• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بایرن مونیخ

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
بایرن جریمه شد

732-fcb-fan-1.jpg

FCBayern.ir - فدراسیون فوتبال آلمان تیم فوتبال بایرن مونیخ را به دلیل آتش بازی طرفدارانش در بازی مقابل اشتوتگارت و فرانکفورت 20000 یورو جریمه نقدی کرد.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ تیم فوتبال بایرن به دلیل آتش بازی هوداران خود در بازی در برابر تیم های اشتوتگارت (فینال جام حذفی) و فرانکفورت (قطعی شدن قهرمانی بایرن در لیگ) از سوی فدراسیون فوتبال آلمان جریمه نقدی شد.

همچنین تیم فرایبورگ با 8000 یورو و تیم های ماینس و اشتوتگارت نیز با 5000 یورو هریک از سوی فدراسیون جریمه شدند.

شواینی به تمرینات بایرن اضافه شد

732-bastian-schweinsteiger-4.jpg

FCBayern.ir- در تمرینات امروز بایرن مونیخ باستین شواین اشتایگر و تیاگو آلکانترا خرید جدید مونیخی ها به جمع بازیکنان اضافه شدند تا جلسه تمرینی مونیخی ها کامل تر از روزهای گذشته پیگیری شود.

شواین اشتایگر مهمترین مهره ی خط هافبک بایرن و کاپیتان دوم مونیخی ها پس از شش هفته دوری از میادین بدلیل جراحی مچ پای راست مصدوم خود شرایط بازگشت به میادین را بدست آورد.

شواین اشتایگر در حاشیه تمرینات امروز بایرن به تلویزیون اختصاصی باشگاه گفت:" بازگشت به تمرینات برایم احساس خوبی به همراه داشت هر چند که باید با احتیاط عمل کنم اما شروع بسیار مهم بود."

شواین اشتایگر در ادامه به حضور تیاگو در تمرینات بایرن اشاره کرد و گفت:" او یک فوتبالیست بسیار بسیار با استعداد است او توانایی لازم برای بدل شدن به بازیکن بزرگ را دارد و بسیار خوشحالیم که همچین بازیکنی را در اختیار داریم."

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
مسی: بایرن رقیبی جدی برای ما است

messi_732.jpg

FCBayern.ir- لیونل مسی برترین بازیکن چهار سال اخیر فوتبال جهان باشگاه بایرن مونیخ را قدرت مند ترین رقیب بارسا برای کسب عنوان قهرمانی در فصل آینده ی لیگ قهرمانان اروپا می داند.

ستاره ی آرژانتینی کاتالان ها می گوید:" بایرن یک تیم بزرگ است آن ها در لیگ قهرمانان فصل گذشته این را به اثبات رساندند و اکنون با در اختیار داشتن گواردیولا مربی سابق ما حتی قوی تر از گذشته نیز شده اند."

مسی در ادامه به رقابت های لیگ قهرمانان فصل آینده و شکست های 4 بر 0 و 3 بر 0 مقابل بایرن اشاره کرد و گفت:" ما برای قهرمانی در چمپیونزلیگ تلاش خواهیم کرد و نتیجه ی آن بر اساس کیفیتمان سنجیده خواهد شد همانند بایرن که در فصل گذشته ضربه ی دردناکی بر ما وارد کرد."

لیونل مسی در پایان صحبت های خود با تمجید از پیوستن نیمار به بارسلونا گفت:" نیمار بازیکن بزرگی است و مشکلی برای هماهنگی با سایر بازیکنان تیم ندارد."

چلسی جای بازیکنان درجه دو و مازاد نیست

732-faria.jpg

FCBayern.ir - روی فاریا دستیار مورینیو که با وی از رئال مادرید به باشگاه چلسی آمده است در سخنانی اعلام کرد هافبک دفاعی تیم ملی برزیل و باشگاه بایرن مونیخ آلمان را یک بازیکن درجه دو و مازاد می داند که باشگاه چلسی نیاز به خرید وی ندارد.این سخنان باعث حیرت بساری از کارشناسان فوتبال آلمان و انگلیس شده است.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ در حالیکه رسانه های انگلیس از علاقمندی شدید خوزه مورینیو برای جایگزینی اوبی میکل با لوئیز گوستاوو هافبک دفاعی بایرن مونیخ خبر می دهند دستیار مورینیو این انتقال را تکذیب می نماید.

