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
بازگشت شواین اشتایگر به آلمان

732-bastian-schweinsteiger-4.jpg

FCBayern.ir - باشگاه بایرن مونیخ اعلام کرد که باستین شواین اشتایگر زودتر از بقیه کمپ تمرینی در ایتالیا را ترک می کند و به مرکز ایالت باواریا بر می گردد.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، با تائید پزشک تیم دکتر هانس ویلهلم مولر وولفارت و گری هوفمن فیزیوتراپ تیم بازیکن 28 ساله ی بایرن عصر یک شنبه کمپ تمرینی ترنتینو را به مقصد مونیخ ترک می کند تا بتواند از امکانات پزشکی بهتری در مونیخ جهت بازیابی بهتر سلامتی اش بهره برد.

او تمرینات اختصاصی اش را ادامه می دهد تا هنگامی که تیم به مونیخ برگشت، بتواند به تمرینات تیمی اضافه شود.

هافبک بین المللی آلمان ماه گذشته و بعد از 3 گانه ی تاریخی بایرن، مچ پای خود را به تیغ جراحان سپرده بود.

در همین حال، آرین روبن که به خاطر حضور در تمرینات تیم ملی هلند از استراحت طولانی تری برخوردار شده بود، به هم تیمی هاش در ایتالیا ملحق شد. همچنین جروم بواتنگ پس از یک استراحت اجباری به دلیل ناراحتی معده، بار دیگر به تمرینات تیم برگشت.

برای شروع فصل کاملا آماده ام

732-robben-7.jpg

FCBayern.ir - قهرمان جام های سه گانه ی بایرن عصر شنبه با ظاهری برنزه و سرحال وارد کمپ تمرینی بایرن در ریوا دل گاردا شد و در اولین مصاحبه ی خود در فصل جدید با سایت اصلی بایرن گفت که از تعطیلات در کنار خانواده واقعا لذت برده است.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، روبن برای اولین بار در عصر یک شنبه زیر نظر مربی جدید تیم پپ گواردیولا تمرین می کند و کاملا به آینده امیدوار است. "او یک مربی بزرگ است. شنیده ام که او خود را وقف تمرینات کرده، با بازیکن ها صحبت می کند. من واقعا هیجان زده ام.....

- در ابتدا به شما خوش آمد می گوییم. تعطیلات را چطور گذراندید؟
خیلی خیلی خوب. من واقعا در کنار خانواده از تعطیلات لذت بردم و فقط استراحت کردم. استراحتی که بعد از فصل قبل لازم بود.

- آیا شما همچنان خواب موفقیت های اخیر را می بینید؟
البته ! و همچنان مردم از من در موردش می پرسند. چند ماهی طول می کشد تا فروکش کند. ما افتخاری به دست آورده ایم که تا ابد باقی می ماند، و این بهترین چیز برای همه ی ماست.

- شما برای تمام بازی های بزرگ فصل قبل در بهترین فرم خود قرار داشتید، و گل برتری در فینال لیگ قهرمانان را به ثمر رساندید. چطور این ها را مدیریت کردی؟
البته نیم فصل اول رقابت ها برای من سخت بود، اما پس از آن فرم من کم کم بهبود پیدا کرد. و اگر از نظر بدنی و روحی آماده باشم، می دانم که می توانم همکاری بزرگی با تیم داشته باشم. و اتفاقاتی که در انتهای فصل افتاد، شاید نتیجه و پاداش سخت کوشی من بود.

- اما این چرخه هرگز متوقف نمی شود. فصل قبل تازه تمام شده و الان ما برای فصل جدید آماده می شوید :
جدی می گویید؟ من از قبل کلی به آینده فکر کرده ام، به همراه گروهی از بازیکنان و یک مربی جدید. اگرچه تمرینات پیش فصل مانند همیشه سخت است.

- شما 3 هفته تا دیدار سوپر کاپ با دورتموند زمان دارید. آیا به موقع آماده می شوید؟
هر سال همین گونه است، گاهی شما 3 هفته وقت دارید گاهی 4 هفته. در واقع تا شروع بوندسلیگا 5 هفته زمان دارم که کافی است. استراحت و رفع خستگی کامل فصل قبل مهم تر بود. من برای شروع آماده ام.