روی فاریا که سابقه درگیری و زد و خورد با طرفداران رئال مادرید نیز در کارنامه خود می بیند ،سابقه همکاری با خوزه مورینیو در باشگاه های اینتر میلان و رئال مادرید نیز در پرونده کاری خود دارد ،در این باره به شبکه چلسی تی وی می گوید : "باشگاه چلسی جای بازیکنان درجه دو و مازاد و اضافی باشگاه اروپایی دیگر نیست. در باشگاه چلسی هم اکنون بازیکنان با کیفیت و بزرگی بازی می نمایند "

روی فاریا که در اسپانیا از او با عنوان "بادی گارد مورینیو" نیز یاد می کنند ادامه می دهد :"همانطور که مورینیو نیز اشاره کرده است هدف اصلی و نهایی ما وین رونی از باشگاه منچستر یونایتد است و فکر نمی کنم چلسی به بازیکن دیگری احتیاج داشته باشد زیرا تیم ما نسبتا کامل است."

البته بعضی از کارشناسان حرفه ای فوتبال می گویند این یکی از تکنیکهای حرفه ای خوزه مورینیو است که اول قیمت و ارزش بازیکنان مورد نظر خود را با ترفندهایی پایین می آورد و سپس در یک فرصت مناسب آنها را خریداری می نماید. وی قبلا از این تکنیک منحصر به فرد خود استفاده کرده است و بعضی از بازیکنان مورد نظر خود را برای چلسی (دوره اول سرمربیگری خود) اینتر و رئال مادرید خریداری نموده است.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
ماریو گومز: اگر در بایرن می ماندم، جایگاهم را پس می گرفتم

294810_heroa.jpg

این ملی پوش آلمانی که فصل گذشته جایگاهش در ترکیب اصلی بایرن را به ماریو مانژوکیچ واگذار کرد، هفته گذشته به فیورنتینا پیوست.

سایت گل- ماریو گومز، مهاجم جدید فیورنتینا، تردیدی ندارد که اگر در بایرن مونیخ می ماند، می توانست جایگاهش در ترکیب اصلی این تیم را پس بگیرد.

این ملی پوش آلمانی که فصل گذشته جایگاهش در ترکیب اصلی بایرن را به ماریو مانژوکیچ واگذار کرد، هفته گذشته به فیورنتینا پیوست.

با این وجود، او تاکید کرد که این تصمیم را به خاطر ترس از نرسیدن به ترکیب اصلی باواریایی ها نگرفته است.

گومز به کیکر گفت:" سه سال قبل، من گزینه چهارم فن خال برای خط حمله بودم اما در پایان فصل، بهترین گلزن تیم شدم.
فصل قبل هم شاید گزینه دوم بودم اما مطمئنم که می توانستم جایگاهم را پس بگیرم."

او معتقد است که باید قبول می کرد که سبک بازی اش، با شیوه فوتبالی که گواردیولا قصد دارد با بایرن به اجرا بگذارد، همخوانی نداشت.

" باشگاه اکنون فلسفه متفاوتی دارد؛ با یک مربی جدید که تاکید زیادی روی استفاده از بازیکنان کوتاه قامت دارد.

مطمئنا جدایی از بهترین باشگاه دنیا آسان نیست اما من واقعا تحت تاثیر استقبالی که از من در فلورانس شد، قرار گرفتم.
من از پله های ورزشگاه آرتمیو فرانکی بالا رفتم و ناگهان یک دیوار بنفش مقابل خودم دیدم. این چیزی است که هر بازیکنی به دنبالش است.

بسیاری می گفتند به فوتبال ایتالیا نرو اما فوتبال این فرصت را به ما می دهد تا فرهنگ های جدید را تجربه کنیم."

روبن: نگران از دست دادن جایگاهم در ترکیب بایرن نیستم

294898_heroa.jpg

این ستاره هلندی یکی از ارکان اصلی تیمی بود که توانست فصل گذشته بایرن را به یک سه گانه تاریخی برساند

سایت گل- آرین روبن، هافبک بایرن مونیخ، مطمئن است که حضور پپ گواردیولا در آلیانس آره نا، موجب خارج شدن او از ترکیب اصلی باواریایی ها نخواهد شد.

این ستاره هلندی یکی از ارکان اصلی تیمی بود که توانست فصل گذشته بایرن را به یک سه گانه تاریخی برساند. او در فینال لیگ قهرمانان، گل پیروزی تیمش را وارد دروازه بوروسیا دورتموند کرد.

بایرنی ها در بازار نقل و انتقالات تابستانی ماریو گوتزه و تیاگو آلکانتارا را به خدمت گرفتند؛ با این وجود، روبن مطمئن است که همچنان جایگاهی کلیدی در تیمش دارد.

او در گفتگو با نشریه کیکر گفت:" فکر می کنم فصل بعد هم به طور ثابت بازی خواهم کرد. واضح است که ما بازیکنان خوب زیادی داریم و خریدهای خوبی هم انجام دادیم؛ در مجموع من از این اتفاق راضی هستم زیرا تیم ما را قوی تر کرد.

ما اکنون کیفیت بالاتری داریم. فکر نمی کنم شرایط ما تغییر کرده باشد. من باید آمادگی ام را حفظ کنم و نگران این نیستم که چیزی شرایط را تغییر بدهد."

روبن همچنین تایید کرد گلی که در فینال لیگ قهرمانان وارد دروازه دورتموند کرد، پایانی خوش برای فصل فوق العاده اش رقم زد.

" ما خودمان را با یک فصل قبل مقایسه می کنیم. واضح است که احساس بهتری داریم و می توانیم با خیال آسوده تری در کنار خانواده باشیم.

من هر جا رفتم، همه گلی که در فینال زدم را یادآوری کردند. این خیلی خوب است و من از صحبت کردن در مورد آن خسته نمی شوم."

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
شواین اشتایگر: تیاگو بازیکن بسیار بااستعدادی است

295444_heroa.jpg

این ستاره جوان اسپانیایی روز گذشته با انتقالی 25 میلیون یورویی، به بایرن مونیخ پیوست

سایت گل- باستین شواین اشتایگر، ستاره خط میانی بایرن مونیخ، با ستایش از تیاگو آلکانتارا، خرید جدید باواریایی ها را یک بازیکن بسیار بااستعداد توصیف کرد.

این ستاره جوان اسپانیایی روز گذشته با انتقالی 25 میلیون یورویی، به بایرن مونیخ پیوست؛ در حالی که پیش از این شایعات زیادی در مورد پیوستن او به منچستریونایتد به گوش می رسید.

شواینی که در حال حاضر به دلیل مصدومیت، در تمرینات تیمش غایب است، در گفتگو با خبرنگاران گفت:" او بازیکنی بسیار بسیار بااستعداد است. او همه ویژگی های لازم برای تبدیل شدن به یک بازیکن بزرگ را دارد.

ما بسیار خوشحالیم که بازیکنی با چنین کیفیتی را به خدمت گرفتیم."

تیاگو تا سال 2017 با بایرن قرارداد دارد و پیراهن شماره 6 این باشگاه را به تن خواهد کرد.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
تورستن فینک: گواردیولا فوتبال را اختراع نکرده است

245282_heroa.jpg

فینک این مربی اسپانیایی را مورد ستایش قرار داد اما اعلام کرد حجم انتظاراتی که از او وجود دارد، کار را برای او دشوار خواهد کرد.

سایت گل- تورستن فینک، هافبک سابق بایرن و سرمربی فعلی هامبورگ، اعلام کرد فشار زیادی روی پپ گواردیولاست تا در بایرن مونیخ به موفقیت برسد.

گواردیولا 4 فصل فوق االعاده را در بارسا سپری کرد و اکنون که هدایت بایرن را برعهده گرفته، انتظارات زیادی از او وجود دارد.

فینک این مربی اسپانیایی را مورد ستایش قرار داد اما اعلام کرد حجم انتظاراتی که از او وجود دارد، کار را برای او دشوار خواهد کرد.

او در گفتگو با نشریه بیلد گفت:" ما معمولا مقابل هم بازی کردیم. و وقتی من سرمربی باسل بودم، ما دو بار در چمپیونزلیگ مقابل هم قرار گرفتیم.