- پپ گواردیولا مورد توجه تعداد زیادی از رسانه ها قرار گرفته، در این مورد چیزی شنیده اید؟
به طور دقیق نه. من از آن دست افراد که تمام خبرها را در اینترنت دنبال می کنند نیستم. تعطیلات زمانی برای با خانواده بودن است. البته چند پیامک در این مورد از هم تیمی ها داشته ام، و همه چیز واقعا مثبت به نظر می آید.

- پس شما نمی دانید که گواردیولا در آخرین مصاحبه ی خود شما را به عنوان یک نعمت (هدیه) برای خود توصیف کرده؟
نه نه این را می دانم. وقتی کنفرانس خبری به اتمام رسید، تلفن من هر دقیقه زنگ می خورد.

- خب واکنش شما چه بود؟
این یک تعریف و تمجید فوق العاده بود و کمی به خودم افتخار کردم

- از کار کردن با او چه انتظاراتی داری؟
در طول دوران فوتبالم، با تعدادی از مربیان درجه یک کار کرده ام، و حالا یکی دیگر. من همیشه برای یادگیری چیزهای جدید مشتاقم. می خواهم بهتر شدن را ادامه دهم، و فکر می کنم گواردیولا بهترین گزینه برای حفظ روند رو به جلو است

- ورود ماریو گوتزه بدین معنی است که رقابت برای حضور در ترکیب اصلی بیشتر خواهد بود. نظر شما در مورد تازه واردهای تیم چیست؟
با داشتن او در تیم، ما قوی تر می شویم. ماریو در چنین سن کمی یک بازیکن فوق العاده است. اما یان کرچهوف نیز به ما کمک خواهد کرد. او به شدت مستعد است. ما تیم بسیار با کیفیتی داریم و این باور نکردنیست

- در عصر جمعه باستین شواین اشتایگر عنوان کرد که او برای کسب قهرمانی از همیشه پر عطش تر است. شما چطور؟
من هم همین طور، من تازه طعم واقعی افتخار را تجربه کردم. ما الان می دانیم که کسب قهرمانی چقدر فوق العاده است، و من می خواهم دوباره این تجربه را به دست آورم

- در این چند فصل گذشته، متاسفانه شما معمولا در نیم فصل اول به دلیل مصدومیت از بازی کردن محروم بوده اید. امیدوار هستید که این دفعه متفاوت باشد؟
چه می توانم بگویم؟ مثل همیشه شانسم را امتحان خواهم کرد، اگرچه قصد نداشتم تا اکتبر (مهر) از تعطیلات بر گردم (می خندد) نه، من به آینده خوش بینم و می خواهم اوضاع برای یک فصل تمام خوب پیش برود.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
رویس: ریبری می تواند توپ طلا را ببرد

270876_heroa.jpg

ریبری یکی از ارکان اصلی قهرمانی های سه گانه بایرن در فصل گذشته بود

سایت گل- مارکو رویس ، مهاجم جوان تیم فوتبال بوروسیا دورتموند در مصاحبه با نشریه کیکر عملکرد فرانک ریبری را مورد ستایش قرار داد و او را شایسته دریافت توپ طلا دانست.

رویس در گفتگو با کیکر گفت : " فرانک ریبری فصل شگفت آوری با بایرن مونیخ داشت. دور از انتظار نیست که او بتواند توپ طلای امسال را ببرد. "

ستاره آلمانی تیم دورتموند همچنین به بررسی اوضاع و شرایط فعلی تیمش پرداخت و گفت : " ما تکالیف مان را برای تابستان انجام داده ایم و برای فصل جدید به خوبی آماده خواهیم شد. بایرن نمی تواند مجددا با اختلاف 25 امتیاز قهرمان بوندس لیگا شود. ما دوباره آنها را به چالش خواهیم کشید. "