اما این هیاهویی که در اطراف او شکل گرفته، مطمئنا کار را برای او سخت کرده است. حتی پپ هم یک انسان است. او فوتبال را اختراع نکرده است."

هامبورگ شنبه آینده در دیداری دوستانه مقابل بایرن قرار خواهد گرفت و فینک منتظر رویارویی دوباره با گواردیولاست.

" ما مثل خرگوش خودمان را مخفی نمی کنیم و فقط منتظر ضدحملات نمی مانیم."
فینک در دوران بازی در بایرن، چهار قهرمانی در بوندس لیگا و یک قهرمانی در چمپیونزلیگ به دست آورد.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
برنامه دیدارهای رسمی بایرن تا شروع فصل جدید

hnjmsal.png

شنبه 29 تیر دیدار با هامبورگ در جام تلکام
یکشنبه 30 تیر رده بندی و فینال جام تلکام
2 مرداد جام اولی هوینس و دیدار با بارسا پخش از ZDF
5 مرداد سوپر کاپ آلمان مقابل دورتموند پخش از ZDF
9 و 10 مرداد آئودی کاپ که بازی از RTL پخش میشه
8 شهریور هم سوپرکاپ اروپا هست مقابل چلسی

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
ون بومل از دنیای فوتبال خداحافظی می کند

van_bommel_732_1.jpg

FCBayern.ir - ون بومل ستاره سابق هلند و کاپیتان اسبق تیم بایرن مونیخ روز جمعه با برگزاری بازی دوستانه ای از دنیای فوتبال خداحافظی میکند.

به گزارش وب سایت رسمی هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ ون بومل میخواهد در سن 36 سالگی از دنیای فوتبال خداحافظی کند و مراسم خداحافظی خود را با بازی دوستانه ای که متشکل از همبازی های خود در تیمهایی نظیر آث میلان، بارسلونا،آیدهوون و بایرن مونیخ است برگذار کند.

در این بازی از تیم بایرن مونیخ توماس مولر،آرین روبن و فرانک ریبری برای این بازی دعوت شده اند.

بکن باوئر:هیچ فشاری روی پپ نیست

732-beckenbauer-1.jpg

FCBayern.ir - بکن باوئر اسطوره ی ژرمن ها در مصاحبه ای اعلام کرد که هیچ فشاری بر روی گواردیولا برای به دست آوردن عناوین فصل پیش (سه گانه) نیست زیرا بایرن با پپ برنامه ریزی های بلند مدت دارد.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، بکن باوئر طی مصاحبه ای با روزنامه "اکسپرس" اعلام کرد:"هیچ فشاری نباید بر روی پپ باشد که حتماً عناوین فصل پیش را به دست آورد زیرا ما با پپ برنامه ای بلند مدت داریم".

در آخر این اسطوره 67 ساله گفت:"پپ کار سختی در فصل اول حضور خود دارد زیرا بازیکنان با فلسفه او آشنایی ندارند اما من معتقدم که ما بازیکنن باهوشی داریم که می توانند به راحتی فلسفه پپ را درک کنند".

این در حالی است که پپ یکی از بازیکنانی (تیاگو) که به فلسفه او آشنایی دارد را با مبلغ 25 میلیون یورو به بایرن آورد. حال میتوان به این نتیجه رسید که چرا پپ فقط تیاگو را می خواست.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
یوپ هاینکس در بارسا؟

732-jupp-heynckes-7.jpg

FCBayern.ir- علی رقم اینکه از خداحافظی رسمی یوپ هاینکس از دنیای حرفه ای مربیگری چند هفته ای بیشتر نمی گذرد، مجددا شایعات در مورد این مربی 68 ساله قوت گرفته است.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ به نظر می رسد که باشگاه بارسلونا به دلیل بیماری تیتو ویلانووا قصد قطع همکاری با این مربی جوان را دارد.

رسانه های اسپانیایی مدعی هستند که تا ساعاتی دیگر خبر جدایی رسمی تیتو ویلانووا از بارسا اعلام می شود و از یوپ هاینکس به عنوان یکی از اصلی ترین گزینه های مد نظر بارسا برای جانشینی تیتو نام می برند، این در حالی است که هاینکس به صراحت از عدم تمایل خود به حضور در دنیای حرفه ای فوتبال خبر داد است و در همین راستا پیشنهاد رئال مادرید را هم رد کرده است.