رویس همچنین در خصوص ناکامی فصل قبل تیم گفت : " ما بیش از حد نیاز وقت داشتیم که درباره اشتباهاتمان در فصل قبل فکر کنیم. "

رویس در پایان نیز به خرید جدید باشگاه دورتموند یعنی اوبامیانگ به خبرنگاران گفت : " من خیلی لیگ فرانسه را دنبال نمی کنم و آشنایی چندانی با او ندارم اما او فوق العاده سریع و خطرناک است. "

کروس: با حضور پپ، تک تک بازیکنان، ماموریت های متفاوتی خواهند داشت

256765_heroa.jpg

ستاره جوان بایرن مونیخ در ماه آوریل با مصدومیت سختی مواجه شد ولی در صحبت هایی اعلام کرده که از بازگشت به کمپ تمرینی وتمرین کردن زیرنظر گواردیولا لذت می برد

سایت گل- تونی کروس بازیکن خط میانی بایرن مونیخ در صحبت هایی اعلام کرده که زیرنظر گواردیولا روزهای خوبی را پشت سرمی گذارد.

او که اخیرا زانویش را به تیغ جراحی سپرده بود، حالا بهبود یافته و به تمرینات بایرن بازگشته.

کروس درماه آوریل ودر جریان بازی تیمش در مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا در فصل گذشته مقابل یوونتوس از ناحیه زانو مصدوم شده بود و همین مصدومیت باعث شد تا او شانس حضور در بازیهای تیمش تا پایان فصل را از دست بدهد

حالا کروس به اوج آمادگی بازگشته و زیر نظر گواردیولا فوتبالش را دنبال می کند. او در صحبت هایی به خبرنگاران گفته:« تمرین کردن با گواردیولا خوب است. او همیشه با تک تک بازیکنان صحبت می کند و سعی می کند که دیدگاه فوتبالی ای که مدنظرش است را به بازیکنان منتقل کند. من فکر می کنم که با حضور پپ، تک تک بازیکنان، ماموریت های متفاوتی خواهند داشت و فوتبالشان را با خواسته های او تطبیق خواهند داد. گواردیولا سبک کاری خودش و برنامه های خاص خودش را دارد.»

کروس ادامه داد:« او می خواهد با تک تک بازیکنان به صورت انفرادی ارتباط برقرار کند. در برخی از پست ها، این سیستم بهتر از سیستم نفر به نفر جواب می شود. بهتر است که این کار راانجام داد تا اینکه با تمام بازیکنان تیم یک جا صحبت کرد.»

بایرن مونیخ درحالی فصل جدید را آغاز می کند که چندی پیش اولین تیم آلمانی لقب گرفت که یک قهرمانی سه گانه را به دست آورده است. آنها این روزها زیر نظر پپ گواردیولا تمریناتشان را آغاز کرده اند واولین بازی شان در فصل جدید بوندس لیگا را روز 9 آگوست مقابل مونشن گلادباخ برگزار خواهند کرد.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
فان بومل: بایرن می تواند قهرمانی سه گانه اش را تکرار کند

283093_heroa.jpg

ستاره بازنشسته که 5 سالی را در بایرن مونیخ توپ زده براین باور است که تیم سابقش می تواند موفقیت فصل گذشته را تکرار کند

سایت گل- مارک فان بومل ستاره سابق تیم ملی هلند و بایرن مونیخ در صحبت هایی اعلام کرده که باواریایی ها دوباره می توانند فاتح قهرمانی سه گانه شوند.

این درحالی است که بایرن مونیخ فصل گذشته توانست اولین تیم المانی ای لقب بگیرد که در طول یک فصل 3 جام قهرمانی به دست آورده و قهرمان بوندس لیگا، جام حذفی آلمان و لیگ قهرمانان اروپا شد.

فان بومل که در طول سالهای 2006 تا 2011 در بایرن مونیخ توپ می زد، اولین بازیکن غیرآلمانی است که در سال 2008 و بعد از خداحافظی اولیور کان بازوبند کاپیتانی این تیم را بربازو بست.