از ویلاس بواس، خوردی رورا و روبرتو مانچینی به عنوان سایر گزینه های این پست نام می برند.

تمجید یواخیم لوو از ریبری

732-franck-ribery-1.jpg

FCBayern.ir - فرانک ریبری با عملکرد بسیار خوب خود در فصل گذشته که یکی از ارکان کسب سه گانه بایرن محسوب می شد تمجید مربی آلمان و فرانسوی خود را به همراه آورد.

به گزارش وب سایت رسمی هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ مربی تیم ملی فرانسه از توانایی های ریبری تمجید کرد و او را پر نقش ترین بازیکن در موفقیت فرانسه دانست.

یواخیم لوو سرمربی تیم ملی آلمان نیز در مصاحبه ای فرانک ریبری را بهترین بازیکن بندسلیگا در فصل پیش معرفی کرد.ریبری در فصل پیش با 11 گل زده و خلق کردن 22 موقعیت خطرناک یکی از موثرترین بازیکنان بایرن در کسب سه گانه بود.

یواخیم لوو در این باره میگوید:"او با حرکات خلاقانه و باورنکردنی خود ریتم بازی را در دست میگیرد و حرکات او در فاز دفاعی و دریبل هایش در حمله نشان میدهد که او عاشقانه بازی میکند".

"او همچنان با حرکات خود همیشه حریف را غافلگیر میکند و بیشتر طرفدار ها برای دیدن بازی او به ورزشگاه میایند".

ریبری 30 ساله در سال 2007 از مارسی فرانسه به بایرن پیوست و چندی پیش نیز قراداد خود را دوباره با باشگاه تمدید نمود و اعلام کرد که دوست دارد تا پایان دوران حرفه ای بازیگریش در بایرن بماند.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
هامبورگ0- بایرن مونیخ 4: درخشش تیاگو وبردی دیگر؛باواریایی ها در فینال تله کام کاپ

297764_heroa.jpg

بایرن مونیخ دیشب موفق شد تا در دیداری دوستانه با نتیجه 0-4 مقابل هامبورگ به پیروزی برسد و با وجودی که تیاگو دراین بازی گلزنی نکرد ولی یکی از بهترین های تیمش بود

سایت گل- بایرن مونیخ دیشب و درمرحله نیمه نهایی تله کام کاپ موفق شد تا با نتیجه 0-4 از سد هامورگ عبور کند و حالا در فینال این تورنمنت است.

اولین گل بایرن در این بازی در دقیقه 12 توسط ژروم بواتنگ به ثمر رسید تا شاگردان گواردیولا خیلی سریع از حریف پیش بیفتند. ژردان شکیری در دقیقه 41 دومین گل باواریایی ها را به ثمر رساند. تونی کروس هم در دقیقه 44 بایرن را سه گله کرد.در نهایت این توماس مولر بود که در دقیقه 52 موفق شد تا برای بار چهارم دروازه هامبورگ را باز کند.

حالا بایرن مونیخ امشب و در فینال این تورنمنت مقابل مونشن گلادباخ به میدان می رود. آنها شنبه شب و در دیگر بازی نیمه نهایی موفق شدند تا با یک پنالتی دیرهنگام از سد بوروسیا دورتموند عبور کرده و به فینال برسند.

بایرن دراین بازی هم مثل بازی های دوستانه قبلی اش مقتدرانه ظاهر شد و تیاگو آلکانتارا یکی از برترین بازیکنان تیمش در زمین مسابقه بود. آنها دراین بازی بازیکنان مصدوم یعنی ماریو گوتزه و باستین شواین اشتایگر را در اختیار نداشتند.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
یواخیم لوو: ریبری بهترین بازیکن بوندس لیگاست

265541_heroa.jpg

ریبری با به ثمر رساندن 11 گل و فراهم کردن 22 پاس گل برای هم تیمی هایش، نقش مهمی در کسب سه گانه فصل گذشته بایرن ایفا کرد.

سایت گل- یواخیم لوو، سرمربی تیم ملی آلمان، با ستایش از فرانک ریبری، این ستاره فرانسوی را به عنوان بهترین بازیکن فصل گذشته بوندس لیگا معرفی کرد.

ریبری با به ثمر رساندن 11 گل و فراهم کردن 22 پاس گل برای هم تیمی هایش، نقش مهمی در کسب سه گانه فصل گذشته بایرن ایفا کرد.

به همین دلیل، لوو معتقد است که او شایسته کسب عنوان بهترین بازیکن فصل 13-2012 از سوی نشریه 11 فروینده بوده است.

او در گفتگو با این نشریه آلمانی گفت:" بسیاری او را با تکنیک فوق العاده و درک بالایش از ریتم بازی می شناسند.

اما آنچه واقعا قابل تقدیر است، توانایی او در کارهای دفاعی است؛ کاری که او در انجام آن، به اندازه دریبل زنی، پرشور کار می کند.

علی رغم همه نظم تاکتیکی که او به نمایش می گذارد، باز هم می تواند بازیکنان رقیب را شگفت زده کند. فرانک ریبری بازیکنی است که من به خاطرش دوست دارم به ورزشگاه بروم زیرا او می تواند همه ما را سرگرم کند."
ریبری که در سال 2007 از مارسی به بایرن رفت، ماه گذشته قراردادش را با این باشگاه برای چهار سال دیگر تمدید کرد.

عکس روز: تیاگو شاد و خندان در میان هم تیمی های جدیدش

296502_heroa.jpg

تیاگو آلکانتارا اخیرا از بارسلونا به بایرن مونیخ پیوست ودرکنار دوستان و هم تیمی های جدیدش روزهای شادی را پشت سرمی گذارد

سایت گل- تیاگو آلکانتارا، ستاره جوان فوتبال اسپانیا اخیرا از بارسلونا جدا شد و به بایرن مونیخ پیوست و خیلی زود در ترکیب تیم گواردیولا جا افتاده. اودر بازی دیشب بایرن مقابل هامبورگ در تله کام کاپ ستاره تیمش بود و حالا عکسی از تیاگو در میان دوستانش در بایرن در شبکه های اجتماعی منتشر شده که او را شاد وخندان می بینیم

با بودن خاوی مارتینس اسپانیایی در رختکن باواریایی ها او احساس تنهایی نمی کند

1374334542_031181_1374334685_noticia_normal.jpg

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
بلاتر: بوندس لیگا یک الگو برای سایر لیگ هاست

285186_heroa.jpg

وتبال آلمان پاداش سرمایه گذاری اش در یک دهه گذشته را با رسیدن دو تیم بایرن مونیخ و بوروسیا دورتموند به فینال امسال چمپیونزلیگ گرفت.

سایت گل- سپ بلاتر، رئیس فیفا، معتقد است که بوندس لیگا به دلیل ساختار مالی و جذب تماشاگر، می تواند الگویی برای سایر لیگ ها باشد.

فوتبال آلمان پاداش سرمایه گذاری اش در یک دهه گذشته را با رسیدن دو تیم بایرن مونیخ و بوروسیا دورتموند به فینال امسال چمپیونزلیگ گرفت.

به همین دلیل، رئیس سوئیسی فیفا معتقد است که سایر لیگ ها هم باید از بوندس لیگا الگو برداری کنند.

او در گفتگو با تی زد گفت:" باشگاه ها از نظر مالی کاملا سالم هستند و هر تیم بازیکنان بزرگ زیادی دارد؛ ضمن اینکه در اروپا نیز موفق هستند.

در مجموع، بوندس لیگا یک الگو برای سایر لیگ هاست. به خاطر شیوه ای که لیگ اداره می شود و شیوه کنترل باشگاه ها، من تنها می توانم کلاه از سر بردارم."

بلاتر همچنین باشگاه بایرن را که فصل گذشته به یک سه گانه تاریخی رسید، مورد ستایش قرار داد و گفت:" آنچه بایرن در فصل گذشته به آن رسید، واقعا فوق العاده بود.

آنها نه تنها یک باشگاه موفق هستند، بکه از نظر تکنیکی نیز فوتبال زبایی به نمایش گذاشتند."