حالا فان بومل 36 ساله در گفت و گو با بیلد ام سونتاگ گفت:« اگر بایرن امسال هم یک قهرمانی سه گانه به دست بیاورد متعجب نخواهم شد. این تیم می تواند سالها دوام داشته باشد.باواریا و به ویژه آرین روبن بعداز باخت در فینال دوره قبلی لیگ قهرمانان اروپا مقابل چلسی (در سال 2012) شایستگی این قهرمانی را داشتند.این بازیکنان، بازیکنان باکلاس و باشخصیتی هستند و باید از اعضای کادر هیئت مدیره و اولی هوینس هم تشکر کرد.»

ستاره سابق تیم های آیندهوون، بارسلونا و میلان در مورد برنامه های شخصی اش بعد از بازنشستگی در پایان فصل گذشته صحبت کرد و گفت:« درنظر دارم که در زودترین زمان ممکن مدرک مربیگری ام را دریافت کنم. می خواهم خیلی زود با تمام دوستان خوبم در بایرن دیدار کنم و با پپ گواردیولا، سرمربی جدید این تیم را هم از نزدیک ببینم.»

کلوپ: لواندوفسکی تابستان سال آینده به بایرن می رود

283335_heroa.jpg

قرارداد این ستاره لهستانی با دورتموند در تابستان 2014 به پایان می رسد اما مدیران دورتموند مانع از جدایی او در این تابستان شده اند

سایت گل- یورگن کلوپ، سرمربی دورتموند، معتقد است که روبرو لواندوفسکی مطمئنا در تابستان سال آینده به بایرن مونیخ خواهد رفت.

قرارداد این ستاره لهستانی با دورتموند در تابستان 2014 به پایان می رسد اما مدیران دورتموند مانع از جدایی او در این تابستان شده اند. به این ترتیب او می تواند تابستان آینده با انتقالی آزاد به هر باشگاهی که می خواهد برود.

کلوپ تایید کرد که نمی توان مانع از پیوستن این مهاجم گلزن به بایرن شد اما امیدوار است که در یک سال آینده، رابطه لواندوفسکی و باشگاه دورتموند مطلوب باقی بماند.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" فکر می کنم این را همه می دانند که روبرت بعد از فصل پیش رو، به بایرن خواهد رفت. اکنون فقط این سوال وجود دارد که این دوره چطور سپری خواهد شد.

این دغدغه اصلی ما و همچنین تعهد ما به هواداران مان است که تیم را برای فصل آینده در بهترین سطح نگه داریم.

در مورد روبرت ما آماده بودیم تا مذاکره کنیم اما اتفاقی رخ نداد و به همین خاطر ما اعلام کرد که دیگر حاضر به فروش او نیستیم.

اکنون می خواهیم ثابت کنیم که با بازیکن باکیفیتی مانند روبرت، می توانیم موفق باشیم. مطمئنم که من و روبرت مثل هم فکر می کنیم."

سرمربی زردها همچنین در مورد از دست دادن ماریو گوتزه گفت:" از دست دادن ماریو از شکست در فینال ومبلی ناراحت کننده تر بود. او تا اواسط آوریل یکی از بازیکنان کلیدی ما بود اما ناگهان ما مقابل هم قرار گرفتیم.

پذیرفتن جدایی او واقعا دشوار بود. این طبیعی است که یک باشگاه بخواهد بازیکن باشگاه دیگر را به بخرد. ما هم همین کار را می کنیم اما زمان بندی اعلام این انتقال کمی عجیب بود. قبل از بازی ما مقابل رئال در نیمه نهایی چمپیونزلیگ."

کلوپ همچنین در مورد رقابت با بایرن در رقابت های فصل قبل گفت:" تردیدی نیست که قهرمانی در بوندس لیگا در فصل آینده بسیار دشوار است. بایرن فصل گذشته بهتر تیم دنیا بود.

اما آنها هنوز نتوانسته اند ما را در بوندس لیگا، در دو دیدار پیاپی شکست بدهند. و البته اینکه ما نتوانستیم فصل گذشته به جامی دست پیدا کنیم می تواند باعث افزایش انگیزه ما بشود."

بالا