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
برای حضور در جام اولی هوینس؛ بارسایی ها وارد مونیخ شدند

296481_heroa.jpg

بارسلونا برای برگزاری دیدار برابر بایرن در چهار چوب جام اولی هوینس وارد مونیخ شدند
سایت گل- تیم فوتبال بارسلونا برای انجام دیدار با باشگاه بایرن وارد مونیخ شد. این دیدار به مناسبت بزرگداشت اولی هوینس رئیس باشگاه بایرن مونیخ در قالب اولی هوینس کاپ چهارشنبه شب در آلیانس آره نا برگزار خواهد شد.

تیم فوتبال بارسلونا در روزهای اخیر به دلیل ترک ناگهانی تیتو ویانوا سرمربی فصل گذشته خود حواشی بسیاری را سپری کرده است روز آینده با سرمربی گری جوردی رورا مقابل قهرمان سه گانه فصل گذشته به میدان خواهد رفت این در حالی است که جوردی رورا در لیست نامزدهای سرمربی گری باشگاه کاتالانی حضور ندارد.

تقابل پپ گواردیولا با شاگردان سابق خود و همچنین حضور تیاگو آلکانترا بازیکن سابق بارسلونا در ترکیب بایرن بر جذابیت های دیدار فردا شب اضافه خواهد کرد. دو تیم در نیمه نهایی فصل گذشته لیگ قهرمانان نیز به مصاف هم رفتند که بایرن با نتیجه 7 بر 0 در مجموع دو دیدار با اقتدار راهی فینال شد.

تیاگو آلکانتارا: بایرن شبیه بارساست

297766_heroa.jpg

این ملی پوش اسپانیایی به تازگی با رد پیشنهاد منچستریونایتد، راهی بایرن مونیخ شد و اکنون از شرایطش در باشگاه باواریایی اظهار رضایت کرد.

سایت گل- تیاگو آلکانتارا، ستاره جدید بایرن مونیخ، اعلام کرد که اولین روزهای حضورش در این باشگاه، بسیار شبیه اولین روزهای حضورش در بارساست.

این ملی پوش اسپانیایی به تازگی با رد پیشنهاد منچستریونایتد، راهی بایرن مونیخ شد و اکنون از شرایطش در باشگاه باواریایی اظهار رضایت کرد.

تیاگو به شبکه تی زد گفت:" تفاوت بایرن و بارسا؟ باید بگویم اوضاع در بایرن خیلی شبیه بارساست.

در بارسا از همان ابتدا بازیکنان فوق العاده در کنارم بودند و اینجا هم همین طور است. این شرایط را برای بازیکنان جدید و جوان مانند من خیلی آسان می کند."
تیاگو اولین بازی هایش برای بایرن را در رقابت های تلکام کاپ مقابل هامبورگ و مونشن گلادباخ انجام داد. او در پیروزی 5-1 مقابل گلادباخ، یکی از گل های تیمش را به ثمر رساند.

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
روبن: ایده های گواردیولا، طراوت بایرن را حفظ کرد

297705_heroa.jpg

بایرنی ها فصل گذشته با هدایت یوپ هاینکس به یک سه گانه تاریخی رسیدند اما این مربی باتجربه در پایان فصل جای خود را به پپ گواردیولا داد.

سایت گل- آرین روبن، ستاره هلندی بایرن، مطمئن است که پپ گواردیولا طراوت این تیم را حفظ می کند و به هواداران اطمینان که موفقیت های خیره کننده فصل گذشته موجب غرور بازیکنان نمی شود.

بایرنی ها فصل گذشته با هدایت یوپ هاینکس به یک سه گانه تاریخی رسیدند اما این مربی باتجربه در پایان فصل جای خود را به پپ گواردیولا داد.

در حالی که بسیار اعتقاد داشتند سرمربی اسپانیایی برای بهتر کردن تیم بایرن کار دشواری دارد اما اکنون روبن معتقد است که شرایط زیر نظر گواردیولا نمی توانست بهتر از این باشد.

او در گفتگو با کیکر گفت:" گواردیولا تاثیر خیلی خوبی روی من گذاشت. ما تغییراتی داشتیم زیرا او ایده ها و فلسفه خودش را دارد. این کاملا طبیعی است و باعث قوی تر شدن ما می شود.

معتقدم که ایجاد تغییر اتفاق خوبی است. گواردیولا طراوت تیم را حفظ کرده است.

اگر او دقیقا همان مسیر قبل را ادامه می داد، ممکن بود دچار غرور شویم. بعضی ها فکر می کردد که همه چیز فصل گذشته بی نقص پیش رفت، پس باید همان مسیر را ادامه بدهیم.

گواردیولا کاری کرد که ما گوش به زنگ باشیم و آماده مبارزه. ما در حال یادگیری هستیم و این همیشه اتفاق خوبی است."
بایرن شب گذشته با پیروزی 5-1 مقابل مونشن گلادباخ، قهرمان تلکام کاپ شد.

هاینکس: هدایت بارسا؟ نه، می خواهم به باغم برسم

285071_heroa.jpg

این مربی باتجربه که فصل گذشته با بایرن به یک سه گانه تاریخی دست پیدا کرد، به عنوان یکی از گزینه های جانشینی تیتو ویلانووا در نوکمپ مطرح شد

سایت گل- یوپ هاینکس، سرمربی سابق بایرن مونیخ، شایعات اخیر در مورد برعهده گرفتن هدایت بارسا را رد کرد.

این مربی باتجربه که فصل گذشته با بایرن به یک سه گانه تاریخی دست پیدا کرد، به عنوان یکی از گزینه های جانشینی تیتو ویلانووا در نوکمپ مطرح شد اما او تاکید کرد که هیچ علاقه ای برای برعهده گرفتن این پست ندارد.

هاینکس به اسکای اسپورت ایتالیا گفت:" فکر می کنم بعد از دوره ای که در بایرن داشتم، برعهده گرفتن هدایت یک تیم دیگر دشوار است. من خودم را مشغول نگه می دارم؛ سرگرمی هایی دارم؛ کمی ورزش می کنم. با حیوانات خانگی ام مشغول هستم و یک باغ بزرگ دارم که باید از آن مراقبت کنم.

من پیغام هایی که از بدنم دریافت می کنم را درک می کنم. البته شرایط خوبی دارم و می خواهم از اوقاتم لذت ببرم."

Super Bayern

Registered User
لایک‌ها
2,632
بایرن5- مونشن گلادباخ1 ؛ اولین جام برای گواردیولا

بایرن مونیخ موفق شد تا با یک برد پرگل مقابل گلادباخ به قهرمانی تله کام کاپ برسد و دورتموند هم هامبورگ را شکست داد

سایت گل- دیروز و در روز پایانی تورنمنت تله کام کاپ، بایرن مونیخ موفق شد تا با نتیجه 1-5 مقابل گلادباخ به پیروزی رسیده و به قهرمانی این تورنمنت برسد.

بوروسیا دورتموند هم با یک گل از سد هامبورگ عبور کرده و سوم شد.

گلهای بایرن در این بازی را فرانک ریبری (17)، فیلیپ لام (24)، تیاگو آلکانتارا (26)، آرین روبن (42) و توماس مولر (60) به ثمر رساندند و تک گل تیم گلادباخ در دقیقه 30 توسط لوک دی یونگ از راه رسید که این گل از روی نقطه پنالتی از راه رسید.

بایرنی ها خیلی سریع تسلط وکنترل بازی را در دست گرفتند و توانستند تا از حریف پیش بیفتند.دراین بازی تیاگو برای اولین بار برای بایرن گلزنی کرد واین گل را با سینه اش به ثمر رساند.

در بازی رده بندی، بوروسیا دورتموند موفق شد تا با برد 0-1 مقابل هامبورگ در بوروسیا پارک به عنوان سومی دست بیابد. آنها که درمرحله نیمه نهایی مقابل مونشن گلادباخ مغلوب شده بودند، توانستند تا به لطف تک گل جوناس هافمن در نیمه اول به پیوزی رسیدند.

شاگردان یورگن کلوپ در ابتدا با فشارهای زودهنگام هامبورگی ها مواجه شدند ولی در خط دفاع به انسجامشان ادامه داده و حملات خطرناکی را هم ترتیب دادند. مارکو رویس یکی از بازیکنان خوب دورتموند در این میدان بود و نمایش قابل قبولی را به اجرا گذاشت

بالا